Laba viesnīca, gribētos atgriezties vēl

Rakstīts: 10 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 28 jūnijs — 6 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā kopā ar ģ imeni un draugiem no 2019. gada 28. jū nija lī dz 7. jū lijam. Turcijā atpū š os 8. reizi, ir ar ko salī dzinā t.
Pirms brauciena lasī jā m daudz negatī vu atsauksmju, ka esam gatavi uz visu. BET! Labi, ka viss izrā dī jā s ne tik biedē još i, kā daudzi rakstī ja.
Kad iegā jā m teritorijā , visapkā rt bija tā ds skaistums. Puiš i reģ istratū rā ir labi, ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem. Pirms reģ istrē š anā s mums tika parā dī ti 5 numuri, no kuriem izvē lē ties. Jo mums ir liels uzņ ē mums, 5 cilvē ki. Arī pirmais mums nepatika.

Jā . Mā jā m ir nepiecieš ams remonts. Bet tas neietekmē lielisko garastā vokli un brī niš ķ ī gus svē tkus. Numurs tiek uzkopts katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma, gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. Un tā pē c Tā kā š ī ir mež a teritorija, jums jā bū t gatavam daž ā diem kukaiņ iem istabā )) Zirnekļ i ieradā s pie mums 5. atpū tas dienā (wow, mē s bijā m nobijuš ies), devā s uz reģ istratū ru, viņ i tika ā tri izņ emti. Tad bija ķ irzakas, bet viņ i ir ļ oti kautrī gi, viņ i uzreiz aizbē ga, kad mū s ieraudzī ja)) Tagad, ja jū s baidā ties no š ā diem "viesiem", tad varbū t tas bū s mī nuss. Mē s vairs neredzē jā m nekā dus mī nusus. Gaisa kondicionieris darbojas pareizi. Draugi bungalo kaut kā salauza kondicionieri, ā tri salaboja. Personā ls draudzī gs, smaidī gs.
Viesnī cas teritorija ir milzī ga, un gaiss...Mmm...Lielas priedes padara jū su uzturē š anos komfortablu karstā laikā . Gandrī z visu laiku pavadī jā m uz ielas, tikai stundu pē c vakariņ ā m devā mies gulē t.
Viesnī cā ir 3 ē dienreizes dienā , + ap 16:00 cep kū kas un ē d ayran (ļ oti garš ī gi). Mē s un bē rni nebijā m izsalkuš i. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi.
Lielā kais pluss ir jū ra. Tas ir ļ oti tuvu. Ieeja jū rā ir laba. Tiesa, kas ir ļ oti jutī gs pret oļ iem (oļ iem), labā k iegā dā ties apavus. Bet man un maniem bē rniem ieeja jū rā bija normā la. Pludmalē ir daudz zviļ ņ u.
Bē rni vairā k laika pavadī ja baseinā , lai gan ū dens tur ir vē ss. Bet neatraujieties no kalniem. Ļ oti ē rti, ka baseins ir tik tuvu jū rai. Uz jū ru gā jā m vairā kas reizes dienā . Kā man pietrū kst, kā da maiga jū ra.
Vē los arī padalī ties ar informā ciju: ir vitamī nu batoniņ š - tur var nopirkt svaigi spiestas sulas par 1$. Tā tad tur tirgo arī svaigus ķ irš us un zemenes pa 1kg -1$. Ir arī vī ģ es un kokosrieksti. Tik labas cenas, nevajag iet ne uz vienu tirgu. Viss viesnī cas ietvaros.
Bē rniem: Miniklubs, protams, ir tukš s. Man ir lieli bē rni (13 un 10 gadi) tā pē c man tas nav vajadzī gs. Pā ris reizes gā jā m uz rotaļ u laukumu. Pie baseina, kur atrodas skatuve, strā dā animatori. Ir daž ā das spē les ar bē rniem. Vakarā mini diskotē ka. Mani bē rni ir laimī gi. Nopirka, dejoja!
Par tik saprā tī gu cenu lieliska viesnī ca!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu