Nu tas ir...

16 Septembris 2019 Ceļošanas laiks: no 07 Septembris 2019 ieslēgts 15 Septembris 2019
Reputācija: +39.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Treš o reizi Turcijā . Ja godī gi: pē c š ī brauciena vilš anā s. . . Jā , viesnī ca mani nedaudz pievī la, bet iespaids par Beldibi ciematu nav labā ks. Skumji, nomā coš i, nav nekas cits kā veikali ar uzmā cī giem pā rdevē jiem.

Nav krastmalu, vakara pastaiga sastā vē ja no staigā š anas no veikala uz veikalu, pā rdevē jas ir rupjas, tracina, pat pieklā jī gi atbildot "Paldies, mē s tikai ejam un nepirksim", rodas rupjī bas. atbildot. Cenas ir trakas. Ir leģ endas, ka viņ iem patī k kaulē ties. Meli! Tas nevienam jau sen nepatī k. Cenas tiek noteiktas no buldozera, audzē tas, kā jū s pats zinā t, kam)))


Var aizbraukt uz Kemeru, lielveikalos ir daudz lī dzī gu preč u par fiksē tu un adekvā tu cenu. Vai uz centrā ltirgu, bet tas ir noteiktā s dienā s. Pludmalē s pie viesnī cā m vietē jie mē tā jas ar piedā vā jumiem aiziet uz veikalu pē c jakā m, hammam utt. , sā c atteikt - viņ i joprojā m neatpaliek. Man nepatī k taisī t nepatikš anas, it ī paš i ar š o sabojā t pā rē jo, tā pē c man nā cā s ilgi meklē t attaisnojumus. Un, starp citu, tur absolū ti nevienu netraucē , ka nevē laties sazinā ties. Galvenais, lai viņ i bū tu gatavi sazinā ties. . . )

Iespaids par hammam ir neviennozī mī gs, visas procedū ras veic vī rieš i, ne jau tā , ka tas bū tu slikti. . . Mē s bijā m uz procedū rā m ar trim draugiem, un mums trī s š ķ ita, ka tas ir pā rā k neprofesionā li un vulgā ri. . .

No plusiem - jū ra, tā bija tī ra un ļ oti silta, bet ir oļ i. Viņ a mums netraucē ja, bet daudzi staigā ja speciā los apavos. Starp citu, zivis kož jū rā...un sā p, paliek brū ces, tā pē c labā k nestā vē t vienā vietā - viņ i uzbrū k))

Tuvumā esoš ais Goynuk kanjons ir obligā ts apmeklē jums. Faselis nav senatnes cienī tā js, bet tas ir arī interesants. Nu skats uz kalniem, tie ir vienkā rš i apbrī nojami, man nekad neapniks tos apbrī not un apbrī not. Beldibi 3 galā ir mež onī ga pludmale, ļ oti skaista vieta. Mē s neatradā m vairā k plusu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Дикий пляж.
Līdzīgi stāsti
komentāri (28) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums