Karalienes parks Turkiz Kemer - atvaļinājums 2015. gada oktobrī

Rakstīts: 11 maijā 2016
Ceļošanas laiks: 4 — 15 oktobris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Kopā atpū tā mies Queen's Park Turkiz Kemer no 2015. gada 4. lī dz 15. oktobrim. Tū risma operators PEGAS. A / c "Ziemeļ u vē jš ". Izbraukš ana no Š eremetjevas naktī . Viss skaidrs, bez kavē š anā s un problē mā m, izņ emot to, ka lidmaš ī nā ir daudz vietu, t. sk. mē s, iekļ uvā m daž ā dā s kajī tes daļ ā s. Mē s ieradā mies viesnī cā agri no rī ta un uzreiz tikā m sē dinā ti. Istaba atrodas gandrī z virs centrā lā s ieejas ar skatu uz ceļ u un kalniem.
Ģ eogrā fiski viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā : Kemeras centrā netā lu no ostas, Liman Street (vietē jā Brodveja) un Mustafa Ertugrul parka. Netā lu atrodas arī Moonlight Park. Pilsē tas tipa viesnī ca, tas ir, sava teritorija ir ierobež ota ar paš as viesnī cas piecstā vu ē ku, nelielu laukumu ar galdiņ iem, ļ oti pieticī gu baseinu, kurā , manuprā t, nekad nav pulcē juš ies vairā k par č etriem cilvē kiem, un pludmale, kas atrodas pā ri nelielai promenā dei.
Viesnī ca neietilpst bē rnu brī vajā kategorijā , tač u pilnī ga bē rnu izklaides trū kuma dē ļ š eit ir ļ oti maz bē rnu. Mū su uzturē š anā s laikā bija tikai daž i. Animā cijas kā tā das nebija. Pirmdienā s pie ē kas ieejas uzstā jā s vokā lists: viņ š labi dziedā ja, pavadot sevi uz elektriskā s ģ itā ras.

Minimā listisks interjers. Acī mredzot kā rtē jā s ī paš nieku maiņ as laikā tika veikts kosmē tiskais remonts, tomē r daž i dekoru elementi ir bezcerī gi novecojuš i, ē kai, manuprā t, bū tu nepiecieš ama pilnī ga renovā cija. Pirmajā (š eit tas ir nulle) stā vā papildus reģ istratū rai un vestibila bā ram ir arī atpū tas zona. Virs tā ir mā ksliniecisks koka rā mis, kas vizuā li noslē dz telpu. Š ā ds dizains izskatā s pā rā k masī vs un rupjš , vispā r neiederas ā trija kopskatā un drī zā k padara interjeru smagā ku, nekā pieš ķ ir dekoratī vu efektu. Vakaros š eit pulcē jā s publika, baudī ja klavieru skaņ as ar vī na glā zi, kokteili vai ko stiprā ku.
Galvenā restorā na dizains vairā k atgā dinā ja ē damistabu lē tā padomju pansionā tā , viss ir ļ oti askē tisks, sienas krā sotas gaiš ā s krā sā s bez mazā kā s individualitā tes piezī mes.
CIPARI. Š ī , iespē jams, ir viena no galvenajā m viesnī cas priekš rocī bā m. Istabas ir vienkā rš as, iekā rtotas bez patosa, bet lielas un gaiš as ar labu skaņ as izolā ciju, laminā ta grī das segums, flī zes koridorā un vannasistabas zonā . Ē rti skapji ar daudz pakaramiem, plauktiem, atvilktnē m. Ir vienreizē jā s lietoš anas č ī bas.
Pie sienas ir LCD televizors, ir krievu kanā li. Seifs ir bezmaksas, minibā rs katru dienu tika papildinā ts ar ū deni pudelē s (parasts, minerā lais, gā zē ts) un divā m 300 gramu kā rbā m saldā s sodas (Pepsi, Fanta). Tur bija glā zes, tē jkanna, krū zes, apakš tasī tes, cukurs, kafija, zā ļ u un augļ u tē jas maisiņ i.
Pusotra gulta aprī kota ar veselu kaudzi daž ā du formu spilvenu. Pie sienas ir eļ ļ as glezna nesaprotamā tehnikā (delfinā rijs nav tā lu no viesnī cas, acī mredzot delfī ni rakstī ja savā brī vajā laikā no izrā dē m))).
Vannas istabā ir visi nepiecieš amie sī kumi: vates spilventiņ i un kociņ i, š ķ idrā s ziepes, duš as cepures, š ampū ns un duš as ž eleja dozatoros (starp citu, ir uzraksts krievu valodā ), ķ emme, nagu vī le. Dvieļ i un gultas veļ a ir tī ra. Viss bija pietiekami, viss mainī jā s, lai gan ne katru dienu.

Balkons ir plaš s. Aprī kots ar nelielu koka galdiņ u, diviem krē sliem, pelnu trauku un sē rkociņ iem, veļ as ž ā vē tā ju.
Papildus bonuss bija tas, ka numuriņ os tiek dotas 2 atslē gu kartes. Atstā jot vienu kamerā s, jū s varat uzlā dē t savus sī krī kus, nebaidoties, ka elektrī ba atslē gsies, ja jums vajadzē s atstā t istabu. Priecē ja arī kontaktligzdu skaits.
Muš u var uzskatī t par centrā lo gaisa kondicionieri, kas pirmā s pā ris dienas darbojā s labi, un pē c tam vienkā rš i dzina siltu gaisu pa istabu. Acī mredzot viesnī cas administrā cija nolē ma, ka kalendā rais rudens dod tiesī bas strā dā t pilnā ekonomiskā rež ī mā . Dzirdē jā m, ka cilvē ki reģ istratū rā sū dzas arī par dzesē š anas sistē mas darbī bu, tač u vē sā ks kļ uva tikai lietus laikā . Pē c tam atklā jā s, ka balkona koka lī stes, nosacī ti veidojot nojumes jumtu, pasargā no saules, bet ne no lietus. Lietusgā ze appludinā ja visas lietas, kas bija izkā rtas, lai izž ū tu. Es nekoncentrē š os uz elektriskā apgaismojuma trū kumu vakarā , tā ir lielā kā daļ a viesnī cu (un ne tikai Turcijā ).
Runā jot par uzturu, var teikt: standarta ekonomisku piecu ē dienu komplekts. Nekā du volā nu nebija, tač u arī izsalkuma ģ ī boņ a skaidri nebija. Jū s vienmē r varat atrast kaut ko pē c savas patikas.

zupa brokastī s; olas vā rī tas, ceptas, olu kultenis, grilē tas ar pildī jumu; desa un desas; sautē ti, vā rī ti un svaigi dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, paprika, brokoļ i, ziedkā posti, cukini, pupiņ as, olī vas); musli un graudaugi; vairā ku veidu sieru. Desertā ž ā vē tas aprikozes, turku gardums, ž ā vē tas vī ģ es, š okolā des pasta, ievā rī jumu asorti. Iepriecina liela cepamo miltu izstrā dā jumu izvē le (bulciņ as, bageles, siera kū kas u. c. ). Uz ielas biež i cepa ne visai garš ī gas pankū kas. Pa dienu un vakarā visai š ai maizes ceptuvju pā rpilnī bai pievienojā s pica, bereks. . . Redzē jā m, kā cilvē ki iznesa no ē damistabas augļ us un bulciņ as. Neviens neapstā jā s un nekā das piezī mes netika izteiktas.
Pusdienas un vakariņ as tika pasniegtas ar divu veidu zupu, gaļ u daž ā dā s versijā s, galvenokā rt tī taru un vistu, daž reiz liellopu un jē ra gaļ u. Kartupeļ i (gabalos, retā k kartupeļ u biezeni), rī si, makaroni tika piedā vā ti gan kā piedeva tī rā veidā , gan kā sarež ģ ī ti neatkarī gi ē dieni (plovs, sautē jums utt. ). Kā jau visā s viesnī cā s vakaros, arī restorā na ielas daļ ā uz grila tika gatavota gaļ a vai zivs.
Iespē jams, oriģ inalitā te bija zivju diena, otrdienā s letes tika dekorē tas ar ī paš u eleganci. Zivis, kalmā ri, sautē tas, sā lī tas, ceptas, vā rī tas un grilē tas jū ras veltes, salā tos un pastē tē s, suš i, rullī š i. . . Uzdevums bija pamē ģ inā t no visa pa druskai, bet neizdevā s.
No augļ iem iepriekš minē tajā periodā bija arbū zi, melones, ā boli, apelsī ni, zaļ ie mandarī ni, greipfrū ti, vī nogas.
Un, protams, kā das vakariņ as var iztikt bez tradicionā lajiem turku saldumiem: kū kas, pī rā gi (olu krē ms, biskvī ts, suflē , baklava, kadaifs (plā ni vermicelli pildī ti ar sī rupu))...
No alkohola galvenajā restorā nā varē ja pasū tī t baltvī nu un sarkanvī nu, alu. Viss stiprā ks (vē ž i, tekila, viskijs utt. , Laipni lū gti vestibilā ).

4. stā vā un faktiski uz jumta bija A la carte. Nevarē tu teikt, ka mums patika. Bija vē jains, ē dieni tika pasniegti ar nokavē š anos, atdzisuš i. Amatiera sortiments, piemē ram, pankū kas varē tu iet ar blī kš ķ i, ja tā s bū tu pildī tas ar gaļ u, nevis sparģ eļ iem. Lī dz maltī tes vidum daž i galdi bija tukš i. Kopumā nekas ī paš s - stī vs un garlaicī gs. Uz š ejieni ir vē rts ierasties jau tā pē c vien, lai no tā paveras skats uz jū ru un ostas zonu. Viņ š ir vienkā rš i pā rsteidzoš s.
PLUDMA.
Diezgan plats. Sadalī ts ar koka klā ju, kas ved uz molu, divā s daļ ā s. Kreisā puse ir smilš aina. Tiesa, smiltis ir birstoš a, un sezonas beigā s tā s jau ir diezgan plikas, un zem tā m paslē ptie oļ i skaidri parā dī jā s. Labajā pusē ir cieta koka grī da, kas ieklā ta lielos laukumos kā parkets. Š ajā daļ ā ir platā ki lietussargi no blī va balta materiā la, pa labi gar pludmales malu aug koki. Tas viss kopā radī ja labu ē nu zonu. Lielā kā daļ a atpū tnieku centā s š eit nokļ ū t, tā pē c, ierodoties pē c pulksten desmitiem, jū s, iespē jams, neatradī sit labu vietu. Kamē r kreisā zona vienmē r bija tukš a. Pusdienu zonā lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu abā s pusē s tika atbrī voti.
Starp ū dens malu un Turkiza pludmales zonu 5-7 metri ir cieti oļ i. Š ī daļ a pie sē rfoš anas nepieder viesnī cai, tā pē c š eit ieradā s tū risti no citā m viesnī cā m un vietē jie iedzī votā ji. Viņ i gulē ja uz saviem dvieļ iem. Biež i vien atpū tnieki "Turkiz" pā rvietoja savus klā ja krē slus tuvā k jū rai.

Ja no rī ta atpū š aties uz guļ amkrē sla, sagatavojieties tam, ka tieš i pulksten 10:00 jū su miegu pā rtrauks dziesma par zē nu, kurš sapņ o apciemot postpadomju telpā jau aizmirsto Tambovu. Skanot š ai nepretenciozajai melodijai, katru dienu ostu pameta izpriecu jahtu karavā na, kas stilizē ta kā pirā tu filmu varoņ i. Uz piestā tnes drū zmē juš ie skatī tā ji š o skatu labprā t nofilmē ja fotogrā fijā s un video.
Pludmales zonu no ostas atdala betona parapets un milzī gi laukakmeņ i. Eļ ļ as traipi un citi jahtas izmeš i netika novē roti. Ū dens tī rs, dzidrs un ļ oti silts, dibens bija lieliski redzams pat dziļ umā . Tač u viena detaļ a saspī lē ja: jū rā ik pa laikam bija jū tama kā da nepatī kama vai nu kanalizā cijas, vai trū doš u aļ ģ u smaka. Zinā tā ji iebilda, ka iepriekš ē jos gados tas nav ievē rots.
Pulksten 11 pludmalē parā dī jā s turku sieviete, kas pā rdeva gardu kukurū zu par 2 USD gabalā . Tas man ļ oti atgā dinā ja Krimu.
Pludmalē bija ā ra duš as, kabī nes un pludmales bā rs. Tajā vienmē r varē ja paņ emt tē ju, kafiju, aukstu alu, vī nu, ū deni, airā nu, jupiju sulas. Bija laba tomā tu sula. Pusdienā s varē ja ē st. Papildus picā m un maizī tē m no galvenā restorā na tika atvesti zaļ umi (tomā ti, gurķ i, sagriezta paprika un salā ti), daž ā di tī rradņ i, kebabi, aknu kotletes, kartupeļ u bumbiņ as, piedevas (makaroni, rī si). Katru dienu noteiktā s stundā s parā dī jā s saldē jums (viskoza kaza ar daž ā dā m pildvielā m).
Š eit, bā ra priekš ā speciā lā teltī nomainī ja pludmales dvieļ us. Ļ oti ē rti, ka tos pē c vē lē š anā s mainī ja pret kartē m vai tī riem dvieļ iem, un apmaiņ u varē ja veikt visas dienas garumā neierobež otu skaitu reiž u.

Un visbeidzot. Gaisa temperatū ra no 2015. gada 4. lī dz 15. oktobrim svā rstī jā s no 20 grā diem agrā rī tā lī dz 28-33 dienā . Vakaros + 24-26. Ū dens jū rā ir 27-28 grā di. Lietus lija vairā kas reizes, vienu reizi stiprs ieilgst. Un naktī no 6. uz 7. oktobri mū s pamodinā ja zemestrī ce, kuras epicentrs bija Demres rajonā . Pā ris ne pā rā k patī kamas minū tes pē c tam palika atmiņ ā kā neliels piedzī vojums.
Kopumā viesnī ca ir stabils č etrinieks. Svarī ga loma bija cenas / kvalitā tes attiecī bai. Ekskursijas pakete ar atlaidi uz 11 naktī m mums izmaksā ja 1020 USD (ar likmi 72 rubļ i), t. i. nedaudz vairā k par 73 tū kstoš iem rubļ u. Ī si pirms izbraukš anas kā dā meklē tā jā ieraudzī ju, ka cena uz tiem paš iem datumiem bija par vairā k nekā.40 tū kstoš iem augstā ka (! ). Es ļ oti ticu, ka, samaksā jot š ā du summu, cilvē ki sagaidī s vairā k. Par adekvā tu samaksu varu droš i ieteikt Queen's Park Turkiz Kemer relaksē još ā m brī vdienā m tiem, kam nav vajadzī ga trokš ņ aina animā cija, kuri netaisa traģ ē diju, jo minibā rā nevar piegā dā t Pepsi un kuriem ir greznī ba it visā . nav prioritā ra sastā vdaļ a.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu