Viesnīca ir ĻOTI ZHUYOVY!!!

Rakstīts: 25 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 6 — 18 novembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Autobuss nevar piebraukt lī dz viesnī cai, jo viesnī cas priekš ā atrodas personā la un atpū tnieku automaš ī nas. Ieeja pazemes autostā vvietā ir slē gta. Tā pē c jums bū s jā ripina bagā ž a pa bruģ akmeni. Mums bija kā zu gadadiena, par to pateica reģ istratū rā , dabū ja istabu ar divā m gultā m. Sarkanvī nu ne tikai nav iespē jams dzert, uz to ir baisi skatī ties, tam ir oranž a nokrā sa un nogulsnes, baltvī ns vienu reizi izmē ģ inā ts neatš ķ aidī ts, pā rē jā laikā vienmē r atš ķ aidī ts! ! ! Bet vairā kas reizes tā vispā r nebija, lai gan arī uz citiem galdiem tas netika novē rots, proti, tas pat nebeidzā s, vienkā rš i nebija! Gā jā m pirkt vī nu veikalā un nā cā m ar savē jiem! ! ! Tas ir kaut ko zvaigznī š u "piecniekā "! Arī citi atpū tnieki veikalā iegā dā jā s sev alkoholiskos dzē rienus, jo š ajā viesnī cā izlieto nav iespē jams izdzert! Ē diens beidzā s ļ oti ā tri, daudzveidī ba un kvalitā te neiepriecinā ja! Trauki ir netī ri
bet drū majā ē dnī cā tas nav redzams, bet ja paskatā s uz ielas, tas ir š ausmas! Dzē rieni tiek uzlieti ar sveš ā m lū pu nospiedumiem uz glā zē m! Ē dnī cā tē ju un kafiju lē ja papī ra glā zī tē s. Kaut kā ē dnī cā nebija tukš u vietu un mē s apsē dā mies pie labi pasniegta sniegbalta galda, viesmī ļ i plū da pie mums un sā ka spā rdī t mū s no galda, tas izrā dī jā s viņ u priekš niekam, bet ne mē s, kas maksā gan viņ iem, gan viņ u priekš niekam! ! ! Lobby bā rā dzē rienus lē ja pā rsvarā plastmasas vai papī ra glā zī tē s! ! ! Turcijas viesnī cā s ir pieņ emts pasniegt tē ju aramudos, bet tas tā nav, tu ej un sadedzini pirkstus uz papī ra glā zī tes! Viesnī cā atpū tā s ļ oti pieklā jī gs vī rietis tajā paš ā laikā kā mē s, veselī bas apsvē rumu dē ļ viņ š nevarē ja uzturē ties saulē , visu laiku pavadī ja vestibilā , astotajā uzturē š anā s dienā bā rmenis viņ am teica, ka viņ š neapkalpotu, jo viņ š jau astoto dienu te sē dē ja un dzē ra (piedzē ruš os neredzē jā m, lai gan runā jā m).
Mani pā rsteidza antisanitā rie apstā kļ i viesnī cā kopumā , visur ir pamatī gi netī rumi, traipi un nepatī kamas smakas. Vienī gā tī rā oā ze ir "bosu galds"! Istabā visa tī rī š ana sastā vē ja no segas locī š anas! Putekļ i, balkona krē sli, galds, izlietne, tualete pati noslaucī ta ar tualetes papī ru! Divas nedē ļ as tikai vienu reizi istabā atnesa ū deni. Novembrī atpū tā mies ar atvē rtu balkonu, gulē t nebija iespē jams, jo š ī s viesnī cas ģ enerators trokš ņ oja uz visu kvartā lu! Citā s viesnī cā s ģ eneratori darbojas klusi, vī rs pamanī ja, kad mē s stā vē jā m blakus citai viesnī cai, un aizmugurē bija ģ enerators. Pludmale pie viesnī cas ir ļ oti netī ra, tā pat kā viesnī ca! Sezonas beigas puse tehnikas izjaukta un sakrauta kaudzē s, guļ at kā poligonā ! Koka grī das segums viesnī cas pludmalē trī c pa visu malu, mazi bē rni paklū p un krī t! Kad nā cu lī dz duš ai, man neizdevā s, dē ļ i sapuvuš i! Abas kā jas tika smagi ievainotas. Devos uz viesnī cu ar asiņ ainā m kā jā m, izsauca menedž eri,

Es gribē ju viņ am parā dī t š o caurumu grī das segumā , viņ š spā rdī jā s no manis, cik vien spē ja, lī dz saprata, ka es viņ u vilkš u uz turieni un vilkš u aiz kakla. Aizgā ju, paskatī jos, nobildē ju, parā dī ju strā dniekam....pē c astoņ ā m dienā m (kad aizbraucā m) bedre bija vietā ! Iepriekš , kā izrā dī jā s, pievī la arī pludmales krū š tura darbinieki, kuri viņ am par to pastā stī ja. . Reģ istratū ras darbiniece bija ā rkā rtī gi pā rsteigta par manu saš utumu: "Pati nokrita! Viņ a pati vainī ga! ". Kad es paņ ē mu pludmales dvieļ us, es vienkā rš i sā ku skaļ i smieties, tas bija tikai bā rkstis, kā viņ i to izņ em no veļ as maš ī nas, es vienkā rš i nevaru iedomā ties! Bet spa darbiniece iedeva divus ļ oti nolietotus, tā pē c pē c tam pat nemainī jā m. Arī gultas veļ a bija saplē sta, tikai palagi pā ris reizes mainī ti. Istabā esoš ie dvieļ i, iespē jams, tika mainī ti no istabas uz istabu, nenesot tos uz veļ u. Istabā s, ī paš i vannas istabā s, ir daudz odu, un uz ielas tā du nebija. Acī mredzot viņ i izlido no ventilā cijas.
Š ā ds secinā jums izdarī ts pē c sarunas ar citiem viesiem. Paņ ē ma un samaksā ja par viesnī cu piecas zvaigznes, dabū ja mī nus piecas!
P. S. Labas atsauksmes, esmu pā rliecinā ts, raksta viesnī cas darbinieki.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu