Naturella Hotel & Apart 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.510
№207 viesnīcas reitingā Kemera
5.7 Numurs
6.2 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.0 Uzturs
3.8 Infrastruktūra
Maza viesmīlīga pilsētas viesnīca relaksējošām brīvdienām. Atrodas Kemeras pilsētā, 800 m no jūras. Sastāv no vienas galvenās 4 stāvu ēkas Viesnīcas (bez lifta) un vienas 4 stāvu apartamentu ēkas (bez lifta). Uzcelta 1992. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā.Vairāk →
аватар Olga_Spirina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cas priekš rocī ba ir skaists skats no balkona un personā ls, kas zina krievu valodu (iespē jams, no bijuš ajā m padomju Vidusā zijas republikā m). Ir daudz mī nusu. Pirmkā rt, ļ oti tā lu no jū ras - 30 min. kā jā m, 2. … Tomēr ▾ Viesnī cas priekš rocī ba ir skaists skats no balkona un personā ls, kas zina krievu valodu (iespē jams, no bijuš ajā m padomju Vidusā zijas republikā m). Ir daudz mī nusu. Pirmkā rt, ļ oti tā lu no jū ras - 30 min. kā jā m, 2.5 km ar soļ u skaitī tā ju. Istabas ir vecas un nobruž ā tas. Kondicionieri (no citā m telpā m) ir uzstā dī ti uz kaimiņ u balkoniem un drausmī gi dū c. Attiecī gi jū s nekā dā veidā nevarat kontrolē t viņ u darbu, nav iespē jams gulē t. Brokastis sliktas, trauki š ķ eldoti. Ļ oti slikta uzkopš ana. Turklā t viesnī ca atrodas kalnā , tā pē c tajā ir daudz stā vu kā pņ u. Kā pš ana/nolaiš anā s ar koferi ir vesels pā rbaudī jums. Sabojā tas brī vdienas. Nevienam neiesaku.
аватар fotinniya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar savu dē lu. Un viesnī ca mums patika. Par viesnī cas teritoriju es dotu visus 11 punktus. Teritorija ir maza, bet labi kopta. Daudz augļ u koku un neliels olī vu birzs. Ļ oti skaists skats no istabas. Bijā m istabā , no kuras paveras skats gan uz pilsē tu, gan uz mež u, un nedaudz tā lumā aiz mā ju jumtiem varē ja redzē t jū ru. … Tomēr ▾ Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar savu dē lu. Un viesnī ca mums patika. Par viesnī cas teritoriju es dotu visus 11 punktus. Teritorija ir maza, bet labi kopta. Daudz augļ u koku un neliels olī vu birzs. Ļ oti skaists skats no istabas. Bijā m istabā , no kuras paveras skats gan uz pilsē tu, gan uz mež u, un nedaudz tā lumā aiz mā ju jumtiem varē ja redzē t jū ru. Brokastis vienmuļ as, bet mums ļ oti patika. Bijā m Turcijā . Un turku brokastis ir dā rzeņ i, zaļ umi, 4 veidu olī vas, 3 veidu siers, ievā rī jumi, arbū zs, tē ja, kafija, tas bija tieš i tas, kas bija viesnī cā . Dē ls priecā jā s, ka viņ i katru otro dienu deva frī kartupeļ us. Viss ir svaigs un bagā tī gs.
Vienī gais, kas bija istabā , gaisa kondicionieris nedaudz dungoja (kā ledusskapī ), bet pē c 10 minū tē m š ī dū koņ a nebija manī ta. Un gaiss no gaisa kondicioniera bija ļ oti tī rs, un istabā bija patī kami un ē rti uzturē ties un gulē t. Veļ u vienreiz mainī ja, kad atstā ju 1 dolā ru. Bet tas nav 5 zvaigznes. Un, godī gi sakot, mā jā s mē s nemainā m gultu katru dienu. Katru dienu no istabas tika iznesti atkritumi. Kopumā telpas ir ļ oti tī ras, lai gan ir skaidrs, ka mē beles ir kalpojuš as ilgu laiku. Lī dz jū rai bū s jā iet kā jā m, bet mums tā nebija problē ma. Bet naktī viesnī cā ir kluss, nav maš ī nu trokš ņ a un skaļ as mū zikas. Tikai 4 no rī ta mū ļ a balss no moš ejas iztraucē ja miegu, bet tas ilga ne vairā k kā.5 minū tes, pē c tam es atkal saldi gulē ju.
Mē s guvā m patiesu baudu un atpū tu pē c atpū tas Kemerā Naturella viesnī cā .
Un jā , darbinieki ir ļ oti draudzī gi un vienmē r gatavi jums palī dzē t un atbildē t uz jū su jautā jumiem. Un menedž eris palī dzē ja nogā dā t koferi istabā un lejā uz autobusu, kad mē s izrakstī jā mies)
веранда за столовой
аватар gidropark
Ļ oti negaidī ti saņ ē mu lielu prieku no viesnī cas! Par labu. Ja esi tū rists ar kā jā m un galvu (nevis vē deru un diž oš anos), tad viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Tas stā v zem kalna. Taciņ a starp ē kā m (uz kuras aug apelsī ni, avokado un visā das lietas, zied rozes) balstā s uz nelielu olī vu birzi (stā vā nogā zē ) un MEŽ VANU priež u mež u! Ja kā ds mī l un ē d veselī bu - daudz prieka - kā pš ana pa mež u pirms brokastī m (ja ir piemē roti apavi, tas joprojā m ir diezgan stā vs kalns). … Tomēr ▾ Ļ oti negaidī ti saņ ē mu lielu prieku no viesnī cas! Par labu. Ja esi tū rists ar kā jā m un galvu (nevis vē deru un diž oš anos), tad viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Tas stā v zem kalna. Taciņ a starp ē kā m (uz kuras aug apelsī ni, avokado un visā das lietas, zied rozes) balstā s uz nelielu olī vu birzi (stā vā nogā zē ) un MEŽ VANU priež u mež u! Ja kā ds mī l un ē d veselī bu - daudz prieka - kā pš ana pa mež u pirms brokastī m (ja ir piemē roti apavi, tas joprojā m ir diezgan stā vs kalns). Jā , ir daž i pakā pieni (no ceļ a lī dz augš ē jam stā vam - apmē ram 90), bet man personī gi slodze ir liela. Istaba (406, labajā ē kā ) bija vienkā rš i milzī ga! Divas istabas, virtuvī te, liels balkons, ļ oti interesanta arhitektū ra un eleganti koka griesti. Ī paš s brī nums - MILZĪ GI logi ar skatu uz mež u. . . Loga atvē rumā - "Š iš kina gleznas"! ! ! No rī ta - absolū ti brī niš ķ ī gi! Un NEVIENS nevar uz tevi skatī ties NEVIENĀ logā ! Un uz balkona. . .
Dvieļ i no tī rī bas jau kraukš ķ !
Baseins ir ideā li tī rs. Gultas un matrač i labā stā voklī . Numuros ir ī paš i gaiš i dvieļ i pludmalei un baseinam. Ir biljards (amerikā ņ u). Pā ris dolā ri stundā...Internets pie galdiņ iem. Tik-tā , bet pietiek. Ja vē laties "bez problē mā m" un "visur" - neesiet dumji un iegā dā jieties internetu viesabonē š anā no sava operatora.
Viss ir ļ oti tī rs un pieklā jī gs! Un satriecoš i grezna arhitektū ra! Astoņ stū ra foajē , ā ra kā pnes, viss kaut kā "no kastes" un ļ oti patī kami.
Atbilstoš i traukiem istabā (paņ ē mā m dzī vokļ us). Š ķ iet, ka viss ir, bet jums nav jā bū t sarkanajiem. Nepietiek alus glā zes vai sā ls - ej un nopē rc! Ž ē l aizbraukt - ved mā jā s! Ledusskapis (ņ em ledus maisiņ us - labi ar martini no dutika. . . ), elektriskā tē jkanna (labā k tē ju un kafiju paņ emt lī dzi, un vē l vieglā k nopirkt, tur bija arī turku), plī ts. , kondicionieris (uzmanī gi, atgriezos ar iesnā m! ) - viss strā dā .
Brokastis ir standarta. Bet kaut kas mē ģ ina mazliet daž ā dot. Kurš tiek izmantots - super! Pusdienas un vakariņ as - pē c jū su ieskatiem. Liela izrā dī š anā s un nauda - tuvumā ir labi restorā ni (tiek arī lī dzņ emš anai). Savukā rt, kad atdzesē ti vē ž i (puse vē l ir dzī vi) Carrefour maksā.19. 90 (liras), tad viss aizgā ja uz elli! Vē ž i un alus! Lū k, laime! Jā , un garneles bija 50 liras. . . Blakus ir veikals. Vienkā rš i ejiet lejā no viesnī cas. 50 metri. Gandrī z visi augļ i. Piens, alus. . . Kam ko vajag.
Jā , lī dz pludmalei jā iet kā jā m. Un ar pludmalē m (bezmaksas) problē ma. Ja ņ em "jahtu piestā tni" uz "vidē jo", tad pa labi ir daudz pludmales ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem (par naudu, bet ir atlaide, jū s saņ emat 2 dolā rus, un viņ i to ved no viesnī cas ). Bet ja ej tā lā k pa labi un š ķ ē rso tiltu - bumbu pludmale. Tur pat cilvē ki ķ er zivis (ķ ert nenozī mē ķ ert). Un jū s varat staigā t pa to un staigā t...Vai arī jū s varat doties no "jahtu ostas" pa kreisi. Arī tur uzreiz ir pirmā pludmale, kur bez sauļ oš anā s krē sla viegli noā rdī ties. Bet tas ir tiem, kas dod priekš roku bumbiņ ā m. Par naudu viss ir iespē jams. . .
Ceturtdienā s Kemerā notiek milzī gs gadatirgus. Ja plā nojat kaut ko iegā dā ties - apmeklē jiet. Vismaz "paskaties". Arī netā lu no jahtu piestā tnes.
Veikali. Es dodos uz Migros un Carrefour. Nekavē joties paņ emiet no viņ iem kartes. Pirmajā - 1.5 liras, otrajā - bez maksas. Labi ietaupī jumi! Divi lieli veikali pie moš ejas (no laukuma ar balto torni (tas bija redzams no istabas loga) un Ataturk - perpendikulā ri avē nijai, 200 metri). Tur jū s atradī sit gandrī z visu. Ja pē kš ņ i gribat samainī t dolā rus pret liru (nav jē gas, kartes strā dā gandrī z pē c Nacionā lā s bankas kursa), tad vienkā rš i iedodiet dolā rus (vismaz simts) pie kases Carrefour, un jū s saņ emsiet naudu. liras ar tā du kursu, ka NEKUUR nevar mainī t!
Arī ejot lī dz centram ir viegli. Mē s nokā pā m kvartā lu no viesnī cas un pagriezā mies pa labi. Tikai veikals, restorā ni (Pasha Kebab ir ļ oti labs). Un jū s varat aiziet lī dz š im ļ oti baltajam pulksteņ a tornim. Nedaudz agrā k ir iela (perpendikulā ra) jū rai ar ū dens kaskā di vidū . Tur ir daudz veikalu.
Nu ja kā ds vē l nav bijis Kemerā .
Viesnī ca atstā ja ļ oti patī kamas atmiņ as. Klusi, sirsnī gi, apkā rt zaļ umi un daba!
Katram vienmē r ir izvē le. Tā s nav 5 zvaigznes (bet par istabu es dotu 6. . . ). Tas nav UAI ar krabjiem un tekilu. Tač u teiktais izrā dī jā s labā ks par gaidī to!
Es domā ju, par ko sū dzē ties? es nezinu! BET! Paņ emiet grā matas uz vietē jo bibliotē ku! Un tad tur ir galvenokā rt turku un angļ u valodā...
Ja ar veselī bu viss ir normā li un nav "liekā svara", tad viesnī ca atstā j patī kamas atmiņ as.
аватар Irina483633
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Par viesnī cu bija labas atsauksmes, ē diens normā ls, tā lu no jū ras 15 minū tes ar kā jā m. Vieta skaista, viesnī ca atrodas zem kalna. Istabā bija dzirdams kondicionieris, vecs, uz balkona pastā vī gi dū koņ a, durvis koka, nav skaņ as izolā cijas, tā pē c man atvaļ inā jums nebija veiksmī gs, nevarē ju labi gulē t no š ī trokš ņ a. … Tomēr ▾ Par viesnī cu bija labas atsauksmes, ē diens normā ls, tā lu no jū ras 15 minū tes ar kā jā m. Vieta skaista, viesnī ca atrodas zem kalna. Istabā bija dzirdams kondicionieris, vecs, uz balkona pastā vī gi dū koņ a, durvis koka, nav skaņ as izolā cijas, tā pē c man atvaļ inā jums nebija veiksmī gs, nevarē ju labi gulē t no š ī trokš ņ a. Mē ģ inā ju sazinā ties ar administrā ciju, bet neviens man nepalī dzē ja. Transfē rs no viesnī cas, kad izbraucā m, aizveda mū s uz citu lidostas terminā li, nā cā s izsaukt taksi un par saviem lī dzekļ iem nokļ ū t vajadzī gajā vietā . Ja jū s apmierina š ī gaisa kondicionē š anas nianse, varat doties š eit ar prieku.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kopē jo iespaidu sabojā ja uzkopš ana istabā s, stā voklis istabā . Viesnī ca patika vizuā li, lasī ju atsauksmes par to. Bija jā gaida norē ķ inā š anā s. Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no jū ras. Esot autobusam, bet sā kumā mē s tajā neiekā pā m, tā pē c nolē mā m paiet 20 minū tes un tu esi jū rā . … Tomēr ▾ Kopē jo iespaidu sabojā ja uzkopš ana istabā s, stā voklis istabā . Viesnī ca patika vizuā li, lasī ju atsauksmes par to. Bija jā gaida norē ķ inā š anā s. Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no jū ras. Esot autobusam, bet sā kumā mē s tajā neiekā pā m, tā pē c nolē mā m paiet 20 minū tes un tu esi jū rā . Viesnī ca noteikti nav piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Brokastī s mums bija olas, tomā ti, siers un olī vas. Neiesaku š o viesnī cu, varbū t tikai galē jī bā m, kam vajag nakš ņ ot.
аватар _519994
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Zaļ ā s zonas un centra tuvuma dē ļ . Paē duš as brokastis. Reģ istrē jies pulksten 12.00. Atsaucī gs personā ls. Mā jī ga viesnī ca. Tas ir aprakts apstā dī jumos un smarž o pē c skujā m un ziediem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Zaļ ā s zonas un centra tuvuma dē ļ . Paē duš as brokastis. Reģ istrē jies pulksten 12.00. Atsaucī gs personā ls. Mā jī ga viesnī ca. Tas ir aprakts apstā dī jumos un smarž o pē c skujā m un ziediem.
аватар r.karpachow
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca klusai atpū tai. Atrodas centrā , 3 min. no pulksteņ a torņ a. Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Gandrī z visi krievvalodī gie. Brokastis vienmuļ as, bet ī stas turku ar 5 veidu biezpienu, marinē tiem un svaigiem dā rzeņ iem un ar daudzā m garš vielā m. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca klusai atpū tai. Atrodas centrā , 3 min. no pulksteņ a torņ a. Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Gandrī z visi krievvalodī gie. Brokastis vienmuļ as, bet ī stas turku ar 5 veidu biezpienu, marinē tiem un svaigiem dā rzeņ iem un ar daudzā m garš vielā m. Istabas nav pilnī gi jaunas, bet viss darbojas labi. Viesnī ca atrodas netā lu no kalna, tā pē c pilsē tas, jū ras un kalnu panorā mas ir redzamas gandrī z no katra numura. Muezzin zvani izklausā s ļ oti krā saini, ī paš i pulksten 4-30 no rī ta. Teritorijā aug daudzi eksotiski koki un ziedi. Ē rti, lai sā ktu iepazī t Turcijas apskates vietas. Kopumā , kas attiecas uz 3. , viss ir kā rtī bā .
аватар liliana30004
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cas ā rpuse ir jauka un gaiš a. Teritorijā , tā pat kā visā Vidusjū rā , ir daudz zaļ umu un ziedu. Mē beles istabā s: nož ē lojami veci nolobī ti, ar neaizveramā m durvī m, mē beles, drē bju pakaramie - savī ti vadi, kā reiz izdeva ķ ī miskajā tī rī tavā ar iztī rī tā m virsdrē bē m. … Tomēr ▾ Viesnī cas ā rpuse ir jauka un gaiš a. Teritorijā , tā pat kā visā Vidusjū rā , ir daudz zaļ umu un ziedu. Mē beles istabā s: nož ē lojami veci nolobī ti, ar neaizveramā m durvī m, mē beles, drē bju pakaramie - savī ti vadi, kā reiz izdeva ķ ī miskajā tī rī tavā ar iztī rī tā m virsdrē bē m. . Dzī voklī kurā dzī vojā m salū zusi maza vienkameru -ledusskapis, saldē tavai durvju no pirmsū dens plū diem nebija. Gaisa kondicionē š ana mini virtuvē ir vienā da lī meņ a, un jautā jums ir, kā pē c viņ i izvē lē jā s š o vietu, un, piemē ram, ne guļ amistabu? Duš as telpa un izlietne pastā vī gi plū da. Divi mazi mazi "brokbaseini", saukti par baseiniem, pastā vī gi radī ja avā riju uz grī das flī zē m - tie atradā s pā rā k tuvu ejai uz viesnī cu. Kas redz informā ciju par š ī s viesnī cas "trī s zvaigznē m", ziniet, ka tas ir joks, cilvē ki izklaidē jas. Tū risti daudz rakstī ja par brokastī m – tas pats, bez variantiem. Lai izvairī tos no vilš anā s, nepaļ aujieties uz Wi-Fi kvalitā ti.
аватар vikusia1972
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies Naturella Hotel & Apart - tie ir apartamenti, kā lai saka, viss ir klasē , vienī gais, ka brokastis mums bija liekas. Kas attiecas uz mums, tad mums tos viesnī cā nevajadzē ja, izrā dā s, ka tika samaksā ti papildu 50 USD. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies Naturella Hotel & Apart - tie ir apartamenti, kā lai saka, viss ir klasē , vienī gais, ka brokastis mums bija liekas. Kas attiecas uz mums, tad mums tos viesnī cā nevajadzē ja, izrā dā s, ka tika samaksā ti papildu 50 USD. Viesnī ca atrodas gandrī z paš ā Kemerā , bet tajā paš ā laikā , teiksim, ne virsotnē ; tur viss ir izgaismots, var staigā t pa pilsē tu, viss ir labi, viss ir brī niš ķ ī gi, bet tajā paš ā laikā nav trokš ņ a, ir droš i. Bija jā dodas uz pludmali, bet apkā rt bija tik skaisti, ka tas netraucē ja. Pē c bildes š ķ iet, ka viesnī ca atrodas kaut kur nomalē , patiesī bā tā ir centrā ; 2 vai 3 viesnī cas ē kas, ir tikai istabas, ir arī apartamenti. Dzī vojā m pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu, mums bija divi balkoni, vienā pastā vī gi vakariņ ojā m un brokastis, otro neizmantojā m. Tā kā neesam izvē lī gi tū risti, principā mums viss derē ja. Tur bija milzī ga virtuve-studija, guļ amistaba ar 2 gultā m, vanna, duš as telpa, viss pieticī gi, bet dvieļ i un gulta ir balti, ir fē ns, atnesa š ampū nus, atkritumus iznesa katru dienu. . Vienī gais, ka viņ iem vienmē r ir kaut kā das problē mas ar tehniku, tē jkannu, flī zi. Ļ oti neuzbā zī gs serviss, kad pieteicā mies no nepiecieš amī bas, tik klusi, ā tri visu likvidē jā m, bija sajū ta, ka esam tur saimnieki, nevis ī paš nieks un apkalpojoš ais personā ls. Neko no š ī s viesnī cas negaidī ju. Negaidī ju piecus, pā ri nosacī jumiem, super eiro remonts, proti, viss bija tī rs, remonts it kā tika veikts, bet dabiski tas bija kapitā lais remonts ar visa nomaiņ u ilgu laiku, kamē r nekas plū da, nesabruka, ti, normā li, es teiktu, ka viesnī ca, piemē ram, Eiropas viesnī ca 3 * un 2 *, piemē ram, Portugā lē , Francijā , es domā ju š ā du pieticī gu cenu.
аватар kukolka474
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Gribu atstā t POZITĪ VU atsauksmi par viesnī cā m )Naturella Hotel & Apart 3 * - Kemera, Turcija )) Tā bija pirmā reize Turcijā kopā ar vī ru ) Ierodoties lidostā ) mū s sagaidī ja Pegasus pā rstā vji ) Pē c tam saņ ē mā m autobusā ) un devā s uz Kemeru ) brauca apmē ram 1 stundu 20 min) Kamē r visi tū risti tika aizvesti uz viņ u viesnī cā m))) Un tā mē s devā mies augš ā uz mū su viesnī cas zā li) Mū s sagaidī ja ī paš nieks) viņ š runā ja Krievu valoda slikti)) Bet darbinieki ļ oti labi runā ja krieviski)) Sā kotnē ji š ajā viesnī cā ieradā s tū risti no Eiropas ) un pavisam nesen sā ka ierasties krievi) Es vē los pateikt milzī gu paldies ī paš niekam) viņ š vienmē r uzturē ja mā jī gu atmosfē ru ) Vienkā rš s) mierī gs) atsaucī gs) ar ikvienu, kuru varē tu lū gt viņ am tuvoties) Es runā ju ar visiem tū ristiem) smē ķ ē ja) sē dē ja uzņ ē mumā ) Es arī gribu pateikt milzī gu paldies Maš ai)), kura arī izpildī ja pasū tī jumu))) Un visiem pā rē jiem darbiniekiem))), kuri uzturē ja viesnī cas tī ras)))! ! ! Visur tī rs! ! ! Teritorijā ir daudz apstā dī jumu) augi) augļ u koki), kurus varē ja plū kt un ē st))))))) ) Un ja netraucē ) vajadzē ja izkā rt sarkanu) zī mi)) Bija tikai brokastis viesnī cā s) ņ ē mā m ar nolū ku), jo plā nojā m doties ekskursijā s) Man ļ oti patika ekskursijas 1 Kekovas pilsē ta + PASAULE )) 2 Antā lijas vecpilsē ta )) 3 Jeep-Safari rī ta programma) 4 Phaselis vecpilsē ta utt. … Tomēr ▾ Gribu atstā t POZITĪ VU atsauksmi par viesnī cā m )Naturella Hotel & Apart 3 * - Kemera, Turcija )) Tā bija pirmā reize Turcijā kopā ar vī ru ) Ierodoties lidostā ) mū s sagaidī ja Pegasus pā rstā vji ) Pē c tam saņ ē mā m autobusā ) un devā s uz Kemeru ) brauca apmē ram 1 stundu 20 min) Kamē r visi tū risti tika aizvesti uz viņ u viesnī cā m))) Un tā mē s devā mies augš ā uz mū su viesnī cas zā li) Mū s sagaidī ja ī paš nieks) viņ š runā ja Krievu valoda slikti)) Bet darbinieki ļ oti labi runā ja krieviski)) Sā kotnē ji š ajā viesnī cā ieradā s tū risti no Eiropas ) un pavisam nesen sā ka ierasties krievi) Es vē los pateikt milzī gu paldies ī paš niekam) viņ š vienmē r uzturē ja mā jī gu atmosfē ru ) Vienkā rš s) mierī gs) atsaucī gs) ar ikvienu, kuru varē tu lū gt viņ am tuvoties) Es runā ju ar visiem tū ristiem)
smē ķ ē ja) sē dē ja uzņ ē mumā ) Es arī gribu pateikt milzī gu paldies Maš ai)), kura arī izpildī ja pasū tī jumu))) Un visiem pā rē jiem darbiniekiem))), kuri uzturē ja viesnī cas tī ras)))! ! ! Visur tī rs! ! ! Teritorijā ir daudz apstā dī jumu) augi) augļ u koki), kurus varē ja plū kt un ē st))))))) ) Un ja netraucē ) vajadzē ja izkā rt sarkanu) zī mi)) Bija tikai brokastis viesnī cā s) ņ ē mā m ar nolū ku), jo plā nojā m doties ekskursijā s) Man ļ oti patika ekskursijas 1 Kekovas pilsē ta + PASAULE )) 2 Antā lijas vecpilsē ta )) 3 Jeep-Safari rī ta programma) 4 Phaselis vecpilsē ta utt. . ) Sā kumā brokastis mums neš ķ ita apmierinoš as (( Bet izrā dī jā s, TĀ NAV ! ! ! Mē s vienkā rš i vienmē r ē dā m par daudz )) lai gan viņ i deva visu vienu un to paš u )) bet liela izvē le)) Mums viss patika ! ! Vissvarī gā kais)) TĪ RA UN ATTIEKSME)))
мы жили именно )) в этом корпусе )) есть на территории 3 бассейна ))если спуститься в низ )) есть еще один бассейн ))))
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Небольшой гостеприимный городской отель для спокойного отдыха. Расположен в городе Кемер, в 800 м от моря. Состоит из одного основного 4-х этажного здания Hotel (лифта нет) и одного 4-х этажного здания Apart (лифта нет). Построен в 1992 году, последняя реновация проведена в 2016 году.

Atrašanās vieta В 60 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 800 м. Автобус на пляж курсирует несколько раз в день (расписание на ресепшен) — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в лобби, у бассейна и в ресторане — бесплатно, доставка еды и напитков в номер, 1 ресторан, лобби-бар (круглосуточно), 1 открытый бассейн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров.

Istabās

Кондиционер, балкон, сейф (платно), телефон, телевизор с плоским экраном, спутниковое телевидение, фен.

Adrese Merkez Mahallesi, Merkez Mah. Ataturk Bulvari, 07990 Kemer/Antalya, Турция
Tālruņi: Tel: +90 242 814 45 15 Fax: +90 242 814 45 27
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.