Park Marina Resort Hotel 4*– Atsauksmes

39
Novērtējums 4.310
№249 viesnīcas reitingā Kemera
5.0 Numurs
5.7 apkalpošana
4.5 Tīrība
4.2 Uzturs
4.3 Infrastruktūra
Uzcelta 2004. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Viesnīcas viesi var izmantot dažus tuvējās Larissa Blue viesnīcas pakalpojumus. Mierīga atmosfēra, gleznaina daba un draudzīgs personāls. Piemērots relaksējošām brīvdienām, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар belko_1004
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tas nav 4, kā saka internetā . Š ī ir mazgā š anā s telpa. Dzī vosi dubļ os, puņ ķ os, ar sapuvuš u ledusskapi. Pā rtika ir sliktā ka par dzī vniekiem. Netē rē naudu. … Tomēr ▾ Tas nav 4, kā saka internetā . Š ī ir mazgā š anā s telpa. Dzī vosi dubļ os, puņ ķ os, ar sapuvuš u ledusskapi. Pā rtika ir sliktā ka par dzī vniekiem. Netē rē naudu.
Кофейный стол. Облезлый,облитый Душевая в плесени,мыло на дне. Лейка не работает. Униаз в грязи См выше Зеркала не протирарутся. Полы в номерах не моют. Холодильник протух
аватар Irina.iza.iza
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nekad nerakstī ju recenzijas, jo ilgus gadus atpū š os Turcijā , bet te man bija pilns....un tā pē c rakstu. Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, jums jā dodas uz š o viesnī cu. Un tagad par visu š ī s viesnī cas "š armu": kad mē s ar vī ru ieradā mies viesnī cā , bijā m š ausmā s! ! ! Visapkā rt netī rumi, cieta antisenetaria, viss lipī gs. … Tomēr ▾ Nekad nerakstī ju recenzijas, jo ilgus gadus atpū š os Turcijā , bet te man bija pilns....un tā pē c rakstu. Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, jums jā dodas uz š o viesnī cu. Un tagad par visu š ī s viesnī cas "š armu": kad mē s ar vī ru ieradā mies viesnī cā , bijā m š ausmā s! ! ! Visapkā rt netī rumi, cieta antisenetaria, viss lipī gs. Nav ko ē st.... 8 dienas pē c kā rtas deva vienu un to paš u (vā rī tas zilas olas, ceptas olas, grū bas, makaroni, kū tri zaļ umi un tomā ti, vienī gais ē damais bija arbū zs un maize). Nē , ne tā...daudz maizes, lai vakariņ ā s.
Mē s ieradā mies agri no rī ta, protams, mums teica, ka reģ istrā cija bū s pē c 14:00, darbinieki ne par ko neinteresē jā s, vai arī jū s esat noguris no ceļ a...viņ i gribē ja naudu. Nedevā m, jo ​ ​ nav ko dot! ! ! Viesnī ca izrā dī jā s ne tikai 4, bet pat ne 2 ! ! ! Pilnī gas š ausmas! ! ! Istabas vannas istabā pelē jums un sē nī tes, visapkā rt netī rumi. Un vē l viena sieviete, kas dzī voja kaimiņ os, stā stī ja, ka par biļ eti maksā jusi kā uz 1 cilvē ku, un pa nakti viņ ai ielikts pilnī gi sveš s vī rietis. Murgs! ! ! Š o es vē l neesmu redzē jis!! !
Baseins nav tī rī ts vispā r...ū dens ir dubļ ains, un tur peldē jā s BĒ RNI ! ! ! Personā lam ir viena atbilde uz visā m atpū tnieku problē mā m: MUMS VISS IR LABI, CILVĒ KI DZĪ VO TĀ KĀ KAUT KAS. Katru dienu notiek cilvē ku skandā li, un viņ i saka, ka viss ir kā rtī bā!?!!?!!! ! ! Viens vī rietis ieradā s no rī ta, un viņ š tika iekā rtots istabā tikai vē lu vakarā un viņ am pat neļ ā va ē st. Viņ i teica, ka nav brī vu istabu. Š ķ iet, ka darbinieki tur ir vajadzī gi mē belē m, nevis palī dzī bai cilvē kiem. Var teikt, ka nav pludmales, 40-20 m teritorijā ir cilvē ki no č etrā m viesnī cā m ! ! ! Nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pastā vī gi skandā li....
Nevis viesnī ca, bet š ausmas! ! !
Отель не рекомендую никому, полная ЖОПА !!!
аватар fedor.nidzvedsky
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
NEDOMĀ JIET TE DOTIES Jū lijā atpū tā mies ar vī ru š ajā "viesnī cā ", tas bija mū su medusmē nesis. Tū risma operators mums apliecinā ja, ka tas ir pamatī gs č etrinieks ar labu ē dienu. Ierodoties Aurā sapratā m, ka tas nav č etrinieks, š ai viesnī cai nevar dot pat 2 zvaigznes. … Tomēr ▾ NEDOMĀ JIET TE DOTIES
Jū lijā atpū tā mies ar vī ru š ajā "viesnī cā ", tas bija mū su medusmē nesis.
Tū risma operators mums apliecinā ja, ka tas ir pamatī gs č etrinieks ar labu ē dienu. Ierodoties Aurā sapratā m, ka tas nav č etrinieks, š ai viesnī cai nevar dot pat 2 zvaigznes. Ē st tur nav ko, brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s visu dienu tiek pasniegti auksti makaroni, kas tiek vā rī ti no rī ta, daž kā rt piesū cinā ti ar keč upu (acī mredzot, lai nesmirdē tu). Telpas stā vokli varat novē rtē t pē c atsauksmei pievienotajā m fotogrā fijā m, tas ir BRIESMĪ GI! Visur ir pelē jums, netī rumi, telpas nav mazgā tas, nevar novē rst aizsprostojumu vannasistabā , kamē r nesā c bļ aut un saš utis, un tad reģ istratū rā vadī tā ja pateiks "kā pē c jū s piegruž ojat, bet vai jā mazgā ? ". Viņ iem ir aizsprostojumi visā s telpā s. Reiz pē c mū su lū guma mū s pā rcē la uz citu istabu, jo mū sē jā nebija karstā ū dens un ū dens izlietnē neiztecē ja. Rezultā tā jaunajā telpā bija saplī susi izlietne, kas klā ta ar pelē jumu, un aizsprostojums vannas istabā , arī pā rklā ts ar pelē jumu un sē nī tē m. Š ausmas? Ejam tā lā k! Pie mums vienas sievietes bē rnu sakodis kā ds nezinā ms tarakā ns, un zem matrač a bija sē nī te, citai meitenei kļ uva slikti, bet administratores reģ istratū rā kategoriski atteicā s sniegt palī dzī bu un neļ ā va vī ram izsaukt ā tro palī dzī bu, paņ ē ma. prom telefonu un lamā jā s. Protams, š ajā viesnī cā nav neviena ā rsta. Š eit nav pludmales, kā mums apliecinā ja tū roperators. Pludmale izrā dī jā s Daima viesnī cas privā tā teritorija, kas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā .
Secinā jums: Š ī s iestā des administrā cija un darbinieki ir rupji, nav pā rtikas, visur ir sē nī te, pelē jums un netī rumi. Labā k vispā r nekur nelidot kā uz š o viesnī cu.
Plus vē l labs dī dž ejs, kurš pats par š o iestā di nav sajū smā .
аватар SALIM-RUS
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viņ i iekā rtojā s numuriņ ā salī dzinoš i laicī gi, piereģ istrē joties viesnī cas darbiniece prasī ja pateikties, uz ko es, protams, atteicos un palū dzu paskaidrot š ā da lū guma iemeslu, uz ko man atbildē ja, ka tā esot sievas vē lē š anā s. … Tomēr ▾ Viņ i iekā rtojā s numuriņ ā salī dzinoš i laicī gi, piereģ istrē joties viesnī cas darbiniece prasī ja pateikties, uz ko es, protams, atteicos un palū dzu paskaidrot š ā da lū guma iemeslu, uz ko man atbildē ja, ka tā esot sievas vē lē š anā s. lai izvairī tos no iespē jamā m darbinieku provokā cijā m, man nā cā s viņ u atrast un samaksā t 10 dolā rus” (apmetā s standarta istabā ).
ISTABA - netī ra un nav labi uzturē ta, 11 dienas, uzturoties atvaļ inā jumā istabā , neviens netika tī rī ts. dvieļ us un gultas veļ u iedeva tikai naktī un tad pē c mū su lū guma.
PĀ RTIKA - mū su armijā karavī ri ir labā k paē duš i. Ē diens pā rsvarā ir zā le, par gaļ u var aizmirst, vista tika dota katru otro dienu un tad vienreiz vai nu pusdienā s vai vakariņ ā s (kuras vistas daļ as arī nav skaidras), principā iedeva kaut kā dus tī rradņ us vai kaut ko soju, nav iespē jams ē st! Ē damzā lē ir smacī gs, muš as lido, galdauti ir netī ri, galda piederumu visiem nepietiek, un arī tad sā ls nav uz katra galda.
BĀ RS - paldies Dievam, ka viņ š paņ ē ma lī dzi viskiju un tekilu, Un tad š ajā viesnī cā nav ko darī t prā tī gi. Nav alus, vī na? (pļ ā pā tā js, acī mredzot) Es necienā tu vietē jos dzē rā jus - dzert nav iespē jams. Vispā r jau nav ko dzert.
PERSONĀ LS - acī mredzot, kā viņ i maksā un strā dā , ko viņ i no tā dod un gatavo, bet darbinieki kopumā ir labi, izņ emot indivī dus. Bet serviss un organizā cija ir nulles lī menī .
SAM KERIŠ S - labā k atpū sties Kemerā , nav kur iet, š ajā ciematā.4-5 ē stuves. Lī menis kafejnī cā ir zems. Plus vē l neaudzinā ti, netaktiski un kaitinoš i turki, bet ne visi, kā visur citur, ir jauki cilvē ki.
PS. Nepieļ aujiet manas kļ ū das, es atnā cu mā jā s, it kā nebū tu atpū tusies, atvaļ inā jums pagā ja, bija vairā k negatī vu emociju nekā pozitī vo. Man gribas raudā t, bet paldies Dievam, ka esmu jau mā jā s,
аватар shnaider-999
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los pievienoties visā m negatī vajā m un negatī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu! Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā no 06.09. 2019 lī dz 25.06. 2019. Meklē jot ekskursiju, protams, ņ ē mu vē rā tā s statusu un salī dzinoš i zemā s izmaksas! Tā pē c atvaļ inā jumam izvē lē jos š o budž eta variantu! Tagad nož ē loju, ka nelasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes par š o viesnī cu! Viss izrā dī jā s tā , kā viņ i rakstī ja, š ī viesnī ca pat nav pelnī jusi 3 *, nemaz nerunā jot par 4 *! Es to vispā r sauktu par "pansionā tu", bet apstā kļ i tur ir daudz labā ki nekā š ajā viesnī cā ! Visiem iepriekš minē tajiem komentā riem vē los piebilst, ka cita starpā ir arī maldinā š ana! Ekskursijā bija iekļ auts bezmaksas wifi, biljards, š autriņ as un trenaž ieru zā le! Tur nebija nekā no tā , tikai š autriņ u dē lis blakus ē damistabai! Ē diens viesnī cā (precī zā k, š ī ē diena trū kums) mū s ļ oti apbē dinā ja pirmajā dienā ! Es vē lā k atjauninā š u savu pā rskatu!. … Tomēr ▾ Vē los pievienoties visā m negatī vajā m un negatī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu!
Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā no 06.09. 2019 lī dz 25.06. 2019. Meklē jot ekskursiju, protams, ņ ē mu vē rā tā s statusu un salī dzinoš i zemā s izmaksas! Tā pē c atvaļ inā jumam izvē lē jos š o budž eta variantu! Tagad nož ē loju, ka nelasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes par š o viesnī cu! Viss izrā dī jā s tā , kā viņ i rakstī ja, š ī viesnī ca pat nav pelnī jusi 3 *, nemaz nerunā jot par 4 *! Es to vispā r sauktu par "pansionā tu", bet apstā kļ i tur ir daudz labā ki nekā š ajā viesnī cā ! Visiem iepriekš minē tajiem komentā riem vē los piebilst, ka cita starpā ir arī maldinā š ana! Ekskursijā bija iekļ auts bezmaksas wifi, biljards, š autriņ as un trenaž ieru zā le! Tur nebija nekā no tā , tikai š autriņ u dē lis blakus ē damistabai!
Ē diens viesnī cā (precī zā k, š ī ē diena trū kums) mū s ļ oti apbē dinā ja pirmajā dienā !
Es vē lā k atjauninā š u savu pā rskatu!
аватар Helga_Viktorla
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Reģ istrē š anā s notika 2 dienu laikā . Un sā kumā mū s vienkā rš i aizveda uz citu viesnī cu kā nakš ņ ot, citā di viņ iem nav vietas. Un kā izrā dī jā s, mums paveicā s - vismaz Kiriš ā mū s iekā rtoja un paē dinā ja tieš i tajā viesnī cā , kurā nakš ņ ojā m. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika 2 dienu laikā . Un sā kumā mū s vienkā rš i aizveda uz citu viesnī cu kā nakš ņ ot, citā di viņ iem nav vietas. Un kā izrā dī jā s, mums paveicā s - vismaz Kiriš ā mū s iekā rtoja un paē dinā ja tieš i tajā viesnī cā , kurā nakš ņ ojā m. Un cilvē kus veda uz Kemeru un no turienes veda ē st š ajā netī rajā AURĀ . Tad tajā citā viesnī cā no mums sā ka izspiest naudu, piemē ram, ja tu gribi dzī vot pie mums, tad piemaksā un paliec. Protams, mē s bijā m gaiš ā krā sā...Ar to nerē ķ inā jā s. Un bija cilvē ki ar bē rniem, kuri bija spiesti maksā t, jo es domā ju, ka dzī vot aurā ar bē rniem vispā r ir neizturami. vispā r pē c 2 naktī m mū s aizveda uz auru, iedeva istabiņ as atslē gu un gā jā m skatī ties. Istaba ir vairā k vai mazā k pieklā jī ga. Tas nebija ī paš i tī rs un bija netī ri dvieļ i, saplē sti palagi. Gaisa kondicionieris nedarbojā s. Man bija jā kā pj lejā , lai piezvanī tu č alim no reģ istratū ras. Viņ š atnā ca un visu paņ ē ma. Viņ š atnesa jaunu veļ u (nu kā jaunu, tī ru), atveda apkopē ju, viņ a savā ca atkritumus un iztī rī ja tualeti. Atveda citu č ali, kurš ķ ē rā s pie gaisa kondicioniera, un tas strā dā ja. Mē s kaut kā izkā pā m no ē zeļ iem. . . Bet kā izrā dī jā s velti. Tad nā ca skā rds ar pā rtiku, kuras visiem vienkā rš i nepietika. Kas bija – bija, maigi izsakoties, neē dams. . . Nu viņ i nā ca brokastī s stulbi ē da cieti vā rī tas olas un ņ ē ma lī dzi uz istabu, jo pusdienā s reizē m nebija vispā r nekā . Bija auksti makaroni, visā di dā rzeņ i - arī aukstie, un sojas desa. Tad kaut kur pē c nedē ļ as sā ka parā dī ties vista vai vistas subprodukti. Nekas vairā k kā gaļ a. Zivis ī paš i - nekad. Brokastī s kaut kā das pankū kas, kad jā stā v rindā uz 1 pankū ku. . . bez saldumiem. Augļ i ir ķ ī nieš u ā boli un apelsī ni. Tad iedeva zaļ o meloni (nesaldinā tu) un tā kā mē s tur dzī vojā m ļ oti ilgu laiku, mums paveicā s ar arbū ziem. Pagā juš ajā nedē ļ ā ē dā m arbū zus ar maizi. Wi-Fi ir pieejams netā lu no reģ istratū ras. Apmaksā ts! ! ! Un bija cilvē ki, kas maksā ja....Ī rnieki mums iedeva paroli. Es rakstu tiem nelaimī gajiem, kuri ir iekrituš i AURĀ . - 22446655. Š ī ir wifi parole. Pozitī vais ir skats uz kalniem. Viss. Vairs nav plusu. Pludmale ir atseviš ķ s stā sts. Gatavojieties tam, ka var tikt izmests no citas viesnī cas solā rija, jo sauļ oš anā s krē slu aurā ne vairā k kā.5 gab. Pā rē jie pieder vē l 2 vai 3 viesnī cā m. Un sā kumā cilvē ki to nesaprot. Nā c ieņ emt brī vo. Tad pienā k kā ds č alis un sā k dzī t nost citu cilvē ku sauļ oš anā s krē slus. Parasti tie ir atpū tnieki un Aure iekrī t. Gatavojieties grū tī bā m jebkurā gadī jumā...Vai arī otrā di. Noskaņ ojieties atpū tai, aizmirstiet par visu un izbaudiet jū ru, dabu, gaisu. Negaidiet citus brī numus. Un mieriniet sevi ar domu, ka tas viss ir lē tā k nekā Krimā vai Soč os. Un jā . Jebkurā gadī jumā š ī ir Turcija, un tā ir skaista pati par sevi. Jū ra, kalni, gaiss. Š eit ir visas priekš rocī bas, ko sniedz brī vdienas Kiriš i. Neatkarī gi no tā , kurā viesnī cā jū s apmetī sities. Š is ir ciems, kurā naktī s rū k gaiļ i un daž i citi putni vai dzī vnieki)))
аватар zkurmaeva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
06/02/19 atbraucā m atpū sties uz Turciju, lī dz 20:00 pē c vietē jā laika ieradā mies viesnī cā Aura Resort, iedevā m dokumentus reģ istratū rā reģ istrā cijai, uzlikā m rokassprā dzes, aizsū tī jā m vakariņ ā s, atgriezā mies. … Tomēr ▾ 06/02/19 atbraucā m atpū sties uz Turciju, lī dz 20:00 pē c vietē jā laika ieradā mies viesnī cā Aura Resort, iedevā m dokumentus reģ istratū rā reģ istrā cijai, uzlikā m rokassprā dzes, aizsū tī jā m vakariņ ā s, atgriezā mies.... Un sā kā s. . . Mū su persona, kas veica reģ istrā ciju, parā dā s pē c pusstundas, aizved mū s uz tā saucamo biroju, izrā dā s, ka numura nav. Pē c mums atveda vē l vienu sievieti (atbraucā m divatā ), š ķ iet, ka viņ u nokā rtoja. Viņ a nā ca klā t, lai precizē tu, izrā dā s, viņ a bija sajū gta ar sievieti, kas aiziet. Mū su problē ma joprojā m netika atrisinā ta, zvanī ju Antā lijas atbalsta dienestam TezTour tū roperatoram uz kuponā norā dī to numuru, izskaidroju situā ciju, pateicu kupona numuru, apsolī ju atzvanī t un neatzvanī ju. Kad sā kā m runā t ar viesnī cas reģ istratū ru par reģ istrē š anos citā viesnī cā , viņ i atbildē ja, ka š odien tā noteikti nav (bija jau vē ls), tikai š ī , un ja pā rcelsies, tad ar piemaksu, lai gan, kā paskaidroja tū risma operatore mums, tā kā š ajā viesnī cā nav vietas viņ iem OBLIGĀ TI jā nodroš ina istabiņ a citā lī dzvē rtī gā viesnī cā bez maksas! Wi-Fi mums uzstā dī ja, tā teikt, par velti, kā kompensā ciju. . . Ha-Ha. . . Wi-Fi te pat par naudu nevar dabū t normā lu: darbojas 2 minū tes. , pusstunda bez savienojuma, un tas ir tikai vestibilā , un viņ š nemaz nav istabā...Nu labi, š ķ iet, ka pieslē gums slī d, teiksim. Sazinā jos ar ceļ ojumu aģ entu, kura rezervē ja biļ eti Krievijā , izskaidroju situā ciju, viņ a zvanī ja uz Maskavu. Pē c viņ as teiktā , viesnī ca Maskavai ziņ oja, ka esam iekā rtojuš ies pirms 5 minū tē m, kamē r vē l bijā m bez istabiņ as, uz koferiem. Vē lreiz zvanī ja Maskavai, teica, lai ar talonu jā iet uz reģ istratū ru, kas apstiprinā ja rezervā ciju. Viņ i tuvojā s, pē c dokumentu uzrā dī š anas un prasot nodroš inā t istabu augstos toņ os (pirms tam mē ģ inā ja savaldī ties un visu atrisinā t civilizē ti), lī dz 24 stundā m pē c vietē jā laika mū s aizveda uz istabu, kas mums tika iztī rī ta (kā ds tika kaut kur pā rvietots). Ak, halleluja, mē s iegā jā m, beidzot tikā m lī dz vannas istabai...Un tad jauna sē rija...Grū ti pat ū deni nosaukt par siltu, nemaz nerunā jot par karstu, duš a nedarbojas, un tas ir vai nu naktī , vai iekš ā . rī ts. . . Ar tā du ū dens temperatū ru var tikai saslimt un tad atvaļ inā jums kļ ū s vē l "piesā tinā tā ks". . . LAIPNI SVĒ CĪ GI.
Kamē r bijā m reģ istratū rā , gaidot reģ istrē š anos, daž i tū risti, redzot mū su situā ciju, ar ziņ kā ri noskaidroja situā ciju un teica, ka š ā di gadī jumi š ajā viesnī cā notiek pastā vī gi. Vē rojā m arī situā ciju, ka tū risti vē lē jā s uzzinā t par izbraukš anu, prasī ja sarakstus, kuru nebija, un š ķ iet, ka reģ istratū rā par tā diem sarakstiem dzird pirmo reizi. Kopumā š ķ iet, ka viņ i tikko ienā ca no ielas, viņ i nemā cē ja strā dā t...
Visur "srach", atvainojos par izteicienu, vannasistabā uz durvī m ir kaut kas lī dzī gs sē nī tei, izvads uz rozetē m sienā ir nograuzts (citā di nevar teikt)...Atslē gu piekariņ š un viena ar citas viesnī cas nosaukumu. . .
Nav pat jā saka, ka nav gaļ as, Turcijā tā ir norma, mē s ar to ī sti nerē ķ inā jā mies. Mē s nemaz neesam izvē lī gi, bet ar Š O attieksmi....Ē st nav ko, pavā ri nekopti, galdauti netī ri, saburzī ti, galdi noklā ti, lai galdi neizskatā s tukš i. 06/03/19 iesniedza pretenziju, nodeva gidam (viņ š atteicā s to parakstī t, to skaidrojot ar pilnvaru trū kumu). Gids varē ja piedā vā t tikai divus variantus ar piemaksu, kas maksā ja no 475 eiro. Es nosū tī ju kopiju ceļ ojumu aģ entei, viņ a no savas puses atrisinā ja jautā jumu ar Maskavu. Atteicā mies no varianta ar piemaksu.
Visas reģ istrā cijas laikā es neredzē ju nevienu normā li iekā rtotu. Cilvē ki nā ca, vietu nebija, sū tī ja nakš ņ ot citā s viesnī cā s, brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s, atveda uz Aura Resort, parasti iekā rtojā s nā kamajā dienā . 8 uzturē š anā s dienā s cā li redzē jā m trī s reizes, un tad tā ne vienmē r bija cepta, citas gaļ as nebija (protams, sojas pusfabrikā tus un krashennub desu es neskaitu). Gadī jā s pat, ka uz galda tika likts sabojā ts ē diens, no kura nenā ca ne vā ja "smaka". Bā rs ir gandrī z tukš s: bez alus, atš ķ aidī ts vī ns, tā da paš a veida tē ja un kafija, fanta, sprite, nu, patiesī bā , tas arī viss. Trī s reizes bija lī dzī gi deserti: kaut kas lī dzī gs mannikam, turklā t iznī cinā ts, un kaut kas lī dzī gs ž elejai tasī tē s. Daž ā s atsauksmē s bija norā dī ts, ka ir virtuļ i, es nekad neesmu skatī jies. Daudz dā rzeņ u daž ā dā s kombinā cijā s, un ne visi ir ē dami. Klusā s dabas bija pā rsteidzoš as: makaroni tomā tu pastā , dekorē ti ar bieš u rozi, vai makaroni airā nā , dekorē ti ar apelsī na mizas rozi. Š ausmas ir pilnī gas, bet ē damas var atrast. Pludmale ir apmē ram 15 minū tes, bet ļ oti maza platī ba, un trī s viesnī cā m, uz kurā m teritorija nav iezī mē ta. No vienas viesnī cas ieradā s turks un izdzina viņ u no vietas, viņ š nerunā krieviski un nesaprot. Uzzinot par mež onī go pludmali, viņ i sā ka turp doties, lai nelutinā tu nervus. Ī stenī bā pludmales "mež onī ba" bija sauļ oš anā s krē slu trū kums (atrodas netā lu no akvaparka, lī dz viesnī cas pludmalei ir divreiz ilgā ks laiks, bet tas mū s netraucē ja). Animā cija ir paredzē ta tikai bē rniem un ir ļ oti nosacī ta. Vispā r sū dzī bu bija tik daudz, ka visticamā k lī dz sezonas beigā m pat nepabeigs. Gide teica, ka telpu rezervā cija ir pā rtraukta. Ļ oti iesaku nebraukt uz š o viesnī cu, ja nevē laties sabojā t brī vdienas!! ! !
Подобие десерта Натюрморт, указанный по тексту Скатерть Выход к розеткам Ванна
аватар irin.sergevn
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Par visā m š ī s viesnī cas š ausmā m var rakstī t ļ oti ilgi. Bet kā rtī bā . 1. Sā kas izlī gums jeb Murgs. Viesnī cā ieradā mies 23:00. Esmu pusmū ž a tante un mans bē rns, vidē ji aktī vs puika 8 gadi. … Tomēr ▾ Par visā m š ī s viesnī cas š ausmā m var rakstī t ļ oti ilgi. Bet kā rtī bā . 1. Sā kas izlī gums jeb Murgs. Viesnī cā ieradā mies 23:00. Esmu pusmū ž a tante un mans bē rns, vidē ji aktī vs puika 8 gadi. Dabiski noguris no ceļ a. Dabiski, ka galvenā doma manā galvā ir: "Bū tu ā trā k reģ istrē ties, izsist un uzpildī t bainki. " Un ko es dzirdu no viesnī cas administratora (kurš , starp citu, ļ oti slikti runā krieviski. Pat nevajag). ceru saprast, ko viņ š pā rraida no pirmā s reizes)? Un es dzirdu un gandrī z nesaprotu sekojoš o. Tagad ar bē rnu braucu uz citu viesnī cu, jo viņ iem nav vietu. Neko darī t, ejam. Viesnī ca, kurā bijā m uz laiku apmetuš ies, ē diena un tī rī bas ziņ ā ir labā ka par Auru, tač u tai nav savas pludmales. Kā ds nenoliedzams mī nuss. Un kā man teica viņ u administratore: "Vai tu domā , ka esi vienī gais? Daž i no Auras te dzī vo vairā kas dienas. Tev arī ir paveicies, ka tevi ā tri pā rcē la. " Kā ! Izrā dā s, ka man paveicā s! Pē c brokastī m 2 laimī gie mē s ar dē lu tomē r pā rceļ amies uz Auru. Istaba atrodas 3. stā vā . Istaba ir normā la. Veļ a tī ra, grī das vidē ji netī ras, balkons ar skatu uz ielu, vanna vairā k vai mazā k. Kondicionieris, ledusskapis, fē ns, TV-viss darbojas. Jū s varat dzī vot. Par izlī gumu, manuprā t, viss ir skaidrs. 2. Teritorija vai vē l ļ aunā k. Viņ a ir ļ oti maza. Ļ oti. Faktiski visa teritorija ir baseins. + 10 metri pa to un 20 metri sā nos. Jū s staigā jat pie baseina, ē dat pie baseina, guļ at uz sauļ oš anā s krē sliem gar baseinu, peldaties baseinā . Š eit ir pilns viesnī cas piedā vā to aktivitā š u saraksts. Baseins ir liels un salī dzinoš i tī rs. Ū dens bez apkures. Slaidi ietver 2 reizes dienā . Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i Achtung stā voklī . Viss ir salauzts, saplē sts, netī rs. Pati teritorija nekad netiek tī rī ta. Nav kontroles vai elementā ras tī rī š anas. Ko vien vē lies, tad dari. Izdegusi zeme, nolauzti koki. Tas izskatā s kā pamests dā rzs. Rotaļ u laukums ir baseina zonas cienī gs. Visi tie paš i netī rumi, nolaidī ba, nolaidī ba. Bē rnu baseinā es nemazgā tu pat savu suni. Bet komentā rs, kā saka. Nav animā cijas. Es neuzskatu, ka mafonā tiek iekļ auts viens disks ar nezū doš ā m iezī mē m par medū zu par animā ciju. Galdauti ē damistabā nekad un nekā dā gadī jumā netiek mainī ti. Bā rs ir mazs un netī rs. Es pat neieskatī jos virtuvē , lai labā k izgulē tos. Lai gan ir iespē ja - ir caurbraukš anas pagalms. Wifi par naudu. Un tikai vestibilā . Lifts sabojā jā s ceturtajā dienā un nekad netika augš ā mcelts pirms mū su izbraukš anas. Istaba tiks uzkopta jū su vietā tikai tad, ja jū s personī gi jautā siet apkopē jai. Un tas nav fakts. Jums var nā kties jautā t vairā kas reizes. Iesaku viņ ai naudu nedot. Tas nekā di neietekmē viņ as veiklī bu. Fu! 3. Pludmale jeb Atpakaļ bē rnī bā . Kā pē c atpakaļ bē rnī bā ? Jo pē dē jo reizi lī dzī gu lī meni redzē ju tā lajā.85, kad devos ar mammu uz Batumi. Vairā k. Pludmale ir ļ oti maza. To kopī gi ī rē.3 viesnī cas. Lai gan tas bū tu š aurs pat klientiem vienam. Cietie sauļ oš anā s krē sli lī dz paš ai jū ras malai. Un viņ u ļ oti pietrū kst. Abā s Qawra pludmales pusē s ir labu viesnī cu pludmales. Jū s jū taties nepilnvē rtī gs. Bet man nevajag gultu. Man nepatī k sauļ oties. Jū ras pasaka! Ū dens ir kristā ldzidrs, silts un tī rs. Kalni! Bet pat Aura administrā cija nevar to sabojā t. Lai gan. . . Nē . Nevar! Jū s nevarat iet pret dabu! Iesaku iegā dā ties koraļ ļ us. Ir grū ti iekļ ū t jū rā . Akmens. Jā ! Un š ī plā ksne uz 3 kā jā m ar uzrakstu Aura, tas viss ir taisnī ba (. Pie ieejas pludmalē ir vai nu pā rģ ē rbš anā s kabī ne, vai tualete, es pat neuzdroš inā jos tur skatī ties. Un krā ns ar aukstu ū deni . Pē c pludmales var noskalot. Tas ir viss serviss. Vismaz es nekad neesmu redzē jis nevienu viesnī cas strā dnieku pludmalē . Par "lī dz pludmalei 250 metri" ir ļ oti smieklī gi. Aiziet tur 800m-1km. 4. Ē dinā š ana jeb 250 milj. gadi pirms mū su ē ras Brokastis. Pieņ emamā kā s no piedā vā tajā m ē dienreizē m. Olas, sojas desas, vairā ku veidu sieri. Olī vas, gurķ i. Maize. Vairā ku veidu graudaugi. Nav piena. Nemaz. Kafijas automā ts periodiski sabojā jas. Piens kapuč ī no tajā parā dī jā s 5 dienas. Pirms tam nospiež ot jebkuru pogu tika izdalī ta tā paš a degvī na porcija "Pē c piena parā dī š anā s - burda ar pienu. Kafijai biež i nav krū zī š u. Pati vieta, kur ir kafijas automā ts stā v, verdoš ais ū dens ļ oti netī rs. Tē ja normā la, bet biež i auksta. Pankū kas cepas ik pē c 2-3 dienā m. Ir ko brokastī t neizvē lī gam. Bā rs strā dā no ut ra. Cik ilgi es neatceros. Es no rī tiem nedzeru. Pieejamais alkohols: degvī ns, dž ins, baltvī ns un sarkanvī ns. Beigas. Es dzē ru tikai baltvī nu. Tik-tā . Vakariņ as. Ir ļ oti interesanti lasī t daž u cilvē ku atsauksmes par vistu, zivī m. Es neesmu redzē jis ne vienu, ne otru 10 dienas. Vistas nabas, aknas, tī rradņ i un sojas desiņ as. Š eit ir viss Aura gaļ as repertuā rs. Es mierī gi dodos uz vistas lietotni. daž reiz es runā ju. Bet ne 10 dienas! Pirmā s pā ris dienas ē du ar prieku. Uz treš ā nekā pj. Izsalcis nepaliksi, ja gaļ as trū kumu uztversi mierī gi. Zupa gandrī z katru dienu. Garš ī gi ar lē cā m. Vienī gais, ko ar lielu prieku ē dā m pusdienā s. Tradicionā lie 10 veidu salā ti no kā postu, gurķ u, tomā tu kombinā cijā m. Rī si, aunazirņ i, ziedkā posti, baklaž ā ni. Pā ris reizes tika sagā dā ti frī kartupeļ i. No augļ iem ā boli un mandarī ni. Un tā nav tikai viena diena. Vai ā bolus vai mandarī nus. Tas ir tā pē c, lai mē s acī mredzot nepā rē stos. Vakariņ as. Gandrī z tas pats, kas pusdienā s. Un daļ ē ji tas pats ir taisnī ba. Pusdienā s pusē sti gurķ i un viss pā rē jais. Pā ris reiž u tā s paš as nabas uz ielas tika grauzdē tas. Tie labā k garš o uz uguns. (Jā , pē c š ī brauciena es kļ uvu par nabu speciā listu). 16:00 ā rā tiek cepti virtuļ i. Garš ī gi ar ievā rī jumu, bet 1 miljons kaloriju. Asociā cijas ar aizvē sturiskiem laikiem ir saistī tas ar sekojoš o. Ierodieties uz visā m ē dienreizē m laikā . Vai labā k iepriekš . Ja esat vismaz 30 min. vē lu, tu bū si izsalcis. Neviens neko neziņ os. Izsalkuš u mež oņ u pū lis cī nā s par sojas desā m. Klasseka. Izvade. Es varu ieteikt š o viesnī cu tikai tad, ja pakete maksā s ļ oti smieklī gu naudu. Padomā jiet 10 reizes un izdomā jiet, ko vē l varat atļ auties par š o summu. Es ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s izdarī t pareizo izvē li. Lai visiem laba atpū ta. Es atvainojos par kļ ū dā m, ja tā das ir.
аватар DoobOleh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Numurs netiek iztī rī ts ieraš anā s brī dī vai nav pilnī bā iztī rī ts, jo 1 istabene uz visu viesnī cu. Tas ir neiedomā jami! ! ! ! ! Viņ iem bija jā lū dz iztī rī t istabu. Vanna uz sē nī š u sā niem (noteces flī zes un pati vanna). … Tomēr ▾ Numurs netiek iztī rī ts ieraš anā s brī dī vai nav pilnī bā iztī rī ts, jo 1 istabene uz visu viesnī cu. Tas ir neiedomā jami! ! ! ! ! Viņ iem bija jā lū dz iztī rī t istabu. Vanna uz sē nī š u sā niem (noteces flī zes un pati vanna). Viņ i lū dza parā dī t citu standartu - tas ir tas pats. Poda podam bija saplaisā jis vā ks, kas pē c tam tika nolauzts lī dz galam. Tī rī š ana vismaz reizi trī s dienā s. Protams, ja apkopē ja ir viena visai viesnī cai, ir pā rsteidzoš i, kā viņ a ar to tika galā . Par internetu maksā mež onī gi, bet mē s par to vismaz zinā jā m. . Sā ls. Sā ls vispā r ir problē ma. Viņ a tieš ā m nebija. Mē s atnā cā m, un visas sā ls pannas bija vai nu tukš as, vai arī tā s nebija. Viņ i nereaģ ē ja uz lū gumu piepildī t sā lstraukus. Daž i ē dieni pazuda pat pirms maltī tes sā kuma. . Piemē ram, frī kartupeļ i. Visas dienas nebija zivju. 4 zvaigznes un nekad nemakš ķ erē t! ! ! ! ! ! ! Tas neattiecas uz 4 zvaigž ņ u viesnī cā m. Saldumi, piemē ram, turku prieks, bija pat 1 reizi. Ā boli ir vē l mazā ki, tad pē dē jā s dienā s atnesa š ausmī gu garš u.
Ē damistabas darbinieki netī ros kombinezonos.
аватар Oksana582049
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s spontā ni devā mies atvaļ inā jumā , tā pē c mums bija jā iegulda noteikta summa un jā atrod variants budž eta brī vdienā m. Meitene aģ entū rā man ieteica š o viesnī cu, bet, kad ieradā mies, bijā m š okē ti, kur nonā cā m. … Tomēr ▾ Mē s spontā ni devā mies atvaļ inā jumā , tā pē c mums bija jā iegulda noteikta summa un jā atrod variants budž eta brī vdienā m. Meitene aģ entū rā man ieteica š o viesnī cu, bet, kad ieradā mies, bijā m š okē ti, kur nonā cā m. Š ī nav viesnī ca, š ī ir pansija. Pansionā ts sū dī gs. Par reģ istrē š anos mums teica, ka pē c Eiropas standartiem reģ istrē š anā s 14:00 un iekā rtojusies. Numurs bija standarta, bet es to tik un tā nesauktu. Istaba vienkā rš i nebija iztī rī ta, atnesa jaunu š ampū nu un ziepju komplektu, tas arī viss. Ē diens bija vē l sliktā ks par atņ emto. Mē s ē dā m desertu divas reizes nedē ļ ā , un tad, tas bija tas pats, tas bija kaut kas iebē rts plastmasas kastē , trī s dienas vē lā k - tajā paš ā kastē . Turcija un divas reizes nedē ļ ā tas pats deserts....nu tā...vē l bija jā meklē.... Bija norā dī ts, ka bū s 15 ē dieni, bet nozī me tā da, ka vienā š ķ ī vī - tomā ti, otrā - gurķ i, uz treš ā - kā posti. Ceturtais ē diens ir tomā ti ar gurķ iem, piektais ir kā posti ar gurķ iem, nu jā , laikam bija 15 ē dieni (((((((() Š ķ iet, ka ē diena pietika, bet tas bija tik nabadzī gs. . . )). Lieta tā da, ka tā nebija Turcija, tā nebija bufete, kur varē ja izmē ģ inā t kaut ko jaunu, kaut ko garš ī gu, kaut ko ī paš u. . . Visvairā k man patika brokastis. Brokastī s bija trī s veidu sieri, 2 veidu olī vas. Brokastī s (katru dienu! ) ē du sieru un olī vas. Tomē r bija virtuļ i) Bet es negribē ju virtuļ us, kurus varu pagatavot mā jā s, Turcija ir slavena ar citiem desertiem. Vā rdu sakot, skumji. . . Apkā rt ir daudz veikalu, ieeja / izeja no viesnī cas devā s tieš i uz iepirkš anā s pasā ž u. Es teiktu, ka tur vispā r ir caurbraucamais pagalms. Reģ istratū rā strā dā ja viena meitene (viņ a, starp citu, uzkopa istabas viena), viesnī cā ir tikai 70 numuriņ i, un viņ ai, ņ emot vē rā tik nelielu atpū tnieku skaitu, vajadzē ja zinā t visus, bet kuriem bija interese iekļ ū t viesnī cā , varē ja ieiet, no ielas varē ja nokļ ū t ne tikai viesnī cā , bet arī aiziet uz baseinu. Pati teritorija nav liela, bija divi slī dkalniņ i, bet tie vairā k tā di kā bē rnu. Animā cijas nebija. Piedā vā ja ceļ vež us, devā mies no tū roperatora TUI. Gids atnā ca uz 2-3 dienā m, bet pretenziju par viņ u nav. Plus - tā ir draudzī ga, silta Turcija. Mī nuss ir Aura Resort Hotel. Š ī nav viesnī ca, tas ir pansionā ts, viņ i noņ ē ma zvaigznes, kā pē c š ī viesnī ca vietnē ir norā dī ta ar trim zvaigznē m, un daž i to pā rdod kā.4 * Es nesaprotu. Viņ i neslē pj, ka ir pansionā ts. Ja dodaties uz vietni, fotoattē lā pludmalē ir skaisti salmu lietussargi, un, ja dodaties uz YouTube un skatā ties tur esoš o video..... jū s redzē siet, kā Aura Resort Hotel ir uzrakstī ts uz trī s kā ju koka dē ļ a, kas pienaglots pie saplā kš ņ a. Tas ir š ausmī gi!
Parādīt vairāk »


iemiesojums 9uluj10p
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Построен в 2004 году, последняя реновация сделана в 2017 году. Состоит из одного 4-этажного корпуса. Гости отеля могут пользоваться некоторыми услугами расположенного рядом отеля Larissa Blue. Спокойная атмосфера, живописная природа и приветливый персонал. Подходит для спокойного отдыха, в том числе и с детьми.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталья, 8 км от г. Кемер, в п. Кириш.
Pludmales apraksts Собственный галечный пляж находится в 250 м от отеля, через дорогу. Шезлонги, зонтики, матрацы — бесплатно, пляжные полотенца — депозит. Заход в море — галька. Кабинки для переодевания, душ, туалет на пляже.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

1 основной ресторан, бар, 1 открытый бассейн 300 кв.м, 2 горки, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: депозит.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, 2 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 70 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Kiriş Mah.Sahil cad.No:22/2, Kemer, Antalya
Tālruņi: +90 242 824 78 88
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).