Pretīga vieta!

Rakstīts: 7 novembris 2010
Ceļošanas laiks: 4 — 18 septembris 2010
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Man š ķ iet, ka pozitī vā s atsauksmes par š o viesnī cu raksta ekskursiju. aģ enti, jo par š o bordeli nav nekā pozitī va sakā ma! Nekā dā gadī jumā nedomā jiet, skatoties uz pievilcī gajā m cenā m, ka tur varē tu nebū t tik slikti. Tieš i to mē s domā jā m, kad steidzami izvē lē jā mies lē tu viesnī cu. Tas ir slikti tā dā veidā , kā jū s nevarat iedomā ties. Kopumā viss ir kā rtī bā .
Nu, protams, ka š ī viesnī ca vienmē r pā rdod vairā k kuponu nekā numuriņ i, tā pē c daž i tū risti tiek izvesti pa Kemeru un izturē ti 2-3 dienas (tā viņ i brauca 1.5 stundu noguruš i pē c ceļ a uz viesnī cā m, 10 cilvē ki bija safasē ti), un kas viņ i dzī vo pagrabos. Bijā m dabiski iekā rtojuš ies pagrabā . "Istabas" izmē ri ir 3x3, tualete/vannas istaba 2x2 ar sarū sē juš u un sapelē juš u santehniku. Istabas apstā kļ i ir vienkā rš i pretī gi: neliels logs zem griestiem, nav kondicioniera, nav fē na, nav ledusskapja, seifs utt. Bija 14" televizors ar vienu kanā lu, kas nedarbojā s labi. Istaba bija arī ļ oti tumš a ar spē cī gu mitruma smaku un, protams, mums nebija nekā das vē lē š anā s tur atrasties, jo ī paš i tā pē c, ka mē s vairā kkā rt ķ ē rā m prusaku (milzī gus melnus) .
Viesnī cai vispā r nav teritorijas, tā lu no jū ras (20 min gā jiens), baseins viss lobā s un nož ē lojams. Ē damistaba iedomā jas galdus brī vā dabā , lai gan daļ a no tā s atrodas zem nojumes. Ē damistabā vienmē r ir par maz galdu, galda piederumu, galdauti un trauki ir netī ri, ē damistabā skraida kaķ i.

Ē diens ir tikai dziesma! Gaļ a netiek nodroš inā ta! Tā vietā nezinā mas izcelsmes desiņ as, sojas malto gaļ u un pavisam mazas ceptas zivtiņ as, kuras pavā ri liek 2 gab. uz š ķ ī vja bez tiesī bā m papildinā t. Salā ti ir kulinā rijas izcilī bas virsotne! Š ķ iet, ka tie ir izgatavoti no vakardienas pā rpalikumiem. Ja vakar bija desiņ as, tad š odien salā ti bū s viens no tiem, nu, kas vē l bū s pa rokai: kā posti, gurķ i, paprika, salā ti, tomā ti, kukurū za, zirņ i un, manuprā t, daudz nesaderī gu produktu.
Augļ i nebija vienreiz, bija tikai arbū zs un tas ierobež otā daudzumā . Tā tad, neskatoties uz to, ka tur vienkā rš i nekā nav, ē dnī cā ir milzī gas rindas. Gandrī z vienmē r pusdienā s un vakariņ ā s viesnī cas direktori ir klā t un vē ro visu, kas notiek.
Bā rs ir lete zem nojumes pie baseina, ar pievienotiem audio skaļ ruņ iem, vakarā tie ieslē dz mū ziku un 4x4 ielā ps bā ra priekš ā pā rvē rš as par deju grī du. Tur ī sti neviens nedejo.
Bā rā vienmē r nav bā rmeņ a, ja atrod, arī piedzerties ir grū ti. Viņ š izlej vienu glā zi apakš ā vienam cilvē kam, ja dzer, tad atkal stā vi rindā . Divā s glā zē s nevar ieliet vairā k, dzē rienus nevar ņ emt lī dzi istabā .
Disciplī na viesnī cā ir smaga kā pionieru nometnē . Jaunieš iem nevajadzē tu iet viens otra istabā (vē l jo vairā k, ja viņ i atved viesus no citā m viesnī cā m), ja tas notiek, apsargi nekavē joties atskrien un pat atš ķ aida rokas. Manu acu priekš ā tika piekauti puiš i no citā m viesnī cā m, kuri ieradā s pie viņ iem pazī stamajā m meitenē m. Pē c tam meitenes tika boikotē tas, uzlū kotas kā korumpē tas un gandrī z atklā ti rā dī juš as ar pirkstiem.

Un iemesls tam visam bija skaidrs visiem. Viesnī ca vakaros pā rvē rš as par bordeli: ierodas viesnī cas direktors ar saviem turku draugiem un atpū tnieku vidū meklē ja meitenes, visā di cenš oties pavedinā t. Un, protams, shura-mura ar sveš iem puiš iem viņ iem nederē ja, viesnī cas darbinieki tika brī dinā ti, cik stingri nepiecieš ams novē rst š ā du uzvedī bu. Bet tā m meitenē m, kuras piekrī t ienā kt svī tā , gods un cieņ a lī dz paš ai aizieš anai. Pē c tam viņ i atrod aizstā jē ju.
Š eit ir man nepazī stamas meitenes Natā lijas ziņ a, kas datē ta ar 23.10. 10. : "Nekad neejiet uz š o viesnī cu. NEKAD! ! ! Š ausmas! ! ! Tur viesnī cas administrā cija PĀ RKĀ TŪ RISTU tieš i viesnī cas teritorijā . viesnī ca !! ! Es un mans draugs draugs no kaimiņ u viesnī cas Roma ir administrators un vē l divi apsargi tika piekauti direktora kabinetā , un direktors to visu apskatī ja. Jo draugs iegā ja sveš ā teritorijā . Viņ u sita ar rokā m, pē das uz galvas, uz ķ ermeņ a ļ oti smagi un než ē lī gi, es saķ ē ros, un man arī nebija slikti, es saņ ē mu to, man trā pī ja pa ž okli, zobos, man bija salauzta lū pa, es aizlidoju, sasitu mana galva, zaudē ju samaņ u uz 2-3 minū tē m. Ī si sakot, manas rokas, kā jas bija sasituš as.
Un š eit ir citā ts no ARCHI ziņ ojuma, atvaļ inā jumā.2010. gada jū nijā : "Kā du vakaru meitene ielē ca baseinā , bet peldē t jau nebija iespē jams, vai jū s domā jat, ka viņ š viņ u izvilka (tas ir bā rmenis) un sā ka izš ķ ī dinā t rokas, par laimi es biju un vē l puiš i, mē s aizbildinā jā mies un attiecī gi ļ ā vā m viņ am un apsargiem sū dī ties, tā pē c viņ i mums izsauca policiju. Protams, mē s visi to sakā rtojā m. Man neienā ca galvā kā tā bija. Viņ š man teica, ka man nav ko darī t tiklī dz es iestā jos par visā dā m padauzē m. Nu tad izlemiet paš i vai jums tā da atpū ta ir vajadzī ga?
Lī dzī gas bildes esam redzē juš i savā m acī m un to visu apstiprinā m!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu