Jauka viesnīca ģimenes atpūtai ar saviem mazajiem trūkumiem

Rakstīts: 8 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 29 septembris — 6 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, no Antā lijas minū š u attā lumā . 40 atlicis. Diezgan jauka viesnī ca, bet jau ir nepiecieš ams remonts, var nedaudz atsvaidzinā t) Tā pē c labā k neapmesties pirmajā stā vā . Mums uzreiz piedā vā ja istabu pirmajā stā vā un tajā paš ā laikā mums ierā dī ja istabu 4. stā vā . Tā vienojā mies par istabu 4. stā vā . Istaba lielā ka, svaigā ka ar skaistu balkonu un pat no tā var redzē t jū ru. Man ļ oti patika, ka viesnī cā ir daudz marmora, un tas padara viesnī cu izskatu gaiš u. Daudz zaļ u, ziedoš u koku un krū mu. No teritorijas mī nusiem - neliela pludmale un vispā r pati viesnī ca maza, bet viss kompakts. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē parasti ir aizņ emti karstā kajos laikos, tač u mums vienmē r izdevā s atrast trī s sauļ oš anā s krē slus jebkurā laikā.
Atradā m lielisku "sauļ oš anā s" vietu, ja dodieties tā lā k par savu pludmali, aizbrauciet uz tuvē jā s viesnī cas pludmali un tur ir tik skaisti laukakmeņ i, uz kuriem var ē rti sē dē t un pat gulē t pie kā jā m, lai samī ļ otu jū ru. Tas ir daudz patī kamā k un interesantā k nekā sauļ oš anā s krē sli.
Ē diens ir daudzveidī gs un rodas iespaids, ka ē diens ir bez pā rtraukuma))) Neuzskaitī š u, kas tur ir, jo ir daudz. Vienī gais, ka nav cū kgaļ as, bet tas nav pā rsteidzoš i, jo valsts ir musulmaņ u, bet ir vista, tī tars, jē rs un zivis. Nu ļ oti, ļ oti daudz saldumu un viss ir garš ī gi) Puiš i, kas tī ra galdus, labi darī ts mē ģ ina, tikai parā dī jā s netī rs š ķ ī vis, uzreiz ņ em prom.

Animatoru kolektī vs ir ļ oti jaukas, dzī vespriecī gas un sabiedriskas meitenes un puiš i. Rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, stepa aerobika, š autriņ as un galda teniss. Viss, lai jums nebū tu garlaicī gi))
Viesnī cā ir arī trenaž ieru zā le ar vismodernā ko aprī kojumu. Un tad jū s varat doties uz sausu pirti vai somu, un pē c tam uz turku pirti)
WiFi nav ļ oti labs, tač u tas ir tradicionā ls visā m Turcijas viesnī cā m, tač u tas joprojā m ir iekļ auts jū su pakalpojumā . Istabu uzkopš ana ir vienī gā problē ma, kas mū s traucē ja. Meitenes diena vispā r nesanā ca, bija jā ē d reģ istratū rā un jā sū dzas. Bet pē c š ī meitene atnā ca un sakopā s. Likā s, ka apkopē ja uz mums ir apvainojusies, jo tualete. visu mū su uzturē š anā s stundu netika pievienots neviens rullis. Vienreiz otrs palags, kurš mums vispā r nebija apsegts (Labi, ka dvieļ i bija lieli, segu vietā ņ ē mā m paš i, bet naktī bija silti, tā pē c kaut kā bez problē mā m pā rgā ja).
Kopumā viss ir kā rtī bā , ja negaidi lielu patosu, tad laba viesnī ca ģ imenes atpū tai par savu naudu. Viesnī ca ir paredzē ta nevis 5 zvaigznē m, bet 5 no "-". Mana ģ imene un man patika mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu