Xiza Beach Resort 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.510
10.0 Numurs
5.5 apkalpošana
7.0 Tīrība
9.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, 1 km attālumā no Kemeras un 38 km attālumā no Antālijas centra. Viesnīca tika atklāta 2013. gadā un sastāv no vienas četrstāvu ēkas. Viesnīcai ir sava pludmale, oļu. Viesnīcas 2 restorāni piedāvā starptautiskās, vietējās, itāļu un franču virtuves ēdienus. Viesnīcas daudzajos bāros tiek piedāvāti dažādi kokteiļi un vieglas uzkodas. Tā piedāvā apsildāmus āra un iekštelpu baseinus, atsevišķu bērnu baseinu, veikalus, automašīnu nomu, skaistumkopšanas salonu, TV istabu, autostāvvietu un ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. Izklaidei viesnīca piedāvā ūdens sporta veidus, biljardu, šautriņas, volejbola laukumus.Vairāk →
аватар Lasstocka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Priekš rocī bas: Viesnī ca ir jauna. Un ē diens ir daudzveidī gs (izņ emot augļ us). Trū kumi: Problē mas ar iekā rtoš anos (tikai bijuš o padomju republiku pā rstā vjiem!! ! ), slikta apkalpoš ana numurā . Pā rskats: Atpū ta Ksizā. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
Viesnī ca ir jauna. Un ē diens ir daudzveidī gs (izņ emot augļ us).
Trū kumi:
Problē mas ar iekā rtoš anos (tikai bijuš o padomju republiku pā rstā vjiem!! ! ), slikta apkalpoš ana numurā .
Pā rskats:
Atpū ta Ksizā.02-08.2007.
Visi mani negatī vie subjektī vie iespaidi ir saistī ti ar izlī gumu un tū roperatoru. Xizu varē jā m reģ istrē ties tikai 3. augusta vakarā...Otro augustu pavadī jā m netā lu no reģ istratū ras, mē ģ inot noskaidrot istabu trū kuma iemeslu. Nu nē , tas arī viss. Mē s (tur bijā m seš as ģ imenes, visas ar bē rniem) Pegaza pā rstā vjus sagaidī jā m tikai piecos vakarā . Un š is pā rstā vis vā rdā Murats mums paziņ oja, ka mē s te neviens neesam un mums nav kā piezvanī t. Un neviens mums neko nav parā dā . Ja viņ š kaut ko darī s, tas bū s tikai no tī ras filantropijas. "Bet neaizmirstiet iedot dzeramnaudu. " Samaksā jusi gandrī z divus tū kstoš us dolā ru par nedē ļ as atvaļ inā jumu, es biju š okē ta par š ā du atklā smi. Mē s ar dē lu nakš ņ ojā m citā viesnī cā , jau otrajā lī nijā , ar logiem pat naktī skats uz noslogotu š oseju. Un tas nekas. . . Tur vienai ģ imenei piedā vā ja istabu ar vienvietī gu gultu. Un meitene, viņ i saka, gulē s uz gultiņ as...Heh...Viltī ba ir tā da, ka ģ imene sastā vē ja no vecmā miņ as, viņ as mazmeitas un viņ as znots...Zyatek dabū ja, hmm...Un mums piedā vā ja dalī t istabu ar citiem cilvē kiem. . . Vienkā rš i aiziet prā tu. . . Jā , es sā kumā ieliku 20 USD par izlī gumu. . . Kā da jē ga? . .
Tā tad lieliskais numurs atlikuš ajā m piecā m dienā m nevarē ja novē rst negatī vo iespaidu par viesnī cu. + vē l viens rupjš puika recepcijā . Patiesī bā : pludmale ir maza, vietu nebija pietiekami daudz, bet blakus esoš ā s viesnī cas apsargi bez problē mā m ļ ā va sauļ oties savā pludmalē . Baseini nav ū dens, bet tī rs hlors. Rosa Residence iekš telpu baseinā (Xiza ir viena no č etrā m rozē m, tā ir viena kompleksa sastā vdaļ a. Starp citu, tā pē c vietu pludmalē ir maz: č etru balinā š anas staciju iemī tnieki praktiski atpū š as divu viesnī cu teritorijā .
Ē diens ir labs. Gaļ a, aknas, zivis vienmē r ir tur. Vistas - vairā ki veidi. Nu vispā r, ja ej ē st - Ksiza ir piemē rots variants. Dienas laikā nav animā cijas. Vakarā - daž i dī vaini koncerti. "Bē rnu klubs" - maza, mū ž ī gi tukš a telpa ar netī ri zaļ ā m sienā m. "Akvaparks" - divi veci mazi slidkalniņ i. "Trenaž ieru zā le" - divpadsmit metru telpa un trī s trenaž ieri.
Un atkal par Pegazu. Meitene Ž anna, Pegasus gide, mū s atveda uz lidostu izlidoš anas dienā un uzreiz izmeta. Un terminā lis nebija tas pats...Mdya. Nu pie mums izrā dī jā s ļ oti sabiedrisks onkulis, kurš spē ja pierunā t autobusa š oferi, kurš atveda vā cu tū ristus, lai mū s aizved uz citu terminā li, kas atrodas divus kilometrus tā lā k. Es nezinu, kā mē s citā di tur tiktu ar koferiem un bē rniem. Mē s š ķ eldojā m divus dolā rus no deguna — un paspē jā m lidmaš ī nā iekā pt mugurā . Pamanī ju, ka vā cu gidi ar savā m grupā m stā v lī dz pat pasu kontrolei. Un tas, manuprā t, ir normā li. Bet Pegazs - nav vā rdu.. .
Пляж Вход в Ксизу Номер Номер Ванная комната Гардеробная Открытый бассейн Закрытый бассейн
аватар
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca vispā r ir sū dī ga Teritorija maza Nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu Ē diens ir slikts Kas ir 5 vai 4 zvaigznes? nestā stiet turkiem no kalpiem ir augstprā tī gi Viņ a palū dza atvē rt seifu tā pē c viņ … Tomēr ▾ Viesnī ca vispā r ir sū dī ga Teritorija maza Nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu Ē diens ir slikts Kas ir 5 vai 4 zvaigznes? nestā stiet turkiem no kalpiem ir augstprā tī gi Viņ a palū dza atvē rt seifu tā pē c viņ š uzkā pa ķ epu celi Vī rs gulē ja istabā un klepoja Tā pē c iebā za biksē s č uč meku un jautā , kā pie velna es Es runā ju no kalna Oborzeli ķ ē miem vispā r
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bhbyf123
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ir pagā juš i vairā ki gadi, bet š ie svē tki ir palikuš i neaizmirstami. Š is bija mū su pirmais un vienī gais ceļ ojums uz Turciju. Kad š ī viesnī ca tika atvē rta, tai bija 5 zvaigznes. Tagad viņ am ir 4 *, un pat 4 zvaigznes viņ am ir par daudz. … Tomēr ▾ Ir pagā juš i vairā ki gadi, bet š ie svē tki ir palikuš i neaizmirstami. Š is bija mū su pirmais un vienī gais ceļ ojums uz Turciju. Kad š ī viesnī ca tika atvē rta, tai bija 5 zvaigznes. Tagad viņ am ir 4 *, un pat 4 zvaigznes viņ am ir par daudz. Es ceļ oju ar savu pusaugu dē lu un gribē ju, lai viņ am nebū tu garlaicī gi. Man ieteica Xiza kā jaunieš u viesnī ca. Vecā ki, padomā jiet tū kstoš reiz, kad sū tā t tur savus bē rnus! Slavē tā diskotē ka atrodas pagrabā , un viņ i daudz ietaupī ja uz ventilā cijas rē ķ ina. Jaunieš i staigā visu nakti, un no rī ta viņ u pavadoņ i savā c no soliem. Vannas tecē ja, pē c duš as applū da visa grī da. Un ne tikai mū su istabā . Centrā lais kondicionieris bija salū zis kad ieradā mies, vajadzē ja divas dienas lai to salabotu!!!! ! ! Un tas ir viņ u karstumā . Bet pat pē c remonta viņ š tik tikko tika galā . Teritorijā koku NAV!! ! ! Vairā kas nokaltuš as plaukstas. Vienī gais labais ē diens bija brokastis. Maizī tes, olas un sieru ir grū ti sajaukt. Viss pā rē jais nav ē dams. Personā la attieksme viesnī cā ir 3 ar mī nusu.
аватар
 •  apceļots 21 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
satriecoš s … Tomēr ▾ satriecoš s
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на берегу моря, в 1 км от Кемера, и в 38 км от центра Анталии. Отель был открыт в 2013 году и состоит из одного четырехэтажного здания. Пляж у отеля собственный, галечный. В 2 ресторанах отеля предлагают блюда интернациональной, местной, итальянской и французской кухонь. В многочисленных барах отеля можно заказать различные коктейли и легкие закуски. К услугам гостей открытый и крытый бассейны с подогревом, отдельный детский бассейн, магазины, прокат автомобилей, салон красоты, ТВ-зал, парковка и услуги химчистки. Для развлечения в отеле предусмотрены водные виды спорта, бильярд, дартс, площадки для волейбола.

Tīmekļa vietne: Xiza Beach Resort
FAQ