Tal Beach Hotel 3*– Atsauksmes

93
Novērtējums 4.710
№235 viesnīcas reitingā Kemera
4.8 Numurs
5.7 apkalpošana
4.8 Tīrība
4.1 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, 150 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1998. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Maza, mājīga un draudzīga viesnīca. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas (nav lifta). Viesnīca ir piemērota jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Vitalii.rakul
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi – varbū t kā dam noderē s! Var ilgi rakstī t, bet ī si sakot, normā la viesnī ca par š o naudu. Ja vē laties kaut ko vairā k, maksā jiet vairā k un dodieties uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Sā kumā man bija arī salī dzinā jums ar iepriekš ē jā m viesnī cā m, bet tā s bija 4/5 zvaigznes, un š eit es gribē ju ietaupī t naudu. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi – varbū t kā dam noderē s! Var ilgi rakstī t, bet ī si sakot, normā la viesnī ca par š o naudu. Ja vē laties kaut ko vairā k, maksā jiet vairā k un dodieties uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Sā kumā man bija arī salī dzinā jums ar iepriekš ē jā m viesnī cā m, bet tā s bija 4/5 zvaigznes, un š eit es gribē ju ietaupī t naudu. Lī dz jū rai ir 3-4 minū š u gā jiens, pludmale nav ī paš i tī ra, bet tā s ir sī kas lietas - jū ra ir PEREKTI NEMASTĪ GI TĪ RA un SKAIDRA!! ! Un tas, manuprā t, ir pats galvenais, skats uz Kalniem ir nepā rspē jams!! ! Lī dz savvaļ as pludmalei BELDIBI CAVE - 20/25 minū tes kā jā m, ļ oti ieteicams!!! ! Ē diens nav augstā kā s klases, bet ē st var, ir daž ā dī ba. Baseins ir normā ls, bet kam tas vajadzī gs, ja tuvumā ir tik nepā rspē jama jū ra!! ! Bā rā ielej kolu, Fantu, kā du alu un vī nu - nav lieliski, bet dzert var. Lielā kā daļ a atpū tnieku ir krievi, turki, ir arī ukraiņ i, vā cieš i, poļ i. Slava bruņ otajiem spē kiem - nebija nekā du konfliktu ar krieviem! Istabas nekas ī paš s, bet dzī vot var, kondicionieris strā dā ja perfekti!
аватар marianaaa
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es teiktu, ka tie nebija "turku koncepcijas" svē tki. Pirmkā rt, tika sabojā ta lielā kā daļ a telpas aprī kojuma (gaisa kondicionieris, TV, minibā ra trū kums). Vannas istaba ir maza, ir grū ti iekļ auties duš as kabī nē , neaiztiecot uz tā s uzauguš o sē nī ti. … Tomēr ▾ Es teiktu, ka tie nebija "turku koncepcijas" svē tki. Pirmkā rt, tika sabojā ta lielā kā daļ a telpas aprī kojuma (gaisa kondicionieris, TV, minibā ra trū kums). Vannas istaba ir maza, ir grū ti iekļ auties duš as kabī nē , neaiztiecot uz tā s uzauguš o sē nī ti. Bezmaksas un privā tā pludmale neatbilst deklarē tajam, esiet gatavi maksā t. Wi-fi arī ir maksas, arī reģ istratū rā , lai gan bija norā dī ts, ka tas ir bez maksas. Ē diens ir cits stā sts. Katrs ē diens sastā v no tomā tiem un paprikas. Brokastī s, vakariņ ā s ietilpst arī tomā ti. Visas dienas garumā jū s neredzē sit zivis un gaļ u. Piemē ram, vakariņ ā s uzdā vinā ja? ? tikai aknas, ja nepatiks, paliks izsalcis, jo citas izvē les nebū s. Daž ā s laimī gā s dienā s jums bū s vistas un jē ra gaļ a. Tī rī š ana bija tikai grī das slaucī š ana. Nedē ļ as laikā dvieļ i netika mainī ti.
Esiet gatavi ū dens apaviem, jo ​ ​ jū rā jū s sagaidī s milzī gi lieli akmeņ i.

Mani ļ oti sarū gtinā ja arī vides aizsardzī bas trū kums. Nav briļ ļ u, visam ir daudz plastmasas.
аватар Amina_Cool
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tas viss notika ļ oti spontā ni. Steidzami vajadzē ja izvē lē ties viesnī cu, citā di mē s bū tu palikuš i bez atpū tas. Bet es gribē ju bū t tuvu lidostai, ceļ š ar bē rniem ir ļ oti nogurdinoš s. Izlasī jusi virkni daž ā du negatī vu lietu par Beldianu, Anita vienkā rš i noklikš ķ inā ja uz ieteikumiem un nokļ uva Tal Beach. … Tomēr ▾ Tas viss notika ļ oti spontā ni. Steidzami vajadzē ja izvē lē ties viesnī cu, citā di mē s bū tu palikuš i bez atpū tas. Bet es gribē ju bū t tuvu lidostai, ceļ š ar bē rniem ir ļ oti nogurdinoš s. Izlasī jusi virkni daž ā du negatī vu lietu par Beldianu, Anita vienkā rš i noklikš ķ inā ja uz ieteikumiem un nokļ uva Tal Beach. Nolē mu neko nelasī t. Tā pē c es rakstu tikai savus secinā jumus.
1. Ceļ š no lidostas aizņ em 45 minū tes un tas ir lieliski. Tas iet gar gleznainiem kalniem un jū ru.
2. Mū su operators teica, ka viesnī cā ir tikai standarta numuri, bet nav ģ imenes numuriņ u. Bet tur ir, izsniedzā m uz vietas par 50 dolā riem uz 10 dienā m. Jo esam 4 un standarta istabiņ a ir par mazu.
3. Internets ir maksas, nedē ļ a 10 dolā ri.
4. Istabas uzkopš ana katru dienu, veļ as maiņ a bija 1 reizi, dvieļ i 2 reizes. Viņ i atstā ja istabā dokumentus, telefonus, naudu. Viss kā rtī bā , personā ls ir pieklā jī gs.
5. Ī paš i uztraucos par ē dienu, jo viens no bē rniem neē d labi. Bet pat tik izvē lī gam cilvē kam bija ko izvē lē ties - brokastī s piens un pā rslas, ola, sviestmaizes ar ievā rī jumu un tē ja (ir arī salā ti, putras, sieri, desiņ as, dā rzeņ i). Pusdienā s vienmē r ir zupa - kartupeļ u biezenis, kā dreiz bija borš č s. Kotletes, tī rradņ i, š nicele, sautē jums, salā ti, dā rzeņ i, arbū zs. Vakariņ ā s labi pabaroja - 10 dienā s bija 3 reizes grilē ta vistas karbonā de, 2 reizes sautē jums, 3 reizes cepta vista, 1 reize shawarma, 1 reize grilē ta zivs. Plus daž ā di sā nu ē dieni. Kartupeļ i gan š osezon nez kā pē c tiek taupī ti, un ne tikai š ajā viesnī cā . Kū ciņ as plus arbū zs vai melone. Pā ris plū mju un ā bolu. Neviens nepameta izsalcis. Tā pat neviens nav saindē jies, ē dienu puiš i izsniedz maskā s un cimdos.
6. Baseins tiek iztī rī ts, ieliets speciā ls š ķ idrums. Viesnī cas teritorijā nekā dus atkritumus neredzē ju.
7. Bā rs ir atvē rts bez maksas no 7.30 lī dz 21.00. Ū dens, sprite, kola, fanta, baltvī ns un sarkanvī ns, vairā kas jupi garš as, kafija un tē ja. Es neko neteikš u par vī nu - es nedzeru.
8. Jū ra ir netā lu - apmē ram 80 metri. Tī rs, caurspī dī gs, silts. Krabji, zivis. Nevē tras. Super. Bet. Nav iespē jams iekļ ū t jū rā bez koraļ ļ iem. Š ī problē ma tiek atrisinā ta par USD 5 tuvā kajā veikalā . Pat ļ oti mazi bē rni skrien bez problē mā m. Jū ra tieš ā m ir pasakaina, man ir ar ko salī dzinā t. Es personī gi redzē ju, kā no pludmales tiek izvesti atkritumi un lieli akmeņ i. Lē nā m tiek sakā rtots Ataturka parks, pie kura atrodas pludmale. Kad nomainī jā m pirmo duš u uz jaunu, ē rtā ku un modernā ku. Nav salauztu gultu. Vienmē r ir bijusi vieta.
9. Atseviš ķ i es vē lē tos pateikties Semjonam Semenič am (Simonam) un viņ a aģ entū rai Antik Travel. Uztaisī ja atlaidi un nosū tī ja ekskursijā un funikulieri. Tikai pozitī vas emocijas no neparasta cilvē ka))))
Es dzirdē ju daudz negatī vu atsauksmju par Beldibi ciematu. Neko sliktu nevaru teikt – ir pasā kumi gan ballē tā jiem, gan pā riem ar bē rniem. Daba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Skats uz kalniem, kas paceļ as pā ri palmā m, baseiniem ir vienkā rš i elpu aizraujoš s.
аватар Aistep0602
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, tur bija darbinieks no darba. Un es dabū ju degoš u biļ eti. Labi, ka tuvu jū rai, bet pludmale netī ra. Restorā na ē dienkarte, protams, neiepriecina (tikai tomā ti, gurķ i. Baklaž ā ni un cukini - ē diet uzreiz). … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, tur bija darbinieks no darba. Un es dabū ju degoš u biļ eti. Labi, ka tuvu jū rai, bet pludmale netī ra. Restorā na ē dienkarte, protams, neiepriecina (tikai tomā ti, gurķ i. Baklaž ā ni un cukini - ē diet uzreiz). Mē rč u nav. 6 dienas gandrī z nebija konditorejas izstrā dā jumu un gaļ as. Tikai 2-3 reizes vakariņ ā s. Netā lu veikalā tirgoja augļ us, ļ oti labi, viesnī cā vakariņ ā s tikai arbū zs, ja dabū si. Animā cijas, protams, arī trū kst. Istabas visas ir daž ā das, bet neviens nesū dzē jā s. Uz Kemeru bijā m 2 reizes. Ceļ š un autobuss ar gaisa kondicionē tā ju ir lielisks, 40 min. braukt. Ja tas ir lē ts - varat doties uz š o viesnī cu.
Бассейн
аватар Tourist-ka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā ieradā mies 8.00 un, tiklī dz pā rkā pā m uzņ emš anas slieksni, uzreiz sajutā m personā la bezgalī go "draudzī gumu". Rokassprā dzes saņ ē mā m uzreiz, koferus atstā jā m turpat pie letes un devā mies brokastī s. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 8.00 un, tiklī dz pā rkā pā m uzņ emš anas slieksni, uzreiz sajutā m personā la bezgalī go "draudzī gumu". Rokassprā dzes saņ ē mā m uzreiz, koferus atstā jā m turpat pie letes un devā mies brokastī s. Uz jautā jumu “kur pā rģ ē rbties? ” Mū s aizsū tī ja uz tualeti (! ). Reiz miglaini iedomā joties č emodā na izkrauš anu tualetē , devā mies uz gaiteņ a strupceļ a stū ri, kaut kā pā rģ ē rbā mies un pamanī jā m videokameru, rū pī gi nofilmē jot visu mū su pā rģ ē rbš anā s procesu. Nomā kts. Bet ko darī t? Nolē muš i nesabojā t sev garastā vokli, viņ i atguvā s pludmalē.

Viesnī cai nav savas pludmales, par to lasī ju atsauksmē s, bet mū su ceļ ojumu aģ ents uzstā ja, ka tā ir netā lu no viesnī cas. Faktiski tā ir parasta pilsē tas pludmale netā lu no Ataturka parka.

Tā tad, pludmale ir oļ u, ieeja jū rā - lieli akmeņ i ar asiem dzelkš ņ iem, tos iebraukš anas ē rtī bai tī ra paš i atpū tnieki, sakopjot, starp citu, arī atpū tnieki.
Ir bī stami doties jū rā bez speciā liem apaviem (var nopirkt tirgū , cena no 4 dolā riem). Ļ oti netī ri, 70% dzelzs sauļ oš anā s krē sli ar koka lī stē m, un 70% salū zuš i. Ja atrodi plastmasas, veselu un pat ar matraci - BINGO! Tu esi veiksmī gs! Visa pludmales platī ba zem nojumē m trī s rindā s, manuprā t, tas ir pluss.

Tā nu atgriež amies viesnī cā un redzam bildi, ka visi pē c mums atbraukuš ie atpū tnieki jau ir apmetuš ies. Uz vienkā rš u mierī gu jautā jumu "un kad dabū sim numuru" administrators pacē la balsi, un tas, ko viņ š tur pacē la, kliedza kā upuris, mū s nobiedē ja, ka varam iet uz visiem 4 virzieniem, solī ja zvanī t tū roperatoram. Tajā paš ā laikā visi atpū tnieki redzē ja š o ainu ar popkornu. Tad paķ ē rusi 1. stā va istabas atslē gu (izrā dā s brī vā istabiņ a vē l bija brī va) skrē ja mums to parā dī t, turpinot kliegt. Viņ š ar plaukstu noslaucī ja spoguļ a putekļ us.
Vē lā k mē s uzzinā jā m, ka 10 USD dara brī numus ar tū lī tē ju norē ķ inu. Š ķ iet, ka mē s š ajā viesnī cā izjaukā m dabisko notikumu gaitu. Tī rī š ana sastā vē ja no grī das noslaucī š anas. Vienu reizi nomainī ta gulta. Dvieļ i nekad. Wi-Fi tikai vestibilā , bet sadale tikai 20 cilvē kiem, pā rē jie gaida.

Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka ī paš nieks ir ļ oti mī ļ š katram viesim un ir ļ oti norū pē jies par viesnī cas reputā ciju, diemž ē l mē s to nejutā m, bet mē s atgriezī simies pie tā vē lā k.

Par istabu: ē rti jauni matrač i, 2 naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š ar lielu spoguli. Flī zes un santehnika 90. gadi. Vē derains niecī gs televizors ar diviem turku kanā liem nupat mums kalpoja kā plaukts drē bē m, ņ emot vē rā , ka iebū vē tā skapja augstums nav paredzē ts kleitā m.

Skats pa logu ir elpu aizraujoš s – kalni Beldibā ir pasakaini. Zem balkona atrodas viesnī cas "Larisa" teritorija ar animatoriem un "izpildī tā jiem" karaoke atpū tniekiem, un nedaudz pa kreisi paveras skaists skats uz viesnī cu "Rixos".
Gaisa kondicionē tā js, vienā vecumā ar viesnī cas ī paš nieku, vē rsts pret gultu. Viņ š š ad un tad strā dā un mē ģ ina kā reģ istratū rā , kas izslē dz ilgtermiņ a izmantoš anu, kas patiesī bā ir paredzē ts.

Baseins mazs, bet vietas pietika, sauļ oš anā s krē sli arī . Nav animā cijas, un bija patī kami mierī gi pasē dē t pie baseina.

Ē diens: ē damistabā ir rinda, jo tie, kam nebija laika, kavē jā s. Ē diens tā da paš a veida, sortiments ļ oti niecī gs, pavā riem jā ķ eras malā , jā taisa desa, olas vai siers, jā ripina 3-4 daž ā di ē dieni. Krū zes, salmiņ i un pat sirdis.

Viesnī cā ir tikai divi sirsnī gi draudzī gi cilvē ki: pavā rs un viesmī lis, vienmē r draudzī gs un smaidī gs. Ē diens ir garš ī gs, ja jums garš o sautē ti un neapstrā dā ti dā rzeņ i, pupiņ as un omletes. Dekorē ar aunazirņ iem, rī siem, kartupeļ iem.

Mums patika sieri, tikai arbū zs, melone vai plū me.
Gaļ a: vistas spā rniņ i, kā dreiz š avarma un skumbrija - š os "gardumus" š efpavā rs izsniedza strikti individuā li, tī rradņ i un sojas kotletes - PSRS sabrukuma spoks arī tika izdoti individuā li. Runā , ka tas nā k par labu "troikai". Cepš anas nebija vispā r, vafeļ u rozetē s piedā vā ja liet 3 veidu ievā rī jumu, bija arī piena rī su putra, muslis ar pienu. Kopumā tu nebū si izsalcis. Ja nē - lielveikals tieš i ā rpus teritorijas.

Bā rs ir attieksmes pret klientu personifikā cija. Pilnī gi tukš ā logā ir daž as tukš as glā zes un zī me, kas saka, ka samaksā ts - 1 dolā rs.

Bā rā pieejams tikai baltvī ns un sarkanvī ns, sprite, kola, fanta un 2 veidu iepakotā s sulas. Nav alus. Glā ž u ir ļ oti maz, tā pē c vī ns un sula izdalā s supersmalkā plastmasā , kas deformē jas rokā s un izplū st.
Un uz lū gumu pasniegt vī nu iesauktajā s rī vē tajā s glā zē s, saņ ē mā m atbildi, ka tā s ir ī paš iem cilvē kiem – saimniekam un viņ a daudzajiem viesiem, automā tiski pā rceļ ot atpū tniekus uz nepilngadī go kategoriju.

Un visbeidzot par labo: tā ir daba, gaiss un jū ra. Neticami skaisti kalni, neticami silta un tī ra jū ra un burvī gs gaiss - ja uz Beldibi dodaties š im nolū kam, tad niecī gā trijotne pā rnakš ņ ot un nomazgā ties neš ķ iet tik biedē još a. Galu galā mums visā jā meklē pozitī vais, ko mē s patiesī bā darī jā m)
Повара стараются. Еда вкусная Состояние лежаков на городском пляже Завтрак отель Tal bech 3 Камушки на пляже отель Tal bech 3
аватар nazar72
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tuš ies 2+2, katram sava gulta. Viesnī ca ir izremontē ta, matrač i jauni, veļ a tī ra un mainī ta, tī ra katru dienu, mē beles vecas, vannasistabā tikai š ķ idrā s ziepes, saimnieks jauns kopš.2018 gada rudens, cenš as attī stī t viesnī ca, personā ls ļ oti draudzī gs, viss č aukst. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies 2+2, katram sava gulta. Viesnī ca ir izremontē ta, matrač i jauni, veļ a tī ra un mainī ta, tī ra katru dienu, mē beles vecas, vannasistabā tikai š ķ idrā s ziepes, saimnieks jauns kopš.2018 gada rudens, cenš as attī stī t viesnī ca, personā ls ļ oti draudzī gs, viss č aukst. Ē diens dā rzenis, gaļ a tikai vista, reiz bija zivs, vā rī ta desa divā s krā sā s)))Brokastī s ir 5 š ķ irnes siers, dā rzeņ i pagatavoti ļ oti garš ī gi , kas attiecas uz 3 *, tas ir normā li. Bā rs (viss iekļ auts) ir atvē rts no 12 lī dz 21, citreiz bē rniem sulas netiek liegtas, alkohols ir tikai vī ns, tā pē c kas plā no stā dī t aknas, tas nav priekš jums))) Pludmale kopī ga un blakus, akmeņ i ar oļ i, vē lams pirkt gumijas apavus ir vietā , cena no 15-33 liras, veikals 10 metru attā lumā no viesnī cas, ir viss nepiecieš amais, ir arī maiņ a, ja nepiecieš ams, 7.07 kurss bija 1 dolā rs 5.30 liras. Wi-Fi vestibilā bez maksas, bet pieslē gties problē ma. Istabas labā k ņ emt ar skatu uz baseinu (kopē ja katru dienu), bū s klusā ks. Kopumā viņ i bija apmierinā ti
аватар natusik00003
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mums bija ekskursija par 3 + 1, tikai par 696 eiro, t. sk. jā rē ķ inā s ar kaut ko super pieklā jī gu 3 pieauguš ajiem un 1 bē rns nebija vajadzī gs. Sā kotnē ji š ī ē ka tika celta uz viesnī cu Tol, un tā ir vecā ka ē ka un vairā k noplicinā ta. … Tomēr ▾ Mums bija ekskursija par 3 + 1, tikai par 696 eiro, t. sk. jā rē ķ inā s ar kaut ko super pieklā jī gu 3 pieauguš ajiem un 1 bē rns nebija vajadzī gs. Sā kotnē ji š ī ē ka tika celta uz viesnī cu Tol, un tā ir vecā ka ē ka un vairā k noplicinā ta. Par 10 dolā riem reģ istratū rā viņ us ar maš ī nu nogā dā ja uz š o. Š is tiek iegū ts kā filiā le. Mums pieš ķ ī ra istabu no ģ imenes istabas. Platī ba ap 25 m2, istabā ir 4 gultas ar labiem matrač iem, televizors ar lampu, kondicionieris, naktsgaldiņ i, skapis, tualetes galdiņ š . Uz balkona ir 2 krē sli. Vannasistabas duš a ir nedaudz nolietota, bet ū dens karsts. No piederumiem tikai ziepes un tualetes papī rs. 2 dvieļ i vienai personai, diezgan balti. Pirtis uz pludmali vest nevar, naudas sods 20 dolā ri. Tī rī š ana istabā katru otro dienu, gultas veļ a netika mainī ta, tikai dvieļ i. Mē s neieslē dzā m televizoru, iespē jams, ka tas darbojā s, mē s neizmantojā m gaisa kondicionieri, jo. no kalniem naktī pat bija kaut kā forš i.
Viesnī cas teritorija tī ra, viss kopts, viss nogriezts. Mū su baseins tika iztī rī ts divas reizes nedē ļ ā . Baseins ir sadalī ts divā s zonā s, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Bē rniem teritorijā vispā r nav bē rnu zonas, tikai 4 š ū poles. Bā rā bē rniem sula, kola, sprite. Pieauguš ajiem baltvī ns un sarkanvī ns. Vī ns ir kā ū dens, nav stiprinā ts, bet jū tas kā ī sts, nevis atš ķ aidī ts. Bā rs no 12.00 lī dz 21.00, tad viss par dolā riem.
Ē damistaba 1. stā vā , bez kondicioniera, lai gan tur bija atvē rti logi. Brokastī s pā rsvarā olas, olu kultenis, 10 veidu sieri, biezpiens ar dillē m un garš vielā m. Bē rniem piens tetra pakā s un daž ā di musli, bumbiņ as.
Pusdienas ir biezeņ a zupa, 8 dienas neuzdroš inā jos izmē ģ inā t, jo. neizskatā s ī paš i labi. Vī rs teica, ka ē dams, zirņ i, kukurū za, ar spinā tiem. Garnē jums - rī si, frī kartupeļ i, kuskuss, makaroni ar vistas vai aknu gabaliņ iem. Daudz dā rzeņ u, gan svaigu, gan ceptu. Apstā dī jumi ir daudzveidī gi. Divreiz bija cepta skumbrija. Desertā - melone, arbū zs, apelsī ni, pudiņ š , kaut kas lī dzī gs mafiniem.
Vakariņ as tā pat kā pusdienā s, iespē jamas vistas kotletes, kartupeļ i redzami lielos gabalos, spinā tu karbonā des.
Pludmale nav tā lu, š ķ ē rsojiet ceļ u, nav liels parks un pludmale. Atseviš ķ as vietas no viesnī cas nav, to nevar meklē t. Vienkā rš i nā c pulksten 8 un paņ em bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. Š ķ ū nī š i ir jauni, dabī gi audumi, bet sauļ oš anā s krē sli laikam ir no pagā juš ā gadsimta, visi nogalinā ti.
Beldibi man ļ oti nepatika pludmale, vienkā rš i milzī gi akmeņ i ū denī , bez apaviem nevar iziet. Ir atseviš ķ i iztī rī tas vietas 2 metrus platas un 5-7 metrus dziļ as, tur ir cilvē ki kā transporta sastrē gumstundā s.
Ja neesi pā rā k slinks un sasniedz pamestu tuneli un uzreiz nokā p pa nogā zi pa labi (tunelī neiebrauc), tad vienkā rš i nokļ ū si paradī zes vietā , kur iebraukš ana un dibens ir ļ oti labi.
Atpū š as galvenokā rt ukraiņ i, krievi, baltkrievi.
Viesnī ca atrodas gandrī z iepirkš anā s pasā ž ā , visu var nopirkt par dolā riem, ev. Zemenes 1 kg -1 dolā rs, papaija - 2 dolā ri, svaigi spiesta sula 2 tases -1 dolā rs. , saldē jums 3 bumbiņ as-1 USD. Ļ oti dā rgs vī ns par 10-20 dolā riem, un garš a nav ī paš i laba. Netā lu no viesnī cas lielveikala Volmar, kur viss ir lirā s. Maize - 1 lira, ū dens 1.5 litri - 1.5 lira, jogurts - no 2 lī dz 5 liras, č ipsi - 4-5 liras, daž ā di naš ķ i bē rniem ( batoniņ i, kū ciņ as iepakojumā ) no 0.5 lī dz 1 lira. Baklava 25 liras par kg.
Pirmdienā s uz galveno laukumu, kur ir vā rti, nā k liels tirgus. Strā dā no 8 lī dz 18. Tur pē rkot, jā kaulē jas, preces, kas maksā , piemē ram, 15$, var atdot par 5.
+ atpū ta
ļ oti lē ta ekskursija
klusa vieta bez diskotē kā m un ora
brī niš ķ ī gs skats uz kalniem no balkona
tī ra jū ra
vasaras sā kums vē l samē rā vē ss (bija +27+29)
perfekti ē dams ē diens
- atpū ta
mazas telpas
interneta nav, pareizā k sakot, tas ir maksas
ieieš ana jū rā amatierim
 фото дикого пляжа Пляж возле отеля. Видно какое ужасное дно
аватар lilija893319
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Kalifornijas sapnī , tas mums bija visbudž etā kais variants. Izlī gums noritē ja labi. Ar istabu viss kā rtī bā , bija balkons, normā la gulta, kondicionieris. Lielā kais trū kums ir vannas istaba, duš a ir maza un griesti nebija pabeigti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Kalifornijas sapnī , tas mums bija visbudž etā kais variants. Izlī gums noritē ja labi. Ar istabu viss kā rtī bā , bija balkons, normā la gulta, kondicionieris. Lielā kais trū kums ir vannas istaba, duš a ir maza un griesti nebija pabeigti. Istaba tika iztī rī ta tikai ieraš anā s dienā , bet mums nebija ī paš as tī rī š anas vajadzī bas, jo mē s praktiski nebijā m istabā . Teritorija nav liela, nebija arī liela baseina, bet mē s tajā nepeldē jā mies, jo tas nebija tī rī ts. Apkalpoš ana ļ oti laba, puikas restorā nā mums iztī rī ja traukus. Ē diens amatierim, bet visu varē ja ē st, viss bija svaigs. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Viesnī ca atrodas netā lu no pā rtikas tirgus, veikaliem, lī dz jū rai maksimums 7 min gā jiens. Sauļ oš anā s krē slu pietika. Viesnī ca ir 7 no 10.
аватар grechchechka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki. 20.09. 2018 izrakstoties tika iegā dā ta biļ ete uz Turciju, apskatī jā m California Dream hotel aprakstu, likā s viss kā rtī bā , viesnī ca 3 zvaigznes. Ierodoties 21.09. un ierodoties viesnī cā , maigi izsakoties, bijā m pā rsteigti. … Tomēr ▾ Sveiki. 20.09. 2018 izrakstoties tika iegā dā ta biļ ete uz Turciju, apskatī jā m California Dream hotel aprakstu, likā s viss kā rtī bā , viesnī ca 3 zvaigznes. Ierodoties 21.09. un ierodoties viesnī cā , maigi izsakoties, bijā m pā rsteigti. Veca, smirdī ga (atvainojos par izteicienu) un netī ra viesnī ca. tika izmitinā ti vairā ki cilvē ki, mē s bijā m pē dē jie un visi nokā pa pie mums un sū dzē jā s par istabu, ka istabā smird pē c kanalizā cijas, gulta netī ra, prasī ja nomainī t personā lu, kas slikti runā ja krieviski, viņ i neņ ē ma jebkura darbī ba. ieejot istabiņ ā redzē jā m galī gi netī ru istabu, netī ra gultas veļ a, vannasistaba vispā r bija bē dī gā stā voklī , puse santehnikas lauzta, viss netī rs ar akmeni, rū sa (pievienoš u foto), pelē jums. 12 pusnaktī bijā m spiesti iet pirkt gultas veļ u, jo mū su lū gums nomainī t vienkā rš i tika ignorē ts, pirkt mazgā š anas lī dzekļ us un sū kļ us. Ē diens arī š ajā viesnī cā grib to labā ko, makaronu rī si un dā rzeņ i, gaļ u deva trī s reizes nedē ļ ā un tie bija vistas kuņ ģ i, nieres un aknas. mums no alkohola tika pasludinā ts viss iekļ auts, bija vī ns, kas beidzā s 10 minū tē s un š ņ abim nedaudz ilgā k pietika, veikalā pirkā m alu, starp citu, alkoholu lē jā m tikai no 12-00 lī dz 14-00 un no plkst. 20:00 lī dz 22:00. tur bija ā boli no augļ iem, 2 reizes iedeva melonei, ka tā bija sapuvusi, kad grieza, tad tikai droš i vien iesita, lai nogrieztu puvi. nav privā tas pludmales kā norā dī ts aprakstā , kad nā cā m sauļ oties no mums prasī ja 2$ par katru. baseins ir netī rs, kā teikts, ka ir valū tas maiņ as punkts, pirts, pirts, tas nav.
аватар olga_panichuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bū š u ļ oti ī ss. NEIESAKU. Reģ istrē joties teica, ka nav brī vu istabu (23:00), viņ i piedā vā ja istabu pirmajā stā vā , kur dzī vo apkalpotā ji (lietas skapī ). Gulta tika mainī ta pie mums pē c tam, kad mē s viņ iem pateicā m, ka kā ds ir. … Tomēr ▾ Bū š u ļ oti ī ss. NEIESAKU.
Reģ istrē joties teica, ka nav brī vu istabu (23:00), viņ i piedā vā ja istabu pirmajā stā vā , kur dzī vo apkalpotā ji (lietas skapī ). Gulta tika mainī ta pie mums pē c tam, kad mē s viņ iem pateicā m, ka kā ds ir. jau gulē ju uz tā . Nā koš ā dienā pā rvā cā s. Tas ir pluss. Istaba standarta, tī rī ba tik-tā , santehnika kaut kā strā dā .
Uzturs-salda nulle, gaļ a uz 8dienā m-4 reizes, augļ i-arbū zs, melone, ā boli. Nav virtuves.
Bā rs-bā rmenis reizē m uzrodas ar 1. vī na vai š ņ abja pudeli. Pē c 5min nav nekā . Par laimi blakus ir lielveikals. Zemnieki tur tikai aizbē ga.
Es atpū tos 3 zvaigznē s. Š eit nav pat vienas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums okanapina
Gribēju uzzināt vairāk patiesības par viesnīcu, mēs uz turieni dosimies augustā
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Бельдиби, в 150 метрах от пляжа. Построен в 1998 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Небольшой, уютный и гостеприимный отель. Состоит из одного 4-х этажного здания (лифта нет). Отель подойдёт для молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 15 км от г. Кемер. 40 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м. Длина – 20 м. Между пляжем и отелем есть автомобильная дорога, подземного перехода нет.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi платно(в лобби бесплатно).

Завтрак 07:30-09:00, обед 12:30-14:00, закуски 17:30-18:30, ужин 19:30-21:00. Шведский стол.

Бар у бассейна 09:00-22:00.

1 открытый бассейн, площадь 70 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый бассейн 12 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Всего 61 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Bahcecik Mah. Ataturk Cd. No:154, Beldibi, Antalya
Tālruņi: +90 (242) 824 94 27/28
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.