3 nedēļas Turkiz viesnīcā

Rakstīts: 17 oktobris 2006
Ceļošanas laiks: 17 — 24 jūlijā 2006
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies Turkizā.5*, 3 nedē ļ as, no 17. jū lija lī dz 8. augustam. Laiks Kemerā vasarā ir lielisks, jū ra ir tī ra. Viesnī cā ir 2 pludmales, smilš u un oļ u, ar duš ā m. Viens neliels baseins pie viesnī cas blakus trenaž ieru zā lei un SPA centram.
Priecē tas, ka viesnī ca bez animatoriem. Paredzē ts medicī niskā m procedū rā m un diē tā m.

Kas viesnī cā ir interesants?
Turku dejas tiek organizē tas divas reizes nedē ļ ā , viesnī cas pludmalē un pie Turcijas apartamentu baseina. Izrā des ir ļ oti spilgtas un izklaidē još as.

Viesnī cā ir 2 restorā ni. Viens no tiem atrodas viesnī cas 4. stā vā ar skatu uz jū ru un jahtu piestā tni ar jahtā m. Otrs atrodas pirmajā stā vā . Viesnī cā ir arī kafejnī ca, kur var iegā dā ties saldē jumu vai saldumus. Pusdienas var pasū tī t pludmalē.

Viesnī ca Turkiz atrodas ļ oti izdevī gā vietā , Kemeras centrā . Viesnī cas apkā rtnē ir daudz restorā nu un picē riju. Tirdzniecī bas centrs, piestā tne, Blue Lagoon pludmale un diskotē kas.
Man ļ oti patika viesnī cas numuriņ š ar mazā m strū klakā m un ē rtiem dī vā niem, kur var atpū sties un iedzert turku kafiju vai tē ju.

Kas jums nepatika viesnī cā?
Monotons ē diens (bezgarš ī gs un pikants), istabu uzkopš ana (labi sakopta dienā , kad jā raksta atsauksme par viesnī cu).
Vairums numuru ir ar lieliem balkoniem un skatu uz jū ru.
Atnā ktu uz viesnī cu vē lreiz, ja vien pusdienotu un vakariņ otu restorā nos, kas nav tā lu no viesnī cas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu