Unal Boutique Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
9.2 Numurs
10.0 apkalpošana
9.9 Tīrība
10.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi, 300 metru attālumā no tās privātās pludmales. Tuvākā autobusu pietura atrodas 50 metru attālumā. Viesnīca tika uzcelta 2020.Vairāk →
аватар Mari_Ko8
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi par jau diezgan pieklā jī go ceļ otā ja praksi. Bet š eit es nevarē ju pretoties - tik daudz pozitī vu emociju sanā ca! 1. Izmitinā š ana Viesnī cā ieradā mies brokastu laikā un ī stenī bā no mums ne tikai neprasī ja pabarot, bet arī izmitinā t lī dz 14:00, BET mums palū dza iet pa taisno ē st, un tikai tad izvē lē ties piemē rotu istabiņ u! Uzsveru, ka uzreiz tika piedā vā tas VISAS reģ istrē š anā s pieejamā s telpas, no kurā m izvē lē ties. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi par jau diezgan pieklā jī go ceļ otā ja praksi. Bet š eit es nevarē ju pretoties - tik daudz pozitī vu emociju sanā ca!
1. Izmitinā š ana
Viesnī cā ieradā mies brokastu laikā un ī stenī bā no mums ne tikai neprasī ja pabarot, bet arī izmitinā t lī dz 14:00, BET mums palū dza iet pa taisno ē st, un tikai tad izvē lē ties piemē rotu istabiņ u! Uzsveru, ka uzreiz tika piedā vā tas VISAS reģ istrē š anā s pieejamā s telpas, no kurā m izvē lē ties. Istaba plaš a, tī ra, viss darbojā s pareizi. Uzreiz gribu atzī mē t, ka mums bija izrakstī š anā s ap 16:00 un mums ļ ā va mierī gi sakravā t mantas un atbrī vot istabu gandrī z tieš i pirms izbraukš anas. Un, starp citu, viņ i atkal paē dinā ja vakariņ as ! !
2. Atraš anā s vieta
Atraš anā s vieta ir lieliski piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Pirmkā rt, viesnī ca atrodas pagalmos tā lu no ceļ a un naktī s nav dzirdamas ne motociklu sacī kstes, ne balsis - no vā rda tas nav nekas, izņ emot patī kamo rī ta gaiļ u dziedā š anu, un arī tad ne zem. paš i viesnī cas logi. Otrkā rt, ceļ š lī dz jū rai aizņ em maksimums 5 minū tes, kas arī ir patī kams bonuss! ! Jā , tieš ā m, pa ceļ am ir atkritumu konteineri, jo viesnī ca neatrodas netā lu no ceļ a (es atkā rtoju), bet gan pagalmos, kur atrodas lielo viesnī cu aizmugurē jā s zonas. . . Bet jums nevajadzē tu uz to koncentrē ties, jo jums vienkā rš i jā iet garā m lī dz skaistajai tī rajai jū rai! ! Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli - jebkurā laikā !
3. Ē diens
Pē c iegū to kilogramu skaita var spriest, ka ē diens te ir virsū ! Vienmē r ir gaļ a, daž reiz zivis, gardi grilē ti dā rzeņ i, svaigi salā ti. . . Bufete nav bezgalī ga, bet ē diena ir vairā k nekā pietiekami! Un viss ir radī ts ar mī lestī bu! ! Tas ir svarī gi. No dzē rieniem - visu diennakti ū dens dzesē tā jā , kā arī kafija un tē ja, un bā rā visā di Pepsi, forfeiti, spriti un vē l. . . No alkohola, sausā vī na - baltā un sarkanā .
Es tikai vē los izteikt dziļ u cilvē cisku pateicī bu viesnī cas ī paš niekiem un visam personā lam! ! Tik siltu ģ imenisku atmosfē ru nekur nebiju satikusi!
аватар aline-s
Atvaļ inā jumā ar mā su. Ekskursijas iegā des un reģ istrē š anā s brī dī viesnī cā internetā par to nebija neviena apskata, tikai informā cija Biblio-Globus tū roperatora mā jaslapā . Visu, kas tur rakstī ts, var aizmirst un palasī t atsauksmes. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar mā su. Ekskursijas iegā des un reģ istrē š anā s brī dī viesnī cā internetā par to nebija neviena apskata, tikai informā cija Biblio-Globus tū roperatora mā jaslapā . Visu, kas tur rakstī ts, var aizmirst un palasī t atsauksmes.
Uzreiz ī ss secinā jums: cena-kvalitā te, š is ir viesu nams, viesmī lī gi saimnieki, 7 min no jū ras, garš ī gi ē dieni, tiem, kas nav tendenciozi.

Mū su ceļ ojums maksā ja 3000 r. Divā m no Maskavas uz 8 naktī m AL. Cena un kvalitā te absolū ti sakrī t. 2020. gada vasarā atpū sties Krimā bū tu dā rgā k.
Viesnī cu vada liela ģ imene. Viesnī ca ir diezgan veca, ko var redzē t no vannas istabā m, gaisa kondicionē š anas, TV utt. Bet tā tika atjaunota 2020. gadā . Kosmē tiskais remonts. Iepriekš viesnī ca tika izī rē ta pa numuriem vietē jiem iedzī votā jiem. Tagad tas vairā k ir viesu nams, nevis viesnī ca.
Viesnī ca sastā v no divā m trī sstā vu ē kā m (bez lifta). Viesnī cā ir tikai vienas kategorijas numuri - standarta, tač u visi numuri ir pilnī gi atš ķ irī gi pē c izmē ra un stā vokļ a.
Lī dz jū rai ~ 600 m jeb 7 minū tes.
Pludmale ir smilš aina-oļ u, oļ i jū rā . Viesnī cā bija arī lietussargi (š obrī d tie ir bez maksas), bet vajag pā rbaudī t reģ istratū rā , kur tie atrodas.
Papildus telpā m apbedī juma vietai ir neliels iekš pagalms - tas ir arī dā rzs / ē damistaba / baseins / bā rs un reģ istratū ra. Ap baseinu ir ~6 sauļ oš anā s krē sli. Apkā rt ir galdiņ i ē dienam. Brokastis un vakariņ as divas stundas, pusdienā s tikai stundu. Ē dienu iznesa pie galdiņ a ā rā . Tā nebija daudz, bet ē diens bija ļ oti garš ī gs un visiem pietika. Vienmē r bija daudz dā rzeņ u un kā du augļ u. Pieejami dzē rieni visu diennakti: tē ja, kafija, ū dens. Ē dinā š anas laikā : soda un vī ns. Personā ls vienmē r ir izpalī dzī gs un papildus var palū gt pienu/sviestu/mē rci.
Izejot no viesnī cas uz ceļ a gar jū ru, ja paskatā s uz jū ru un pagriež as pa kreisi, bū s Volmar lielveikals - tas ir ķ ē de, cenas ir fiksē tas, var norē ķ inā ties ar kartē m / bezkontakta maksā jums / dolā ri / eiro / liras . Tur var arī samainī t naudu.
Kurss nav ienesī gā kais, bet tuvā kā apmaiņ a.
Wi-Fi viesnī cā ir bezmaksas, tač u tas darbojas ļ oti slikti un ļ oti vā ji. Daž reiz lejupielā dē un nosū ta ziņ ojumus uz WhatsApp, un viss. Ja izejat uz galvenā ceļ a no viesnī cas ielā m, bet pretī pa labi bū s kafejnī ca ar baltu ž ogu - ir labs Wi-Fi, ir dzē rieni un kebabi. Lē ts. Un arī rokas vā rna. Wi-Fi parole tiek mainī ta katru dienu.

Pirmkā rt, tikā m izmitinā ti 104 istabiņ ā pirmajā stā vā ar nelielu verandu un ieeju (aka durvī m un logu) uz pagalmu, t. i. , baseina dā rzu, un tā ir arī vieta brokastī m/pusdienā m/ vakariņ as. Istabā bija divguļ amā gulta un vienvietī ga gulta, vecs dī vā ns, jauns tualetes galdiņ š un divi naktsgaldiņ i, vecs skapis un gaisa kondicionieris. Arī skudras un punduri. Virs gultas karā jā s vē l viens aizkars un nestrā dā još s gaisa kondicionieris. Mē s piestā jā m vakariņ u beigā s, bija vakars. Uzreiz kļ uva skaidrs, ka dā rzā atpū š oties istabā klusums nebū s. Mū s lū dza pā rcelt. No rī ta mū s pā rcē la uz 501. istabu.
Tas atrodas vienas no ē kā m 3. stā vā . Izskatā s svaigs, bet daudz mazā ks. Ī paš i vannas istaba, kur duš a / tualete / izlietne ir viena neliela telpa un ar vā ju ū dens spiedienu. Š ī istaba bija ē rtā ka, nebija punduru un gaisa kondicionieris darbojā s, bet tikai vienā rež ī mā - auksts 18 ° C. No pā rcelš anas uz citu istabu klusā ks nekļ uva - dzirdamī ba no visā m istabā m ir briesmī ga. Sienas ir kartons, un durvis ir plastmasas, kas parasti tiek novietotas uz balkona. Varbū t jums vairā k veiksies ar atpū tniekiem, bet pusdienlaikā klausī jā mies, kā bē rni kliedz pie baseina, vakariņ ā s viņ i un pieauguš ie dzer lī dz vieniem naktī , 5 no rī ta, gaiļ i. Un tā pa apli. Miegs bija neiespē jams.

Ja neņ em vē rā tū roperatora dezinformā ciju un runā tikai par viesnī cu, tad 100% cena-kvalitā te. Saimnieki ļ oti pretimnā koš i, rū pē jas un cenš as palī dzē t jebkurā jautā jumā (seviš ķ i, ja arī esi draudzī gs), uzkopj pē c pieprasī juma, katru dienu centā s kaut ko uzlabot tū ristiem.
Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi.
Ja nebū tu kliedzoš u bē rnu un nekulturā lu atpū tnieku, š ī bū tu lieliska ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca.
P. S. Nav skaļ as mū zikas, bē rnu diskotē kas un baseina ballī tes. Moš eja dzirdama tikai tā lumā . Jū ra ir tī ra. Apkā rtnē ir maz kafejnī cu. Vispā r kluss turku ciems.
P. P. S. Varbū t kā du interesē s, kā nokļ ū t Antā lijā . Izkā piet uz ceļ a gar jū ru - apstā jieties labajā pusē . Gaidu autobusu 07 Kemer-Otogar (autoosta). Autobuss (drī zā k kā liels mikroautobuss) apstā jas, paceļ ot roku. Maksa atsaukš anas brī dī bija 7.5 liras vienā virzienā . Cena norā dī ta vadī tā ja pusē . Jū s dodaties vai nu uz pieturu Migros (liels lielveikals un iepirkš anā s centrs) un dodieties cauri parkiem lī dz vecpilsē tai (5 km), vai arī dodieties uz Otograr metro pieturu (tas ir tramvajs), lai dotos uz š o pieturu no viesnī cas apm. 40 minū tes. Nokā piet lī dz "metro" un dodieties uz pieturu "Iametpasa" (vistuvā k vecpilsē tai). Brauciena cena ir 3.2 liras (40 rubļ i).
), turniketā var norē ķ inā ties ar bezkontakta karti. Varat arī doties ar tramvaju uz Mall of Antalya - lielu iepirkš anā s centru ar sportistiem (no Otogar brauc 40 minū tes). Arī tramvaja marš rutā , centrā , atrodas Mark Antalya tirdzniecī bas centrs - arī liels. Un netā lu ir lieli LC Waikiki un Fulla veikali (vietē jie zī moli, ir Fulla outlet pa ceļ am uz Mall of Antalya). Dodieties atpakaļ uz Beldibi ar tramvaju lī dz pieturai "Otogar", sekojiet norā dē m "Otogar" uz autoostu, lū dziet autobusu uz Beldibi, un jums tiks parā dī ts uzaicinā jums. Visā m kustī bā m iesaku lejupielā dē t karš u aplikā ciju. es un lejupielā dē jiet Antā liju un Beldibi tur. Lietojumprogramma ir bezmaksas. Darbojas bezsaistē un nedaudz palī dzē s jums orientē ties.
номер 104 номер 104 номер 104 корпуса отеля и закат закат с общего балкона номера 501 отель на карте отель на карте


iemiesojums mamaodincova
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в Бельдиби, в 300 метрах от собственного пляжа. До ближайшей автобусной остановки – 50 метров.

Отель построен в 2020 году.

Atrašanās vieta 15 км от г. Кемер. 20 км от г. Анталия. 35 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi – платно.

Завтрак (с 07:00 до 09:00) – шведский стол.

Обед (с 12:00 до 13:00) – шведский стол.

Ужин (с 19:00 до 21:00) – шведский стол.

Ресторан: с 07:00 до 21:00.

Бар у бассейна: с 11:00 до 21:00.

Открытый бассейн: размер 5х10 м, глубина 1,6 м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Всего 24 номера в двух 3-этажных блоках.

Istabās

Балкон, душ, фен, кондиционер, телевизор (российский канал), Wi-Fi (платно), телефон (звонки платно: по городу, междугородние, международные), утюг (бесплатно, изменение условий предоставления услуги на усмотрение администрации отеля), уборка номера (ежедневно), смена постельного белья и полотенец (каждые 2 дня), покрытие пола – мрамор.

Adrese Göynük Mah.14 Sok. No:13, 07980 Beldibi | ANTALYA
Tālruņi: 0538 327 73 40
Tīmekļa vietne: Unal Boutique Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.