Viesnīca "Pēdējais varonis" vai "Elle uz zemes"

Rakstīts: 12 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 10 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
06/02/19 atbraucā m atpū sties uz Turciju, lī dz 20:00 pē c vietē jā laika ieradā mies viesnī cā Aura Resort, iedevā m dokumentus reģ istratū rā reģ istrā cijai, uzlikā m rokassprā dzes, aizsū tī jā m vakariņ ā s, atgriezā mies.... Un sā kā s. . . Mū su persona, kas veica reģ istrā ciju, parā dā s pē c pusstundas, aizved mū s uz tā saucamo biroju, izrā dā s, ka numura nav. Pē c mums atveda vē l vienu sievieti (atbraucā m divatā ), š ķ iet, ka viņ u nokā rtoja. Viņ a nā ca klā t, lai precizē tu, izrā dā s, viņ a bija sajū gta ar sievieti, kas aiziet. Mū su problē ma joprojā m netika atrisinā ta, zvanī ju Antā lijas atbalsta dienestam TezTour tū roperatoram uz kuponā norā dī to numuru, izskaidroju situā ciju, pateicu kupona numuru, apsolī ju atzvanī t un neatzvanī ju. Kad sā kā m runā t ar viesnī cas reģ istratū ru par reģ istrē š anos citā viesnī cā , viņ i atbildē ja, ka š odien tā noteikti nav (bija jau vē ls), tikai š ī , un ja pā rcelsies, tad ar piemaksu, lai gan, kā paskaidroja tū risma operatore mums, tā kā š ajā viesnī cā nav vietas viņ iem OBLIGĀ TI jā nodroš ina istabiņ a citā lī dzvē rtī gā viesnī cā bez maksas! Wi-Fi mums uzstā dī ja, tā teikt, par velti, kā kompensā ciju. . . Ha-Ha. . . Wi-Fi te pat par naudu nevar dabū t normā lu: darbojas 2 minū tes. , pusstunda bez savienojuma, un tas ir tikai vestibilā , un viņ š nemaz nav istabā...Nu labi, š ķ iet, ka pieslē gums slī d, teiksim. Sazinā jos ar ceļ ojumu aģ entu, kura rezervē ja biļ eti Krievijā , izskaidroju situā ciju, viņ a zvanī ja uz Maskavu. Pē c viņ as teiktā , viesnī ca Maskavai ziņ oja, ka esam iekā rtojuš ies pirms 5 minū tē m, kamē r vē l bijā m bez istabiņ as, uz koferiem. Vē lreiz zvanī ja Maskavai, teica, lai ar talonu jā iet uz reģ istratū ru, kas apstiprinā ja rezervā ciju. Viņ i tuvojā s, pē c dokumentu uzrā dī š anas un prasot nodroš inā t istabu augstos toņ os (pirms tam mē ģ inā ja savaldī ties un visu atrisinā t civilizē ti), lī dz 24 stundā m pē c vietē jā laika mū s aizveda uz istabu, kas mums tika iztī rī ta (kā ds tika kaut kur pā rvietots). Ak, halleluja, mē s iegā jā m, beidzot tikā m lī dz vannas istabai...Un tad jauna sē rija...Grū ti pat ū deni nosaukt par siltu, nemaz nerunā jot par karstu, duš a nedarbojas, un tas ir vai nu naktī , vai iekš ā . rī ts. . . Ar tā du ū dens temperatū ru var tikai saslimt un tad atvaļ inā jums kļ ū s vē l "piesā tinā tā ks". . . LAIPNI SVĒ CĪ GI.
Kamē r bijā m reģ istratū rā , gaidot reģ istrē š anos, daž i tū risti, redzot mū su situā ciju, ar ziņ kā ri noskaidroja situā ciju un teica, ka š ā di gadī jumi š ajā viesnī cā notiek pastā vī gi. Vē rojā m arī situā ciju, ka tū risti vē lē jā s uzzinā t par izbraukš anu, prasī ja sarakstus, kuru nebija, un š ķ iet, ka reģ istratū rā par tā diem sarakstiem dzird pirmo reizi. Kopumā š ķ iet, ka viņ i tikko ienā ca no ielas, viņ i nemā cē ja strā dā t...
Visur "srach", atvainojos par izteicienu, vannasistabā uz durvī m ir kaut kas lī dzī gs sē nī tei, izvads uz rozetē m sienā ir nograuzts (citā di nevar teikt)...Atslē gu piekariņ š un viena ar citas viesnī cas nosaukumu. . .

Nav pat jā saka, ka nav gaļ as, Turcijā tā ir norma, mē s ar to ī sti nerē ķ inā jā mies. Mē s nemaz neesam izvē lī gi, bet ar Š O attieksmi....Ē st nav ko, pavā ri nekopti, galdauti netī ri, saburzī ti, galdi noklā ti, lai galdi neizskatā s tukš i. 06/03/19 iesniedza pretenziju, nodeva gidam (viņ š atteicā s to parakstī t, to skaidrojot ar pilnvaru trū kumu). Gids varē ja piedā vā t tikai divus variantus ar piemaksu, kas maksā ja no 475 eiro. Es nosū tī ju kopiju ceļ ojumu aģ entei, viņ a no savas puses atrisinā ja jautā jumu ar Maskavu. Atteicā mies no varianta ar piemaksu.
Visas reģ istrā cijas laikā es neredzē ju nevienu normā li iekā rtotu. Cilvē ki nā ca, vietu nebija, sū tī ja nakš ņ ot citā s viesnī cā s, brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s, atveda uz Aura Resort, parasti iekā rtojā s nā kamajā dienā . 8 uzturē š anā s dienā s cā li redzē jā m trī s reizes, un tad tā ne vienmē r bija cepta, citas gaļ as nebija (protams, sojas pusfabrikā tus un krashennub desu es neskaitu). Gadī jā s pat, ka uz galda tika likts sabojā ts ē diens, no kura nenā ca ne vā ja "smaka". Bā rs ir gandrī z tukš s: bez alus, atš ķ aidī ts vī ns, tā da paš a veida tē ja un kafija, fanta, sprite, nu, patiesī bā , tas arī viss. Trī s reizes bija lī dzī gi deserti: kaut kas lī dzī gs mannikam, turklā t iznī cinā ts, un kaut kas lī dzī gs ž elejai tasī tē s. Daž ā s atsauksmē s bija norā dī ts, ka ir virtuļ i, es nekad neesmu skatī jies. Daudz dā rzeņ u daž ā dā s kombinā cijā s, un ne visi ir ē dami. Klusā s dabas bija pā rsteidzoš as: makaroni tomā tu pastā , dekorē ti ar bieš u rozi, vai makaroni airā nā , dekorē ti ar apelsī na mizas rozi. Š ausmas ir pilnī gas, bet ē damas var atrast. Pludmale ir apmē ram 15 minū tes, bet ļ oti maza platī ba, un trī s viesnī cā m, uz kurā m teritorija nav iezī mē ta. No vienas viesnī cas ieradā s turks un izdzina viņ u no vietas, viņ š nerunā krieviski un nesaprot. Uzzinot par mež onī go pludmali, viņ i sā ka turp doties, lai nelutinā tu nervus. Ī stenī bā pludmales "mež onī ba" bija sauļ oš anā s krē slu trū kums (atrodas netā lu no akvaparka, lī dz viesnī cas pludmalei ir divreiz ilgā ks laiks, bet tas mū s netraucē ja). Animā cija ir paredzē ta tikai bē rniem un ir ļ oti nosacī ta. Vispā r sū dzī bu bija tik daudz, ka visticamā k lī dz sezonas beigā m pat nepabeigs. Gide teica, ka telpu rezervā cija ir pā rtraukta. Ļ oti iesaku nebraukt uz š o viesnī cu, ja nevē laties sabojā t brī vdienas!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu