Tui Magic Life Rixos Beldibi Adult Only 5*– Atsauksmes

64
Novērtējums 7.310
№61 viesnīcas reitingā Kemera
7.4 Numurs
7.7 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.4 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Mājīga kūrortviesnīca Vidusjūras krastā Beldibi ciematā. Viesiem tiek piedāvāti mūsdienīgi numuri, koptas zaļās zonas un spa ar plašu labsajūtas un ājurvēdas procedūru izvēli. Viesnīca paredzēta tikai pieaugušajiem, pieejama viesiem vecumā no 16 gadiem. Ieteicams relaksējošai pludmalei vai aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар freezoneline
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mū su galvenā sū dzī ba par viesnī cu ir cenas un kvalitā tes attiecī ba. Mē s palikā m viesnī cā.2021. gada 2. -5. novembrī un par 3 naktī m samaksā jā m 122 tū kstoš us rubļ u, tas ir, 40 tū kstoš us. berzē t. … Tomēr ▾ Mū su galvenā sū dzī ba par viesnī cu ir cenas un kvalitā tes attiecī ba. Mē s palikā m viesnī cā.2021. gada 2. -5. novembrī un par 3 naktī m samaksā jā m 122 tū kstoš us rubļ u, tas ir, 40 tū kstoš us. berzē t. par nakti (standarta divvietī gs numurs, viss iekļ auts). Kad ierados pie ieejas, uzreiz jutu, ka esmu pilnī gi nepareizā vietā , uz ko biju cerē jis. Rezultā tā - pilnī ga vilš anā s un sabojā ts garastā voklis (((Tad mē s uzzinā jā m, ka viesnī cas izmaksas ā rpus brī vdienā m ir 11-15 tū kstoš i dienā . Tas ir, viesnī ca pacē la cenu gandrī z 4 reizes ((Kā tas ir) iespē jams? Š ī ir pirmā reize manā praksē ( (Aiz vairā k nekā.30 valstī m un vairā k nekā simts viesnī cā m ((Kas tas ir? Kā jū s domā jat? Es atbildē š u - tā ir pilnī ga necieņ a pret mū su Viesiem ((Mums) - ļ oti rū gta pē cgarš a Protams, esam izdarī juš i secinā jumus un tagad rakstu š o apskatu ar vienī go mē rķ i - brī diniet un nekad nepalieciet š ajā viesnī cā , ja cena par nakti pā rsniedz 1.000 maksimums 1.000 rubļ u dienā Burtiski nā kamnedē ļ , tā s paš as 3 naktis mums izmaksā tu 3.000 rubļ u Visi apstiprinoš ie ekrā nuzņ ē mumi ir pievienoti, lai tie nebū tu nepamatoti.
аватар samirrusatomsd
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Pat ja mē s rezervē jā m divas nedē ļ as, mē s palikā m tikai vienu nedē ļ u un nevarē jā m bū t pacietī gā ki. Vispirms teikš u, ka internets š ķ iet 64kb, saņ emsi WhatsApp ziņ u, ī sziņ u, bet aizmirsi nosū tī t foto vai video. … Tomēr ▾ Pat ja mē s rezervē jā m divas nedē ļ as, mē s palikā m tikai vienu nedē ļ u un nevarē jā m bū t pacietī gā ki. Vispirms teikš u, ka internets š ķ iet 64kb, saņ emsi WhatsApp ziņ u, ī sziņ u, bet aizmirsi nosū tī t foto vai video. Personā ls ir rupjš , ē diens, ko viņ i mums iedeva, š ķ iet, tika glabā ts ledusskapī.3 gadsimtus un mums netika sildī ts. Ī sā k sakot, š ausmas!
аватар zhurayeva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + SPA-centrs ar lielu holistiski-ajurvē das procedū ru izvē li. + Apmeklē jiet The Land Of Legends (transfē rs un ieeja) koncertos un atrakciju parkā bez maksas. + Ikdienas izklaides programma: dzī vā mū zika un DJ uzstā š anā s; jauns naktsklubs. … Tomēr ▾ "+":
+ SPA-centrs ar lielu holistiski-ajurvē das procedū ru izvē li.
+ Apmeklē jiet The Land Of Legends (transfē rs un ieeja) koncertos un atrakciju parkā bez maksas.
+ Ikdienas izklaides programma: dzī vā mū zika un DJ uzstā š anā s; jauns naktsklubs.
+ Ekskluzī vs sporta klubs - sporta akadē mija.
+ koncepts “draudzī gs mazulim”; Rixy Mini Club ir atvē rts lī dz 23:00.
+ Zaļ a, kompakta teritorija.
+ Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Kvalitatī vi alkoholiskie un bezalkoholiskie importa dzē rieni.
+ Ekspress transfē rs a/p-hotel-a/p.
"-":
- Istabas jau ir nedaudz "noguruš as".

Skatī t video apskatu - https://www. youtube. com/watch? v=wrbJQY5enlo&t=8s
аватар AlexandraLy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ikvienam Rixos viesnī cu ķ ē de ir kvalitā tes zī me, tač u diemž ē l tā nebū t nav. Cilvē kiem, kuri ir pieraduš i pie pienā cī gas pā rtikas kvalitā tes, labas dā rgas brī vdienas - tas š eit nav. Š is ir atvaļ inā jums cilvē kiem, kuri nav pretenciozi, kuri savā dzī vē nav ē duš i neko, izņ emot vistu, frī kartupeļ us, Olivier salā tus un lē tas zivis. … Tomēr ▾ Ikvienam Rixos viesnī cu ķ ē de ir kvalitā tes zī me, tač u diemž ē l tā nebū t nav.
Cilvē kiem, kuri ir pieraduš i pie pienā cī gas pā rtikas kvalitā tes, labas dā rgas brī vdienas - tas š eit nav. Š is ir atvaļ inā jums cilvē kiem, kuri nav pretenciozi, kuri savā dzī vē nav ē duš i neko, izņ emot vistu, frī kartupeļ us, Olivier salā tus un lē tas zivis.

Mums (2 pieauguš ie) bija grezns Deluxe numurs (1204. istaba): 65m2, jaunas labas mē beles, viss darbojā s, kopumā kā nā kas. Tī rī š ana istabā ir vidē ja, jo grī da netika noslaucī ta pat reizi 15 dienā s, katru dienu tika mainī ti tikai dvieļ i, pā ris reizes tika mainī ta veļ a. Mini bā rs: Mē s nedzeram saldu ū deni vai to alkoholu, tikai ū deni. Mē s papildinā jā mies pē c 4 DIENĀ M pē c ieraš anā s, viņ i atveda 12 pudeles uzreiz.

Viesnī cas plusi:

1) Neliela, bet laba zaļ ā zona, kur jebkurā laikā var atpū sties zem priedē m, paslē pjoties no saules stariem.

2) Labs apkalpotā ju, viesmī ļ u darbs visā viesnī cā.
Viesmī ļ i Jū s bez maksas un ā tri apkalpos gan restorā nā , gan pludmalē , pie baseina.

3) Nav karš u sistē mas, dvieļ i jebkurā daudzumā , ņ emat vienā vietā un atstā jat citur, visu izdarī s dež uranti.

Mī nusi:

Ē diens ir pretī gs!! ! Mainiet š efpavā ru tū lī t! Ne tikai nav jū ras velš u, katru dienu nav elementā ru kalmā ru un garneļ u, tikai otrdienā s vakariņ ā s, tā pē c viss ē diens ir ļ oti sā ļ š , piparots un pā rcepts, tikai tulkojiet produktus! Ja VADĪ BA TAUPĪ S uz produktiem, tad lai kas ir, garš ī gi pagatavots!!! ! Gaļ u un zivis izdodas padarī t tik sausus, ka apē st nav iespē jams. Brokastī s/pusdienā s/vakariņ ā s nav viegli sā lī tas zivis.
Atš ķ aidī ti jogurti, elitā ro sieru trū kums. Augļ iem, kuru š ķ iet daudz, nav garš as.

Zī daiņ u barī ba absolū ti nav pā rdomā ta, vecā kiem nav ar ko barot bē rnus!
Atvaļ inā juma laikā aizmirstiet par garš ī gu kafiju, zī molu alkoholiskajiem dzē rieniem.

Sazinieties ar Viesu sakariem par ē dienu, ja iespē jams, viņ i apmierinā s jū su vē lmes, bet tikai individuā li, ne visiem. Rixos un 5* viesnī cu lī menim tā ds ē diens ir nepieņ emams !!!! ! Ļ oti daudzi sū dzas par ē dienu, Guest Relation pieraksta visas sū dzī bas, bet vadī ba tā s nedzird!!!!! ! Lai vadī ba taupa uz ko citu, nevis uz pā rtiku!!! ! Beidzot dzirdi!!!!!!!!!!

Vienī gā vieta, kur var ieturē t gardu maltī ti, ir zivju restorā ns Mermaid vienu reizi 7 dienā s. Tū risma operatori dezinformē klientus, ka jums ir maksas japā ņ u restorā ns, mē s esam gatavi maksā t naudu par garš ī gu japā ņ u ē dienu, bet, diemž ē l, viesnī cā nav restorā na, lai gan tas ir deklarē ts kā esoš s !!!

Jū ra netī ra, iekļ ū š ana jū rā š ausmī ga!! ! Ģ imenē m ar maziem bē rniem noteikti neiesakā m! Vecā ki nē sā bē rnus uz rokā m un peld ar viņ iem, lai viņ i ar kā jā m neuzkā ptu uz ē rkš ķ ainiem akmeņ iem.
Pludmalē vecs aprī kojums, tas ir, nojumes, sauļ oš anā s krē sli, galdi.

Vakariņ ā s viesnī cā nav dress code!! ! Viesnī cā dzī vojoš ā publika uzskata par pieņ emamu doties uz galveno reģ istratū ru peldbiksē s. Vakariņ ā s T-kreklos, kas drī z plī sī s, š ortos un sandalē s. Tā pē c neņ em lī dzi rotaslietas, š ikas kleitas, papē ž us, uz kopē jā fona izskatī sies smieklī gi.

Ja tomē r nolemjat doties uz š o viesnī cu, es ļ oti iesaku:
1) ņ em lī dzi ū dens apavus;
2) uzkrā t lielu tableš u iepakojumu pret caureju (uz visu 2 nedē ļ u atpū tas laiku tualete kļ uva par mū su ī sto draugu), infekcijā m, antibiotikā m.
аватар sager76
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pieviltas cerī bas Laba diena. Es adresē ju š o apskatu prasī giem un izveicī giem tū ristiem, lai viņ i izvairī tos no galvenā s kļ ū das - gaidī t no Rixos Beldibi brī vdienas, kas atbilst 5 * statusam un Rixos vā rdam. Paš reizē jais viesnī cas vē rtē jums ir 4. … Tomēr ▾ Pieviltas cerī bas
Laba diena. Es adresē ju š o apskatu prasī giem un izveicī giem tū ristiem, lai viņ i izvairī tos no galvenā s kļ ū das - gaidī t no Rixos Beldibi brī vdienas, kas atbilst 5 * statusam un Rixos vā rdam. Paš reizē jais viesnī cas vē rtē jums ir 4.76, tas mirdz acī s no atsauksmē m par 55555...Viss ir tieš i tā pat kā.17. decembrī , kad mē s ar sievu izvē lē jā mies un rezervē jā m š o viesnī cu, lai noorganizē tu sev un mū su debeš ķ ī gos 3. divu mazo princeš u nedē ļ as brī vdienas. No mī nusiem, par kuriem zinā jā m iepriekš un kuriem bijā m gatavi - akmeņ aina ieieš ana ū denī . Maijā , atbildot tū ristiem, kā ds rakstī ja, ka ieeja ir iztī rī ta un labiekā rtota - pilnī gs absurds. No mola ir skaidri redzama “iztī rī tā ” zona - 10x10 metru platī bā akmeņ i guļ vienā kā rtā un neuzkrā jas kaudzē s)
Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies agri – ap 7 no rī ta. Brī vu istabiņ u nebija, mū s sū tī ja brokastī s, solot istabiņ u lī dz pulksten 11. Istaba tika atbrī vota tikai pulksten 12, tas nav svarī gi, ar dā rgajā m kartē m mē s uzkā pā m uz 4. stā vu, nepā ra puse ir skats uz kalniem (skaista !! ! ).
Ā tri (bet velti! ) apskatī jā mies, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz pludmali. Teritorija ir sakopta, ja ir kā di jautā jumi no darbiniekiem, tad dā rzniekiem. Sauļ oš anā s krē slus var atrast gandrī z jebkurā laikā , tie ir reti sastopami tikai koku ē nā . Sistē ma ar dvieļ iem ir ļ oti vienkā rš a – ņ em tik, cik vajag, un tad atstā j, kur gribi. Manuprā t, strā dniekiem mazā k patika tos izkasī t no atdotā s kastes nekā savā kt no sauļ oš anā s krē sliem)
Jū ra tī ra, saulriets š ausmī gs, mols ē rts un ietilpī gs (ir arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi).
Pirmie brī numi mū s sagaidī ja pē c atgrieš anā s istabā . Atrasts:
- ledusskapja plaukts ar plaisu, stipri saliecies, bet nez kā pē c nesaplī sa;
- uz plaukta zem izlietnes ir liela peļ ķ e;
- vienas no duš as bī dā mo durvju durvī m atverot pielī p, papildu pū les liek no sliedē m nolidot š ļ ū tenes;
- duš as slē dzis mikserī sitas ar ū dens strū klu, turklā t infekcija, karsti (un mums ir divas mazas meitenī tes);
- mazajai paredzē tajai manē ž ai vienā pusē bija galvas izmē ra bedre - ne jau tā , ka roka/kā ja aizķ ertos, no turienes varē ja izlī st.
Faktiski jau š ajā posmā kipež s bija jā paceļ lī dz galam. Š is ir Rixos 5* — premium! (
Sazinā jā mies ar viesu attiecī bu darbinieku. Tas ir kā ds, kuram vienmē r bija pietiekami daudz darba, un tas daudz saka. Labā viesnī cā š ā di cilvē ki vai nu sē ž dī kā , vai arī nav klā t kā nevajadzī gi.
Atnā ca ā tri, nomainī ja sē tu un plauktu ledusskapī , salaboja problē mas vannasistabā (jaucē jkrā ns atkal pilē ja nā kamajā dienā ).
Labi, mē s atnā cā m atpū sties, nebū sim izvē lī gi, jā .
Restorā nā ir nosacī ta ē dienu daž ā dī ba un nosacī ta apkalpoš ana (tā pat kā citur viesnī cā ). Pā rpilnī ba parā dā s nedē ļ as nogalē s, kad viesnī ca ir pilna ar tiem, kas ieradā s nedē ļ as nogalē , vai dā rgo viesu (ī paš nieku / priekš nieku) vizī tes dienā . Ar visu š o š ķ eldotu un nemazgā tu trauku ir pā rpilnī bā . Rixos 5* premium.
Personā ls. Apmē ram treš daļ a redzams, ka ar gana lielu pieredzi, pā rē jie, tā ds iespaids, savervē ti no ielas pirms sezonas. Pludmales bā rā jebkurš bezmaksas viesmī lis var bū t bā rmenis. Mohito, ko sieva periodiski pasū tī ja, bija ē dams tikai katru sekundi, bet normā ls - katrs piektais. Vestibila bā rā bā rmenis mē ģ inā ja man ieliet sarkanu etiķ eti, nevis melnu, viņ š tika pieķ erts, viņ š atcerē jā s, viņ š vairs tā nejoko...Rixos 5* premium.
Un naktī viņ i sā ka kost mū s (un bē rnus! ) Gultas Kukaiņ i. Atkal sū dzē jā s, mums piedā vā ja apstrā dā t vai mainī t istabu. Apskatī jā m pā ris istabiņ as - un vienā bija atseviš ķ as gultas, otrā vannasistabā viss skumji un atkal durvju airē š anas vē rtne, cenš oties izkrist. Otrais brī dis, kad bija vē rts rakt kaklā un panā kt labā ku dzī vi. Piekrī tu apstrā dei. Es nezinu, ko viņ i tur apstrā dā ja, bet pē c 3-4 dienā m viņ i atkal mū s sā ka grauzt, un no rī ta es uzreiz noņ ē mu blaktis. Rixos 5* premium.
Pa š o laiku bija pagā jusi vairā k nekā puse no atvaļ inā juma, un mē s jau bijā m izvē rsuš i nelielu kariņ u. Mē s rakstī jā m pretenzijas, mū su ceļ ojumu aģ entes meitene rakstī ja viesnī cas galvenajam birojam un tū roperatoram. . . Kā kompensā ciju mums piedā vā ja lielu ģ imenes numuru. Tā kā pā rvā kties uz citu viesnī cu uz atlikuš ajā m 8 dienā m nebija lielas jē gas, piekritā m. Vismaz mū s tur neviens neē da.
Kā mums stā stī ja vecie viesnī cas darbinieki, pirms trim vai č etriem gadiem tas bija patieš ā m labs. Bet jū s vienmē r vē laties ietaupī t naudu uz visu...
Rixos 5* premium. Negaidiet no viņ a pā rā k daudz, un jū su atvaļ inā jums var izrā dī ties brī niš ķ ī gs un neaizmirstams, kā daudzi raksta atsauksmē s š eit.
Pē c mū su izsmalcinā tā viedokļ a, tas ir ne vairā k kā.4 *, un noteikti ne Rixos
аватар vladimir3390
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien, mē s atpū tā mies viesnī cā Rixos Beldibi no 25.07. 2017 lī dz 08.04. 2017 Vispirms vē los izteikt dziļ u pateicī bu visam viesnī cas personā lam par labo attieksmi un lieliski pavadī to laiku. Viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta, satikā m smaidot, pieklā jī gi piedā vā jā m doties brokastī s uz galveno restorā nu. … Tomēr ▾ Labdien, mē s atpū tā mies viesnī cā Rixos Beldibi no 25.07. 2017 lī dz 08.04. 2017 Vispirms vē los izteikt dziļ u pateicī bu visam viesnī cas personā lam par labo attieksmi un lieliski pavadī to laiku.
Viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta, satikā m smaidot, pieklā jī gi piedā vā jā m doties brokastī s uz galveno restorā nu. Kaut kur 11.00 iedeva istabiņ as atslē gas karti un Wi-Fi paroli.
1. Numurs: dzī voja standarta istabiņ ā.1249 ar sā nskatu uz kalniem un jū ru. Mū sdienī gā , tī rā un ē rtā numurā ir viss nepiecieš amais milzī ga divguļ amā gulta, ļ oti ē rts matracis mugurai ir tikai pasaka, seifs, kondicionieris, plazma, minibā rs tiek papildinā ts katru dienu. Katru dienu rū pī gi tī rī ju istabu.
2. Teritorija: nav liela, bet ļ oti skaista, zaļ a un kopta. Jū ra tī ra, ieeja akmeņ aina un neē rta, bet mols ļ oti ē rts, tā pē c nekā du problē mu nebija. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, varat ņ emt lī dzi tik daudz dvieļ u, cik vē laties.
3. Personā ls: pieklā jī gs un atsaucī gs, ļ oti ā tri reaģ ē uz visiem pieprasī jumiem.
4. Ē diens: ē diens daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs, vienmē r ir zupas, katru dienu zivis, vista, jē ra gaļ a, liellopu gaļ a, graudaugi, sieri, pankū kas, augļ i, daž ā das uzkodas un salā ti. Tu noteikti nebū si izsalcis.
5. Internets: Wi-Fi darbojas lieliski visā viesnī cā .
Viesnī ca ir klusa, mierī ga, animā cijas pilnī bā nav. Vakaros spē lē ja dzī vā mū zika.
Noteikti lidojiet š ogad atpū sties Rixos Beldibi.
Secinā jums: viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Iesaku visiem! ! !
аватар _866439
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki! Atpū tusies ģ imene – es, vī rs un pilngadī ga meita. 1. Kā pē c istabā ir divas gultas un saliekamā gulta? Vai mums ir pilnas biļ etes? kurš guļ neē rtā vietā???!! ! 2. Uzturs! Var pateikt daudz un neko labu! Ē dienu it kā daudz, bet viss bezgarš ī gs, nekā ds - negarš ī gs, pā rkaltē ts. … Tomēr ▾ Sveiki! Atpū tusies ģ imene – es, vī rs un pilngadī ga meita.
1. Kā pē c istabā ir divas gultas un saliekamā gulta? Vai mums ir pilnas biļ etes? kurš guļ neē rtā vietā???!! !
2. Uzturs! Var pateikt daudz un neko labu! Ē dienu it kā daudz, bet viss bezgarš ī gs, nekā ds - negarš ī gs, pā rkaltē ts.
3. Kā pē c, kad Turcijas piekrastē ir koksaki epidē mija, restorā nā un tualetē s nav roku dezinfekcijas lī dzekļ u?
4. Ļ oti biež i mē s devā mies uz restorā nu ar pilniem (ja tā drī kst teikt) š ķ ī vjiem un nevarē jā m atrast galdiņ u, nevis tā pē c, ka viss bija aizņ emts, bet gan tā pē c, ka galdi bija tukš i vai ar netī riem traukiem vai nepasniedza. Viesmī ļ i burtiski bija jā ķ er aiz rokas.
5. No istabas paveras skats uz jū ru, katru nakti! ! ! ar rū koņ u, darbinieki velk ratus zem logiem, ar atvē rtu balkonu vienkā rš i nav iespē jams gulē t !! !
6. Teritorija tiek sakopta par vā ju C pakā pi. Ā das klā ja krē sli pie baseina! ! ! pirms uzlika tiem dvieli, viņ a noslaucī ja tā s ar mitrā m salvetē m.
7. Uzkodu bā rā pie baseina ir tikai augļ i un hamburgeri.
8. Bā rā paņ ē mu mohito - citrona š ķ ē li, piparmē tru lapiņ u, pilnu glā zi ledus un mazliet sprite))) pat smieklī gi....
9. Par animā ciju: viesnī ca tiek uzskatī ta par klusu un mierī gu, viss ir tā . Bet tie izpildī tā ji, kas nā k ar zī molu "dzī vā skaņ a" un gaudo pie bā ra vakarā!! ! ! administrā cija!! ! ! Nu nevar bū t tik mantkā rī gs! tas pat nav zemas klases tavernas lī menis! Un tu sevi sauc par "pieklā jī gu viesnī cu"!! !
10. Turku viesmī lī ba un smaidī š ana! Kur tu esi? ? ? Vai arī š ogad pie tevis nā ca cilvē ki un lī dzi arī nauda ? ? ? un tu visu aizmirsi?
11. Ļ oti iesaku š o viesnī cu! ! !
аватар malahova-natala
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru atgriezā mies no Turcijas, atpū tā mies Rixos Beldibi viesnī cā , ar brī niš ķ ī giem iespaidiem. Visiem patika! Istaba liela, gaiš a, jaunas mē beles, ļ oti ē rtas gultas ar jaunu sniegbaltu veļ u, ar skatu uz jū ru - aizmigu un pamodos no viļ ņ u š alkas. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atgriezā mies no Turcijas, atpū tā mies Rixos Beldibi viesnī cā , ar brī niš ķ ī giem iespaidiem. Visiem patika! Istaba liela, gaiš a, jaunas mē beles, ļ oti ē rtas gultas ar jaunu sniegbaltu veļ u, ar skatu uz jū ru - aizmigu un pamodos no viļ ņ u š alkas. Ir gaisa kondicionieris, bet maijā nebija siltuma. Jū s varat sē dē t uz balkona. Vannas istaba ir maza, bet ē rta un tī ra. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ļ oti patika kosmē tika, izcilas kvalitā tes š ampū ns un kondicionieris, ziepes un duš as ž eleja. Viņ i arī dod ķ ermeņ a krē mu, vates spilventiņ us, ausu kociņ us un salvetes. Mini bā rā ir vairā ku veidu bezalkoholiskie dzē rieni, bā rs tiek papildinā ts katru dienu. viss ir iekļ auts istabas cenā . Uz vietas ir daudz ledusskapju ar saldē jumu un dzē rieniem. Bā rā varat baudī t gardu turku kafiju, mohito un daudzus citus kokteiļ us un dzē rienus – tas viss ir bez maksas. Ja vē laties, varat bez maksas doties uz milzī go viesnī cu Rixos Sungate - tā s teritorijā varat atpū sties un ē st bez maksas, starp citu, ir ū dens parks un daudz izklaides. Viss tiem, kam patī k tusē t.
Viesnī cas Rixos Beldibi teritorijā valda ī paš a noskaņ a: zā lā ji ar zaļ u zā li, kur var pastaigā ties, apgulties un sauļ oties, puķ u dobes, puķ es, palmas un daudzas priedes, no kurā m ir unikā ls skuju aromā ts. Viesnī cā ir krieviski runā još i menedž eri, kuri atrisinā s visas jū su problē mas Vladimirs un Irina. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un visi smaidī gi un korekti.
Ē diens ir ī paš s mū su uzturē š anā s punkts Rixos - ē dienu skaits un to daž ā dī ba ir iespaidī ga. Daudz garš ī gas gaļ as, ir jē ra un teļ a gaļ a un putnu gaļ a, viss tiek pagatavots turpat priekš ā uz grila. Visu veidu dā rzeņ us, svaigus un termiski apstrā dā tus, nevar saskaitī t. Augļ i ir viss, maijā ē dā m aprikozes, zemenes, arbū zus un daudz ko citu. Viesnī ca atrodas ļ oti gleznainā vietā , starp kalniem un jū ru – ainava kā uz pastkartes.
Uzturoties Rixos Beldibi, neviens sī kums neaizē noja mū su brī vdienas. Daudz ciemiņ u bija ar bē rniem - viss bē rniem nodroš inā ts un ē dinā š ana un sē tiņ a istabā .
Es nevaru sagaidī t savu nā kamo atvaļ inā jumu, lai atkal pavadī tu to Rixos Beldibi!
Лобби бар лобби бар вид с балкона номера вид с балкона номера один из бассейнов
аватар zed080778
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar ģ imeni (vī rs un divi bē rni 3.5 gadi), viesnī ca man ļ oti patika (kluss, mierī gs). Jo tas bija pirmais brauciens ar bē rniem uz ā rzemē m, bija baž as par uzturu, bet š ajā ziņ ā viss izrā dī jā s lieliski: vienmē r bija diē tiskā vā rī ta gaļ a, zivis, dā rzeņ i, no kuriem izvē lē ties, brokastī s vienmē r bija iespē ja izvē lē ties no 2. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni (vī rs un divi bē rni 3.5 gadi), viesnī ca man ļ oti patika (kluss, mierī gs). Jo tas bija pirmais brauciens ar bē rniem uz ā rzemē m, bija baž as par uzturu, bet š ajā ziņ ā viss izrā dī jā s lieliski: vienmē r bija diē tiskā vā rī ta gaļ a, zivis, dā rzeņ i, no kuriem izvē lē ties, brokastī s vienmē r bija iespē ja izvē lē ties no 2.3 veidu piena putras, papildus , restorā nā ir ledusskapis ar bē rniem paredzē tu pā rtiku (konservē ti mazuļ u biezeņ i, kefī rs, jogurts), kā arī restorā nā ir mikroviļ ņ u krā sns un blenderis ē diena sasmalcinā š anai biezenī , tikai priekš bē rni. Pieauguš ajiem – liela ē dienu izvē le, daudz augļ u.
Mū s iekā rtoja 5 minū š u laikā (turklā t istabā jau bija papildus gulta bē rniem). Istabā ir ļ oti ē rta gulta un spilveni (viesnī cā s parasti spilveni, maigi izsakoties, "ne ī paš i", š eit - kā mā jā s)!
Vienī gā vē lme ir uztaisī t nojumi virs rotaļ u laukuma bē rnu klubiņ ā , jo. saulē š ausmī gi uzkarst slidkalniņ i, š ū poles un batuts.
аватар katya_86
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika tas, ka var izmantot teritoriju un restorā nus, izņ emot VIP zonu viesnī cā Rixos Sungate. Sī kā k varu atbildē t 0682511488 … Tomēr ▾ Man patika tas, ka var izmantot teritoriju un restorā nus, izņ emot VIP zonu viesnī cā Rixos Sungate. Sī kā k varu atbildē t 0682511488
Parādīt vairāk »


iemiesojums Olena7777
Kas šogad apmeklēja šo viesnīcu - dalieties savos iespaidos. Iespējams, viņi tur gāja garām vai arī mani paziņas atpūtās... Kopumā būšu pateicīgs par jebkādu informāciju!
5 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 45 atbildes
iemiesojums juljolik
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums porolo
Vai viesnīcas teritorijā vai tās tuvumā ir iespējams iegādāties īpašus apavus pludmalei bērnam un pieaugušajiem? Cena?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums aleka8
Pirmo reizi lidoju uz ārzemēm un nezinu, kādu kosmētiku var ņemt līdzi? un vai tur kaut kas ir?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums Neskazu
Viesnīcas aprakstā teikts, ka tā darbojas uz ultra sistēmas. Vai varat sīkāk uzzināt, kas attiecas uz ultra? Vai par minibāru/vai kādu no tā sastāvdaļām istabā ir jāmaksā?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Уютный курортный отель на берегу Средиземного моря в поселке Бельдиби. Предлагает гостям современные номера, ухоженную зелёную территорию, спа-салон с большим выбором оздоровительных и аюрведических процедур. Отель только для взрослых, доступно гостям 16+. Рекомендовано для спокйоного пляжного или активного молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в поселке Бельдиби, в 18 км от центра Кемера. Расстояние до международного аэропорта Анталия 50 км.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится в 50-ти метрах от отеля. Протяженность пляжа составляет 270 метров. Для гостей на пляже есть душ, кабинки для переодивания, бар (бесплатно), пляжные павильоны (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В отеле есть частный пляж, сад, террасы для загара, открытый и крытый бассейны. Работает основной ресторан, снек-ресторан, кондитерская, 5 A’La Carte ресторанов: рыбный, итальянский, барбекю, азиатский, французский, 4 бара, конференц-зал (до 500 человек), спорт-центр, спа-центр. Также доступна руглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), room service: круглосуточно (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Для гостей предлагают большой выбор развлечений и спортивных активностей на любой вкус: анимация, живая музыка (3 раза в неделю), караоке, стрельба из лука бесплатно, кулинарные мастер-класссы, мини-гольф, верховая езда (платно), стрельба из пневматической винтовки бесплатно, бочча бесплатно, кросс-фит, дискотека (крытая), бадминтон, шашки, шахматы, 2 корта с тартановым покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно. В отеле работает кинотеатр под открытым небом, а также знаменитый спа-центр Anjana Spa с большим выбором холистическо-аюрведических процедур. Посетителям отеля предоставляют вход в тематический парк The Land Of Legends в подарок.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 187 номеров разных категорий от класических до президентского люкса:

Classic Room, Mountain View

Classic Room, Sea View

Deluxe Room, Mountain View

Deluxe Room, Sea View

Family Suite, Mountain View

Family Suite, Sea View

Presidential Suite

Istabās

Все элегантно оформленные номера отеля оснащены кондиционером, телефоно, электрическим чайником, мини-баром и телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами, сейфом. Собственная ванная комната с ванной и душем укомплектована феном, тапочками и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. С балкона каждого номера открывается живописный вид.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Beldibi Mevkii, 07985, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 97 00 Fax: +90 242 824 97 10
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.