Viesnīca ir svaiga, bet ir dažas neapstrādātas malas...

Rakstīts: 4 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 19 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki! Sā kš u rakstī t atsauksmi no paš a sā kuma. . . Reģ istrē š anā s. . . gandrī z 20:00. . . ieradā s 20 minū tes pirms vakariņ u beigā m. . . atstā ju mantas reģ istratū rā , uzvilku rokassprā dzes un ienā cu restorā nā...+ š ī ir ē rta restorā na atraš anā s vieta no reģ istratū ras. . . ā tri paē dā m un reģ istratū rā . . numuru uzreiz izsniedza. . . istabiņ a 1 stā vā galvenajā ē kā #1107. . . standarta 2+1 bē rns. . . 2 gultas. . viena divguļ amā gulta. . otrā atseviš ķ i. . . vakars. . . gribam mazgā ties un gulē t! ! ! Pā rsteigums . . ---. . stū ra istaba un no balkona skats uz bungalo un zem jumta tehniskā stā va ar industriā lajiem kondicionieriem) ups.....pā rsteiguma telpa 2.....vakara animā cija ar salū tu, savienots kaimiņ u viesnī cā un diskotē kas rū koņ a lī dz 2 naktī pē c vietē jā laika) pa slē gto balkonu skaņ a joprojā m pā riet un ir diezgan jū tama. bet no ceļ a diezgan ā tri aizmigā m.... no rī ta 4:00 rī ts.... pā rsteigums # 3.... caur sapni var dzirdē t kā gaiļ i dzied ??????????? ? un pulksten 5 pā vi sā k bļ aut??????? ? ? ? ? biiiin. . . rī ts. . . 6h. . . celš anā s un apkā rtnes apskate. Brokastis tiek pasniegtas 7: restorā ns diezgan tī rs. . . ē dienu izvē le brokastī m nepietiek 5. . . ī paš i graudaugi un ž ā vē ti augļ i. . . par svaigi spiestu sulu....š ī ir paš apkalpoš anā s laukums. . . nu normā li. . . ja zin kā un zin kas ir kas. . . kopumā par uzturu nav sū dzī bu. . . lai gan vienmē r ir tā ds moments kā necepta gaļ a uz grila un iesmi. Tas pats stā sts ar zivī m....Saldē jums no viena lī dz 5...bez ierobež ojumiem...garš ī gi uzkodu bā rā...Animā cija bē rnu klubā Toucan: 10/10 vē rtē jums...vienī gais, ka programma atkā rtojas pē c a uzturē š anā s nedē ļ a. Bet tie ir sī kumi...klubā ir veļ as mazgā tava bē rnu veļ ai (bez maksas pē c vienoš anā s) vakara mini diskotē ka ir laba, bet bē rnu atkā rtotā ji Animatori Elena, Katya, Aidana Vlad Irina ir tikai modesistas...pē c pieauguš o animā cijas : pa dienu uz 5...vakarā nevaru teikt, negā ju . . bet atkā rtojas arī pē c nedē ļ as. . .
Tā tad: 10 dienu piezī mju rezultā tā :
1: tī rī š anas kvalitā te.... 3 (putekļ i kuš ķ os un matos) stū ros . . slapjas grī das vannas istabā ar pelē juma pē dā m uz š uvē m ((. . 10 dienas viņ i nekad to neslaucī ja vai vismaz izsū cē ju balkonu)

2. Viņ i ne vienmē r atjaunina ziepju/spolu piederumus (piezī me turku valodā . . pateicoties internetam, situā cija tika labota)
3. No mini bā ra pazuda Mirindas burciņ a (nav ž ē l, bet nogulsnes palika)
4. telefonā nav numuri ar kuriem sazinā ties ar reģ istratū ru !! ! ! Tas ir nepieņ emami!! !
5. LA CARTE RESTORĀ NI --- RESKĀ S MINUSS. . . 10 DIENAS NEKAD NEKAD NEKĀ DĀ M TURCOS. . . UN PUSBADU PĀ RSTĀ JA NO ZIVJIEM. . . ES IESPĒ JAMĀ S VĪ RU IZRAUJU, ZINU, KA APMEKLĒ JOT Š OS RESTORĀ NUS, PAT LUKSENS 5 ** ATSTO NOLIKUMU....TAS NAV SLIKTI GATĀ TS, IZVĒ LE NAV BAGĀ TA. . . BET....!! ! (RESTORĀ NS ATRODĀ S UZ PLUDŽ ES ROBEŽ AS ATKLĀ JĀ TELPA . . BBBRR...NAV ZINĀ MS, CIK ILGI BIJA UN CIK MUSU SĒ DĒ JA UZ INSTRUMENTIEM) LABĀ K VISMAZ BŪ TU PĀ RSLĒ GTĀ S AR PILĒ MU VAI ALVETI...PARAUGU NEBŪ TU LĒ MUMS IZŅ EMT * ((
NU VISPĀ R...JŪ RA IR KRĀ Š Ī GA. . . TĒ JA KAFIJAS NAJĀ IZCILI, PĪ RĀ DI GARDI. . . MINIKLUBS IZCILI. . . PERSONĀ LS SMAIDA. . . LAIKA LAIKA UN DABA IR PASAKA. . . Ā RPUS TERITORIJAS PĀ RDEVĒ JI PAR LABĀ M ATLAIDES UN Ļ OTI brī niš ķ ī giem. . .
VEIKSMĪ GAS BRĪ VDIENAS. . . VIESNĪ CNIEKIEM IR KO STRĀ DĀ T. . .
VIESNĪ CAS IESAKI. . . TUI CIEŅ A!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu