Grand Hotel Derin 4*– Atsauksmes

166
Novērtējums 5.210
№178 viesnīcas reitingā Kemera
5.5 Numurs
5.6 apkalpošana
5.4 Tīrība
5.2 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2005. gadā un pēdējo reizi renovēta 2010. gadā. Tā sastāv no vienas piecstāvu ēkas un vienas trīsstāvu ēkas. Atrodas Beldibi ciematā. Viesnīca ir piemērota ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар vadim425140
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē š anā s viesnī cā Grand Hotel Derin Otelil bija neticama! No sirds iesaku visiem. Kopš vadī bas maiņ as viesnī ca ir mainī jusies. Tagad š eit katru vakaru varat baudī t dzī vo mū ziku, atmosfē ra ir vienkā rš i maģ iska. … Tomēr ▾ Uzturē š anā s viesnī cā Grand Hotel Derin Otelil bija neticama! No sirds iesaku visiem. Kopš vadī bas maiņ as viesnī ca ir mainī jusies. Tagad š eit katru vakaru varat baudī t dzī vo mū ziku, atmosfē ra ir vienkā rš i maģ iska. Un par lidostas transfē ru nav jā uztraucas, tas tika noorganizē ts nevainojami. Un ē diens...tas ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Katrs ē diens tika pagatavots ar lielu prasmi un uzmanī bu detaļ ā m. Viesnī cas personā ls bija neticami draudzī gs un uzmanī gs pret katru viesi. Grand Hotel Derin Otelil ir ī sts ideā lu brī vdienu iemiesojums.
аватар doctoralla888
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā kš u ar negatī vo: viesnī ca ir netī ra, visur smird pē c neiztī rī tā m tualetē m un skā bu ē dienu no ē damistabas. Telpas netī ras, netī ras, sarū sē jusi santehnika, viss sen nolietots un nepiecieš ams remonts. … Tomēr ▾ Sā kš u ar negatī vo: viesnī ca ir netī ra, visur smird pē c neiztī rī tā m tualetē m un skā bu ē dienu no ē damistabas. Telpas netī ras, netī ras, sarū sē jusi santehnika, viss sen nolietots un nepiecieš ams remonts. Ē diens vienmuļ š : cepta moiva, un vista, vista, vista. Rindas pē c ē diena milzī gas, trauki taukaini un š ķ eldoti. Bet....Visapkā rt maģ iski kalni, jū ra silta kā hammam (lai gan viesnī cas pludmale arī nav tī rī ta, ar atkritumu kalnu, lielos akmeņ os, sauļ oš anā s krē sli salauzti un visiem nepietiek ), tā pē c jau 2. dienā pieradu pie viesnī cas nepilnī bā m. Š eit noteikti nebū si izsalcis, ir daudz dā rzeņ u ē dienu, spageti, rī si, cepumi, arbū zs un melone. Kas attiecas uz alkoholu, tad tikai alus un ā rkā rtī gi skā bs vī ns...Ja meklē jat budž eta un nepretenciozu atpū tu, varat doties uz š o viesnī cu; ja par tī rī bu, apkalpoš anu un ē dienu daž ā dī bu - tad noteikti ne š eit... .
аватар Arnoldask
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s devā mies atvaļ inā jumā.2022.  gada jū lijā . Kur? dzī voklis ir atstā ts novā rtā , nepiecieš ams kapitā lais remonts. Istabā s ir salauztas mē beles, slikta sarū sē jusi santehnika un duš as kabī nes. Pat parā des ieejā ir sasistas un salauztas akmens lauvas, visā teritorijā jū tama nolaidī ba, viss brū k un brū k. … Tomēr ▾ Mē s devā mies atvaļ inā jumā.2022.  gada jū lijā . Kur? dzī voklis ir atstā ts novā rtā , nepiecieš ams kapitā lais remonts. Istabā s ir salauztas mē beles, slikta sarū sē jusi santehnika un duš as kabī nes. Pat parā des ieejā ir sasistas un salauztas akmens lauvas, visā teritorijā jū tama nolaidī ba, viss brū k un brū k. Mū s pā rsteidza saimnieka skopums - gribē jā m kolu uz istabu vest lielā kā traukā , tā pē c lielā kā pudelē ielē jā m vairā kas plastmasas glā zes. Saimnieks piegā ja klā t un teica, lai tā nedaru. Ē diens nav garš ī gs, biež i vien nav ko izvē lē ties. Viss iekļ auts nekā du stipro dzē rienu nepiesaista, tikai alus (diezgan garš ī gs) un bezgarš ī gs skā bs vī ns. Personā ls normā ls, diezgan izpalī dzī gs. Krievijā ir diezgan labs hammam. Maksimā li mē s dotu divas zvaigznes.
аватар e-mailmihail
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ajā viesnī cā vā rda DERIN galam jā beidzas ar burtiem...MO, nevis...N. Tad uzreiz visiem bū s skaidrs, kā da ir š ī viesnī ca. Apkā rtne ļ oti skaista, kalni-jū ra. Viesnī cas numuri ir rā pojoš i, nolaisti un netī ri. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā vā rda DERIN galam jā beidzas ar burtiem...MO, nevis...N. Tad uzreiz visiem bū s skaidrs, kā da ir š ī viesnī ca. Apkā rtne ļ oti skaista, kalni-jū ra. Viesnī cas numuri ir rā pojoš i, nolaisti un netī ri. Izvē lē jā mies no 4 istabā m un izvē lē jā mies daudzmaz normā lu, lai gan š ajā viss bija salū zis, tualetes sē deklis saplī sis, vannas istaba un jaucē jkrā ni sarū sē juš i. Durvis uz balkonu neaizveras. Paklā ju klā j kaut kā di nesaprotami plankumi, š ausmas! Koridoros grī da ir tajā s paš ā s vietā s. Un ir bail iedomā ties, kas notiek Anex standarta istabā s.
Nav pā rtikas, biež i vien nav ļ oti svaigs. Zivi paņ ē mu divas reizes un abas reizes tā smirdē ja pē c kaut kā sabojā ta, pirmajā reizē pat uzreiz nesapratu, ka š ī smaka nā k no mana š ķ ī vja, tikai apsē ž oties pie galda sapratu, no kurienes tā smarž a. No a la gaļ as bija nezinā mas izcelsmes kotletes un reizē m iedeva vistas gabaliņ us, bet viņ as kaulu bļ odā ar gaļ as gabaliņ iem bija daudz zaļ umu un dā rzeņ u, ē da tikai viņ u, citu bija grū ti atrast. ē dams. Apstā dī jumi bija slikti mazgā ti, bija pē das no augsnes, kurā tas auga. Kartupeļ us cepa ar mizu arī nemazgā ts, uz mizas bija zeme. Š ķ ī vji tieš ā m taukaini, laikam š ajā viesnī cā nav pieņ emts neko mazgā t. . . No rī tiem darbinieki nez kā pē c bū tī bā aizvē ra galvenā s durvis uz ē damistabu, kas iziet uz terasi, cilvē ki, kas gribē ja brokastis svaigā gaisā nā cā s apiet viesnī cas stā vu. Bet pusdienā m un vakariņ ā m durvis tika atvē rtas, kas nav skaidra loģ ika.
Bā rā personā ls ir augstprā tī gs un nož ē lojams, viņ i tur dzē ra ar vietē jiem draugiem, ka viņ i ieradā s bā rā dzert bez maksas, pē c tam ar iestā dē m. Biež i redzē ju bildi ar atpū tniekiem, kas nā k pie bā ra, lai pasū tī tu, un bā rmenis bū tī bā nepievē rš uzmanī bu tam, kurš nā ca klajā , vispirms uzlej alu draugiem, pagatavo tē ju vai kafiju savam š efpavā ram, aizved uz atseviš ķ u galdu un tikai tad apkalpo atpū tnieku. Ļ oti augstprā tī ga un rupja attieksme pret viesiem. Ielej plastmasas glā zē s pa 50 ml un tad pusi. No alkoholiķ a tikai alus un riktī gi skā ba vī na tas ir skarbs! ! ! Un š ī ir 4 zvaigž ņ u viesnī ca : )) tā ir tā lu no moteļ a. . .
Pludmale ir tikpat nesakopta kā pati viesnī ca, teritorija ļ oti maza, bijā m oktobra vidū un tur nebija pietiekami daudz vietu, ko sezonas maksimuma laikā grū ti iedomā ties. Man bija 3. budž ets Turcijā...daudzkā rt labā ks par š o Grand DeriMa. Par cenu viesnī ca nav tik lē ta, labā k bū tu izvē lē ties citu viesnī cu, tā s cenu kategorijai viesnī cas var atrast daudz labā k.
аватар lidia.domanska53
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz viesnī cu braucā m stundu. Atpū ties 2021.  gada septembra vidū , laiks ir ļ oti ē rts, lai gan pē rkona negaiss bija divi. Tika gaidī ta reģ istrē š anā s, jo nebija brī vas istabas, bet rokassprā dze tika uzvilkta un nosū tī ta brokastī s. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu braucā m stundu. Atpū ties 2021.  gada septembra vidū , laiks ir ļ oti ē rts, lai gan pē rkona negaiss bija divi. Tika gaidī ta reģ istrē š anā s, jo nebija brī vas istabas, bet rokassprā dze tika uzvilkta un nosū tī ta brokastī s. Atpū tnieki ukraiņ i, baltkrievi, moldā vi, kazahi, krievi (daudziem ne visiem un visiem "vajadzē tu", samaksā ja par č etriem, un servisu viņ i vē las kā Rixos). Lifts strā dā ja galvenajā ē kā , bagā ž u nesa paš i. Mū su numurs 138 atrodas pirmajā stā vā ar skatu uz kalniem (bet ir numuri ar skatu uz nā kamā s ē kas balkonu), liels balkons (nav dvieļ u ž ā vē š anai). Ledusskapis, kondicionieris, fē ns, vanna, karstais ū dens bija pastā vī gi. Tika piedā vā ta tī rī š ana. Pā ri ceļ am jū ra ir 100 metri, bet lī dz pludmalei 150 metri (caur mež onī gu pludmali vai apejot kapsē tu, kur ducis sakoptu kapu, zaļ ā zona aiz ž oga) - 300 metri.

Pludmale vairā kā m viesnī cā m, bet pietika ar sauļ oš anā s krē sliem, pludmalē dzesē tā js ar ū deni, ir ģ ē rbtuves un duš as, bez dvieļ iem.
Ir aprī kotas kā pnes ieieš anai jū rā , nepiecieš ami speciā li apavi, jo jū ra ir liela un gļ otaina. Jū ra / pludmale Jū ra skaista, ū dens temperatū ra +27, dzidrs ū dens. Ē dinā š ana viesnī cā - izsalcis nebū si, dā rzeņ i, salā ti, desiņ as, sieri, zupas, vista, smalkmaizī tes - standarta komplekts, tī ri trauki, vienreizē jā s glā zes. Ē diens aiz glā zes, pasniegts novā cot. Baltais un sarkanais vī ns un alus bā rā . Redzē jā m animā ciju, bet atpū tā mies paš i. Cena-kvalitā te atbilstoš a, vienmē r var griezt.

Kalni, jū ra, saule - brī niš ķ ī gi! Vai jū s dotos uz š o viesnī cu vē lreiz? Ja lē ti, tad noteikti.
аватар Svetlana977198
Sapulcē jā s spontā ni sezonas pī ķ a laikā . Izvē le bija maza. Tā pē c mē s š eit nonā cā m. Ko dziļ i nož ē loju. Tas ir daudz sliktā k nekā jebkurš no mū su atvaļ inā jumiem iepriekš . Piemē ram, trī s Bulgā rijā ir debesis un zeme, salī dzinot ar š o "č etrinieku". … Tomēr ▾ Sapulcē jā s spontā ni sezonas pī ķ a laikā . Izvē le bija maza. Tā pē c mē s š eit nonā cā m. Ko dziļ i nož ē loju. Tas ir daudz sliktā k nekā jebkurš no mū su atvaļ inā jumiem iepriekš . Piemē ram, trī s Bulgā rijā ir debesis un zeme, salī dzinot ar š o "č etrinieku". Telpu uzkopš ana pilnī bā nenotiek. Apmetā s netī rā , neiztī rī tā pē c iepriekš ē jiem tū ristiem. Nekad nav noņ emts. Ejot pa gaiteni, es redzē ju divas apkopē jas vienā telpā , kas vicinā ja mež ģ ī ņ u sievieš u T-kreklu. Tā ir visa tī rī š ana jums, jū su apakš veļ a tiks uzvilkta un viss). Muš as ir visur. Viņ i visu laiku sē ž uz jū su ē diena un uz jums. Grī das visur ir netī ras. Ē dnī cā arī galdi un grī das ir š ausmī gi netī ri. Personā ls ir rupjš un augstprā tī gs. Sagatavojies, tas tieš ā m sabojā garastā vokli. Pie bā ra vienmē r ir rinda. Izveidots ar nolū ku, lai ietaupī tu naudu, lai dienā izlietu mazā k dzē rienu. Par brī vu ir tikai alus un vī ns. Pā rē jais alkohols par naudu. Virtuve č etriem ir pieļ aujama. Bet atkal rindas. Wifi ir maksas. Pat reģ istratū rā nav bezmaksas pakalpojumu. Nav pludmales dvieļ u. Baseini ir tī ri. Neiesaku š o viesnī cu.
аватар Sholomola
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga vieta ar burvī gu un sirdi plosoš u dabu! Saņ ē mā m daudz prieka un pozitī vu emociju, veselī bas un prieka lī dz nā kamajam atvaļ inā jumam! Beldibi ciemata unikā lā , maģ iskā daba Vidusjū ras piekrastē ! Tī rs kalnu gaiss, skati uz apelsī nu dā rziem, dateļ u un banā nu palmā m, vī ģ u un granā tā bolu kokiem, maģ iskiem Vē rš a kalniem. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta ar burvī gu un sirdi plosoš u dabu! Saņ ē mā m daudz prieka un pozitī vu emociju, veselī bas un prieka lī dz nā kamajam atvaļ inā jumam!
Beldibi ciemata unikā lā , maģ iskā daba Vidusjū ras piekrastē ! Tī rs kalnu gaiss, skati uz apelsī nu dā rziem, dateļ u un banā nu palmā m, vī ģ u un granā tā bolu kokiem, maģ iskiem Vē rš a kalniem.
Š ā di skati paveras no viesnī cas GRAND HOTEL DERIN.
Viesnī ca atbilst deklarē tajā m 4 zvaigznē m, ir viss labai atpū tai, greznā kiem apstā kļ iem meklē jiet 5 zvaigznes! Neizdariet pā rsteidzī gus secinā jumus, lasot negatī vas atsauksmes!
Apkalpoš ana laba, personā ls smaidī gs, labsirdī gs! Ar smaidu un labu garastā vokli visas problē mas var atrisinā t!
Viesnī ca celta 2005. gadā , renovē ta 2010. gadā , tač u daž iem numuriem nepiecieš ams remonts un ar laiku viesnī cas ī paš nieki uz to reaģ ē s.
Jā , reizē m š ķ ī vjus nemazgā ja, bet pajautā jā m puiš iem un trauki tika nomazgā ti.
Istabā saplī sa duš a, bet pē c pieprasī juma jau otrajā dienā salaboja!
Jā , bija rindas uz ē dnī cu...Daudz cilvē ku, svē tku laiks...lai nestā v rindā , nā c vē lā k, ē diena pietiek, nepamosties izsalcis!!!
Un, pirms izvirziet viesnī cai augstas prasī bas, jums jā iemā cā s uzvesties ne ziņ kā rī gi!
Piemē ram, ir jā ievē ro viesnī cas aizliegums ienest ē dienu uz numuru, nevis vē lā k jā sū dzas par lielu daudzumu muš u un uz grī dā m izmestiem netī riem traukiem. Izņ em vismaz š ķ ī vjus...

Ē diens garš ī gs, viegls: vista, zivs, grils, dā rzeņ i, salā ti, augļ i, saldumi u. c.
Gaļ a, speķ is, pelmeņ i...To var ē st mā jā s vai rezervē t 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Bā rs, dzē rieni jū su rī cī bā!
Istabas tiek uzkoptas ik pē c divā m dienā m, tiek mainī ti arī dvieļ i, gultas veļ a, š ampū ns un duš as ž eleja tiek atstā ti mazā s pudelī tē s, tualetes papī rs un ziepes katru dienu (bez dzeramnaudas, maksā tikai 10 USD par skatu uz kalnu)
Blakus veikali, cenas pieņ emamas, var kaulē ties.
Kam internets ir neierobež ots, Kemerā jā iegā dā jas SIM karte no 60 lī dz 120 lirā m.
Mē s izmantojā m WI-FI internetu no Hamam.
Es iesaku visiem atpū tniekiem apmeklē t turku pirti viesnī cā Hamam par 15 USD. Puiš i nodroš ina internetu arī visu svē tku laiku. Personī gi Hamam vanna "nolika mani uz kā jā m", pē c lidojuma man ļ oti sā pē ja galva !!!!
LIELS PALDIES Sultā nam par profesionā lajā m vannas un masā ž as procedū rā m. Iesaku visiem! Puisim ir zelta rokas!! ! Ī paš s temperatū ras rež ī ms uzlabo asinsriti, atjauno elpoš anu, attī ra un atjauno ā du! Visu procedū ru noslē gumā viesi tiek cienā ti ar ā rstniecisko, granā tā bolu tē ju!! ! Esmu pateicī gs puiš iem par darbu: Sultā nam, Ibrahimam, meitenei Marijai un Kemranam! Visi kas apmeklē ja Hamam bija apmierinā ti, redzē ju pat mammas ar bē rniem!!!
Ikvienam, kurš izvē las š o viesnī cu, nebaidieties no negatī vā m atsauksmē m, viesnī cas trū kumi ir pā rspī lē ti!
Nā c un pā rliecinā sies par pretē jo! Š ī ir lieliska vieta, kur atpū sties un relaksē ties!! !
аватар Ljudmila138438
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir pā rpildī ta un nav pietiekami daudz darbinieku. Visur ir netī rs un smird. Viss ir vecs un nav labi uzturē ts. Ē diens ir drausmī gs, vienkā rš i nav normā las svaigas maizes, tikai sausie rullī š i celofā nā . Plā ksnes ir netī ras un nekad nav pietiekami. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pā rpildī ta un nav pietiekami daudz darbinieku. Visur ir netī rs un smird. Viss ir vecs un nav labi uzturē ts. Ē diens ir drausmī gs, vienkā rš i nav normā las svaigas maizes, tikai sausie rullī š i celofā nā . Plā ksnes ir netī ras un nekad nav pietiekami. Milzī gas rindas ē dieniem un dzē rieniem. Dzē rieni tiek pasniegti tikai baseina bā rā . Kafiju un tē ju piedā vā dzert no plastmasas krū zē m. Viesnī cā nav teritorijas. Viesnī cai nav nekā du priekš rocī bu. Lī dz jū rai jā iet cauri kapsē tai un turku kempingam. Ieeja jū rā ir milzī gi, slideni laukakmeņ i.
аватар fedya.narkoha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī ir pirmā pieredze Turcijā , varu salī dzinā t tikai ar Ē ģ ipti. 1. Kad devā mies uz viesnī cu, sapratā m, ka tuvumā ir kapsē ta, bet tas ī sti netraucē ja, vajadzē ja tikai apiet, lai tiktu lī dz jū rai, bija tuvā ka pludmale, bet tur gribē ja naudu , un tas nebija ī paš i aprī kots. … Tomēr ▾ Š ī ir pirmā pieredze Turcijā , varu salī dzinā t tikai ar Ē ģ ipti.
1. Kad devā mies uz viesnī cu, sapratā m, ka tuvumā ir kapsē ta, bet tas ī sti netraucē ja, vajadzē ja tikai apiet, lai tiktu lī dz jū rai, bija tuvā ka pludmale, bet tur gribē ja naudu , un tas nebija ī paš i aprī kots.
2. Sā ksim par ē dienu, ē diens kopumā ir pieņ emams, rī si, reizē m kartupeļ i un grū bas, neko citu vē l neesmu redzē jusi, salā ti, sieri, olī vas, kū kas, zivis, vista, kaut kas nesaprotams no maltā s gaļ as. Bet, lai paē stu, 10 minū tes pirms atvē rš anas jā stā v rindā vai jā bū t ļ oti augstprā tī gam, 30 minū tē s praktiski nekas nav palicis, ko neesi ē dis, tā pē c pabaros. Ierodoties vakarā pulksten 22-00 viņ i nebaroja, teica, ka nav nekā , viņ i arī personī gi dzirdē ja, kad cilvē ki aizbrauca, ka nav pietiekami daudz sauso dzē rienu komplektu, ņ emiet 4 uz 6 cilvē kiem.
3. Rindas, ja nokavē si 5 minū tes ē damistabā , stā vē si nieka 30 minū tes, varbū t kaut ko dabū si, lai gan ir 2 rindas, ē damzā lē var skatī ties gladiatoru cī ņ as, diemž ē l viesnī ca ir nav gatavs pieņ emt lielu skaitu cilvē ku par pā rtiku.
4. Bā rs, alu var dzert no stipra, ja garš o ļ oti skā bs pulvervī ns, tad tas ir, un pā rē jais tajā ir pē c standarta. Vismaz 10-15 cilvē ku rinda, uz kuru uznā k vismaz tikpat, lai paņ emtu 2x200 ml alus glā zes, mazliet mazā k vī na vai ko citu. Ir brī ž i, ka rinda ir 2-3 cilvē ki, bet tieš i tad notiek kautiņ i ē damzā lē .
5. Istabas, istaba sanā ca vairā k vai mazā k, salī dzinot ar budž etu trī s Ē ģ iptē , lai gan bija 3 gultas un gultiņ a, bet skats uz kalniem un apelsī nu birzi bija diezgan apmierinoš s, lai gan tualete tecē ja.
6. Tī rī š ana. 5 dienu laikā par tī rī š anu dzirdē ja tikai 1 reizi, kad atstā ja 1$, bet netī ros dvieļ us salika neko nemainot, pē c tam pat neslauka kur tualete tecē ja, nemaz nerunā jot par kaut kā du tī rī š anu , nomainot netī ros dvieļ us ar tā diem paš iem, š ķ ietami no iepriekš ē jā m istabā m, tikai pā rvē rš ot tos blogiformā kā skatī jumā .
7. To, ka daļ u raksta par brī vu, negaidi ne internetu, ne biljardu, ne volejbolu noteikti.
8. Pludmale, bū s nieka 500 metri cauri kapsē tai, bet notiek arī karš par sauļ oš anā s krē sliem, ar tiem ir par maz, pludmale ir maza, ieeja 1 ir uz koka pakā pieniem ū denī , un blakus tai ir lieli akmeņ i, kas nav č ī bas č ī bā s, joprojā m ir grū ti iziet. Sauļ oš anā s krē sli 75% bez lietussargiem, ja kas.
9. Animā cija, likā s viss kā rtī bā , pirms atbrauca kaut kā ds turks, tagad turku mū zika visu vakaru nav skaidra, viņ iem visa uzmanī ba, viņ i nes visu atseviš ķ i, pat kuru augļ i nebija galdā , š im Man bija jā raksta atsauksme, par sabojā tu vakaru.
аватар _127356
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pakalpojums ir zem vidē jā , personā ls ir nož ē lojams, wi-fi tiek apmaksā ts, nevis vietnē deklarē tais bezmaksas. No bezmaksas alkohola, vidē jas kvalitā tes vī ns un atš ķ aidī ts alus, lai gan viss iekļ auts ietver visus vietē jos dzē rienus. … Tomēr ▾ Pakalpojums ir zem vidē jā , personā ls ir nož ē lojams, wi-fi tiek apmaksā ts, nevis vietnē deklarē tais bezmaksas. No bezmaksas alkohola, vidē jas kvalitā tes vī ns un atš ķ aidī ts alus, lai gan viss iekļ auts ietver visus vietē jos dzē rienus. Bā rs ir atvē rts lī dz 22:00 bez maksas, lai gan tam vajadzē tu strā dā t lī dz nullei bez maksas. Vairā kas reizes viņ i deva aknas un citus subproduktus, lai gan 4 zvaigž ņ u viesnī cā s tas ir aizliegts. Ē dnī cā ir iekļ auta nakts zupa, un tā nekad nav pasniegta manā klā tbū tnē . Skaitļ i visam laikam nogalinā ti vienreiz. Pavē lē ju vestibilā pamosties uz nakts transfē ru, neviens nepamodā s. Tā tad viesnī ca ir ne vairā k kā.2 zvaigznes ar stiept, nevis 4. Es ļ oti neiesaku š o viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mr.arlekin
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums mazhestik
Kas atpūtās viesnīcā no 2017. gada 23. līdz 30. jūnijam, rakstiet uz pastu - [email protected]
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 2005 году, последний ремонт проводился в 2010 году. Состоит из одного пятиэтажного здания и одного трехэтажного. Расположен в поселке Бельдиби. Отель подходит для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталья, в 15 км от г. Кемер, в п. Бельдиби.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Между пляжем и отелем проходит автомобильная дорога, подземного перехода нет. Протяженность пляжа — 40 м. Вход в море — галька. Полотенца (платно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service (платно), 1 основной ресторан, 3 бара, 1 открытый бассейн, площадь 200 кв.м, часы работы 07:00-19:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка, дартс, шахматы, настольный футбол, водное поло, водные виды спорта платно.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 200 номеров с видом на горы, сад и бассейн.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Beldibi Mah. Baskomutan Atatürk Cad. No:336 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 88 44
Tīmekļa vietne: Grand Hotel Derin
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.