Onkel Hotels Beldibi Resort 5*– Atsauksmes

115
Novērtējums 7.310
№50 viesnīcas reitingā Kemera
7.6 Numurs
7.6 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.5 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Šis kūrorts atrodas Beldibi jūras krastā. Viesnīca pirmajā līnijā ar kompaktu, zaļu zonu. Tā atklāta 2001. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар slon58_i.ua
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Noteikti ne 5*, bet stabils 4. Reģ istratū rā Ali, kurš , starp citu, mā cī jā s Odesā , iedeva labu numuru un pē c 5 minū tē m bijā m iekā rtojuš ies. Sakopta teritorija, pie restorā na liela terase. Virtuve restorā nā ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. … Tomēr ▾ Noteikti ne 5*, bet stabils 4. Reģ istratū rā Ali, kurš , starp citu, mā cī jā s Odesā , iedeva labu numuru un pē c 5 minū tē m bijā m iekā rtojuš ies. Sakopta teritorija, pie restorā na liela terase. Virtuve restorā nā ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Ē dieni gandrī z nekad neatkā rtojā s nedē ļ as laikā . Pludmale ir tieš i blakus viesnī cai, oļ i. Kurš nejū tas ē rti ar ieklā tā m koka kā pnē m un molu. Vodichka ir pā ri visam uzslavu. Es tī rī ju vecmā miņ as numuru, jā , lī dz 4 ar "-". Viens nopietns mī nuss ir tas, ka WiFi ir maksas, un cena ir nedaudz augsta.
аватар doccent1976
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauki atrodas. Vienā pusē ir jū ra, bet otrā pusē kalni. Krieviski un angliski runā još ajiem darbiniekiem pā rpratumu nav. Pat ja viņ i runā turku valodā , viņ i vienmē r var izskaidrot sevi ar ž estiem (tie ir reti gadī jumi). … Tomēr ▾ Ļ oti jauki atrodas. Vienā pusē ir jū ra, bet otrā pusē kalni. Krieviski un angliski runā još ajiem darbiniekiem pā rpratumu nav. Pat ja viņ i runā turku valodā , viņ i vienmē r var izskaidrot sevi ar ž estiem (tie ir reti gadī jumi). Ē diens ir pā rsteidzoš s visā m gaumē m. Gardē ž iem ciematā ir vairā kas kafejnī cas. Jū ra ir pasaka, kad gaisa temperatū ra ir 32-35 grā di, tu ieej ū denī , to nejū tot. Oļ u pludmale, divu lī meņ u mols (kam patī k nirt). WiFi ir par maksu, bet pludmales dvieļ i ir bez maksas. Animatori ir lieliski puiš i. Sacensī bas visas dienas garumā ir daž ā das. Garlaicī gi nebija, istaba atradā s pirmajā stā vā . puse nav saulains, grī da bija vē sa, gaisa kondicionieris tā pē c tika ieslē gts reti.
Kopumā viesnī ca man patika, varat atgriezties vē lreiz.
аватар _102348
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca, austrumnieciskā stilā . Atrodas labā pasakainā vietā (kalni un jū ra), uzbū vē ts kompakti! Teritorija ir maza, bet labi kopta. Jū ra ir tī ra. Ieeju nodroš ina rampa. Ir liela mola. Ē diens ir normā ls. Daudz salā tu un augļ u. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, austrumnieciskā stilā . Atrodas labā pasakainā vietā (kalni un jū ra), uzbū vē ts kompakti! Teritorija ir maza, bet labi kopta. Jū ra ir tī ra. Ieeju nodroš ina rampa. Ir liela mola. Ē diens ir normā ls. Daudz salā tu un augļ u. Nav ī paš u ņ ipru, tač u mē s ar tiem nerē ķ inā jā mies, ņ emot vē rā atvaļ inā juma izmaksas ar lidojumu (jums jā bū t reā listiskam). Lielas rindas nebija. Galdiņ u bija pietiekami daudz. Galds tika notī rī ts diskrē ti un izmantojot dezinfekcijas lī dzekļ us.
Š ī s viesnī cas galvenā un galvenā iezī me ir tā s darbinieki! Reģ istratū ras darbinieki, istabenes, virtuves darbinieki, viesmī ļ i, apkopē jas strā dā ja ļ oti raiti un efektī vi! Pakalpojumi tika sniegti ar cieņ u pret viesiem un ar smaidu! Visas raduš ā s problē mas tika nekavē joties atrisinā tas!
Ieradā mies 5:00 un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies (bez nekā das baksheesh piezī mes). Numuri tika uzkopti katru dienu un atbilstoš i augstam standartam. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Gulta balta, mainī ta katru otro dienu. Ņ emot vē rā š o attieksmi, es vienkā rš i negribē ju pievē rst uzmanī bu nož ē lojamajiem trū kumiem, kas pastā v nevienā viesnī cā . Viesnī ca atbilst cenas un kvalitā tes kritē rijiem.
аватар 140107
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ierodoties mē s (3 pieauguš ie) vē lē jā mies palikt 2-vietī gā istabā (12kV m, ne vairā k) + gultiņ a, jo kā teica vienmē r. Atgā dinā š u, ka š ī ir 5* viesnī ca. Par 10$ mū s iekā rtojā s tajos paš os 12kV m, bet istabā jau bija divguļ amā gulta un vē l viena parasta, un paldies par to. … Tomēr ▾ Ierodoties mē s (3 pieauguš ie) vē lē jā mies palikt 2-vietī gā istabā (12kV m, ne vairā k) + gultiņ a, jo kā teica vienmē r. Atgā dinā š u, ka š ī ir 5* viesnī ca. Par 10$ mū s iekā rtojā s tajos paš os 12kV m, bet istabā jau bija divguļ amā gulta un vē l viena parasta, un paldies par to. Mini bā ra istabā.3 personā m mums bija 1 ū dens 0.5. Uz 7 dienā m vienu reizi atjaunojā m ū deni. Istabu uzkopš ana -1 reizi 3 dienā s, gultas veļ as maiņ a 1 reizi 7 dienā s. Gulta ir pā rklā ta un pat ar caurumiem. Tad jū s sagaida pā rsteigums maksas Wi-Fi 10 € par 7 dienā m un maksas pludmales dvieļ u veidā.10 USD par gabalu. Wi-fi darbojas slikti, es gā ju pie administratora vairā k nekā vienu reizi, atkal pieslē dzos, jo viņ i nevarē ja pieteikties pieteikš anā s un paroles veidā . Ē damistaba (tas nav 5 * restorā ns) ir tikai maza ē damistaba, kas rada ī paš u vilš anos.

Ē diens vienmuļ š , izvē le maza. Negaidiet jū ras veltes. 7 dienā s bija vienreiz forele un vē l daž as reizes makrele, kas vā rī ta ceptajā eļ ļ ā.
Tas, ka tas ir sagatavots, nedaudz smirdē ja tieš i pludmalē . No augļ iem: arbū zs, melone, vī nogas, persiks, bumbieris. Brokastī s neatradī siet neko citu kā tikai olas, kaltē tas maizī tes, auzu pā rslas un vakardienas salā tus. Rindas uz brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m ir vienkā rš i neticamas, visiem nepietiek galdiņ u. Cilvē ki dodas ar š ķ ī vjiem meklē t galdu un lū dz kā du apsē sties pie galda. Viņ i centā s tikt lī dz galam, lai izvairī tos no rindā m, kā rezultā tā palika tukš as paplā tes, kuras neviens neatjauno. Tas ir, pusstundu pirms pusdienu vai vakariņ u beigā m jū s apē dī siet to, kas ir palicis pā ri. Bā rā situā cija ir tā da pati. 22.00 nav ne alkohola, ne spraita, ne kollija (bā rs atvē rts lī dz 23.00) Un tas viss ir iekļ auts? ? ? Jū s varat arī aizmirst par uzkodā m. Pē c pusdienā m varat ieturē t frī kartupeļ us un hamburgeru - tas ir maksimums. Tā dus ietaupī jumus uz pā rtiku neesmu redzē jis nevienā valstī vai viesnī cā , pat 3*.

Situā cija pludmalē nav tā labā kā , visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu un saulessargu.
Cilvē ki vakaros atstā j dvieļ us sauļ oš anā s krē slos, lai no rī ta atbrī votu vietu. Atgā dina brī vdienas Krimā pirms 15 gadiem. Bet š ī ir tagadne un 5 * viesnī ca, kā viņ i paš i sevi sauc. Animā cija var teikt - nē . Puiš u un meiteņ u animatori pulksten 10.00 lā dē jas pie jū ras (10 minū tes), vingroš ana pie baseina (15 minū tes) un volejbols pludmalē - dienas izklaides programmas noslē gums. Vakara š ovi - apskauj un raudi.

Pozitī vi ir tas, ka tā ir skaista, sakopta teritorija. Viesnī ca ir maza, bet tī ra, Instagram. Jū ra un kalni, kas atrodas ļ oti tuvu viesnī cai, cenš as segt visus milzī gos viesnī cas trū kumus. Jū ra tieš ā m krā š ņ a, ū dens ļ oti silts, tī rs, pludmale - mazi oļ i.

Ir daudz trū kumu, un rakstī š ana prasa daudz laika. Š ī ir mana pirmā atbilde dzī vē , kas, es ceru, izglā bs tū ristus no sabojā tā s atvaļ inā juma, ko mē s visi gaidā m.

Viesnī cu noteikti neiesaku! Š ī nav vieta, kur vē laties atgriezties. Padomā jiet divreiz, pirms rezervē jat istabu.
аватар inmedved
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atstā š u atsauksmi, varbū t kā ds nesabojā s atvaļ inā jumu. Pirmkā rt, "cirks" sā kā s jau paš ā sā kumā ar apmetni. Istabu, protams, nebija, mums bija 3 cilvē ki un 2 rezervā cijas uz istabu. Piedā vā jumi sā kā s ar izmitinā š anu citā s viesnī cā s un pē c tam atgriezā s š eit. … Tomēr ▾ Atstā š u atsauksmi, varbū t kā ds nesabojā s atvaļ inā jumu.
Pirmkā rt, "cirks" sā kā s jau paš ā sā kumā ar apmetni. Istabu, protams, nebija, mums bija 3 cilvē ki un 2 rezervā cijas uz istabu. Piedā vā jumi sā kā s ar izmitinā š anu citā s viesnī cā s un pē c tam atgriezā s š eit. Ar bē dā m uz pusē m, tikā m izmitinā ti 3 gultā s, un dienu vē lā k pē c nemitī ga atgā dinā juma izmitinā ti, izrē ķ inā jā mies pirmajā dienā lī dz 16:00, ieradā mies viesnī cā.9. 00.

Dvieļ us neizsniedz, wi-fi maksā , š ausmī gi strā dā , nepā rtraukti ņ em nost, izbraukš anas dienā gribē jā m par to paņ emt sodu, lai gan maksā jā m pirmajā dienā.

Ē diens ļ oti "viduvē js", vietu nepietiek, rindas milzī gas, vienī gā izeja ir pienā kt galam. Aramzamzam lī meņ a animā cija lī dz 11:00, bet tad jū s neliksiet mierā , jo mū zika no kaimiņ u viesnī cā m ir ļ oti dzirdama tā lu 00:00.

Arī pludmalē vietas maz, visu aizņ em dvieļ i no rī ta lī dz vakaram.

Tī rī š ana. Nu, visticamā k, jū s uzreiz nesapratī siet, vai istaba ir sakā rtota vai nav.
Ja jū su istaba nav iztī rī ta un jū s to neesat teicis lī dz pulksten 13:00, tā netiks uzkopta. Turklā t pē c vadī tā jas solī jumiem un atgā dinā jumiem viņ i pat tualetes papī ru nenesī s.

Ja mī li dabu, arī teritorija pie tevis nenā ks, tas viss ir "baltā s" flī zē s, kas tā vien ē d acis. Kaimiņ u viesnī cā s š ajā ziņ ā situā cija ir daudz labā ka

Š is lī menis ir ne vairā k kā viena treš daļ a. Mē s, protams, centā mies sevi uzmundrinā t, cik varē jā m, bet...š o viesnī cu nevienam neiesaku.
аватар svetashmun
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c tā s atraš anā s vietas (tuvuma) jū rai, lidostai. Patika sakoptā teritorija - viss tī rs un sakopts. Istaba maza, bet viss nepiecieš amais ir un darbojā s nevainojami. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a notika katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c tā s atraš anā s vietas (tuvuma) jū rai, lidostai. Patika sakoptā teritorija - viss tī rs un sakopts. Istaba maza, bet viss nepiecieš amais ir un darbojā s nevainojami. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a notika katru dienu. Ē diens normā ls (nepretenciozam tū ristam), bet restorā nos ir RINDAS, kas ļ oti kaitina. Personā ls ir pieklā jī gs un strā dī gs. Man nepatika sauļ oš anā s krē slu trū kums pie baseina un pludmalē (jā aizņ emas agri no rī ta). Animatori var bū t aktī vā ki.
Красивое здание отеля. Особая благодарность сотруднику на ресепшен за быстрое заселение в номер!
аватар smolinaolya63
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Un atkal Turcija! Mē s atpū tā mies Onkel viesnī cā no 2021. gada 28. jū nija lī dz 8. jū lijam. Un es tev teikš u, ka nav slikti! Balta, tī ra, nav liela, bet mā jī ga viesnī ca. Draudzī gs personā ls. Norē ķ inā ties pē c ieraš anā s 07:00 - bez papildu maksas. … Tomēr ▾ Un atkal Turcija! Mē s atpū tā mies Onkel viesnī cā no 2021. gada 28. jū nija lī dz 8. jū lijam. Un es tev teikš u, ka nav slikti! Balta, tī ra, nav liela, bet mā jī ga viesnī ca. Draudzī gs personā ls. Norē ķ inā ties pē c ieraš anā s 07:00 - bez papildu maksas. Diena sā kas ar viesnī cas deju un ir labs garastā voklis! Pē c 5 minū tē m uzlā de un tas ir jautrī ba visai dienai! Vī rieš iem ir arī spē les uz mundrumu un noskaņ ojumu, bet par tā m neko nevaru pateikt! ! ! Ē diens labs – neviens nav izsalcis. Daudz augļ u. Ir patī kami ieturē t brokastis segtā verandā un apbrī not jū ru. Bā rmenes meitene (otrais stā vs) gatavo brī niš ķ ī gus kokteiļ us!
Par tī rī bu: uzkopš ana istabā -katru dienu; dvieļ u maiņ a - katru dienu; gultas veļ as maiņ a - katru otro dienu! Jū ra ir tī ra, silta, maiga. No 01.07 Turcijā tika atcelti Covid ierobež ojumi un Turcija atkal atdzī vojā s! Vakara pastaigas un, protams, ekskursijas ar tū roperatoru ir dā rgas, bet viesnī cas priekš ā pie Borisa viss ir demokrā tiski. Pirmo reizi nolē mu iegā dā ties ekskursiju uz ielas un nenož ē loju. Ļ oti uzmanī gi un apzinī gi ceļ ojumu aģ enti. Un cena jū s pā rsteigs.
аватар ChakT
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta kopā ar draugu š ajā viesnī cā . Abi ir sajū smā par pā rē jo, man viss ļ oti patika. Reģ istrē š anā s notika kā ierasts - 14:00. Internets visas viesnī cas teritorijā (ieskaitot reģ istratū ru) tiek apmaksā ts - 2 dolā ri. … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar draugu š ajā viesnī cā . Abi ir sajū smā par pā rē jo, man viss ļ oti patika.
Reģ istrē š anā s notika kā ierasts - 14:00. Internets visas viesnī cas teritorijā (ieskaitot reģ istratū ru) tiek apmaksā ts - 2 dolā ri. /Diena. Tomē r burtiski pā ri ceļ am ir bezmaksas bezvadu internets.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet skaista. Dienas laikā - jautras izklaides programmas animatoriem, laba mū zika, darbinieku smaidi un lielisks garastā voklis. Vakarā - izrā de bē rniem, tad pieauguš ajiem un pē c tam diskotē ka. Visu svē tku laiku mums gā ja jautri, interesanti un patī kami, jo darbinieki dara visu tā labā.
Ī paš i man patika animatori - vienmē r uz pozitī vo, un uzlā dē citus cilvē kus ar pozitī vo. Strā dā jiet aktī vi, jautri, neuzkrī toš i.
Par istabu komentā ru nav - skaists skats no balkona, ikdienas uzkopš ana. Arī ar ē dienu viss patika - garš ī gi, pietiekama daž ā du ē dienu izvē le.
Manuprā t, š ī viesnī ca ir vislabā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba.
аватар teperikalen
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pirmā s rindas dē ļ , atsauksmes par sliktu pā rtiku lasī jā m, kad rezervā cija jau bija apstiprinā ta un ī paš i apmierinā ti nebijā m. Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti skaista, viss baltā stilā , vienā kalna pusē , otrā pusē jū ra, skati vienkā rš i krā š ņ i (bildes skaistas). … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pirmā s rindas dē ļ , atsauksmes par sliktu pā rtiku lasī jā m, kad rezervā cija jau bija apstiprinā ta un ī paš i apmierinā ti nebijā m.
Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti skaista, viss baltā stilā , vienā kalna pusē , otrā pusē jū ra, skati vienkā rš i krā š ņ i (bildes skaistas). Jū ra silta, ieeja jū rā laba (gā jā m bez č ī bā m, bet tā s var nopirkt viesnī cas priekš ā ). Man patika pati viesnī ca, katru dienu tika tī rī ta istaba un mainī ti dvieļ i, viss darbojā s istabā , bija nedaudz karsts, bet tas ir visā s viesnī cā s, kander jums palī dzē s. Ē diens labs, var atrast ko ē damu, izsalcis nepaliks. Bē rniem ir maz izklaides, rotaļ u laukums ar vienā m š ū polē m un slidkalniņ u, mazam bē rnam bū s garlaicī gi, ja brauktu ar bē rnu, izvē lē tos citu viesnī cu (bet bija atpū tnieki ar bē rniem).
Ir animā cija pieauguš ajiem, tā sā kas 10:00 (animatori mē ģ ina pā rvilinā t cilvē kus, labi darī ts). Wi-Fi viesnī cā ir maksas, nepatī kama situā cija, bet tomē r tagad daudzā s viesnī cā s tā ir, ne tikai š ajā (var nopirkt uz 3.7, 10 dienā m). Maksas pludmales dvieļ i, par to lasī jā m atsauksmē s, tā pē c paņ ē mā m lī dzi (var iegā dā ties bazā rā pretī viesnī cai). Darbinieki ir krieviski runā još i, nekā du problē mu ar pā rpratumiem nebija.
Starp citu saka, ka pretī viesnī cai ir dā rgi un jā brauc uz pilsē tu, cenas pilsē tā un veikalos pretī viesnī cai ir TĀ DAS. Kaulē jies, turki ir nepilnvē rtī gi un dos tev tē ju.
Vienī gais mī nuss ir tas, ka mē s bijā m viesnī cā.3:00 un izmitinā jā m mū s 14:00. Mums teica, ka visas istabas aizņ emtas, no rī ta izlaidī s, iespē jams, ja bū sim neatlaidī gā ki un maksā sim, iedeva istabiņ u pa nakti, bet mē s tomē r gaidī jā m 2 stundas, rokassprā dzes uzvilkā m uzreiz, tā tad jau 7 no rī ta brokastojā m, ir kur atstā t somas un pā rģ ē rbties arī .
Kopumā viesnī ca man patika, varat atgriezties vē lreiz.
аватар oleksander1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Manuprā t, š ī viesnī ca nav pelnī jusi 5 zvaigznes. Viesnī cas numuriņ i ir diezgan mazi, ap 10-12 kvadrā tmetriem. m, kā arī vannas istaba. Vispirms mums iedeva istabiņ u ar divā m mazā m atseviš ķ ā m gultiņ ā m (pā rim! ), kuru viesnī cas darbiniece ar vieglu kustī bu pā rcē la un teica, ka viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Manuprā t, š ī viesnī ca nav pelnī jusi 5 zvaigznes.
Viesnī cas numuriņ i ir diezgan mazi, ap 10-12 kvadrā tmetriem. m, kā arī vannas istaba. Vispirms mums iedeva istabiņ u ar divā m mazā m atseviš ķ ā m gultiņ ā m (pā rim! ), kuru viesnī cas darbiniece ar vieglu kustī bu pā rcē la un teica, ka viss kā rtī bā . Un, kad mums iedeva citu istabu, tā izrā dī jā s tā da pati, lai gan tā bija divguļ amā gulta. Mū su pirmajā istabā kondicionieris praktiski nestrā dā ja, proti, tikai dzenē ja gaisu, bet nedzesē ja. Un tas ir pie ā rē jā s temperatū ras +40, un telpā temperatū ra pastā vī gi bija ap +30-32. Reģ istrā cijas dienā trī s reizes (! ) pieteicos reģ istratū rā ar lū gumu novē rst problē mu un man apliecinā ja, ka viss tiks izdarī ts, pagaidiet vē l 15-20 minū tes un meistars visu izdarī s.
Tomē r nā cā s nakš ņ ot ar saplī suš u gaisa kondicionieri. No rī ta viņ š atkal lū dza novē rst gaisa kondicioniera problē mu, tač u, saņ emot garantijas, lī dz pusdienā m nekas nenotika. Tikai otrs aicinā jums viesnī cas vadī tā jam noveda pie saimnieka zvana, kurš , ienā cis istabā , uzreiz pateica, ka telpa ir jā maina.
Reģ istrē joties izrā dī jā s, ka pludmales dvieļ i jā pē rk par 10 €. Turklā t nebija bezmaksas interneta un arī par katru sī krī ku ir jā maksā.10 € nedē ļ ā .
Viesnī cā , maskē joties ar kaut kā du pretepidē mijas pasā kumu organizē š anu restorā nā , visu mū su uzturē š anā s laiku notika kaut kas neiedomā jams. Vispirms pie ieejas restorā nā pamē ra temperatū ru un pat iedod masku, bet pē c tam nonā kat sadales telpā , kur ir viens cilvē ks apmē ram 6-8 daž ā diem ē dieniem un visi apmeklē tā ji sastopas lielā rindā . , ilgi gaida un vē las pē c iespē jas ā trā k tikt pie sava ē diena. izvē las nevis vienu, bet 2-3, vai pat 4 ē dienus uz š ķ ī vja, lai nestā vē tu tā lā k rindā . Par to vairā kkā rt bija skandā li ar administrā ciju, tač u bez rezultā tiem. Gandrī z viss restorā nā piedā vā tais ē diens, manuprā t, ir ļ oti primitī vs un bezgarš ī gs, turklā t auksts. Turklā t lielā kā daļ a viesnī cas darbinieku nezina ne krievu, ne angļ u valodu – tas arī rada daudz pā rpratumu.
Darbinieki pludmalē uz tī rī š anu ierodas kaut kur ap pulksten 9, kad atpū tnieki jau ir, bet tas viņ us netraucē un viņ i ir zem kā jā m, sauļ oš anā s krē sli iet savā s darī š anā s. Tas pats notika baseinā .
Ja vien jū ra nebija silta un patī kama, bet viesnī cai ar to, protams, ir diezgan netieš a saistī ba.
Parādīt vairāk »


iemiesojums verybig
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Этот курортный отель находится на берегу моря в городе Бельдиби. Отель на первой линии с компактной, зеленой территорией. Был открыт в 2001 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталия, в 12 км от г. Кемер, в п. Бельдиби.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 65 м. Заход в море — песок, галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (бесплатно, на территории), услуги фотографа, конференц-зал, 140 кв.м, на 120 чел., 1 основной ресторан, 2 A’la Carte ресторана: рыбный и итальянский, 2 бассейна — 1 открытый бассейн: 175 м2, 1 крытый бассейн: 55 м2, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-клуб (4-12 лет), открытый детский бассейн, 14 м2, детская секция крытого бассейна, 14 м2, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, живая музыка и турецкая ночь (по 1 разу в неделю), фитнес-зал, дартс, пляжный волейбол. Платно: SPA-центр, оздоровительный центр, парная, солярий, все виды водного спорта.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 137 номеров. Состоит из 3-этажного здания, 2 блока.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, мини-бар (алкогольные, безалкогольные напитки в день заезда, далее только вода и содовая, ежедневно), прямой телефон, интернет (бесплатно), душевая кабина, фен, балкон (не во всех номерах), электронный сейф (бесплатно), дополнительная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Göynük Mah. Başkomutan Atatürk Cad. No: 171, Beldibi, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0242 524 57 12
Tīmekļa vietne: Onkel Hotels Beldibi Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.