Viesnīca laba, bet nogurusi...

Rakstīts: 9 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 16 — 24 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Kopumā iespaidi bija pozitī vi, bet viesnī ca diezgan nogurusi. . .
Ļ OTI skaista un liela teritorija, š ķ iet, ka cenš as tai sekot: puķ es iestā dī tas, kaut kas izņ emts, bet tomē r ir nokaltusi koksne, nelieli defekti.
Mū su numurs bija Superior Deluxe. Š eit nav jautā jumu. Istaba plaš a, mē beles, tehnika, santehnika, telpu uzkopš ana - viss kā rtī bā , viss kā rtī bā , viss darbojas. Mē s paņ ē mā m 2 istabas, vienā bija standarta divguļ amā gulta, bet otrajā bija super divguļ amā gulta))) mē s tur mierī gi iederē jā mies ar vī ru un diviem bē rniem)))

Ē diens bija normā ls, bija daž ā di, zivis, gaļ a (vista, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a), es nezinu, kā viņ i raksta, ka nav nekā , izņ emot vistu, varbū t viņ i meklē nepareizā vietā ))) Deserti labā kais turku stilā , baklava - viss ir ļ oti garš ī gs. Pā ris reizes vā rī ja krabjus, rinda uz tiem bija kilometru gara, neskatoties uz pieprasī jumu, pietika visiem. Garš a, protams, nav tik karsta, bet ne visiem, bet nez kā pē c daudzi cilvē ki, kas to izmē ģ inā ja, aizgā ja))) Bē rnu restorā ns neizcē lā s ar ī paš u izvē li un daudzveidī bu. Mē s parasti, ja tajā iesē dinā jā m bē rnus, tad papildus devā mies uz galveno restorā nu pē c ē diena, bet tas ir normā li, nevar to vienkā rš i ievietot nelielā laukumā . Ir blenderis, sulu kastes, augstie krē sli. . .
Galvenā restorā na un, iespē jams, visas viesnī cas mī nuss ir liels daudzums netī ru, nemazgā tu trauku. Es parasti tam nepievē rš u ī paš u uzmanī bu, bet š is man iekrita acī s. Sī kums, bet arī to vajag kontrolē t.
Vitamī nu batoniņ š un saldē jums - viss kā rtī bā , lai gan sulas tika atš ķ aidī tas ar nedaudz ū dens, bet, manuprā t, tā ir visur. No sulā m mē ģ inā ju apelsī nu, ā bolu, burkā nu.
Ir alus krogs ar vairā ku veidu alu ar vienā du garš u)))
Nav alkohola. Es nezinu, kā pē c, bet tieš i š ajā viesnī cā man nepatika alkohols, diezgan ekonomisks risinā jums...
Tagad animā cija. Ir neuzbā zī ga animā cija, bet tā das nav. Š ī ir tikai otrā iespē ja. Pieauguš ais ir vē rsts uz izklaidi, un bē rni pat nezina, kur pilnī ga ignorē š ana. Š ķ iet, ka viņ i ir aizņ emti ar savā m lietā m, varbū t kā di uzdevumi vai atskaites vadī bai, un nez kā pē c bē rni tur nā k un novē rš uzmanī bu. . . Mums ir divi bē rni kuri skrien uz miniklubu, lai kur viņ i atrastos , bet te viņ iem ir tā da vē lme Diemž ē l arī vienmē r piedalī jā mies animā cijas pasā kumos, bet nez kā pē c te nebija vē lē š anā s. Vakara š ovi bija labi, viesmā kslinieki lieliski, patika arī ū dens š ovs un putas ballī te baseinā .

Pludmale laba, ū dens tī rs, bet man personī gi Tekirova ne visai patika lielo akmeņ u dē ļ pie ieejas ū denī . Ē rtī bas labad celiņ i ir ielikti ū denī , tač u tas joprojā m nav ī paš i ē rti. Bet tas ir amatieris.
Wi-Fi tvē ra gandrī z visur, daž reiz izlidoja, bet viss ir kā rtī bā .
Vē los atzī mē t viesnī cas gidu TezTour, viņ š interesanti stā stī ja, pamudinā ja, viss kā rtī bā .
Kopumā viss ir kā rtī bā , un es nebū tu pamanī jis nianses, ja š ī s viesnī cas izmaksas bū tu atš ķ irī gas. Es domā ju, ka tas joprojā m ir pā rā k dā rgs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu