Ares Blue Hotel 4*– Atsauksmes

123
Novērtējums 4.710
№238 viesnīcas reitingā Kemera
4.2 Numurs
4.2 apkalpošana
4.0 Tīrība
5.1 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Neliela viesnīca ekonomiskai ģimenes atpūtai, kas atrodas kūrortciemā Kirish, 8 km no Kemeras pilsētas, 400 m no jūras. Viesnīca atklāta 2004. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Sastāv no divām galvenajām 4 stāvu ēkām (ir lifti).Vairāk →
аватар gaarkka
Turcijā bijā m pirmo reizi, vienkā rš i prieks! Dzerot ū deni visu diennakti, ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs, ī paš i iepriecina zaļ umi uzturā . Dienas laikā mū zika ir ļ oti garlaicī ga) Vakarā derē s dejā m) Animators ir forš s, piedalī jā s konkursos, bija jautri) Baseins ir tī rs, nesmarž o pē c balinā tā ja. … Tomēr ▾ Turcijā bijā m pirmo reizi, vienkā rš i prieks! Dzerot ū deni visu diennakti, ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs, ī paš i iepriecina zaļ umi uzturā . Dienas laikā mū zika ir ļ oti garlaicī ga) Vakarā derē s dejā m) Animators ir forš s, piedalī jā s konkursos, bija jautri) Baseins ir tī rs, nesmarž o pē c balinā tā ja. Alus garš ī gs. Uzreiz apmetos jaukā istabiņ ā ar skaistu skatu uz kalniem) 5 minū š u gā jiens lī dz jū rai, mī nus - oļ i, bet koraļ ļ i situā ciju labo) Palika tikai labi iespaidi.
аватар nkano257
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Neesmu izvē lī gs cilvē ks un braucu gan ekskursijā s, gan jū rā , gan viesnī cā , lai varē tu kaut ko uzkost un pā rnakš ņ ot. Ierodoties mums tika dota iespē ja izvē lē ties vai nu istabu 4. stā vā ar saplī suš u kondicionieri vai istabu 1. … Tomēr ▾ Neesmu izvē lī gs cilvē ks un braucu gan ekskursijā s, gan jū rā , gan viesnī cā , lai varē tu kaut ko uzkost un pā rnakš ņ ot. Ierodoties mums tika dota iespē ja izvē lē ties vai nu istabu 4. stā vā ar saplī suš u kondicionieri vai istabu 1. stā vā . Izvē le bija acī mredzama par labu istabai ar gaisa kondicionieri 1. dienā , BET pē c reģ istrē š anā s izrā dī jā s, ka: 1) Tualete pil no griestiem. Duš ā nav aizkara, un viss ū dens izplū st pa grī du. 2) Skudras skraida pa visu istabu. Un uz gultas un aizkariem ir traipi. Daž as kontaktligzdas nedarbojas un izlī p no sienas. 3.1. stā va balkons ir tik zems, ka tavā istabā var iekļ ū t ikviens, kurš vē las vienkā rš i pā rkā pt, tā pē c balkons tika atvē rts tikai, lai pakā rtu vai paņ emtu lietas. Nakts š ajā istabā bija kā ellē . 4) Mē ģ inā jā m nā kamajā dienā uz visiem laikiem nomainī t numuru, bet jau pē c 3. piegā jiena pieņ emš anā gandrī z nā cā s cī nī ties, lai tiktu pie cita numura. Beidzot dabū ju istabu piektajā stā vā . Izlasot atsauksmes, sapratu, ka š ajā viesnī cā ir tā da sistē ma. Tevi uzreiz ieliek kā dā sliktā istabā , un tad vai nu kamē r nesamaksā si deņ už ku, vai arī kamē r nesā c speciā li lamā ties, tikai tad pā rceļ uz mazliet labā ku istabu. 5) Pludmale...tā ir tikai miskaste pat par tik mazu naudu...20 metru platumā , daudz cilvē ku (jo š ī ir 3 viesnī cu pludmale), daž i sauļ oš anā s krē sli ir salauzti, lai nebū tu saulē vajag aizņ emt vairā k vietas PIRMS brokastī m! Pludmalē nav duš u vai ģ ē rbtuvju. Lai nomazgā tu sā li, jā ieiet istabā . 6) Ē damistabā ir ļ oti karsts un smacī gs. Un ā rpusē jums iepriekš jā paņ em galds. Ē damistabas trauki un galda piederumi ir nedaudz taukaini. Arī rinda pā rtikai. 7) Patī kama mū zika skan tikai ē š anas laikā . Vakarā lī dz 23.00 un reizē m lī dz 00.00 bļ auj aizsmakusi kolonna ar "mū su" sitieniem. Jū s varat aizmigt tikai ar ausu aizbā ž ņ iem. 8) Es neredzē ju animā ciju. Bā rs nepā rbaudī ja. ES nedzeru. 9) Ar ē dienu viss ir kā rtī bā , tu nepaliksi izsalcis. 10) Silta jū ra un skaisti skati. Bet tas nav viesnī cas nopelns. Secinā jums: Pā rē jiem labā k izvē lē ties citu viesnī cu. Mī nusu skaits ievē rojami pā rsniedz plusu skaitu.
аватар helgafromsoulland
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja vē laties atpū sties, neiesaku. Mū zika ir tik skaļ a, ka 5 stā vā nebija iespē jams aizmigt. Lī dz 23:00. Patiesī bā tas vē lā k tika izslē gts. Pā rsvarā krievu pops, dziesmas ar mammā m. Nezinu, ko darī ja tie, kas tur ieradā s ar bē rniem vai veciem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Ja vē laties atpū sties, neiesaku.
Mū zika ir tik skaļ a, ka 5 stā vā nebija iespē jams aizmigt. Lī dz 23:00. Patiesī bā tas vē lā k tika izslē gts. Pā rsvarā krievu pops, dziesmas ar mammā m. Nezinu, ko darī ja tie, kas tur ieradā s ar bē rniem vai veciem cilvē kiem... , viesnī cas administrā cija, ņ em vē rā , TĀ IR DISREPENIJA! Cilvē ki nā k atpū sties, un viņ iem ir tiesī bas izvē lē ties, piemē ram, klausī ties š ausmī gu mū ziku vai gulē t. Katru dienu vediet visus uz klubu! Izklaidei izveidojiet citu istabu, piemē ram, Mia Rosa, galu galā ieslē dziet š o š ausmī go popmū ziku klusā k.

Ieradā mies ap desmitiem vakarā . Viņ u vakariņ as ir beiguš ā s. Jautā ju, vai var kaut ko apē st, mums ir 03.08. jau tika uzskatī ta par pirmo dienu viesnī cā . Man atteica. VIESNĪ CAS ADMINISTRĀ CIJA, bū tu jauki, ja jū s piedā vā tu vismaz neko...
, ņ emot vē rā , ka citā s viesnī cā s cilvē ki gatavoja pusdienu kastī tes ekskursijā m un uz lidostu, kā arī piedā vā ja uzkodas pat naktī , ja reģ istrē jaties vē lu, spriež ot pē c citu viesnī cu atsauksmē m.

Man daļ ē ji bija gultas veļ a. Es uzreiz nepamanī ju, bet zem tā s bija notraipī ta viesnī cas spilvendrā na un lū pu krā sa, kas atvē rtos pirmajā reizē , ja, protams, kuram ir ī stā gulta.

Arī tarakā ns tika sastapts istabā.

Noņ emts dienu pirms izbraukš anas. Vienreiz. Noņ ē ma kaut ko skaļ i teica, protams. Lai gan es jautā ju agrā k. Vienkā rš i ignorē ts.

Bā rmenis rū gtā tonī teica, ka "tā da nav", kad prasī ju vienreizē jo glā zi dzē rienam. Bet tomē r tad dodot. Es izmantoju tikai vienreizē jos traukus, jo trauki tur ir atseviš ķ a tē ma. Cilvē ki meklē tī rus š ķ ī vjus, lai paē stu. Daudz acī mredzami netī ru trauku, ar pā rpalikumiem no iepriekš ē jā m ē dienreizē m.
Tas pats bā rmenis lū dza mani un manu draugu, kuram bija savainota kā ja, apsē sties pie cita galda, jo viņ š gribē ja sē dē t pie tā , kur mē s sē dē jā m. Š ausmas.

Muš as karā jas tieš i virs ē diena. Ja to neņ em vē rā , ē diens š eit droš i vien ir pluss... , daudz, daž ā di ē dieni, saldumi, arbū zs, garš ī gi piedevas. Kafija ir lieliska, bet garš ī gs alus un sulas.

Par to, vai viesnī ca atbilst savai cenai...tad nē . Es neesmu gatavs maksā t par to, ka desmit dienu laikā neizgulē ju tā s š ausmī gā s "diskotē kas", ja to tā var nosaukt. Ja nē , tad viesnī ca bū tu tā vē rta. Un tas, manuprā t, neļ aus ne 3 zvaigznes, ne 5 zvaigznes viesnī cā . Tas nekur ir nepieņ emami. Kā arī netī rie trauki, gultasveļ a un rupjī bas.
Manuprā t, zvaigž ņ u skaits ir par istabas interjeru, iespē jams, pludmales un sauļ oš anā s krē slu stā vokli, daudzveidī gu un garš ī gu ē dienu vai ne. Bet viss, ko es aprakstī ju iepriekš , ir kaut kas tā ds, kas nekur netiks atļ auts.
Vislabā k bija ē st mazā k, bet tī rus traukus.
Lai istaba ir ar sliktā ko remontu, bet tī ru gultasveļ u utt. , jo visam ir robež a, vismaz. Tā pē c es neiesaku š o viesnī cu.
аватар dima_tkachenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istaba normā la, treš ais stā vs, viss tī rs, kondicionieris (svarī gā kais! ), Ledusskapis (svarī gi! ), TV (mums nevajag) - viss darbojas, dvieļ i, tualetes papī rs, š ķ idrā s ziepes, tī rī š ana ik pē c trim dienā m. … Tomēr ▾ Istaba normā la, treš ais stā vs, viss tī rs, kondicionieris (svarī gā kais! ), Ledusskapis (svarī gi! ), TV (mums nevajag) - viss darbojas, dvieļ i, tualetes papī rs, š ķ idrā s ziepes, tī rī š ana ik pē c trim dienā m. - nav sū dzī bu! Karstais ū dens beidzas, kad vakarā masveidā atgriež amies no jū ras, vakarā pē c jū ras apmierinā jā mies tikai ar vasarī gu ū deni, no rī ta - vienmē r bija. Ē diens: Ē dienu daudz, viss garš ī gi, izvē lies pats, var ē st pē c sirds patikas, nedē ļ as laikā nepaspē jā m nogarš ot visus ē dienus - nekā du sū dzī bu. Jū ra skaidra, silta, sā ļ a, lieliska, pludmale maza, bet publika nemitī gi mainā s, tā pē c nekad nav bijis kritisku problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem. Pludmalē oļ i, pē das jū tamas, mums patika - sava veida pē du masā ž a. Cilvē ki ar apakš stilbiem peldē jā s č ī bā s. Lī dz pludmalei - piecu minū š u gā jiens.
Baseins smarž o pē c hlora, bet mē s esam nedaudz pā rsteigti, kā pē c drū zmē ties baseinā , kad ieradā mies Vidusjū rā? ! ? ! ! ? !!
Kā dreiz bā rā dzē rā m alu un kolu ar ledu, mums vispā r nav iet pa bā ru. Mums ir jū ra vai ko darī t. Wi-Fi – atkal nepieslē dzā mies, nedē ļ a bez interneta – ir ī sts pā rtraukums no ierastā ikdienas informā cijas pieplū duma. Personā ls - laipni gaidī ts vairā kas reizes dienā , visi draudzī gi. Publika pā rsvarā ir no Ukrainas, daž i no Krievijas, daž i no Turcijas un daž i no citā m valstī m. Atzī mē š u, ka, runā jot ar kā du Eiropas ģ imeni, viņ i uzzinā ja, ka viņ iem ir pretenzijas uz daž iem niekiem, jo ​ ​ lielā pieredze daž ā du valstu viesnī cā s dod iespē ju rū pī gi salī dzinā t.
Kopumā daž u komentē tā ju neapmierinā tī ba ir zinā mā mē rā pā rsteidzoš a.
Š ķ iet, ir divi varianti: vai nu cilvē ki tikko pametuš i kolhozu un izliekas par aristokrā tiem, piemē ram, Sirkovas un Svirida Golohvostija dzimtene, vai arī cilvē ki neadekvā ti izvē las vietu atpū tai, ja viņ i patieš ā m pusdieno restorā nos un neredz treš ais stā vs bez lifta. Š ķ iet, ka viss ir adekvā tā uztverē.
Un tomē r turku valodā ir viegli iemā cī ties pā ris frā zes, piemē ram, no "Merhab" (Sveiki), "Teshekur" (Paldies), "Chok Guzel" (Ļ oti labi), tas vienmē r sniedz pozitī vu reakciju un papildu laipnī bu. ...cieņ a pret mums . . Svē tki mums patika visā dā ziņ ā , atbilst naudai. Ar augstā kā m prasī bā m jums vajadzē tu meklē t citas viesnī cas ar augstā ku lī meni - un par augstā ku cenu. Lai jaukas brī vdienas! Paldies viesnī cas personā lam!
Вигляд з тераси нашого корпусу готелю. Пляж. Ранковий пляж.
аватар kroha.91
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca bija lī dzī ga cenas un kvalitā tes attiecī bai. Bet viņ i arī saņ ē ma rupjī bas, atbildot uz uzņ emš anu no pirmā s minū tes. Es nerakstu pē c numura, jo nosacī jumi par mū su cenu nevar bū t labā ki. Bet servisa nebija, tī rī š ana vispā r nebija, alus un kafija biež i beidzā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija lī dzī ga cenas un kvalitā tes attiecī bai. Bet viņ i arī saņ ē ma rupjī bas, atbildot uz uzņ emš anu no pirmā s minū tes.
Es nerakstu pē c numura, jo nosacī jumi par mū su cenu nevar bū t labā ki.
Bet servisa nebija, tī rī š ana vispā r nebija, alus un kafija biež i beidzā s. Pludmalē nav tualetes vai duš as.
Viesnī cas teritorijā ir peldbaseins, kurā viss tika nomazgā ts no flī zē m...
Tas ir š ausmī gi, visi ar viņ iem pastā vī gi strī dē jā s un biež i cilvē ki rakstī ja sū dzī bu un pā rcē lā s. Neej! ! !
аватар gabylya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vē l vakar atbraucā m no Kiriš iem, no š ī s viesnī cas. Es jums pastā stī š u par viesnī cu, lai nedaudz brī dinā tu tos, kas gatavojas uz turieni. Nekā dā gadī jumā neiesakā m! Apmetne, iekā rtota 5 stā vā , istabā - Ā frika, (nestrā dā kondicionieris, ledusskapis nestrā dā , ū dens ledus auksts, tualete nenolaiž ) istabiņ a trim, kurā ir vietas kā vienam. … Tomēr ▾ Vē l vakar atbraucā m no Kiriš iem, no š ī s viesnī cas. Es jums pastā stī š u par viesnī cu, lai nedaudz brī dinā tu tos, kas gatavojas uz turieni. Nekā dā gadī jumā neiesakā m!
Apmetne, iekā rtota 5 stā vā , istabā - Ā frika, (nestrā dā kondicionieris, ledusskapis nestrā dā , ū dens ledus auksts, tualete nenolaiž ) istabiņ a trim, kurā ir vietas kā vienam. Nav ne dvieļ u, ne spilvenu, tikai vakarā paprasī ja bē rnam spilvenu un iedeva trī s slapjus dvieļ us, jo nav laika nož ū t. . .
Nā kamajā dienā prasī ja š ī s viesnī cas menedž erim mainī t istabu, iedeva treš ajā stā vā , nu kad atvē ru koferi pē c mantā m, tad 3 mantu pakas, tas ir viens nodalī jums koferī , bija pagā jis! Reģ istratū rā viņ i meklē ja savos seifos pazaudē tas lietas, viņ u tur nebija. Man likā s, ka atstā ju viņ us mā jā s, bet arī viņ u nebija mā jā s. Trī s dienas es gā ju š okā un nesapratu, kas notiek, mans dē ls bija atstā ts savos š ortos un š ortos ar T-kreklu, kurā viņ š ielidoja. Nu par prieku man bija divi š orti un 2 T-krekli. Mū su atvaļ inā juma ceturtajā dienā , stā vot pie bā ra pē c alus, es vienkā rš i apstulbu, bā rmenis, kurš lē ja alu, bija mana dē la kreklā , protams, es griezos recepcijā , viņ i sauca istabeni un 5 stā vu. kura pirmajā dienā uzkopa istabu un pē c tam es biju ne tikai š okē ta, mana runa tika atņ emta...Istabene atnā ca manā T-kreklā...Uz jautā jumu, kur viņ a to dabū ja, viņ a teica, ka atrada pirmais stā vs zem gultas. Sā kā s demontā ž a, kā rezultā tā pē c stundas sarunas ar viesnī cas administrā ciju paziņ oja, ka samaksā s man 50$ un es visu aizmirsī š u un man pret viņ iem pretenziju nebū s, istabeni atlaidā m no darba (viņ a bija bē gle no Sī rijas), kā das mums var bū t pretenzijas. Mē s nezinā m, cik daudz lietu jums bija, varbū t vē laties atjauninā t savu garderobi uz mū su rē ķ ina.
Tā lā k bija viesnī cas gids, kuram uzrakstī ju sū dzī bu, izsauca policiju (atbrauca menedž era draugi, kas katru otro dienu viesnī cā dejo un dzer, š ortos un cepurē s) visi likumi ir viņ u pusē un ja Vē rš os pie viņ iem, iesū dzē š u tiesā sī rieš u bē gli, kurš palika bez darba un man neko nemaksā s. Kameras tajā dienā , lai skatī tos, bija izslē gtas, lietas kā pierā dī jums, ka tā s ir manas, man ir fotogrā fija, kur esmu š ajā T-kreklā , viņ i to izmeta. Kopumā viņ i darī ja visu, lai sevi aizsargā tu. Atnesa 50$ un viss.
Puiš i, visi, kas gatavojas doties uz š o viesnī cu, padomā jiet, jums to vajag. . . Tā s bū s 100% sabojā tas brī vdienas. Saimnieki ir š ausmī gi, tā du alkatī bu nebiju redzē jis. Ē dieni - dā rzeņ i, dū zis pā rliets ar kaut kā du skā bu mē rci, ja no rī ta neē da, tad pusdienā s liek skā bu, š efpavā rs iedod vienu vistas gaļ as gabalu, 5 cm, zivs bija 2 reizes, ceptas siļ ķ es un ceptas skumbrijas...Fu...Saldumi ir ļ oti maz no tiem demontē ti un nav garš ī gi. Viņ i nedod ū deni, tikai jums jā iet uz noplū di un jā savā c paš am ē damistabā . Tas biež i beidzas, un jums ir jā pē rk veikalā par 2 USD. Bā rs, 2 dzē rieni alu un vī nu (smird pē c kaut kā das misas, skā bs).
Vakara programma, skaļ runis kliedz, turku dziesmu mū ziku nevar dzirdē t, jo viesnī ca ir pilna ar turkiem, kas atpū š as, viņ i dejo un aplaudē pie sevis, piedzē ruš ies kā nelā gi. Un no rī ta bē rni peld baseinā un kliedz mū ziku ar paklā jiņ iem (tam ir video apstiprinā jums).
Netī rumu teritorijā visur ir kaķ u urī na smaka. Viesnī cā ir zirnekļ i, maskī ti un pat tarakā ni.
Tā ir nož ē lojama bedre, kurā visi darbinieki vē las jū s apmā nī t, parasti sā kas ar cilvē kiem. Katru dienu visi ir saš utuš i un kliedz, bet viņ iem vienalga!
Cilvē ki! Izlasiet š o atsauksmi, pirms dodaties uz š o sū du, un lai Dievs jū s svē tī no š ī s viesnī cas un nepatī kamā personā la!
Жалоба на отель Жалоба на отель
аватар kirichoknatalia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga! Istabas netī ras, vecas, veļ a notraipī ta, istaba iztī rī ta pē c tevis teiktā ! Ē diens ir kaut kas, ar gaļ u tikai vista! ! ! 7 dienas gandrī z katru dienu bija vistas muguriņ as, un pā … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga!
Istabas netī ras, vecas, veļ a notraipī ta, istaba iztī rī ta pē c tevis teiktā !
Ē diens ir kaut kas, ar gaļ u tikai vista! ! ! 7 dienas gandrī z katru dienu bija vistas muguriņ as, un pā ris reizes iedeva vistas fileju, viss pā rē jais ir kotletes ar sojas pupiņ ā m, kas nav iespē jams !! !
Gandrī z visi dā rzeņ i ir skā bi!
Augļ u arbū zs un pā ris reizes deva ā bolus!
Alkohols ir tikai alus un vī ns, ko nav iespē jams dzert!
Treš ajā dienā mums bija pā rsteigums brokastī s, Briseles kā postos bija kaut kā ds kukainis, nofotografē jā mies, parā dī jā m reģ istratū rā , uz ko mums atbildē ja, ka š ī fotogrā fija nav uzņ emta viņ u viesnī cā !
Atvaļ inā jums sabojā ts!
аватар katya.kazantceva_gmail.com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ilgi nerakstī š u par to, ka: nestrā dā lifts, daž ā s istabā s nestrā dā kondicionieri, nestrā dā TV, nav bezmaksas Wi-Fi, istabā s nav dzeramā ū dens , nav karstā ū dens, ē diens nav ī paš i garš ī gs, bū tī bā viss ir pikants, pludmale ir maza, netī ra un nav labi uzturē ta. … Tomēr ▾ Ilgi nerakstī š u par to, ka: nestrā dā lifts, daž ā s istabā s nestrā dā kondicionieri, nestrā dā TV, nav bezmaksas Wi-Fi, istabā s nav dzeramā ū dens , nav karstā ū dens, ē diens nav ī paš i garš ī gs, bū tī bā viss ir pikants, pludmale ir maza, netī ra un nav labi uzturē ta. BET PASTĀ VS NAV PAR TO!
Ieraksts par zā dzī bu un viesnī cas vadī tā ju un saimnieka bezatbildī bu.
Mē s reģ istrē jā mies 07/05/21 vakarā . Neizpakojā m koferus, paņ ē mā m peldkostī mus un devā mies uz jū ru. Mē s atgriezā mies vē lu, un no rī ta draugs konstatē ja, ka nav trī s maisu ar mantā m, draudzene un viņ as dē ls bija burtiski tajā , ko viņ i ieradā s. Uzreiz nereaģ ē jā m. . . Sā kumā domā jā m, ka aizmirsā m mā jā s, kad š ī versija pazuda, nolē mā m, ka izvilkā m lidostā . Treš ajā atpū tas dienā , ja to tā var nosaukt, nolē ma padomā t un pajautā t administratorei, vai tur nav paciņ as ar mantā m. Dabiski, ka nekas netika atrasts. Tas bū tu stā sta beigas, un mē s bū tu samierinā juš ies. Kā jau š eit, 4. atpū tas dienā , jutā mies kā seriā lā "Sē rkotā ji" un smiekli un grē ks. . .
Sē ž am pie baseina un skatā mies, kā viesmī lis lej mū su kreklā dzē rienus. Mana draudzene ir š okā...Viņ a aiziet pie adminas un saka, piemē ram, tā un tā...Viņ i "Jā , tas nevar bū t. " Mē s sakā m, zvaniet š eit apkopē jai, kas apkalpo 5. stā vu. Š ī sieviete iznā k...Un kā jū s domā jat? Drauga kreklā . Ī sā k sakot, lietas tika nozagtas un tas ir fakts. . . Š ī sieviete tika atlaista. Sakot, ka problē ma ir atrisinā ta. Protams, mē s bijā m saš utuš i, kurš segs zaudē jumus? Uz ko viņ i teica: labi, mē s varam jums iedot 50 USD pē c saņ emš anas. Starp citu, lietas bija aptuveni 3000 UAH.
Š is variants, protams, mums nederē ja, un mē s piedā vā jā m aiziet uz vienu no lē tā kajiem veikaliem Kemerā , zī molu Waikiki, un nopirkt visas drē bes, kas bija zagto lietu sarakstā , un tā s, savukā rt, apmaksā ja č eku, kam viņ i vispirms devuš i savu piekriš anu. Mē s devā mies tajā paš ā vakarā , nopirkā m vē l mazā k nekā tika nozagts, un summa sanā ca 100 USD. Pē c č eka nodoš anas administrā cijai mums teica, ka viņ i var maksā t tikai 60 USD un ka mē s paš i esam vainī gi, ka to paņ ē mā m. daudzas lietas. Godī gi sakot, tas bija pretī gi, un runa nav par š iem nelaimī gajiem 100 USD. Un attiecī bā pret mums. Ī sā k sakot, tas viss notika 3 dienas ar viesnī cas administrā cijas, tū risma aģ entū ras pā rstā vju, vietē jā s policijas lī dzdalī bu. Kurš mums teica, ka visizdevī gā kā iespē ja ir ņ emt 60 USD. Ņ emot vē rā paš reizē jo situā ciju un vispā rē jā s sajū tas no pā rē jiem, ir izveidojies teiciens...š eit jebkurā gadī jumā viņ i vē las tevi izdrā ž ē t vai nu morā li, vai fiziski.
No plusiem, svaigs kalnu gaiss, skaidra jū ra un vē sas ekskursijas, profesionā li plā notas aģ entū ras tuvumā , kas tur atpū tī sies, lū dzu sazinieties ar @roma_kirihс. Vienkā rš i izvē lieties citu viesnī cu! To ir daudz katrai gaumei un budž etam.
аватар _896111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca, kas "neizdevā s") Ā rā nekas, bet numuriņ i...Viesnī cai steidzami nepiecieš ams remonts. Antediluvian iekā rtas un mē beles. Telpas ir mazas. Viņ i nopirka istabu trim un dzī voja istabā uz diviem. Ir uzstā dī ts papildu atvā ž amais apvalks, kas izskatā s sliktā k nekā mums ir Ukrainā . … Tomēr ▾ Viesnī ca, kas "neizdevā s") Ā rā nekas, bet numuriņ i...Viesnī cai steidzami nepiecieš ams remonts. Antediluvian iekā rtas un mē beles. Telpas ir mazas. Viņ i nopirka istabu trim un dzī voja istabā uz diviem. Ir uzstā dī ts papildu atvā ž amais apvalks, kas izskatā s sliktā k nekā mums ir Ukrainā . Ē diens – es pat nezinu, ko teikt. Produkti š ķ iet labi, bet bez garš as. Gardi saldumi un arbū zi ar meloni. Bet vissliktā kie ir tie, ka mē s, ukraiņ i, tur neesam apmierinā ti. Televī zijā no 6 kanā liem - 4 krievu un divi turku. Mū zika kliedz visai viesnī cai, arī turku un krievu. Wi-Fi apmaksā ts - 10 dolā ri. Cena ir maza, bet pat par nelielu cenu var radī t komfortu.
аватар Pavel641487
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies 23.00, pē c starptautiskajiem standartiem reģ istrē š anā s notiek 14.00. Mums lū dza pagaidī t. Mē s atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies pastaigā . Daudzi, kas ieradā s vienlaikus, pā rsvarā Krievijas Federā cijas pilsoņ i, sā ka strī dē ties un pieprasī ja, lai viņ us izš ķ ir agrā k. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 23.00, pē c starptautiskajiem standartiem reģ istrē š anā s notiek 14.00. Mums lū dza pagaidī t. Mē s atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies pastaigā . Daudzi, kas ieradā s vienlaikus, pā rsvarā Krievijas Federā cijas pilsoņ i, sā ka strī dē ties un pieprasī ja, lai viņ us izš ķ ir agrā k. Mē s necī nī jā mies. Cieņ a rada cieņ u, atceries š o patiesī bu! Vienos pē cpusdienā puisis no reģ istratū ras mū s atrada pats un piedā vā ja reģ istrē ties agrā k. Mums iedeva 508. istabu pirmajā ē kā.4. stā vā ar skatu uz baseinu, kalniem un apelsī nu audzē m. Mums patika. Kondicionieris darbojā s labi, pat dvieļ us neprasī jā m, bija savs, dzirdē ju, ka viesnī cā ir problē mas ar dvieļ iem, lai gan man personī gi liekas, ka dvielis ir kā apakš veļ a, tam jā bū t individuā lam un savam. Mums tas bija nenozī mī gs sī kums.
Ar lopsteriem nebarojā m, bet izsalcis nekad neaizbrauksi, katrs atradī s kaut ko savai gaumei. Kopumā ē diens atbilda vidē jam turku č etriniekam. Kafija vusnoe, sulas nedaudz atš ķ aidī ta, bet labā k nekā Ē ģ iptē . Baseins ir tī rs, kopts, lai gan gā ju uz jū ru un baseinā nekad neesmu peldē jusies. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs.
P/S. Cienī jamie mū su ziemeļ austrumu kaimiņ a pilsoņ i, vē rojot jū su uzvedī bu, es vē los jums sniegt nelielu padomu: pievienojiet vā rdu krā jumam tā dus vā rdus kā : "paldies", "lū dzu", "atvainojiet", "labā pē cpusdienā ", "ardievu" "un darbinieki izturē sies labi pret jums un turkiem kopumā . Atbrī vojieties no mazvē rtī bas kompleksa, kas ir jū su asinī s. Iesaku š o viesnī cu labā m brī vdienā m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Sav4ukv
Būšu ļoti pateicīga par informāciju!
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums vikusya_7
Sveiki! Pastāstiet, kas bija viesnīcā, kā tur ēd, cik tālu ir pludmale, kā notiek pārvietošanās? Vai pludmale ir aprīkota ar sauļošanās krēsliem utt. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums vikusya_7
Labdien! Lūdzu, pastāstiet man par šo viesnīcu. Kā ir apkalpošana, ēdināšana, pludmale. Būšu ļoti pateicīgs.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums olenyc
nav auksts ūdens jūrā 4 gadus vecam bērnam maija vidū.kāda ir ūdens temperatūra
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums yyyuliana
nu...
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Небольшой отель для экономичного семейного отдыха, расположен в курортном поселке Кириш, в 8 км от города Кемер, в 400 м от моря. Отель был открыт в 2004 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Состоит из двух основных 4-этажных зданий (лифты есть).

Atrašanās vieta В 38 км от аэропорта г. Анталия, 8 км от г. Кемер, в п. Кириш.
Pludmales apraksts Собственная часть на общественном песчано-галечном пляже, находится в 400 м от отеля, через дорогу (подземного перехода нет). Заход в море — песок, галька. Пляжных полотенец нет.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, Wi-Fi (платно, на территории), 1 основной ресторан, 1 бар у бассейна: часы работы 10:30-22:30, 1 открытый бассейн, площадь 170 м2, часы работы с 08:00-19:00, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: депозит.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн, 1 водная горка, детский клуб (4-12 лет), часы работы 10:00-17:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — софт-анимация, турецкая баня, сауна, спокойная анимация (работает с 1 мая по 30 сентября), дартс, 1 водная горка, часы работы 10:30-12:00 и 15:30-17:00. Платно — массаж, 1 теннисный корт (с бетонным покрытием), водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле: 130 standard room (макс. 3 чел., 25 м2).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф на ресепшн (бесплатно), Wi-Fi (платно), телефон (платно), мини-бар (платно), душ, фен (бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Kiris, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 814 20 57
Fax: +90 242 814 20 47
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.