Rox Royal Hotel 5*– Atsauksmes

158
Novērtējums 6.310
№113 viesnīcas reitingā Kemera
5.7 Numurs
7.0 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.6 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras centrā, 150 metru attālumā no jūras. Atvērta 2004. gadā, daļēja renovācija veikta 2015. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Viesnīcai ir sava zilā karoga pludmale. Piemērots ģimenēm un jauniešiem. Viesnīca 45 000 m2, "Gulbju parks" 16 000 m2.Vairāk →
аватар Jane-may
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mī nusi. Nav gaisa kondicionē š anas vispā r. Ir tikai labajā un kreisajā spā rnā , bet tad paveras skats uz virtuves pagalmu. Istabā s ir tā da dzirdamī ba, ka š ķ iet, ka tavā istabā notiek pilnī gi viss. Kaut kur augš ā stā vā š ķ ī bi dzī voja piedzē ries sarkans, pā ris dienas kliedza un visu nakti lamā jā s. … Tomēr ▾ Mī nusi. Nav gaisa kondicionē š anas vispā r. Ir tikai labajā un kreisajā spā rnā , bet tad paveras skats uz virtuves pagalmu. Istabā s ir tā da dzirdamī ba, ka š ķ iet, ka tavā istabā notiek pilnī gi viss. Kaut kur augš ā stā vā š ķ ī bi dzī voja piedzē ries sarkans, pā ris dienas kliedza un visu nakti lamā jā s. Tad lopi pazuda, bet truš i apmetā s kaut kur labajā pusē . Mē s drā ž ā mies 3-4 stundas naktī ar š ņ ukstē š anu un vaidiem. Tas š ķ ita tieš i mū su istabā . Es nemaz neesmu kaprī zs, bet tas ir briesmī gi, ka es nevaru gulē t naktī . Ē diens: daž ā da veida vistas. Pā ris reizes viņ i cepa kaut ko, kas izskatī jā s pē c gaļ as, bet tas palika nepamanī ts, jo ā tri tika paņ emts lī dzi, apmē ram 40 minū tes pirms vakariņ u beigā m. Ar dzē rieniem problē mu nav. Ir vē ž i, tekila, Balantais viskijs un daudz kas cits. Viņ i daudz neietaupa uz to. Pludmale ir maza, ļ oti š aura. Lietussargi ir nosacī ti. Sauļ oš anā s krē sli atrodas 5 cm attā lumā viens no otra. Š ī , protams, ir pilsē tas viesnī ca, un pludmales zona ir saprotami maza.
Gaisa kondicionē š anas trū kuma dē ļ un vispā r viesnī cā biež i smarž o pē c kā da galī gi lē ta tualetes dezodoranta. Pozitī vi - ļ oti jauka, liela ū dens zona
, kur peldē ties. Pa vidu ir jauks mazs pontons, kur laiskoties un sauļ oties. Atraš anā s vieta gandrī z paš ā centrā , blakus veikali un viss. Nav animā cijas vispā r, reizi 11 dienā s bija vienkā rš a izrā de. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Kopumā tā ir vidē ja vieta, jū s varē tu palikt nedē ļ u. Ja tu pielā gojies. Es absolū ti neiesaku to lietot gados vecā kiem cilvē kiem un maziem bē rniem. Es noteikti neatgriezī š os!
аватар SvetaMirs
Atpū tā mies š ajā.5* viesnī cā (faktiski ar 4* garumu) jū nija beigā s. Galvenais brī dinā jums tiem, kas gatavojas doties vasarā , ir tas, ka viesnī cā ir nereā li smacī gs un karsts, nav iespē jams atrasties restorā nā , vestibilā , liftos, tualetē s, kondicionieri it kā strā dā , bet degvielu neuzpilda. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā.5* viesnī cā (faktiski ar 4* garumu) jū nija beigā s. Galvenais brī dinā jums tiem, kas gatavojas doties vasarā , ir tas, ka viesnī cā ir nereā li smacī gs un karsts, nav iespē jams atrasties restorā nā , vestibilā , liftos, tualetē s, kondicionieri it kā strā dā , bet degvielu neuzpilda. pa ceļ am dzen karstu gaisu kā ventilatori un viss arī melnajā pelē jumā . Un vē l tas, ko es uzskatu par pretī gu momentu, ir netī rī ba visur: tualetē s, ī paš i pludmalē , restorā nā un pludmales bā rā , salveš u turē tā ji uz galdiem ir vienkā rš i briesmī gi, viss ir lipī gs un tauku un netī rumu slā nī . , š is pielī p daž u gadu laikā , kondicionieri visā restorā nā klā j melns pelē jums, un kā rtiņ a tā da, ka š ķ iet, ka nekad nav tī rī ti, liftos logi visi notraipī ti, neviens arī neslauka. Runā jā m ar daudziem atpū tniekiem no Ukrainas un visi bija vienisprā tis – viesnī cas saimnieku sauc par parastu nejē gu, viņ š grib gū t superpeļ ņ u, neko netē rē jot.
Kondicionieru tī rī š ana un uzpilde tiek veikta vienas dienas laikā , kā arī š o salveš u turē tā ju mazgā š ana vismaz pirms sezonas sā kuma!
Viesnī cā ieradā mies 4 no rī ta, reģ istrē š anā s bija stingri pē c 14:00, tā pē c nā cā s gulē t uz dī vā niem vestibilā . Istaba pieš ķ irta plkst. 14:2.1. stā vā.2046 ar skatu uz virtuves sienu un jumtu ar trokš ņ ainiem tvaika nosū cē jiem 2 metru attā lumā no balkona! Mē s, protams, atteicā mies un uzreiz iedevā m š ī s kartī tes nā kamajam, viņ i ar tā m staigā pa apli))) Citu ciparu nav vai atnā c pē c 2 dienā m, tad pā rcelsimies. Pē c ilgas pierunā š anas sanā ca burtiski izsist labā ku istabu 403.4. stā vā ar skatu uz kalniem un virtuves nosū cē jiem lejā , kuras smarž as baudī jā m katru vakaru pirms vakariņ ā m. Skaņ as izolā cijas telpā vispā r nav.
No 4037 istabiņ as un viņ u tualetes mē s dzirdē jā m pilnī gi VISU, neuzskaitī š u) 7 dienas nekad netika tī rī ta istaba, viņ i neiznesa atkritumus, viņ i nepievienoja papī ru, paņ ē ma kā ju dvieli , bet viņ i neatstā ja jaunu, man bija jā sazinā s ar reģ istratū ru. Reiz pie zobu birstē m uz izlietnes atstā ja maisu ar atkritumiem, tā ir tikai miskaste, nekur neko tā du neesmu redzē jis...Arī istabā pē c pagā juš ā s sezonas nebija elementā ra kosmē tiskā remonta, sienas bija netī ras, dauzī ts ar traipiem, duš ā š uves bija dzeltenmelnā s krā sā s, vā rdu sakot - nevienam nevajag, jo viesnī cas galvenais kontingents ir nabaga turki un krievi, viņ iem š ī s viesnī cas izmaksas ir 2x mazā kas nekā ukraiņ iem , tā pē c viņ iem viss ir piemē rots.
Apkā rtē jā jū ra un kalni ir vienī gais, kas man ļ oti patika, jū ra ir tī ra, skaidra, silta un mierī ga, bojas ir tā lu, tiem, kam patī k peldē t, vispā r ir kņ ada.
Manam dē lam patika lē kt no mola un plosta, bet no krasta bez apaviem iekļ ū t nevar, vispirms lieli oļ i, tad laukakmeņ i, brī ž iem slideni. Pludmale ir skudru pū znis, nav attā luma starp sauļ oš anā s krē sliem, praktiski nav aizsardzī bas no saules, uz vecajiem lietussargiem ir izstiepts zaļ š tī kls ar nolobī tu krā su, kas dod tikai 50% ē nu, daudzi sauļ oš anā s krē sli kopumā ir pilnī bā saule. Nolē mu sagaidī t saullē ktu pludmalē un apsē sties uz mola pē c gadī juma, kad kā da vecā ka turku sieviete nolē ma sē dē t ar mani uz mana sauļ oš anā s krē sla slapjā peldkostī mā ! Mans dē ls atradā s otrajā sauļ oš anā s krē slā netā lu, mē s runā jā m un, godī gi sakot, nezinā jā m, kā uz to reaģ ē t, mē s bijā m tik pā rsteigti. Kā izrā dī jā s, viņ a ar vī ru ieņ ē ma vienu sauļ oš anā s krē slu diviem, vī rs apgū lā s, un viņ ai nebija vietas, kā vien apsē sties uz kā da cita sauļ oš anā s krē sla blakus sveš am cilvē kam.
Un kā di bija skandā li, kad daž i atpū tnieki nolē ma, ka ir ī paš i gudri un ieņ ē ma savas vietas no nakts, un no rī ta apsargs savā ca visus š os dvieļ us un aizveda uz bungalo pludmalē . Kopumā no relaksē još ā m brī vdienā m bez apgrū tinā jumiem nebija pat ne smakas.
Arī restorā nā ir cilvē ku pū ļ i, nemitī ga neapmierinā tī ba un pretenzijas, un tam ir pamats. Ja atnā ci uz atklā š anu, tad laikam viss kā rtī bā . Bet burtiski pē c pusstundas sā kas piedzī vojumi. Viesnī cas ī paš nieks ietaupa uz visu! Viss tiek darī ts tā , lai pie gardā kā bū tu rindas un visiem nepietiktu. Piemē ram, pildī tu pitas maizi gatavo viens cilvē ks, acī mredzot nesteidzoties. Izmē ģ inā t tos ir liels panā kums, jo no vienas lapas 4 pitas maizes pietiek 5 cilvē kiem, tā s tiek grā btas tā dos daudzumos, ka normā lam cilvē kam ē st ir nereā li. Uz nā kamo partiju jā gaida 5-6 minū tes, un viesnī cā ir apmē ram tū kstotis cilvē ku. Tas pats no rī ta ar konditorejas izstrā dā jumiem.
Kā dreiz bija jē rs, tā pē c tas bija tā ds priekš nesums, ka pat uz cirku nav jā iet! Milzī ga rinda cilvē ku gaidī ja š o gaļ u 2 stundas, bet viņ i nekad to negatavoja, t. i. , gaļ a uz iesma sā kotnē ji bija jē la, 19:00 pavā rs sā ka gatavot, tika gatavota, bet tā netika pagatavota. ))) Izmē ģ inā jā m izredzē tos laimī gos, pareizā k sakot nabagus, kuri, stā vot š ajā rindā , dauzī ja citus ē dienus. Izsalkuš ie turki sacē la raudu, bet gaļ a no tā nepagatavojā s ā trā k) Saldumi bija bezgarš ī gi, garš ī gi, viņ i to uzreiz izš ķ ī ra, mē s reiz dabū jā m siera kū ku, bet tas ir tā ds, salī dzinot ar citā m viesnī cā m. No augļ iem, arbū ziem, melonē m, bumbieriem, ā boliem, apelsī niem, greipfrū tiem, daž reiz aprikozē m - ja jums ir laiks))) Jū nijā bez ķ irš iem - tas ir tikai kauns!
Nav garš ī gu zivju, tika izš ķ irta arī grilē ta vista, ar skandā lu gā ja izsist nā kamo porciju. Iepriekš rakstī ju par karstumu restorā nā un sapelē juš ajiem gaisa kondicionieriem.
Vairā k par rotavī rusu.
Tad daž iem kaimiņ iem sauļ oš anā s krē slos bija bē rns slims, caureja, vemš ana, drudzis, nespē ks, tad citi paziņ as, tad citi nā ca klā t lū gt zā les, jo aptiekas svē tdienā s ir slē gtas. Tad sievietei nā kamajā dienā pē c zivju a la carte bija tā di paš i simptomi.
Bā rmeņ i strā dā labi, bet kā da tā ir 5* viesnī ca, kas negatavo kokteiļ us pludmales bā rā un vestibila bā rā ? ! Pludmalē tikai alus un to skā bais aldehī da vī ns. Kokteiļ us gatavo bā rā pie baseina un pagrabā , kas tiek apmeklē ts reti. Lasi augstā k – saimnieks ietaupa uz visu! Kur ir piparmē tra mohito? Atbilde ir beigusies. Piparmē tru vietā eikalipta sī rups garš o kā mutes skalojamais lī dzeklis. Un vai š ī ir 5* viesnī ca?
Man patika animā cija. Mē s devā mies uz bē rnudā rzu un pē c tam uz pieauguš o jautrajiem konkursiem un izrā dē m. BET koka grī das segums nosmē rē jas, dā rgo kleitu sabojā kaut kā da lipī ga eļ ļ a, vai ž ā vē š anas eļ ļ a. Tuvumā cilvē ki sē dē ja uz pakā m, man arī likā s dī vainas.
Pa dienu pasā kumus neapmeklē jā m, bijā m pie jū ras un akvaparkā . Akvaparka atraš anā s vieta ir neveiksmī ga, tā lu no jū ras. Slī dkalniņ i veci, saule než ē lī gi deg, jo nav seguma. Vī tā slaidiem paklā ju nav, š uves bija jū tamas. Ī paš nieks ietaupa uz visu!
Iet uz š o trako mā ju un farsu vai nē , tas ir atkarī gs no jums, bet mans padoms noteikti nav! Viesnī ca SKAIDRI NAV PAREDZĒ TA tik daudziem cilvē kiem. Paldies, ka izlasī jā t lī dz galam) Un jā - izrakstī š anā s ir stingri lī dz 12:00, esiet gatavi tiem, kam ir vē ls lidojums kā mums. Pagarinā t viesnī cas numuriņ u ne par kā du naudu nav iespē jams pat pirms pusdienā m!
аватар leonardhaus
Pā rē jais sā kā s ar apgrū tinā jumiem pulksten 21.00 reģ istratū rā . Numura vietā pā rim 5 * viesnī cā ar platī bu 20-24 kv. m, saņ ē ma ģ imenes istabu, kas nav lielā ka par 11 kv. m ar vienu gultu 130 cm platu vai 140 cm platu un citu bē rnu gultu 90 cm platu. … Tomēr ▾ Pā rē jais sā kā s ar apgrū tinā jumiem pulksten 21.00 reģ istratū rā . Numura vietā pā rim 5 * viesnī cā ar platī bu 20-24 kv. m, saņ ē ma ģ imenes istabu, kas nav lielā ka par 11 kv. m ar vienu gultu 130 cm platu vai 140 cm platu un citu bē rnu gultu 90 cm platu. Tas viss bija 5. stā vā , zem viesnī cas jumta, kurā centrā lais kondicionieris tiek ieslē gts 2 reizes dienā uz 2-3 stundā m. Visā s viesnī cu hallē s, restorā nos un bā ros smacī ba ir neiedomā jama, ē diens ir bufete, bet tas sastā v no 70% vistas gaļ as, 20% zivju un tikai 10% tradicionā lā s turku virtuves, jē ra un liellopa gaļ as, ko paspē jā m izmē ģ inā t tikai reizi 10 uzturē š anā s dienā s viesnī cā . Vienkā rš i pietrū kst solī tā minibā ra - tā vietā "Morozko" tipa ledusskapī atrodas 2 mazas pudelī tes ar ū deni un 2 paciņ as ar augļ u dzē rienu. Lai nokā ptu lejā no 5. stā va uz restorā nu, liftu var sagaidī t 10-15 minū tes, un pē c nokā pš anas jau var palikt izsalcis, t. i.
vienkā rš i nav laika iegū t savu gaļ as porciju, lai gan dā rzeņ u ir daudz jebkurā formā . Arī atvaļ inā juma beigas bija nepatī kamas – gandrī z nokavē jā m lidmaš ī nu. Marš rutā norā dī tā.1. terminā ļ a vietā š oferis mū s aizveda uz 2. terminā li un mū s droš i atstā ja. Es apkopoju:
Viesnī ca atbilst vidē ji 3 *, un ē dinā š ana un pakalpojumi ir vē l sliktā ki. Vienī gā priekš rocī ba ir ne vairā k kā.200 m no krasta lī nijas, lai gan pati viesnī cas pludmale nav pilnī bā uzturē ta.
аватар Valisa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā s viesnī cu pilsē tā. Ieradā s pirms vakariņ ā m. Mē s bijā m maz, ā tri iekā rtojā mies. Mē s prasī jā m augš ē jo istabu, un mums tika pieš ķ irts 3. stā vs bez papildu maksas. Wi-Fi ir visur. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s viesnī cu pilsē tā.
Ieradā s pirms vakariņ ā m. Mē s bijā m maz, ā tri iekā rtojā mies. Mē s prasī jā m augš ē jo istabu, un mums tika pieš ķ irts 3. stā vs bez papildu maksas. Wi-Fi ir visur. Pat istabā ! Skats uz kalniem - lielisks skats. Ne visos numuros tas ir. Reģ istratū ras darbinieki ir pieklā jī gi.

Viesnī ca pā rsvarā ir krievu valoda. Pē dē jā s trī s dienas apmeklē juš i daudzi vietē jie iedzī votā ji. Restorā nā bija garas rindas. Baroš anas normas, bet ne tā das, kā das gaidī jā m.

Teritorija. Ne tik liela, kā likā s, daļ u aizņ em lauks. Bet esam pilsē tā – ir kur pastaigā ties. Vilku akvaparks, godī gi sakot, tas ir baisi, bet bē rni tur plunč ā jā s. Mē s devā mies uz turieni pē c saldē juma.

Numurs. Ar labu izskatu, bet ļ oti skumji. Ī paš i vannas istaba. Nekas netika atņ emts! Reģ istrē joties nā cā s visu noslaucī t ar mitrajā m salvetē m, jo ​ ​ bija jau 20.00. Nav tī rī š anas. Gulta tika mainī ta reizi 9 naktī s un viņ a bija jā ķ er un jā pieprasa. Nomainī ju dvieļ us, visu pievienoju vannai un neko netī rī ju.
Grī da netika mazgā ta pat vannas istabā . Viņ š nesaprot krievu valodu.

Jū ra. Brī numi. Zils dzidrs ū dens. Nav brī nums, ka viņ iem ir Zilais karogs – starptautisks apbalvojums pludmalē m, kuru ū dens atbilst augstiem kvalitā tes standartiem un ir piemē rots droš ai peldē š anai. Ū dens bija salī dzinoš i silts. Mazliet atceries, ieej un gribi iet prom. Akmens. Vē lams koraļ ļ u č ī bas. Bet cilvē ki ir necaurlaidī gi. Visi basā m kā jā m. Viņ i raustas, bet rā po pa akmeņ iem, un ū denī tie ir lieli un slideni. Tiek pā rdotas kedas.

Pludmale. Tas ir slikti, bet neko nevar darī t. Piekrastes lī nija un pludmales platums š ā dai viesnī cai ir ļ oti mazs. Visi atrodas tuvu viens otram. Un tas, ja izdodas paņ emt klā ja krē slu. Lasī jā m par to, bet cerē jā m, ka rudens bū s brī vā ks. Viņ i cerē ja veltī gi. Bija skandā li. Domā ju, ka vasarā ar pludmali ir ļ oti skumji. Pē cpusdienā uz pludmali nedevā mies. Saule noriet ā tri un ir neē rti. Pludmales bā rā ir kartupeļ i, burgeri un alus. Ne visas.
Pastaigā jā mies pa pilsē tu un veikaliem.
Pirmdien un ceturtdien nā k mobilo sakaru tirgus, kas ceļ o cauri visiem Kemeras ciemiem. Pirmdien - pā rtikas preces. Ceturtdien – riktī gi. Viss ir dā rgs un neinteresants. Kā da ir viņ u aizrauš anā s ar krā sainu sultā na tē jas pulveri? Nopirka, dzer un nesaprot.

Š ogad nodevā m sevi – devā mies uz Turciju, nevis Ē ģ ipti, kā parasti. Nā kamgad Ē ģ ipti izvē lē simies novembrī .
аватар r_s_balakleya
Pirmo reizi ā rpus valsts. Es ļ oti gribē ju pavadī t lielisku atvaļ inā jumu. Viss izdevā s! Viesnī ca ļ oti laba! Ieradā mies 7 no rī ta, mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un devā mies brokastī s. Reģ istrē š anā s nebija ā tra, pē c 12, bet saprotam, ka tā ir pilna ar atpū tniekiem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ā rpus valsts. Es ļ oti gribē ju pavadī t lielisku atvaļ inā jumu. Viss izdevā s! Viesnī ca ļ oti laba! Ieradā mies 7 no rī ta, mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un devā mies brokastī s. Reģ istrē š anā s nebija ā tra, pē c 12, bet saprotam, ka tā ir pilna ar atpū tniekiem. Plus vē l uzdā vinā ja istabiņ u ar skatu uz jū ru (dā vana jaunlaulā tajiem), pasniedza vī na pudeli ar augļ iem, uzdā vinā ja ielū gumu uz restorā nu (tas bija ļ oti jauki). Jū ra ļ oti tī ra, oļ i lieli, labā k ņ emt lī dzi piemē rotus apavus. Daudz pā rtikas, daudz alkohola. Personā ls ļ oti draudzī gs, animatori lieliski puiš i, uzstā š anā s vakaros, spē les pie baseina, viss lieliski! Akvaparks labs, var nā kt ar bē rniem. Man viss ļ oti patika! Protams ir nelieli mī nusi, bet tie ir tik niecī gi, ka nav uzmanī bas vē rti ! ! ! Paldies Rox Royal Hotel par brī niš ķ ī go uzturē š anos! ! !
аватар Elenapetrinyuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies pirms 10 dienā m. Visiem patika. Jā , viesnī ca nav jauna, mē s to zinā jā m, mē s redzē jā m daž us trū kumus, bet, ja jū s neesat Olya Freimud, tad jums patiks. Jauka draudzī ga viesnī ca, lielisks personā ls. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies pirms 10 dienā m.
Visiem patika. Jā , viesnī ca nav jauna, mē s to zinā jā m, mē s redzē jā m daž us trū kumus, bet, ja jū s neesat Olya Freimud, tad jums patiks.
Jauka draudzī ga viesnī ca, lielisks personā ls. Istaba laba, pē c daļ ē ja remonta dvieļ i un tualetes piederumi tika mainī ti katru dienu. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski. Istabā ir seifs (bez maksas! ), Wi-Fi visur lielisks un arī bezmaksas.
Ē diens ir daudzveidī gs, pietiek. Neesam visu izmē ģ inā juš i 8 dienu laikā .
Baseins ir ļ oti tī rs. Pludmale caur pā reju un neliels laukums. Jū ra tī ra, mazo oļ u pludmale, neliels pontons.
Viss ir lieliski! Iet, jū s to nenož ē losit.
аватар petrovich1971
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija mū su pirmā ā rzemju tū re. 5 cilvē ku ģ imene rezervē ja divu istabu ģ imenes numuru un dā rza istabu. No atsauksmē m zinā jā m, ka viesnī ca nav jauna, ar daļ ē ju remontu. Lidojums, tikš anā s lidostā un transfē rs ir lī menī , pateicoties Coral Travel nelika vilties. … Tomēr ▾ Tā bija mū su pirmā ā rzemju tū re. 5 cilvē ku ģ imene rezervē ja divu istabu ģ imenes numuru un dā rza istabu. No atsauksmē m zinā jā m, ka viesnī ca nav jauna, ar daļ ē ju remontu. Lidojums, tikš anā s lidostā un transfē rs ir lī menī , pateicoties Coral Travel nelika vilties. Reģ istratū rā ā tri izdots. Mū su ģ imenes numurs izrā dī jā s diezgan pieklā jī gs, izremontē ts un tī rs. Bija komentā ri par dā rza istabu, gribē ja mainī t, bet administratore teica, ka tagad labā k nebū s, bet tikai pē c 3 dienā m un ar piemaksu. Bet tad bē rni pieraduš i un atteicā s to nomainī t, tas bija tikai nedaudz sliktā ks par ģ imenes istabu. Vienkā rš i kā ds aiziet atpū sties istabā s un restorā nā , un tad raksta skumjas atsauksmes par sliktā m istabā m ar salū zuš iem rokturiem un pelē jumu, un kā ds dodas nakš ņ ot istabā un sakā rtot un pā rē jā laikā atpū tieties pludmalē , pie basa vai pastaigā jieties pa pilsē tu.

Istabas atradā s uz pagalmu un amfiteā tri, tā pē c tas bija ļ oti kluss, kas ir liels pluss.
Numuri tiek uzkopti katru dienu, nomainot dvieļ us un vannas piederumus. Bā rā vienmē r ir ū dens pudeles, sadalī tā s sistē mas un gaisa kondicionieri darbojā s nevainojami un pastā vī gi. Numuros ir arī bezmaksas seifs un visur teritorijā un pat pludmalē ir bezmaksas lielisks Wi-Fi un tas ir patieš ā m forš i.

Ē diens tieš ā m lielisks. 8 dienu laikā neesam izmē ģ inā juš i pat pusi ē dienu. Virtuve ir visaugstā kajā lī menī ! Liellopu, tī tara, vistas, jē ra gaļ a katru dienu. Daudz dā rzeņ u, augļ u, konditorejas izstrā dā jumu. Arī bā ri bija lieliski. No alkohola labs vietē jais alus, un pā rē jais alkohols ir vietē jais un pakā pe ir nedaudz nenovē rtē ta, bet kopumā pietiek. Man patika vietē jais viskijs. Bet visa veida vī ns ir rets muļ ķ is. Lai gan tā s atver un izlej no rū pnī cas pudelē m. Es ieteiktu viesnī cai veikt izmaiņ as vī nu sarakstā.

Viesnī cas teritorija ir liela un tas ir liels pluss, ir kur staigā t un ko darī t. Pludmales ir tī ras un koptas, jū ra ir svaiga piena.
Bet pirms brā ļ u krievu ieraš anā s nebija problē mu atrast vietu pludmalē.8. 00 no rī ta, bet lī dz ar pē dē jo 7.00 parā dī jā s visi sauļ oš anā s krē sli ar dvieļ iem un daž iem to ī paš niekiem. izdevā s parā dī ties pludmalē uzreiz pē c pusdienā m, t. i. , vietas bija brī vas, bet lopi to un lopiņ us Ā frikā . Nesen man piezvanī ja draugs, kurš palika š ajā viesnī cā un teica, ka viņ š parasti ieņ em vietu 6.30, un tad vienā jaukā dienā krievus izveda akcijā un lī dz pusdienā m bija bez maksas. Un kā vienmē r, kad ierodas pē dē jie, uz galdiem pie istabā m sā k parā dī ties tukš as pudeles no Dyutik dzē rā ja apakš as, un cilvē ki ar nestabilu gaitu sā k klī st pa gaiteņ iem.

Bē rnu viesnī cā bija ļ oti maz, vai arī mē s viņ us vienkā rš i nepamanī jā m, vismaz viņ i mums netraucē ja, izņ emot lidmaš ī nas un autobusus.

Lieliska animatoru komanda, kā arī pastā vī gas izrā des amfiteā trī , turku vakari un ir pluss.
Gardas tortiljas baseina bā rā ir unikā la viesnī cas iezī me.

Es nevaru nepieminē t arī Zafaru (pazī stams arī kā Zaharu Petrovič u), viesnī cas darbinieku, kurš noteikti pierunā s jū s doties uz hammam masā ž u. Tas ir forš i, bet dā rgi, 30 dolā ri no deguna.

Mī nusi:

1. Vietnē deklarē tā bezmaksas a la carte reizi 7 dienā s neatbilda realitā tei, bet uzņ ē ma viesus par 10 dolā riem no cilvē ka, kas bija ļ oti apbē dinā ts, lai gan mums pietika ar galveno restorā nu.

2. Ir trenaž ieru zā le, tā darbojas, tajā ir daudz trenaž ieru, bet, lai ietaupī tu naudu vai tā pē c, ka š ī iespē ja vienmē r ir bijusi izslē gta bezmaksas ventilā cija un gaisa kondicionē š ana, un daž i trenaž ieri ir jā maina vai jā labo. .

3. Ņ emot vē rā ultra statusu, nebija importa alkohola - un tas bija nedaudz sarū gtinā ts. Sulas arī bija apmaksā tas, tikai saldē jums par brī vu un starp citu ļ oti garš ī gs.

4. Iespē jams, karantī nas dē ļ baseins tika slē gts pulksten 19.
00, lai gan, kad paskatā s uz kaimiņ u viesnī cas busiku un 22.00 tajā plunč ā jas, krupis joprojā m spiež.

Rezumē jot, es uzdodu sev jautā jumu: "Vai mē s nā ktu š eit vē lreiz? ". Ziniet, viesnī cā satikā m sievieti, kura š ajā viesnī cā ieradā s jau 10. reizi un viņ u bija diezgan daudz. Tā pē c, neskatoties uz visiem vaimanā tajiem, dū š ajiem, pedantiem un kā rtī giem cilvē kiem, kas apzinā ti nenovē rtē viesnī cu, es likš u 10, neskatoties uz trū kumiem, tie ir atrodami visdā rgā kajā viesnī cā . Un noteikti uz Rox Royal nā ktu ne reizi vien, lai gan gribē tos kaut ko citu pamē ģ inā t pā rmaiņ ā m. Un es vē los novē lē t Rox Royal administrā cijai novē rst trū kumus un vienmē r uzņ emt pienā cī gus un cienī gus viesus.

Paldies visiem. Pā rskats ir patiess. Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар ladence
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ī ir visneviesmī lī gā kā un neomulī gā kā viesnī ca no visā m piecā m, kurā s es atpū tos Turcijā , un ir ar ko salī dzinā t: š ogad 20 gadus, kā katru gadu, un daž reiz divas reizes, vismaz uz nedē ļ u, bet es nā ku š eit. … Tomēr ▾ Š ī ir visneviesmī lī gā kā un neomulī gā kā viesnī ca no visā m piecā m, kurā s es atpū tos Turcijā , un ir ar ko salī dzinā t: š ogad 20 gadus, kā katru gadu, un daž reiz divas reizes, vismaz uz nedē ļ u, bet es nā ku š eit. Viesnī ca ir viena liela daudzstā vu ē ka ar tukš u stiklotu centru, ap kuru atrodas numuri. Ieejot ē kā , uzreiz pā rsteidz š ausmī gais karstums un tuvums. Stikla jumts rada siltumnī cas efektu. Viņ i mū s nokā rtoja tieš i 14.00. Desmit minū tē s lī dz diviem viņ i teica, ka telpa vē l nav gatava. Reģ istratū rā nav bā ra! Lai iedzertu ū deni vai tē ju, jā dodas uz izeju uz baseinu, un parasti dzert var tikai uz ielas pludmales zonā no pulksten 10 lī dz 24. Tač u mū su izbraukš anas dienā tika atvē rts bā rs plkst. -1 stā vs, bet cik ilgi?
Kondicionieris istabā ir labs, bet viss pā rē jais vienkā rš i š ausmī gs: traipi uz grī das; uz balkona durvī m nav rokturu; rokturis vannas istabā karā jas uz vienas skrū ves; uz divā m lampā m nav griestu lampu; melns pelē jums vannas istabā ; apvalks ir salauzts; mē beles bija nobruž ā tas, griesti saplaisā juš i. Ledusskapis ir tik niecī gs, ka, izņ emot trī s 0.3 ū dens pudeles, tur nekas neder. Spilvendrā nas visas ir notraipī tas. Gulta 9 naktis netika mainī ta ne reizi. Dvieļ i vannas istabā bija vienkā rš i salocī ti, it kā nomainī ti, bet traipi veci. Mani visvairā k pā rsteidza tas, ka viesnī cas tī mekļ a vietnē bija nepatiesa informā cija. Deklarē to divu kortu vietā - viens, privā tā s pludmales vietā - koplietoš anas, pludmales dvieļ us mainī t nevar.
Pludmalē , ko viņ i sauc par smiltī m un oļ iem, smilš u nav vispā r, ir tikai oļ i. Kur viņ i saskaitī ja 7 stieņ us? Diez vai atrasts 4.5. Uz pusi skaitī ju leti, kur dod tikai ū deni un tē ju. Mini bā ra telpā s solī ja ū dens un bezalkoholisko dzē rienu klā tbū tni. Es redzē ju tikai ū deni. Nu tagad par galveno - jū ru. Jū ra gandrī z vienmē r ir tī ra, bet tā pē c. Tā kā pludmali izmanto viesi no citā m viesnī cā m, tad pulksten 8 no rī ta vairs nav iespē jams atrast brī vu sauļ oš anā s krē slu. Piestā tne nav stacionā ra. Tas sastā v no plastmasas bojā m, kas ir piestiprinā tas kopā bez jebkā das aizsardzī bas. No tā s uz jū ru ved tikai vienas kā pnes, kas vienmē r ir cilvē ku pā rpildī tas. Ar nelielu ū dens vilni mols sā k š ū poties un kā ju var iespiest starp bojā m. Ceļ š uz jū ru iet gar netī ro vistu kū ti, kas nez kā pē c vietnē tiek dē vē ta par mini zoodā rzu. Atkritumi no virtuves tiek izlieti tieš i uz zemes. Smaka ir š ausmī ga, apbraukt nav iespē jams. Blakus vistu kū ts ir divi netī ri, ziedoš i dī ķ i ar kurkuļ iem. Pa teritoriju staigā vistas un gaiļ i. Interesanti, vai viesnī cas vadī ba zina, ka tas nav droš i maziem bē rniem? Gailis var viegli iedurt bē rnam acī .
Bet visvairā k mani pā rsteidza divas lietas. Pirmkā rt: par nozaudē tu rokassprā dzi, kas izgatavota no plā nas lentes, naudas sods ir 25 USD. Divi mani draugi pazaudē ja rokassprā dzes otrajā dienā , mans dē ls ceturtajā dienā . Lielisks veids, kā nopelnī t papildus naudu. Varat arī izgatavot papī ra rokassprā dzes. Otrkā rt, š ajā viesnī cā pasniegtais vī ns ir bī stams veselī bai. Tas praktiski ir vī na etiķ is. Es to saku kā profesionā ls someljē . Ja cilvē ks bā rā prasī ja vī nu, tad viņ š tikko bija atnā cis. Otrajā reizē neviens neriskē ja. Ja jums ir numurs ar skatu uz baseinu, esiet gatavs palikt lī dz pulksten 24:00. Ar to beidzas diskotē ka, kas notiek katru vakaru. Š o viesnī cu izvē lē jos diezgan plaš ā s teritorijas dē ļ , bet izrā dī jā s, ka ceturtdaļ u no tā s aizņ em milzī gs futbola laukums, kuru viesnī ca izī rē .
Nu, pē dē jais no mī nusiem: no visiem galdiņ iem pie baseina ē nā tikai seš i. Pā rē jie ir karstā saulē . Un tas ir paredzē ts 325 istabā m! Bet es kā objektī vs cilvē ks nevaru nepieminē t viesnī cas plusus: labs alus; skaidrs uzņ emš anas darbs: lē tu veikalu klā tbū tne tieš i ē kā (pievē rsiet uzmanī bu tur prezentē tajiem jaunā s paaudzes silikona koferiem) un ē diens, par ko vē los teikt daž us vā rdus. Tieš i pateicoties š efpavā ram man š ķ iet, ka viesnī ca nav bezcerī ga. Gandrī z visi ē dieni ir ne tikai ē dami, bet pat garš ī gi, kas Turcijai ir retums. Vienī gais, kas man nepatika, bija olī veļ ļ as trū kums salā tos un garā s rindas uz sadali.
Номер Номер Номер Номер Территория Номер Территория Номер
аватар Lagoona
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmkā rt, š ī nav pirmā reize š ajā viesnī cā . Tagad es paskaidroš u, kā pē c. Netā lu no viesnī cas atrodas Orange County Resort Hotel Kemer un DOUBLETREE BY HILTON. Š o viesnī cu cenu politika ir 2 reizes augstā ka nekā Rocks Royal, BET jū ra un skats ir viens un tas pats, tad kā pē c maksā t vairā k. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, š ī nav pirmā reize š ajā viesnī cā . Tagad es paskaidroš u, kā pē c. Netā lu no viesnī cas atrodas Orange County Resort Hotel Kemer un DOUBLETREE BY HILTON. Š o viesnī cu cenu politika ir 2 reizes augstā ka nekā Rocks Royal, BET jū ra un skats ir viens un tas pats, tad kā pē c maksā t vairā k. Jā , š ajā s viesnī cā s ir importē ti alkoholiskie dzē rieni, tač u to paņ emš ana no mā jā m vai iepirkš anā s beznodokļ u gadī jumā nav liela problē ma. Jū ra ir vistī rā kā (nav brī nums, ka viesnī cai ir zils karogs), skats ir pā rsteidzoš s! Peldē ties un skatī ties kalnos. Kaut kas lī dzī gs bija arī Marmarisā , bet man vairā k patika Kemers.

Viesnī cas teritorija ir laba - ir kur pastaigā ties, pasē dē t un atpū sties. Iet uz pludmali uz kā dā m 2 minū tē m pa pazemes pā reju (kad bija rudens, tad atvē ra durvis, lai varē tu iziet cauri ceļ am, bet tagad bija ciet). Pa ceļ am uz pludmali paiesiet garā m mini zoodā rzam (pī les, vistas.
No rī tiem var dzirdē t gaili dziedam)))) Uz jū ras bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu jebkurā diennakts laikā , bet mē s bijā m laikā , kad krievus joprojā m nelaida lielā skaitā . Domā ju, ka lī dz ar viņ u atnā kš anu jū rā bū s jā ceļ as agri. Piemē ram, rudenī es darī ju tieš i tā , viesnī cā bija daudz cilvē ku, bet piecelties no rī ta man nebū t nav problemā tiski. Diezgan liels baseins (vakaros pie tā ir diskotē kas un karaoke). Otrā pusē viesnī cai ir amfiteā tris (animā cijas programma vakaros), bē rnu zona, akvaparks (slī dkalniņ i visi ir interesanti un nedaudz biedē još i). Pē c pusdienā m viņ i pasniedz saldē jumu un turku kū kas - gozleme (ļ oti garš ī gi).

Starp citu, uz ē diena rē ķ ina tas viss ir garš ī gi. Nepiekrī tu komentē tā jiem, kuri raksta, ka ē diens ir vienmuļ š . Š ķ iet, ka mā jā s neviens neē d borš č u 2-3 dienas, un atvaļ inā jumā visi kļ ū st par gardē ž iem) Man ir ar ko salī dzinā t, tā pē c ir pietiekami daudz visa - gaļ as, zivju, dā rzeņ u un augļ u.
Ir daudz desertu, daž ā du konditorejas izstrā dā jumu. Vietē jais alkohols ir kļ uvis labā ks.

Viesnī cas vē rtē jums ir 9, jo ir daž i komentā ri par personā lu. Bā rmenis pie jū ras un daž i viesmī ļ i ē damistabā visu dara ar tā du seju, it kā jū s nenā ktu pē c naudas, bet prasī tu viņ iem par velti. Viņ iem ir sava laba attieksme pret turku viesiem, un pret visiem pā rē jiem - pē c vē lē š anā s. Viņ i var, kad tas ir izdevī gi, izlikties, ka nesaprot krievu/ukraiņ u/angļ u valodu. Lai gan visi lieliski saprot. Principā tas ir sī kums, bet nogulsnes, kā saka, palika. Es atkā rtoju, ka to dara tikai daž i puiš i no personā la. Pā rē jie ir lieliski! Neskatoties uz š ausminoš o karstumu, viņ i valkā maskas, smaida, joko, novē l labu apetī ti un ir jū tams, ka tas ir patiesi. Diemž ē l es neatcerē jos bā rmeņ a vā rdu, ļ oti jauns puisis (viņ š bija restorā nā pusdienā s un vestibilā ) ir mega draudzī gs un patī kams.
Atseviš ķ i vē los pateikties cilvē kam, kurš stā vē ja pie zupu dalī š anas, vienmē r smaidī ja, bija pieklā jī gs. Arī lielisks puisis stā v par kū ku un maizes izstrā dā jumu izplatī š anu.

Principā par viesnī cu ir daudz atsauksmju. Es gribu koncentrē ties uz kaut ko citu. Ekskursijas var droš i veikt aģ entū rā uz ielas. Viņ iem cena ir dolā ros, un ceļ vedis ir eiro. Starp citu, ja jū s neizvē laties ekskursiju no gida, viņ š sā ks meklē t jums vainas, tā dē jā di radot diskomfortu. Iesaku ā tri paņ emt dokumentus, uzreiz pateikt, ka nebraucat ekskursijā un doties prom. Man nebū tu nekas pretī ņ emt ekskursijas pie gida, bet cena ir daudz augstā ka. Nesaprotu, kā pē c nepadarī t cenu konkurē tspē jī gu, jo viņ i paš i zina, ka tagad tū risti vairs nav tie, kas pirms 10 gadiem, kad baidī jā s iziet uz ielas.
Turklā t es vē los atzī mē t, ka nav nozī mes tam, kur jū s dodaties ekskursijā - no gida viesnī cā vai aģ entū rā uz ielas, jebkurā gadī jumā jū s pa ceļ u aizvedī s lī dz visa veida ā dai / tekstilizstrā dā jumiem. / oniksa veikali utt. Autobusi lieli, ē rti, ar kondicionē tā ju, š oferis tik prasmī gi brauca pa serpentī nu, ka neaizbā za ausis, nejutā s slikti un par savu profesionalitā ti gribē ja atstā t dzeramnaudu. Iesaku izlasī t internetā rakstu “Liķ ieš u kapenes, Ziemassvē tku vecī tis un nogrimuš ā Ķ ē kovas pilsē ta”, to visu apmeklē siet pirms doš anā s uz Sv. Nikolajs (ekskursijas cena 20$, papildus ieeja templī.12$, + ja ir vē lme, veikalā var nopirkt ikonu, uz kuru aizvedī s pirms tempļ a apmeklē juma. Ikonu iesaku ņ emt jau tad, kad jū s atstā jat templi - cenas ir lē tā kas). Ekskursija uz Pammukali ilgst visu dienu - 5:00 saņ emš ana no viesnī cas 20:30 atved.
Pa ceļ am uz Pammukali nogā dā s tekstila veikalā - tur var aiznest dvieli utt. , kvalitā te laba. Turcijas Maldī vu salas var apmeklē t arī ar kuģ i, troš u vagoniņ u, kurš vē las, var aizlidot uz Stambulu vai Kapadokiju. Gandrī z visur, kur var norē ķ inā ties ar bankas karti, nauda tiek konvertē ta pē c saprā tī ga kursa un iznā k pat lē tā k nekā maksā jot dolā ros.

Tiem, kas nevē las doties ekskursijā s, ir kur pastaigā ties paš ā Kemerā . Ja, izejot no viesnī cas, nogriezī sies pa kreisi, iziesi ielā ar veikaliem (uz stū ra bū s Waikiki veikals. Tur daudzi pirka lietas bē rniem un teica, ka lē tā k nekā Ukrainā vai Krievijā ). Uz š ī s ielas ir arī tū risma aģ entū ra - droš i dodieties uz turieni ekskursijā s. Ir arī aptieka, bet iesaku nedaudz pastaigā t pa ielu, jo cenas tajā ir dā rgas un ī paš i netirgojas.
Aptiekā s nav cenas, tā pē c nekautrē jieties kaulē ties un zinā t, ka par 10 $ var nopirkt 2 krē mus (iespē jams, varē siet tos dabū t vē l lē tā k). Paņ emiet lī dzi ceļ ojumā pantenola aerosolu, alvejas ž eleju un krē mu ar spf 50 pirmajā m 2-3 dienā m pie jū ras pirmā s palī dzī bas komplektā . Viss uzreiz sadeg! Saule ir mega agresī va, tā pē c rū pē jies par sevi!

Ja, izejot no viesnī cas, nogriež aties pa labi, tad pabrauksiet garā m mini zoodā rzam un izejiet vai nu uz krastmalu, vai uz laukumu, kura priekš ā ir liels uzraksts KEMER un mā ja otrā di. Tajā paš ā virzienā ir diskotē ka / karaoke / ū denspī pe.

Kopumā es iesaku š o viesnī cu. Atcerieties, ka jū s varat atrast vainas visā , tač u š ai viesnī cai ir nelieli trū kumi, kas nekā dā veidā neatspoguļ ojas pā rē jā kopumā . Vē stules iznā ca daudz, ja ir jautā jumi, labprā t atbildē š u.
После экскурсии в храм св. Николая прогулка на яхточке.
аватар supra21051
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums visiem ļ oti patika! (Atpū tā s ar manu meitu 16 gadi). Istaba pirmajā stā vā tā lā kajā spā rnā (darbojas kondicionieris, klusa istaba, dvieļ i un visas š ī s mazā s lietas tiek mainī tas katru dienu). Wi-Fi darbojas labi gan pludmalē , gan istabā (saskaņ ā ar iepriekš ē jā m atsauksmē m mē s par to uztraucā mies). … Tomēr ▾ Mums visiem ļ oti patika! (Atpū tā s ar manu meitu 16 gadi). Istaba pirmajā stā vā tā lā kajā spā rnā (darbojas kondicionieris, klusa istaba, dvieļ i un visas š ī s mazā s lietas tiek mainī tas katru dienu). Wi-Fi darbojas labi gan pludmalē , gan istabā (saskaņ ā ar iepriekš ē jā m atsauksmē m mē s par to uztraucā mies). Darbinieki, animatori visi cenš as un ļ oti draudzī gi! ! ! Nepamosties izsalcis, ē d gan gaļ u, gan zivis. Daudz desertu, garš ī gi augļ i! ES iesaku! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums lisanata12
Sveiki!Lidojam ar jaunieti jūlijā uz Kemeru, uz Grand Haber viesnīcu. Lasīju atsauksmes, ka viesnīcā ir problēmas ar gaisa kondicionētāju un slikti numuriņi. Varbūt kāds zin kurā stāvā labāk paņemt istabu,lai nav pārāk smacīgs.Ļoti sarūgtinājām,kad uzzinājām par kondicionieri,īpaši šajā karstumā.Problēmas ir arī ar sauļošanās krēsliem,cilvēki tos aizņem vakars.tādi viedokļi visur ir pretrunīgi.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель находится в центре города Кемер, в 150 м от моря. Был открыт в 2004 году, частичный ремонт проводился в 2015 году. Состоит из одного 5-этажного здания. У отеля есть собственный пляж, который удостоен статуса «Голубой флаг». Подходит для семейного отдыха и молодежи. Отель 45 000 м2, «Лебединый Парк» 16 000 м2.

Atrašanās vieta В центре г. Кемер, в 60 км от международного аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится в 150 м от отеля, через дорогу, по подземному переходу. Протяженность пляжа составляет 170 м. Заход в море — песок, галька. Душ, кабины для переодевания, спасатели, бар, ресторан на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, диетические меню (по запросу), чистка обуви, услуги по глажке одежды, Wi-Fi (бесплатно, в лобби), услуги фотографа (платно), обслуживание в номере круглосуточно (платно), аренда яхты, факс/ксерокопирование, 6 конференц-залов: 120-950 м2, от 50 до 1 000 чел. (стиль театр), диетическое и вегетарианское меню, 1 основной ресторан, 3 A la Carte ресторана: средиземноморский, турецкий и рыбный (1 посещение бесплатно, за период пребывания от 7 дней, по резервации, повторное посещение платно), 7 баров, магазины, амфитеатр, 1 открытый бассейн, 750 м2, аквапарк, 950 м2, 7 горок, 1 крытый бассейн, 250 м2, «Лебединый Парк» 16 000 м2.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-7 лет, 10:00-12:00 14:30-17:00), джуниор-клуб (8-12 лет, 10:00-12:00 14:30-17:00), тинейджер-клуб (13-17 лет, 10:00-12:00 14:30-17:00), 1 открытый детский бассейн, 170 м2, аквапарк с бассейном, 150 м2, 1 горка, детская секция в крытом бассейне, 21 м2, игровая площадка, 440 м2, детские коляски (бесплатно), детский горшок (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: аквапарк, 950 м2, 7 горок, мини-зоопарк, 2 теннисных корта с кварцевым покрытием (днем, ракетки и мячи по резервации), анимация на русском языке, турецкая ночь (1 раз в 2 недели), живая музыка (1 раз в неделю), дартс, шахматы, домино, стрельба из ружья, пляжный волейбол, мини-гольф, бадминтон. Платно: игровой салон, футбольное поле (80 х 48 м) и освещение, освещение теннисного корта, моторные виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 325 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер бесплатно (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар бесплатно (вода, прохладительные напитки — пополнение ежедневно), LED телевизор, спутниковое ТВ, электронный сейф (бесплатно), Wi-Fi (платно), прямой телефон (платно), ванна или душ, фен, тапочки, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Yeni Mah. Sehit Polis Cemal Ilgaz Cad. No:8, 07980, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 814 68 00, +90 850 333 03 89
Fax: +90 242 814 68 29
Tīmekļa vietne: Rox Royal Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).