Covid Turcija. Pirmā daļa

03 Septembris 2020 Ceļošanas laiks: no 20 augusts 2020 ieslēgts 30 augusts 2020
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Un viņ š dā rdē ja. Covid-19.

Ir pienā kuš i citi laiki. Paš izolā cija, maskas, griķ u krā jumi, sautē jums, kilka un kā rtridž i.

Joki par tualetes papī ru un laimī go Grē tu Tū nbergu. Bū tī bā man nekas daudz nav mainī jies. Dzī ve kļ uvusi vē l ē rtā ka, jo Maskavā un apgabalā pazuduš i sastrē gumi. Bet tad Krievija slē dza robež as. Pavisam. Un kļ uva smacī gs. Ja bū tu iespē ja aizlidot kaut uz Kirgizstā nu, tad vismaz uz Albā niju. Bet nē . Pat Baltkrievijā tas nav iespē jams. Tā nebija pat PSRS laikos. Jā , valsts bija slē gta, bet bija iespē ja aizbraukt. Š eit ir mana vē lī nā studenta izceļ oš anas vī za.


Daž us gadus iepriekš , lai to iegū tu, bija jā iet uz PSKP vai komjaunatnes rajona komiteju un jā atbild uz idiotiskiem jautā jumiem, ja brauc uz Č ehoslovā kiju (tur tā da valsts bija), par Morā vijas ekonomiku. vai uzskaitiet Č ehoslovā kijas Komunistiskā s partijas Centrā lā s komitejas nosaukumus. Visā di Vodič kovi. Bjiza un Novač eki. Bet pat tas š eit nebija risinā jums. Š ausmas, murgi un klaustrofobija.

Tas, ka plā notais brauciens uz Ziemeļ kipru ziemā tika piesegts, kļ uva skaidrs uzreiz. Tač u bija cerī ba uz robež u atvē rš anu.

1986. Borispoles lidosta. Muitas darbinieks ar ī paš u dedzī bu pā rmeklē pē dē jo Berdič eva ebreju, kurš izbrauc uz pastā vī gu dzī vi Izraē lā .

- Jū s nevarat eksportē t papagaiļ us.

- Cik neiespē jami! Š is ir mans papagailis.

Es neko nezinu. VDK rī kojums.

– Kas, absolū ti neiespē jami?

- Tas ir iespē jams, bet tikai ar liemeni vai izbā zni. Jū s nevarat dzī vot.

Papagailis č ukst ebrejam ausī :

- Izja, pat lī ķ is, pat izbā zts, bet ejam. ////

Tā tad es biju gatavs, vismaz kā lī ķ is, vismaz kā izbā zts dzī vnieks.

Un 1. augustā Krievija atver robež as lidojumiem uz 4 valstī m*. Tostarp uz Turciju.

10.  augustā sā kas č arterlidojumi. Un mana meita tajā dienā nokrī t no skrituļ dē ļ a un salauž atslē gas kaulu. Aaaaaa. Cerī bas ir sagrautas. Bet Bē rnu slimnī cas ā rsti. Baš ļ ajeva dara brī numu. Viņ i ieskrū vē daž as paš vī tņ ojoš as skrū ves manai meitai un bez ierobež ojumiem atdod viņ u man 18. augustā .


Lieta ir sā kusi vā rī ties. Mana labā kā draudzene uzreiz piekrita uzturē t manas ģ imenes kompā niju, un es pasū tī ju biļ etes. Tas bija pulksten 23.55. Tad, gandrī z neskatoties, viņ š rezervē ja viesnī cu. Un, kad nospiedu Booking pogu "Apstiprinā t", man piezvanī ja cilvē ks no aviokompā nijas un teica, ka manam draugam ir 117 dienas lī dz pases beigā m, bet vajadzī gas 120, un sistē ma neļ auj viņ am nopirkt biļ ete. Un arī mums visiem, jo ​ ​ biļ etes pirku komplektā . 1.15 sazinā jos ar Booking un mē ģ inā ju atcelt sava drauga rezervā ciju. 2:00 es sazinā jos ar savas sievas draugu un piedā vā ju ieņ emt mana drauga vietu. Viņ a piekrita. 2.30 sazinā jos ar biļ eš u firmu un iedevu jaunus datus. Uzņ ē mums pieņ ē ma rezervā cijas. 5:00 es atklā ju, ka savā steigā esmu sajaucis datumus un biļ etes atgriež as uz 30. septembri, nevis uz 30. augustu. 5:05 sazinā jos ar biļ eš u firmu un pastā stī ju, kas es par dzilni esmu. 7.00 tika izgatavotas biļ etes ar nelielu naudas sodu. 7.30 no rī ta Booking mani informē ja, ka draugam ir atcelta rezervā cija. 7.40 sazinā jos ar Booking un palū dzu atjaunot rezervā ciju draugam. 7.50 man atklā jā s, ka man izdevā s rezervē t viesnī cu bez gaisa kondicionē š anas un Wi-Fi. 7.55 sazinā jos ar Booking un teicu, ka rezervā cija jā atceļ visiem. Rezervā cija tika atcelta, bet viņ i man maigi ieteica man ar manā m prā ta spē jā m nā kotnē iegā dā ties kompleksā s ekskursijas no tū roperatoriem. 815 es rezervē ju citu ī sto viesnī cu.

>

Zems paklans Bookin Kom darbiniekiem un biļ eš u kompā nijas Chabuka (chabooka. ru) darbiniekiem, kuri pat atteicā s dot dzeramnaudu.

Ī si sakot, ja drauga pase nebū tu beigusies, tad mē s bū tu aizlidojuš i uz dubļ ainu viesnī cu un 30. augustā neizpratnē stā vē tu Antā lijas lidostā . Nav sudraba oderes.

Lidmaš ī na uz Antā liju bija Boeing 747.

Nekad iepriekš nebiju ar tā du lidojis. Un vē l jo vairā k, es nekad neesmu lidojis lidmaš ī nas otrajā stā vā . Lai gan sapnis bija tur lidot jau kopš bē rnī bas. Man likā s, ka Jumbo otrajā stā vā cilvē ki lido š ā di:

Un, kad elektroniskā s reģ istrā cijas laikā izrā dī jā s, ka otrajā stā vā ir ne tikai biznesa klase, bet arī vairā kas ekonomiskā s klases rindas, es bez vilcinā š anā s samaksā ju papildus 2500 rubļ u. par biļ eti.

Protams, tur viss bija gluž i normā li:

Izņ emot jau pietiekamu augstumu pirms pacelš anā s. Priekš ā ir vairā kas biznesa klases rindas. Aizmugurē atrodas pustukš s ekonomiskais salons, kas piepildī ts galvenokā rt ar gleznotā jiem, kuri vē lē jā s pievienoties skaistajai dzī vei. Tač u bija arī negaidī ts pluss.

Kad lidmaš ī na nolaidā s Antā lijā , biznesa klases skolē ni bija pirmie, kas tika aicinā ti uz izeju. Nu mē s, viņ u kaimiņ i no otrā stā va. Un tā mē s kā pjam lejā pa kā pnē m, kas atrodas gandrī z lidmaš ī nas centrā , un redzam, ka abā s pusē s lec augš ā cilvē ku pū ļ i, vē l pirms laineris apstā jā s. Bet stjuarti viņ us nelaiž iekš ā un pavada mū s ar loku. Č atlans un patsakovs, kuriem ir nedaudz vairā k katse nekā citiem. Ak, kā dus naida viļ ņ us es sajutu. Bet tas vē l nav viss. Pā rē jos pasaž ierus stjuarti nelaida ā rā , kamē r mē s, sā rtinā to bikš u ī paš nieki (cititi no filmas "Kin-dza-dza! "), neizgā jā m cauri pasu kontrolei. Tas bija tā vē rts.

Turpinā jums š eit >>>

P. S. *Krievija 01. augustā atklā ja lidojumus uz 4 valstī m: Lielbritā niju, Š veici, Turciju un, visiem par pā rsteigumu, Tanzā niju.

Vē l viens joks par š o.


30. jū lijā notiek Krievijas Federā cijas Federā ciju padomes sē de.

Sē di atklā j Krievijas Federā cijas Federā cijas padomes priekš sē dē tā ja Valentī na Matvienko.

- Cienī jamie kungi, senatori. Ir pienā cis laiks atvē rt robež as. Kā di bū s priekš likumi?

- Atvē rsim Apvienoto Karalisti. Daudziem no mums tur ir mā jas un dzī vokļ i.

- Ļ udoč ka, pieraksti Lielbritā niju. Londona.

- Atvē rsim arī Š veici.

- Saprā tī gi. Ludoč ka, pierakstiet Ž enē vu.

- Atklā sim kaut ko cilvē kiem?

- Tieš i tā! ! ! Let's Turcija.

- Ļ udoč ka. Reģ istrē jieties Antā lijā . Un kas pie mums snauž Pjotrs Ivanovič s? Viņ am arī kaut kur ir mā ja. Es neatceros. Kaut kā dā otrš ķ irī gā valstī . Ungā rija vai Maroka. Pē teris Ivanovič s! ! ! Kur vē laties doties?

- Ak. Ļ aujiet man doties mā jā s.

- Ļ udoč ka. Ierakstiet Dodoma.

(Dodoma ir Tanzā nijas galvaspilsē ta)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Это просто собака из Кемера. У неё всё хорошо. Она взгрызла упаковку с кормом у Мигроса. Позже добавлю другое фото. Просто очень колоритная фотография..
Реально моя студенческая виза . Упоминание про визу в Чехословакию - это тоже со мной было.
Наш самолет.
Херлуф Бидструп. Цитата из комикса Безработные.
Так пришлось лететь до Турции.
Ну вот она. Чужбина.
Подражание Энди Уорхолу.
Līdzīgi stāsti
komentāri (20) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums