San Marino 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 1.810
№276 viesnīcas reitingā Kemera
2.7 Numurs
1.7 apkalpošana
1.3 Tīrība
1.7 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Viesnīca San Marino atrodas Beldibi rajonā, 40 km attālumā no Antālijas un 45 km attālumā no lidostas. Attālums no jūras - 400 m.. Uzcelta 2002. gadā, renovēta 2006. gadā.Vairāk →
аватар Gulnara
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neļ aujiet sevi apmā nī t! Pirmkā rt, viesnī cā nav atvē rtu un slē gtu restorā nu, frizē tavu, saunu, š autriņ u meš anas, bē rnu pieskatī š anas, bē rnu klubu, diskotē ku, kas norā dī tas vietnē s. … Tomēr ▾ Neļ aujiet sevi apmā nī t!
Pirmkā rt, viesnī cā nav atvē rtu un slē gtu restorā nu, frizē tavu, saunu, š autriņ u meš anas, bē rnu pieskatī š anas, bē rnu klubu, diskotē ku, kas norā dī tas vietnē s.
Viesnī ca atrodas otrajā (ne pirmajā ) krasta lī nijā . Viesnī cas teritorija ir š aura, aizaugusi ar niedrē m, izkaltuš i koki un augi, visur ir atkritumi un pā rtikas paliekas. Turklā t ir pastā vī ga smaka vai nu no reti izlietā m, vai no pagalmā izlietā m nogā zē m. Teritorijā izstieptas arī virves, kur tiek ž ā vē ti izmazgā tie dvieļ i. Tas viss kopā rada diezgan depresī vu iespaidu.
Atseviš ķ i es apstā š os pie baseina. Ū dens ir duļ ķ ains un mū su uzturē š anā s laikā nemainī jā s. Peldbaseins pieauguš ajiem un bē rniem ir atdalī ts ar plastmasas restē m, t. i. bē rni peldas tajā paš ā ū denī kā pieauguš ie. Viena no atpū tuš os piedzē ruš os turku izklaidē m bija iemest vienam otru ū denī tieš i drē bē s un apavos, kopā ar krē sliem. Daļ ē ji tas ir tā pē c, ka viesnī cā nav animā cijas (animators tika atlaists par to, ka piekā va ar kā jā m atpū tnieku meiteni! ) un cilvē kiem vienkā rš i nebija ko darī t. Viesnī cas teritorijā nav saulessargu, pie baseina atrodas trī s veci sarū sē juš i lietussargi.
Apkalpojoš ais personā ls ir rupjš un rupjš . Ikdienas aina ir sū dzī bas, skandā ls un atpū tnieku izjaukš ana reģ istratū rā zem personā la vienaldzī gā prombū tnes skatiena, viss personā ls pie tā vienkā rš i ir pieradis. Tī rī š ana ir grī das tī rī š ana pē c pieprasī juma. Flī zes pie duš as un vannas istabas ir netī ras un sapelē juš as. Viņ i paš i iznesa miskasti. Veļ a un dvieļ i ir pelē ki un ļ oti nolietoti. Visur ir nolaidī bas un neizbraucamu netī rumu sajū ta.
Ī paš i "paveicā s" tiem atpū tniekiem, kuru logi pavē rā s uz blakus esoš ā s viesnī cas teritoriju. Turpat zem logiem uzstā dī ta jaudī ga skaņ u aparatū ra un lī dz pusdiviem naktī iekā rtotas diskotē kas. Pat ar aizvē rtiem logiem vakarā , lai viens otru dzirdē tu, bija jā kliedz, un tas, ka nevar aizmigt, nav runas! Starp citu, kaimiņ u viesnī cas animā cija ir diezgan laba un, ja paš as nav, daudziem kalpoja kā izklaide.
Pludmale atrodas nevis 100 metru attā lumā no viesnī cas, bet vairā k nekā.400 metru attā lumā . ap to bija aptuveni desmit metru plats gabals, kas no sā niem norobež ots ar virvē m no publiskā s pludmales. Visiem atpū tniekiem nepietika sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Jebkā das ū dens aktivitā tes pludmalē (katamarā ns, matrač i, motorizē tie sporta veidi, pludmales volejbols u. c. ) nebija organizē ti un nemaz neeksistē ja - trū kst bā ra, tualetes, mazgā š anas un ģ ē rbtuves pludmalē - pludmales zona ir š ausmī ga. piesā rņ oti, somas, izsmē ķ i, pudeles utt. , trū kst boju un glā bē ju. Biež i nā cā s burā t prom no tuvojoš ā m laivā m un ū dens motocikliem
Bā ram raksturī ga pilnī ga visa neesamī ba. Vienmē r. Pat tā di dzē rieni kā kola un fanta bija deficī ts un ā tri beidzā s. Dienas laikā bija pieejams saldeni sarkans ū dens, ko sauca par “mors”, jo tā samazinā š anā s laikā darbinieki no spaiņ a vienkā rš i iepludinā ja saldē tavā ū deni no augš as. Bā rmeni gandrī z neredzē jā m. Atpū tnieki devā s uz bā ru un, kamē r bija pieejami dzē rieni, ielē ja paš i. Stikls arī biež i bija jā mazgā priekš sevis. Tipiska aina: bā rmeņ a trū kums un kaudze netī ru briļ ļ u. Ledus bā rā bija pirmā s divas stundas pē c atvē rš anas, un darbinieki to ar rokā m ielika glā zē s.
Ē diens bija sliktas kvalitā tes, viss bija novecojis vai neē dams. No rī ta neapē stais tika pasniegts pusdienā s, bet pē c tam vakariņ ā s. Piemē ram, rī su putra no brokastī m tika garš ota ar majonē zi, sajaukta ar makaroniem no vakardienas vakariņ ā m un pasniegta pusdienā s salā tu aizsegā . Atklā ti sakot, daudzi ē dieni bija sapuvuš i. Gaļ as un zivju nebija vispā r. No dā rzeņ iem - slikti mazgā ti raudzē ti tomā ti, no augļ iem - nesaldinā ts arbū zs. Ī paš i cieta bē rni, kuriem bija jā ē d vietē jā s kafejnī cā s. Esam vairā kkā rt mē ģ inā juš i mudinā t viesnī cas administrā ciju izturē ties pret mums ar pienā cī gu cieņ u, nevis barot mū s ar "slopiem". Uz ko savukā rt mums teica, ka viesnī cas jaunais ī rnieks kā rtī gi neatvē l naudu ē š anai, tā pē c jā liek galdā iepriekš ē jo dienu ē dieni.
аватар zhanyllka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
5. Pludmale. Pludmale atrodas nevis 100m, kā norā dī ts aprakstā , bet 400m no viesnī cas. Tā ir aptuveni 10 metrus plata teritorija, kas norobež ota ar virvē m no publiskā s pludmales. 10 sauļ oš anā s krē sli un č etri saulessargi visiem viesnī cas viesiem. … Tomēr ▾ 5. Pludmale. Pludmale atrodas nevis 100m, kā norā dī ts aprakstā , bet 400m no viesnī cas. Tā ir aptuveni 10 metrus plata teritorija, kas norobež ota ar virvē m no publiskā s pludmales. 10 sauļ oš anā s krē sli un č etri saulessargi visiem viesnī cas viesiem. Teritorija netiek sakopta, ū denī peld avī zes un plastmasas maisiņ i. Nav bā ra un tualetes, tā pē c pludmales apmeklē š ana, ī paš i ar bē rniem, kļ ū st problemā tiska. Pludmale ir oļ aina, nav iespē jams gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem, tā pē c pirmie "veiksminieki", kuriem izdevā s paņ emt sauļ oš anā s krē slus, atpū š as jū rā .
6. Bā rs. Atseviš ķ i jā atzī mē vienī gais bā rs, kas atrodas viesnī cas teritorijā . Pirmkā rt, tas ir 3 * viesnī cai atbilstoš a sortimenta trū kums. No bezalkoholiskajiem dzē rieniem bija parasts ū dens un ū dens, kas atš ķ aidī ts ar ekonomijas koncentrā tu tā dā koncentrā cijā , ka garš as nebija. Bija tikai krā sa. Paš ā bā rā nebija aukstumiekā rtu kolai un fantai. Tie tika atvesti no tuvē jā veikala, kurā , iespē jams, arī trū ka ledusskapja. Tā pē c 40 grā du karstumā nā cā s vienkā rš i iedzert siltu kolu. Ledus bija tikai pirmā s 1.5-2 stundas no atvē rš anas brī ž a. Bet pē c 22 stundā m viņ š pē kš ņ i parā dī jā s. Tač u ar to viesnī cas ī paš niekiem nepietika. Acī mredzot, lai pā rbaudī tu mū su izdzī voš anu, arī dzē rieni beidzā s pietiekami ā tri. Bā rmenis periodiski devā s uz tuvē jo veikalu, lai papildinā tu krā jumus. Un tā vairā kas reizes dienas laikā .
Interesantā kais brī dis: bā rmeņ a pusdienas sakrita ar pusdienu sā kumu viesnī cā . Tā pē c, ja vē lē jā ties dabū t glā zi alus vai dzē rienu, paņ emot lī dzi pusdienas, tas bija jā gaida 20 minū tes. Bā rmeņ a serviss bija pā ri. Likā s, ka viņ š tevi nedzird vai negrib dzirdē t. Saņ ē mis pasū tī jumu no jums, viņ š pē kš ņ i varē ja pā riet pie citiem klientiem un tos apkalpot. Tad viņ š atgriezā s pie jums ar tā du skatienu, it kā jū s redzē tu pirmo reizi. Viņ š varē ja nodarboties ar savu biznesu, nepievē rš ot uzmanī bu tū ristiem, lasī t avī zi vai tē rzē t ar kolē ģ iem un daudzajiem draugiem. Viņ š varē ja uzsā kt garu dialogu ar meiteni, kura viņ am patika, pilnī bā ignorē jot pie letes stā voš os klientus.
Ja tuvojies pulksten 21.45, esi gatavs tam, ka tevi ignorē s 15 minū tes, tieš i pulksten 22 rā dī s pulksteni un ziņ os, ka tagad par dzē rieniem bū s jā maksā . Jau pirmajā ieraš anā s dienā viņ iem teica, ka viņ š vienā rokā nelaidī s vaļ ā vairā k par 2 glā zes dzē riena. Tikai administratora iejaukš anā s ļ ā va situā ciju labot. Ī paš i cieta bē rni. Viņ š tiem neielē ja vairā k par pusglā zi, pamatojot to ar to, ka tie vē l ir mazi. Ī paš i jautri bija pē cpusdienas naš ķ oš anā s laikā , kad pusbadā tū risti (par to lasiet ē dienu sadaļ ā ) mē ģ inā ja paņ emt uz š ķ ī vja ne pā rā k kvalitatī vus cepumus (tas ir vienī gais, kas tika pasniegts pē cpusdienas uzkodā ). Bā rmenis rū pī gi sekoja, kurš cik paņ ē mis, un, ja pē c viņ a kritē rijiem kā ds paņ ē ma vairā k, nekā cerē ts, paplā ti vienkā rš i noņ ē ma, sakot, ka jā atstā j arī pā rē jais.
Trauku mazgā š ana mū s atstā ja pilnī gā š okā . To darī ja tas pats bā rmenis, un viņ š to varē ja darī t, kad pie letes bija rinda, kas gaidī ja dzē rienus. Viņ š mazgā ja traukus netī rajā izlietnē ar netī ru lupatu. , un nevis katru glā zi atseviš ķ i, bet vienu virs otras. Pē c š ī s bildes vē roš anas vē lme dzert pazuda pavisam.
7. Restorā ns. Parasti pat 3 * viesnī cā s uz ielas ir atvē rta vieta ē š anai. Bet uzņ ē mī gais viesnī cas jaunais ī paš nieks bijuš ā s vietas vietā iekā rtoja veikalu ar nojumi, kas aizņ em ievē rojamu daļ u no jau tā nelielā s platī bas.
Galdiņ i tač u ir uz ielas, bet virs tiem nav neviena lietussargu, tā pē c nav cilvē ku, kas gribē tu sē dē t zem karstā s saules neizturamajā karstumā . Vakariņ ot jā iet iekš telpā s restorā nā , kur nav gaisa kondicionē tā ju.
Lai vakariņ ā s atnestu dzē rienus, jā iziet no viesnī cas, jā iet uz bā ru un tad jā atgriež as restorā nā ar dzē rieniem, ja paveicas atrast bā rmeni vietā vai bez tiem, ja arī viņ š pē kš ņ i gribē ja doties pusdienā s. . Trī s dienas pirms mū su izbraukš anas viesnī cā daļ a galdiņ u no ē damistabas tika pā rvietoti uz ielu. Tā nu, kad darbinieki tī rī ja traukus no galdiem, kaķ i uzkā pa uz galda un apē da pā rē jo ē dienu, vienu pat izdevā s nofotografē t. (skatī t fotoattē lu)
8. Pakalpojumi. Kad ļ oti ilgi vē rsā mies pie administratora ar lū gumu aizvest mū su veļ u, viņ š papī ros meklē ja cenu zī mi š iem pakalpojumiem. Neatrodot tā s, viņ š mums ieteica atrast vienī go istabeni viesnī cā , palū gt viņ ai izmazgā t un izgludinā t lietas, noskaidrot cenu un informē t viņ u par sarunu rezultā tiem.
9. Uzturs. Ī paš i vē los atzī mē t pieņ emama uztura trū kumu.
Viss iekļ auts sistē ma viesnī cā apvienoja ne svaigu, vienmuļ u, sliktas kvalitā tes ē dienu. Brokastī s, piemē ram, 14 dienas redzē jā m tikai vā rī tas olas, sojas desiņ as, slikti nomazgā tus, raudzē tus tomā tus, reizē m 6 veidu ievā rī jumu un kukurū zas pā rslas ar pienu.
Bet tas nebija sliktā kais. Viss iekļ auts piedā vā jumā (bufete) mums piedā vā ja: pastā vī gi nepietiekami termiski apstrā dā tus rī sus, makaronus un viegli nomizotus, sagrieztus un cepeš krā snī ceptus kartupeļ us. Š is ir karsts ē diens. Turklā t tie palika karsti ļ oti ī su laiku, jo š o paplā š u apkures sistē ma netika ieslē gta pat vienu reizi. Ja atnā ktu pusdienot stundu pē c starta, par karsto varē tu aizmirst.
Tā lā k sekoja tā saucamie salā ti, neiedomā jams pilnī gi nesaderī gu produktu bardaks, piemē ram, rī si un kā posti, rī si un zaļ ie zirnī š i, rī si, kas sajaukti ar tomā tu pastu, makaroni ar pupiņ ā m, garš oti ar majonē zi. Bet trakā kais ir tas, ka š ie ē dieni mums tika pasniegti pusdienā s un vakariņ ā s vairā kas dienas. Nevarē ja pieiet pie galda no "garš as", ko š ie ē dieni izdvesa.
Nebija ne gaļ as, ne zivju! No dā rzeņ iem, slikti mazgā ti, raudzē ti tomā ti un izturē ti gurķ i. Tā kā arī neviens negribē ja tos ē st, darbinieki tos neizmeta, bet gan lika uz galda katru dienu. Jū s varē tu aizmirst par augļ iem. Pasniedza tikai kā ne pā rā k svaigu arbū zu.
Mē rci un majonē zi izņ ē ma tikai tad, kad tū risti to uzstā ja. Neliela bļ oda ar majonē zi un tas pats keč ups tika iznests visā viesnī cā . Turklā t uzreiz izskanē ja piebilde, ka nevajagot daudz ņ emt, cilvē ku bija daudz un vajag, lai visiem pietiek.
Ī paš i ž ē l bija mazu bē rnu, kuriem nebija pilnī gi nekā , ko ē st. Un pā rtiku nav kur nopirkt, veikalos pā rtikas nav. Bē rnu mā tes tikai š ņ ukstē ja no bezcerī bas. Proti, ē diens bija tā ds, ka nā cā s ē st tuvē jā kafejnī cā , kur cenas bija diezgan augstas. Daudziem tur nebija iespē jas paē st. Bija izvē le: vai nu ē st sabojā tu pā rtiku, vai palikt izsalcis. 2 nedē ļ as bija 2 saindē š anā s, gastrī ta paasinā jums. Pat vizuā li bija manā ms, ka daudzi zaudē ja svaru. Kad sazvanī jā m administratoru un piedā vā jā m nogarš ot ē dienu, acī mredzot skā bo, no kura bija pretī ga smaka, viņ š vienkā rš i paņ ē ma un nesa. Mē s ne reizi vien mē ģ inā jā m mudinā t viesnī cas administrā ciju, lai pret mums izturas ar pienā cī gu cieņ u un nebarotu ar netī rumiem. Uz ko mums teica, ka jaunā saimniece nepieš ķ ir naudu produktu iegā dei, tā pē c ir jā saliek tas, kas bija iepriekš ē jā s dienā s. Mē s nekad neesam redzē juš i, ka uz viesnī cu tiktu vests ē diens. Un mē s arī nekad nejutā m Turcijas viesnī cā s tik pazī stamo gardo ē dienu smarž u. Pat iela smirdē ja pē c sabojā ta ē diena un sapuvuš ā m olā m.
аватар zhanyllka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies Sanmarī no 3 * Kemer (Beldibi) viesnī cā un esam ā rkā rtī gi saš utuš i par š ajā viesnī cā notiekoš o. Bijā m gatavi tam, ko var dabū t 3* viesnī cā un nelikā mies par superservisu. Tač u Sanmarī no viesnī cā valdoš ā nelikumī ba neļ auj klusē t par pazemojumu, kuram tikā m pakļ auti tā dē vē tajā atvaļ inā jumā. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Sanmarī no 3 * Kemer (Beldibi) viesnī cā un esam ā rkā rtī gi saš utuš i par š ajā viesnī cā notiekoš o. Bijā m gatavi tam, ko var dabū t 3* viesnī cā un nelikā mies par superservisu. Tač u Sanmarī no viesnī cā valdoš ā nelikumī ba neļ auj klusē t par pazemojumu, kuram tikā m pakļ auti tā dē vē tajā atvaļ inā jumā.

Pirmkā rt, visu to tū risma operatoru tī mekļ a vietnē s, kas sū ta klientus uz š o viesnī cu, par to nav apraksta. To var atrast tieš saistē citā s kampaņ u vietnē s, tač u š im aprakstam pievienotā s fotogrā fijas nav Sanmarī no viesnī cas fotoattē li.

Vietnē www. ekskursijas. 1000 turovs. ru, tā pat kā visā s citā s vietnē s, pastā v pilnī ga neatbilstī ba starp viesnī cas aprakstu un realitā ti. Proti:
- Viesnī cas platī ba ir aptuveni 1500 kv. m, nevis 6000, kā norā dī ts aprakstā.
- pludmale nav 100 m pā ri ceļ am, bet aptuveni 350-400 metri. Un š ī ir otrā krasta lī nija, nevis pirmā , kā teikts aprakstā.
- ū dens motocikli, ū densvelosipē di, kanoe laivas, pludmales volejbols nav iekļ auti viesnī cas cenā un ir pieejami par maksu.
- aerobika, bez š autriņ as.
- viesnī cā nav saunas un turku pirts.
- no 2 aprakstā piedā vā tajiem bā riem pie baseina ir tikai viens.
- "Dienas un vakara animā cijas programmas, dzī vā mū zika (reizi nedē ļ ā ), diskotē ka. " Tā teikts aprakstā . Ja neskaita animatora, kurš praktiski nerunā krieviski (neskatoties uz to, ka viesnī cā atpū š as tikai krievvalodī gais kontingents), nož ē lojamos mē ģ inā jumus pā ris reizes uz neapgaismotas skatuves pilnī gā tumsā rī kot kā du pasā kumu, pē c kura vienkā rš i nebija gribē tā ju piedalī ties š ā dā programmā , nekas cits netika piedā vā ts.
- “Bē rniem: klubiņ š (no 3 lī dz 12 gadiem) un rotaļ u laukums. Var izmantot aukles pakalpojumus. » Nebija rotaļ u laukuma, vē l jo mazā k pulciņ a bē rniem. Bē rni tur vienkā rš i tika ignorē ti un viņ u vienī gā izklaide bija baseins.
Un animators pa dienu staigā ja apkā rt, cenš oties iepazī ties ar tikko atbraukuš ajā m krievu meitenē m.

Tagad es gribē tu sī kā k pakavē ties pie tā , ko mē s tur redzē jā m.

1. Izmitinā š ana. Pirmajā ieraš anā s dienā mani pā rsteidza, ka viesnī cā pā rsvarā atradā s tū risti, kuri tika pā rvietoti no citā m viesnī cā m, galvenokā rt no Larisas viesnī cā m, uz kurā m ekskursijas bija krietni dā rgā kas. Gidi paskaidroja, ka š ajā s viesnī cā s visas vietas ir aizņ emtas un pretī nodroš ina labā ko viesnī cu. Pē c kā da laika, kad cilvē ki saprata, kur atrodas, pē c iegā dā tajā m biļ etē m sā ka izvirzī t prasī bas viņ us pā rvietot. Katru dienu reģ istratū rā varē jā m novē rot skandā lus par to.

2. Teritorija. Nav labi uzturē ts, visas uzturē š anā s laikā mē s nekad neredzē jā m, ka kā ds tī rī tu teritoriju. Nav ierasto puķ u dobju, nenopļ auti zā lieni, aug niedres. Teritorija ap baseinu ir netī ra un slidena.
Mū su uzturē š anā s laikā š ī iemesla dē ļ notika 2 negadī jumi: viena meitene paslī dē ja pie baseina un salauza kā ju, otra nokrita, sasitot galvu. Pa labi no ieejas viesnī cā ir nostieptas virves, uz kurā m tiek ž ā vē ta izmazgā tā veļ a.

3. Baseins. Viesnī cas baseins mū su uzturē š anā s laikā netika iztī rī ts. Maz ticams, ka tika veikta ū dens dezinfekcija, jo peldē š anai baseinā nebija laika ierobež ojumu. Naktī s vairā kkā rt esam novē rojuš i, kā trokš ņ ainā s turku jaunieš u kompā nijas peldē jā s viesnī cā , savā s drē bē s metā s viena otru baseinā . Nav kur paslē pties no saules +42 temperatū rā , pie baseina ir tikai trī s lietussargi š ausmī gā stā voklī , netī ri.

4. Skaitļ i. Visai viesnī cai ir tikai viena istabene, kurai, protams, nav laika iztī rī t visas istabas. Santehnikas mazgā š anai nav mazgā š anas lī dzekļ u, tikai spainis un mops ir tī rī š anas priekš meti. (Pievienots foto.
) Istabā s ir netī ras vannas istabas, mazgā š anas lī dzekļ u trū kuma dē ļ ir nepatī kama smaka. Telpas tika uzkoptas tikai tiem, kam paveicā s atrast istabeni. Gultas veļ a un dvieļ i izmazgā ti, ar caurumiem. Tie netiek mainī ti visā atpū tas periodā . Tieš i zem logiem atrodas blakus esoš ā s viesnī cas diskotē kas zona, kurā , atš ķ irī bā no Sanmarī no, katru dienu notika diezgan pieklā jī ga vakara animā cija un diskotē ka. Un tā kā viesnī cā logi ir nevis plastmasas, kā tā dos gadī jumos vajadzē tu bū t, bet koka, tad lī dz pusdiviem naktī nebija iespē jams ne tikai gulē t un skatī ties televizoru, bet arī sarunā ties savā starpā . Spē cī gs aprī kojums apslā pē ja visas pā rē jā s skaņ as. Tie, kuru logi pavē rā s uz mū su viesnī cas izkā pš anas laukumu, nebija labā kajā pozī cijā.
Diskotē kas nebija, bet izklaidē još ā s reibinoš o turku kompā nijas ieslē dza mū ziku pilnā skaļ umā , bet pē c tam naktī s priecē ja atpū tniekus ar mež onī giem smiekliem un ikvakara peldē m. Lī dz ar to ar pilnu nakts atpū tu bija lielas problē mas.

turpinā t........ .
аватар Lana96
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Piedā vā jam izvilkumus no kolektī vā s sū dzī bas, kas nosū tī ta visā m iespē jamā m instancē m. Viesnī cas ī paš nieks ir ukrainis no Harkovas, taupot uz visu, sā kot no elektrī bas un mazgā š anas lī dzekļ iem tī rī š anai un beidzot ar pā rtikas precē m. … Tomēr ▾ Piedā vā jam izvilkumus no kolektī vā s sū dzī bas, kas nosū tī ta visā m iespē jamā m instancē m. Viesnī cas ī paš nieks ir ukrainis no Harkovas, taupot uz visu, sā kot no elektrī bas un mazgā š anas lī dzekļ iem tī rī š anai un beidzot ar pā rtikas precē m.
“Bijā m gatavi tam, ko var dabū t 3* viesnī cā un nelikā mies par superservisu. Tač u nelikumī bas, ar kurā m saskaramies, pā rsniedz atļ auto.

Viesnī ca atgā dinā ja tranzī ta bā zi tiem, kas nokļ uvuš i š ajā nepatī kamajā situā cijā un neatlaidī gi centā s tikt pā rcelti uz viesnī cu, kas sā kotnē ji bija norā dī ts vauč erā , sū dzoties tū risma aģ entū rā m, kurā s viņ i iegā dā jā s kuponus.

Piemē ram, Tjuļ eņ eva E. A. un Kozarsky B. K. ģ imene iegā dā jā s kuponu ar DBL izmitinā š anu, bet tika iekā rtota 1-vietī gā istabā , kas pā rveidota no dienesta telpas, kurā bija viena vienvietī ga gulta. Logi veda uz bū vlaukumu.

Vai arī administrators Timurs vē rsā s pie tū ristes Mihailovas M. A.
ar lū gumu atdot savu numuru š im laulā tajam pā rim un pā rcelties uz 2-vietī gu istabu ar koplietoš anas istabu, lai gan Mihailova M. A. iegā dā jā s biļ eti ar SNGL izmitinā š anu.

Teritorija. Nav labi uzturē ts, visas uzturē š anā s laikā mē s nekad neesam redzē juš i, ka kā ds tī rī tu teritoriju. Nav ierasto puķ u dobju, nenopļ auti zā lieni, aug niedres. Teritorija ap baseinu ir netī ra un slidena. Mū su uzturē š anā s laikā š ī iemesla dē ļ notika 2 negadī jumi: viena meitene paslī dē ja pie baseina un salauza kā ju, otra nokrita, sasitot galvu.

Peldbaseins. Viesnī cas baseins mū su uzturē š anā s laikā netika iztī rī ts. Baseinā ir tikai trī s lietussargi š ausmī gā stā voklī , netī ri.
Istabas. Visā viesnī cā ir tikai viena istabene. Santehnikas mazgā š anai nav mazgā š anas lī dzekļ u, tikai spainis un mops ir tī rī š anas priekš meti. Gultas veļ a un dvieļ i netiek mainī ti visu uzturē š anā s laiku.
Tieš i zem logiem atrodas blakus esoš ā s viesnī cas diskotē kas zona, lī dz pusdiviem naktī nebija iespē jams ne tikai gulē t un skatī ties televizoru, bet arī sarunā ties.

Pludmale. Pludmale atrodas 400 metru attā lumā no viesnī cas. Tā ir aptuveni 10 metrus plata teritorija, kas norobež ota ar virvē m no publiskā s pludmales.

Bā rs. Atseviš ķ i jā atzī mē vienī gais bā rs, kas atrodas viesnī cas teritorijā . Paš ā bā rā nebija aukstumiekā rtu kolai un fantai. Tie tika atvesti no tuvē jā veikala, kurā , iespē jams, arī trū ka ledusskapja. Tā pē c 40 grā du karstumā nā cā s vienkā rš i iedzert siltu kolu. Ledus bija tikai pirmā s 1.5-2 stundas no atvē rš anas brī ž a. Bet pē c 22 stundā m viņ š pē kš ņ i parā dī jā s. Tač u ar to viesnī cas ī paš niekiem nepietika. Acī mredzot, lai pā rbaudī tu mū su izdzī voš anu, arī dzē rieni beidzā s pietiekami ā tri.
Bā rmenis periodiski devā s uz tuvē jo veikalu, lai papildinā tu krā jumus.

Interesantā kais brī dis: bā rmeņ a pusdienas sakrita ar pusdienu sā kumu viesnī cā . Saņ ē mis no jums pasū tī jumu, bā rmenis pē kš ņ i varē ja pā riet pie citiem klientiem un tos apkalpot. Tad viņ š atgriezā s pie jums ar tā du skatienu, it kā jū s redzē tu pirmo reizi. Viņ š varē ja nodarboties ar savu biznesu, nepievē rš ot uzmanī bu tū ristiem, lasī t avī zi vai tē rzē t ar kolē ģ iem un daudzajiem draugiem. Ja tuvojies pulksten 21.45, esi gatavs tam, ka tevi ignorē s 15 minū tes, tieš i pulksten 22 rā dī s pulksteni un ziņ os, ka tagad par dzē rieniem bū s jā maksā . Jau pirmajā ieraš anā s dienā viņ iem teica, ka viņ š vienā rokā nelaidī s vaļ ā vairā k par 2 glā zes dzē riena. Ī paš i cieta bē rni. Viņ š tiem neielē ja vairā k par pusglā zi, pamatojot to ar to, ka tie vē l ir mazi.
Ī paš i jautri bija pē cpusdienas naš ķ oš anā s laikā , kad pusbadā tū risti (par to lasiet ē dienu sadaļ ā ) mē ģ inā ja paņ emt uz š ķ ī vja ne pā rā k kvalitatī vus cepumus (tas ir vienī gais, kas tika pasniegts pē cpusdienas uzkodā ). Bā rmenis rū pī gi sekoja, kurš cik paņ ē mis, un, ja pē c viņ a kritē rijiem kā ds paņ ē ma vairā k, nekā cerē ts, paplā ti vienkā rš i noņ ē ma, sakot, ka jā atstā j arī pā rē jais. Traukus mazgā ja tas pats bā rmenis aiz netī ras lupatas netī rā izlietnē bez mazgā š anas lī dzekļ a.

Restorā ns Vakariņ as tiek pasniegtas iekš telpā s restorā nā , kur nav gaisa kondicionē š anas. Lai vakariņ ā s atnestu dzē rienus, jā iziet no viesnī cas, jā iet uz bā ru un tad jā atgriež as restorā nā ar dzē rieniem, ja paveicas noķ ert bā rmeni vietā , vai bez tiem, ja arī viņ š pē kš ņ i gribē ja iet vakariņ ā s. .

Uzturs.
Brokastī s, piemē ram, 14 dienas redzē jā m tikai vā rī tas olas, sojas desiņ as, slikti nomazgā tus, raudzē tus tomā tus, reizē m 6 veidu ievā rī jumu un kukurū zas pā rslas ar pienu. Viss iekļ auts izvē le (bufete) mums piedā vā ja: pastā vī gi nepietiekami vā rī tus rī sus, makaronus un viegli mizotus, sasmalcinā tus un cepeš krā snī ceptus kartupeļ us. Š is ir karsts ē diens. Turklā t tie palika karsti ļ oti ī su laiku, jo š o paplā š u apkures sistē ma netika ieslē gta pat vienu reizi. Ja atnā ktu pusdienot stundu pē c starta, par karsto varē tu aizmirst.

Tā lā k sekoja tā saucamie salā ti, neiedomā jams pilnī gi nesaderī gu produktu bardaks, piemē ram, rī si un kā posti, rī si un zaļ ie zirnī š i, rī si, kas sajaukti ar tomā tu pastu, makaroni ar pupiņ ā m, garš oti ar majonē zi.
Bet trakā kais ir tas, ka š ie ē dieni mums tika pasniegti pusdienā s un vakariņ ā s vairā kas dienas. Nevarē ja pieiet pie galda no "garš as", ko š ie ē dieni izdvesa. Nebija ne gaļ as, ne zivju! No dā rzeņ iem, slikti mazgā ti, raudzē ti tomā ti un izturē ti gurķ i. Tā kā arī neviens negribē ja tos ē st, darbinieki tos neizmeta, bet gan lika uz galda katru dienu. Jū s varē tu aizmirst par augļ iem. Pasniedza tikai kā ne pā rā k svaigu arbū zu.

Mē rci un majonē zi izņ ē ma tikai tad, kad tū risti to uzstā ja. Neliela bļ oda ar majonē zi un tas pats keč ups tika iznests visā viesnī cā . Turklā t uzreiz izskanē ja piebilde, ka nevajagot daudz ņ emt, cilvē ku bija daudz un vajag, lai visiem pietiek.

Mē s ne reizi vien mē ģ inā jā m mudinā t viesnī cas administrā ciju, lai pret mums izturas ar pienā cī gu cieņ u un nebarotu ar netī rumiem.
Uz ko mums teica, ka jaunā saimniece nepieš ķ ir naudu produktu iegā dei, tā pē c mums ir jā saliek tas, kas bija iepriekš ē jā s dienā s. Mē s nekad neesam redzē juš i, ka uz viesnī cu tiktu vests ē diens.

Vairā kkā rt mē ģ inā jā m izvirzī t pretenzijas viesnī cas ī paš niecei, kura teritorijā parā dī jā s tikai viņ as, š ķ iet, apsarga pavadī bā , tač u viņ a tikai noklausī jā s, nesniedzot nekā dus argumentus un aizgā ja. Un tikai vienu reizi viņ a atbildē ja uz citu sū dzī bu: “Kam tagad ir viegli? »

Š is nav pilnī gs visu faktu saraksts. Ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu un tē rē t naudu, neizvē lieties š o viesnī cu.
Беспредел! Беспредел!
аватар Vica75
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nu, kurš pē c kā iet? Ja viesnī cai ir minimā ls laiks, t. i. , brokastis, pusdienas un vakariņ as, tad tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Pat nevilcinieties)) Tikai mans padoms jums: nepē rciet ekskursijas uz AMANOS-tū ri (neviens mū s nepaņ ē ma no diskotē kas, kas atrodas Kemerā , pulksten 4 no rī ta)). … Tomēr ▾ Nu, kurš pē c kā iet? Ja viesnī cai ir minimā ls laiks, t. i. , brokastis, pusdienas un vakariņ as, tad tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Pat nevilcinieties)) Tikai mans padoms jums: nepē rciet ekskursijas uz AMANOS-tū ri (neviens mū s nepaņ ē ma no diskotē kas, kas atrodas Kemerā , pulksten 4 no rī ta))
аватар zhanylka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū ties viesnī cā "Sanmarī no" no 25.07. 07-2.08. 07 no visa iepriekš minē tā , kas ir pieejams viesnī cā ir tikai neiztī rī ts baseins, viens bā rs ar dzē rieniem, kura tur nekad nav. Tač u ir daudz vairā k: ē damzā le ar netī riem galdautiem un skā bu ē dienu, "IZCILI" darbinieki, kas nemitī gi tracina tū ristus, ignorē jot lū gumus, un peldē š anā s drē bē s baseinā , pē c kuras ir pretī gi iekā pt ū denī . … Tomēr ▾ Atpū ties viesnī cā "Sanmarī no" no 25.07. 07-2.08. 07 no visa iepriekš minē tā , kas ir pieejams viesnī cā ir tikai neiztī rī ts baseins, viens bā rs ar dzē rieniem, kura tur nekad nav. Tač u ir daudz vairā k: ē damzā le ar netī riem galdautiem un skā bu ē dienu, "IZCILI" darbinieki, kas nemitī gi tracina tū ristus, ignorē jot lū gumus, un peldē š anā s drē bē s baseinā , pē c kuras ir pretī gi iekā pt ū denī . Istabas netiek tī rī tas, kamē r nerej un tiek izdalī ti netī rie dvieļ i! Pludmalē ir 10 sauļ oš anā s krē sli, ja ir, tad labi. Tas ir, visiem nepietiek, un viesnī ca nav paredzē ta 10 cilvē kiem! Ū denī ieiet nav iespē jams, milzī gi akmeņ i, kuriem var salauzt kā jas! Vā rdu sakot, murgs nevis viesnī ca!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель San Marino находится в районе Бельдиби, в 40 км от г. Анталия, в 45 км от аэропорта. Расстояние до моря - 400 м. Построен в 2002 г., отреставрирован в 2006 г.

Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж.
Viesnīcā

Открытый и закрытый рестораны

Открытый бассейн

Парикмахерская

Сейф на ресепшин

Telpu apraksts

Standard Room: 23 м2, макс. размещение 3 чел., однокомнатный номер.

Istabās

керамическое покрытие, сплит кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), фен, ванна, балкон

FAQ