Kilikya Resort Camyuva 5*– Atsauksmes

97
Novērtējums 6.210
№127 viesnīcas reitingā Kemera
6.0 Numurs
6.1 apkalpošana
6.4 Tīrība
7.4 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Mājīga viesnīca ar nelielu platību, piemērota ģimenēm. Uzcelta 1992. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Viesnīca atrodas jūras krastā, Chamyuva ciematā, 8 km attālumā no Kemeras.Vairāk →
аватар Cheshire_Cat
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s Kilikya Resort Camyuva 5 * no 22.06. 2023 lī dz 28.06. 2023. gada numurs 1129. Vispirms par negatī vo. Reģ istrē joties š veicars mums uzreiz mē ģ inā ja pā rdot dā rgā ku istabiņ u ar uzrakstu take it, citā di vē lā k nož ē losiet. … Tomēr ▾ Atpū tā s Kilikya Resort Camyuva 5 * no 22.06. 2023 lī dz 28.06. 2023. gada numurs 1129.
Vispirms par negatī vo.
Reģ istrē joties š veicars mums uzreiz mē ģ inā ja pā rdot dā rgā ku istabiņ u ar uzrakstu take it, citā di vē lā k nož ē losiet. Mē s atteicā mies, un galu galā istabā , kas mums tika pieš ķ irta, nebija gaisa kondicionē š anas, un tā stipri smarž oja pē c mitruma. Gaisa kondicionieris tika salabots, bet mitrums nekad nepazuda. Apkalpoš ana numurā ir pretī ga. Atkritumi no tualetes spaiņ a netiek iztukš oti, lī dz tie izkrī t, minibā rs netiek laikus papildinā ts. Trī s reizes devos uz reģ istratū ru, viņ i reaģ ē ja, kad atnā cu atkal nā kamajā dienā . Duš ā pie sienas karā jas š ampū nu un ž eleju dozatori, no kuriem vispirms nā ca melnā s gļ otas, tad š ampū ns. Mainot dvieļ us, ielieciet divus, tad vienu uz diviem. Sauļ oš anā s krē slu pludmalē visiem nepietiek, seš os no rī ta bija jā iet paņ emt sauļ oš anā s krē slus. Trī s dienas no seš ā m jū ra ir netī ra.
Ū dens dzidrs, bet apkā rt peld daudz atkritumu: plastmasas glā zes, maisiņ i, iepakojumi alus uzkodā m un citi atkritumi.
Par labu.
Ē diens ir lielisks un daudzveidī gs. Apkalpoš ana restorā nos un bā ros, viesnī cas teritorijā un pludmalē augstumā.
Otro reizi uz š o viesnī cu nebrauktu un citiem neiesaku.
аватар Maksim95927
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No plusiem: 1. Laba teritorija - kopta zaļ a, diezgan liela. 2. Jū ra - pirmā lī nija, daudz sauļ oš anā s krē slu, labs nobrauciens, mazi oļ i. 3. Istabas - nolietotas, vietā m vienmē r kaut kas nestrā dā , bet lielas un tī ras, tī rī tas katru dienu. … Tomēr ▾ No plusiem:
1. Laba teritorija - kopta zaļ a, diezgan liela.
2. Jū ra - pirmā lī nija, daudz sauļ oš anā s krē slu, labs nobrauciens, mazi oļ i.
3. Istabas - nolietotas, vietā m vienmē r kaut kas nestrā dā , bet lielas un tī ras, tī rī tas katru dienu. Visi numuri ar skatu uz jū ru. Mums bija ģ imene -3 istabas - lielisks variants, 2 sanmezgli, vanna ar logiem, viesistaba ar lieliem, ē rtiem dī vā niem.
Wi-Fi ir bezmaksas un darbojas visur, pat pludmalē . Bet ā trums ir mazs - 0.5 Mbps.
No mī nusiem ir daudz, bet galvenie:
1. Ē diens. Monotons un garlaicī gs ē diens. Lai gan viņ i gatavo garš ī gi, bet tas pats. Zivī m vā jas, riņ ķ ī mainā s divas vai trī s sugas - upes forele, dorado, stavridas. Labā k pie gaļ as. Bet neliela grila ē dienkarte. Ļ oti vā ji augļ u ziņ ā - melone, vī nogas, mandarī ni, ā boli. Mē s neredzē jā m granā tā bolus, banā nus, persikus vai arbū zus. Bet tu nebū si izsalcis. Vismaz ē diens ir garš ī gs. Uzkodu bā rs, guzlemes paviljoni un a la carte oktobrī pē c 14.10 vairs nedarbojas.
2. Alkohols. Lielisks vī ns gan sarkans, gan balts. Bet ar labu importu nepietiek. Ir dž ins, vermuts (Itā lija, bet izskatā s vairā k pē c "Bouquet of Moldova", ne Cinzano un ne Martini, noteikti. Ir viskija imports. Tas arī viss importam - bez tekilas, Baileys, rums, degvī ns. Kokteiļ i arī ir vidē ji. Tikai ī paš as bez sastā vdaļ ā m. Tikai š ķ ī stoš ā kafija, lai gan ļ oti laba. Bet jū s varat izdzī vot bā rā ar pareizo pieeju.
3. Spa – hammam ir aukstā kais no visiem, ko esmu redzē jis Turcijā . Lai gan pirts strā dā esiet veselī gi, ļ oti labi. Bet iekš telpu baseins nedarbojas un sporta zā le. Viņ i saka, ka Covid ierobež ojumi.
Galvenais baseins ir neapsildī ts – oktobrī auksts. Slī dkalniņ i ne vienmē r darbojas, un ū dens arī ir auksts.
4. Pieauguš o animā cija - meitenes cenš as, bet atpū tnieku kontingents - vidusslā nis un pensionā ri - mī l pludmalē gulš ņ ā t un aktī vi nepiedalā s, lai ja bū s ā rpus sezonas bū s garlaicī gi - bū s vienkā rš i nepietiks cilvē ku. Bē rnu animā cija - Lena, meitene, ir laba, patī kama, viegli kontaktē jas ar bē rniem, bet acī mredzot jau sezonas laikā ir nogurusi un nav komandas. Vairā k kā bē rnistaba - atvests, nodots, bē rns tur kaut ko aizņ emts. Domā ju, ka viesnī cas politika ir taupī t uz daudzā m lietā m, arī uz bē rnu animā ciju. Vakara diskotē ka bē rniem ir parasts turku pleilists, bet bē rniem tas patī k un Lena tur labi strā dā .
Vakara animā cija pieauguš ajiem - var teikt, ka tā nav. Tā kā viesnī cai nav sava teā tra - tikai skatuve. Izrā des nav lieliskas.
Var rakstī t ilgi. Bet galvenais - dalī tas sajū tas, apmeklē jot viesnī cu - vienā š ķ iet labi, pat izcili, bet otrā diezgan viduvē ji. Ja tev patī k mierī ga, izsvē rta atpū ta un neesi ī paš i pievilcī gs ē dienā , vari droš i doties, tev patiks un tu atpū tī sies. Bet, ja esat pieradis pie laba turku 5 * Ultra All, viesnī ca jū s pievils. Jū s visur redzē sit trū kumus. Tā tad, ja esat š eit nokļ uvis - mē ģ iniet izspiest maksimumu no plusiem un apmeklē jiet bā ru. Importa alkohola ir maz - bet tas ir kvalitatī vs, un, protams, jū ra, š eit ir viens no labā kajiem Turcijā . Nu lē ti, kas tur ir. Cenas / kvalitā tes kombinā cijā - patieš ā m laba viesnī ca.
аватар Vera501161
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s esam š eit. Viesnī ca sagrauta. Ē diens ir nomā coš s. Ļ oti nabadzī gi, un ir tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as. Bez uzkodā m. Ja bē rni brokastoja 8, tad lī dz 11 gribas ē st, bet ē diena nav. Un tikai pusdienas 12:30. Par pusdienā m 12:30, vakariņ ā m 19:00. … Tomēr ▾ Mē s esam š eit. Viesnī ca sagrauta.
Ē diens ir nomā coš s. Ļ oti nabadzī gi, un ir tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as. Bez uzkodā m. Ja bē rni brokastoja 8, tad lī dz 11 gribas ē st, bet ē diena nav. Un tikai pusdienas 12:30. Par pusdienā m 12:30, vakariņ ā m 19:00. Nav gozlume vai uzkodu bā ra. Viņ i teica, ka sezonas beigas, pirmo reizi mē s ar to saskaramies. Š obrī d Turcijā atpū š amies jau 6. gadu.

Ar visu ir tā pat. Hamam ir auksts, burtiski. Strā dā tikai krievu pirts. Peldbaseins iekš pusē slē gts remonta dē ļ . Bē rnu istabā no sliekš ņ a paziņ oja. Protams, var atstā t bē rnus, bet programmas nav.
Nav arī ierastas vakara animā cijas. Tā tad š eit nav ne runas par 5-ki. No plusiem tikai pirmā jū ras lī nija. Un tad piestā tne iebraukš anai jū rā ir slē gta. Par remontu. Ir jautā jums administrā cijai. Kā pē c uzņ emt viesus, ja viesnī ca jau ir atjaunota? Kā pē c lai cilvē ki sabojā tu savus svē tkus?
аватар Loik.tatiana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2021. gada jū lijā . Ē diens patika, teritorija liela, 2 baseini, 2 slidkalniņ i. No plusiem - animā cija ir lieliska, bē rni ar prieku skrē ja uz bē rnu klubu, pateicoties Ļ enai, Nastjai un Egai. Wi-Fi ir bezmaksas, nozvejas visur, pat pludmalē . … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2021. gada jū lijā . Ē diens patika, teritorija liela, 2 baseini, 2 slidkalniņ i.
No plusiem - animā cija ir lieliska, bē rni ar prieku skrē ja uz bē rnu klubu, pateicoties Ļ enai, Nastjai un Egai. Wi-Fi ir bezmaksas, nozvejas visur, pat pludmalē .
Istabas ir normā las, remonts nav vakar, bet kopumā nav slikti.
No mī nusiem - krievvalodī go darbinieku ir ļ oti maz, un viņ i netī ra katru dienu.
аватар alldolgenkova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Braucā m piesardzī gi, jo svaigu atsauksmju pē c karantī nas vē l nebija. Iespaidi ir neviennozī mī gi. Pati viesnī ca laba, vieta krā š ņ a, jū ra nesalī dzinā ma. Mums iedeva istabiņ u ar ļ oti jauku skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Braucā m piesardzī gi, jo svaigu atsauksmju pē c karantī nas vē l nebija. Iespaidi ir neviennozī mī gi. Pati viesnī ca laba, vieta krā š ņ a, jū ra nesalī dzinā ma. Mums iedeva istabiņ u ar ļ oti jauku skatu uz jū ru. Viesnī cas noslogojums nebija pilns, tā pē c pludmale un restorā ns bija pustukš i, vietas pietika visiem, rindas nebija. Jā , un laiks sā kumā nebija karsts, pat ar lietu (gā jā m sildī ties pirtī ), bet jū ra tomē r silta. Pē c pā ris dienā m cilvē ku bija vairā k, darbinieki lieliski pastrā dā ja. Bet mī nus mums bija ē diens un š ovu trū kums vakaros pieauguš ajiem.
Uztura ziņ ā ļ oti niecī ga izvē le, katru dienu viens un tas pats, pusdienā s bija 2 veidu deserti (kaut kā ds biezpiena kastrolis un sī rupā mē rcē ts biskvī ts), augļ i pieticī gi (ā boli, bumbieri, zaļ ā s plū mes, apelsī ns ), saglabā ts arbū zs un melone. Pā ris reiž u persiks bija redzē ts, bet, ja nā ca pusstundu pē c vakariņ u sā kuma, tad vairs nebija spiesti. Vienmē r bija kā da gaļ a, zivis. (Mē s salī dzinā m ē dienu ar citu 4 * viesnī cu pirms karantī nas, tā pē c ē diens bija labā ks č etriniekā ). Viņ i raksta, ka ir divi a la carte restorā ni, patiesī bā strā dā tikai viens zivju. Tas ir ļ oti garš ī gi un garš ī gi!
Pē c animā cijas bē rniem vakarā diskotē ka, pē cpusdienā aicinot uz boč u un volejbolu. Mū s neinteresē ja, nav vakara izrā des pieauguš ajiem. Ā rpus teritorijas nav kur staigā t. Pretē jos veikalos ir než ē lī gas cenas, vairā kas reizes bijā m uz Migros, lai gan tas ir tā lu, bet cenas ir fiksē tas lirā un lē tā kas. Pat treš dienā s nā k liels tirgus (pie Migros), tur var nopirkt suvenī rus. Vakaros ir garlaicī gi. Istabā televizors neuztvē ra Ukrainas kanā lus, nevarē ja to iestatī t. Ietaupa pā rsteidzoš i labs wi-fi visā teritorijā , pat pludmalē , un skaists skats no soliņ a. Varbū t tā pē c, ka viesnī ca nebija pilnī bā noslogota? Otro reizi mē s š eit nebrauksim.
аватар Vadimbezv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki, mani sauc Vadims (super Zeroooooo))))! Atvaļ inā jumā ar ģ imeni, 10 gadi. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, mums atnesa koferus, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m, pē c brokastī m sā ka kā rtot, 5-7 minū tes un bijā m istabā . … Tomēr ▾ Sveiki, mani sauc Vadims (super Zeroooooo))))! Atvaļ inā jumā ar ģ imeni, 10 gadi. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, mums atnesa koferus, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m, pē c brokastī m sā ka kā rtot, 5-7 minū tes un bijā m istabā . Istabā ir 2 gultas, ledusskapis, plazma, seifs (bija tā da nianse, ka seifs nestrā dā , remontē tā js uzreiz atbrauca mainī t baterijas, viss strā dā ja lī dz paš ai izbraukš anai) atseviš ķ a gulta, gultas veļ a, dvieļ i. atveda bē rnam, viss tī rs, tī rī š ana katru otro dienu ledusskapī alus, ū dens, min. ū dens, saldais ū dens (Pepsi).
Par paš u viesnī cu jautā jumu nebija, varbū t tā pē c, ka Turcijā bijā m pirmo reizi, visi cilvē ki ir draudzī gi.
Teritorija tiek pastā vī gi uzkopta, zā lā ji tiek pļ auti, pludmalē izvietoti sauļ oš anā s krē sli, pludmale tiek uzkopta.
Principā par ē dienu nav ko ž ē loties. . . Viss garš ī gi, sortiments liels, rakstī š u par augļ iem - melone, arbū zs, ā boli, bumbieri, greipfrū ti, apelsī ns - tā ir bijis vienmē r, pā ris reizes tur bija plū mes un persiki.
Kas attiecas uz animatoriem, ī paš s paldies Moussa, Fatima, Mitya))))))
Par bā riem arī jautā jumu nav, sveiki atseviš ķ i Said un Ufur))) viņ i kokteiļ us taisa ar blī kš ķ i, kā jau paš i. . . Dzer vestibila bā rā.24/7, atpū ties vismaz visu nakti))
Rezumē jot, noteikti iesaku doties uz š o viesnī cu! ! !
аватар Tourist_N
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m 06/02/2021, izrā dī jā s 2. viesnī cas darbī bas diena pē c karantī nas. Un viņ š nebija gatavs uzņ emt viesus. Puse pakalpojumu nedarbojā s: bā rs un tualete pludmalē , bē rnistaba, uzkodas, kū kas, slidkalniņ i tika ieslē gti pē c tautas pieprasī juma pē c daž ā m dienā m, saldē jums tika dots pē dē jā s pā ris dienā s un tikai plkst. … Tomēr ▾ Bijā m 06/02/2021, izrā dī jā s 2. viesnī cas darbī bas diena pē c karantī nas. Un viņ š nebija gatavs uzņ emt viesus. Puse pakalpojumu nedarbojā s: bā rs un tualete pludmalē , bē rnistaba, uzkodas, kū kas, slidkalniņ i tika ieslē gti pē c tautas pieprasī juma pē c daž ā m dienā m, saldē jums tika dots pē dē jā s pā ris dienā s un tikai plkst. pusdienas. Ē diens - skumjas, nepatikš anas, izsalkuš i nebijā m, bet zivs neē dama mazo kauliņ u dē ļ , viss ē diens stipri piparots, desertu praktiski nebija, turku saldumi bija pā ris reizes un ā rkā rtī gi dozē tos daudzumos, augļ i arī vismaz.
No plusiem:
1) ē ka uzbū vē ta tā , lai no visā m istabā m bū tu krā š ņ s skats uz jū ru;
2) pirmā rinda, viss ir ļ oti kompakts;
3) lai arī tā lu no "ciema" centra, bet ir, kur pastaigā ties;
4) pludmale laba, mola klā tbū tne ir milzī gs bonuss, un man patī k, ja saules nojume ir cieta, nevis individuā lais lietussargs, bet uzreiz brī dinu, ka dziļ ums ir ass, tikai pā ris metri no krasta, ti Neiesaku bē rniem.
5) atsaucī gi darbinieki reģ istratū rā , visas problē mas cenš as atrisinā t, it ī paš i, ja jautā bez reidiem, bet cilvē cī gi (2 reizes remontē ja ledusskapi, rozetes; mainī ja istabu pē c pieprasī juma);
6) regulā ri tika apgā dā ti ar ū deni, sodu, maskā m.
Vispā r izskatā s, ka viesnī ca pē c karantī nas ietaupa uz visu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es š ai viesnī cai atdotu visus 10 pasaulē . Izlasī ju atsauksmes, paskatī jos bildes un sanā ca labā k nekā gaidī jā m. Mums nebija ilgi jā gaida, lai reģ istrē tos. Gā jā m ē st un uzreiz mū s gaidī ja puika ar koferiem. … Tomēr ▾ Es š ai viesnī cai atdotu visus 10 pasaulē . Izlasī ju atsauksmes, paskatī jos bildes un sanā ca labā k nekā gaidī jā m. Mums nebija ilgi jā gaida, lai reģ istrē tos. Gā jā m ē st un uzreiz mū s gaidī ja puika ar koferiem. Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, viss bija ļ oti jauki. Tas bija 2 minū tes no jū ras, pludmale ir laba, daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Teritorija pietiekami liela, ir dī ķ is, var daudz pastaigā ties, patī kami pastaigā ties. Š eit ir ļ oti skaisti. Animā cija vispā r super, visi vē rī gi un draudzī gi. Ē diens ir lielisks, viss ir lieliski. Š efpavā rs visus sveicinā ja un jautā ja, vai visiem garš o. Lielisks serviss. Internets š eit ir maksas, š ķ iet, ka samaksā ju 12 eiro par visu uzturē š anos un viss bija kā rtī bā . š ī viesnī ca ir ģ imenei draudzī ga. Viesnī ca nav paredzē ta ballī tē m, š eit viss ir ideā li.
аватар Tatjana384144
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man ieteica š o viesnī cu, tā pē c nolē mā m doties š eit atpū sties. Reģ istrē š anā s bija diezgan ilga, jo telpas nebija iztī rī tas. Pē c numura saņ emš anas redzē jā m, ka tas ir diezgan parasts cipars, kuram nebija ne mī nusu, ne priekš rocī bu. … Tomēr ▾ Man ieteica š o viesnī cu, tā pē c nolē mā m doties š eit atpū sties. Reģ istrē š anā s bija diezgan ilga, jo telpas nebija iztī rī tas. Pē c numura saņ emš anas redzē jā m, ka tas ir diezgan parasts cipars, kuram nebija ne mī nusu, ne priekš rocī bu. Teritorijā mani nekas nepā rsteidza. Internets bija slikts un ē diens bija vairā k vai mazā k normā ls.
аватар Jasminchik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Mazs un mā jī gs. Dzī vojā m galvenajā ē kā.6. stā vā . Istaba ir tikko izremontē ta. Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs. Personā ls ir draudzī gs un gatavs palī dzē t, viss ir tī rs. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Mazs un mā jī gs. Dzī vojā m galvenajā ē kā.6. stā vā . Istaba ir tikko izremontē ta. Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs. Personā ls ir draudzī gs un gatavs palī dzē t, viss ir tī rs. Bet pusaudž iem tur bū s garlaicī gi. Mans dē ls gribē ja spē lē t basketbolu, nebija bumbas, lai gan ir rotaļ u laukums, var pievienot izklaidi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pokalnisyg
Laba diena visiem! Vai kāds ir bijis šajā viesnīcā pagājušajā sezonā? kā ir vispār? Kādu iemeslu dēļ par to ir maz atsauksmju. Es tur braucu kopš 7. maija. Jau iepriekš visiem paldies par atbildi!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Skifia
Pastāsti man, vai ir iespējams doties uz šīs viesnīcas hammam un restorānu, ja tu tur nedzīvo?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Vasina
Labdien. Sakiet, lūdzu, vai uz vietas ir iespējams iegādāties autiņbiksītes
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Уютный отель с небольшой территорией, подходит для семейного отдыха. Построен в 1992 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Отель расположен на самом берегу моря, в поселке Чамьюва, в 8 км от Кемера.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталия, в 50 км от центра г. Анталия, в 8 км от г. Кемер, в п. Чамюва.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 190 м. Деревянный пирс, длина 20 м. Пляжные полотенца (депозит).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi (платно; в библиотеке — бесплатно), обслуживание номеров платно, 3 ресторана — 1 основной ресторан (шведский стол), 2 a la carte ресторана: итальянский ресторан и рыбный, 3 бара — лобби-бар (круглосуточно), бар у бассейна 10:00-24:00, диско-бар 23:00-02:00, 2 конференц-зала (50-150 чел.), 2 бассейна — 1 открытый бассейн 470 м2 (без подогрева), 1 крытый бассейн 60 м2 (подогревается зимой), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, 1 открытый и 1 крытый бассейны. Мини-диско. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и подогревателем для детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, библиотека (бесплатно), дартс, шахматы, игровая комната, 2 водные горки, бочче, водные виды спорта (платно), 1 теннисный корт с кварцевым покрытием, освещение платно, аренда ракеток и мячей под депозит, услуг тренера нет.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 228 номеров. Представляет собой одно основное 7-ми этажное здание и 3-х этажный корпус Garden.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, мини-бар (безалкогольные напитки и вода, ежедневное пополнение до 16:00 часов), набор чай-кофе, прямой телефон, ванна (основное здание) или душ (доп.здание), ванные принадлежности, фен, сейф (бесплатно), Wi-Fi (платно), дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Çamyuva mah. Turizm Bulvarı, 07990 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 64 50, +90 242 606 05 05
Fax: +90 242 824 64 45
Tīmekļa vietne: Kilikya Resort Camyuva
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга, виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.