Labs trio. Tas viss ir atkarīgs no ekskursijas cenas

Rakstīts: 28 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 11 — 20 oktobris 2016
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca nav paredzē ta tiem, kurus lutinā ja 5 * viesnī cas. Ir plusi un mī nusi.
Lieliska atraš anā s vieta! Pilsē tas centrā , pie jū ras. Nav jaunieš u viesnī ca, relaksē još ā m brī vdienā m.
Reģ istrē jieties tū lī t pē c ieraš anā s un vediet uz brokastī m. Tas ir jauki.
Numuri ir pieticī gi, nav mā jī gi, bet labi uzturē ti ar plaš u balkonu. Matrač i jauni, gultas veļ a un dvieļ i labā stā voklī , bet var bū t traipi. Mē s dzī vojā m ē kā ar baseinu. Apkā rt ir daudz zaļ umu. Bija pā rtraukumi ar ū deni, tie tika novē rsti. Baseina ū dens tika mainī ts katru dienu.
Seifs 1$ dienā neizmantojā m, nauda, ​ ​ telefoni nesaskā rā s.

Istaba tika tī rī ta katru dienu)))))) Dvieļ i nekad netika mainī ti 10 dienu laikā , gulta tika mainī ta vienu reizi, grī da netika noslaucī ta. Tī rī š ana bija kā trī s soļ u rituā ls: tualetes maiņ a. ruļ ļ i, atkritumu izveš ana, gultu klā š ana))))))
Personā ls ir pieklā jī gs un cenš as izrā dī t uzmanī bu, visi strā dā . Izņ ē mums bija gara auguma jauns puisis reģ istratū rā - viņ š visu laiku izlikā s, ka neko nesaprot un krieviski. nezina, bet patiesī bā ar daž iem atpū tniekiem brī vi runā ja krieviski. Viņ i jums nepalī dzē s reģ istratū rā (meklē jiet palī dzī bu bā rā , viņ i centī sies uzklausī t un palī dzē t!
Pludmale ir maza, bet tī ra ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek, aizņ emties lī dz 8.00. Ar pludmales dvieļ iem arī nepietiek – ņ em no mā jā m.
Restorā ns vienmē r ir tī rs un kā rtī gs. Galda piederumi un trauki ir tī ri. Netī rie trauki tika nekavē joties izņ emti. Menedž eris un viņ a komanda ir lieliski! Bā rā visi lien ar smaidu, ī paš i jauka ir meitene ar cirtā m. Bā rs lī dz 21.00 (alus, vī ns, kola, limonā de, karstvī ns, tē ja, kafija) Dzē rieni tiek pasniegti stikla traukos.
Sistē ma All atgā dina pilnu dē li. Ja vakariņ as sā kas 19.30, tad 20.00 nav nekā . Atpū tnieki bija ļ oti sasprindzinā ti - 7m augstumā sarindojā s IZBALSTS PŪ LIS. rinda uz pusdienā m un vakariņ ā m, 30 min. pā rtikas nebija - kā siseņ i izslaucī ti cauri. Viņ i sagrā ba pā rtikas kalnus, katrs pa trim š ķ ī vjiem. Tu skaties un jū ties kauns par citiem.
Cilvē ki, nerī kojieties tā , it kā rī t bū tu badastreiks!

No augļ iem arbū zs, melone, ā boli, daž reiz mandarī ni. Ē diens ir vienmuļ š , bet izsalcis nepametī si. Daudz zaļ umu, dā rzeņ u, divas reizes bija garš ī gas zivis no grila, vista ierobež otā daudzumā . Gaļ u praktiski neredzē jā m, bet tas nav pā rsteidzoš i, jo š ī ir budž eta 3 * viesnī ca, kas nozī mē ar budž eta ē dienkarti (starp citu, Kemerā lielveikalā.1 kg gaļ as maksā.17 USD) Pateicoties š efpavā ri par spē ju pagatavot garš ī gus mā jā s gatavotus ē dienus, neskatoties uz ierobež oto budž etu.
Kopumā svē tki izdevā s! Galvenais ir saprast, ka atrodaties 3 * viesnī cā ,
un nesalī dziniet ar 5 *, par kuriem samaksā jā t milzī gu naudas summu)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu