L'Oceanica Beach Resort Hotel 5*– Atsauksmes

132
Novērtējums 6.710
№94 viesnīcas reitingā Kemera
7.1 Numurs
6.8 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.7 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Taurus kalnu pakājē, augstu priežu, oleandru un apelsīnu koku ēnā, pašā Vidusjūras krastā, atrodas L’Oceanica Beach Resort. Uzcelta 2007. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар vitaliy.cumy
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
PATIESA APSKATS - 3 cipari vienlaicī gi!!!! Nopirku tū ri no 20.06 lī dz 27.06. 202.8 personā m - 3 istabas Anex ē kā : Nr. 2106 - kreisais spā rns, 2. stā vs, Nr. 2118 - centrā lā daļ a, 2. stā vs, Nr. 2224 labais spā rns, 3. stā vs. Tā tad pā rskats tū lī t pē c ieraš anā s, skaidri pa punktam: ATRAŠ ANĀ S VIETA - Š ī ir viesnī ca otrajā lī nijā ar divā m ē kā m pā ri ielai, katrai ē kai ir sava neliela teritorija, apmē ram 200-300 metrus lī dz pludmalei pa š auru joslu starp blakus esoš ajā m viesnī cā m, pa ceļ am uz pludmali ir pastā vī ga virtuves tvaika nosū cē ju smaka un kaimiņ u viesnī cas notekas. … Tomēr ▾ PATIESA APSKATS - 3 cipari vienlaicī gi!!!!
Nopirku tū ri no 20.06 lī dz 27.06. 202.8 personā m - 3 istabas Anex ē kā : Nr. 2106 - kreisais spā rns, 2. stā vs, Nr. 2118 - centrā lā daļ a, 2. stā vs, Nr. 2224 labais spā rns, 3. stā vs.

Tā tad pā rskats tū lī t pē c ieraš anā s, skaidri pa punktam:

ATRAŠ ANĀ S VIETA - Š ī ir viesnī ca otrajā lī nijā ar divā m ē kā m pā ri ielai, katrai ē kai ir sava neliela teritorija, apmē ram 200-300 metrus lī dz pludmalei pa š auru joslu starp blakus esoš ajā m viesnī cā m, pa ceļ am uz pludmali ir pastā vī ga virtuves tvaika nosū cē ju smaka un kaimiņ u viesnī cas notekas.

TERITORIJAS GALVENAIS KORPUSS - Skaista uzņ emš ana ar atpū tas zonā m, rotaļ u laukumu, ir 2 pieauguš o baseini ar sauļ oš anā s krē sliem un viens bē rnu baseins, viens pieauguš o baseins ar diviem slidkalniņ iem (slī dkalniņ i 2 stundas dienā ). Galvenajā ē kā ir virtuve, neliels amfiteā tris vakara programmā m un diskotē kā m, ū denspī pes zona, bā rs. Ir pazemes stā vs, ir veļ as mazgā tava, mini apģ ē rbu veikals, masā ž a un daž ā di citi pakalpojumi (visu neapskatī jā m).
Pie ē kas ir autostā vvieta automaš ī nā m - iekš telpā s un ā rā . Acī s iekrita skaistais L'Oceanica ***** ar putniem nokaisī tais logo un neviens no darbiniekiem tam nepievē rš uzmanī bu.

TERITORIJU ANEX BODY - Neliela klusa ē ka, ar mā jī gu recepciju, ir pieauguš o baseins, bē rnu baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, bā rs, neliels rotaļ u laukums, patī kama zaļ a zona ar palmā m. Pā ri ceļ am no ē kas sabojā skatu uz brī vu zemi nezā lē s un miskastē s gar ielu.

PERSONĀ LS - Bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti par uzmanī bu ierodoties, vispirms tikā m paē dinā ti, un tad jau tika izsniegti un iekā rtoti istabā s pirms laika - paldies par to. Grā matvedī bā ir mazs plikpaurains vectē vs, kurš ir rupjš pret visiem, tā pē c sabojā viedokli par personā lu, man nā cā s paklupt uz viņ u, meklē jot veļ u, lai paņ emtu gludekli.
Pē c uzkopē ju teiktā : 2224. istabā jauka meitene tī rī ja un normā li darī ja savu darbu, un no 2106. un 2118. istabiņ as - puisis ar kaķ i tī rī ja, par viņ u viens negatī vs - rakstī ja zemā k
.
Personā ls virtuvē : diezgan uzmanī gs, uzreiz iztī ra netī ros traukus un maina tehniku, viesmī ļ i strā dā labi, bet ja atnā ksi ē st ē dienlaika beigā s, tad gandrī z izraus š ķ ī vjus no rokā m, lai jū s viņ us neaizkavē jat - tas ir než ē lī gi, un mē s par to izteicā m piezī mes.

PLUDMA - Salī dzinot ar kaimiņ u viesnī cā m, tā ir nabadzī ga, 200-250 metrus gara bez sava mola, bet ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, nojumē m un bā ru 50 metru attā lumā no tā s. Segums pludmalē no ieejas ir smiltis un oļ i, tuvā k ū denim ir cieti akmeņ i, pludmales izskats viesnī cas personā lam maz rū p, vakarā neviens smiltis netī ra, tiek savā kti tikai redzami atkritumi un sauļ oš anā s krē sli ir nolī dzinā ti - te smiltis netiek grā btas un akmeņ i nav izvā kti. Salī dzinā jumam vakarā pastaigā jiet pa promenā di rietumu virzienā un sapratī siet, kā pē c L'Oceanica ir slikta pludmale.
TELPAS UN REMONTS - Istabas bija ar normā lu telpu un vannas istabu remontu, ir plazma, ledusskapis, seifs, kondicionieris, fē ns (2224. telpā fē ns bija uztī ts ar elektrisko lenti un knapi strā dā ja), tē jkanna. un krū zes ar tē jas un kafijas maisiņ iem, ieeja istabā s ar kartē m. Seifi bez nostiprinā š anas (jebkurš apkopē js var paņ emt aiz rokas un aiznest prom), vē rtslietas atstā t ir bī stami. Gaisa kondicionieris ir ļ oti netī rs un aizsē rē jis ar putekļ iem visā s telpā s, bet tas darbojas. Istabā s ieejas durvju iekš ē jā s slē dzenes nedarbojas caur nokarenā m durvī m. Grī da ir flī zē ta, katrā istabā ir balkons ar diviem krē sliem un galdu. Gultas labas un ē rtas.

TĪ RĪ Š ANA UN TĪ RĪ Š ANA - Tī rī bas un uzkopš anas ziņ ā viesnī ca nemaz nevelk uz 5 *. 2224. istabā uzkopš ana noritē ja normā li ar dvieļ u un gultas veļ as maiņ u, vieglu mitro tī rī š anu, ū dens, š ampū nu un papī ra atjaunoš anu.
2106. un 2118. istabiņ ā s gandrī z nemaz netī rī ja, gultu nemainī ja, dvieļ us mainī ja vienreiz ar skandā lu, pirms tam vecos vienkā rš i sakrā va kaudzē s (plā nojā m pā rbaudī t dvieļ us), kaimiņ u istabā s cilvē ki lamā jā s. un nolieciet pilnas miskastes koridora vidū , lai piesaistī tu apkopē jas ar kaķ i uzmanī bu (jā , cilvē ks ar kaķ i tī ra istabas 5* viesnī cā , š is kaķ is staigā s pa tavā m lietā m un gultā m, ja kaut kas bū s apkaunojums). Mani ļ oti samulsinā ja skats uz tī rī š anu Anex ē kā pē c putu ballī tes: visas netī rā s putas, ar izlijuš ajiem dzē rieniem un putekļ iem, tika vienkā rš i ievilktas baseinā , tas bija kaut kā pretī gi, pē c tam mē s tur vairs nepeldē jā mies. .

VIRTUVĒ - Ē diens un ē dienu izvē le viesnī cā laba, vairā ku veidu pirmie ē dieni, daudz piedevu un daž ā di salā ti, daudz daž ā das gaļ as, bet maz zivju, garneļ u nav vispā r.
Daudz dā rzeņ u un augļ u, daudz marinē tu dā rzeņ u, garš ī gi deserti, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, labas sulas, kokteiļ i, kam jā ē d daž ā ds alkohols. Ļ oti pā rdomā ts trauku izvietojums daž ā dos istabas punktos, lai neveidotos rindas - tam viesnī cas administrā cija ir lieliska.

BEACH BAR - Š eit ir daž ā di bezmaksas dzē rieni un sulas, gardas tortiljas, picas un daž ā das uzkodas, no 15:00 lī dz 16:00 - vati. Pats stieņ a ā rpuse ir nedaudz nobruž ā ta un nepiecieš ama facelift, kā arī vates maš ī na jau pā ris gadus nav mazgā ta.

ANIMĀ CIJA - Laba animā cijas komanda, pulksten 10:00 visiem, jautri vingrinā jumi pludmalē , š autriņ as, aerobika un daudz kas cits. Katru vakaru ir izklaides programma, bija laba Africano akrobā tikas komanda, uguns š ovs utt. Lī dz 23:00 ir diskotē ka.

PAPILDU PAKALPOJUMI
Seifs - 2 USD / dienā - kauns 5 * viesnī cai, manuprā t;
Internets numurā - $10/5 dienas, $15/7 dienas, reģ istratū rā bez maksas;
Pludmales dvieļ i - bez maksas, bet jums ir jā atstā j depozī ts par katriem 10 USD, beigā s nomainiet dvieļ us pret depozī tu;
Ū denspī pe - nopirku vieglu ū denspī pi par 10$, ū denspī pe laba;
Dzē rieni - Sulas (apelsī nu, ķ irš u, ananā su, ā bolu), tē ja un kafija, saldie dzē rieni (Pepsi, Sprite, Cola), bā ra dzē rieni ir ļ oti daž ā di (alkohols / bez alkohola) - visi dzē ra bez maksas. Bet ir maksas alkohols, es nezinu cenas, es to nepirku.

Secinā jums: lai atbilstu 5 * viesnī cas statusam, L'Oceanica vajag ļ oti maz, proti:
- sakā rtot pludmali, proti: noņ emt sī kus gruž us, noņ emt akmeņ us, pievienot smiltis;
- darbs ar uzkopš anas personā lu un pludmali; - izdzī t no grā matvedī bas nejauko "pokš ē jo" vectē vu un sē tnieku ar kaķ i;
- noņ emt putnu ekskrementus no viesnī cas logo - pretī gi skatī ties;
- kopē jā cenā iekļ aut seifu un internetu istabā s, lai netiktu apkaunoti ar nelielā m piemaksā m.
аватар kataguz866
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir patī kama, ļ oti draudzī gs personā ls un skaisti numuri. Un kā ds ē diens, tā ir tikai paradī ze vē deram un + pā ris kg nedē ļ ā . Mani ļ oti iepriecinā ja darbinieki restorā nā , kas neļ aus sē dē t tukš u š ķ ī vju ielenkumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir patī kama, ļ oti draudzī gs personā ls un skaisti numuri. Un kā ds ē diens, tā ir tikai paradī ze vē deram un + pā ris kg nedē ļ ā . Mani ļ oti iepriecinā ja darbinieki restorā nā , kas neļ aus sē dē t tukš u š ķ ī vju ielenkumā . Mē s noteikti š eit atgriezī simies vairā k nekā vienu reizi, jo tagad š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m mū su sarakstā !
аватар zhibul.irina30
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cu izvē lē jā mies atpū tai ar lielu grupu. Mū s savaldzinā ja š ī s viesnī cas skaistā s fotogrā fijas. . . Arī tū roperators mū s ī sti neatrunā ja, lai gan mē s visi varē jā m piemaksā t un izvē lē ties labā ku viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies atpū tai ar lielu grupu. Mū s savaldzinā ja š ī s viesnī cas skaistā s fotogrā fijas. . . Arī tū roperators mū s ī sti neatrunā ja, lai gan mē s visi varē jā m piemaksā t un izvē lē ties labā ku viesnī cu.
1. Kad mū s atveda uz viesnī cu, bijā m vienkā rš i š okā - tas nav paš ā Kemeras pilsē tā , bet gan ciematā ! Kurā pat nav kur staigā t un pastaigā ties. Tikā m izmitinā ti istabā ap 12, labi, noteikumi ir noteikumi. . . Bet ejot uz turieni mē s vienkā rš i a * paē dā m. . . netī ri, netī rī ti, viss bija no iepriekš ē jiem ī rniekiem utt. Istaba ar skatu uz mopē diem un garā ž ā m. . . vī rs aizgā ja uz reģ istratū ru un prasī ja vismaz skatu uz baseinu, mū s pā rģ ē rba un tas ir ar piemaksu.
Mē s ieejam jaunajā telpā ar tā du paš u slodzi, kā da tā bija iepriekš ē jā . Istabas ir mazas, lai gan š ķ iet, ka pē c 2021. gada remonta tā s likā s tī rī tas katru dienu, bet kaut kā mē s nā kam no jū ras netā lu no mū su istabas, uz grī das ir savā kti atkritumi un netī ra gultasveļ a, un jauna ir noguldī ja uz gultas...vienkā rš i aizmirsa iztī rī t kas bija istabā atstā ja...serviss uz 0. Lidojā m ar ultra, viesnī ca atbilst saviem nosacī jumiem par vā ju 4...bet ne 5...Ir istabiņ ā s č ī bas nav, bā rs tukš s, 1.5 litri ū dens uz 2 pieauguš ajiem 1 bē rns. . . Viesnī cas teritorijas NAV, no vā rda vispā r. . . nav auksto baseinu, neviena apsildā ma, lī dz lī dz jū rai nobraukt vismaz 5 minū tes...rodas iespaids, ka tas ir kā otrais krasts!
Esam ļ oti neapmierinā ti. Labu iespaidu atstā ja tikai animā cija un vakara izklaides. Alkohols viss vietē jais, nekas rietumniecisks, ē diens nav 5-ku.
Rakstu tieš raidi tikko pē c ieraš anā s, ļ oti piedoš u, esiet uzmanī gi, kad lidojat tur atpū sties. Viesnī ca neatbilst cenā m un pakalpojumiem.
аватар martyno289
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā (Piebū ves ē ka) 2021. gada augustā , gribu uzrakstī t par plusiem un mī nusiem, varbū t kā dam noderē s viesnī cas izvē lē . Plusi: garš ī gs ē diens, uzmanī gs personā ls, restorā nā gandrī z nav rindu, ā tra apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā (Piebū ves ē ka) 2021. gada augustā , gribu uzrakstī t par plusiem un mī nusiem, varbū t kā dam noderē s viesnī cas izvē lē .
Plusi: garš ī gs ē diens, uzmanī gs personā ls, restorā nā gandrī z nav rindu, ā tra apkalpoš ana. Telpas ir uzkoptas, bet telpu skaits ir jā atjaunina, ir nianses, bet tā s nav bū tiskas.
Mī nusi: ne visur strā dā kondicionieri (Anex hallē ē kas nestrā dā , arī galvenajā ē kā , kur ir bā rs, tie ir izslē gti). Ļ oti maziem bē rniem viens baseins bez slidkalniņ iem. Maza teritorija. Arī nianse bā rā pludmalē , kas slē dzas 18:00 un ar to aizveras tualete, t. i. ja š ajā laikā atrodaties pludmalē , tad jums bū s jā skrien uz viesnī cu pā ri ceļ am. Wi-fi ir maksas, bezmaksas tikai atpū tas zonā , seifs arī maksā.2 USD dienā . Dvieļ u maiņ a 12:30-14:30, arī nemaz nav ē rti pastā vī gi pielā goties š im laikam.
аватар Hanna93
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ko lai saka, Turcijā bijā m pirmo reizi, mums nav ar ko salī dzinā t, bet mums, tā pat kā vairumam cilvē ku, ir tendence, ka š ī ir laba stabila 4 *. Ierados ar bē rnu 4.5 gadi. Viņ i apmetā s pirms 14:00, bez papildu maksā jumiem, mē s dzī vojā m galvenajā ē kā , ar piekļ uvi amfiteā trim, bija pieredze, ka vakarā bū s trokš ņ aini, bet izrā dī jā s, ka tā ir laba izolā cija. … Tomēr ▾ Ko lai saka, Turcijā bijā m pirmo reizi, mums nav ar ko salī dzinā t, bet mums, tā pat kā vairumam cilvē ku, ir tendence, ka š ī ir laba stabila 4 *.
Ierados ar bē rnu 4.5 gadi.
Viņ i apmetā s pirms 14:00, bez papildu maksā jumiem, mē s dzī vojā m galvenajā ē kā , ar piekļ uvi amfiteā trim, bija pieredze, ka vakarā bū s trokš ņ aini, bet izrā dī jā s, ka tā ir laba izolā cija.
Istaba ir parasta un plaš a.
Uzturs: pirmā s 3 dienas kopumā ir izcilas, pē c tam viss paliek vienmuļ i, bet izsalcis nebū si, vienī gais, kas mums saprotamu iemeslu dē ļ baidī jā s ņ emt visā dus salā tus un pastē tes, karstums š ķ iet (varbū t tikai š ķ iet) , bet daž i ē dieni tika atkā rtoti apstrā dā ti)
Personā ls: Es nezinu, kur cilvē kiem š ķ iet rupjš personā ls, visi ir ļ oti draudzī gi, sievietes, kas uzkopj, puiš i un meitenes restorā nā , tieš ā m skaidrs, ka viņ iem ir daudz darba, bet viņ i to neizrā da , viņ i vienmē r ir draudzī gi, viņ i neredzē ja nevienu sliktu vā rdu vai š ķ ī bu skatienu.
Saimnieks ļ oti jauks vī rietis, redzē ju, ka pusdienoja vai vakariņ oja ar kā diem ciemiņ iem, visticamā k tie ir paziņ as, jo ir cilvē ki, kas atnā k 3-4-5-6 reizes, vienmē r sveicinā ja, kad ieraudzī ja kā dā restorā nā vai koridorā .
Kas vē l, animā cija š ķ iet nav slikta, lai gan mū sē jiem š ā da izklaide nepatī k, mē s vienmē r bijā m jū rā , un jā , es, mans vī rs un dē ls gā jā m basā m kā jā m jū rā.4, 5 gadus, visu skrē jienu, Es redzē ju cilvē kus aplokos, bet mums bija normas, tā ir plakano pē du profilakse)
Baseini ir ok, slidkalniņ i tur darbojas tikai noteiktos laikos.
Runā jot par to, ka viņ i izsniedz ē dienu, sā kumā tas mani mulsinā ja, bet pē c tam nodomā ju, ka tas ir vē l labā k, zinot mū su cilvē kus)
Baklava un makaroni, 2gab uz rokas, viss pā rē jais neierobež ots, augļ i arī neierobež oti. Sulas ir satriecoš i saldas, es nepā rtraukti atš ķ aidī ju bē rnu ar ū deni vai dzē ru Sprite ā rkā rtē jai situā cijai, mums likā s, ka Sprite ir pat labā ka par sulu vai ledus tē ju.
Tas, ka pludmalē ir tortilla (garš ī gs raksts) un shawarma, man likā s pietiekami. Galu galā , tas nav iespē jams un ir tik daudz, nesen bija brokastis)
Internets ir labs, es biju zoom konferencē.3 reizes pa 1.5 stundā m, neviena pā rtraukuma, un tas ir vispā rē jais internets vestibilā .
Starp citu, viss personā ls runā krieviski, kas mani nedaudz sarū gtinā ja, jo cerē ju praktizē t angļ u valodu)))
Mē s dodam 4 punktus ē diena daudzveidī bas trū kuma dē ļ , iespē jams, ka telpā ir kā das nebū tiskas nianses (piemē ram, tualetes durvju rokturis nav blakus durvī m, vai vannas istabā kaut kas ir nedaudz nolietots), bet vispā r es ieteiktu š o viesnī cu b paziņ as.
Mē s tur neatgriezī simies tikai tā pē c, ka vē lamies redzē t citas pilsē tas, Marmaris Stambulu.
Bet ja tu brauktu garā m, tad noteikti apstā tos un dotos pasveicinā ties ar saimnieku)
аватар olesastoanova54
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nav 5* - tā ir 3*! ! ! Viesnī cā paziņ oja, ka pē c renovā cijas tie ir meli! ! ! Pē c remonta tikai lifts! Telpas ir niecī gas un ļ oti netī ras! ! ! Ē diens vienmuļ š , nav saindē ts un paldies! Puiš i virtuvē centā … Tomēr ▾ Viesnī ca nav 5* - tā ir 3*! ! ! Viesnī cā paziņ oja, ka pē c renovā cijas tie ir meli! ! ! Pē c remonta tikai lifts! Telpas ir niecī gas un ļ oti netī ras! ! ! Ē diens vienmuļ š , nav saindē ts un paldies! Puiš i virtuvē centā s visu iespē jamo, pret viņ iem nav nekā du pretenziju! Paldies! Pietiek, ka nesazinā jos ne ar vienu no atpū tniekiem, visi bija ļ oti vī luš ies un vairs te kā ju neieteiks! Puiš i, seifs ir samaksā ts! ! ! Absurds! Ī paš niekam ir daudz jā strā dā ! Viesnī cu glā bj tikai skats apkā rt, kas tieš ā m ir skaists!
аватар Vita1993
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies ar ģ imeni ar 3 gadī gu bē rnu š ī gada jū lijā . Sakarā ar to, ka atlikā m lidojumu, ieradā mies viesnī cā.6 no rī ta un atteicā mies izmitinā t mū s ar mazu bē rnu pat par papildus samaksu un ilgi pavadī jā m reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni ar 3 gadī gu bē rnu š ī gada jū lijā . Sakarā ar to, ka atlikā m lidojumu, ieradā mies viesnī cā.6 no rī ta un atteicā mies izmitinā t mū s ar mazu bē rnu pat par papildus samaksu un ilgi pavadī jā m reģ istratū rā . Mū s nepā rtraukti sū tī ja, atnā c pē c stundas, tad nav vadī tā ja. Kad menedž ere tika atrasta, prasī jā m, lai mū s izmitina, jo gan mē s, gan bē rns visu nakti negulē jā m, bet istabas mums netika atrastas. Un rezervē jā m istabiņ u galvenajā ē kā , gribē jā m izmitinā t papildus (tas ir lē tā k nekā samaksā tā nauda), bet atteicā mies un pē c visas izjaukš anas tuvā k 14:00 tikā m izmitinā ti istabiņ ā . Istaba tika iztī rī ta, principā visiem patika, nav vannasistabas, duš as, izlietnes un tualetes. Viņ i netī rī ja katru dienu kā tajos norā dī ts un apkopē ja ieradā s pulksten 2-3 pē cpusdienā , kad visi dodas uz istabu slē pties no saules.
Ē diens mums galī gi nepatika, ja godī gi nesaprotu atsauksmes, kurā s rakstī ts ļ oti garš ī gi utt. , viss nebija sā ļ š , ne konsistence, ne apkalpoš ana arī . Vienī gais, kas bija patieš ā m garš ī gs, bija saldē jums. Par alkoholu vispā r klusē ju, jo tā ir tikai dzirdinā tā ja. Pludmalē taisī ja Š avarmu un tortilju meiteni (tas bū tī bā ir vienī gais, ko varē ja ē st), bet rindā bija jā stā v vismaz stundu. Bā rā biež i beidzā s alus un tikpat kā nebija kokteiļ u.
Viesnī cā nav Wi-Fi, jums jā iet uz ī paš u istabu. Ir tikai par papildu samaksu.
Pludmale ir tī ra, bet katastrofā li trū ka sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē ir 300 sē dvietas, un cilvē ki viesnī cā ir 2-3 reizes lielā ki, tā pē c, ierodoties tur apmē ram pulksten 9, vietu nebū s.
Jū ra - ak, par jū ru var rakstī t daudz, jo tā izsvī troja visus mī nusus.
Ū dens pie jū ras ir dzidrs, silts, skats uz kalniem vienkā rš i wow, vā rdu sakot, man ļ oti patika jū ra, tikai ja bū tu vairā k vietas pludmalē , lai vismaz jū rā cilvē ki nespiež as.
Baseini - bija divi, bet nekad nebija vietas, visi klā ja krē sli vienmē r bija aizņ emti, cilvē ki vienkā rš i atnā ca no rī ta un nolika tur savus dvieļ us un visus klā ja krē slus, pat ja viņ i nebija visu dienu.
Animā cija bija normā la, diskotē kas bē rniem, aerobika, rī ta dejas. Animatori š ajā sakarā izklaidē ja cilvē kus, kā varē ja, jautā jumi netika uzdoti.
Viesnī cu nemaz neiesaku, un ž ē l, ka izlasot atsauksmes nolē ma tur doties, jo ī stenī bā nopē rk kaķ i maisā , viss ir pavisam savā dā k nekā patiesī bā . Š ķ ita, ka viesnī ca vienkā rš i savervē ja tik daudz cilvē ku, ka tā vienkā rš i netika ar tiem galā.
Viesnī ca nevelk 5, maksimums 3.
аватар 8meridian
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā atpū tā mies ar divā m 3 cilvē ku ģ imenē m (2 pieauguš ie un 1 bē rns) jū nija vidū . Istabas. Mē s dzī vojā m 3 stā vā . Istaba liela (kā.28 kvadrā ti), moderna, viss darbojā s nevainojami. 3. stā vā ir ļ oti lieli balkoni, par kuriem nevarē ja vien priecā ties. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies ar divā m 3 cilvē ku ģ imenē m (2 pieauguš ie un 1 bē rns) jū nija vidū .
Istabas.
Mē s dzī vojā m 3 stā vā . Istaba liela (kā.28 kvadrā ti), moderna, viss darbojā s nevainojami. 3. stā vā ir ļ oti lieli balkoni, par kuriem nevarē ja vien priecā ties. Apkalpoš ana. Apkalpoš ana patī kama. Nekas nekaitinā ja, visur palī dzē ja, visi bija pieklā jī gi, visbiež ā k ar smaidu.
Uzturs.
Ē diens ir izcils. Vienmē r ir izvē le un galvenais, viss ir pagatavots ļ oti garš ī gi! Vietas restorā nā vienmē r var atrast, rindu nav. Lī dz minū tei sastrē gumstundā . Piegā des darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un pieklā jī gi. Ī paš i izmē ģ iniet picu, ko vectē vs gatavo pie grila. Viņ a ir nesalī dzinā ma!
Teritorija.
Viesnī cas teritorija neliela, pludmale (ļ oti liela) ar citu zonu atseviš ķ i. Viss ir ļ oti pā rdomā ts, tā pē c vietas vienmē r ir visur: gan pludmalē , gan pie baseina, gan teā trī vai atpū tas zonā s. Nekā du problē mu. Un tas bija ar 80% viesnī cas noslogojumu.
Pludmale.
Pludmale liela, sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, viss strā dā , viss iztī rī ts. Pludmale ir smilš aina. Trī s metrus no jū ras ir oļ i. Ieeja jū rā ir diezgan asa. Pē c 5-7 metriem jū s vairs nestā vat.
Darbī bas.
Aktivitā tes ir klā t. Animatori ir smieklī gi puiš i. Spē lē jā m boč u, š autriņ as, tenisu, volejbolu, galda spē les. Ja jums tas ir nepiecieš ams, jū s vienmē r atradī sit izklaidi gandrī z visas dienas garumā . Visas darbī bas ir standarta, bet daudzā m nevajag vairā k. Vakarā teā trī ir bē rnu diskotē ka, pē c tam pieauguš o izrā des. Viss ir standarta.
Savienojums.
Wi-Fi ir bezmaksas un ā trs tikai vienā milzī gajā viesnī cas zā lē ar krē slu kaudzi. Biež i tur bija daudz cilvē ku. Varat arī iegā dā ties maksas Wi-Fi, kas darbosies visā viesnī cā . Kā ierasts, nopirkā m vietē jo SIM karti un ievietojā m to mazā mobilajā rū terī , kas vienmē r bija lī dzi gan viesnī cā , gan ekskursijā s un izplatī ja internetu caur Wi-Fi uz visā m ierī cē m (telefoniem, planš etdatoriem, portatī vajiem datoriem). Tā paš a Turkcell karte maksā ja 35 USD. ar 25 GB interneta. Pirkts veikalā aiz viesnī cas. Tad jū s varat papildinā t satiksmi 1u. e. par 1 GB. Mē s tur braucam visos ceļ ojumos. Ļ oti ē rti! Starp citu, karti pē c tam var atdot par 5u. e. veikalu pā rdevē ji.
Atpū ta.
Aiz viesnī cas ir veikali ar normā lā m cenā m. Un ne vienatnē . Ē rti. No trū kumiem var atzī mē t tikai pilnvē rtī ga bē rnu kluba trū kumu no rī ta lī dz vakaram. Bet tas ir teritorijas jautā jums. Citā di viesnī ca mums ļ oti patika! Viss ir ļ oti labā lī menī . Droš i dodiet padomu!
аватар Svetlana959208
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies agri, nekavē joties nometinā jā m mū s ē kā , par kuru paziņ oja Anex. Istaba nav ī paš i liela, tī ra ar spoguļ iem, labs TV, jauni matrač i, balkons un lielisks skats uz kalniem. Istaba ir nedaudz nogurusi, bet tī ra, tī rī š ana tika veikta katru dienu. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies agri, nekavē joties nometinā jā m mū s ē kā , par kuru paziņ oja Anex. Istaba nav ī paš i liela, tī ra ar spoguļ iem, labs TV, jauni matrač i, balkons un lielisks skats uz kalniem. Istaba ir nedaudz nogurusi, bet tī ra, tī rī š ana tika veikta katru dienu. Tā tad dzī ve bija ē rta. Daudzveidī gs ē diens, neviens nebija izsalcis. Man viens ē diens patika vairā k nekā otrs mazā k. Daudz sautē tu dā rzeņ u, salā tu, krē mzupu, daž ā das gaļ as, grilē tas un sautē tas zivis. Vī ns, kafija, tē ja, dzē rieni, lū dzu, bez ierobež ojumiem. Konditorejas saldumi, kā arī augļ i, saldie arbū zi, melones, ā boli, bumbieri un garš ī gs saldē jums. Eleganta animā cijas komanda neļ aus jums vai jū su bē rniem garlaikoties. Pē c istabiņ as atbrī voš anas mums piedā vā ja izmantot restorā nu, bā ru, baseinu lī dz paš ai izbraukš anai un neko sev neliegt. Patiesi ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca, kas liek jums atgriezties!
аватар k_eilatan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā nav slikti, bet: - Dzī vojā m tikai bē niņ os, ļ oti labi dzird kaimiņ us, balkona nav, aiz loga ž ā vē jā m lietas uz metā la, margas - rezultā tā tagad viss sarū sē jis (neprasī jā m mainī t istabu . - Kafija ir patieš ā m briesmī ga un sulas, ko viņ i to sauc. … Tomēr ▾ Kopumā nav slikti, bet:
- Dzī vojā m tikai bē niņ os, ļ oti labi dzird kaimiņ us, balkona nav, aiz loga ž ā vē jā m lietas uz metā la, margas - rezultā tā tagad viss sarū sē jis (neprasī jā m mainī t istabu .
- Kafija ir patieš ā m briesmī ga un sulas, ko viņ i to sauc. Turku kafija tiek pagatavota par 2 USD un tad tikai amphi bā rā .
- Tu nepaliksi izsalcis. Es esmu slikta ē diena ziņ ā , tā pē c š eit man bija jā meklē kaut kas garš ī gs. Paldies par dā rzeņ iem, grilē tiem kartupeļ iem un vistu un omletē m, saldē jumu, arbū ziem. Man nepatī k deserti Turcijā - tie visi ir pildī ti ar cukura sī rupu. Pā rā k salds un ne pā rā k garš ī gs. Biskvī ta kū kas bija ē damas, kaut kas lī dzī gs mū su rī vē tajam pī rā gam. Un brokastī s halva! Yum-yum, Ukrainā tas nav tik garš ī gs. No alkohola pamē ģ inā ju tikai baltvī nu un man tas nepatika.
- Viesnī cai ī sti nav teritorijas: ē kas, baseini, 2 rotaļ u laukumi, amfiteā tris. Maz ticams, ka jū s varē siet sē dē t netā lu no amfiteā tra, jo tur ir ļ oti maz vietu.
- Pludmale laba, sakopta, pā rsteidza tas, ka pā rsvarā turku atpū tnieki smē ķ ē ja uz nesmē ķ ē tā ju daļ u.
- Ļ oti kaitinoš i cilvē ki pludmalē piedā vā braucienus uz Kemeras un/vai Antā lijas veikaliem. Pareizi fu, it ī paš i maza auguma jaunkundze. Es arī atļ ā vos komentē t atteikumus - piemē ram, cik jums ir garlaicī gi atvaļ inā jumā .
- 50% darbinieku pareizi valkā ja maskas. Ž ē l, ka pats š efpavā rs uz izdali biež i gā ja ar nolaistu masku. Un daudz bā rmeņ u ar nolaistā m maskā m. Un tikai 5-10% atpū tnieku bija ar maskā m ē damistabā , kad bija ļ oti blī vas rindas pē c ē diena. Man š ķ ita, ka viesnī ca vē l nebija 100% gatava viesu uzņ emš anai, jo izplatī š anai iznā ca gan ī paš nieks vai rež isors (nav pā rliecinā ts, kas viņ š bija), gan animatori. 80% darbinieku runā krieviski.
- Apmeklē jā m Kemeras dabu. Obligā tā reģ istrā cija Kemer Mall ir tikai pretī ga vieta bez logiem. Olī vu muzejs - 15% interesanti, pā rē jā laikā - degustā cija un š ķ irš anā s nopirkt. Bet es gribu atzī mē t gidu Kadyr, kurš stā stī ja interesanti un nav garlaicī gi.
- Pats ciemats priecē ar jū ru, krastmalu un krā š ņ u skatu uz kalniem. Labi, ka lielā kā daļ a viesnī cu vē l nav atvē rtas, cilvē ku nav tik daudz. Tur ir lielveikals! Tas ir milzī gs pluss, jo man visu veikalu un veikalu uzmā cī gā apkalpoš ana ir tikai katastrofa.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mary28
Es lasu atsauksmes dažādās vietnēs, divos veidos;) gr vk vispār viņi raksta visas atsauksmes izdzēst
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums gostia
Mēs dodamies uz šo viesnīcu, un tāpēc ir vairāki jautājumi: 1. Vai istabā ir tējkanna? 2. Balkoni - visur, vai arī bez tiem var ieskriet istabā? 3. Kādas telpas, kuru stāvu labāk ņemt, lai būtu kluss (iekrītam 22-22). Baksheesh dot uzreiz pasē? Un cik daudz? 4. Kuru alk. dzērieni un kādā režīmā tos tur piedāvā? Vai man dežūrdaļā jāiegādājas savi Baileys un jāieliek budžetā nauda alum? 5. Vai ir lieli oļi vai, kā mums teica Korralā, kaut kas starp maziem oļiem un rupjām smiltīm? 6. Vai tiešām masieri ir slikti, vai tomēr ir daži labi? Mani interesē tieši muguras un kāju masāža. Būšu ļoti pateicīga par atbildēm.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums ya.azow
Labdien visiem!Braucam aprīļa beigās-maija sākumā. Sakiet, lūdzu, šajā laikā jūs jau varat peldēties un sauļoties? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Nitrogen
Aprakstā uz turpravda S=4500, un uz Pegasus S=7500 kam ticēt? paziņas bija pagājušajā gadā un likās, ka stāstīja, ka teritorija paplašināsies - varbūt tiešām paplašinājās līdz 7500? vai tikai kļūda pegasus mājaslapā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

У подножия Таврских гор, в тени высоких сосен, олеандр и апельсиновых деревьев, на самом берегу Средиземного моря расположился отель L’Oceanica Beach Resort. Построен в 2007 году, последний ремонт проводился в 2017 году. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталия, в 8 км от г. Кемер, в поселке Чамьюва.
Pludmales apraksts Main Building — в 50 м, Annex — в 100 м, Villa — в 800 м — через дорогу от пляжа. Протяженность пляжа — 100 м. Бар на пляже (бесплатно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi — в лобби главного корпуса и в лобби корпуса Аннекс (Wi-Fi, 512 Kb) — бесплатно, room service (платно), 2 конференц-зала (на 100-120 чел.) 5 баров, 3 ресторана: 1 основной в Main Building, 2 ресторана a la carte (турецкий, рыбный — по предварительной записи, платно), 1 крытый бассейн, 3 открытых бассейна (2 в Main Building, 1 в Annex Building), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна: 1 в Main Building, 1 в Annex Building, детский клуб (4-12 лет), детская коляска (платно), мини-диско в амфитеатре. Отдельная зона в ресторане с детским меню, блендер, микроволновая печь.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 водные горки, мини-гольф бесплатно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, шахматы бесплатно, бочче бесплатно, стрельба из пневматической винтовки бесплатно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 328 номеров. Состоит из 4-этажного корпуса Main Building, 4-этажного корпуса Annex и шести 2-этажных Villa.

Istabās

В номерах представлено: душ, тапочки, банные принадлежности, фен, кондиционер, ТВ, телефон (платно), мини-бар (только вода), набор для приготовления чая и кофе, Wi-Fi (платно), сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Camyuva Mah. Aga Ceylan No:9, 07990 Kemer, Antalya, Turkey,
Tālruņi: Tel: +90 242 824 70 90
Fax: +90 242 824 52 17
Tīmekļa vietne: L'Oceanica Beach Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).