Turcija ir mazas debesis uz zemes

05 augusts 2015 Ceļošanas laiks: no 13 Jūlija 2015 ieslēgts 25 Jūlija 2015
Reputācija: +115.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Nesen mē s ar vī ru devā mies uz Turciju uz Kemer Botanik Resort Hotel (4 zvaigznes). Vē los padalī ties pieredzē , jo pirms brauciena daudz lasī jā m par turku ī patnī bā m un viltī bā m. Sā ksim ar punktiem.

VIESNĪ CA

Pludmale.

Botā niķ is pā rspē ja visas mū su cerī bas. Mē s to vē rtē jam ar 5. Lai gan tas atrodas Kemeras nomalē , tas mū s netraucē ja, jo pludmale pie viesnī cas ir liela, vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli jebkurā diennakts laikā , pludmale ir pā ri ceļ am no viesnī cas (bet kurš ceļ š , tur skrien cā ļ i , aug gaiļ i, mandarī ni utt. vispā r ļ oti skaisti).

Ē diens.


Ē diens bija ļ oti daudzveidī gs. Katru vakaru kā ds garš ī gs uz grila cepts (gaļ as un zivju cienī tā jiem). Ē diens bū s pē c garš as, jo visdaž ā dā kie salā ti, dā rzeņ i, turku saldumi, augļ i (arbū zi, melones, persiki, plū mes, ā boli, greipfrū ti, apelsī ni, ķ irš i), daž ā das zupas, starp citu, tiem ir tradicionā ls kefī rs zupa (diezgan interesanti), aukstie, siltie ē dieni - tas viss ir ļ oti pā rpilnī bā , tā pē c izsalcis neviens nepaliks.

Animā cija.

Animā cija notika katru dienu, vienmē r tika iesaistī ti viesi (protams, pē c izvē les), tač u tas bija ļ oti jautri. Katru vakaru bē rnu diskotē kas, pē c programmas jau pieauguš ie un katru dienu transfē rs uz klubu (pē c izvē les). Animatori ir ļ oti jautri un laipni. Starp citu, Turciju atš ķ ir viesmī lī ba. Viņ i vienmē r sveicinā s un vienmē r smaida.

Turcijas nakts

Viesnī cā sestdienā s notiek arī turku vakari, galdiņ u rezervā cija ir 10 USD (jebkuram viesu skaitam galdiņ š tiek palielinā ts). Bet, kā vē lā k izrā dī jā s, varē ja arī nerezervē t, jo vietas vē l bija palikuš as, bet ne tā s labā kā s, protams. Bet paš i svē tki ir ļ oti skaisti. Beigā s tiek izņ emts š ampanietis un milzī ga saldē juma kū ka. ) Vē derdejas, uguns š ovs, dejas, mū su apaļ ajā m dejā m lī dzī ga deja - tas viss ir ļ oti jautri.

Lai gan viesnī ca nav ī paš i jauneklī ga, bet ģ imenei draudzī gā ka, bijā m apmierinā ti un mums bija laiks iepazī ties ar daž ā diem jauniem pā riem.

Cipari.

Istabas ir ļ oti ē rtas, gaisa kondicionieris darbojā s labi, viss bija kā rtī bā , katru rī tu apkopē ja mums uz gultas uztaisī ja skaistas lietas. Lai gan divguļ amo gultu nebija, mē s pā rvietojā m divas vienguļ amā s gultas, atbalstī jā m tā s ar naktsgaldiņ u un elegantu.

TIRGUS

Dolā rs vai Turcijas lira

Dollaros jums bū s ē rtā k norē ķ inā ties par ekskursijā m vai kā dā m dā rgā m lietā m, bet par dā vanu, saldumu u. c. iegā di. samainu 30 dolā rus pret lirā m. Tas ir tā pē c, ka to, kas maksā.1 dolā ru, var nopirkt par 1-2 lirā m (1 dolā rs = 2.5 liras). Noteikti samainiet pret liru PASTĀ , kur valū tas kurss ir izdevī gā ks (aptuveni 2.62 š ī apskata rakstī š anas laikā ). Pasts izskatā s š ā di: dzeltena ē ka uz Kemeras galvenā ceļ a, un tajā ir rakstī ts Ptt.

Tirzi.


Pastaigā joties pa Kemeru un pat jebkuru citu pilsē tu, jū s paklupsiet uz daudziem tirgiem ar daudzā m precē m. Kas jā atceras: pā rdevē ja teiktā cena ir TRĪ S reizes pā rā k augsta, tā pē c kaulē jieties ar viņ u, sā kot ar š okē još o cenu. Piemē ram, prece maksā.6 ASV dolā rus, un jū s prasā t 2 ASV dolā rus.

Ko nopirkt sev vai dā vanā : olī vu ziepes: tā s parasti ir baltas no DALAN, un lauru lapas pievieno zaļ ai. Tas maksā.1 dolā ru.

Granā tā bolu mē rce (jā bū t biezai), Pishmane, Rakhat lukuum (saldumi jā ņ em pē c svara, tie ir mā jā s gatavoti, un pā rē jais ir rū pnī cā ar krā svielā m), granā tā bolu tē ja, hammam dvieļ i ir ē rti uz tiem sauļ oties ( ā tri izž ū st), jebkuri tekstilizstrā dā jumi ir reizes lē tā ki nekā Krievijā .

Pirmdienā s un otrdienā s vietē jais tirgus ierodas no 8:00 Kemeras centrā , š is tirgus ir ī paš i paredzē ts paš iem turkiem, un cenas tur ir daudz zemā kas.

EKCURIJAS

Ceļ vedis vai ielu aģ entū ra?

Visaizraujoš ā kais jautā jums visiem tū ristiem. Kad mē s devā mies uz Turciju, es lasī ju daudz rakstu par š o tē mu, un mē s nolē mā m to izvest uz ielas, riskē jot un riskē jot. Un ziniet, nekad neesmu to nož ē lojis. Piedzī vojā m, kā gidi apmā na tū ristus. Braucā m no Pegasas. Tiklī dz gids mū s neiebiedē ja. Un noslē pums ir š ā ds: operatora un ielu aģ entū ras tū res ir vienā das (zemā k ir fotoattē ls ar pierā dī jumu). Fakts ir tā ds, ka Turcijas Kultū ras un tū risma ministrija ir ļ oti neizpratnē , ka rū pnī cas attī stā s un veikali pā rdod, tā pē c viņ i sponsorē gan ielu, gan ceļ vež us. Abi paraksta ī paš u vienoš anos, ka pietur tekstila, ā das fabrikā un vī na pagrabā (Pamukales tū re).

Tā dē ļ mī ti, ka ielu aģ entū ras tos ieved veikalos, bet ceļ vež i to nedara, ir tikai MĪ TS Nr. 1.


2.  mī ts — apdroš inā š anas kompā nija jums nepalī dzē s, ja aizņ ematies no ielu aģ entū ras. Ja tev kaut kas atgadī jies, tad tev ir apdroš inā š anas kompā nijas numurs, zvani tur un pat nenorā dī s, KUR tu brauci ekskursijā , viņ iem vienalga. : ) Un visi baigie stā sti, ko kā da tante Maš a salauza kaut kas viņ ai paš ai, kad viņ a pameta ielu aģ entū ru un viņ ai bija jā maksā.8000 USD, lai nogā dā tu sevi dzimtenē , ir tikai š ausmu stā sts, kā izsist no jums naudu. Tā pē c viesnī cu gidi lū dz tikties nekavē joties ieraš anā s dienā , lai nepaspē tu orientē ties Dž .

Maksvels

Mē s veicā m visas ekskursijas no Maksvela. Tā bija pirā tu jahta, Pamukale, Demre-Mira-Kekova, DoluSu akvaparks un arī hammam.

Turku pirts procedū ra visur ir vienā da, un tas, ka viesnī cā saka, ka hammam apmeklē t ir slikti, ir vē l viens veids, kā iegū t naudu no jums. Mums viesnī cā bija hammam par 35 USD no personas, mē s devā mies no Maksvelas par 10 no personas. Cenu atš ķ irī ba ir jū tama. Mū s savā ca no viesnī cas un aizveda uz spa centru, tur viss tika darī ts ļ oti profesionā li, pastaigā jā mies, apskatī jā m pā vus, dzē rā m tē ju un aizveda. Viss ir ļ oti kulturā ls.

Gidi un autobusi ekskursijā s

Autobusi bija labi ar kondicionieri, ar aizkariem, autobusā varē ja nopirkt ū deni, lai gan labā k paņ emt lī dzi vairā k ū dens. Mū su gidi bija Aiguls un Erdals – viņ i bija augš ā . Mans vī rs iepriekš brauca no Coral un ir ar ko salī dzinā t, viņ š saka, ka debesis un zeme. Tā pē c bija interesanti. Man Erdals patika vairā k, jo viņ š vairā k jokoja, bet viņ i iekaroja manu sirdi, un es iemī lē jos Turcijā !

Starp citu, mū su š oferis bija gados vecs turks un brauca tik klusi, ka mē s viņ am pastā vī gi atstā jā m dzeramnaudu. ))

Atseviš ķ i par akvaparku DoluSu

Tā bija bumba, diemž ē l es to nenofotografē ju, tas ir viņ u vietnē . Pegasus mums piedā vā ja Trojas akvaparku, viņ i to tik ļ oti reklamē ja, ka sā kumā bijā m sarū gtinā ti, bet tad izrā dī jā s, ka Troja nesen dega un puse no slidkalniņ iem tur bija slē gti, bet š is pavisam jaunais ir tikai bumba. Tas maksā.55 USD diviem un ietver pusdienas. Bijā m nobijuš ies, ka vakariņ as bū s mazas, bet nekā tā da. Ir pieejama milzī ga pica / vista / hamburgers + jebkurš dzē riens, no kuriem izvē lē ties. Akvaparkā karstumā ē st, protams, ī sti negribas, bet ē diena daudzums bija diezgan pā rsteidzoš sJ Tiesa, vienmē r ņ emu lī dzi ā bolus, jo ā trā s uzkodas neē du J

Papildus Maxwell ir Ginza un HeroTour, tač u tie ir nedaudz dā rgā ki.


Kopumā rezultā ts ir š ā ds: Turcija noteikti ir paradī zeJ

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Дорога от отеля на пляж
Отель со стороны бассейна
Вечерняя программа
На экскурсии Демре-Мира-Кекова. Только что проплыли город Кекова
Храм Св. Николая Чудотворца
Аниматоры
Торт-мороженое на Турецкую ночь
Шампанское на Турецкую ночь
Танцы на Турецкую ночь
Танцы барменов на Турецкую ночь
Турецкая ночь
Дорога до отеля от пляжа
бухта Клеопатра, экскурсия на пиратской яхте
Пиратская яхта
Кемер
Ресторан Кемера
Анталия
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums