Kiris Rose Hotel 4*– Atsauksmes

66
Novērtējums 5.810
№162 viesnīcas reitingā Kemera
6.2 Numurs
6.4 apkalpošana
6.5 Tīrība
5.9 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1998. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2019. gadā. Sastāv no vienas piecstāvu ēkas (ir lifts). Atrodas Kirish ciematā, otrajā līnijā no jūras. Viesnīca ir piemērota relaksējošai ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Dovzhuk_Aleksandr
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir ī stais dibens. Ē dienu nebija daudz, pē c ē diena bija rinda. Pat nedomā turp doties, tas tiek pā rdots katru gadu un nā kamgad tam vairs nebū s vā rda Afflon Kiris. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ī stais dibens. Ē dienu nebija daudz, pē c ē diena bija rinda. Pat nedomā turp doties, tas tiek pā rdots katru gadu un nā kamgad tam vairs nebū s vā rda Afflon Kiris.
аватар Alexx137
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Virsrakstā kaut kas ir. Cik reizes esmu pā rliecinā jies, ka tā dā m lietā m ir jā pievē rš uzmanī ba. Vā rdu asociā cija. Š ajā gadī jumā - maldinā š ana it visā . Sā kot ar terminu "viesnī ca". Š ī gada septembrī mē s ar sievu bijā m atvaļ inā jumā . … Tomēr ▾ Virsrakstā kaut kas ir. Cik reizes esmu pā rliecinā jies, ka tā dā m lietā m ir jā pievē rš uzmanī ba. Vā rdu asociā cija. Š ajā gadī jumā - maldinā š ana it visā . Sā kot ar terminu "viesnī ca". Š ī gada septembrī mē s ar sievu bijā m atvaļ inā jumā . Pirmo reizi Turcijā . Kam ļ oti ž ē l PSRS, var nedaudz iztē rē t, un iet te kā uz muzeju. Š eit jū s iegū sit vislabā kajā turku versijā visas toreizē jā pakalpojuma pievilcī bas. Mē s abonē jam visas š ī s izrā des apmeklē tā ju sliktā s atsauksmes. Jo tas tā ir.

Ierodoties no lidmaš ī nas š ajā atrakcijā plkst. 0.30, reģ istratū rā neviens netika atrasts. Pē c 20 minū š u gaidī š anas parā dī jā s melns turku puisis, viesnī cas darbinieks, kuru pavadī ja divas slā vu izskata blondī nes. Man ir aizdomas, ka tie ir NVS pā rstā vji, kas kļ uvuš i par mū su gaidu vaininiekiem, un raksta labas atsauksmes par tā dā m "viesnī cā m".

Izrā de ir sā kusies.

Mē s redzē jā m un sajutā m visus tos citus apmeklē tā jus, kuri š eit atstā ja savas atmiņ as.
Un jū s varat pastā stī t daudz. Bet visspilgtā kais bija tas pats. Kad ieradā s jauni cilvē ki ar mirdzoš ā m sejā m, nā kamajā dienā viņ i bija sapuvuš i un vī luš ies. Nu krieviem joprojā m nepatī k dzī vot PSRS. Un ne jau viņ i, kā gaidī ts, bet vietē jie strā dnieki radī ja neaizmirstamu ļ oti krā sainu š ī s akcijas atmosfē ru. Un tos efektus nav iespē jams pā rraidī t ne ar kā diem skaitī tā jiem, ne ar troksni vai ko citu.

Kā skatī tā ji uz skatuves (teā tra mā kslā tagad ir tā ds ž anrs) tomē r nolē mā m negrimt vietē jo aktieru augsti profesionā lajā spē lē un pavadī jā m laiku ā rpus teā tra. Varu iedomā ties, cik daudz mē s zaudē jā m, bet Vidusjū ras skaistums tomē r darī ja savu.

Un neatkarī gi no tā , cik ilgi mū su ceļ ojumi pa jū ru, kalniem utt. mē s varē tu bū t ļ oti vā ji.

...Un š ajā teā trī bija vē l viena aina ..."viesnī cas pludmale". Mū su psihe ilga tikai vienu dienu.
Un, neskatoties uz visiem sasniegumiem š ī s iestā des darbinieku mā kslinieciskumā (daudzi no viņ iem ir pelnī juš i "Oskaru"), mē s joprojā m esam viņ iem ļ oti pateicī gi. Jo darī ja visu, lai mē s nebū tu "viesnī cas" viesmī lī bas ilū zijā s un nepaliktu.

Ko viņ i ir vē rti:

iestā des vadī tā ja mī mika un degsme "izlabot situā ciju" ("atnā c pē cpusdienā " vai "kopš maija prasā m un viss ir pagā jis");

virtuves darbinieku vakardienas sapuvuš o ē dienu prezentā cija un vispā r jaunu "spilgtu ideju" ievieš ana (piemē ram, daž ā da izmē ra un formas produktu sagrieš ana un sadalī š ana atseviš ķ os š ķ ī vjos kā atseviš ķ os ē dienos) jē dzienā "bufete";

un trauku mazgā š ana, pē c kuras jums tiek garantē tas visa veida č ū las, piemē ram, stomatī ts;

un mā kslī gi izveidotas rindas pē c ē diena un nemitī gais kaut kā trū kums (tiek veikta gan no letes zem letes, gan trū cī go nemierī gā s prasī bas);
un brī niš ķ ī gā s turku valodas augsta lī meņ a skaņ as satiksme vienmē r un visur (skaļ ums nevarē ja pā rsniegt pat mammas ar bē rniem un iereibuš iem atpū tniekiem);

un istabas uzkopš ana (vienmē r bija sajū ta, ka kā ds ciemojā s, bet neko nedarī ja. Atcerē jos Ļ eņ ina: "Spoks, lai klī st pa Eiropu, spoks... ")

Tā pē c man visu laiku bija jā nē sā lī dzi visas vē rtī gā s mantas. (Un tomē r, ja bija jā maina dvieļ i vai beidzā s ziepes, tas tika darī ts vienatnē ).

Es vē lē tos savu opusu beigt ar pozitī vu.

Turcija ir ļ oti skaista valsts. Tū risms attī stā s. Ir skaidrs, ka valdī ba un uzņ ē mē ji š ajā procesā iegulda lielus lī dzekļ us. (tiek bū vē ti jauni ceļ i, tuneļ i un cita infrastruktū ra, tiek veidotas atraktī vas apskates ekskursijas). Mums no viņ iem ir ko mā cī ties.

Kā das ir ainavas, kalni un jū ra?

Galvenais, lai neiekļ ū st sliktā teā trī . ; )
Рецепція і хол
аватар Irina977280
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ajā viesnī cā budž eta ekonomiskas brī vdienas, bez frills, tas ir vairā k kā.3 *, nevis 4 *. Mums bija ierobež ots daudzums un datumi, tā pē c mē s ieguvā m š o viesnī cu. Tikā m ā tri iekā rtojuš ies, istaba iztī rī ta, gulta svaiga. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā budž eta ekonomiskas brī vdienas, bez frills, tas ir vairā k kā.3 *, nevis 4 *. Mums bija ierobež ots daudzums un datumi, tā pē c mē s ieguvā m š o viesnī cu. Tikā m ā tri iekā rtojuš ies, istaba iztī rī ta, gulta svaiga. Teritorija ļ oti maza, pieticī ga. Ē diens - laba ekonomika, daudz dā rzeņ u, gaļ as praktiski nebija. Pludmale ir tuvu, bet ļ oti maza, tā ir viena uz trim viesnī cā m, visiem nepietika sauļ oš anā s krē slu. Blakus ir daudz veikalu, suvenī ru veikali, aptiekas.
аватар lomanovich1983
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi devā mies atpū sties uz Turciju un bijā m pā rliecinā ti, ka ir vienkā rš i nereā li aizē not š o ceļ ojumu. . . Istaba nebija iztī rī ta, š ķ iet, ka ne tikai mū su uzturē š anā s laikā , bet tas ir fakts pirms mū su ieraš anā s. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devā mies atpū sties uz Turciju un bijā m pā rliecinā ti, ka ir vienkā rš i nereā li aizē not š o ceļ ojumu. . . Istaba nebija iztī rī ta, š ķ iet, ka ne tikai mū su uzturē š anā s laikā , bet tas ir fakts pirms mū su ieraš anā s. Ē diens. . . atseviš ķ s jautā jums. . . tomā ts, gurķ is, 120 veidu kā posti, nepietiekami termiski apstrā dā ti rī si un vistas subprodukti. . . arbū zs. . . alus, kokteiļ i un š ausmī gi bezgarš ī gs vī ns bā rā...ja to tā var nosaukt. .
Pietiekami draudzī gs personā ls, smaidī gs un draudzī gs, lai neteiktu par reģ istratū ras darbiniekiem un viesnī cas ī paš niekiem, kuri pieļ auj pavirš u attieksmi. Pludmale...atseviš ķ s jautā jums, ž ē l 10 metri vai nedaudz vairā k priekš divā m viesnī cā m, no viesnī cas darbiniekiem ne dvē seles...salauzti sauļ oš anā s krē sli, netī rumi pludmalē...Bē rniem, ja neskaita metru baseina un veco š ū poles pagalmā nekā nav, animators nē , mū ziku ieslē dz visi, kas tiek pie tā m.. .
аватар lyudmilka_1991
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s lidojā m uz 4 * viesnī cu, patiesī bā.3 *! Istaba veca, kondicionieris arī , nebija fē na, teica vadī bai, atbilde bija - fē na nav, ja atnesī s. . . saka, ka atvedī sim. . . Sapelē jis. duš ā ! Ē diens 3 * + muš as uzkā pa, un barī ba netika segta. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m uz 4 * viesnī cu, patiesī bā.3 *! Istaba veca, kondicionieris arī , nebija fē na, teica vadī bai, atbilde bija - fē na nav, ja atnesī s. . . saka, ka atvedī sim. . . Sapelē jis. duš ā ! Ē diens 3 * + muš as uzkā pa, un barī ba netika segta...tā das lietas. Pludmale nav tā lu, BET tā ir paredzē ta 3 viesnī cā m, tā pē c tas ir neē rti, tur varē tu nebū t sauļ oš anā s krē sli...sauļ oš anā s krē sli bez matrač iem. Pludmalē nebija neviena viesnī cas strā dnieka. Viņ i reģ istratū rā teica, ka viņ i saka, ka nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lai kontrolē tu cilvē ku no viesnī cas. Uz ko atbilde bija: nesaki viņ iem, viņ i joprojā m ņ em sauļ oš anā s krē slus no citā m viesnī cā m. Jū ra...kalni, daba - viss ir kā rtī bā ! Bet viesnī ca nav 4 * tas ir skaidrs.
аватар Tatjana239747
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Aprī ļ a mē nesī TUI novē rtē ja viesnī cu kā.4 zvaigznes. Bija aprakstī ts, ka 1919. gadā bija renovā cija, bet renovā cijas nebija. Istabas bija normā las, tajā s viss darbojā s, bet tā s bija ļ oti vecas, un uzkopš ana netika veikta labi. … Tomēr ▾ Aprī ļ a mē nesī TUI novē rtē ja viesnī cu kā.4 zvaigznes. Bija aprakstī ts, ka 1919. gadā bija renovā cija, bet renovā cijas nebija. Istabas bija normā las, tajā s viss darbojā s, bet tā s bija ļ oti vecas, un uzkopš ana netika veikta labi. Es lū dzu, lai mani pā rceļ uz citu izremontē tu istabu, bet man atteica, jo bija sezonas maksimums. Š ī viesnī ca ir ne vairā k kā.2 zvaigznes. Pretī gs ē diens, pludmales praktiski nav, netī rumi visur, sauļ oš anā s krē sli salauzti. 20 metru attā lumā no pludmales atrodas 3 viesnī cas. Pludmalē nav bā ra, un pludmale netiek tī rī ta. Tas ir tikai apkaunojums par naudu un 4 zvaigznē m. 4 zvaigznes vienkā rš i nevar ē st tik briesmī gu ē dienu. Es nevaru pateikt pietiekami daudz labas lietas par š o viesnī cu.
аватар iruska56
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū ta no 2019.  gada 1.  jū nija lī dz 13.  jū nijam. Tikai fakti. 1. Mē s iegā dā jā mies atvaļ inā jumu 4 * viesnī cā - š ā di Aflon Kirish Fan Hotel pozicionē PEGAS. Kuponā , kas tika saņ emts dienu pirms izbraukš anas, rakstī ts, ka š ī viesnī ca ir 3 *. … Tomēr ▾ Atpū ta no 2019.  gada 1.  jū nija lī dz 13.  jū nijam.
Tikai fakti.
1. Mē s iegā dā jā mies atvaļ inā jumu 4 * viesnī cā - š ā di Aflon Kirish Fan Hotel pozicionē PEGAS.
Kuponā , kas tika saņ emts dienu pirms izbraukš anas, rakstī ts, ka š ī viesnī ca ir 3 *.
2. Pludmale ar krasta lī niju 25 m - 3 viesnī cā m, proti, Aura un Ares Blue ar sauļ oš anā s krē slu skaitu attiecī gi 60.20 un 60, tas ir, vai nu nā c agri un paņ em vismaz kaut ko, vai vieta uz oļ iem; ja atradī si.
3. Alkoholiskie dzē rieni, izņ emot alu, Nr. Vī ns ir ā rpus kritikas. Ja nevarat nomainī t biļ eti, veiciet krā jumus iepriekš , jo tuvē jos tirgos cena ir 3 reizes lielā ka nekā mā jā s.
4. Ē diens, ja nebijā t normā lā trijniekā un vē l trakā k - č etriniekā - milzī gas skumjas. Soja, makaroni (parasti auksti, salā ti - sarī vē ti kā posti daž ā dos veidos 15 bļ odiņ ā s, daž reiz ar gurķ iem, sī poliem un tomā tiem. Bija gadī jumi, kad brokastī s pie 8.30 tonnā m nebija ne olu, ne piena, ne jogurta, ne putras. bē rni , nav administrā cijas pā rstā vju, ar kuriem var sazinā ties.

5.
Jauninā jumi attiecas tikai uz koridoriem. Santehnika, televizori un gaisa kondicionieri ir ļ oti veci, tā pē c ļ oti biež i nedarbojas.

6. Jā , jū ra un daba ir brī niš ķ ī gi, bet pie viesnī cas ieejas joprojā m ir redzams vā rds MOSHE Y N I C E S T O, kur trū kst ī stā vā rda, kā dē ļ , ierodas un aizbrauc ilgi. meklē . Mū s atrada 3. mē ģ inā jumā .
аватар boroda1369
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
laimē ja ļ oti lē tu cenu. Nakš ņ oš ana un ē dinā š ana par tā du cenu - vairā k nekā . Iekā rtojā s uzreiz, ar iespē ju izvē lē ties istabu (admin. Teica -respect! ). Ē diens labs (biezeni zupas, ceptas tortiljas, rullī š i ar sieru, sautē ti un cepti dā rzeņ i, sā lī tas olī vas/olī vas, sā lī ts biezpiens, daudz kū ku, ievā rī jums). … Tomēr ▾ laimē ja ļ oti lē tu cenu. Nakš ņ oš ana un ē dinā š ana par tā du cenu - vairā k nekā . Iekā rtojā s uzreiz, ar iespē ju izvē lē ties istabu (admin. Teica -respect! ). Ē diens labs (biezeni zupas, ceptas tortiljas, rullī š i ar sieru, sautē ti un cepti dā rzeņ i, sā lī tas olī vas/olī vas, sā lī ts biezpiens, daudz kū ku, ievā rī jums). Gaļ as maz. bet neaizmirstiet par cenu! Alus, vī ns, pepsi, kokteiļ i. vietē jais alkohols - tur viss ir. Tē ja. kafija - visu laiku (arī pē c bā ra slē gš anas). Telpu uzkopš ana - katru dienu. Apkopē ja Nurdana darī ja visu iespē jamo. Viesmī ļ i ir uzmanī gi un izpalī dzī gi. Netī ros traukus nekavē joties aiznesa. Pat kaut kā paš i kokteiļ i atnesa uz baseinu. Piecas minū tes pie apkopē jā m un viesmī ļ iem/bā rmeņ iem katru dienu. Disciplī na tiek ievē rota. Menedž eri Faiks un Hamdi ir lieliski. Animators Mukhameds ir lieliska gudra meitene! Uzmanī ba neapgā ja nevienu, ne vecos. ne mazs. Pastā vī gi iesaistī ti atpū tnieki. Tagad ū dens aerobika, tad ū denspolo, tad š autriņ as, tad Guess the Melody. un vienkā rš i diskotē ka. Vakariņ ā s noteikti apejiet visus galdus un aiciniet VISUS uz izklaidi. Mū zika mani netraucē ja. Ē dinā š anas laikā tiek atskaņ ota klasika vai instrumentā lie instrumenti. Pludmale netā lu, tī ra. Gultas ir pietiekami daudz. Apelsī nu birzs aiz viesnī cas. Cenā ir iekļ auti slidkalniņ i pie baseina 2 reizes dienā . Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ar matrač iem. Pludmales dvieļ i par depozī tu. Aizbraucot nodod - paņ em naudu. Ģ imenes atmosfē ra. Ļ oti patī kami un pozitī vi. Un atkal neaizmirsī sim. ka katrs veido savu noskaņ ojumu. Mums visiem ļ oti patika. Paldies par pā rē jo!
P. S. Turcijā bijā m jau 4. reizi. Iesaku š o viesnī cu ekonomiskai atpū tai! Viņ š ir savas naudas vē rts.
аватар irina-karikova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem! Es paliku ar mazu bē rnu š ajā viesnī cā. Iesā kumam: atpū tā mies no 17.05 lī dz 28.05. laiks bija labs. Divas dienas jū rā bija vē ss 18 grā di, bet cilvē ki joprojā m peldē jā s. No skaitļ a 20 kļ uva karsts un ū dens siltā ks, bē rniem jau ir iespē ja peldē ties. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!

Es paliku ar mazu bē rnu š ajā viesnī cā.
Iesā kumam: atpū tā mies no 17.05 lī dz 28.05. laiks bija labs. Divas dienas jū rā bija vē ss 18 grā di, bet cilvē ki joprojā m peldē jā s. No skaitļ a 20 kļ uva karsts un ū dens siltā ks, bē rniem jau ir iespē ja peldē ties.
Ē diens ir unikā ls. Vajadzē ja nedaudz pierast. Brokastī s bija vā rī tas olas, auzu pā rslas (sausā s), varē ja bū t cepti baklaž ā ni, desiņ as, ē diena nosaukumu nezinu, bet izskatā s pē c pankū kā m iekš ā biezpiena un ceptas eļ ļ ā (tiek dota katru dienu) , daž ā di salā ti (10 š ķ ī vji), piens, pā rslas, baloni, cepumi, vafeles, biezpiens un krē jums. Bē rns no š ī saraksta ē da tikai olas. No mā jā m paņ ē mā m putru, ko uzvā ra ar verdoš u ū deni. Viņ š ē da š o. Plus tē ja un cepumi.
Pusdienā s vienmē r bija biezzupa, rī si vai makaroni, vai kartupeļ u biezenis, vistas gaļ a, sojas kotletes, zivis tika dotas divas reizes 10 dienā s, daž ā di salā ti, ļ oti svaigs garens kukulī tis, augļ i (melone, ā boli, persiki, nektarī ni, apelsī ni, un daudziem no kuriem es pat nezinu nosaukumu, bet lielā kā daļ a nebija nogatavojuš ies), daž ā du veidu saldie konditorejas izstrā dā jumi. Ē dienu pietika. Bē rns, protams, gaļ u neē da, no mā jā m paņ ē mu bē rniem gaļ as konservus (katram gadī jumam), un viņ i palī dzē ja. Kopumā ē diens bē rniem nav ī paš i labs. Bē rnu ē dienkartes nav.
Vienmē r var ieliet sev tē ju, kafiju, sulu (bija pulverī ) - bē rnam kā jiņ as tika nokaisī tas (viņ š ir ļ oti alerģ isks pret mani). Nopirkā m sulu veikalā par 1$.
Bā rā dzē ra kokteiļ us (ļ oti garš ī gi), alu, sarkanvī nu un baltvī nu.
Mū su istaba bija tā da kā atpū tnieku ievietotajā fotogrā fijā . Vannasistabā matu fē ns nestrā dā ja, bet man tas nebija vajadzī gs.
Tī rī š ana tika veikta katru dienu, es nesniedzu nekā dus padomus. Nomazgā ja grī du, saklā ja gultu, noslaucī ja putekļ us. Dvieļ i bija jauni.
Pirmajā dienā gā jā m uz pirti, hammam un masā ž u visam ķ ermenim. Ļ oti forš s. Ja vienu reizi bijā t hammam, tad visas pā rē jā s dienas pirtī un hammam varat doties bez maksas. Par pludmales dvieļ iem nevaru precī zi pateikt, tos mums iedeva, un daž i paš i iegā dā jā s tirgū . Varbū t viņ i nejautā ja, vai varbū t kā dam, kurš nav gā jis uz hamam, tas nav paredzē ts.
Liels paldies Saidam, smaidī gam, uzmanī gam un pacilā još am puisim reģ istratū rā katru dienu. Ja rodas jautā jumi, vē rsieties pie viņ a, viņ š visu atrisinā s (nemazgā ja grī du uz balkona, Wi-Fi nedarbojas labi vai nenomainī ja dvieli, sazinieties ar viņ u).
Wi-Fi bez maksas darbojas tikai vestibilā . Telpas joprojā m ir projektā.
Animators Mukhameds ir smieklī gs puisis, katru dienu viņ š sarī koja kā du izklaidi. Tā notika arī bē rniem. (sacensī bas, uguns š ovs utt. )
Pastaiga lī dz pludmalei apmē ram 4 minū tes. Pa skaistu aleju. Pludmale ir maza. Apmē ram 50x50 metri trim viesnī cā m. Ir pieejami sauļ oš anā s krē sli bez matrač iem.
Mē s ieradā mies pludmalē apmē ram 9.30 un viss ir aizņ emts. Man tas netraucē ja, uzlikā m dvieli uz oļ iem un skaisti gulē jā m pirmajā rindā pie jū ras. Pludmalē ir lieli oļ i. Č ī bas nepirkā m, tā ir lieliska pē du masā ž a.
Iepirkš anā s paviljoni pastaigas attā lumā . Abas viesnī cas puses. Jū s varat doties uz kalniem un ieelpot tī ro kalnu gaisu.
Vispā r Kirish ciems un š ī viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, klusumā , bez nakts trokš ņ iem un trokš ņ iem.
Izbraucot viņ iem tika dota sausā deva (sviestmaize un neliela sula).
P. s. pē c atsauksmē m, kuras izlasī ju pirms izbraukš anas, sieviete rakstī ja, ka nodegusi viesnī ca un kurp braucat. Jā , pirms pā ris mē neš iem bija ugunsgrē ks. Tagad mainī jies ī paš nieks, lī dz ar visiem darbiniekiem. Veikts remonts. Jauns š efpavā rs. Ar katru dienu viņ i kļ ū st arvien labā ki. Gan ē diens, gan apkalpoš ana. Tā tad, kamē r jū s tur nokļ ū sit, viss bū s kā rtī bā . Man nav š aubu.
Lai jaukas brī vdienas.
Un novē lu labklā jī bu viesnī cai KIRIS FUN HOTEL!!!
PALDIES!! !
аватар elena13.01.75
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika baseins, apelsī nu birzs, mazā teritorija mā jī ga, bē rnu zona nav ī sti aprī kota. Personā ls visi patī kami un izpalī dzī gi. … Tomēr ▾ Man patika baseins, apelsī nu birzs, mazā teritorija mā jī ga, bē rnu zona nav ī sti aprī kota. Personā ls visi patī kami un izpalī dzī gi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vikusya_7
Sveiki! Pārskatos lasīju, ka pludmalē nav matraču, vai arī ir, bet par naudu. Kas bija, pliz tiešām gaida atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums vikusya_7
Sakiet, lūdzu, vai viesnīca joprojām ir 3 * vai 4 *? Daži raksta, ka tas ir 4 *. ES nevaru saprast.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums gidemin
Katram gadījumam, ja pēkšņi naudas nepietiks?
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 17 atbildes
iemiesojums D_sasha01
...
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums D_sasha01
...
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель открылся в 1998 году, последний ремонт осуществлялся в 2019 году. Состоит из одного пятиэтажного здания (есть лифт). Расположен в поселке Кириш, на второй линии от моря. Отель подойдет для спокойного экономичного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в поселке Kириш, в 200 м от береговой линии, в 7 км от города Кемер, в 50 км от центра Анталии, в 65 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный, протяженностью 20 м, в 350 метрах от отеля, через дорогу, подземного перехода нет. Вход в море: галька. Пляжные полотенца (платно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан — завтрак 07:30-09:30, поздний завтрак 09:30-10:00, обед 12:30-14:00, ужин 19:00-21:00, бар у бассейна (10:00-22:00), снэк бар, магазины (платно), Wi-Fi в лобби (платно), автобус в город (платно), 1 открытый бассейн, площадь 200 м2, часы работы с 09:00-19:00, 2 водные горки, 1 крытый бассейн с подогревом, работает в начале и конце сезона, 50 м2.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Амфитеатр, 2 водные горки, массаж (платно), дартс, игровая комната, аквааэробика, пляжный волейбол, бананасейлинг (платно), прокат водных мотоциклов (платно), парасейлинг (платно), водные лыжи (платно), каноэ/каяк (платно), катамаран (платно).
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 102 номера.

Istabās

Сплит-кондиционер, спутниковое ТВ, Wi-Fi (платно), прямой телефон (платно), сейф (платно), ванна или душ, фен (бесплатно), балкон. Уборка в номере: раз в два дня, смена белья: два раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Sahil Caddesi No:20, 07980, Kiris, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 824 78 70
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).