Budžets pieci, ir nianses

Rakstīts: 2 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 15 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Kas ceļ o ar bē rniem - lasiet...
Lidojums bija laikā . Tū res operatoram viss kā rtī bā , vedē js vē ja roze, arī viss kā rtī bā (lidmaš ī na maza, augstā m vietā m nepietiek, prasiet avā rijas izeju).
Reģ istrē jies pē c 12.00
Pirmā lieta, kas iekrī t acī s, ir netī ra un ne pā rā k patī kama smaka. Vestibilā , iekš pagalmā galdi nav noslaucī ti, tikai traipi no glā zē m, lipī gi, ar traipiem. Pirmais ko ieraudzī jā m bija reģ istratū ra - noslaukiet lū dzu. . !! !
Kas mums patika:
1. liela zaļ ā zona. Milzī gas priedes, starp tā m š ū puļ tī kli, š o priež u ē nā nav karsti. apelsī nu koki. Ziedoš i krū mi. viss zaļ š , laistī š ana biež i.

2. Tikai kalni var bū t labā ki par kalniem. Pat Kemerā viņ i nav tik skaisti un nav tik tuvu. Forš i. . nav vā rdu
3. Man arī patika istaba, parasta istaba (standarta). mums č etriem (2+2) bija ideā li. Gultas tika pā rvietotas un viss bija ok. . Bez balkona. mums viņ š nebija vajadzī gs. Istaba atradā s galvenajā ē kā . Kondors strā dā ja. seifs ir bezmaksas. Bā rs tika papildinā ts tikai ar ū deni. Gultas veļ a biež i mainī ta, dvieļ i arī . Protams, neviens to nenorī vē ja lī dz spī dumam, bet mums tas dā rdē ja...
4.5 baseinu teritorijā . divi bē rniem, divi pieauguš ie un viens ar slidkalniņ iem. Tī rī ts katru vakaru. Glā bē js pie slidkalniņ iem pastā vī gi sē dē ja (pē c slidkalniņ u grafika), manai meitai ļ oti patika.
5. Man patika, ka blakus ir pludmales bā rs, galdi un baseini un rotaļ u laukums.
6. Sauļ oš anā s krē sli ir normā li, vietas pietika, mols liels, jū ra tī ra (nav tas pats, protams, kā Kemerā , kur pilnī gi caurspī dī gs).
7. vietē jais alkohols, vairā k vai mazā k. Iesaku lietot tekilu. mans vī rs dzē ra viskiju ar kolu vai tekilu, vairā kas reizes dzē ra rakki, nu...amatierim. Vī ns ir š ausmī gs, neiesaku to pat izmē ģ inā t.
8. daudz augļ u: arbū zi, ķ irš i, medus, ā boli, apelsī ni, plū mes, aprikozes, persiki, melones. Ir arī daudz saldumu, par š o priecā jā s mū su bē rni.
9. Man patika animā cija. Labi padarī ts
Mē s devā mies atpū sties un izklaidē ties, bet tomē r, kas mums nepatika:
1. Viesnī ca ir nedaudz veca, daž viet tai nepiecieš ams remonts.

2. Ē diens mums nepatika. Pirms tam viņ i bija arī budž eta pieciniekā , bet š eit ir vissliktā kais. Bija viena vista, no viņ u briesmī gā maltā kebaba, kotletē m un zivī m (pat ne makreles, es nezinu, iespē jams, siļ ķ e). Nebija ne liellopa gaļ as, ne tī tara.
3. bet svarī gā kais, kas jā ņ em vē rā ceļ ojot ar bē rniem ir IEEJA JŪ RĀ , aplokus vajag visiem. Varbū t agrā k tur bija kā da veida struktū ra, piemē ram, veca sagrauta mola. Ū denī guļ betona brili, kā arī divas sarū sē juš as siles ! ! ! Biju š okā , sā pē ja, gandrī z sagriezos. Vī rs joprojā m cieta, un bē rniem nemaz nav ē rti. Ja kā p lejā no mola, tad viss kā rtī bā , tur uzreiz dziļ i, bet mē s ar bē rniem nevarē jā m to atļ auties.
4. Saldē jums nepā rprotami ir pē c grafika, no 16.00 lī dz 17.00 un rinda....var apdullinā t. un bē rni vē l jautā ja . . stā vē ja . .
5. Viņ i negatavo pusdienu kastī tes. Š ķ iet, ka tas ir sī kums, bet nepatī kams. Man paš am bija kaut kas jā izdomā .
6. Man nepatika, ka bija paplā tes ar kukurū zu, popkornu un vati par 2 dolā riem. Bū tu labā k, ja tā du nemaz nebū tu. Bē rni jautā . Trī s reizes braucā m uz Kemeru un tur nopirkā m (1$). Peldē ties tur esoš ajā s pludmalē s. Mē s devā mies uz tirgiem un nopirkā m ā das apavus. Ceļ ojums 3.5 liras vienai personai. Ņ emiet bē rnus rokā s, pretē jā gadī jumā jums par viņ iem bū s jā maksā . 7. autobuss.

7. Par bē rnu animā ciju. Katru vakaru pē c bē rnu dziesmā m un dejā m bē rni tiek apbalvoti ar T-krekliem, rokassomiņ ā m un ar rokā m apgleznotiem attē liem. Š ie T-krekli maksā $10!! ! . Un kad es atvedu savu meitu uz mini klubu, tad.... viņ u lika skatī ties multfilmu (jo mē s atteicā mies no T-krekla), un visi pā rē jie, ieskaitot animatorus, krā soja š os izstrā dā jumus. Viņ i manai meitai neko citu nepiedā vā ja, un mē s viņ u neņ ē mā m. Karikatū ru skatī simies mā jā s vai istabā . .
Personā ls cenš as, bet tā dā teritorijā un tā dā tū ristu apjomā viņ u ir maz. Ir laba trenaž ieru zā le.
Iepazī stinā jā m cilvē kus, viņ i dzī voja bungalo, tad ļ oti labi varē ja dzirdē t diskotē ku troksni. Mē s vispā r neko nedzirdē jā m, mū su logi pavē rā s uz pagalmu, gluž i pretē ji, bija kluss, mierī gs, putni dziedā ja.
Es gribē ju to padarī t ī sā ku, bet. . .
Vai es ieteiktu š o viesnī cu saviem draugiem - nē . Joprojā m labi atpū ties!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu