Turkiz Apart ar Alfa Travel

Rakstīts: 14 augusts 2009
Ceļošanas laiks: 13 — 31 jūlijā 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 5.0
Pirmo reizi atpū tā mies š ajā valstī (lai gan ī sti negribē ju uz turieni), iepriekš ē jos gadus atpū tā mies Spā nijā un Kiprā , proti, ir ar ko salī dzinā t (tā bija pirmā kļ ū da). Ja braucat atvaļ inā jumā pirmo reizi, labā k uz Turciju vai Ē ģ ipti (lai nu ar ko nav ko salī dzinā t) Biļ etes pirkā m no Alfa Travel. Š ī sistē ma piedā vā izmē ģ inā t atpū tas nedē ļ u bez maksas (jū s maksā jat par lidojumu un ē dinā š anu) gandrī z jebkurā pasaules vietā . Sā kumā taisī jā mies lidot uz Kanā riju salā m, bet tā pē c augustā , brī vdienu un dā rgā ko aviobiļ eš u kulminā cijā , nā cā s lidot uz Turciju.
Sliktā ku valsti neesmu redzē jis! Lai gan rezervē š u, jū ra siltā ka nekā Spā nijā , daba skaistā ka (bijā m Kemerā ) nekā Kiprā , bet visas pozitī vā s emocijas vairā k nekā izsvī troja negatī vā s. Mums nepatī k pasī vā atpū ta, tā pē c apzinā ti ņ ē mā m kuponus bez ē š anas un vē l jo vairā k viss iekļ auts, tač u tā atkal bija mū su kļ ū da, gandrī z katru reizi, kad devā mies uz restorā nu vai kafejnī cu, mū s apkrā pa vai mē ģ inā ja to darī t. Kā du pazemojumu un vilš anos piedzī vo, kad nā kas kaulē ties restorā nā ! Un vakarā , kad tu ej pastaigā - tas ir murgs, tevi cenš as ievilkt katrā veikalā vai restorā nā , kad tu saki (tur viņ i saprot un runā krieviski ļ oti pieklā jī gi), ka tu ar vī ru - ko tu dzirdi vī rs - bez problē mā m! Viņ i krā pjas, viņ i krā pjas - mums tur viņ iem ir maciņ š - lops, kas jā izķ idā . Turcija ir lē ta valsts - ha-ha-ha, ne Spā nijā , ne Kiprā , ne Zviedrijā tik dā rgi neē dā m, bet par dzē rieniem vispā r klusē ju, alu var dzert tikai no stiprajiem, ū dens 1-4$ . Kiprā (Ai ANAPA) kopā pusdienojā m par 10 mā rciņ ā m (450 rubļ iem) ar alu, Turcijā bija ne mazā k kā.17$! Varbū t protams Kemers ir dā rgs kū rorts salī dzinot ar citiem, bet par alu 3$ - bā rā forš i, ja Spā nijā.0, 8-1.2 eiro, Kiprā.1, 2 mā rciņ as! Lidojā m lidmaš ī nā ar pā ri, kurš atpū tā s 4*viss iekļ auts, teica, ka jau treš ajā dienā uzradā s restorā nā no viena un tā paš a ē diena. Man nepatika virtuve, mē ģ inā ja kaut ko pasū tī t. pikanta, pikanta tur nav, un mū su klibā š avarma ir tū kstoš reiž u garš ī gā ka nekā tur. Protams, vajag aizbraukt uz Turciju un redzē t savā m acī m (galu galā cilvē ki brauc katru gadu), bet ar daž iem BET:
1-viesnī ca 5 zvaigznes viss iekļ auts, prom no pilsē tas

2-kompā nija - citā di š ajos 5 * tu nomirsi no garlaicī bas
3 - ne vairā k kā nedē ļ u
Mums bija 3* dzī voklis ar virtuves piederumiem un visu aprī kojumu un tehniku ​ ​ - viesnī ca laba, divistabu apartamenti ar lielu terasi, viesnī cai ir liels baseins, bet mums vajag viesnī cu, kur pā rnakš ņ ot, man nav. t vajag piecas zvaigznes un uzbā zī gu servisu, galvenais lai bū tu tī rs un kluss un dzī voklis strā dā ja, otrajā nedē ļ ā pilē ja, nekur tā dus dzī vokļ us neesmu redzē jis! pagā juš ais gadsimts Jā , es arī gribu teikt, ka ekskursijas var iegā dā ties tikai ekskursijā . firmas uz ielas, nekā dā gadī jumā nepē rk ekskursijas viesnī cā , tieš i divas vai trī s reizes dā rgā kas (un jo vairā k zvaigž ņ u, jo vairā k audzē tas - pā rbaudī tas), mū s izaudzē ja viesnī cā pilnas dienas ekskursijai ar jahtu ar pusdienā m un dzē rieniem viss iekļ auts 50$, uz ielas tad redzē jā m maksā.25$, bet bez dzē rieniem 10$. Ī paš i gribē tos atzī mē t viesnī cas krievu gidu než ē lī go attieksmi, jo ī paš i š ķ iet, ka menedž ere Inna ir viņ as uzvā rds Kuzņ ecova, jo viņ i mums uzspieda ē st un ekskursijas, cik rupji mē s bijā m, kad atteicā mies no viņ u pakalpojumiem - es esmu ne Spā nijā , ne Kiprā , ne Zviedrijā un nesatikā s Č ehijā , un kad atteicā mies pirkt ā das izstrā dā jumus Antā lijā (jo paš i bijā m iepriekš ē jā dienā un nopirkā m visu nepiecieš amo) un nokavē jā m 5 minū tes autobusu, mē s (4 cilvē ki) palikā m Antā lijas centrā un palikā m bez mums, jo 30% no mums nebija sava gida! Un mums bija jā tiek paš iem, un naudu neatdeva, lai gan teica, ka ekskursija uz Antā liju ir bez maksas - maksā jam tikai par pusdienā m. Un tā uz katra soļ a! Turklā t viesnī ca ir profesionā li audzē ta - tikko atbraucā m, saka, steidzami atnesam mantas uz istabu un ej lejā , vajag apspriest atpū tas programmu, savā dā k nevarē si neko pasū tī t rī t (pilsē tā vē l neesam bijuš i, Cenas vē l nav redzē tas) Tā ds. Bet, no otras puses, Turcijā ir vislē tā kā s ekskursijas, mē s gandrī z visas esam apmeklē juš i! Varbū t sanā ca nedaudz nesakarī gi, bet ja ir kā di jautā jumi, lū dzu sazinieties ar mani, protams, visu neaprakstī ju. Un galvenais, cik cilvē ku un tik viedokļ u, katrs atpū š as daž ā di, kuram patī k kā pt pa drupā m, kurš nirst, kurš visu dienu guļ pludmalē un malko alu, es neuzspiež u savu viedokli, es vienkā rš i aprakstī ju savus iespaidus, varbū t kā ds izmantos mū su pieredzi. Mū su gids mū s brī dinā ja, ka nevajag vē rtē t Turciju pē c kū rortiem, ka Antā lija un visa piekraste nav Turcija, Stambulu braukš u apskatī ties ar prieku, bet ne kū rortā .
Maš a un Oļ egs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu