MURGS

Rakstīts: 19 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 1 — 8 augusts 2011
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 1.0
Murgs, murgs un vē l murgs. Pirmo reizi Turcijā un tagad, iespē jams, pē dē jo. Problē mas sā kā s, tiklī dz mē s ievā cā mies. Divu atseviš ķ u istabu vietā mums iedeva vienu ģ imenes istabu, bez kondicioniera, ar salauztu duš u. Mē s zvē rē jā m, ka viņ i solī ja norē ķ inā ties nā kamajā dienā , kā rezultā tā mē s pavadī jā m trī s dienas š ajā istabā . Ceturtajā mē s tikā m izraidī ti, un pē c tam viņ i izmeta skandā lu ī paš niekam / direktoram. Personā ls ir pavisam cits stā sts, viens adekvā ts cilvē ks ir bā rmenis Tarkans. Viesnī cas numuriņ i ir vidē ja izmē ra, ar skudrā m utt. Visa tī rī š ana sastā v no tā , ka vannasistabā paklā js ir salocī ts un piekā rts uz poda; dvieļ i netiek mainī ti, gultas veļ a arī , pelnutrauki netiek tī rī ti.
Ē diens, pirmajā s dienā s viss der, bet kad treš ajā un ceturtajā utt. tas pats, pat skatī ties negribas. Kas attiecas uz dzē rieniem, tad var dzert tikai ū deni, sulas - nav skaidrs, kas tas par krā su ū deni, dzert neiesaku. Bā rā ir tikai atš ķ aidī ts alus un vī ns, ko pat nebija vē lē š anā s izmē ģ inā t. Visa atsegto tukš o pudeļ u baterija kalpo kā dekorā cija, pat par naudu viņ iem nav nekā .
Katru vakaru viesnī cā kā diskotē kā ar nenormā li kliedzoš u mū ziku, kur visi stulbi piedzeras un meitenes mē ģ ina lī mē t direktoru.

Padoms. Ja vē laties labi atpū sties, tad jū s NAV Sefikbey. Labā k ņ em 5*. Viesnī cā pavadī ju minimā lu laiku, pā rsvarā devos ekskursijā s un devos uz pludmali, bet ar to pietika, lai uz Turciju vairs negribē tos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu