Mans atvaļinājums

Rakstīts: 4 oktobris 2009
Ceļošanas laiks: 18 — 28 jūlijā 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tos š ajā viesnī cā ar ģ imeni 2009. gada jū lija beigā s lī dz augusta sā kumam. Nu ko lai saka par š o viesnī cu....serviss augsts, eiropeisks, viss eiropieš iem. Principā viesnī ca ir ļ oti labi, bet nekā di neripo par 5*, un uz cieta 4!! !
Man patika, bet pati viesnī ca ir veca. Mē s tur vienkā rš i nevaram apiet remontu. Mani sarū gtinā ja, ka ir nepilnī gs pansionā ts. Pusdienu nebija. Kemerā bija jā ē d daž ā dā s kafejnī cā s un restorā nos. . .
Tad dzē rieni, ū dens, viss ir samaksā ts! Ū dens bija jā pē rk vakariņ ā s! Tas bija vienkā rš i neizturami! Pludmale tī ra, turpat blakus viesnī ca, pa pusei smiltis, pa pusei oļ i. Jū ra arī caurspī dī ga, tī ra, patī kama. moonlight parks, kas ir ar Turkiz. Starp citu turkiem no viesnī cas ieeja bez maksas. Pats klubs pieklā jī gs, katru nedē ļ u tur nā k visā das daž ā das zvaigznes, un piestā j Turkizā . .

Un tā , normā la viesnī ca, personā ls forš s, lai gan bā rmeņ i baigie, kaitī gi! Man baseins nepatika, tā ds mazs. Talaso centrs labs, bet dā rgs!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu