Jautājums par viesnīca Emelda Sun Club 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
106 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Naktī peldēties jūrā
Vai tas ir iespējams? Vai pludmale ir atvērta vakara/nakts laikā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2014-02-1310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар Natalo4ka
Pat ja tas ir slēgts, vienmēr varat atrast risinājumus. Jautājums ir atšķirīgs: parasti Kemeras reģionā jūras dibens ir akmeņains, oļu, un vakarā ir diezgan augsti viļņi. Vai tas ir tā vērts?
аватар PolikSVT
Augsti viļņi Kemerā???))) drīzāk izņēmums nekā likums)))
аватар maksims
Piekļuve pludmalei "vakarā / naktī" ir atvērta viesnīcas klientiem... Attiecīgi (ja ir vēlme) var peldēties... Tikai saprotot, ka glābšanas dienests šobrīd nestrādā... )
аватар Pachok
Glābšanas dienests šajā laikā metīsies gar pludmali un bļaus, lai kāp ārā, citādi noslīksi :) Nu vai ne glābj, bet drīzāk viesnīcas apsardze.
аватар lazy_person
Ejiet (min. 5-7) gar krastu, gar jūru uz ciemata pusi. Kiris, ir daudz pludmales. Uzreiz pēc "fantāzijas" peldieties veselībā. Oļi ir mazi, un sezonas laikā gandrīz nav viļņu ...
аватар maksims
Naktī peldētājiem neviens neko nekliedz!)) Tiesa, viņi izskatās pēc idiotiem ...)) Pārbaudīts uz sevi!)))
аватар maksims
Tumsā es neieteiktu iet tālu no "savas" pludmales. Īpaši "gar krastu, gar jūru uz Kiriša ciemu" ... Tikko Simena teritorija, t.sk. un pludmale ir labi apsargāta ... un ārpus tās naktī nevajadzētu meklēt piedzīvojumus uz dupša! .. nu un uz citām ķermeņa daļām arī ...)))
аватар larissonn
Es pastāvīgi peldos naktīs, neviens nekad nav izvilcis no ūdens, nekad nav griezis to pie tempļa. Es peldos viesnīcas pludmalē, kur atpūšos, nekur neeju.būs labi.
аватар Pachok
Izmēģinājām arī uz sevis, esmu nakts peldēšanās cienītāja :) Ja nesteidzas, tad sēž uz ūdens malas skaidri pretī un nenolaiž acis (viesnīcu pludmales, ne pilsētas)
аватар maksims
Īsumā!..
Maijā došos uz Simena Sun Club HV-1...
Aicinu pievienoties visus nakts peldēšanas cienītājus!)))
Tikšanās vieta un laiks var tikt apspriests papildus.))
аватар lazy_person
maksims Gar Camyuva piekrasti stiepjas promenādes taka. Vakarā (naktī) daudzi atpūtnieki staigā un apbrīno jūru, daži peld ... nebaidieties no "piedzīvojumiem uz jūsu dupša!" ārpus viesnīcas .. tie, kas vēlas "piedzīvojumus", tos vienmēr atradīs viesnīcā. un lidmašīnā...
аватар maksims
valdemar2011 - Jūsu pieminētais "celiņš" neiet cauri viesnīcas kompleksam Simena Sun Club... Tā ka "nebaidu", bet ļoti iesaku tumsā nestaigāt vienatnē ārpus viesnīcas teritorijas!!!
аватар kombarov4
īpaši tiem, kam biksītes ir šauras...
аватар kombarov4
http://wikimapia.org/#lang=ru& lat=36.557037&lon=30.570166&z=19&m=b rūdīts šeit...
аватар lazy_person
maksims, Taciņa sākas uzreiz aiz "Fantāzijas", pēc tilta šķērsošanas ... tas neiet cauri Simena Sun Club kompleksam. Tā ir patiesība.
аватар crazyfrog
Iesaku peldēties Paradīzes līcī naktī. Neaizmirstami iespaidi par planktonu, kas kvēlo ap jums. labāk pasūtīt auto grupā jebkurā aģentūrā ārpus teritorijas. braucām ar mikroautobusu 18 cilvēkiem, 10 dolāri degunā. Jūs varat kaulēties lētāk)
аватар bileg
Pludmale Chamiev nav slgta, pa nakti var atnkt jebkuras viesncas pludmal, ms tur devmies peldties pa nakti, bet vlams doties ar savu kompniju, jo. daudz piedzīvojumu cienītāju pēc nakts diskotēkas.
аватар kombarov4
PARADĪZE-KUR TĀ IR .. TĀDIEM BABKIEM?
аватар crazyfrog
ja paskatās uz jūru - tad pa labi aiz raga. dienas laikā varat ņemt kajaku un doties izpētē pa jūru. pa sauszemi jūs varat staigāt, bet naktī labāk ar automašīnu - joprojām ir tumšs
аватар crazyfrog
un tālāk. rakstīja to pašu - kaulēties var. un mums, piemēram, arī naktī pilsētā ir taksometrs)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Emelda Sun Club 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl