Tal Hotel 3*– Atsauksmes

63
Novērtējums 5.810
№155 viesnīcas reitingā Kemera
5.5 Numurs
6.6 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.6 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1987. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2007. gadā. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas. Ērta un ekonomiska viesnīca savā kategorijā. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар tanya_dolls_ukr.net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pā rsteidza negatī vā s atsauksmes! Mē s redzē jā m tikai vienu trū kumu (diezgan pieļ aujamu) - Eiropas kvalitā tes remonta trū kumu. Bet: karsta duš a, kondicionieris, fē ns - viss ir klā t, pat Wi-Fi (bezmaksas) bija istabā . Lī dz jū rai jā brauc 4-5 minū tes, sauļ oš anā s krē slus vienmē r varē ja atrast. … Tomēr ▾ Pā rsteidza negatī vā s atsauksmes! Mē s redzē jā m tikai vienu trū kumu (diezgan pieļ aujamu) - Eiropas kvalitā tes remonta trū kumu. Bet: karsta duš a, kondicionieris, fē ns - viss ir klā t, pat Wi-Fi (bezmaksas) bija istabā . Lī dz jū rai jā brauc 4-5 minū tes, sauļ oš anā s krē slus vienmē r varē ja atrast.
Kas attiecas uz pā rtiku: gaļ u dod porcijā s, un tas ir pareizi. Daž i tū risti regulā ri savā ca š ķ ī vjos pā rtikas un maizes kalnus un iznesa to (ļ oti neglī ti), un neviens viņ iem neizteica nekā das piezī mes. Dā rzeņ u bija daudz, pagatavoti ļ oti garš ī gi. Brokastī s olas, desiņ as, desa, olu kultenis ar dā rzeņ iem, vairā ku veidu sieri, olī vas, melnā s olī vas. Diennakts automā ts: kafija un tē ja. Kafija ir laba, tē ja ne tik ļ oti. Paņ ē mā m tē jkannu un gatavojā m paš i.
Viesnī cas personā ls ir strā dī gs, vienmē r draudzī gs un izpalī dzī gs. Tī rī š ana sā kas agri no rī ta, celiņ i mirdz, baseins ir tī rs. Istaba tika tī rī ta katru dienu, gulta tika mainī ta divas reizes nedē ļ ā .
Viesnī ca ir vairā k ģ imenes tipa, klusa. Pē c 23.00 iestā jas klusums un mums ļ oti patika.
Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā ! Paldies))
Бассейн отеля. Завтрак. Вход в отель. Ужин. Пляж.
аватар _978900
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ilgi domā ju, rakstī t vai nerakstī t, un tā , ka bez ī paš ā m emocijā m. . . Turcijā tā bija pirmā reize, ar Pegazu arī devos pirmo reizi. Lidojums bija no Belgorodas, laicī gi, brī niš ķ ī gi skati pā r bortu, mū s aizveda uz brī niš ķ ī go viesnī cu normā li. … Tomēr ▾ Ilgi domā ju, rakstī t vai nerakstī t, un tā , ka bez ī paš ā m emocijā m. . .
Turcijā tā bija pirmā reize, ar Pegazu arī devos pirmo reizi. Lidojums bija no Belgorodas, laicī gi, brī niš ķ ī gi skati pā r bortu, mū s aizveda uz brī niš ķ ī go viesnī cu normā li. . .
Check-in. . . tas ir atseviš ķ s stā sts, pagā ja 2 stundas, lai reģ istrē tos. . . Es bū tī bā esmu mazprasī gs cilvē ks, es bū tu tikai tī rs, bet ū dens bū tu karsts, lai mazgā tos. Tā kā es ierados viesnī cā galvenokā rt nakš ņ ot.
Viņ iem ir sava veida š ķ ī stī tava naudas izspieš anai - 1. stā vs.
Š ī s “brī numviesnī cas” 1. stā vā ir netī rumi istabiņ ā s, pelē jums, gultu vietā , izmē tā ti tū ristiem kā matrač i suņ iem. . . Naudas izspieš ana viesnī cā plaukst jau reģ istrē joties, bet arī pē c naudas samaksas cilvē ki ne vienmē r saņ em normā las istabas.
Pievienotas 109. numura fotogrā fijas. Ž ē l, ka bildes nepā rdod smaku un pelē juma smaku. Š ajā istabā nā cā s nakš ņ ot. . . Tā da pati aina (spriež ot pē c atpū tnieku aptaujas) gandrī z visā s pirmā stā va istabā s.
Fotogrā fijas Pegasus mā jaslapā neatbilst realitā tei, uzskatu par noziegumu cilvē ku izmitinā š anu š ī s “brī numviesnī cas” 1. stā vā .
Nav reģ istratū ras ir tā ds puika Hakans, viņ š mani noturē ja 2 stundas, visu š o laiku man palī gā “lidoja” Pegasus Miracle pā rstā ve Marija. Bet, godī gi sakot, es pats domā ju, cik ilgi tas turpinā sies. Viņ š mani izveda pa pirmo stā vu. . . jā...tur ir brī niš ķ ī gas istabas, tad aizveda kaut kur aiz vā rtiem, kā papildu ē ka. . . izskatī gs stabils. . . aizveda uz kazarmas istabu ar 4 gultā m. , š ī ir dziesma, nedaudz tī rā ka nekā.1 stā vā , bet ļ oti skumji. . .
Tad viņ a paņ ē ma no viņ a visus dokumentus un teica, ka kamē r nesagaidī š u Pegaza brī numpā rstā vi, es neapmetī š os. . . te kā vā rna saplū da kā di pieci turki, visi, viņ uprā t, bija lieli priekš nieki š ajā . brī niš ķ ī ga viesnī ca. Situā cija sā ka mani kaitinā t. . .
Hakanč iks man piedā vā ja iedot 20 dolā rus un rī t ieš u uz otro stā vu, nokaulē jos 10, piespieda rakstī t kvī ti, ka rī t ieš u uz otro stā vu. . . rakstī ja.
Tad pē c 2 stundā m beidzot atskrē ja Pegaza brī numpā rstā ve Marija, viņ ai bija vienalga, kas te notiek, viņ as galvenais jautā jums bija, ko es par viņ u teicu, zvanot uz Pegaza centrā lo biroju. Es mē ģ inā ju viņ u dabū t 109. numurā , bet nē , es pretojos, negā ju.
Tad brī numainā Marija man stā sta, ka viņ a panā kusi manu pā rcelš anos uz otro stā vu, Hakanč ika it kā apsolī ja. . . Tad es tiku ieķ ī lā ts, sā kumā rā dī ja zī mī ti, stā stī ja par naudas izspieš anu, teica, ka es tū lī t lidoju atpakaļ . , tad Marija bija spiesta trakot...
Ī sā k sakot, viņ a beidzā s ar to, ka Hakanč iks naudu nesaņ ems, jo nevarē ju saprast, kā pē c par MAKSAS tū ri nevaru dabū t norā dī tā s kategorijas istabiņ u, normā lu un tī ru, bet par naudu var, lai viņ š aizved no plkst. Marija.
Nā cā s nakš ņ ot brī niš ķ ī gā.109. istabiņ ā pirmajā stā vā , nā kamajā dienā pusdienā s pā rvā cos uz istabiņ u otrajā stā vā , nabadzī ga, bet tī ra, man viss derē ja, jo patiesī bā es tur tikai nakš ņ oju.
Bet…. Tad pirmais zvans. . . Iegā ju istabā tur ir divas gultas, man liekas, ka kaut kur jā bū t aizķ ertam. . . Apskatī jos visu, noņ ē mu pā rvalkus. . . Jā...uz palaga uz vienas no gultas, teiksim tik slikti izmazgā tas sievieš u kritisko dienu pē das. Ierakstiet phi, vismaz daž us. Otrā gulta un veļ a bija tī ra, man pilnī bā pietika.
Brī numceļ vedis Pegazs Marija, pilnī gi bezjē dzī gs cilvē ks. Viņ a nerisina jautā jumus un neaizstā v tū rista intereses, bet aizstā v viesnī cas intereses, cik sapratu nā kamajā dienā , viņ as misija ir pā rdot ekskursijas, kas ir pusotru lī dz divas reizes dā rgā kas nekā vietē jā s tū risma aģ entū ras.
Viesnī cai nav pludmales, tā arī ir dezinformā cija Pegasus mā jaslapā . Visi devā s uz ciema pludmali ar salauztiem sauļ oš anā s krē sliem.
Ē diens. . . ko lai saka, izsalcis nebiju, bet izvē lies tos produktus no kuriem tad otrreiz ir grū ti pagatavot. Turku "viss iekļ auts", cik es saprotu, brokastī s ir sasmalcinā ti tomā ti un gurķ i, un vakariņ ā s salā ti no pusapē sta, bet jau no rī ta sasmalcinā ti, arī apieti daž ā di sautē jumi. Par pusdienā m neko daudz nevaru pateikt, jo gandrī z visu nedē ļ u biju ceļ ā un iebraucu tajā s vienu vai divas reizes, un vakariņ ā m man gandrī z nebija laika, bet nez kā pē c rī vē tā s “zupas” skats izraisī ja nē . ļ oti labs reflekss. . .
Viņ a nereaģ ē ja uz palagu, no rī ta - sveiks un smaids, arī vakarā , bet no Hakanč ika bija skaidrs, ka viņ š vē las mani kaut kā sā pinā t. Viņ i nekad to netī rī ja, es nejautā ju. Labā kā stunda Khakanchik pienā ca pirms manas izbraukš anas. Acī mredzot mani ļ oti mī lot, viņ š izdrukā ja divas lapiņ as ar transfē ru uz lidostu ar daž ā diem laikiem, laikam gribē ja, lai palieku tur uz visiem laikiem. . . nā cā s piezvanī t un precizē t. Bet tas vē l nav viss Hakanč iks, viņ š man salika pusdienu kastī ti, tu skaļ i smejies. . . viņ š sabā za pā rpalikumus bolbatonā .
Hakanč ik, ja tu to pē kš ņ i izlasī ji, tu mani nemaz neaizvainoji, tu tikai parā dī ji, kā ds tu esi zemisks un zemisks cilvē ks. Tavā sejā Turcija man ir kļ uvusi par tā du.
Ierodoties caur mā jaslapu sazinā jos ar Turcijas Tū risma ministriju, viņ i man atsū tī ja vē stuli, ka š ai viesnī cai nav licences, kā arī ieteica sazinā ties ar vietē jo paš valdī bu, lai noskaidrotu situā ciju.
Nosū tī ju pieprasī jumu 30.09. 2019 Pegas-Touristik, lai paskaidrotu, kā pē c viņ i pā rdod ekskursijas uz viesnī cu, kurai nav licences, atbildi nesaņ ē mu. Pieprasī juma numurs: 5d92143fa91d33bb362ccbbf. Es lū dzu publicē t manas fotogrā fijas vietnē , jo tā s atbilst realitā tei. Cilvē kiem ir jā zina, kā dos atkritumos viņ i var iekļ ū t. Ž ē l, ka fotogrā fijas nenodod smaku, pā rbaudiet tū roperatora Pegas-Touristik ceļ ojumu pā rdoš anas likumī bu uz š o "viesnī cu".
Pegas Touristik, kuru pā rstā v Pā vels Sergeevič s, parakstī jis Pegas Touristik MSK LLC ģ enerā ldirektors E. N. 15. oktobrī Atahanova man teica, ka viesnī cā viss ir š okolā dē , ir pieejamas visas licences, ka "uzrā dī tie fotomateriā li nevar bū t pierā dī jumi, jo tajos nav pietiekami daudz informā cijas, lai izdarī tu secinā jumus, tostarp, ka attē ls pieder. uz norā dī to viesnī cu. ”
Atbildot uz to, viņ a uzrakstī ja viņ iem, lai viņ i paceļ savu f. . . pu un redz, kas notiek brī numviesnī cā un ka viņ u viesnī cas brī numu gids kategoriski atteicā s ienā kt istabā . Un viņ a vē lē jā s, lai viņ u posts atnā ktu pē c iespē jas ā trā k.
Номер 109 Tal отель, мерзкий санузел, все что черное - это плесень Номер 109 Tal отель, санузел, все что черное - это плесень Номер 109 Tal отель, санузел,это волосы в сливном отверстии посреди сан узла Номер 109 Tal отель, санузел Номер 109 Tal отель, санузел Номер 109 Tal отель, с типа Номер 109 Tal отель, с типа Номер 109 Tal отель, с типа
аватар Tusik77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pā rkā pjot š ī s iestā des slieksni, biju vienkā rš i š okā . Istabas nodriskā tas, santehnika netī ra, diviem logiem 1 aizkars, kanalizā cija aizsē rē jusi, duš ā aizkara nav. Par teritoriju sū dzī bu nav, baseins mazs, tī rs. … Tomēr ▾ Pā rkā pjot š ī s iestā des slieksni, biju vienkā rš i š okā . Istabas nodriskā tas, santehnika netī ra, diviem logiem 1 aizkars, kanalizā cija aizsē rē jusi, duš ā aizkara nav. Par teritoriju sū dzī bu nav, baseins mazs, tī rs. Gultas ir pietiekami daudz. Bet pā rtikas, tā trū kst.
Ē dienkarte visai dienai nemainī ga, daž i no uzskaitī tajiem ē dieniem mainā s - cukini, zilie, kartupeļ i - visi auksti, rī si un vermicelli - silti, uz letes salā ti no tomā tiem, gurķ iem un sī poliem 2-3 eksemplā ros, siers arī.2-3 ē dieni (iespē jams, lai radī tu ē š anas efektu), desiņ as, divas reizes izsniedza vistu, vienu reizi dakš a pē c ceptas skumbrijas, pā ris reizes ē dnī cā ieslī dē ja naginas un nabas, graudaugi ar aukstu pienu no tetrapaka, maize un zupa, kurā viena ciete. Pā ris reizes biskvī ts tika izlikts no cepš anas un 1 reizi biskvī ta cepumi. Katru dienu arbū zs, melone, ā boli, bet viens no darbiniekiem klusi atgā dina, ka jā ņ em 2 gab. No visiem š iem ē dieniem otrajā dienā jau slims.
Dzē rieni bā rā ir no 12 lī dz 23 - sarkanvī ns un baltvī ns, fanta sprite, kola, pā ris sulas. Kafijas un tē jas automā ts visu diennakti.
Pludmale vienkā rš i skaista - starp kvartā liem ir salauzti koka sauļ oš anā s krē sli, daž i ar matrač iem, zem nojumes nav iespē jams ieiet jū rā , cilvē kiem vietā m ir iztī rī tas celiņ as, lai iekļ ū tu jū rā , bet apavos grū ti iet, atkritumi visur. 2. izeja, vai nu dodies uz sveš u pludmali, kur ir tilts vai pontons, bet tev bū s jā sē ž uz akmeņ iem zem saules, vai arī jā pā rvar 1500 m un jā peld zem akmeņ iem, smilš ainā , bet mež onī gā pludmalē (Beldibi alas).
Jā , pat. Nav sertifikā ta, kas apliecina, ka nav 3* viesnī cas, teica, ka dokumenti bū s nā kamgad. Kas attiecas uz apkalpoš anu, man nav nekā slikta, ko teikt. Visi puiš i ir draudzī gi, smaidī gi, sava darba cienī gi. Par to varu pateikt paldies. Tī rī š ana nulle - gulta un dvieļ i nekad nav mainī ti. Sarkanā uzturē š anā s cena š ajā vietā ir 350 eiro diviem. Tagad padomā jiet, vai ir vē rts izmest naudu.
аватар liliya.tochena
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istaba laba, kondicionieris darbojā s, gulta tī ra, ū dens silts, ar duš u daž as problē mas, bet nomazgā ties varē ja. Skaists baseins, neviens netraucē ar komentā riem. Ē diens diezgan pietiekams, dzer cik gribi, ļ oti tī ra virtuve, trauki jau spī d. … Tomēr ▾ Istaba laba, kondicionieris darbojā s, gulta tī ra, ū dens silts, ar duš u daž as problē mas, bet nomazgā ties varē ja. Skaists baseins, neviens netraucē ar komentā riem. Ē diens diezgan pietiekams, dzer cik gribi, ļ oti tī ra virtuve, trauki jau spī d. Dzirdē ju savā starpā runā jam, ka turkiem ir vē rts dalī t pā rtiku un brī nī ties, ka neviens par daudz nepaņ ē ma, manuprā t tā nav taisnī ba, tur tieš ā m bija pavā rs, bet lai ā trā k savā ktu ē dienu, mū su mazdē ls turē ja š ķ ī vi, cik viņ š ziņ oja. Ī paš s paldies ī paš niekiem, kuri palī dzē ja atrisinā t problē mu, lai gan tā nebija viņ u atbildī ba. Š ī viesnī ca ir piemē rota tiem, kas dodas vienkā rš i atpū sties, nevis meklē ideā lus numurus un piedzerties, lī dz jū rai 3 minū tes.
аватар alishka.danilen
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies ar draugu, jo finanses ī paš i neļ ā va klī st, un te jū ra un kalni ir blakus. Manuprā t, viesnī ca pilnī bā atbilst tā s aprakstam, stabils trī s. Ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja draudzī gs krieviski runā još s administrators, tā pat paveicā s, saimnieks atradā s pie admin paneļ a. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies ar draugu, jo finanses ī paš i neļ ā va klī st, un te jū ra un kalni ir blakus. Manuprā t, viesnī ca pilnī bā atbilst tā s aprakstam, stabils trī s. Ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja draudzī gs krieviski runā još s administrators, tā pat paveicā s, saimnieks atradā s pie admin paneļ a. Uzreiz nokā rtoja, palī dzē ja ar lietā m, visu parā dī ja.
Istabā darbojas kondicionieris, darbojas TV, dvieļ i, trempeles, balkons ar skatu uz kalniem (skaistums nereā ls, it ī paš i no rī ta). Pie izejas no viesnī cas ir peldbaseins, tas ir maza izmē ra, bet tā kā apmeklē tā ju nav tik daudz, tad ir pietiekami daudz vietas atpū tai. Jū ra ir burtiski 3 minū š u attā lumā , bet pludmalē ir š ausmī gi daudz cilvē ku, un visi sauļ ojas krē slus agrā k. Bet arī.10 minū tē s ir arī "savvaļ as pludmale", ne visi apmeklē tā ji par to zina (admins par to pastā stī ja un paskaidroja, kā tur nokļ ū t), ir mazā k cilvē ku un daudz skaistā ka ainava, tā pē c bildes bū s izrā dā s lieliski.
Starp citu, š ī viesnī ca nav piemē rota bezmaksas alkoholisko dzē rienu cienī tā jiem, bā rā ir tikai vī ns, bet man tas nav svarī gi, jo es nelietoju alkoholu. Ē diens viesnī cā ir labs, teiksim mā jā s. Ē dienkartē vienmē r ir bijusi gaļ a vai zivis, daudz dā rzeņ u un augļ u, un galvenais, viss ir svaigs. Tī rī š ana faktiski tika veikta katru dienu. Santehnika jauna, bez rū sas. Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs un sabiedrisks, vienmē r gatavs palī dzē t un konsultē t.
Kopumā iesaku visiem!
Вид с балкона на территории отеля Обед Обед На баре Ужин Обед Бассейн
аватар Olja123996
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija lē tā kā . Ē diens trim, vienmuļ š , protams. Viesnī ca blakus jū rai, pā ri ceļ am, 3 minū š u gā jienā . Teritorijā nav slikts baseins, divstā vu ē kas, viss kā rtī gs, tī rs, cilvē ku maz. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija lē tā kā . Ē diens trim, vienmuļ š , protams. Viesnī ca blakus jū rai, pā ri ceļ am, 3 minū š u gā jienā . Teritorijā nav slikts baseins, divstā vu ē kas, viss kā rtī gs, tī rs, cilvē ku maz. Blakus bija tirgus, lielveikali, veikali gar ceļ u.
аватар Olga627929
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Reģ istrē š anā s gā ja š ausmī gi, kā jau Turcijā ierasts, bez 10$ normā lu nedod : ), bet viss pā rē jais bija labi, cena laba, un kvalitā te atbilst cenai. Man patika, jo tur ir ļ oti skaista daba. Es parasti vienmē r zinu, ko vē los. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s gā ja š ausmī gi, kā jau Turcijā ierasts, bez 10$ normā lu nedod : ), bet viss pā rē jais bija labi, cena laba, un kvalitā te atbilst cenai. Man patika, jo tur ir ļ oti skaista daba. Es parasti vienmē r zinu, ko vē los. Gribē ju klusu, mierī gu vietu ar skaistu skatu, ar labu jū ru, ko gribē ju, to arī dabū ju. Esmu jau 25 reizes ceļ ojusi uz ā rzemē m, lieliski saprotu, kā ds ē diens un kā ds serviss var bū t par tā du cenu, bet tomē r ē diens bija garš ī gs, ē dams. Viesnī cas teritorija ir maza, aptuveni atbilst aprakstam vietnē , vē l labā k, atkā rtoju vē lreiz, jo cena bija laba. Viesnī cā nav animā cijas, tā ir klusa vieta. Atkarī gs no tā , kam ko vajag, jaunieš iem nevaru ieteikt š o viesnī cu, iesaku pensionā riem, kas arī esmu. Gids piedā vā ja ekskursijas, protams, neko no viņ iem neņ ē mā m, jo ​ ​ tā s ir krietni dā rgā kas. Mē s iegā dā jā mies ekskursijas no vietē jā m aģ entū rā m. kas ir pilnas ā rpus viesnī cas, kā arī veikali, kafejnī cas un citi. Viesnī cai varu dot 5 balles no 10, jo tā jau jā slē dz uz rekonstrukciju, citā di izjuks, manuprā t drī z slē gs. .
аватар useq-
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atklā ti sakot, viesnī ca atstā j daudz ko vē lē ties. Izlasī ju komentā rus (tā pat kā fotogrā fijas) pirms č etriem gadiem un brī nī jos, ka š ā dā laika posmā praktiski nekā du izmaiņ u nebija. Teritorija no pirmā acu uzmetiena ir vairā k vai mazā k patī kama: nejauš i nopļ auta zā le, minimā li tī ras vietas pie bā ra-ē damistabas un baseina. … Tomēr ▾ Atklā ti sakot, viesnī ca atstā j daudz ko vē lē ties. Izlasī ju komentā rus (tā pat kā fotogrā fijas) pirms č etriem gadiem un brī nī jos, ka š ā dā laika posmā praktiski nekā du izmaiņ u nebija.
Teritorija no pirmā acu uzmetiena ir vairā k vai mazā k patī kama: nejauš i nopļ auta zā le, minimā li tī ras vietas pie bā ra-ē damistabas un baseina. Pagalma stū rī ir vistu kū ts, pie vistu kū ts it kā rotaļ u laukums (pā ris vecas š ū poles), miris biljarda galds un galds tenisam. Viss ir noplucis, manuprā t, laikapstā kļ u un darbinieku uzmanī bas trū kuma dē ļ . Kaut kur netā lu no š ū polē m no zemes izlī da pliks vads, ko paņ ē mu par kaut kā da bū vlaukuma artefaktu un uz kopē jā s bildes fona lielu nozī mi nepieš ķ ī ru. Kā vē lā k izrā dī jā s, vads bija pieslē gts pie sprieguma: likā s, ka bē rnu, kurš staigā ja pie š ū polē m, laistot zā lienu ar smidzinā tā ju, trā pī ja elektrī ba - grū ti spriest, cik ļ oti var ticē t bē rna vā rdiem par tā du. notikums, tač u meitene netuvojā s pagalma labajā pusē lielgabala š ā vienam atlikuš ajā brauciena laikā . Vistas/vistas brī vi klī st pa apkā rtni. Amatieris, protams, man, pa lielam, vienaldzī gs, bet pilsē tas bē rniem viennozī mī gi patika.
Mē beles uz lieveņ a, kur karstā laikā var nedaudz pavadī t ē nā , ir miruš as. Apsē dos uz dī vā niem uz reģ istrā cijas beigā m, kad jau vispā r biju pieradusi pie nekā rtī bas gan š ajā viesnī cā , gan rajonā .
Darbinieki ir draudzī gā ki, ir viens augstprā tī gs puisis, iespē jams, ka viņ š ir vadī tā js, kurš atļ ā vā s bū t rupjš vai iesist pē c klientu lū gumiem. Ik pa laikam viņ š mē ģ inā ja pielī mē t jaunus glī tus apmeklē tā jus. Pā rē jie puiš i ir diezgan patī kami un pieklā jī gi, atstā ja labu iespaidu.
Viesnī cas numurs mani aizsū tī ja tieš i atmiņ ā s par pionieru nometnē m astoņ desmito gadu beigā s un deviņ desmito gadu sā kumā . Pilnī gi skaidrs, ka kopš viesnī cas atvē rš anas kapitā lais remonts nav bijis. Visticamā k, sezonas sā kumā tiek veikts kaut kā ds acī mredzamu aplodu ekspresremonts. Daudz neveiklu sī kumu, kurus ilgi aprakstī t. Minē š u tikai daž us piemē rus: rokturis uz lodž ijas darbojā s pats un varē ja aizvē rt cilvē ku pē c vē lē š anā s, sievas klā tbū tne istabā mani vairā kas reizes izglā ba, pretē jā gadī jumā es bū tu uzkā pis pie kaimiņ iem, lai atbrī votos; flī ž u š uves duš ā un flī ž u piegulums paletei ir pilnī bā pā rklā tas ar pelē jumu; caurules, acī mredzot pielodē tas-pā rlodē tas. Likā s, ka ar veļ u problē mu nebija, izņ emot to, ka siltā s segas ir izteikti vecā kas par mani pē c vecuma, stā voklis atbilst. Telpā esoš ā tehnika ir veca un nolietota. Kondicionieris istabā darbojā s katru otro reizi, kaimiņ i pilē ja tieš i uz bē rna gultiņ u, tā pē c neieslē dzā s. Kontaktligzda no telefona karā jā s tieš i virs galvas un periodiski izkrita, ja, guļ ot uz gultas, tai nejauš i pieskā rā s. Starp citu, tā lrunis ir uzstā dī ts tieš i uz gultas, nebija iespē jams to pā rnest uz naktsgaldiņ u, jo stieples garums nebija pietiekams. Arī mē beles un viss pā rē jais ir vecas un nekvalitatī vas, acī mredzot noilguma dē ļ . Starp citu, gaisa kondicionieris izlija tieš i uz lodž ijas grī das, nodroš inot tur pastā vī gu peļ ķ i, kas nav ī paš i higiē niski. Personā ls uzkopj istabu vai nu ik pē c 3-5 dienā m, vai arī , ja tieš ā m prasi un ir laiks, bet tajā paš ā laikā ir laipni.
Ē diens ir vienmuļ š , bet visbiež ā k tajā netrū kst. Katru dienu vakariņ ā s tika piegā dā ta gaļ a / zivis. Brokastī s/pusdienā s vienmē r bija vairā ku veidu sojas produkti, piemē ram, desiņ as, desiņ as, kotletes. Augļ i (abruz, melone, ā boli) ir svaigi, bet ne vienmē r gatavi un garš ī gi, kas, manuprā t, ir nedaudz pā rsteidzoš i dienvidu valstij. Grū ti palikt izsalkuš am, bet nekas ī paš s un daudzveidī gs.
Viss iekļ auts ietver arī bā ru par pieņ emamu cenu un daž as vienkā rš as izklaides. Ja neskaita to, ka katru vakaru uz vienkā rš as deju grī das tiek ieslē gta mū zika un fanā ri, tad izklaide netiek nodroš inā ta vispā r. Kas attiecas uz bā ru, tas strā dā no 12 lī dz 21. Man š ķ iet dī vaini slē gt bā ru deviņ os, jo ir laiks to izmantot, kad nav karstuma, kļ ū st nedaudz tumš s un cilvē ki noskaņ ojas promenā dei vai paziņ ā m. , sarunas un citi lī dzī gi. Es domā ju, ka tas ir aiz skopuma. Bā rs piedā vā vietē jo vī nu. Pagarš o amatierim, dzirdē ju, ka daudzi ticē ja, ka ir atš ķ aidī ts. Acī mredzot tam nebija vē lamā efekta. Man paš am kā dreiz nā cā s dzert, pē c paš sajū tas, diezgan daudz, lai sasniegtu minimā lu rezultā tu. Izplata arī vietē jo š ņ abi, bet kaut kā no zem letes un reklā mas maz. Uzjautrinā jā s, ka tukš ā s pudeles, kas palikuš as no viņ u alkohola no firmā m, bā rā izstā dī ja darbinieki. Kā es saprotu, ar domu bagā tinā t tā izskatu, bet tas ir tikai mans pieņ ē mums.
Kopumā vieta ir pietiekama nakš ņ oš anai vai absolū ti neparastā m brī vdienā m.
Apstā jos pie domas, ka tur atgriezī š os tikai ar draugu kompā niju, kur nakš ņ osim, periodiski ē dī sim un uzglabā sim mantas. Lielā ko daļ u laika pavadot ā rpus viesnī cas.
аватар Shakirova385
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2018. gada 25. jū nija lī dz 5. jū lijam. Atpū ta savā kta ar draugu un meitā m (1 gads 3 mē neš i un 10 mē neš i). Paldies visam personā lam par lieliski pavadī to laiku š ajā viesnī cā ! ))) Zinā mu iemeslu dē ļ nebija iespē jams nokļ ū t lī dz izvē lē tajai viesnī cai, tā pē c steidzami sā kā m skatī t citus piedā vā jumus. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2018. gada 25. jū nija lī dz 5. jū lijam.
Atpū ta savā kta ar draugu un meitā m (1 gads 3 mē neš i un 10 mē neš i). Paldies visam personā lam par lieliski pavadī to laiku š ajā viesnī cā ! )))
Zinā mu iemeslu dē ļ nebija iespē jams nokļ ū t lī dz izvē lē tajai viesnī cai, tā pē c steidzami sā kā m skatī t citus piedā vā jumus. Laika bija ļ oti maz, tā teikt nopirka cū ku makā . Atsauksmes par viesnī cu Tal internetā atrada daž ā das, tā pē c pilnī gs priekš stats par š o vietu neizdevā s pirms ieraš anā s.
Viesnī cā ieradā mies ap 19:00. Tiklī dz nonā cā m pie reģ istratū ras, mū s uzreiz sē dinā ja. Piedā vā jam izvē lē ties 2 istabas: galvenajā ē kā un otrajā ē kā . Sā kotnē ji rezervē jā m galveno ē ku, nedaudz pā rmaksā jot par biļ eti, bet beigā s nolē mā m palikt citā istabiņ ā , ko nenož ē lojā m. Izlē musi par numuru, menedž ere piedā vā ja atstā t mantas reģ istratū rā un doties vakariņ ā s, kā mē s to darī jā m, pē c vakariņ ā m viņ i ienesa mū su koferus uz istabu (starp citu, izejot plkst. 5 no rī ta palī dzē ja arī nest mū su koferi no istabas uz transfē ru).
Viesnī cā atpū š as daž ā di tū risti - gan jaunieš i, gan precē ti pā ri, gan ģ imenes ar bē rniem))) viņ i paš i secinā ja, ka labā k ar bē rniem otrajā ē kā )))
Par istabu:
Istaba ir tī ra, tikko pabeigts remonts, daž as telpas vē l tika pabeigtas pie mums, pē c kā tā s uzreiz padevā s tū ristiem. Istabā ir viss nepiecieš amais: gultas, naktsgaldiņ š , neliels skapis, seifs, maza plazma ar USB izeju, ledusskapis (nedaudz smirdē ja, jo bija izslē gts, bet vienu nakti uz balkona ar atvē rtā m durvī m un voila, es negribu to izmantot) ))), tualetes galdiņ š ar spoguli, duš a, strā dā još s fē ns un galvenais, balkons (ir pat pirmajā stā vā ). No mī nusiem krā na ū denim ir neliela smaka, bet pē c pā ris dienā m pierod un pā rstā j just (domā ju, ka problē ma nav š ajā viesnī cā , bet visā ciematā ). Tā kā bē rni vē l mazi, tad prasī jā m manē ž u, kuru viņ i mums bez problē mā m atnesa nā kamajā rī tā . Prasī ja vē l vienu spilvenu, vakarā atnesa jaunu, tikko nopirka. Dvieļ i un palagi ir tī ri. Atpū tā mies 10 naktis, pa š o laiku istabiņ a tika iztī rī ta 4 reizes, veļ a mainī ta 1 reizi, bet ja bū tu palū guš i, bū tu mainī juš i vē lreiz. Nekad neko nav noliedzis. Tualetes papī rs vienmē r ir bijis.
Ē diens:
No zviedra vienmē r bija ko pelnī t)) vismaz nonā ksi pie paš a ē dienreizes sā kuma, vismaz lī dz “cepures analī zei”)))) mē s devā mies ne ā trā k par vidu, jo atklā š anā visi steidz ē st un ir rinda.
Brokastī s (neiet daudz cilvē ku) reizē m bija omlete, olas ar dā rzeņ iem, lauku kartupeļ i, vienmē r bija vā rī tas olas, rī su putra, svaigi un grilē ti dā rzeņ i, ceptas kā rtainā s mī klas nū jas ar sieru, daudz daž ā du zaļ o salā tu pikanti un ne, karstie salā ti, vairā ki sieri, desa (reizē m divu vai trī s veidu), pā rslas, Nesquik š okolā des bumbiņ as, piens, vafeļ u krū zes un daž ā di pildī jumi, no kuriem izvē lē ties (š okolā de, aprikož u ievā rī jums, ķ irš u ievā rī jums), daž reiz virtuļ i, tē ja, garš ī ga kafija no kafijas automā ta.
Pusdienā s un vakariņ ā s: zupa, grilē ti dā rzeņ i, arī daž ā di salā ti, otrs bija vienmē r (kotletes, kotletes, tī rradņ i, vistas gaļ a daž ā dā s versijā s - gan sautē ta, gan cepta), un cepta skumbrijas zivs - uz galda vienmē r bija viena lieta un visi dabū ja)))) trī s reizes vakariņ ā s pie baseina vā rī ja š efpavā rs: 1 reize gaļ a uz iesma, 1 reize vistas karbonā de, 1 reize vistas iesmi uz iesmiem, varē ja ņ emt cik gribi.
Dekorē ar rī siem, makaroniem, sautē tiem dā rzeņ iem, kartupeļ iem, grū bā m u. c.
Vakariņ ā s vienmē r ir pieticī gs, bet garš ī gs deserts vai konditorejas izstrā dā jums))
Vienmē r svaiga maize. Katru dienu bija nogatavojies arbū zs un ļ oti garš ī ga melone)
Ē diens garš ī gs un veselī gs!
No dzē rieniem yuppie tipa sulas nemē ģ inā jā m, bet citi lē ja pudeles, droš i vien garš ī gi, tē ja, kafija, ū dens pudelē s dzesē tā jā , uz bā ra, kola, sprite, fanta, sausais sarkanvī ns, sausais baltvī ns, degvī ns (spirts nav atš ķ aidī ts! ) .
Mū su meiteņ u virtuves darbinieces biež i cienā ja ar gardiem smilš u cepumiem, kas nebija uz zviedriem, daž reiz viņ i prasī ja, viņ i nekad neatteica))
Vispā r izsalkuš i nepalika) viss bija garš ī gi)) Nezinu kā pā rē jiem, bet bijā m apmierinā ti un mazuļ us baroja zviedru valodā (vienmē r bija vienkā rš a diē tiskā barī ba), gan jau katram gadī jumam paņ ē mā m lī dzi savu iecienī tā ko burciņ u un pā rslu krā jumus (noder naktī ).
Viesnī cas teritorija:
Mazs, bet tī rs) ir neliels rotaļ u laukums, biljarda galds, neliela lapene. Baseins arī vienmē r ir tī rs (sadalī ts divā s daļ ā s bē rniem un pieauguš ajiem - vietas pietika visiem)) Teritorijā ir maza aploka ar vistā m)))) ir vienkā rš i burvī gi, daž reiz vistas staigā ja pa teritoriju. diena (nevis vesels ganā mpulks)), bet 2-3) )) -bē rni bija sajū smā ))
Pludmale:
Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales!
No otrā s ē kas (kur mē s dzī vojā m) vajadzē ja tikai š ķ ē rsot ceļ u un voila, lū k, jū ra-jū ra tavā personā )))) visam par visu 2 minū tes gliemež a tempā ), ir gā jē ju pā reja pa labi zem deguna. Pa dienu maš ī nu gandrī z nemaz nav, vakarā nedaudz vairā k, bet gandrī z visi apstā jas un brauc garā m, tev nekā du problē mu (ī paš i mammā m ar ratiem).
Bet, lai nokā ptu lī dz jū rai tā diem kā mē s, jā pavada vē l minū te, lai sasniegtu koka taku, jo. Rati nebrauc pā ri maziem oļ iem, bet vienkā rš i tajos slī d. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas un vienmē r ir brī vi, ir ē nojums no saules, kas ir ļ oti ē rti. Jū ras dibens ir nokaisī ts ar bruģ akmeņ iem, sā p ieiet un, kā jau citi rakstī juš i, tieš ā m var ciest, pā ris reizes nogriezu kā jas, ir iztī rī ti iebraukumi, bet vienmē r cilvē ku pū ļ i. Bet, tiklī dz mē s nonā cā m tuvā kajā tirdzniecī bas veikalā un nopirkā m speciā los silikona “č ehu apavus”, problē ma nekavē joties pazuda) vismaz ieskrē ja jū rā ! )) 1 pā ra emisijas cena ir 3 USD, viņ i pā rdod uz katra stū ra) kaulē jieties un ietaupiet, tā pat kā mē s))))
Kas attiecas uz paš u krastu (nezinu kā citiem atpū tniekiem, bet bijā m priecī gi), akmens smiltis (drupatas), basā m kā jā m staigā t nav patī kami, bet bē rniem ļ oooooooooooooooooooti patika ar to spē lē ties - Lieldienu kū kas, spainī š i, lā pstiņ as utt. )) ī si sakot, mums tas ir galvenais, bet mē s cietī sim)))
Kas attiecas uz ciematu, tas nav liels, ir skaists un tī rs, ir mazs krastmala, daudzi veikali un tirdzniecī bas veikali, ir supertirgus, pie tirgus ir valū tas maiņ as punkts, tirgus nā k reizi nedē ļ ā pirmdienā s strā dā no 7-19, bet tika novē rots, ka daž as lietas un preces ciemata veikalos var nopirkt lē tā k un izdevī gā k. Mē s dzirdē jā m, ka tur ir ļ oti skaista savvaļ as pludmale, bet diemž ē l tur nevar iet ar ratiem (((((citā di viņ i tur brauktu))
Par ekskursijā m neko nevaru teikt, jo ar bē rniem tas vienkā rš i nav iespē jams, bet viņ i saka, ka ir cienī gas vietas, dzirdē ju, ka viņ i kaut ko slavē ja par medū zu, bet viņ i neprecizē ja, kas tas ir, bija apmierinā ti
mā tes atvaļ inā jums
Personā ls:
Es gribu koncentrē ties uz š o punktu un likt milzī gu treknu plusu! Personā ls patieš ā m uzlabo laika apstā kļ us viesnī cā ! Visi ir tikpat draudzī gi kā ģ imene! ))) Viņ i vienmē r uzklausī s un palī dzē s, ja kā ds jautā jums nekavē joties tiks atrisinā ts, jums jā palī dz nolaist ratiņ us pa kā pnē m - nav problē mu, palī dziet nogā dā t š ķ ī vjus pie galda - nav problē mu, tur bija par maz krē sla pie galda, turpat atnesī s, vajag staipoš u plē vi ko č emodā na iesaiņ oš anai - š is jautā jums mulsinā ja gan vadī tā ju, gan pat saimniekus - paņ emiet plē vi! ) un tā tā lā k un tā tā lā k. Tieš i sī kumi, sī kumi rada vispatī kamā ko iespaidu, paldies Dievam, nebija nopietnu jautā jumu))) Viņ i vienmē r nā ks klā t, sveicinā s, pajautā s, kā klā jas, vai viss kā rtī bā , novē lē s labu apetī ti vai tikai laba diena, un bā rmeņ i, un viesmī ļ i, un "uzraugs", un š efpavā ri, un menedž eris, un administratori, un pat abi ī paš nieki nekad nepaliks bez uzraudzī bas! ), kas, es neizjaukš u, ir ļ oti jauki ! ! !! ! )))) par ko es gribu pateikt viņ iem visiem milzī gu paldies! ! ! un mū su meitenes vienkā rš i iemī lē ja personā lu, un, kā es to sapratu abpusē ji, neviens nepaies garā m))) viņ as nā ks klā t, turē s rokturi vai uz rokturiem, spē lē sies, bļ austā s)) meitenē m š ī attieksme patika) )))) tas nozī mē , ka esam apmierinā ti ))))
Apcietinā jumā :
Pā rē jais bija spontā ni, nebija skaidrs, ko sagaidī t, bet beigā s viesnī ca izrā dī jā s forš a! Mē s esam 100% apmierinā ti))) vē lreiz, liels paldies, ka darā t savu darbu ar mī lestī bu))) veiksmi un labklā jī bu)))
аватар tttlepeshaaa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki visiem! Ā tri reģ istrē jos, bet istabas.... Ja uzdroš inā s atpū sties š ajā viesnī cā , iesaku pā rbaudī t spilvenus, mums bija pelē jums, un veļ as tī rī ba, par santehniku ​ ​ vispā r klusē ju. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Ā tri reģ istrē jos, bet istabas....
Ja uzdroš inā s atpū sties š ajā viesnī cā , iesaku pā rbaudī t spilvenus, mums bija pelē jums, un veļ as tī rī ba, par santehniku ​ ​ vispā r klusē ju. Pirmajā stā vā labā k neapmesties, jo. Visas telpas smarž o pē c mitruma un pelē juma.
Ja ņ ē mā t "viss iekļ auts", tad ņ emiet vē rā , ka starp alkoholiskajiem dzē rieniem ir tikai vī ns (un tas var beigties), bā rs (ja to tā var nosaukt) tiek slē gts 21.00, tā pē c vai nu ejiet vai sē diet tumsā , jo Gaismas virs galdiem nedeg.
Labā k ej gulē t, un menedž eris (sevi sauca par saimnieku) staigā s, dzers, pī pē s ū denspī pi ar saviem radiem un vieglas tikumī bas sievietē m, iespaids tā ds, ka mē s nenā cā m atpū sties un samaksā jā m, bet viņ š ir atvaļ inā jumā . ! Viesi biež i ir rupji un bļ auj, bet kā atrisinā t jautā jumu (mū s pā rcē la uz citu istabu pē c vajadzī bā m), tad uzreiz "krū mos", lai citi pazemojas, tas nav karalisks bizness.
wi fi maksā , slikti strā dā , teniss un biljards ir apmaksā ti (galdi nokauti), vispā r pirms 25 gadiem nebija slikta viesnī ca.
Ē diens vienmuļ š , bet neviens nepalika izsalcis, iespē jams, vienī gais š ī s viesnī cas pluss, paldies š efpavā ram!
Viesnī ca atrodas Beldibi ciematā , skaista vieta, savvaļ as pludmale ir ļ oti skaista, par 10 USD var aizbraukt ar taksi lī dz kanjonam, par santī mu var nokļ ū t lī dz troš u vagoniņ am ar mikroautobusu, tas ir mazā ks nekā ekskursijā , bet lē tā k un ne sliktā k.
Vienī gais š ī ciemata dabas mī nuss ir GAILES! Viņ i sā k kliegt 3:00 un tikai pa dienu viņ iem ir pā rtraukums!
Es saprotu, ka gā jā m par 2.000 no cilvē ka un tas nav dā rgi un galvenais daba, bet tikai tad, ja neesi redzē jis labā k un tici man par to paš u naudu. Tā pē c es neieteiktu š o viesnī cu, ja vien tā nav patieš ā m lē ta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kamerny49
Kur ir labākā vieta, kur pēc ierašanās doties uz hammam? lai tas būtu lēti un efektīvi?)))
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums kamerny49
Čības, piemēram, caurspīdīgas silikona galošas))) ar caurumiem, lai tās nenokristu no kājām un nesāpēs staigāt pa akmeņiem)? un dvieļi? nevēlēšanās vadīt savējos, un mēs dodamies uz pludmali galvenokārt savvaļā))
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 20 atbildes
iemiesojums kamerny49
kas ir labāk 10$ vai krievu degvīna pudele? par labu numuru? un kā to pasniegt? nu nauda pasē, bet pudele?))))))
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums kamerny49
Sveiki! Braucam pirmo reizi, trīs pieaugušie un bērns 3,5 gadi. Es gribu zināt, kas ir iekļauts ekskursijā "Antālijas zivju restorāns" maksā 150 USD? vai tas ir paredzēts vienam cilvēkam? Pegasus saka 1-4PAX — ko tas nozīmē? Vai restorāns ir maksas un fiksēta ēdienkarte, vai tas ir tikai brauciens turp un atpakaļ ar gida pavadību? Kā būtu ar samaksu restorānā? un ko viņi dod? ēdienkarte? Nekas nav izskaidrots! Lūdzu pasaki man))
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 1987 году, последняя реставрация сделана в 2007 году. Состоит из одного 3-этажного здания. Уютный и экономичный отель в своей категории. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталия, в 15 км от г. Кемер, в поселке Бельдиби.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м от отеля.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (платно), 1 основной ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дартс.
Telpu apraksts

В отеле 56 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Bahcecik Mah. Mollo Musa Cad. No:21, Beldibi, Kemer, 07985, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 824 80 34 Fax: +90 (242) 824 82 03
Tīmekļa vietne: Tal Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.