RIXOS SUNGATE 5*Deluxe- skaista viesnīca

Rakstīts: 12 marta 2017
Ceļošanas laiks: 24 februāris — 3 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Labdien, vē los padalī ties ar savu atsauksmi par viesnī cu RIXOS SUNGATE 5*Deluxe. Atpū tā s ar ģ imeni no 24.02. -03.03. 2017. Viesnī cas atraš anā s vieta: 50 km no Antā lijas lidostas, 15 km no Kemeras, Beldibi ciematā kalnu pakā jē . Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē ar savu smilš u un oļ u pludmali. Pludmales garums ir 720 m, tā s kopē jā platī ba ir 25.000 m2. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi. Viesnī cas teritorijā atrodas: 12 restorā ni (9 a'la carte) - uzturē š anā s laikā paspē jā m apmeklē t grieķ u un itā ļ u a'la carte. Serviss un ē dienkarte ir visaugstā kajā lī menī . Palika pilns un apmierinā ts. Noteikti apmeklē jiet a la carte, virtuve jū s neatstā s vienaldzī gu. Viesnī cā ir 20 bā ri katrai gaumei. Man ļ oti patika kafijas bā rs, liels kafijas sortiments, ļ oti garš ī gs turku brū vē jums. Citos bā ros pie uzkodā m tiek pasniegts neskaitā ms un neierobež ots daudzums alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu. Konferenč u telpas, 12 peldbaseini (2 iekš telpu apsildā mi ziemā , 10 ā ra) - iekš telpu, apsildā ms baseins atvē rts no 8:00-20:00, ir ģ ē rbtuves, pirts un noteikti apmeklē jiet "Vitamin Bar" ar svaigi spiestas sulas (apelsī nu, ā bolu, burkā nu), 11 ū dens slidkalniņ i, 5 tenisa korti (ar tartā nu un sintē tisko virsmu), skaistumkopš anas centrs, SPA centrs, bezvadu internets visā viesnī cā (bez maksas), fitnesa centrs, turku pirts, sauna , dž akuzi, diskotē ka , kino (filmas katru dienu tiek rā dī tas krievu, vā cu un angļ u valodā ), izklaides programmas katru vakaru, liela dienas aktivitā š u izvē le (galda teniss, š autriņ as, biljards, mini golfs, joga, pilates un daudz kas cits). Programma darbojas katru dienu.
Bē rniem: 2 peldbaseini (1 iekš telpu, 1 ā ra), 6 ū dens slidkalniņ i, mini klubs (vecums 6 mē neš i-4 gadi / 4-12 / 12-17 gadi), bē rnu ratiņ i (par papildu samaksu), bē rnu ē dienkarte, izklaides programmas . Mi Darba laiks Mini Club 10-12:30.14:30-17:30.20:00-22:30. Minikluba darbinieki ir krieviski runā još as skolotā jas, ļ oti draudzī gas un uzmanī gas, kas tieš ā m strā dā ar bē rniem. Bē rni ar prieku izgatavo ļ oti interesantus un skaistus amatus. Bē rnu sastā vs ir starptautisks. Bē rniem nav valodas barjeras. Viss notiek ļ oti draudzī gā un jautrā vidē . 20:00 ir mini diskotē ka. Dejā s piedalā s ne tikai bē rni, bet arī vecā ki. Pē c bē rnu diskotē kas bē rns var izvē lē ties spē lē ties kā dā no istabā m, vai strā dā t ar skolotā jiem, vai skatī ties multfilmas. Mums nebija sezonas, un Rixy klubs atradā s viesnī cas galvenajā ē kā . Sezonā Rixy Kingdom darbojas brī vā dabā , baseinu un ū dens slidkalniņ u teritorijā , ir rotaļ u laukums, kurā notiek aktivitā tes ar bē rniem. Rotaļ u laukums ar visa veida slidkalniņ iem un kā pš anas rā mjiem bē rniem priež u mež ā . Basketbola laukums un virvju pilsē tiņ a!
Viesnī cas teritorijā ir 11 ū dens slidkalniņ i, sezonas laikā jums nebū s garlaicī gi!

Istabas: daž ā da veida numuri no ekonomiskā s lī dz VIP lī menim. Mazā kā platī ba telpā ir 38 kvadrā ti. Darba zona, dī vā ns, milzī ga un ļ oti ē rta gulta, minibā rs - bez maksas, papildinā ts katru dienu: bezalkoholiskie dzē rieni (sula, sprite, coca-coca, fanta, minerā lū dens, negā zē ts ū dens) alkoholiskie (Efes alus). Seifs - bezmaksas, wi-fi - bez maksas. Uz balkona ir galds ar krē sliem. Vannas istaba ir aprī kota ar visu nepiecieš amo. Vanna ar duš u, atseviš ķ a duš a. Vannas istabas piederumi, fē ns. Istaba tika tī rī ta katru dienu.
Galvenais restorā ns: milzī gs gardē ž u ē dienu klā sts. Nav iespē jams visu izmē ģ inā t.
Vē los izteikt ī paš u pateicī bu Viesu attiecī bu vadī tā jam UGURAM CEZAN par viņ a augsto profesionalitā ti, individuā lo pieeju katram viesnī cas viesim, draudzī go attieksmi un gatavī bu palī dzē t. Viņ š lieliski pilda savus pienā kumus, un bez viņ a koordinā cija viesnī cā bū tu sarež ģ ī ta.
Par viesnī cu un apkalpoš anu palika tikai paš i brī niš ķ ī gā kie iespaidi un atmiņ as. Pat februā rī mums nekad nebija jā bū t garlaicī gi, un katru dienu bijā m aizņ emti. Noteikti apmeklē jiet viesnī cu, un tā jū s neatstā s vienaldzī gus! Ī paš i gribas uz Maiju ierasties ar ļ oti bagā tī gu izklaides programmu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu