LASĪT! PAR KO DOMĀT :)

Rakstīts: 17 jūlijā 2009
Ceļošanas laiks: 4 augusts — 1 septembris 2008
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Atraš anā s vieta:

Viesnī cas atraš anā s vieta patieš ā m ir labā kā no visā m Kemeras pilsē tā , es nedomā ju priekš pilsē tu. Atrodas netā lu no gā jē ju ielas sā kuma un paš ā krastmalas sā kumā , vai beigā s (atkarī bā uz kuru pusi skatā s : ) Mū zika no diskotē kā m netraucē , citā s viesnī cā s to ļ oti labi dzird.

Teritorija:


Teritoriju grū ti novē rtē t, jo tā s nav : ) Bet š ī ir pilsē tas viesnī ca. Tika izmantotas visas iespē jas, kā das bija iepriekš ē jiem š ī s viesnī cas ī paš niekiem iekā rtojumam un komfortam. Tā pē c man nebija nekā du pretenziju. Viss, kas tā vai citā di piekļ aujas Turkizai, tiek darī ts pā rdomā ti un, manuprā t, ļ oti atš ķ iras noformē juma lī menī no citā m Kemeras viesnī cā m.
Baseins ir normā ls, mazs, bet atrodas omulī gā kaktiņ ā . Daž reiz cilvē ki tur peld.

Numurs:

Mums bija junior suite ar skatu uz jū ru.
Viss, protams, nav pilnī gi jauns, bet atkal, atkā rtoju, iepriekš ē jie ī paš nieki mē ģ inā ja, un tas joprojā m kaut kā turas. Balkons ir liels un liels. Tajā ir neliels galds un divi krē sli. Ļ oti liels telpas pluss ir IZCILA gaisa kondicionē š anas sistē ma. Kā saprotu, Kemerā ar to ir lielas problē mas. Mē s satikā m daž ā dus cilvē kus no daž ā dā m viesnī cā m, un gandrī z visi sū dzē jā s, ka turki izmanto ķ imikā lijas, lai ietaupī tu naudu gaisa kondicionē š anai. Pati telpa ir plaš a un principā nekā das pretenzijas neradī ja.

Apkalpoš ana:

Tagad par Turkiz MINUSIEM.
Turkizā atpū tā mies 28 dienas, ticiet man, es Ļ OTI labi redzē ju visus š ī s viesnī cas plusus un mī nusus.

Krievi tur brauc jau gadiem. Lī dz š im NEVIENS cilvē ks nav iemā cī jies runā t krieviski. Manuprā t, tā ir tikai necieņ a pret saviem klientiem. Ne visi cilvē ki, ī paš i vecā kā paaudze (kas galvenokā rt izvē las Turkiz) runā sveš valodā s.

Telpa tiek rū pī gi iztī rī ta.
Dzeramnaudu nebija ž ē l likt.

Reģ istratū ras darbinieki ir cilvē ki, kuri acī mredzot nav apmierinā ti ar tū ristiem, tā pē c viņ u sejas vienmē r ir izkropļ otas un, ieejot viesnī cā , pat nenovē l labu atpū tu.


Arī apkalpoš ana restorā nā ir slikta. Viesmī ļ i mī l visus buč ot dupļ us, bet ne krievus. Viņ i neatlaidī gi apkalpoja blakus esoš os galdus un ī paš i labi tī rī ja tikai citu tautī bu tū ristus. Š ajā sakarā man nā cā s viņ us iemest un paskaidrot, kas ī sti ir viņ u darbs. Man bija arī saruna ar personā la vadī tā ju. Pē c tam apkalpoš ana uzlabojā s, mums pat sā ka smaidī t. Bet tas nekad nav kļ uvis par pieczvaigž ņ u.

Protams, tā pat kā jebkurā citā vietā , ir cilvē ki, kuri savu darbu darī ja ļ oti cī tī gi. Viņ i patieš ā m labi izturas pret tū ristiem un dara visu iespē jamo, lai nodroš inā tu ē rtu uzturē š anos.
Bet es satiku tikai trī s š ā dus cilvē kus: atvaļ inā juma vadī tā ju, vienu zē nu par bā rmeni un puisi, kurš strā dā ja pludmalē.

Sports:

Viņ š ir prom

Uzturs:

Viss iekļ auts š ajā viesnī cā nav pieejams. Mums bija brokastis un vakariņ as.
Un es, mana mā te un daudzi cilvē ki, ar kuriem tikā mies (gan krievi, gan ā rzemnieki), atrodoties Turkizā , mē s visi vienojā mies, ka tas NAV piecu zvaigž ņ u ē diens, pat tuvu. Turcijai tā s ir vidē ji č etras zvaigznes. Jā , mē s nenoniecinā jā m, viss ir tī rs, BET trū cī gs un vienmuļ š . Tas attiecā s uz visu! Pirmie ē dieni, otrie ē dieni, saldumi, dzē rieni. Starp citu, svaigi spiesta sula par maksu un tikai viena veida. Augļ u kā tā du nebija, ja atnesa jaunus ē dienus ar arbū ziem vai, ak! brī nums, ar persikiem tie uzreiz tika sakā rtoti. Bija ļ oti dī vaini skatī ties, kad normā li cilvē ki trakā riņ ķ oja ap š ī m bļ odā m. JAUNIE SAIMNIEKI Ļ OTI GLABĀ , cik es saprotu ......kā pē c tē rē t naudu, ja jau esi atbraucis? : )
.........
daž reiz arbū zu gaidī jā m pusstundu, bet tā arī nedarī jā m.

JŪ RAS PLUDMA:


Š EIT! Tas ir kaut kas, kam jā pievē rš ī paš a uzmanī ba. Mums pirmais un galvenais nosacī jums labai atpū tai ir jū ra un pludmale. Tirkī za pludmale varē tu bū t Ļ OTI jauka. BET!
Mē s bijā m š okē ti, kad pirmo reizi tur nokļ uvā m. Viņ i pat nesaprata, kas notiek, apkā rt bija bariņ š turku un viņ u sievietes ar bē rniem netī rā s lupatā s (ī paš i tā s sievietes, kuras mazgā jā s pilnī bā ģ ē rbuš ā s un svī da no tā m) Viņ i ē rti iekā rtojā s viesnī cas sauļ oš anā s krē slos ar saviem netī rajiem dvieļ iem. vai tieš i uz matrač iem un, kā Piemē ram, viņ i ē da sē klas un spļ ā va smiltī s. Mucas bija visur! Viņ i vienkā rš i izmeta atkritumus garā m tvertnē m, un, protams, viņ i izmeta izsmē ķ us. Turklā t viņ i ķ iķ inā ja turku valodā , un viņ u bē rni kā pa tieš i visur. Daž reiz viņ i paņ ē ma savas atvases nedaudz malā un tieš i mū su pludmalē devā s uz tualeti.
Tas, ka š ī ir piecu zvaigž ņ u pludmale, par to nekā di nevar runā t !!!!!!
Pā ris dienas bijā m Š OKĀ...tad mums sā ka apnikt notiekoš ais.
Turquiza pludmale robež ojas ar publisko pludmali, starp tā m nav ž oga, tikai formā la virve. Un visi š ie pē rtiķ i acī mredzot uzskata par savu pienā kumu atpū sties piecu zvaigž ņ u pludmalē . Pavadī tā jiem ir brā lī ga solidaritā te, un viņ i to visu pieļ auj.

Turklā t pludmale bija Ļ OTI netī ra! ! Cigareš u izsmē ķ i, papī ri, lipī gi galdi un klā ja krē sli. Atpū tnieki paš i valkā ja matrač us !! ! Es to redzē ju pirmo reizi. Personā ls ieradā s tikai ap desmitiem no rī ta, pirms tam viņ i nebija pludmalē!
Sakarā ar to, ka mū s gaidī ja garš atvaļ inā jums, man nā cā s zvē rē t un runā t ar visiem vadī tā jiem, arī ar galveno. Svē tku beigā s visi mani pazina. Man š ķ iet, ka vajadzē ja man maksā t algu par tur padarī to darbu.
Turklā t tas bija jā dara regulā ri, jo galvenajam "menedž erim" absolū ti nav ne jausmas, kas ir 5 zvaigznes, vai kas vispā r ir serviss. Viņ u galvenā vadī tā ja ir sieviete, iespē jams, vienī gais, ko viņ a prot Turkizā , ir spalvu tī rī š ana spa.

Pē c manā m sarunā m ar vadī tā jiem notika izmaiņ as: tika noslaucī ti sauļ oš anā s krē sli un galdi (tas bija tikai reizi 21 dienā ), izsmē ķ i tika daļ ē ji izņ emti, viņ i sā ka kaut kā izvest atkritumus un daž reiz padzī t netī rā kos bezpajumtniekus. kurš ieradā s no publiskā s pludmales. Personī gi mums atveda matrač us. (pā rē jiem joprojā m nē ). Bet š ie netī rie, nemazgā tie vietē jie pē rtiķ i tā pat kā iepriekš ir atstā ti lielā skaitā . Ū denī iekļ ū t nebija iespē jams, un ļ oti pretī gi.

Starp citu, pirmo reizi dvieļ us atnesa ap 11:00!! ! Lī dz tam dariet visu, ko vē laties. Turklā t arī tos apmainī t ir problemā tiski, vienmē r trū ka.

Vē l viena interesanta piezī me : ) Kā mē s uzzinā jā m, kas ir š ī s viesnī cas ī paš nieks. Pludmalē ieradā mies agri no rī ta, bet katru reizi pirmo rindu VISU (ap 10-12 sauļ oš anā s krē sliem), izņ emot 4 sauļ oš anā s krē slus, aizņ ē ma izklā tie dvieļ i no Turkiz. Tas neskatoties uz to, ka cilvē ku dē ļ , kas ieradā s no publiskā s pludmales, vienmē r bija problē mas ar vietā m. Un š ie dvieļ i tika apsargā ti visos iespē jamos veidos. Tā bija vienī gā lieta, kas tika apsargā ta. (Tikai pie mums bija VAIRĀ KI zā dzī bu gadī jumi. Par vairā k vai mazā k vē rtī gu lietu atstā š anu pludmalē , protams, nevar bū t ne runas. Vietē jie zog. ) Intereses pē c cē lā mies 6 no rī ta, lai paņ emtu a. sē deklis. UN Š EIT mē s ieraudzī jā m DIENESTU: ) mums pa priekš u skrē ja apsargs un apsedza guļ amkrē slus, lai nedod Dievs š ī s vietas neieņ emt. Tas neskatoties uz to, ka visi atpū tnieki regulā ri, tā pat kā bezpajumtnieki, sē dē ja uz plikiem sauļ oš anā s krē sliem un gaidī ja dvieļ us vismaz lī dz desmitiem, bet maksimums lī dz divpadsmitā sā kumam!
Pē c tam sapratā m, ka apsaimniekotā ji mums nekā di nepalī dzē s, jo pats saimnieks ir cū ka! Galu galā VISS ir atkarī gs no ī paš nieka.
Starp citu, gar jū ras dibenu tek kanalizā cijas caurules, kuras nav izvestas ī paš i tā lu. Vai arī viņ iem ir caurums. Ī sā k sakot, kad Turkizā veica tī rī š anu un bija specifiska mazgā š anas lī dzekļ u smaka, tā parā dī jā s arī jū rā . Un, kad vakarā atpū tnieki pirms vakariņ ā m devā s peldē ties, jū ra stipri smarž oja pē c kanalizā cijas. Un lī dz pā rē jā beigā m tas smirdē ja pē c kaut kā das pilnī gas netī rī bas, un man sā kā s mež onī ga alerģ ija, parā dī jā s rē tas. Man NEKAD agrā k nav bijusi alerģ ija ne pret ko! .

Animā cija:

Viņ a ir aizgā jusi

Bē rni:

Š ī ir pieauguš ajiem paredzē ta viesnī ca.

Vispā rē ji iespaidi:

Agrā k š ī bija lieliska viesnī ca. Iepriekš ē jie saimnieki ielikuš i dvē seli, tas ir ļ oti pamanā ms. Tagad tas ir nopirkts.
Viņ i taupa uz visu, foajē un ē damistabā KARSTĪ GS ir tā ds, ka sviedri plū st krusā , visi ā rzemnieki, ar kuriem es runā ju, arī bija š okā.
Gaisa kondicionē tā js darbojas tikai daž as stundas (un pē c tam reti) no rī ta. Viņ i ietaupa uz pā rtiku, ietaupa uz personā lu, jo viņ i tur steidzas kā vā veres un nekam neatliek laika. Es to saucu par ē dnī cu, jo jū s to nevarat nosaukt par restorā nu!

Uz normā liem vadī tā jiem ietaupa, jo NORMĀ LS vadī tā js nekad tā du pretī gu nepieļ autu.
Pludmales puika pilda apsarga, apkopē jas un savē jo funkciju vientulī bā . Atpū tas beigā s viņ am pat kļ uva ž ē l, mū su prasī bu dē ļ viņ i sā ka viņ u vairā k dzenā t un, protams, viņ am nebija laika neko darī t. Viņ š pludmalē bija viens, daž reiz viņ am "palī dzē ja" otrs, bet viņ š bija tik stulbs, ka varē ja tikai atnest dvieļ us un daž reiz tos izdalī t. Viņ š nezinā ja nevienu valodu.
Apsardze VISAI viesnī cai 3. Pludmalē apsargu nav! Dienas laikā tā s š ķ iet tikai daž as minū tes. Protams, š ī iemesla dē ļ pludmale ir kā pagalms.

Par otro savu pludmali, kas atrodas parkā.
Var teikt, ka tā neeksistē . Š ī ir netī ra vieta, kur dvieļ us neizsniedz, daudz atkritumu un netī rumu. Apmeklē tā ju arī nav.

Es varē ju uzrakstī t atsauksmi tikai pē c daž iem mē neš iem, jo ​ ​ katru reizi, kad atcerē jos š o atvaļ inā jumu, es ļ oti nervozē ju. Iztē rē jā m daudz naudas, bet saņ ē mā m tikai apgrū tinā jumus.

Izlasī ju Turkiz dedzī go aizstā vju atsauksmes. Atseviš ķ i es gribu teikt. Ja necieni sevi un esi gatavs maksā t lielu naudu, lai gulē tu vienā s sauļ oš anā s krē slos ar pē rtiķ iem, sakot, cik tas ir brī niš ķ ī gi – tā ir tava izvē le. Acī mredzot jū s vienkā rš i nekad neesat atpū tuš ies NORMĀ LĀ S viesnī cā s.


Jā , mē s ceļ ojā m augustā . Jū nijā un jū lijā š ā du problē mu ir mazā k! Jo vietē jiem nepatī k auksts ū dens un peldē ties sā k tikai tad, kad ū dens sasilst. Cik saprotu, jū nijā un jū lijā arī pludmale bū s tī rā ka, jo š is ir sezonas sā kums un vidus. Viņ š tik ļ oti neiespringst.
Kopumā es novē lu jums veiksmi, nekā mē s tē rē jam savu naudu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu