Beldibi Beach Hotel 4*– Atsauksmes

55
Novērtējums 3.410
№266 viesnīcas reitingā Kemera
4.2 Numurs
3.9 apkalpošana
4.0 Tīrība
3.5 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2002. gadā, pēdējais renovācija notika 2018. gadā. Viesnīca ģimenes un jauniešu ekonomiskai atpūtai, atrodas pāri ceļam no jūras, Beldibi ciematā.Vairāk →
аватар Marinabrest
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Esmu apmetusies daudzā s viesnī cā s. Nekad nav rakstī jis atsauksmes. Bet š oreiz es sev apsolī ju, ka rakstī š u par š o viesnī cu visos portā los. Es tajā atpū tos 10 dienas. Tā s bija 10 dienas "izdzī voš anas spē lē s". … Tomēr ▾ Esmu apmetusies daudzā s viesnī cā s. Nekad nav rakstī jis atsauksmes. Bet š oreiz es sev apsolī ju, ka rakstī š u par š o viesnī cu visos portā los. Es tajā atpū tos 10 dienas. Tā s bija 10 dienas "izdzī voš anas spē lē s". Š eit viss ir briesmī gi! Tici man, labā k dzī vot teltī nekā š ajā viesnī cā . Iesim cauri secī bā : 1. Guļ amvieta ir normā la. Mana istaba tika iztī rī ta 1 reizi. Nekaunī ga vecene, kas ielauzā s manā istabā , kad es gulē ju. Tomē r tas viņ ai netraucē ja tī rī t, pareizā k sakot, radī t tī rī š anas izskatu. Viņ a paņ ē ma miskasti un noslaucī ja to pie galda (un tas bija tikai tā pē c, ka es tur nometu santī mu ar nominā lvē rtī bu 2 Baltkrievijas rubļ i, kas ir ļ oti lī dzī gs 2 eiro. Viņ a to rū pī gi izslaucī ja un laimī ga izskrē ja no istabas ar viņ as atradumu)). Man ar lielā m grū tī bā m tika nomainī ta izdegusi spuldze (vienī gā , lū dzu, ieskrū vē ta). 2. Uz vietas ir peldbaseins, tač u ir vē rts atzī mē t, ka peldē ties var tikai lī dz 18.00. 3. Uzturs. Ē dienā nav daž ā dī bas. Daudz dā rzeņ u. Tas bija ļ oti noderī gi.
Darbinieku iecienī tā kā izklaide ir mocī t tū ristus ē damzā les durvju priekš ā . Viņ i gaida, kad pulcē sies kā rtī gs cilvē ku pū lis, un tad ķ ircina, nedaudz paverot durvis un dodot cerī bu, ka tagad sā ks, bet nē...Un vienmē r ir rinda, jo cilvē ki, kuri š eit nav pirmajā dienā zini, ka, ja atnā ksi pē c vakariņ u sā kuma, mielosies ar pā rpalikumiem, jo ​ ​ ē diena ir maz. Ja jums ir slā vu izskats, pat neceriet, ka dabū sit labu vistas gabalu (citas gaļ as nav). Smalkas iet uz turku š ķ ī vjiem. Augļ us ir arī ļ oti grū ti "sagrā bt". Neiesaku dzert dzē rienus no aparā ta, sula tur ir nezinā mas izcelsmes ar dī vainā m nogulsnē m. No uztura priekš rocī bā m varu atzī mē t tikai patieš ā m garš ī gu maizi. Bet par naudu, ko maksā jat, es nedomā ju, ka jū s ar prieku ē st maizi. ) bet ja godī gi, pā ris reizes man ļ oti paveicā s. Viesnī cas ī paš nieki sagatavoja fotogrā fijas vietnei, fotografē ja ē dienu.
Š ajā s divā s dienā s paē dā m vairā k vai mazā k normā li. Galdi ir ļ oti netī ri un pastā vī gi lipī gi. 4. Bā rs. No servisiem "viss iekļ auts" var paņ emt sarkanvī nu, baltvī nu un superkokteili "alus + ū dens". Un tad, tikai 1 glā ze vienā reizē , ja vē laties vairā k, atgriezieties. Vienai pieejai 2 tases nav iespē jamas !! ! Es mē ģ inā ju noskaidrot, kā pē c. Bā rā strā dā još ais skolnieks atbildē ja: "Jo es tā teicu. Mē s varam pat cī nī ties, bet jū s neko nepanā ksit. Tā ir Turcija. Meklē jiet taisnī bu Krievijā. " 5. Personā la attieksme. Man te pat nav ko teikt. Cilvē ki, kurus viņ i uzskata tikai par tautieš iem. Visi pā rē jie tū risti viņ iem ir dzī vnieki. Darbinieki nezina elementā rus komunikā cijas ar klientiem noteikumus. Kopumā varu rezumē t: ja meklē labu nakš ņ oš anas vietu, tad š ī noteikti nav š ī viesnī ca! Meklē jiet labā kas 3 zvaigznes, kas, ticiet man, bū s daudz labā kas nekā š ī s 4 *. Es pat nezinu, kas viņ iem deva š ī s zvaigznes. )))
аватар ellen85
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja vē laties sabojā t savas brī vdienas, dodieties uz Beldibi pludmales viesnī cu. Mē s atpū tā mies 2023. gada jū lijā . Pirmajā dienā mū s ievietoja citā viesnī cā netā lu no š ī s, vistu kū tī , kur bija smirdoņ a, kaķ i, troksnis. … Tomēr ▾ Ja vē laties sabojā t savas brī vdienas, dodieties uz Beldibi pludmales viesnī cu. Mē s atpū tā mies 2023. gada jū lijā . Pirmajā dienā mū s ievietoja citā viesnī cā netā lu no š ī s, vistu kū tī , kur bija smirdoņ a, kaķ i, troksnis. Mums tā bija elliš ķ ī ga nakts, viņ i paskaidroja, ka lī dz rī tam nav vietas. To darī ja arī citiem, cilvē ki sū dzē jā s, bet zaudē jumi, protams, netika atlī dzinā ti. Tas ir, esiet gatavi š ā dam iznā kumam, tā š eit ir norma. Attieksme bija redzama jau pirmajā dienā , bet nebija kur iet. Viesnī cas lī menis ir tā lu no č etriem, ko viņ i sev pieš ķ ī ra. Visā manā ceļ ojumu vē sturē š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. Nekā da apkalpoš ana, rupja attieksme pret cilvē kiem, istabas netī ras, kanalizā cijas smaka, tī rī š ana reizi nedē ļ ā , bet ne vienmē r, uz 10 uzturē š anā s dienā m mums iedeva netī rus dvieļ us. Wifi ir maksas, nopirkā m internetu pie viņ iem uz 8 dienā m septī tajā dienā , internets bija atslē gts, bez paskaidrojumiem. Ē diens biež i nav svaigs, daž reiz piededzis.
Virtuvē pavā rs ir bubulis un ruds, ļ oti rupji izturas pret cilvē kiem, kā pret parazī tiem, ē diens vienmuļ š . Pludmale ar bruģ akmeņ iem. Es stingri neiesaku š o ē stuvi, ja vien nevē laties iziet cauri ellei!
аватар vitaaaaa
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien Pirmo reizi atpū š amies š ajā viesnī cā , ā tri nopirkā m biļ eti, sakā rtojā m budž etu, jū ras pirmo rindu un nolē mā m paē st. Viņ i paņ ē ma pastā vī gu tū risma operatoru, uzticē jā s, bet velti !!! 1. … Tomēr ▾ Labdien Pirmo reizi atpū š amies š ajā viesnī cā , ā tri nopirkā m biļ eti, sakā rtojā m budž etu, jū ras pirmo rindu un nolē mā m paē st. Viņ i paņ ē ma pastā vī gu tū risma operatoru, uzticē jā s, bet velti !!!
1. Telpas ar pelē jumu un š ausmī gu smaku, tikai caur neatlaidī bu un skandā lu izdevā s vienoties par mazliet labā ku istabu, kuras, kā jau iepriekš teica, nav!! ! Melo un spekulē par muļ ķ iem
2. Ē diens ir vienkā rš s, bet tas ir "maisī jums" bez gaļ as, bez zivī m, bez augļ iem, bez saldumiem....Tikai sapuvuš i apelsī ni un ū denī izmē rcē ti cepumi...Vispā r nav vē rts ē st! Un tas, kurš ieradā s pirmajā s 30 minū tē s, nav izsalcis, tad nekā nav un viņ i neguļ pietiekami daudz ...Labumi jā pē rk tirgū!
3. Nav animā cijas
4. Viesnī cai nav teritorijas
5. Baseins ir viens mazs
6. Viesnī ca netī ra istabas, ne reizi 7 dienā s! Dzelteni nolietoti dvieļ i gadiem ilgi
7. Personā ls dusmī gs un neapmierinā ts
7. Vietē jais gids teica, ka š ī ir 3 zvaigž ņ u viesnī ca, nevis 4 zvaigž ņ u viesnī ca
8.
Internets ir maksas, bet nav jē gas to pirkt, tas darbojas ar 50% nepā rtraukti avā rijā m
9. Kontingents viesnī cā , pā rsvarā vecā ka gadagā juma cilvē ki

Ar plusiem jū ra blakus un VISS!!!

Ja jums ir ļ oti ierobež ots budž ets un nav svarī gi, kur jū s nakš ņ osit, jū s esat š eit.

Ņ emot vē rā augļ u, saldumu, interneta dā rdzī bu, ja vismaz apē stu nopē rkamā s pā rtikas normas (zivis, gaļ u), es varē tu daudz labā k samaksā t par viesnī cu un tomē r ietaupī t naudu.

Velti cerē ju uz tū roperatoru "Koral" Oksanu. Nav kompetents, vienkā rš i pā rdevu un aizmirsu! Es negribu atgriezties pie tā diem vadī tā jiem!
Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Vera.gomenyk
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav liela, bet mā jī ga. Istabas ir tī ras, bet jums ir jā pieprasa uzkopš ana. Valodu noskaņ ojuma darbinieki nezina tikai vissvarī gā ko. Ē diens bija vienmuļ š , bet sā tī gs. Ļ oti maz alkohola, bet tas mani netraucē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav liela, bet mā jī ga. Istabas ir tī ras, bet jums ir jā pieprasa uzkopš ana. Valodu noskaņ ojuma darbinieki nezina tikai vissvarī gā ko. Ē diens bija vienmuļ š , bet sā tī gs. Ļ oti maz alkohola, bet tas mani netraucē ja. Baseins ir tī rs. Internets par maksu.
Mums viss izdevā s, jo zinā jā m, kur ejam. Ainavas ļ oti forš as...jū ra super bet ne galna bet bruģ is.
аватар fedkiv.ln
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nedraudzī gi, nekopti, vienaldzī gi darbinieki, aizņ emti tikai ar sevi. Pirmkā rt, darbiniekiem ir pusdienas, bet atpū tniekiem nebija pietiekami daudz pā rtikas. Pē c 15 minū tē m bufete ir tukš a. Tī rī š ana ir simboliska, pat kreisais gals situā ciju neuzlaboja. … Tomēr ▾ Nedraudzī gi, nekopti, vienaldzī gi darbinieki, aizņ emti tikai ar sevi. Pirmkā rt, darbiniekiem ir pusdienas, bet atpū tniekiem nebija pietiekami daudz pā rtikas. Pē c 15 minū tē m bufete ir tukš a. Tī rī š ana ir simboliska, pat kreisais gals situā ciju neuzlaboja. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, Wi-Fi ir maksas, vā jš signā ls. Visi krē sli ir uzsē dinā ti, pā rskatī ti. Visi celiņ i un teritorija ir bruģ ē ti ar vecā m mē belē m, salū zuš i ledusskapji, nav kur staigā t. Nav omulī gi, nav ē rti. Vienī gais pozitī vais ir skaistie skati no balkona augstā kajos (! ) stā vos. Mē s centā mies vairā k laika pavadī t ā rpus viesnī cas.
аватар ziskin
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jā mies pē c atsauksmē m no budž eta, viss izrā dī jā s daudz sliktā ks. Viss iekļ auts. Alkoholu nedod, pludmalē remonts, apsaimniekotā ji ņ em naudu un nedod labu istabu, tikai savu, sū dzas, bet saimnieks nereaģ ē . … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies pē c atsauksmē m no budž eta, viss izrā dī jā s daudz sliktā ks. Viss iekļ auts. Alkoholu nedod, pludmalē remonts, apsaimniekotā ji ņ em naudu un nedod labu istabu, tikai savu, sū dzas, bet saimnieks nereaģ ē .
аватар shenia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca. Tas ir ļ oti lē ti. . . tā pē c kontingents š eit ī paš i neplū st - tas ir lielā kais trū kums))). Un tā - ē diens garš ī gs, telpas tī ras, tuvu jū rai. Izvē lē jos viesnī cu ar sliktā m atsauksmē m, lai nekļ ū tu pā rā k karsts par all-inclusive. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Tas ir ļ oti lē ti. . . tā pē c kontingents š eit ī paš i neplū st - tas ir lielā kais trū kums))). Un tā - ē diens garš ī gs, telpas tī ras, tuvu jū rai. Izvē lē jos viesnī cu ar sliktā m atsauksmē m, lai nekļ ū tu pā rā k karsts par all-inclusive. Plā noju vietē jā s kafejnī cā s ē st to, ko gribu (ja pusdienā s vai vakariņ ā s nav olbaltumvielu). Bet tas nav tik slikti, kā viņ i to dara. Ē diens bija daudzveidī gs un bagā tī gs. Vistas vienmē r bija daž ā dā s variā cijā s, pupiņ as, aunazirņ i, liellopu gaļ a, zivis, sieri...No augļ iem viņ i deva meloni, arbū zu, vī nogas, ā bolus, bumbierus, plū mes. Bet es devos pirkt vietē jos persikus un vī ģ es (tie ir dievī gi).
Netā lu no viesnī cas ir daudz punktu, kur pā rdod augļ us un svaigi spiestu apelsī nu sulu (0.5 l tikai 1 USD), 4 saldē juma karotes - 1 USD. Tuvumā ir daudz tirgu - cenas zemā kas nekā Kijevas, ū dens - 0.5 - 6 UAH. Es saņ ē mu veselu č emodā nu ar viesiem. Jū ra ir tī ra un silta. Vienī gais, ka kā jas ir sagrieztas uz oļ iem, tā pē c es nopirku sev turku ziepju traukus par 2 USD. Menedž eris personī gi devā s uz pludmali no rī ta un vakarā un pā rliecinā jā s, ka visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un izbrauca vietē jos cilvē kus un atpū tniekus no citā m viesnī cā m - lai viņ a viesnī cas atpū tniekiem bū tu ē rti gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem, nevis uz grants. . Viss forš i. . . izņ emot paš u atpū tnieku uzvedī bu (tikai kauns par daž iem, nospļ aujas, nodzeras lī dz bezsamaņ ai, krata savas tiesī bas kā . ).
Iesaku viesnī cu.
аватар Joli
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki! Ticu, ka mans apskats bū s noderī gs un noteikti objektī vs! Izvē lē jā mies ī paš i lē tu viesnī cu, jo budž ets bija ļ oti ierobež ots un gribē jā s tī ru un skaistu jū ru. Kas attiecas uz jū ru, tad tā s noteikti nepievī la - gan siltas un tī ras, gan ainavas - vienkā rš i bez vā rdiem! Viesnī ca: Es sapratu, ka dodos uz budž eta viesnī cu. … Tomēr ▾ Sveiki! Ticu, ka mans apskats bū s noderī gs un noteikti objektī vs! Izvē lē jā mies ī paš i lē tu viesnī cu, jo budž ets bija ļ oti ierobež ots un gribē jā s tī ru un skaistu jū ru. Kas attiecas uz jū ru, tad tā s noteikti nepievī la - gan siltas un tī ras, gan ainavas - vienkā rš i bez vā rdiem! Viesnī ca: Es sapratu, ka dodos uz budž eta viesnī cu. . . Bet es domā ju tā : katrs cilvē ks ar jebkā diem ienā kumiem ir pelnī jis un viņ am ir tiesī bas uz tī ru istabu, tī ru vannas istabu un tī riem dvieļ iem. Iepriekš ē jiem atpū tniekiem tualete netika noņ emta, un dvielis mums bija salocī ts uz gultas - kad es atloku, OOOO š ausmas, pa visu dvieli bija traipi no menstruā cijā m. Kur tas ir?? ? Uzturē š anā s laikā numurs netika iztī rī ts. Varbū t kā dam tas patī k. . . Bā rā brilles ir netī ras. Nu, ī si sakot, tas noteikti nav 4 * un kā ceļ ojumu rī kotā ji to var pā rdot, izrā dā s, ka tā ir mā nī š ana. Š ī s prasī bas, kas tiek izvirzī tas č etriem, š ajā viesnī cā absolū ti nav. Š ī ir viesnī ca bez zvaigznes. Jā , labs garastā voklis un kompā nija - tas pā rē jā ir galvenais, bet tomē r. . .
аватар christina.koval25
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par ē dienu nav jautā jumu, viņ i baroja normā li, daudz, izsalcis noteikti nebū si! Reģ istratū rā no rī ta lī dz vakaram bija 2 meitenes, kuras vienkā rš i nesasveicinā jā s. Pat tad, kad tu saki: Sveiki. Viņ i pat nepaskatī jā s tavā virzienā. … Tomēr ▾ Par ē dienu nav jautā jumu, viņ i baroja normā li, daudz, izsalcis noteikti nebū si! Reģ istratū rā no rī ta lī dz vakaram bija 2 meitenes, kuras vienkā rš i nesasveicinā jā s. Pat tad, kad tu saki: Sveiki. Viņ i pat nepaskatī jā s tavā virzienā...Vakarā puisis bija tur, un tā ir pavisam cita lieta: viņ š saka sveiki, pamudina, pasmaida...
Istaba: gulta tī ra, svaiga, tualetes durvis neslē dza slē dzeni, bija salauzta, ierodoties vannas istabā bija spogulis netī rs ar smagiem pilieniem, tas vienkā rš i nogalinā ja brī di, kad istabene atstā ja birsti tualetes vā ks pē c istabas uzkopš anas. . . (( Nu tas neskatoties uz to, ka neesam izvē lī gi cilvē ki. . . protams, ka ā ksts bija alva!
Vē l viens jautā jums ir tas, ka Wi-Fi ir maksas, un arī vestibilā...Viņ i maksā ja $ 2 dienā par 1 ierī ci...Bet es to labi noķ ē ru, arī istabā .
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti, bet ir nelielas nianses. . .
Pludmale atrodas pā ri ceļ am, jū ra ir tī ra, un apmē ram 20 minū š u gā jiena attā lumā ir Wild Beach, ū dens tur ir vienkā rš i neticams. . . Mē s tur biež i gā jā m.
аватар l.e.l.i.k.88
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā s 21.30. Mū s uzreiz sē dinā ja un aicinā ja vakariņ ot, lai gan vakariņ as jau bija pagā juš as, ē diens mums bija atstā ts. Istaba ir tī ra un ir atjaunota. Laba viesnī ca par š o budž etu. Braucā m pā ri jū rai. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā s 21.30. Mū s uzreiz sē dinā ja un aicinā ja vakariņ ot, lai gan vakariņ as jau bija pagā juš as, ē diens mums bija atstā ts. Istaba ir tī ra un ir atjaunota. Laba viesnī ca par š o budž etu. Braucā m pā ri jū rai. Tā atrodas 50m no viesnī cas, tī ra un silta. Ē diens normā ls, izsalkuš i nebijā m (kuriem interesē ja daudz grilē ti dā rzeņ i, zaļ umi daž ā dā s variā cijā s, svaigi dā rzeņ i, salā ti (amatierim tā ir Turcija).
Vistas bija daž ā dā s variā cijā s, jā slavē š efpavā rs, kā viņ am izdevā s to pagatavot tik daudzveidī gi. Ir neliels baseins. Viesnī cas teritorija ir maza. Nav animā cijas, bet mums tā nebija vajadzī ga. Paš i daudz staigā jā m, viesnī cā tikpat kā nepalikā m. Netā lu ir mež onī ga pludmale, ir vē rts aiziet, bet labā k pa pludmali braukt lejup, mums tur patika labā k. Ir arī eja augš ā pa tuneli pa slē gtu ceļ u, un jū s nokļ ū sit mež onī gā pludmalē , kas atrodas kalna otrā pusē , mums tas nepatika, tas ir ļ oti netī rs un ir daudz cilvē ku .
Izgā jā m pastaigā ties pa Kemeru, maksa 7 liras. Vai 1 dolā ru. Bet izdevī gā k ir maksā t lirā s. Izbraucā m vē lu vakarā , pā rsē š anā s bija 23.00 un izlidojā m 3.15. Pā rvaldniece mums atnesa nelielu uzkodu (ā bolus un sviestmaizes) - par š o ī paš o paldies. Mū su uzturē š anā s beigā s bija daž as problē mas ar karsto ū deni, bet es domā ju, ka jaunais ī paš nieks to ir atrisinā jis. Dzī vojā m 4 stā vā ar skatu uz jū ru. Pā rē jais bija izcils, vispā r kurš uz ko iet, tam sanā k. Š is ir labs 4. Tā tad, kurš vē las labu jū ru un tuvu viesnī cai, bez diskotē ku trokš ņ iem, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums.
Parādīt vairāk »


iemiesojums rahimova.olia
Es eju jūnija beigās, domāju, ko darīt ar atpūtu!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums rerebom
guļu pludmalē,bez ekskursijām un ar mērenu naktsdzīvi?kā pašai viesnīcai?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums dron020291
kad atpūšos runāju ar viesnīcas direktoru, gribu ar viņu sazināties!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 2002 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Отель для семейного и молодежного экономичного отдыха, расположен через дорогу от моря, в поселке Бельдиби.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от аэропорта г. Анталия, в 15 км от центра г. Анталия, в 10 км от г. Кемер, в п. Бельдиби I.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском песчано-галечном пляже, в 20 м от отеля. Протяженность пляжа — 10 м. Между пляжем и отелем есть дорога, подземного перехода нет. Пляжные полотенца выдаются под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 1 основной ресторан-бар, 1 бар у бассейна, 2 открытых бассейна, площадь 120 м2 и 30 м2, у бассейна: зонты и шезлонги (бесплатно), Wi-Fi в лобби (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водные виды спорта (платно), 1 водная горка.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 70 номеров. Представляет собой один основной 4-х этажный корпус (лифта нет), один 2-х этажный корпус Annex (рядом с основным зданием) и два одноэтажных бунгало.

Istabās

балкон, кондиционер, Wi-Fi: платно, душ, туалет, фен, мини-бар, телефон, TV: канали.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Merkez, Beldibi Sahil Yolu Atatürk Cad. No:96, 07990 , Beldibi, Kemer, Antalya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).