Sydney 2000 Hotel 3*– Atsauksmes

29
Novērtējums 7.210
№89 viesnīcas reitingā Kemera
7.2 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1994. gadā un pēdējo reizi renovēta 2011. gadā. Teritorijas kopējā platība 2120 kv.m. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар rutta_a
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika Sydney 200.3% Hotel, bet jā saprot, ka š ī ir "C pakā pe", nevis piecas zvaigznes. Atpū tai mū s veda Anex tū re. Mū s ļ oti sirsnī gi sagaidī ja un palī dzē ja ar savā m lietā m. Reģ istratū rā mums nebija jā gaida, daž u minū š u laikā tikā m nosē dinā ti. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Sydney 200.3% Hotel, bet jā saprot, ka š ī ir "C pakā pe", nevis piecas zvaigznes. Atpū tai mū s veda Anex tū re. Mū s ļ oti sirsnī gi sagaidī ja un palī dzē ja ar savā m lietā m. Reģ istratū rā mums nebija jā gaida, daž u minū š u laikā tikā m nosē dinā ti. Kafija tika piedā vā ta, lai gan vakariņ as jau sen bija beiguš ā s. Viesnī ca neliela, ar nelielu teritoriju. Visur tī rs, var redzē t, ka ir pieskatī ti un aprū pē ti. Mē beles viesnī cā nav jaunas, vietā m nobruž ā tas, man personī gi tas netraucē ja, bet varbū t kā dam tas ir svarī gi. Istaba diezgan ē rta, ir strā dā još s kondicionieris un ledusskapis, fē ns, TV ar krievu kanā liem. ja dabū si istabu augstā stā vā kā mē s (dzī vojā m 4), tad jā bū t gatavam karstumam, pat kondicionieris neglā bs. Bet tad atkal, ja jū s ē dat nevis istabā , lai sē dē tu, tad nekā du broblem. Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs. Viņ i pasniedz savus konditorejas izstrā dā jumus, augļ us, alu (vā ji-vā ji alkoholisks). Ē dienu kvalitā tes rā dī tā js ir tas, ka pats viesnī cas ī paš nieks ikdienā tajā ē d kopā ar ģ imeni. Man ir pā ris slikti izmazgā tas krū zes. Atnā ca un nomainī ja uz tī ru. Viesnī cā dzī vo gandrī z tikai krievi, iespē jams, tā pē c viss personā ls runā un saprot krieviski. Jaunieš u maz, vakaros nav trokš ņ a, var iet ar bē rniem. Viesnī ca ir mī ļ a, labā ku trī s rubļ u banknoti neesmu redzē jis.
аватар jazzfan.andy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki! Ļ aujiet man pastā stī t par savu neseno uzturē š anos viesnī cā Sydney 2000 Hotel*** Beldibi-3 (Kemera, Antā lija). Rakstu nevis lamā ties un bū t spī tī gam, bet gan tā pē c, lai mana pieredze palī dzē tu citiem izdarī t apzinā tu izvē li un pasargā tu sevi no nelielā m, bet kaitinoš ā m nepatikš anā m. … Tomēr ▾ Sveiki! Ļ aujiet man pastā stī t par savu neseno uzturē š anos viesnī cā Sydney 2000 Hotel*** Beldibi-3 (Kemera, Antā lija). Rakstu nevis lamā ties un bū t spī tī gam, bet gan tā pē c, lai mana pieredze palī dzē tu citiem izdarī t apzinā tu izvē li un pasargā tu sevi no nelielā m, bet kaitinoš ā m nepatikš anā m. Turklā t kopē jais iespaids par atpū tu š ajā viesnī cā kopumā bija labvē lī gs.

1. TURĒ JUMS VISPĀ R. Iesā kumam padoms: rezervē jot ekskursiju, pievē rsiet uzmanī bu ieraš anā s laikam Antā lijā un atgrieš anā s lidojumam mā jā s. Piemē ram, mū su aviobiļ etē s ielidoš anas laiks bija 21.30. Pē c informā cijas internetā zinā ju, ka vakariņ as š ajā viesnī cā beidzas pulksten 22.00, un tā pē c pajautā ju aģ entū rai, kur paņ ē mu biļ eti: kā pā rliecinā ties, ka ierodoties esam paē duš i? Aģ entu meitene man pā rliecinoš i atbildē ja, ka tū lī t pē c ieraš anā s jā atrod Odeon-Tours lete un jā lū dz sazinā ties ar viesnī cu un palū gt atstā t mums kaut ko ē damu.
Tač u patiesī bā bija tā : turks pie letes teica, ka viņ i tā du servisu nesniedz un tas vispā r nav iespē jams, jo viesnī cu ir daudz un viņ iem vienkā rš i nav visu telefona numuru. Bija vā ja cerī ba, ka Sidneja 2000 zinā ja par sacī kstē m un kaut ko atstā s. Tač u ierodoties viesnī cā (un nokļ uvā m tikai pusdivos naktī , jo autobuss pa ceļ am atveda tū ristus uz citā m viesnī cā m), izrā dī jā s, ka ar pā rtiku mū s neviens negaida. Tā pē c ieteikums ir š ā ds: ē d un dzer visu, kas tiek pasniegts lidmaš ī nā un/vai esi gatavs pirmajā vakarā doties vakariņ ā s kā dā kafejnī cā netā lu no viesnī cas.
Lai gan, protams, vislabā k ir mē ģ inā t paņ emt š ā du lidojumu, pē rkot biļ eti, lai pē c ieraš anā s varē tu pavakariņ ot.
Tas pats ar atgrieš anā s lidojumu. Uz biļ etē m atieš anas laiks no Antā lijas bija norā dī ts 08.00. Bet izrakstī š anā s no viesnī cas bija paredzē ta 03.50. Š oreiz izdevā s caur Reģ istratū ru pasū tī t pusdienu kastī tes (sausā s devas).
Tač u nepatī kams bija kas cits: biļ etē mums bija “11 naktis”, tač u patiesī bā vē lā ieraš anā s viesnī cā un ļ oti agrā izbraukš ana no tā s tika “apē sta” divas reizes pusnaktī , tā pē c reā li pavadī jā m 10 dienas un 10 naktis. Viesnī ca.

2. ISTABAS VIESNĪ CĀ . Naktī , ierodoties, tikā m izmitinā ti 102. istabā pirmajā stā vā . Istaba mū s nepatī kami pā rsteidza: sē nī te bija ne tikai vannas istabā , bet arī guļ amistabā , gar grī dlī stes sloksne 20 centimetru garumā . Un zem balkona atradā s tukš u 25 litru ū dens pudeļ u kalns. Tas mums š ķ ita "nav koš era" pat par 3 zvaigznē m. : -( Š ajā istabā mums bija jā pavada 2 naktis, un tikai tad menedž ere Ludmila mū s pā rcē la uz istabu 3 stā vā - diezgan pieklā jī gu un, varē tu pat teikt, mā jī gu.

3. PLUDMA un BASEINS. Pludmale ir viena no neapš aubā mā m viesnī cas Sydney 2000 priekš rocī bā m.
Parasti 3 zvaigž ņ u viesnī cas ir 2 vai 3 lī nijā s, biež i tū ristiem ir jā dodas uz paš valdī bas pludmali, kur nav sauļ oš anā s krē slu vai saulessargu, un š ai viesnī cai ir sava pludmale, kaut arī ļ oti maza. Jū s izkā pjat no viesnī cas lieveņ a, ejat burtiski 70-80 metrus - un š eit tā ir, jū ra! Pludmale ir klā ta ar maziem oļ iem, tā pē c ū dens gandrī z vienmē r bija tī rs – atš ķ irī bā no Alanjas smilš ainajā m pludmalē m, kur pē c pirmo 3-4 cilvē ku ieieš anas ū denī veidojas ū dens-smilš u suspensija.
Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu pietika visiem, un tie bija bez maksas. Bet par dvieļ iem jā rū pē jas paš am: aizliegts ņ emt dvieļ us no istabas uz pludmali. Tā tad, vai nu jums tas jā ņ em lī dzi, vai arī jā iegā dā jas vietē jā veikalā pā ri ielai.
Arī baseins Sidnejā ir mazs, 6x10 metri, ar dzidri zilu ū deni, jo tas tiek regulā ri tī rī ts. Bet peldē ties tajā atļ auts tikai no pulksten 10.00 lī dz 18.00. Kā pē c nav zinā ms.

4. PĀ RTIKA.
Dā rzeņ u un augļ u pietika, katru dienu brokastī s bija divu veidu sieri (ļ oti sā ļ i) un olas daž ā dā s formā s, bet no cietā kiem produktiem bija tikai vista un mazā s zivtiņ as (stavridas un vē l kā ds vietē jais sī kums). Sojas ē dieni tika pasniegti katru otro reizi. Arī smalki sagrieztā s desiņ as un š ķ iņ ķ is uz "letes" ar aukstajā m uzkodā m bija no sojas. Gaļ as nebija vispā r – kā mums skaidroja, Turcijā tā ir ļ oti dā rga. Un tikai pē dē jā vakarā pirms izbraukš anas, kā pē c pasū tī juma, bija atvē rts grils, kur viņ i gatavoja jē ra kebabu. Kebabs bija ļ oti garš ī gs, bet uz cilvē ku deva tikai vienu desu. Pusdienā s vienmē r bija diezgan labas biezeņ zupas, katru reizi bija arī saldumi - 5-6 veidi. Kopē jais attē ls ir š ā ds: mē s nebijā m izsalkuš i, bet praktiski neredzē jā m ē dienus, kas ar savu izskatu un garš u varē tu iepriecinā t gardē di.

5. DZĒ RIENI.
Pirmajā rī tā , nokā pusi brokastī s, ar prieku ieraudzī ju dzesē tā ju, uz kura bija uzkrā sots apelsī ns, greipfrū ts, ā bols un vē l daž i augļ i, bet iekš ā , diemž ē l, bija daž i bez smarž as š ķ idrumi ar ķ ī mijas garš u. - kā aizmirstā "Yuppie". Sulas vispā r nebija. Bā rā pasniedza alu, sarkano un balto sauso vī nu, degvī nu, dž inu, brendiju (viss raž ots uz vietas), bet bā rs darbojā s pē c viss iekļ auts principa tikai no 10.00 lī dz 22.00. Vē lā k – tikai par ī stu naudu. Padoms dzē rā jiem: uzkrā jiet krā jumus Duty Free Antā lijas lidostā!
Piezī me alus cienī tā jiem: vietē jais Efes alus ir dā rgā ks nekā , piemē ram, Tuborg (attiecī gi 4 un 3 USD).

6. IZKLAIDE. Jau pirms ceļ ojuma internetā lasī ju, ka viesnī cā Sydney 2000 nav ne diskotē kas, ne animatoru. Tā ir absolū ta patiesī ba. Bet man personī gi tie bija nopietni plusi - man nepatī k troksnis un troksnis, it ī paš i atvaļ inā jumā.
To 10 dienu laikā , ko mē s ar sievu pavadī jā m viesnī cā , mē s tomē r 3 reizes bijā m "iepriecinā ti" ar izrā di "Turku nakts" ar pieaicinā tajiem mā ksliniekiem. Horeogrā fijas un vokā lā un muzikā lā pavadī juma kvalitā te ir ļ oti vidē jas rokas kluba paš taisī ta izstrā dā juma lī menī , tač u arī par to daudzi priecā jā s. Mū s vairā k iepriecinā ja tas, ka katru reizi "Turnoč as" laikā bija atvē rts grils.

7. EKSKURSIJAS. Par to jau ir daudz rakstī ts, varu tikai apstiprinā t: ekskursijas ar viesnī cas gidiem ir vairā k nekā.2 reizes dā rgā kas nekā vietē jā Maxwell tū risma aģ entū rā , kas atrodas pā ri ielai no viesnī cas. Piemē ram: ekskursija uz Miru - Kekovu (labā kā , kas tur ir), viesnī cas gids mums piedā vā ja 70 USD no deguna, savukā rt Maksvelā mē s to paš u ekskursiju veicā m par 25 USD. Jā , autobuss bija mazā ks, kondicionieris tajā vā jā ks, bet š is, manuprā t, ir vē l labā ks - mazā ks risks saaukstē ties pē c ā ra karstuma. Diezgan mierī gi sasniedzā m vietu un atgriezā mies atpakaļ.
Tiesa, ceļ ojot no Maksvelas Demres pilsē tiņ ā (ex-Lycian Worlds), man bija jā maksā papildus 10 USD par ieeju Sv. Nikolaja of Myra baznī cā , tač u tas bija tikai tiem, kas vē las (varat vienkā rš i pastaigā jieties pa pilsē tu un dzeriet alu). Bet pat ar š o piemaksu cenas starpī ba izrā dī jā s 2 reizes lielā ka. Starp citu, par baznī cas apmeklē jumu: pie ieejas tempļ a teritorijā ir biļ eš u kase, kur var nopirkt ieejas biļ eti par 15 Turcijas lirā m, t. i. , par aptuveni 8$. Tā pē c ī paš i ekonomiskiem iesaku nesteigties dot gidam 10$, bet ierodoties vietā iegā dā ties biļ eti kasē.
Un vē l viena lieta: ekskursijā s visi dzē rieni, arī ū dens, ir apmaksā ti. Piemē ram, mū su autobusā bija ledusskapis, un ū dens no tā maksā ja 1 dolā ru par divā m 0.5 litru pudelē m. Uzziņ ai: Beldibi par dolā ru var nopirkt 1.5 litru ū dens pudeli. Un paš ā Demres pilsē tiņ ā puslitra ū dens pudeli var nopirkt veikalā par 40 lirā m, tas ir, par ceturtdaļ u dolā ra.

8. PIRKUMI un CENAS.
Varu tikai atkā rtot: kaulē ties ir ne tikai iespē jams, bet arī nepiecieš ams! Ī paš i pē rkot ā das un kaž okā das izstrā dā jumus. Paturiet prā tā : ja uz salonu tiekat aizvests ar gida "vauč eru", komisijas maksa par viņ u vienmē r ir iekļ auta preces cenā . Tā pē c kaulē jieties drosmī gi un spī tī gi! Ilustrā cija: kad mū s atveda uz Kircilar Mondial salonu Antā lijā par vī rieš u aitā das mē teli un sievieš u ā das jaku, mums vispirms tika izvilkta cena 2600 USD. Tomē r pē c 40 minū š u ilgas kaulē š anā s ar roku vicinā š anu un periodisku pā rdevē ja bē gš anu, it kā , lai konsultē tos ar direktoru, cena tika samazinā ta lī dz 1200 USD. : -)))
Bet kopumā katru reizi, pat pē c veiksmī ga kaulē š anā s, man bija nepā rvarama sajū ta, ka mani apdzen...
Vē l viena ilustrā cija. Pirms izlidoš anas no Antā lijas, pa ceļ am uz lidostu, noteikti visus ievedī s – pat vē lu vakarā ! - uz tā saucamo "Fabriku", kur it kā var iegā dā ties preces (saldumus, garš vielas, tē ju-kafiju, vī nu u. c. sī kumus) ar lielu atlaidi. Neļ aujiet sevi apmā nī t!
Piemē ram: granā tā bolu vī ns (ļ oti garš ī gs, starp citu, iesaku! ) š ajā “Fabrikā ” maksā.24$, savukā rt Beldibi veikalā pā ri ielai tikai 12$.
Un vē l viens mazs pieskā riens. Ceļ ā uz ekskursiju jū su autobuss noteikti piestā s kā dā kafejnī cā , kas ir vienojusies ar jū su gidu. Tā tad mums š ā dā kafejnī cā tika piedā vā ta apelsī nu svaiga sula par 2 USD. Un, kad mē s ieradā mies vietā , senajā amfiteā trī , tur visiem pā rdevē jiem bija dolā rs svaigs. Un tā tas ir visapkā rt...

9. VANNA, MASĀ Ž A u. c. . Jau pirmajā dienā pie mums pienā ca puisis vā rdā Murads no kaimiņ u viesnī cas "Shumela Garden" un sā ka agresī vi aicinā t uz hammam ar masā ž u. Cena ir 35 USD. Tomē r tajā paš ā "Maxwell" mums piedā vā ja to paš u par 15 USD. Tā tad padoms ir viens, bet globā ls: NEATKARIES Š Ķ IRĪ TIES NO NAUDAS! Vienmē r mē ģ iniet noskaidrot, vai to paš u var dabū t daudz lē tā k.

10. INTERNETS. Š ī viesnī ca ir vā jā vieta.
Vietnē esoš ā informā cija sola tū ristiem bezmaksas Wi-Fi, un tas tieš ā m ir un ir patieš ā m bez maksas. Tas ir tikai pā rklā juma zona - 6 metru rā diusā no marš rutē tā ja, t. i. , no reģ istratū ras. Tā pē c katru reizi, lai iekļ ū tu e-pastā . e-pasts vai es-nē , man bija jā iet uz vestibilu un jā sē ž tur uz krē sla. Savukā rt labajā (Sumela Garden) un kreisajā (Jū ras kaija) esoš o viesnī cu Wi-Fi droš i aptvē ra visu mū su viesnī cas teritoriju, ieskaitot pludmali, bet ieeja, protams, bija aizsargā ta ar paroli. : -((
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies no 25. jū nija lī dz 2. jū lijam. Pirmkā rt, ierodoties viesnī cā , raidī jums "Ļ uda ir krā pnieks - istaba nebija pagrabā! ! " Visi ir izdalī ti istabā s, un tur bija cilvē ki 2 pā ri maksā ja 2 par 2 taloniem, (viņ š saka viņ i sanā ca kopā un tu dzī vosi vienā istabā. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 25. jū nija lī dz 2. jū lijam. Pirmkā rt, ierodoties viesnī cā , raidī jums "Ļ uda ir krā pnieks - istaba nebija pagrabā! ! " Visi ir izdalī ti istabā s, un tur bija cilvē ki 2 pā ri maksā ja 2 par 2 taloniem, (viņ š saka viņ i sanā ca kopā un tu dzī vosi vienā istabā.4 cilvē ki) ja 1 cilvē ks, tad katru dienu notiek uzbrukums mē ģ inā jumam dalī t (tas nekas, ka bija papildus maksa par atseviš ķ u istabu) pā rtiku veģ etā rieš iem ( nepretenciozs un než ē lī gs), jū s varat peldē ties jū rā no 6-10 gavilē m. tad tur peld maisi, pudeles, daž ā di atkritumi, lī dz blī vē m... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар arbuz_bogdan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maza mā jī ga viesnī ca. Personā ls ļ oti draudzī gs un kā rtī gs. Reģ istrē š anā s, uzkopš ana bez problē mā m. Ē diens labs, visa pietika, un gaļ as. . . daudzi ž ē lojas, nav gaļ as. . . aizmirstot, ka š ī ir musulmaņ u valsts, gaida cū kgaļ u vai ko tā du - vista, zivis un jē rs ir vairs nav pā rtikas? Saldumi un konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi. … Tomēr ▾ Maza mā jī ga viesnī ca. Personā ls ļ oti draudzī gs un kā rtī gs.
Reģ istrē š anā s, uzkopš ana bez problē mā m.
Ē diens labs, visa pietika, un gaļ as. . . daudzi ž ē lojas, nav gaļ as. . . aizmirstot, ka š ī ir musulmaņ u valsts, gaida cū kgaļ u vai ko tā du - vista, zivis un jē rs ir vairs nav pā rtikas?
Saldumi un konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi.
Nav animā cijas, saunas un hammam, kā teikts, bet to var atrisinā t...varat doties uz kaimiņ u viesnī cā m.
Man patika pats reģ ions-kalni ļ oti skaisti, veģ etā cija uz tiem savdabī ga: priedes un kaktusi, magones un oleandri-viss kopā . Dē ļ kalnainā reljefa, protams, jū ras dibens ir akmeņ ains. . . nopē rc č ī bas.
Beldibi-3 ciemats atrodas ē rtā vietā...30 km - un patstā vī gi varat doties pastaigā uz Antā liju: akvā riju, apskatī t Kaleichi vecpilsē tu, nemaz nerunā jot par Migros veikaliem un citā m iepirkš anā s iespē jā m.
varat iet no viesnī cas pa kreisi, ciems beigsies un uzkā ps kanjonā...5 kilometru pastaiga svaigā gaisā un jū s esat pie Guynuk ū denskrituma...protams ne Niagara . . bet paplaš iniet savu apvā rš ņ us un pavadī t laiku.
отель-ресепшен отель с внутреннего двора одинокая сосна на утесе закат на пляже пальмы и кактусы кактусы и маки... горячее..ну неужели этого мало наестся? холодные закуски
аватар Katanni9
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Viesnī ca atrodas brī niš ķ ī gā vietā , netā lu no Antā lijas (25 km) (autobusa brauciena izmaksas uz Antā liju ir 3 USD), un ar autobusu lī dz Kemerai ir nepiecieš ama pusstunda. Mē s devā mies pastaigā uz Kaleihas vecpilsē tu (pie viesnī cas braucam ar autobusu (tikai pamā j ar roku un tas apstā jas), nokļ ū stam lī dz galam (netā lu no Migros (liels veikals kā mū su Mega)), tur pā rsē ž as autobusā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Viesnī ca atrodas brī niš ķ ī gā vietā , netā lu no Antā lijas (25 km) (autobusa brauciena izmaksas uz Antā liju ir 3 USD), un ar autobusu lī dz Kemerai ir nepiecieš ama pusstunda. Mē s devā mies pastaigā uz Kaleihas vecpilsē tu (pie viesnī cas braucam ar autobusu (tikai pamā j ar roku un tas apstā jas), nokļ ū stam lī dz galam (netā lu no Migros (liels veikals kā mū su Mega)), tur pā rsē ž as autobusā . numurs 8 (biļ ete -1 dolā rs ) un dodieties uz vecpilsē tu (jautā jiet š oferim. Viņ š jums pateiks, kur izkā pt), atpakaļ to paš u ceļ u, tikai autobusa vadī tā js, uz kura rakstī ts Beldibi (pietura aiz Migros netā lu no akvā rijs). Recepcijā strā dā brī niš ķ ī ga krievu meitene Ludmila, palī dzē s ar kā dā m problē mā m istabā , gan arī pateiks kur jā iet. Visas istabas mē beles vecas, bet ļ oti tī ras. Pirmo reizi sanā ca viesnī ca, kur ē damā zupa. Ē dienu izvē le maza, bet viss garš ī gi. Jū ra jau nedaudz uzsilusi(22grā di), bet peldas visi. Pa dienu gaisa temperatū ra lī dz 35 grā diem. Priede apkā rt aug koki, smarž o pē c sveķ iem, ļ oti tī rs. Pretī viesnī cai ir neliels tirdziņ š . Mums patika.
аватар beshenczeva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Cienī jamie tū risti, ja nolemjat sabojā t atvaļ inā jumu, tad droš i dodieties uz "Sidneju"!!! ! Dzī ves apstā kļ us neaprakstī š u. Viņ u vienkā rš i trū kst. Un, ja esat apmetuš ies pagraba stā vā , tad jū su atvaļ inā jums notiks skaistā , mitrā pagrabā ))) Tī rī š ana sastā v no atkritumu izveš anas. … Tomēr ▾ Cienī jamie tū risti, ja nolemjat sabojā t atvaļ inā jumu, tad droš i dodieties uz "Sidneju"!!! !
Dzī ves apstā kļ us neaprakstī š u. Viņ u vienkā rš i trū kst. Un, ja esat apmetuš ies pagraba stā vā , tad jū su atvaļ inā jums notiks skaistā , mitrā pagrabā ))) Tī rī š ana sastā v no atkritumu izveš anas. Dvieļ i tiks mainī ti par naudu. Tā ir visa tī rī š ana! Tagad par uzturu. Pirms dā rzeņ u ē š anas pasmarž ojiet, ja tie ir skā bi. Lai arī es neesmu izvē lī ga ē dienam, nedē ļ u sē dē t uz rī siem, kā postiem, ceptiem kartupeļ iem nebija ī paš i patī kami. Nedē ļ u iedeva 1 reizi zivis, no gaļ as iedeva tikai vistu, kas sadalī ta miljonos gabalos (kā mamma teica, 2 vistas uz visiem) un protams 1 gab - personī gi uz š ķ ī vja)) No augļ iem bija arbū zs un melone. Viss! Kontingents - vecmā miņ as uzbrū k ē damzā lei 7.00, lai gan brokastis ir no 7.30, bija ļ oti smieklī gi uz viņ iem skatī ties))) Tagad par ekskursijā m. "Pegas Touristik" puiš i ir vienkā rš i gudri! ! ! viena puse autobusa tika aizvesta uz Antā liju, uz akvā riju par 35 USD, otru - par 50 USD, un š ī s ekskursijas sarkanā cena ir 5 USD. Brauciens no viesnī cas 15 min. , tur tu paliksi pie sevis, gids tevi gaida autobusā .
Gribu teikt arī daž us vā rdus par braucienu ar plostu. Sakausē juma iespaidi ir lieliski! Cena normā la, brauciens 2.5h, nav ļ oti garš . Bet, mī ļ ā s SIEVIETES, KAS PLĀ NO BĒ RNU!!! ! ! NEKAD NERISKĒ JI!!! ! Neviens tevi nebrī dinā s, ka tu pavadī si 4 stundas sē ž ot uz sava laupī juma 10 grā du ū denī , un nerunā jam par kautkā diem hidrotē rpiem!! ! Tev bū s peldkostī ms un dzī vī ba jaka. Ledus ū denī ne pirmais, ne otrais nesilda, ticiet man !! ! ! Nu, ja jū s izkā pjat tikai ar iesnā m un saaukstē š anos, kā es (((
Turki š osezon ir tikai par.... un, piedodiet par runas nabadzī bu !! !
Cenas - iet no skalas, viņ u augstprā tī ba - tajā paš ā lī menī . Turcijā biju treš o reizi, cerams, ka pē dē jo.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
izmitinā š ana maksā.20 USD. reģ istratū rā un 40 dolā ri. prasī ja viltī ga asistente kas nesa atslē gas. . . liekas par dā rgu ar biļ etes cenu 47 tū kst. Apkopē ja ļ oti slikti tī ra istabu, pat atstā jot savu 1dol. biež i vien bija par maz palagu, tad pā rvalki. … Tomēr ▾ izmitinā š ana maksā.20 USD. reģ istratū rā un 40 dolā ri. prasī ja viltī ga asistente kas nesa atslē gas. . . liekas par dā rgu ar biļ etes cenu 47 tū kst. Apkopē ja ļ oti slikti tī ra istabu, pat atstā jot savu 1dol. biež i vien bija par maz palagu, tad pā rvalki...tualeti un duš u pū ce netī ra. Gids ir absolū ts izspiedē js. ekskursijā m piedā vā tā s cenas ir divas lī dz trī s reizes pā rspī lē tas un nemaz nav tā vē rts. gidiem nemaz neuzticas!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! iepirkš anā s ir tikai krā pniecī ba. augstas cenas, redzat. imo par labu draudzī bu ar gidu. ņ em ekskursijas pie privā tajiem tirgotā jiem, lai gan liela riska nav, labā k vispirms visu noskaidrot. Viesmī ļ i ā tri noņ em š ķ ī vjus, var nesanā kt paē st. . . un š efpavā rs vienmē r prasa dzeramnaudu, kaut gan gatavo viduvē ji. . . viss š ajā viesnī cā ir uzbū vē ts uz naudas izspieš anas. Kopumā viena vilš anā s. vienī gā labā lieta ir jū ra.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tuš ies 2012. gada maijā mums visiem patika klusā mierī gā viesnī ca. Mē s ieradā mies agri pulksten 7:30 un mū s nekavē joties ierā dī ja mū su istabā . Istaba tika tī rī ta katru dienu. Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, it ī paš i viesmī ļ i vienmē r smaida. … Tomēr ▾ atpū tuš ies 2012. gada maijā mums visiem patika klusā mierī gā viesnī ca. Mē s ieradā mies agri pulksten 7:30 un mū s nekavē joties ierā dī ja mū su istabā . Istaba tika tī rī ta katru dienu. Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, it ī paš i viesmī ļ i vienmē r smaida. Bija 9 dienas, pa š o laiku ē dienkarte neatkā rtojā s katru dienu, kaut kā da daž ā dī ba. KAD GĀ M BRĪ VDIENĀ , arī palasī ju atsauksmes, godī gi sakot, baidī jos tur iet, raksta, ka nolikuš i pagrabā , proti, tur nekā nav. Ž ē l, ka nav animā cijas, tas ir vienī gais negatī vais. Un tā mums visiem patika laba viesnī ca, ļ oti skaista daba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Paskatī jos atsauksmes un nolē mu, ka Olgas atsauksme (uzturē š anā s 2010. gada jū lijā ) pilnī bā atbilst maniem iespaidiem. Turcijā esmu bijis ne reizi vien, Sidneju 2000 izvē lē jos tā s atraš anā s vietas dē ļ paš ā jū ras krastā . … Tomēr ▾ Paskatī jos atsauksmes un nolē mu, ka Olgas atsauksme (uzturē š anā s 2010. gada jū lijā ) pilnī bā atbilst maniem iespaidiem. Turcijā esmu bijis ne reizi vien, Sidneju 2000 izvē lē jos tā s atraš anā s vietas dē ļ paš ā jū ras krastā . Izgā ja agri no rī ta peldkostī mā - peldē jā s - un brokastī s. Reģ istrē joties samaksā ja 20 dolā rus, istabiņ a bija standarta 1. stā vā ar lielu balkonu (pagrabā ir istabiņ as). Ē diens ir vienmuļ š , salī dzinot ar 4* un 5* viesnī cā m - no rī ta vā rī tas olas, sojas desiņ as, sviesta smē rē jums, siera š ķ ē les, dā rzeņ i, ja nā k agri - var paķ ert jogurtu (piena gandrī z nav, putras arī ), ievā rī jumi, garš ī ga svaiga maize. Pusdienā s nobruž ā tas zupas, vistas-tī tara gaļ a (pavā ra porcijā s), makaroni, rī si un tie paš i dā rzeņ i. Augļ u nebija - pā rsvarā bija arbū zi, lai gan ā rā bija septembris. Pirkts par 2$. - tuvumā ir daudz veikalu. Viesnī cā nav diskotē kas (brauc uz tuvē jo viesnī cu), publika viesnī cā pā rsvarā pē c 30 un pirms. . . Jaunieš iem tur bū s garlaicī gi, bet mums 50 gadi . un mē s meklē jā m relaksē još as brī vdienas. Es gatavojos braukt vē lreiz, jo ir tuvu jū rai. Jā - sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas agri - mē s aizņ ē mā mies 6:00.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sympha-ponchick
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Č au! Viesnī ca par tā du cenu vienkā rš i izcila - garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, pieklā jī gs personā ls, mierī ga atmosfē ra, komforts, normā la uzkopš ana istabiņ ā , istabā viss darbojā s pareizi. Man patika viss, ļ oti labs trijnieks. … Tomēr ▾ Č au! Viesnī ca par tā du cenu vienkā rš i izcila - garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, pieklā jī gs personā ls, mierī ga atmosfē ra, komforts, normā la uzkopš ana istabiņ ā , istabā viss darbojā s pareizi. Man patika viss, ļ oti labs trijnieks. Ģ imenes viesnī ca, daudz jaunu pā ru. Nav animā cijas un diskotē kas, bet mums bija ko darī t. Tā nemaz nav problē ma! Ja neesi linivets, tad apkā rt ir daudz izklaides. Mū ž ī gi neapmierinā tie tū risti no bijuš ā s PSRS valstī m, kuriem ir karaliski lū gumi, bet mazi maciņ i, iesaku nebraukt! Bijā m vairā k nekā apmierinā ti. Visus panā kumus!
Parādīt vairāk »


iemiesojums vikusya_7
Sveiki! Lūdzu, pastāstiet man par pludmali. Tur ir platforma, bet vai ir normāla ieeja jūrā? Pastāsti man, tas ir ļoti svarīgi. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums rockin57
vai ir iespējams maksāt par 2 vietām istabā dolāros
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums dinara85
ne mogu nayti ceni
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Lusha75
Vēlams istabā vai vismaz vestibilā! Un vai tas ir samaksāts vai nē. Paldies
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 1994 году, последний ремонт проводился в 2011 году. Общая площадь территории составляет 2120 кв.м. Состоит из одного 3-этажного корпуса.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталья, 12 км от г. Кемер, в п. Бельдиби III.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • ārsts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
Telpu apraksts

В отеле 57 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Tālruņi: (242) 824 85 98
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.