atpūties, bet atgriezties negrib

Rakstīts: 6 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 26 oktobris — 2 novembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 8.0
Š eit mē s esam atgriezuš ies no atvaļ inā juma.
Pirms aizbraukš anas izlasiet atsauksmes. Lielā koties tie bija "+", bet reizē m - paradoksā li polā ri. Dodoties sev uz jaunu viesnī cu, vienmē r gribas zinā t ī sto ainu (tā teikt “teksts ar maziem burtiem”) – ne tikai viesnī cas plusus, bet arī mī nusus, lai saprastu, ko darī t. esi gatavs. Tā pē c nolē mā m pā rbaudī t, vai tā tieš ā m ir, un sajust “dzī vi” 4* viesnī cā .
Un tā kā rtī bā .

1. Skaitlis. Jā piebilst, ka viņ i mū s gaidī ja un uzreiz arī iekā rtoja (lai gan ieradā mies 5.10 no rī ta). Numurs nav slikts (№362) ar skatu uz jū ru, rī ta terasi un vienu no 2 baseiniem. Viņ i viesnī cas darbiniecei uzreiz pateica, ka vannasistabā nestrā dā ja duš as durvis, tač u lī dz atvaļ inā juma beigā m neviens par to neatcerē jā s. Istabā viss ir kompakts: skapis ar 2 sekcijā m (viena atvē rta, viena slē gta), nodalī jums koferiem. Pieticī gi, bet gaumī gi. Atseviš ķ i gribu teikt par vannas istabu. Duš as kabī ne 60x60 cm (ja jū su parametri neatbilst 90x60x90 - pievē rsiet uzmanī bu). Joprojā m ir jautā jums, uz kuru mē s nevarē jā m atbildē t: kā.2 cilvē ki, kas dzī vo istabā , var dalī t VIENU kā ju dvieli? ? Jo mū su kabī ne neaizvē rā s cieš i un ū dens bija pa visu vannas istabu, tad mē s to izmantojā m (piedodiet), lai uzsū ktu ū deni, jo flī zes kļ ū st Ļ OTI slidenas. Istaba tika tī rī ta katru dienu.
2. Ē diens. Š eit viedokļ i atš ķ iras. Jū ras veltes un citus gardumus nesagaidī jā m, bet nemainī ga ē dienkarte 7 dienas ir daudz pat mums. Vermicelli. ragi, spageti, kartupeļ i, rī si un kartupeļ u biezeni. Vistas gaļ a, tī tars, riba (proti, riba). No dā rzeņ iem – gurķ iem, tomā tiem, zaļ umiem, sī poliem un paprikai. No augļ iem - ā boliem un mandarī niem. Ja jums ir noskaņ ojums pē c turku gardumiem, baklavas un citiem vietē jiem saldumiem, š is ir veikals. Gaidī ja ž elejas tori, biskvī tu ar konservē tu krē mu un augļ iem (kuram pastā vī gi kā ds "nogrieza" virsē jo bumbu ar krē mu un ogā m. . . ) un kā rtainā s mī klas maizī tes. Plus konditorejas izstrā dā jumi, piemē ram, pica un panini. Kaut kas tamlī dzī gs.
Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst ū denim. Tam ir atseviš ķ s automā ts, bet dzert var tikai pirmā s 10 minū tes, tā pat kā dzē rienus uz tā bā zes. Tad tas pā rvē rš as par nenoteiktu š ķ idrumu, ko nevar dzert. Bā rā ir minerā lū dens, bet...1 glā ze rokā . neskrien. Turklā t nav zinā ms, vai viņ i jums to ieskaitī s kā papildu rē ķ inu vai nē (to uzzinā siet vē lā k, nododot numuru). Prasī ja pudeli, nesaņ ē ma. pē c tam, kad viņ i to nopirka pilsē tā , viņ i sā ka liet pudelē.0, 5 litrus...
3. Lopkopī ba. Viesnī ca ir Kuklač ova sapnis. Es nekad neesmu redzē jis tik daudz kaķ u! Oficiā lā versija “saka, ka citas viesnī cas ir slē gtas un viņ i visi skrē ja pie mums” man neder. Kaķ i bija visur (galvenokā rt restorā nā ): zem galdiem, krē sliem, uz atzveltnes krē sliem, daž reiz ar ķ epā m uz galdiem un pat ar degunu jū su š ķ ī vī (mē s nerunā jam par sanitā riju). Kā ds teiks, ka man vienkā rš i nepatī k dzī vnieki. Varbū t, bet, kad mū su acī s š is "pū kainais-nekaunī gais dzī vnieks" atviegloja savu vajadzī bu dejā.3 metrus no vē doš ā mazuļ a, jū su viedoklis par viņ iem, iespē jams, mainī tos. Pareizā k sakot, to skaits.

4. Internets. Cena 10 $ par 1 telefonu par nedē ļ u interneta lietoš anas 21. gadsimtā , manuprā t, ir mazliet par daudz. Bet vai nu tā , vai nē .
Atseviš ķ i es gribu teikt, ka viesnī cas teritorijā "ir" cilvē ku ar invaliditā ti uzturē š anā s - ir rampas, speciā las tualetes un duš as. Pat speciā la rampa pludmalē iet tā lu jū rā .
Bet to visu NVA kompensē !
Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Jo teritorija nav liela, tad tev nebija laika piecelties no galda un tu jau esi gandrī z pludmalē . Pludmale sastā v no 3 lī meņ iem: pirmais atrodas uz zā les zem palmā m, otrais ir cementa paliktnis, bet treš ais ir pati oļ u pludmale. Pē dē jā s uzturē š anā s dienā s jū ra “izskaloja” pusi no oļ u pludmales un ieeja jū rā kļ uva gandrī z smilš aina un lī dzena.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini, bet pie tiem paslē pā mies no spož ā s dienas saules, daž kā rt kā dā no tiem pat kā ds peldē jā s.
Daudz apstā dī jumu, ir rotaļ u laukums, trenaž ieru zā le, hammam, bet lī dz tiem netikā m.
Pati viesnī ca atrodas Beldibi ciemā – apdzī votā vietā ar vienu ielu, kurā rindojas iepirkš anā s veikali. Vienai dienai apskates objektu pietiek, bet ne vairā k. Viesnī cā bija animā cija, bet tas nav mū su brī vdienu veids (atvainojiet). Pā ris dienas bija lietus, negaiss un stiprs vē jš - devā mies uz Kemeru. Tieš i pie viesnī cas pietur 07. marš ruta mikroautobuss, kas jū s aizvedī s uz pilsē tas centru par 2 USD no personas (kursē lī dz pulksten 23.00).

Turcijā , t. sk. Kemerā un tā s apkā rtnē atpū š amies ne pirmo reizi. Mē s ī paš i izvē lamies oktobri, kad nav tik karsts un nav tik daudz atpū tnieku. Daudzi teiks, ka tas ir iemesls "atklā tajā m nepilnī bā m". Es nepiekrī tu. Ir viesnī cas, kurā s vē laties atgriezties, tač u tā nav Sea Gall. Nekas konkrē ts, bet ar vienu reizi pietiek.
Mē s paš i sapratā m, kas ir “4 * viesnī ca Kemeras apkaimē ”. Varbū t mums vienkā rš i ir tik paveicies? Kā mums stā stī ja meitene no ceļ ojumu aģ entū ras, “tu esiet lutinā ts ar 5* viesnī cā m. ” Varbū t, bet, izvē loties nā kamo tū ri, viens no nosacī jumiem bū s “pirmā rinda” un viesnī cas atraš anā s vieta pati pilsē ta (pieskaitot 660 USD ekskursijas izmaksā m vē l 20 USD par internetu, 20 USD ceļ ojumiem un visiem pā rē jiem "sī kumiem") jū s saprotat, ka š ajā viesnī cā vairs nenā ksiet.
Un tā lā k. Viens no viesnī cas izvē les kritē rijiem bū s atpū tnieku prombū tne (vai minimā lais skaits) no "brā ļ u republikas". Kauns.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu