Kvalitatīvs alkohols

Rakstīts: 28 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 11 — 24 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Teikš u uzreiz, ka mē s novembrī devā mies uz viesnī cu degš anas tū rē.60 tr. divatā ar lidojumu uz 2 nedē ļ ā m, tā pē c apskats bū s no š ā da viedokļ a, sezonā viesnī ca maksā zem 250t. r.
Biju ļ oti pā rsteigts, ka par tā du naudu viesnī ca pilnī bā darbojā s, restorā ns uz ielas, bā ri uz ielas uz mola, sauļ oš anā s krē sli utt. Bija pat tā di pā rdroš nieki, kuri peldē jā s ā ra baseinā un brauca pa ū dens slidkalniņ iem.
Temperatū ra jū rā bija 21-23, ā ra baseinā.17, iekš telpu baseinā.27 (uzreiz jā saka, ka baseinā ir mazliet vē ss un nav labas spa zonas, tā pē c lutinā š ana). Temperatū ra ap 25.

Ginesu lej 0. stā va bā rā -krogā , visos bā ros ir ī sti Baileys, Bacardi un Gin Beam. Un vestibilā ir pat Honey Jack Daniels. Arī bā ros pē c pieprasī juma dod kolu un citus dzē rienus skā rdenē s un pudelē s pildī tu alu (arī parastais izlejamais ir garš ī gs). Alkoholu var brī vi ienest istabā , bet ē dienu no restorā na nē . Vestibilā ir arī kafejnī ca, kurā tiek gatavota ne tikai latte un kapuč ī no, bet arī kafija ar krē jumu, dope un garš ī gas kū kas. Un 0 stā vā ir a la carte restorā ns, kas strā dā no 22:30 lī dz 7 no rī ta ar ļ oti labu ē dienkarti.
Uz ielas pusdienu laikā cep frī kartupeļ us, burito, vistas iesmus, gatavo makaronus un pilda kartupeļ us. Nu, plus, jo. ielas restorā ns pieguļ parastajam ē dienam no restorā na.
Brokastī s olas jebkurā formā (vā rī tas, gatavas ceptas olas, omletes), un 3.4 veidu omletes, neskaitot tā s, kas tiek ceptas pē c pasū tī juma. Ir arī pankū kas, vafeles un pankū kas ar visā diem ievā rī jumiem un nutellas.
Pludmale nav liela bet glā bj molu, protams no mola ir daudz patī kamā k peldē t un no oļ iem dabū tikai plusiņ us. Uz mola un pie pludmales ir arī bā rs, un paš ā pludmalē ir liela maš ī na kolas glā zes veidā , no kuras var ieliet jebkuru sodas vienreizē jā s lietoš anas traukos.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska pē c 2 viesnī cā m pilsē tas virzienā , sā k staigā t viesnī cas ar paš valdī bas pludmalē m, lī dz kurā m š o viesnī cu viesiem jā dodas pa pilsē tas promenā di.
Viesnī cas teritorija, lai arī nav liela, bet viss ir kā rtī bā , un ir kur pastaigā ties un kur pasē dē t un kur apgulties.
Istabas nav lielas, viss ir pie rokas, domā ju, ka mums trim tā dā s istabā s nebū s ē rti dzī vot. No logiem redzami zaļ umi, kalni un skats uz jū ru 5+ ballē m! Istabu tī ra katru dienu un gultas veļ u maina katru otro dienu, un ja atstā j tē jai, tā bū s katru dienu. Peldmē teļ i tiek nodroš inā ti pē c pieprasī juma.

Viesnī cas galvenais mī nuss, kas bija ī paš i mū su ģ imenei ir kaķ i, tie ir visur uz ielas, viņ us ne tikai dzenā , bet arī pabaro un paglauda un dod bē rniem, laikam nabaga viesi nezin kur š ie kaķ i pavada nakti. Kaķ i guļ uz sauļ oš anā s krē sliem un var brī vi ē st un dzert tavu ē dienu tavas prombū tnes laikā (bet to atkā rtoš u tikai uz ielas un ja tu brauksi pie tevis nenā ks).
Rezultā tā teikš u, ka man š ī ir lī dz š im labā kā viesnī ca Turcijā , un Kemera ar saviem skatiem un tī ro jū ru vairā k piesaista smilš ainas pludmales.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu