Rixos Sungate Hotel 5*– Atsauksmes

89
Novērtējums 6.410
№114 viesnīcas reitingā Kemera
6.4 Numurs
5.8 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.7 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Elitāra viesnīca, kas atrodas pludmalē, priežu meža ielokā. Viesnīca uzcelta 2005. gadā, pēdējā renovācija notika 2020. gadā. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem, jauniešiem, romantiskiem pāriem. Šo viesnīcu var ieteikt arī korporatīvo pasākumu un konferenču rīkošanai.Vairāk →
аватар A_andossova
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī gi svē tki! Centī š os uzrakstī t informatī vu un noderī gu apskatu. Mē s ceļ ojam 3 reizes gadā un vienmē r izvē lamies 5 zvaigž ņ u viesnī cas. Š is ir mū su 4. ceļ ojums uz Turciju, iepriekš esam bijuš i 3 daž ā dos Rixos: Rixos Premium Belek, Rixos Bab al Bahr (AAE) un Rixos Siagate (Ē ģ ipte), tā pē c ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gi svē tki! Centī š os uzrakstī t informatī vu un noderī gu apskatu. Mē s ceļ ojam 3 reizes gadā un vienmē r izvē lamies 5 zvaigž ņ u viesnī cas. Š is ir mū su 4. ceļ ojums uz Turciju, iepriekš esam bijuš i 3 daž ā dos Rixos: Rixos Premium Belek, Rixos Bab al Bahr (AAE) un Rixos Siagate (Ē ģ ipte), tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Es nesaprotu negatī vā s atsauksmes, viesnī cā viss bija lieliski, un, protams, ir daž i trū kumi, par kuriem es rakstī š u, bet kopumā š ī ir brī niš ķ ī ga viesnī ca. Sā kš u ar reģ istrē š anos.

Ieradā mies 11:00, reģ istrā cijai bija jā bū t 14:00 kā parasti, bet meitene reģ istratū rā mū s reģ istrē ja 15 minū š u laikā . Viesnī cā ir ļ oti pieklā jī gs, patī kams un draudzī gs personā ls, mums nekad nekas netika liegts.

Ē diens ir diezgan daudzveidī gs, bet galvenais ļ oti garš ī gs! Mums patika viss, ko izmē ģ inā jā m, zivis, gaļ a: liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, visa kā bija vairā k nekā pietiekami. Riksosā bab al bahr un seagate nebija tik garš ī gi pagatavoti.
Esam bijuš i arī viesnī cā s ar lielu ē dienu izvē li, tač u gandrī z visi tie bija liesi un bezgarš ī gi un biež i varē jā m palikt izsalkuš i. Gandrī z vienmē r bija pietiekami daudz galdiņ u, daž reiz tikai vē lā kā laikā nā cā s meklē t 2 apļ us. Viesmī ļ i ieradā s gandrī z nekavē joties un sniedza lielisku apkalpoš anu. Es pamanī ju, ka nebija ī paš u dienu, kā citā s viesnī cā s, piemē ram, zivju/suš i diena un citas tematiskā s vakariņ as. Saldē jums bija pieejams gandrī z jebkurā laikā.

Platī ba liela un grezna, kā rums acī m. Jū ra skaista un tī ra, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, nebija netī rumu utt.

Iesaku paņ emt telpas pē c remonta, mū su ceļ ojumu aģ ents brī dinā ja, ka vecajā s istabā s jū tama kanalizā cijas smaka.

Telpā ir pilnī gi viss: ž elejas, š ampū ni, č ī bas, peldmē teļ i, zobu birstes, pastas, skū š anā s komplekti, ir pat mazgā š anas lupatiņ as, kā das nebija Rixos Premium Belek.
Istabu tī rī ja katru dienu, gultas veļ u un dvieļ us mainī ja katru dienu. Arī krā jumi tika papildinā ti katru dienu. Tī rī š ana 5+

Daudzi peldbaseini, vairā ki bā ri, dzī vā mū zika vakaros, brī niš ķ ī ga animā cija. Protams, arī Rixie Club ir lielisks)

No mī nusiem: pat pē c remonta telpas joprojā m izskatā s noguruš as, mums nepatika zemie griesti, vā jais gaisa kondicionē tā js un mitruma smaka telpā . Protams, numuriņ u ietilpī bas ziņ ā viesnī ca ir ievē rojami zemā ka par citiem Rixo.

Man arī nepatika, ka nebija svaigi spiestu sulu, salī dzinā jumam, Turcijā bijā m vienā no pieciniekā sliktā ki un mazā ki, un pat tur brokastī s bija svaigi spiestas sulas.

Tie, iespē jams, ir visi trū kumi. Viss pā rē jais bija lieliski, un mē s pat neiebilstu š eit atgriezties vē lreiz! Viesnī ca pilnī bā atbilst mū su galvenajiem kritē rijiem: garš ī gs ē diens, lieliska teritorija, lielisks serviss un lieliska jū ra.
Ceru, ka apskats bija noderī gs : )
аватар nazar.torkalo
Š ī ir sliktā kā viesnī ca visā RIXOS ķ ē dē , komunikā cija ar viesnī cas personā lu ir milzī ga rupjī ba un vilš anā s! Š eit viss ir bez maksas! Zobu birstes istabā - par naudu Zobu pasta - par naudu Alya Card restorā ns - par naudu Kad paņ ē mu biļ eti par 500k uz RIXOS, stulbi nodomā ju, kā pē c man lī dzi skaidra nauda, ​ ​ viss ir iekļ auts, it ī paš i ē diens Rixos un paņ ē mu lī dzi 1000 dolā rus uz 5 dienā m. … Tomēr ▾ Š ī ir sliktā kā viesnī ca visā RIXOS ķ ē dē , komunikā cija ar viesnī cas personā lu ir milzī ga rupjī ba un vilš anā s!
Š eit viss ir bez maksas!
Zobu birstes istabā - par naudu
Zobu pasta - par naudu
Alya Card restorā ns - par naudu
Kad paņ ē mu biļ eti par 500k uz RIXOS, stulbi nodomā ju, kā pē c man lī dzi skaidra nauda, ​ ​ viss ir iekļ auts, it ī paš i ē diens Rixos un paņ ē mu lī dzi 1000 dolā rus uz 5 dienā m.
Tā bija nepiedodama kļ ū da.

Bet vī ģ es ar viņ u ar viesnī cas alkatī bu.

Klientu apkalpoš ana š eit ir vienkā rš i š ausmī ga.
Apkopē jas ienā k istabā bez klauvē š anas, administratore atmet tavus zvanus, kad tu prasi atnest istabā spilvenu vai peldmē teli (kurš , starp citu, arī nav dabū jams), č akarī gi runā , klabinā s, pabola acis, dara. neatzvanī t, š ausmas.
Tā du attieksmi pret sevi nebiju piedzī vojusi un ne kur, par tā du naudu.

100k dienā!

Par savu naudu es sabojā ju jubileju ar sievu, paņ emot š o viesnī cu..

Es jū s lū dzu, nenā ciet š eit, tā ir kļ ū da!
Bū siet Ļ OTI vī luš ies, lasiet atsauksmes par ē dinā š anu, viesnī cas stā vokli utt. utt.

Atpū ta š eit ir elle
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + VIP, individuā la pieeja. + Zvaigž ņ u koncerti no maija lī dz septembrim. + Š iks bē rnu klubs ar izklaidē m visu vecumu bē rniem: deju un mū zikas akadē mija, robotikas un Lego Education Stem kursi, kā arī keramikas, gleznoš anas un galdniecī bas darbnī ca. … Tomēr ▾ "+":
+ VIP, individuā la pieeja.
+ Zvaigž ņ u koncerti no maija lī dz septembrim.
+ Š iks bē rnu klubs ar izklaidē m visu vecumu bē rniem: deju un mū zikas akadē mija, robotikas un Lego Education Stem kursi, kā arī keramikas, gleznoš anas un galdniecī bas darbnī ca. Istaba zī daiņ iem, ar ē rtu pā rvalku un daž ā dā m rotaļ lietā m.
+ Bezmaksas piekļ uve atrakcijā m un ū dens atrakciju parkam, kā arī viesnī cas The Land Of Legend5 * izrā dei. Pā rskaitī jums iekļ auts.
+ Peldmē teļ i un č ī bas bē rniem, vannas komplekts istabā . Podiņ š , rati, bē rnu gultiņ a - tas viss iespē jams pē c iepriekš ē ja pieprasī juma.
+ Ir smilš aina maiga ieeja jū rā.
+ Zaļ a, liela platī ba.
+ Ē rti bezmaksas sauļ oš anā s krē sli dī vā nu veidā.
+ Liels akvaparks pieauguš ajiem un atseviš ķ s bē rniem.
+ Slē gta zona pludmalē ar maksas teltī m / kabī nē m.
+ Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Kvalitatī vi importa alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni.
+ Liels skaits a la carte restorā nu pē c iepriekš ē ja pieraksta bez maksas.
+ Jū s varat aktī vi pavadī t atvaļ inā jumu vai doties pensijā , ja to atļ auj viesnī cas teritorija un iespē jas.
+ Ekspress transfē rs a/p-hotel-a/p.
"-":
– Mū suprā t, tā du nav.

Noskaties video apskatu - https://www. youtube. com/watch? v=AI-Irmnw4eg&t=14s
аватар chernyshovdm
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzturē jā s viesnī cā ar ģ imeni. Radī ja labas atsauksmes un reklā mas par š o viesnī cu. Pirms tam atpū tā mies kā dā s 30-50 viesnī cā s daž ā dā s pasaules malā s, objektī vi ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā ar ģ imeni. Radī ja labas atsauksmes un reklā mas par š o viesnī cu. Pirms tam atpū tā mies kā dā s 30-50 viesnī cā s daž ā dā s pasaules malā s, objektī vi ir ar ko salī dzinā t. Reklā ma ir vienī gais veids, kā viesnī ca iegulda naudu : ) Š ī laikam ir sliktā kā viesnī ca, kurā esam apmetuš ies bez atsauces, neatkarī gi no cenas, neskatoties uz to, ka š ī nav lē ta viesnī ca.
Viesnī cai ir tikai viens pluss - liela platī ba un viss.
Mī nusi:
1) Briesmī ga apkalpoš ana, no reģ istratū ras lī dz jebkuram viesmī lim vai bā rmenim. Visi darbinieki uzvedas tā , it kā jū s viņ iem kaut ko bū tu parā dā , viņ i visu dara lē ni, klikš ķ , satrū kst, ja kaut ko prasā t.
2) Spē cī gs 3 ē diens, bez svaigā m sulā m, pretī ga kafija, lī dzens ē diens - apkā rtnē hamburgeri no č ebureka, ļ oti maz normā las gaļ as un zivju, cieti kartupeļ i un panē ti sī poli.
3) Netī ra pludmale - nav tī rī ta, izsmē ķ i, pudeļ u korķ i, netī ras smiltis, asi akmeņ i.
4) Slikta tī rī š ana - viņ i nedē ļ u netī rī ja izlietni, neslauka grī du, vienkā rš i maina dvieļ us, daž reiz gultu.
5) Ļ oti skaļ a mū zika no baseiniem ar Monatikas un Time and Glass lī meņ a repertuā ru. Bet, ja jū s esat to cienī tā js, jums patī k viduvē js ē diens un kokteiļ i un ik pa laikam pietrū kst, lai jū s izturaties pret skopu, tad jums tas varē tu patikt : )

Uz 2 dienā m ar ī rē tu auto bē gā m uz Kas ciemu, kas atrodas 200 km no viesnī cas. Tā tad mē s dzī vojā m viesnī cā par 120 USD dienā , un tas bija daudz labā k: izpalī dzī gs personā ls, tī rs, garš ī gs, skaists. Jā , ne viss iekļ auts, bet ticiet man, tā du viss iekļ auts nevajag, ietaupiet gan naudu, gan nervus un labi atpū tieties! Izvairieties no š ī s viesnī cas, varbū t tā to mainī s uz labo pusi!! !
аватар xoxotushka71
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu konsultē ja ceļ ojumu aģ entū ra Red Cat, par ko viņ am liels paldies. Viņ i, protams, š aubī jā s, vai vispā r lidot š ajā stulbajā gadā , tač u nolē ma un nenož ē loja. Kad atkal augustā bū s tik maz cilvē ku. … Tomēr ▾ Viesnī cu konsultē ja ceļ ojumu aģ entū ra Red Cat, par ko viņ am liels paldies. Viņ i, protams, š aubī jā s, vai vispā r lidot š ajā stulbajā gadā , tač u nolē ma un nenož ē loja. Kad atkal augustā bū s tik maz cilvē ku. Ē diens lielisks, izvē le milzī ga, dzē rieni katrai gaumei. Daudzi sū dzas, ka ir garlaicī gi un nav animā cijas, bet uz koncertu tikā m! Jū ra ir neslavē jama! Kristā ldzidrs ū dens, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, ū dens temperatū ra 28grā di. Peldē jam lī dz nā kamajam gadam. Protams, augustā ir karsts, bet karstums jū rā joprojā m ir viegli panesams.
Man ļ oti patika numurs. Tū risma aģ entū ra brī dinā ja, ka ir veci standarta numuriņ i, un ir numuriņ i pē c remonta, ko sauc par komfortu, cenā starpī ba bija ļ oti maza un komfortabli. Atvaļ inā jumā satiku kā du pā ri, un sarunā uzzinā jā m, ka viņ iem ir vecs numurs. Kļ uva interesanti salī dzinā t skaitļ us. Atš ķ irī ba, protams, ir bū tiska.
Viesnī cas darbinieki valkā maskas, bet atpū tnieki bez maskā m. Dezinficē jiet visu, neviens vī russ neizdzī vos. Mana temperatū ra nekad mū ž ā nav mē rī ta tik daudz reiž u. Bet mani tas nemaz netraucē . Gluž i pretē ji, visi ir mierī gi, ka ir veseli, un negatī vs tests, ierodoties mā jā s, ir apstiprinā jums tam. Es rakstu, kā saka, dzenoties, kamē r atceros. Ja ir jautā jumi, jautā jiet.
аватар gubkoa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies kopā ar sievu, viesnī ca liela, paredzē ta daudziem cilvē kiem ar uzsvaru uz aktivitā tē m brī vā dabā . Teritorija liela, ir kur staigā t, pastaigā ties, kopts, daudz zaļ umu, bet viss kaut kā haotisks un bezgaumī gs, arhitektū ra un dizains dī vains un novecojis, tas attiecas uz teritoriju un paš ā m viesnī cas ē kā m, standarta numuri ir lieli 35 metri, vannas istaba un duš a ir atseviš ķ i, kas ir ļ oti ē rts, istabas stā voklis ir labs, bet viss ir vecs, mini bā rs ir pusapmaksā ts, gulta laba, bet ne izcila, jā atjauno matrač u, spilvenu stā voklis, viss nokarens un vecs, higiē nas preces, halā ts, č ī bas ir, bet, atkal nav pilns komplekts, nav pē cskū š anā s lī dzekļ i, zobu pasta, viena sī ciņ a tū biņ a un viss. … Tomēr ▾ Atpū tā mies kopā ar sievu, viesnī ca liela, paredzē ta daudziem cilvē kiem ar uzsvaru uz aktivitā tē m brī vā dabā . Teritorija liela, ir kur staigā t, pastaigā ties, kopts, daudz zaļ umu, bet viss kaut kā haotisks un bezgaumī gs, arhitektū ra un dizains dī vains un novecojis, tas attiecas uz teritoriju un paš ā m viesnī cas ē kā m, standarta numuri ir lieli 35 metri, vannas istaba un duš a ir atseviš ķ i, kas ir ļ oti ē rts, istabas stā voklis ir labs, bet viss ir vecs, mini bā rs ir pusapmaksā ts, gulta laba, bet ne izcila, jā atjauno matrač u, spilvenu stā voklis, viss nokarens un vecs, higiē nas preces, halā ts, č ī bas ir, bet, atkal nav pilns komplekts, nav pē cskū š anā s lī dzekļ i, zobu pasta, viena sī ciņ a tū biņ a un viss. Tī rī š ana 4 personā m.
Personā ls ir draudzī gs, apmā cī ts, ē damistaba ļ oti neē rta, ē dienu sadale š aura telpa ar garā m ejā m, daudz cilvē ku, visi spiež as, sē dvietas uz galdiņ iem ir ē rtas, labas, ē diens kopumā ir ļ oti labi, nebija nekā du volā nu, bet daž ā da gaļ a, sarkanas zivis, daž ā das jū ras veltes daudz, augļ u daudz, viss ir diezgan garš ī gs, nav normā ls saldums, nav arī svaigas sulas, alkohols ir tā ds. Baseina zona liela un ē rta, pludmale sadalī ta trī s zonā s pa moliem, visur ļ oti neē rta ieeja, daudz lielu akmeņ u un oļ u, bez droš ī bas apaviem nekā dā veidā , uzreiz dziļ a, bē rniem neē rti. Sauļ oš anā s krē sli kā no 90. gadiem, š ausmas, ir skaisti maksas bungalo un teltis.
Akvaparks vecs, bē rniem 10-12 gadi, ū dens baseinā silts, dziļ ums 110cm. Ļ oti forš s Bē rnu klubs, nu vienkā rš i super, ir akvaparks, troš u vagoniņ š , a daudz animā cijas, toties ž oga nav un ī paš i traki var nogā zties. . . ) nez kā pē c nestrā dā ja gaisa kondicionieri viesnī cas gaiteņ os un hallē s, aizsmakums bija drausmī gs, pusdienlaikā no 13.16 baseina zonā ļ oti skaļ i ieslē dz mū ziku, aizmigt ir nereā li, tā pē c numuriņ os ar skatu uz jū ru dejo)) Vakara izklaide kā visur citur - dzī vā mū zika, deju un akrobā tiskā s grupas, zvaigznes dzied reizi nedē ļ ā , dabū jā m Brains, diskotē ka no 23:00 lī dz 01:00, istabā s gandrī z nedzird, var gulē t.
Lielisks sporta centrs ar forš u aprī kojumu visā m gaumē m, daudz sportisku cilvē ku, kas trenē jas. Kontingents ir mū sē jie un turki, visi pietiekami kā rtī gi cilvē ki, protams ir lopi, bet kur tā nav. . . Jū ra ļ oti tī ra un silta, ap 28 grā diem, karstums ap 37, mitrums liels, lietas neizž ū st pat pusotras dienas laikā , pludmale ir tī ra, sakopties labi. Kopumā viesnī ca ir laba, bet ir nepiecieš ams pilnī gs remonts, kā jau man, š odien cena ir pā rā k augsta.
аватар elmi-777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atbraucā m ar ģ imeni uz 18 dienā m, par ko nož ē lojā m, viesnī ca bija nepā rprotami nogurusi, numuriņ i nobruž ā ti, uzkopš ana netī ra vispā r. Vannasistabā smaka jū tama, izsauca reģ istratū ru, problē ma netika novē rsta, sē ž am un nezinā m, ko darī t pā rē jā s dienas. … Tomēr ▾ Atbraucā m ar ģ imeni uz 18 dienā m, par ko nož ē lojā m, viesnī ca bija nepā rprotami nogurusi, numuriņ i nobruž ā ti, uzkopš ana netī ra vispā r. Vannasistabā smaka jū tama, izsauca reģ istratū ru, problē ma netika novē rsta, sē ž am un nezinā m, ko darī t pā rē jā s dienas. Kavrolans ir netī rs ar kā da vē mekļ iem, tā pē c viņ i to aizklā ja, bet traipi palika. Man kā mazam bē rnam lielā koties nā kas bū t kopā ar viņ u istabā . Un no kanalizā cijas ir indī ga smaka. Ļ oti vī lies. Tas vairs nav Rixos, ž ē l.
аватар anna_com_159
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apbrī nojama viesnī ca. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta. Mums pa logu pavē rā s panorā mas skats uz kalniem. Viesnī cai ir lieliska skaņ as izolā cija. Personā ls ir draudzī gs, kompetents, apmierinā s ikvienu kaprī zā ko klientu. … Tomēr ▾ Apbrī nojama viesnī ca. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta. Mums pa logu pavē rā s panorā mas skats uz kalniem. Viesnī cai ir lieliska skaņ as izolā cija. Personā ls ir draudzī gs, kompetents, apmierinā s ikvienu kaprī zā ko klientu. Š ai viesnī cai ir ļ oti liela teritorija ar daž ā dā m izklaidē m bē rniem un pieauguš ajiem. Ļ oti liela ē dienu izvē le restorā nā . Vienī gais viesnī cas mī nuss ir ļ oti sliktais Wi-Fi signā ls.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca, mums bija junior suite, esam apmierinā ti ar to, esam apmierinā ti arī ar ē dienu, viss bija pastā vī gi jauns, viss bija svaigs; Mums patika arī apkalpoš ana numurā . Atpū tā mies kā plā nots. Teritorija nav ī paš i liela, bet kompakta, zaļ a, pirmā rinda, viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, mums bija junior suite, esam apmierinā ti ar to, esam apmierinā ti arī ar ē dienu, viss bija pastā vī gi jauns, viss bija svaigs; Mums patika arī apkalpoš ana numurā . Atpū tā mies kā plā nots. Teritorija nav ī paš i liela, bet kompakta, zaļ a, pirmā rinda, viss kā rtī bā . Vieta piemē rota, devā mies ar bē rnu, bijā m apmierinā ti. Ir vē l viens Rixos, mums nepatika, bet š ī viesnī ca ir daudz labā ka.
аватар ev-elena197
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nebiju domā jusi, ka kā dreiz uzrakstī š u tā du recenziju par Turciju. Bet tā kā tik daudz cilvē ku vada reklā ma, varbū t mans apskats kā dam palī dzē s izdarī t pareizo izvē li vai neizdarī t. Viesnī ca Rixos Sungate ir š ī s reklā mas auglis. … Tomēr ▾ Nebiju domā jusi, ka kā dreiz uzrakstī š u tā du recenziju par Turciju. Bet tā kā tik daudz cilvē ku vada reklā ma, varbū t mans apskats kā dam palī dzē s izdarī t pareizo izvē li vai neizdarī t. Viesnī ca Rixos Sungate ir š ī s reklā mas auglis. Viesnī cas ī paš nieki investē viesnī cas popularizē š anā , bet ne viesu ē rtī bā s. Tika norā dī ts, ka viesnī ca tika renovē ta - viena no 5 ē kā m tika renovē ta. un nav zinā ms, kurš , visticamā k, arī tas ir mī ts. Patiesī bā tas ir netī rs. nesakopta viesnī ca. Istabu fotogrā fijas ceļ ojumu aģ entū ru tī mekļ a vietnē s - pirms 15 gadiem. Izrā dā s, viesnī ca nesen nosvinē ja 10 gadu jubileju! Ko viņ š stā stī ja visai pasaulei, aizmirstot vē l piecus gadus! Visu naudu par remontu samaksā ja Loboda un Black Star. Mē s ieradā mies ar 7 pieauguš o un 2 bē rnu grupu. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija dzimš anas dienas - mani, vī ra un mazuļ u draugi, par kuriem mū su ceļ ojumu aģ ents informē ja viesnī cu, un viņ i nolē ma mū s uzreiz iepriecinā t - apmetā mies cū ku kū tī . Telpā s ir ļ oti slikts apgaismojums, un jū s uzreiz nesaprotat, vai tas ir tī rs vai netī rs, bet, rū pī gi apskatot, jū s krī tat stuporā . Izmazgā ta gultas veļ a, veci saburzī ti gultas pā rklā ji, saburzī ti netī ri aizkari, bet visvairā k priecē ja vannas istaba - siena pie tualetes bija notraipī ta ar fekā lijā m, halā ti, iespē jams, grī das izmazgā tas, izž ā vē tas un sagā dā tas viesiem. Turklā t š ā ds š arms tika ne tikai mums, bet arī mū su draugiem kā pasakaini "paveicies". Vai tas ir Riksoss? ! Ž ē l! Izteikuš i visas pretenzijas reģ istratū rā , letes, kas visas mū su uzturē š anā s dienas bija nosmē rē ta ar nesaprotamā m lietā m, viņ i mē ģ inā ja mū s pā rliecinā t, ka mums ir brī niš ķ ī ga istaba un viņ iem visiem bija. Beigā s tikā m pā rcelti uz galveno ē ku, par "skatu bet jū ru" ņ emot piemaksu, lai gan skats bija uz baseinu par 250$, nu vismaz bija "vecs, bet tī rs". Radā s iespaids, ka esam "š ķ ī ruš ies" par piemaksu. Paredzot negatī vu reakciju uz viesnī cu, mū su izbraukš anas dienā viņ i izrakstī ja č eku par š o piemaksu. Garastā voklis bija sabojā ts. Sagaidī jā m Rixos greznī bu un cienī jamu, pirms tam apmetā mies trī s š ī ķ ē des viesnī cā s, bet dabū jā m izjauktu viesnī cu ar ē dnī cā m restorā nu vietā , apš aubā mas kvalitā tes alkoholu, personā la trū kumu. . Jā , un esoš ie darbinieki ne visi ir centī gi un sirsnī gi pret viesiem. Bā rmenis pie estrā des esoš ajā bā rā uzvedā s tā , it kā viņ i bū tu personī gi ieraduš ies viņ a mā jā un prasī juš i nepieņ emamu summu - viņ š atteicā s no lū guma pē c divā m riekstu krū zē m 7 personā m. Tik rupjī bas nebiju redzē jis! Š ī viesnī ca ir domā ta jaunieš iem, kuriem galvenais ir ballī tes, nav svarī gi, ko dzert - bū tu labi. Taisnī bas labad gan jā saka, ka viesnī cas apkā rtne tieš ā m ir brī niš ķ ī ga, bet tas laikam arī ir viss, ko par viņ u var teikt labi.
Санузел в номере. ДОГАДАЙТЕСЬ В ЧЕМ СТЕНЫ ХАЛАТЫ В НОМЕРЫ ШИКАРНЫЕ ШТОРЫ ОКНА В НОМЕРЕ
Parādīt vairāk »


iemiesojums Valery_ukr
2 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums belleza.61
Laba diena visiem! Sakiet, kāds ir atpūtnieku nacionālais sastāvs?
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 15 atbildes
iemiesojums Lisenko72
Bērnam 1 gads
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums irina.sendyuk
Laba diena!Nesakiet man izmaksas šajā viesnīcā.Nākošā vasarā (jūnija sākumā) braucam ar ģimeni (vīrs, sieva un 2 bērni - 1 un 5 gadi) Ja varat atbildēt uz e-pastu irina. [email protected] Paldies jau iepriekš))
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums milkjul
Mēs ceļojam ar gadu vecu mazuli.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Элитный отель, расположен на самом берегу моря в окружении соснового леса. Отель построен в 2005 году, последняя реновация прошла в 2020 году. Отель подходит для семейного отдыха с детьми, молодежи, романтического отдыха парой. Также данный отель можно рекомендовать для проведения корпоративных мероприятий и конференций.

Atrašanās vieta В 50 км от аэропорта г. Анталия, в 25 км от г. Кемер, в п. Бельдиби II.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 720 м. Вход в море: Песок и галька. 3 пирса, в т.ч. один White VIP-пирс для гостей, проживающих в зоне Deluxe — бесплатно, для остальных гостей — платно. Бар на пляже (бесплатно). Павильоны в VIP-зоне (платно). Детский пляж.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (356 КБ/с — на всей территории, бесплатно; 10 МБ/с — на всей территории, платно), room service: круглосуточно (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 9 ресторанов — 2 основных ресторана: «Veranda», «Turquoise», 7 ресторанов а la carte (мексиканский или эгейский — для гостей, проживающих минимум 7 ночей, посещение одного из ресторанов 1 раз бесплатно, по предварительной записи; ресторан морепродуктов, итальянский, китайский, японский суши, японский гриль, Exclusive Club (кроме гостей, проживающих на VIP-территории) — оплата за резервацию), 19 баров, 18 конференц-залов (до 6000 чел.), магазины, электромобиль бесплатно (курсируют каждые 15 минут по всей территории отеля), 2 крытых бассейна, 10 открытых бассейнов (от 60 м2 до 2 540 м2), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 детских бассейна 105 и 135 м2, подогрев (в зависимости от погодных условий), 6 водных горок. Детское Королевство для детей от 4 лет до 13+ лет, площадью 20 000 м2, детский ресторан Rixy Kingdom Yummy Restaurant, развивающие программы для разных возрастов (6 мес. - 36 мес, 36 мес.- 5, 6-7, 8-13, 13-17). Мини-клуб для малышей от 6 месяцев до 4-х лет. Детское питание (в основном ресторане уголок детского питания). Различные шоу и представления, мини-диско у бассейна, мини-кинотеатр, уроки карикатур. Rixy Farm. Мини-зоопарк. Детские коляски (платно)
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 11 водных горок для взрослых, 5 теннисных кортов: 4 с тартановым и 1 с натуральным покрытием (бесплатно), прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта бесплатно, уроки тенниса платно, кинотеатр бесплатно, мини-гольф бесплатно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно (2 поля с холодным песком), водные виды спорта платно, стрельба из лука бесплатно, футбольное поле (20x40), стрельба из пневматической винтовки бесплатно, уроки подводного плавания платно, мини-футбол бесплатно, уроки серфинга платно, зиплайнинг платно, сигвей платно, уроки йоги и медитации, пилатес, стретчинг, степ-аэробика. Живые выступления известных артистов, популярных групп, шоу, тематические вечеринки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 1094 номера. Состоит из 8- и 5-этажных зданий Main Building, соединенных между собой; двух корпусов Terrace House (4 и 5 этажей), 2-этажного корпуса Family Lake House и закрытой VIP-зоны Deluxe.

Istabās

В числе удобств каждого номера отеля Rixos Sungate — телевизор со спутниковыми каналами и светодиодной подсветкой, мини-бар, кондиционер и сейф. В некоторых номерах есть терраса и гидромассажная ванна. В ванной комнате с ванной имеется фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Göynük Bölgesi, Baskomutan Atatürk Caddesi No:153-1/1, Beldibi, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 00 00
Tīmekļa vietne: Rixos Sungate Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.