Ozer Park Hotel Beldibi 3*– Atsauksmes

44
Novērtējums 7.710
№42 viesnīcas reitingā Kemera
7.2 Numurs
8.0 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.6 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Maza viesnīca relaksējošām brīvdienām. Atrodas Beldibi ciematā. Uzcelta 2000. gadā, renovēta 2019. gadā. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas. Maza viesnīca relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba atraš anā s vieta un saprā tī ga cena. Viesnī cas kvalitā te ir pilnī bā nemainī ga. Lī dz jū rai 300 metri. Pludmale ir urbā na, tur ir sauļ oš anā s krē sli ar nojumē m, atnā ksiet agri, izvē lē sieties labu sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta un saprā tī ga cena. Viesnī cas kvalitā te ir pilnī bā nemainī ga. Lī dz jū rai 300 metri. Pludmale ir urbā na, tur ir sauļ oš anā s krē sli ar nojumē m, atnā ksiet agri, izvē lē sieties labu sauļ oš anā s krē slu. Iebraukš ana jū rā ir maiga un nedaudz tā lā k ieraudzī ju pontonus. Veikali vienmē r ir pie rokas. Ja vajag lē ti, tad iesaku viesnī cu atpū tai.
аватар ArmEkateryna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Viesnī cu piedā vā ja tū roperators, sā kotnē ji izvē lē jos Side, bet tur cenas strauji uzlē ca, nopirku biļ eti š eit. Ceļ oja viens. 2. Draudzī gs personā ls, neprasiet dzeramnaudu, 70% numuriņ i ir izcili, bet ir viena neveiksmī ga ē ka, ja esi iekā rtojies sliktā istabā , pieprasi to pā rspē t, jo citi tiek atbrī voti. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cu piedā vā ja tū roperators, sā kotnē ji izvē lē jos Side, bet tur cenas strauji uzlē ca, nopirku biļ eti š eit. Ceļ oja viens.
2. Draudzī gs personā ls, neprasiet dzeramnaudu, 70% numuriņ i ir izcili, bet ir viena neveiksmī ga ē ka, ja esi iekā rtojies sliktā istabā , pieprasi to pā rspē t, jo citi tiek atbrī voti.
3. Ē diens pieticī gs, daudziem atpū tniekiem uzturā pietrū ka gaļ as ē dienu, jo kā da gaļ a vai zivis ir tikai vakariņ ā s. Piekrī tu 12 dienā s, nedaudz vienmuļ a ē dienkarte, bet kopumā viss vienkā rš i, apmierinoš i, produkti svaigi un man patika.
4. Daba ir neprā tī gi skaista.
5. Pludmale ir kopī ga, puse no sauļ oš anā s krē sliem ir normā li, un puse ir salauzta, labā k ir ņ emt sauļ oš anā s krē slus agri. Pludmale pat nav oļ i, bet bruģ is, noteikti iepriekš iegā dā jieties labus koraļ ļ us (nirš anas apavus). Veikalos ir grū ti atrast labus apavus. Peldē š ana bez koraļ ļ iem nav iespē jama.
Kopumā viesnī ca ir piemē rota tikai tiem, kas patieš ā m saprot, kas ir 3 * viesnī ca, un negaida no tā s vairā k.
аватар Sergej699997
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izlasī jā m atsauksmes, tā s nebija sliktas par Ozer Park Hotel Beldibi, nolē mā m tur atpū sties. Viesnī cā istabiņ ai bija svaigs remonts, bet vietā m tas nebija pabeigts, kaut kur kaut kas nebija pabeigts, santehnika bija jauna, bet vienmē r bija kaut kā da smaka. … Tomēr ▾ Izlasī jā m atsauksmes, tā s nebija sliktas par Ozer Park Hotel Beldibi, nolē mā m tur atpū sties. Viesnī cā istabiņ ai bija svaigs remonts, bet vietā m tas nebija pabeigts, kaut kur kaut kas nebija pabeigts, santehnika bija jauna, bet vienmē r bija kaut kā da smaka. Ar pā rtiku viss ir labi, kā arī ar teritoriju, zaļ š un tī rs. 10 minū tes gā jā m lī dz pludmalei, ne gluž i tuvu. Pludmalē akmeņ i, protams, bija lieli, ieejot ū denī , tad viss ir akmeņ os. Tuvumā ir pilns ar veikaliem, aptiekā m un restorā niem, viss, ko vē laties. Par pakalpojumu sū dzī bu nav. Ekskursijas tika atvestas, aizvestas, bez problē mā m, viss bija labi noorganizē ts.
аватар Fomenko_Tatjana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Teritorija ir tī ra, sakopta, tikai izej no teritorijas un diezgan netī ra. Lī dz jū rai jā brauc kā das 5-10 minū tes. Man nepatika, ka š ajā viesnī cā nebija sauļ oš anā s krē slu. Animā cijas nebija. Ē diens ir vidē js, bet tomē r izmē ģ inā ts. … Tomēr ▾ Teritorija ir tī ra, sakopta, tikai izej no teritorijas un diezgan netī ra. Lī dz jū rai jā brauc kā das 5-10 minū tes. Man nepatika, ka š ajā viesnī cā nebija sauļ oš anā s krē slu. Animā cijas nebija. Ē diens ir vidē js, bet tomē r izmē ģ inā ts.
аватар gradobik.yulia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Savā kategorijā.3 zvaigznes - viesnī ca ir vairā k nekā laba! Ģ imenei kluss atvaļ inā jums. Mū su ģ imenei 4 cilveki istabiņ a pietiekami liela, tī ra, gultas ē rtas, kopš ana tiek veikta katru dienu. Personā ls draudzī gs. Ē diens super! Gaļ a ikdienā . … Tomēr ▾ Savā kategorijā.3 zvaigznes - viesnī ca ir vairā k nekā laba! Ģ imenei kluss atvaļ inā jums. Mū su ģ imenei 4 cilveki istabiņ a pietiekami liela, tī ra, gultas ē rtas, kopš ana tiek veikta katru dienu. Personā ls draudzī gs. Ē diens super! Gaļ a ikdienā . No alkohola par velti tikai vī ns! Un tad viss pā rē jais par dolā riem negarš ! Viesnī cas teritorija patiesī bā , nevis fotoattē lā , ir lieliska. Jū ra ir akvā rijs, tī rs, silts. Apakš ā lieli akmeņ i, tā pē c vajag koraļ ļ u apavus-kurpes kā jā s. No mī nusiem: lī dz jū rai 7-10min. netī rs ielas ceļ š , viesnī cas sauļ oš anā s krē sli ir maz un ne tajā labā kajā stā voklī netī ri.
аватар sveta1724
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē loties trī svietī gu, jums jā saprot, ka tas ir trī skā rš s un tam nav nepiecieš ama apkope 5. Kopumā mums ļ oti patika. Viesnī ca klusā m, relaksē još ā m brī vdienā m. Draudzī gs personā ls. Skaista daba. … Tomēr ▾ Izvē loties trī svietī gu, jums jā saprot, ka tas ir trī skā rš s un tam nav nepiecieš ama apkope 5.
Kopumā mums ļ oti patika. Viesnī ca klusā m, relaksē još ā m brī vdienā m. Draudzī gs personā ls. Skaista daba. Par ē dienu vispā r nebija nekā du jautā jumu: pusdienā s un vakariņ ā s visu laiku gaļ u vai zivis.
No mī nusiem: jū rā jums ir nepiecieš ami ī paš i apavi (tirgū tiek pā rdoti par 2–3 USD). Nav animā cijas vispā r (bet var doties uz tuvē jo viesnī cu, tur ir vienoš anā s starp ī paš niekiem)
аватар Tanysha2002
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tos ar 3 gadus vecu bē rnu un mammu, trijotnei ir trijotnei ir savi trū kumi, bet mē s zinā jā m, uz kurieni ejam. Mē s ieradā mies pē c pusdienā m un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Lī dz jū rai iet 7-10hv. ar bē rnu jū ra ļ oti tī ra, lai gan akmeņ i lieli bez speciā liem apaviem grū ti iebraukt, man nepatika pludmale, ka bija problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem, atbraucā m 8. … Tomēr ▾ Atpū tos ar 3 gadus vecu bē rnu un mammu, trijotnei ir trijotnei ir savi trū kumi, bet mē s zinā jā m, uz kurieni ejam. Mē s ieradā mies pē c pusdienā m un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Lī dz jū rai iet 7-10hv. ar bē rnu jū ra ļ oti tī ra, lai gan akmeņ i lieli bez speciā liem apaviem grū ti iebraukt, man nepatika pludmale, ka bija problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem, atbraucā m 8.30 visi sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti. Ida garš ī ga katra diena savā dā ka, apkalpoš ana patī kama, bē rniem ļ oti patī k. Gribu izteikt pateicī bu bā rmenei, viesmī ļ iem un š efpavā riem par tik ī paš o attieksmi!! ! ! Es labprā t š eit nā ktu, es negribē ju iet!
аватар Alena588816
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Runā jot par trijotni, viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, iespaidi ir pozitī vi. Mē s š ajā Turcijas rajonā bijā m pirmo reizi, izvē lē jā mies atbilstoš i savam budž etam. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, ē diens teicams, vairā k nekā trī skā rš s, ar apkalpoš anu problē mu nebija. … Tomēr ▾ Runā jot par trijotni, viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, iespaidi ir pozitī vi. Mē s š ajā Turcijas rajonā bijā m pirmo reizi, izvē lē jā mies atbilstoš i savam budž etam. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, ē diens teicams, vairā k nekā trī skā rš s, ar apkalpoš anu problē mu nebija. Istabu tī rī ja katru dienu, bet karsto ū deni - tikai pa dienu. Pludmale ir akmeņ aina, bija jā pē rk speciā li apavi, bet tā nebija
problē ma, mē s zinā jā m, kur ejam. 5-7 minū tes - un krastmala, tirgus, viss bija tuvu.
аватар alexina333333
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā no 30. jū nija lī dz 7. jū lijam kopā ar ģ imeni: es un manu 4 gadus veco meitu un mammu un 12 gadus veco mā sasmeitu, daž ā das vecuma kategorijas. Teikt, ka labi atpū tā mies, nozī mē neteikt neko! Man patika viss un visi! Sā kotnē ji man ī sti negribē jā s doties uz 3 * viesnī cu, jo pirms tam atpū tos tikai 4 un 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā no 30. jū nija lī dz 7. jū lijam kopā ar ģ imeni: es un manu 4 gadus veco meitu un mammu un 12 gadus veco mā sasmeitu, daž ā das vecuma kategorijas. Teikt, ka labi atpū tā mies, nozī mē neteikt neko! Man patika viss un visi! Sā kotnē ji man ī sti negribē jā s doties uz 3 * viesnī cu, jo pirms tam atpū tos tikai 4 un 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Bet, tā kā mamma pirmo reizi lidoja uz ā rzemē m, viņ as vē lme bija budž eta atvaļ inā jums, tad, paļ aujoties uz pozitī vajā m atsauksmē m, izvē le krita uz Ozer Park ??? ?
Pirmo reizi manu ceļ ojumu vē sturē reģ istrē š anā s notika 15 minū tes pē c mū su ieraš anā s, turklā t bez niansē m. Uzreiz iedeva lielu istabu 4, ar skaistu skatu uz kalniem. Norē ķ ins 5+ ??? ?
Jū ra?? ? ? - tī rs kā asara. . . No lieliem akmeņ iem ir iztī rī tas takas. Bē rns visu laiku mazgā jā s un diskomfortu no oļ iem neizjuta. Ja kuģ ojat mazliet tā lā k no krasta, dziļ umā sā kas smiltis un tirkī za ū dens, ko es arī izdarī ju. Daudz laika pavadī ju ū denī un baudī ju skaistā kos skatus uz kalniem. Jū ra 5+
Ē dienreizes 5+??????????? ? . Iepriekš ē jā s pā rskatos ē dienkarte ir aprakstī ta plaš ā k. Es teikš u ī si. Viss vienmē r ir bijis garš ī gi. Mums patika. Bē rni vienmē r bija pilni, un tas ir pats galvenais!
Personā ls 5+??? ? . Viesnī cā valda ļ oti patī kama atmosfē ra. Draudzī gi puiš i. Nekad neesmu jutusies ī paš i viesnī cā . Un esmu pā rliecinā ts, ka katrs viesis, kurš š eit ierodas, tā jū tas! Bē rniem ļ oti patī k. Mana meita tika burtiski nē sā ta rokā s))
Man ļ oti patika tas, ka mū su viesnī cā valda mierī ga atmosfē ra, brī ž iem skan mū zika. Viņ i tika laipni aicinā ti uz animā ciju un dejā m tuvē jā viesnī cā , tur mū zika skanē ja lī dz 23:30, bet mē s esam mierī gi un klusi!
Svē tki sakrita ar manu dzimš anas dienu. Vakariņ ā s tika sarū pē ts skaists svē tku galds un kū ka. Es biju ļ oti apmierinā ts? ?
Es joprojā m esmu pā rsteigts. Pā rē jais bija vienā elpas vilcienā...Es nemaz negribē ju braukt prom. . . Tā pē c noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā ! Te ir gabaliņ š no manas sirds. . .
Veiksmi un labklā jī bu Ozer Parkam! ! ! Jū s visi bez izņ ē muma esat LIELISKI!
Вид из номера Море Рядом с отелем Номер
аватар Nastyhka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 16.00 Ā tri iekā rtojā mies, iznesā m koferi, izrā dī jā m visu istabiņ ā . Visi runā krieviski, jebkura problē ma tiek atrisinā ta uzreiz. Viesnī ca ir ļ oti tī ra un labi uzturē ta. Ē diens garš ī gs, augļ i un deserts 3x dienā , 2x dienā zivs vai vista vai kotletes, brokastī s desa. … Tomēr ▾ Ieradā mies 16.00 Ā tri iekā rtojā mies, iznesā m koferi, izrā dī jā m visu istabiņ ā . Visi runā krieviski, jebkura problē ma tiek atrisinā ta uzreiz. Viesnī ca ir ļ oti tī ra un labi uzturē ta. Ē diens garš ī gs, augļ i un deserts 3x dienā , 2x dienā zivs vai vista vai kotletes, brokastī s desa. Ir daudz dā rzeņ u. Tu nepaliksi izsalcis. Mū su istabā bija wi-fi. Lī dz jū rai 5-7 minū tes. Jū ra tī ra, zivis peld, krasts oļ i, vajag speciā lus apavus, ar to te tirgo par 3-5$, oļ i nav jū tami. Nav savas animā cijas, tikai mū zika, bet var aiziet pie kaimiņ iem. Pa ceļ am uz jū ru kā ciemā gaiļ i dzied, zosis staigā . Relaksē još ā m brī vdienā m, budž eta brī vdienā m, labi trī s. Par tā du naudu man viss patika!
Море, рыбки Арбуз оочень сладкий. Апельсиновые дерево на территории По пути на пляж
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Небольшой отель для спокойного отдыха. Расположен в поселке Бельдиби. Построен в 2000 году, реновирован в 2019 году. Состоит из одного 3-х этажного здания. Небольшой отель для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 15 км от города Кемер, 40 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts В 300 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Сейф на ресепшен, бесплатный Wi-Fi в лобби.

Завтрак 07:30-09:00, поздний завтрак 09:00-09:30, обед 12:30-14:00, ужин 19:30-21:00. Шведский стол.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-футбол, пляжный волейбол. 1 водная горка, часы работы 111:00-11:30/15:30-16:30.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 50 стандартных номеров 20 кв.м..

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, телефон (платно), ванная комната с душем, фен, мини-бар, балкон, ежедневная уборка, смена белья — раз в 4 дня.

Adrese Atatürk Cad. 4021 Sok. No:27, Beldibi/Kemer/Antalya/TÜRKİYE
Tālruņi: Тел.: 90 242 824 8 000 Факс: 90 242 824 8 100 Моб.: 90 542 437 32 70
Tīmekļa vietne: Ozer Park Hotel Beldibi
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.