Šausmas!!!!! Piemērotāks nosaukums "Pēdējais varonis vai paliec dzīvs"

Rakstīts: 29 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 17 — 24 aprīlis 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 5.0
Pretī ga viesnī ca....Tas maigi izsakoties.
Sā kotnē ji iekā rtojā s istabā , kā es to saucu bez logiem, bez durvī m.
Netī rs, smirdē ja pē c nekā . Pa istabu skraidī ja zirnekļ i. Nekas nedarbojā s.
2 dienas cī nī jā s par pā rvietoš anu. Pā rcē lies ar grū tī bā m. Viņ i nosū tī ja trī s vē stules, skatoties acī s. Nulles serviss. Ē diens tiem, kas baidā s zaudē t svaru, bū s piemē rots. Es zaudē ju 2 kg))) Neskatoties uz to, ka es pats esmu tievs)))) Jū s varat kļ ū t par neapstrā dā tu pā rtiku, mums ieteica jogs (iespē jams, viņ š kaut ko zinā ja)))) Dzē rieni, gandrī z nekas. Vai arī tas ā tri beidzā s.

Bā rmenis pludmalē ir dubļ ains, pusstundu viņ š neko nelej, jo viņ i ar viņ u strī dē jā s, un viņ š tika atlaists, bet patiesī ba bija tā da, ka viņ š tika atgriezts nā kamajā dienā )))
Nav telpu uzkopš anas, bez dvieļ iem, netī riem traukiem. Nav arī animā cijas. Arī diskotē ka. Varbū t pā ris reizes. Kaimiņ viesnī cā s troksnis, mū zika, jautrī ba. Un mums ir tikai kliedzoš i fazā ni, kuri laikam arī saslimuš i ar tā du dzī vi)))))
No plusiem, un to, ko atceras tikai atpū tnieki. Visi viens otru pazina, draudzē jā s un runā ja. Uz visa š ī kauna fona tas glā ba un uzjautrinā ja. Un pā rē jais bija super, paldies visiem, kas bija š ajā pretī gajā viesnī cā no 17.05. -24.05. 2017. Jū s padarī jā t š os svē tkus neaizmirstamus, jautrus un forš us. Un š ī s viesnī cas ī paš nieks saņ ems to, ko ir pelnī jis. Ir labi braukt jaunī bā , kad tev tas viss vienalga. Ž ē l tikai to, kas brauc tieš i dienesta dē ļ un ar maziem bē rniem. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu