Orcas Imperial Palace 5*– Atsauksmes

44
Novērtējums 5.310
№187 viesnīcas reitingā Kemera
6.2 Numurs
6.2 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.7 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, blakus pludmalei. Uzcelta 2003. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Kompakta teritorija, demokrātiska atmosfēra. Ieteicams relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар 78888
Cilvē ki neizvē las š o viesnī cu! ! ! Viss no ieejas - atkritumi! Ī paš nieki ir klaji krā pnieki. Fotogrā fijā viss ir ļ oti skaisti, bet patiesī bā viss ir ļ oti slikti. Iedomā jieties situā ciju: jū s pē rkat ekskursiju, lai gan ne uz greznu 7 zvaigž ņ u viesnī cu, bet tomē r uz 5. … Tomēr ▾ Cilvē ki neizvē las š o viesnī cu! ! ! Viss no ieejas - atkritumi! Ī paš nieki ir klaji krā pnieki. Fotogrā fijā viss ir ļ oti skaisti, bet patiesī bā viss ir ļ oti slikti. Iedomā jieties situā ciju: jū s pē rkat ekskursiju, lai gan ne uz greznu 7 zvaigž ņ u viesnī cu, bet tomē r uz 5. Esmu š okā , kā š ai atkritumu izgā ztuvei tika pieš ķ irtas 5 zvaigznes. Galvenā ieeja viesnī cā ir izklā ta ar atkritumu tvertnē m no kaimiņ u viesnī cā m. Hamamā jū tama stipra kanalizā cijas smaka, griesti salauzti un pā rklā ti ar melnu pelē jumu, ģ ē rbtuves durvis ir norautas un pieticī gi pieliktas pie sienas, atkritumu tvertnes ir pā rpildī tas un atkritumi guļ uz grī das. Bā reņ u pā rtika. Atnā cā m brokastī s un paspē jā m paķ ert pē dē jā s divas vā rī tas olas. Zaļ umi, sojas desa un sā ļ ie turku sieri - viss. Teritorija: teikt, ka tā ir maza, nozī mē neteikt neko. Puķ u dobe ar izmē ru 10 * 3 m ar divā m palmā m ir visa zaļ ā zona. Tur ir milzī ga vecu bū vmateriā lu kaudze.
Nu, es domā ju, ka viss ir kā rtī bā . Galvenā jū ra un mā jī ga istaba. Bet tas, kas notika reģ istrē š anā s laikā , nav nekas cits kā krā pš ana, es to nekā dā veidā nevaru nosaukt. Viesnī cā izrā dī jā s vairā kas istabas, kuru logi pavē rā s uz blakus esoš ā s viesnī cas tukš o sienu, uz š o istabu ielu sienā m ir virtuves nosū cē js, zem balkoniem atrodas atkritumu tvertnes un ir aizmugures ieeja virtuvē . Tie. pilns "prieku" komplekts - skats, diennakts atkritumu "aromā ts" un troksnis no virtuves tvaika nosū cē ja, kā arī agra piespiedu pacelš anā s no pā rtikas automobiļ u trokš ņ a un to izkrauš anas. Tā tad, ko izdomā ja saņ ē mē ja puse: viņ i nosū ta uz š ī m telpā m visus iebraucē jus, un, kad cilvē ki atgriež as ar lū gumu mainī t istabu, viņ iem tiek piedā vā ts samaksā t papildu 10 USD dienā . Vienkā rš i nekaunī gi! ! ! Neeksperimentē jiet ar atpū tu. Nav zinā ms, ko š ie amatnieki izdomā s jaunajā sezonā , pē kš ņ i sā ks ņ emt naudu par tualetes ieš anu. Tev to vajag! ! !
аватар oksana5178
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca Maya World Imperial 5 * apsveic jū s ar duci "smarž ī gu" atkritumu nojumju, kurā m garā m velciet ar koferiem kā jā m, jo ​ ​ autobuss tur neiet garā m. Reģ istratū ras darbinieks nesteidzas apkalpot, jo viņ am ir svarī ga telefonsaruna 5 minū š u garumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca Maya World Imperial 5 * apsveic jū s ar duci "smarž ī gu" atkritumu nojumju, kurā m garā m velciet ar koferiem kā jā m, jo ​ ​ autobuss tur neiet garā m.
Reģ istratū ras darbinieks nesteidzas apkalpot, jo viņ am ir svarī ga telefonsaruna 5 minū š u garumā . Lai ietaupī tu laiku, jums tiks lū gts nodot pases un doties vakariņ ā s. Pē c reģ istrā cijas jū s konsjerž s pavadī s uz istabu, kurā var nokļ ū t ar nobruž ā tu liftu ar tā du paš u "zeltī jumu" (atcerieties, ka viesnī ca ir 5 *). Istaba sveicina jū s ar vaļ ī gu karš u caurlaides turē tā ju. Bet ar to piedzī vojums nebeidzas! Istabā uzzinā siet, ka gaisma darbojas tikai koridorā un tualetē , istabā dubults slē dzis pie sienas, kā saka "uz spuldzi". Pē c sū dzē š anā s par gaismas trū kumu reģ istratū ra piedā vā s iedzert alkoholu, kamē r tehniķ is apskatī s telpu.
Ja sakā t, ka vestibilā gaidī siet rezultā tu, neceriet, ka tiksiet informē ts par paveikto.

Atgriež oties istabā , redzē siet darba rezultā tu - deg viena stā vlampa pie gultas. Nav problē ma, jū s sakā t - ir jau trī s stā vlampas! Š eit ir tikai viena ligzda trim stā vlampā m. Dubultais sienas gaismas slē dzis istabā izrā dī jā s viltots. Pievē rš ot uzmanī bu griestiem, tur neredzē siet ne pē das no lampā m! Nu, romantiskais akcents paliek. Bet cigareš u degš anas pē das uz postamenta, kanalizā cijas masu skaļ ais troksnis, kas nests cauri telpai, kā arī karaoke uz ielas ar izrā di "Jaunais puisī t, visi grib ar tevi dejot" var sabojā t romantiku utt.

Vietnē bija norā dī ts, ka viesnī cas pē dē jā renovā cija bija 2020. gadā , bet 2021. gada vidū redzē siet remontu Ravshan un Jumshut stilā : tapetes nolobī tas, vietā m pat nokrā sotas, netī rumi uz siena izskatā s kā no kā jā m (kurš gā ja zem griestiem?
), pelē jums duš ā , tualetes skaloš anas poga ar spī dzinā š anas pē dā m, skapis kā baigajā s bē rnu nometnē s, pakaramie bez ā ķ iem un lupatas, kas karā jā s pie griestiem no krā sas, kā arī kondicionieris ar iebū vē tu traktoru. Un neaizmirstiet, ka, tā kā š ī ir 5 * viesnī ca un viss iekļ auts komplekts, jums bū s jā maksā papildus par WI-FI (par katru ierī ci atseviš ķ i). Un pē c kopsapulces ar gidu un citiem viesiem izrā dā s, ka jū su istaba ir vienkā rš i superlukss, salī dzinot ar citiem (istaba bez logiem, nedarbojas kondicionieris +50 karstumā , saplī susi duš a, nav silta ū dens, salū zusi karš u turē tā js un ledusskapis, kas silda, nevis atdzesē ).
Labu atpū tu citā s pasaules viesnī cā s!

Pē c atgrieš anā s TUI operatora mā jaslapā joprojā m turpinā ja vicinā t "Ieteicams".
Торшер є, розеток немає. Процес знезараження води у басейні - дозує хімію
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mū su situā cija izveidojā s tā , ka laiks gā ja uz beigā m, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu no tā , kas mums bija, galvenā prasī ba, kas man bija, bija pirmā rinda. Man patika pludmales zona, tur piekraste ir ļ oti laba - mazi oļ i, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Mū su situā cija izveidojā s tā , ka laiks gā ja uz beigā m, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu no tā , kas mums bija, galvenā prasī ba, kas man bija, bija pirmā rinda. Man patika pludmales zona, tur piekraste ir ļ oti laba - mazi oļ i, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Par ē dienu neko sliktu nevaru teikt, bet teritorija ir maza. Turki š o viesnī cu iegā dā jā s pirms gada, galvenā ē ka nebija liela, un, lai palielinā tu atpū tnieku skaitu, viņ i š ajā viesnī cā pabeidza telpas pagraba stā vā . Acī mredzot š ā das pā rstrukturē š anas rezultā tā viņ i kaut ko ir pā rkā puš i, jo kanalizā cijas smakas dē ļ š ajā s telpā s nevarē ja uzturē ties, kanalizā cijas tī rī š anas sistē ma viņ iem tur nedarbojas. Kas attiecas uz augstā kajā m istabā m, tad 1. un 2. stā vā tur jau viss bija kā rtī bā . Man nepatika uzņ emš ana, viņ iem ne reizi vien bija konflikti ar atpū tniekiem, viens no darbiniekiem uzvedā s ļ oti nekorekti, proti, izspieda naudu, turklā t daudz. Runa nav par 20.30 vai 50 dolā riem par istabu, bet gan par pavisam citā m summā m. Viņ š apzinā ti izmitinā ja tū ristus sliktā kajā s istabā s, tā dē jā di vē lā k tos š antaž ē jot, pieprasot naudu. . Š ajā ē kā , kur atrodas administrā cija, 3. -4. stā vā telpas jau ir normā las, nosacī ti. Ne visā m istabā m ir balkoni, bet visi ir ļ oti trokš ņ aini, jo teritorija ir maza, un mū zika skan, animatori strā dā . Ja cilvē ki atver savu balkonu, lai ieelpotu jū ras gaisu, tad jā klausā s troksnī un mū ziku. Pludmale un ē diens - š ī s viesnī cas priekš rocī bas, pā rē jais - ne tik daudz.
аватар sve55049565
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s vienkā rš i gribē jā m atpū sties, ko arī izdarī jā m. Iereģ istrē jā s laicī gi, ieguva lielisku istabu ar skatu uz jū ru un kalniem. Pirmajā dienā apmeklē jā m hammam, par ko esam neticami priecī gi. Un viņ i tur karā jā s visas 8 mū su dienas. … Tomēr ▾ Mē s vienkā rš i gribē jā m atpū sties, ko arī izdarī jā m. Iereģ istrē jā s laicī gi, ieguva lielisku istabu ar skatu uz jū ru un kalniem. Pirmajā dienā apmeklē jā m hammam, par ko esam neticami priecī gi. Un viņ i tur karā jā s visas 8 mū su dienas. Jū ra pē cpusdienā , masā ž a vakarā . Mums ir bijis ļ oti jautri. Kurš vē las iegū t kvalitatī vu, profesionā lu masā ž u, tad noteikti ir jā nokļ ū st pie š iem puiš iem. Izvē lieties jebkuru, kuru jū s nekļ ū dī sit: Huseinu, Mustafu, Š ukeru (es varu kļ ū dī ties pareizajā izrunā ).
Daudz lasī ju atsauksmes, ka masā ž as laikā turki tracina un ķ iķ ina. Bet nē ! Š eit noteikti nē . Lieliska attieksme pret bē rniem. Viņ iem bija arī bezmaksas masā ž a. Sabinoč ka - turku pirts administratore, neparasta meitene, tē ja, maskas utt. Un, protams, ī paš s paldies Muratam, cilvē kam, kurš mums palī dzē ja it visā .
Konkrē ti par viesnī cu mums nav pretenziju, citi nebija apmierinā ti. Bet viss ir atkarī gs no cilvē kiem, kuri redz, ko viņ i saņ em. Ē diens? Man viss labi. Š ajā karstumā man negribē jā s daudz ē st, man pietika. Es vienmē r varē ju daž ā dot savu uzturu. Ierodoties, krievu bija maz, valdī ja klusums un rosī š anā s.
аватар Gennadij168502
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Maya World Imperial 5*, reģ istrē š anā s noritē ja labi, bet viesnī ca tieš ā m velk uz 4*, nevis 5*. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, lai tā bū tu netā lu no Antā lijas, jo mums patī k iepirkties. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Maya World Imperial 5*, reģ istrē š anā s noritē ja labi, bet viesnī ca tieš ā m velk uz 4*, nevis 5*. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, lai tā bū tu netā lu no Antā lijas, jo mums patī k iepirkties. Numuriņ š bija grezns, ar skatu uz baseinu, jū ru. Pati istabiņ a ok, uzkopta gandrī z katru dienu. Pludmale krā š ņ a, oļ i, bet esam pieraduš i. Atraš anā s vieta ir laba, š eit nav problē mu. Ē diens un apkalpoš ana arī laba. Man patika viesnī ca, varu ieteikt.
аватар Ekaterinaastra
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī gada maijā mē s ar vī ru atpū tā mies Maya World Imperial Kemer Turkey. Jau ierodoties viesnī cā mū s apņ ē ma uzmanī ba un viesmī lī ba. Ī paš i vē los atzī mē t Spa centra darbu viesnī cā . Draudzī gā , apburoš ā administratore Natā lija no pirmajā m dienā m mū s apņ ē ma ar uzmanī bu un rū pē m. … Tomēr ▾ Š ī gada maijā mē s ar vī ru atpū tā mies Maya World Imperial Kemer Turkey. Jau ierodoties viesnī cā mū s apņ ē ma uzmanī ba un viesmī lī ba. Ī paš i vē los atzī mē t Spa centra darbu viesnī cā . Draudzī gā , apburoš ā administratore Natā lija no pirmajā m dienā m mū s apņ ē ma ar uzmanī bu un rū pē m. Lielisks masā ž as terapeits Mustafa, lielisks profesionā lis savā jomā , man sniedza masā ž as kursu. Visu brī vdienu laikā izmantojā m veselu pakalpojumu klā stu: hammam, pirti, daž ā das maskas. Un ar kā du garš ī gu tē ju Nataš a mū s pacienā ja! ! ! Mē s ar vī ru bijā m ļ oti pā rsteigti par spa puiš u darbu!! ! ! Liels paldies!! ! Ieteicu š o viesnī cu savam draugam. Plā nojam, visticamā k, š ovasar atvaļ inā jumu pavadī t kopā ar bē rniem š eit. Uz redzē š anos!! !
Ar cieņ u Jekaterina un Staņ islavs.
аватар a-z1962
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man ir tikai viens jautā jums "Pegasam": vai jū s visi tur esat adekvā ti cilvē ki, ieskaitot jū su uzņ ē muma vadī bu, kas pā rdod š o viesnī cu par 5 * ? ? ? Pats esmu strā dā jis tū rismā.18 gadus un protams izš ķ iru viesnī cas pa kategorijā m. … Tomēr ▾ Man ir tikai viens jautā jums "Pegasam": vai jū s visi tur esat adekvā ti cilvē ki, ieskaitot jū su uzņ ē muma vadī bu, kas pā rdod š o viesnī cu par 5 * ? ? ? Pats esmu strā dā jis tū rismā.18 gadus un protams izš ķ iru viesnī cas pa kategorijā m. Pati esi redzē jis š o viesnī cu? ? ? Reklā mas tū res tiek rī kotas pirms katras sezonas. Neesat redzē jis kas tā par viesnī cu? ? ? Un tev ir uzdrī kstē š anā s pā rdot par 5*! ! ! Tas ir vienkā rš i apkaunojums! ! ! Jū s iedevā t vē rtē jumu 5 * tikai tā pē c, ka atrodaties 1. rindā ? ! Š ai viesnī cai ir sarkanā cena -3 * !! ! ! Es jums nebū tu rakstī jis (palasot atsauksmes par š o viesnī cu pirms izbraukš anas, lai gan vienmē r biju tū ristu atsauksmju lasī š anas pretinieks, bet viss bija uz vietas), ja jū s, saprotot cenu, bū tu deklarē juš i 4 *. Bet tu aizgā ji pā rā k tā lu, ka vienkā rš i nav normā lu vā rdu.
Ierodoties tū ristiem, viņ i nenorā da kuponā norā dī to numuru (piemē ram, "standarta"), visi sā kotnē ji tiek iekā rtoti "suņ u bū dā " bez logiem, motivē jot, ka visas telpas ir aizņ emtas un ka kā tiklī dz tie bū s brī vi, tad uzreiz tiksi pā rcelts uz normu . istabu, lai gan viesnī cā ir brī vas istabas, ja esi pegazs, pā rdod. Kā du nakti nozog no visiem vai izliek 50$.
Ē kas iekš ienē , ieskaitot telpas, viss nobruž ā ts, pie sienā m(un kur reģ istratū ra, pie ieejas) sienā m visur noplē stas tapetes. Istabā s ir saplaisā juš as grī das. Istabā vannasistaba ir galī gi saplē sts un nemitī gi smird pē c kanalizā cijas, lai gan tur strā dā tā saucamais nosū ces ventilators. No vannasistabas, protams, š ī kanalizā cijas smaka pastā vī gi ir istabā . Kondicionieris istabā karā jas "parole", un tas izskatā s, ka tev uzkritī s uz galvas un siena ap to salauzta. Nav skaidrs, pie kā turas.
Animā cijas nav vispā r. Pareizā k sakot, animatori ir 3 cilvē ki (ir), bet darba nav vispā r. Animatori makš ķ erē visu dienu mež onī gā pludmalē , viņ i nav viesnī cā , viņ i vienkā rš i nā k uz ē d. Teritorijā ir mū zika, tikai daž reiz apmē ram 1h, atpū tas laiks teritorijā -"sē ras". Vakarā -pilnī gs klusums. Kaimiņ viesnī cā s, kā gaidī ts, izklaidē jas, un pasē dē jā m kā nomiris . Un pē c vakariņ ā m pirms gulē tieš anas ar draugu istabā spē lē jā m kā rtis un skatī jā mies televizoru ))), kā jau pansionā tā .
Tagad par uzturu: tā du negodu nebiju redzē jis. Nepā rtraukti laiž ā rā vakardienas ē dienu un cep lē tā s zivis (to paš u, kas izdala tā du smaku, ka visa apkā rtne smird). Un izliek tā s paš as zivis, kuras ir tautai. vē l 2 dienas neē sts , kā aukstā uzkoda. Tas pats ar to desu, kuru neviens neē da (tie bija kaut kā di salā ti sagriezti ar vakardienas makaroniem, kas garš oja ar jogurtu), arī izstā dī ja 2dienas. Un tā ar visu produkti bū tī bā . Naudu ietaupī jā m, nu vienkā rš i neiederas nekā dos vā rtos. Personī gi ne reizi vien runā ju ar viesnī cas vadī tā ju. Atbilde bija: -Š eit strā dā ju tikai no 01. augusta. Jā viesnī ca ir 3* un jau ir sezonas beigas. Slē gsim sezonu un bū s grandiozs remonts. Bet mani neinteresē kas bū s tā lā k. Es tagad atnā cu atpū sties. Bet viņ š neko nevarē ja izdarī t. Protams , runā ju ar daudziem darbiniekiem (ar valodu problē mu nav), un visi ironizē un mā j ar roku, sakot, ka viņ iem pat nauda kavē jas par darbu. Bet viņ u alga mani nemaz neinteresē . Man tas bija svarī gi lai saprastu, kas notiek š ajā "5*" (protams pē diņ ā s) viesnī cā .
Pieš ķ irt š ai viesnī cai vairā k par 3* ir tikai NOZIEGUMS, dā rgie Pegas Tourist kolē ģ i!! !
Es personī gi no tevis nebiju gaidī jis tik netī ru triku! Tā ar savu cilvē ku maldinā š anu, protams, tu esi izcils. Saprotu, ka naudu grib visi, bet ne tik nekaunī gi ! ! !
аватар musep09
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nopirku tū ri no Pegas Tourist uz š o viesnī cu kā.5 zvaigž ņ u. Tač u 5 zvaigznes ir tikai tad, ja viņ i pā rdod jums ceļ ojumu. Patiesī bā problemā tiska viesnī ca, kas velk uz 3 zvaigznē m! 1) Viesnī cas ieejas priekš ā ir atkritumu tvertnes, kurā m bija jā iet garā m, kad izvē lē jā ties staigā t pa ciematu. … Tomēr ▾ Es nopirku tū ri no Pegas Tourist uz š o viesnī cu kā.5 zvaigž ņ u.
Tač u 5 zvaigznes ir tikai tad, ja viņ i pā rdod jums ceļ ojumu. Patiesī bā problemā tiska viesnī ca, kas velk uz 3 zvaigznē m! 1) Viesnī cas ieejas priekš ā ir atkritumu tvertnes, kurā m bija jā iet garā m, kad izvē lē jā ties staigā t pa ciematu. Briesmī gs skats un smaka ((( 2) Check-in. Ierados no rī ta un man uzreiz piedā vā ja 1107. istabiņ u. Kad mani paņ ē ma un parā dī ja numuru (uz durvī m nebija 1107. istaba, bet gan M-03) Mani pā rņ ē ma š ausmas: tā bija nobruž ā ta istaba ar traipiem pie sienas un sē nī ti, slī pa stā vlampa. Naktsskapī tis, uz kura stā vē ja televizors, nebija proporcionā ls š ai telpai un lī dz pusei aizš ķ ē rsoja ieeju vannas istabā . Izeja uz balkonu bloķ ē ja naktsskapī tis, proti, lai izietu uz balkonu, man bija jā pā rvieto naktsskapī tis, man teica, ka š is ir standarta numurs 3) Apsardze. Viesnī cas teritorija pludmales zonā ir brī vi pieejama, klaiņ ojoš i suņ i skraidī ja apkā rt, cilvē ku straume gā ja garā m ne no mū su viesnī cas, iespē jams, vietē jie 4) Viesnī cā nav apstā dī jumu: Tikai ap 3 kv. m, tikai zā le, mazi krū mi un viena palma. 5) Trenaž ieru zā le: tajā bija 3 saplī suš i simulatori, kuri manas uzturē š anā s beigā s tika izņ emti un tur tika nolikti galdi ē š anai tiem, kuri negribē ja ar visiem atrasties kopē jā ē dinā š anas blokā . 6) ) Viesnī cas vestibilā pie izejas uz baseinu un jū ru tika izsists liels stikls, liela stikla lauskas turas vairā kas dienas! ! ! -operators vai masā ž a. Administrators Hamza un cilvē ks paš ā spa (saka, ka viņ š nav turks, bet kurds, viņ am ir daudz tetovē jumu) - tie ir divi cilvē ki, kas saasina jau tā ne pā rā k patī kamo iespaidu par viesnī cu. Vispā r tur tikai jū ra laba !! ! ! Apkalpoš ana restorā nā ir normā la: netī rie š ķ ī vji tiek ā tri noņ emti, draudzī gi. Ē diens ir nedaudz vienmuļ š , bet tas, ko izmē ģ inā ju, man patika. Man uzreiz jā saka, ka es neē du gaļ u)). Liels jautā jums tū risma operatoram: KĀ PĒ C jū s pā rdodat ceļ ojumus uz š o viesnī cu kā piecas zvaigznes? Tie ir meli! ! ! Nekad neieteiktu doties uz š o viesnī cu un izmantot PEGAS TOURIST pakalpojumus! ! !
Занавески  слетели с крючков Грибок на стене
аватар zogzinaanna42
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pati viesnī ca ir slikta. Visur problē mas ar reģ istrē š anos: vispirms ieliek sliktā istabā bez logiem, tad iedod normā lu, mē ģ ina izspiest piemaksu par skatu uz jū ru. Telpā s ar balkonu mums bija 1106, tualetē nepā rtraukti plū da ū dens, lai gan ir problē mas ar ū deni, duš ā aizsē rē jusi kanalizā cija. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir slikta. Visur problē mas ar reģ istrē š anos: vispirms ieliek sliktā istabā bez logiem, tad iedod normā lu, mē ģ ina izspiest piemaksu par skatu uz jū ru. Telpā s ar balkonu mums bija 1106, tualetē nepā rtraukti plū da ū dens, lai gan ir problē mas ar ū deni, duš ā aizsē rē jusi kanalizā cija. Ē damzā lē tieš ā m ir muš as, ē dieni nabadzī gi daudzveidī bā un katru dienu vienā di. Ietaupi uz visu! ! ! Neiesaku š o viesnī cu! Starp citu, viņ iem nav nevienas zvaigznes, tā mums stā stī ja vietē jie
Это жирная стена в столовой Это пляж, который за 5 дней ни разу не убрали
аватар Olgademkowa1974
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nevelkas uz piecā m zvaigznē m. Istaba sanā ca š ausmī ga, nav logu, griesti sapelē juš i (sē nī te), ē damtelpā lido tikai muš as, trauki netī ri, masā ž s rupjš , ja viņ am atsaka masā ž u : viņ š teica, ka mums nevajag tā dus tū ristus, drī zā k viņ i aizgā ja no mā jā m, viņ i nemaz nevelk piecas zvaigznes, es neiesaku, tas ir vienkā rš i briesmī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca nevelkas uz piecā m zvaigznē m. Istaba sanā ca š ausmī ga, nav logu, griesti sapelē juš i (sē nī te), ē damtelpā lido tikai muš as, trauki netī ri, masā ž s rupjš , ja viņ am atsaka masā ž u : viņ š teica, ka mums nevajag tā dus tū ristus, drī zā k viņ i aizgā ja no mā jā m, viņ i nemaz nevelk piecas zvaigznes, es neiesaku, tas ir vienkā rš i briesmī gi
Parādīt vairāk »


iemiesojums fayzrahmanova1
e-pasts - [email protected]
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums marfa22
kas atrodas istabā?vai istabā ir wi-wi, seifs, fēns utt.?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums marfa22
ēdiens,dzīve,vai istabā ir seifs un cik maksā,kura ēka laba,no kurām istabām paveras skats uz jūru un vispār viss ko zini par šo viesnīcu.Ēdam 2.augustā uz ko gatavojamies .
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums elbebek
Sakiet, lūdzu, vai baseinā ir ūdens slidkalniņš?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Бельдиби, рядом с пляжем. Построен в 2003 году, последняя реновация была проведена в 2017 году. Компактная территория, демократичная атмосфера. Рекомендуем для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 12 км от г. Кемер. 40 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Вход в море — галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан. Завтрак с 07:30-10:00, поздний завтрак с 10:00-10:30, обед с 12:30-14:30, ужин с 19:00-21:30, поздний ужин с 23:00-23:30. Шведский стол.

Лобби бар 10:00-24:00.

Бар у бассейна 10:00-24:00.

1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 150 кв.м.

1 крытый бассейн, без подогрева, 40 кв.м.

4 водные горки, часы работы 10:00 - 12:00/15.00 - 17:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, часы работы 10:00 - 12:00/14.30 - 17:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В команде аниматоров 5 человек, есть русскоговорящие.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 86 номеров в 4-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, фен, телевизор, телефон, мини-бар (бесплатно, сок и вода, пополняется ежедневно), сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), душ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
Adrese Ciftecesmeler Mevkii, Beidibi-3, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 824 04 44
Tīmekļa vietne: Orcas Imperial Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.