Jautājums par viesnīca Fun&Sun Premium Beldibi (Rixos Beldibi) 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
37 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Rixos Beldibi atsauksmes
Kas šogad apmeklēja šo viesnīcu - dalieties savos iespaidos. Iespējams, viņi tur gāja garām vai arī mani paziņas atpūtās... Kopumā būšu pateicīgs par jebkādu informāciju!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-08-195 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  45
аватар lazy_person
Lasiet atsauksmes vietnēs. Tādu ir daudz..
аватар Olgaolga153
Un ar tiem detalizētajiem pārskatiem, kas jau ir par dažādiem resursiem, jums nepietiek?))
Varu teikt vienu, pēdējā laikā viesnīca vairāk kritizēta nekā slavēta.
аватар Olena7777
Lieta tāda, ka izlasīju to tripadvisor pirms rezervēšanas (tas bija pirms dažiem mēnešiem) - toreiz atsauksmes bija pozitīvas ... tagad es skatos daudz negatīvas atsauksmes ar 2 vērtējumiem .... kā saprast? Sliktas atsauksmes raksta pārsvarā krievi, kāpēc tā? Varbūt viņiem šī viesnīca tiek pārdota kā kaut kāda greznība par tādu cenu un viņi sagaida šādu līmeni, bet saņem pieticīgi? Tieši tas mani mulsināja un tāpēc nolēmu pajautāt šeit - varbūt būs kāds, kurš šogad gāja un es dzirdēšu no pirmavotiem, kā patiesībā ir
аватар Vika284
jaunu atsauksmju lasīšana citās valodās ir viens no "daudz krievu" mīnusiem (ar krieviem tiek domāti visi krievvalodīgie, ieskaitot ukraiņus, baltkrievus, kazahus ..)
izņemot to, atsauksmes ir ļoti pozitīvas.
аватар Olgaolga153
Olena7777
Jums taisnība, viss ir atkarīgs no cenas / kvalitātes attiecības. Ja jums ir iespēja iegādāties ekskursiju par pieņemamu cenu, tad kāpēc gan neatpūsties Rixos? Bet cenu zīme bieži ir patiešām augsta. Tomēr jūs sagaidāt atbilstošu pakalpojumu no Rixos un Max Royals. Bet, pēc viesnīcas apmeklējuma, dažkārt saproti, ka nebija vērts pārmaksāt par zīmolu, bet labāk būtu par šo naudu aizņemt vairākas dienas un vienkārši atpūsties parastā pieklājīgā viesnīcā.
аватар Alexandr-
Es jautājumā redzu viltību.
Riksoss laikam ir Riksoss.
Bet mans "mīļotais" Beldibi vienmēr būs Beldibi...
Es uz šo ciemu nebrauktu - ja būtu Hilton 6* un ar atlaidi 80 :)))
Bet daži cilvēki domā, ka esmu pārāk stingrs pret šo ciematu. Turklāt jūs jau esat iegādājies ekskursiju, un ko tad...
Lai viņi nesaka, ka es apmeloju labu ciemu, šeit jums ir fotogrāfija. Šāda "krasta līnija" jūs gaida gandrīz jebkurā viesnīcā šajā brīnišķīgajā ciematā...
аватар nadezda2017
Olena7777, vairākkārt atpūtušies Beldibi, šogad turp dodamies. Nebiedē ne pats ciemats, ne pludmales. Jūra paliek jūra. Un tas ir maģiski! Ar iekļūšanu no krasta grūtības nesagādājām un lieliski nopeldējām no mola un no pontoniem. Arī pludmale nebija pārpildīta. Kad nebija sauļošanās krēslu, devāmies uz molu un tur brīnišķīgi sauļojāmies. Starp citu, tieši šajā viesnīcā pludmale nemaz nav tik slikta.
Ja cena nav pārāk augsta un nepiederat pārāk kaprīzu un izvēlīgu cilvēku kategorijai, lidojiet drosmīgi!
аватар Olena7777
nadezda2017, liels paldies par rakstīšanu! Vai varat, lūdzu, pastāstīt par tīrību? Un tad atsauksmes par netīro pludmali ... par netīrumiem viesnīcā ... par slikto ēdienu ... esmu mazliet stuporā.
Uz izvēlības rēķina, nu ja ir netīrs un redzams, tad protams nav pietiekami patīkami...tas pats ar pārtiku. Kaut kā izdevās atpūsties 4 Kemerā .... kur bija tikai vista no gaļas ... vai drīzāk vistas kauli un tie no rindas ... tas arī nav super (
аватар nadezda2017
Par šo viesnīcu neko nevaru teikt, atpūtāmies citās. Un ticiet man, viņiem ir labākas atsauksmes. Kas attiecas uz pludmali, kurš to sasmērē, ja ne paši atpūtnieki? Runājot par pārtiku, domāju, ka Rixos visam jābūt kārtībā. Lai gan vistas gaļa ir daudzu viesnīcu standarts, pat īpaši viss iekļauts. Mēs esam mierīgi attiecībā uz gaļu, tāpēc mums ir vairāk nekā pietiekami daudz pārtikas.
Noskaties video, varbūt tur bilde būs skaidrāka!
аватар Vika284
Olena7777 ja jūs mulsina atsauksmes par Rixos Beldibi, pārrezervējiet uz citu Rixos, piemēram, Rixos Premium Tekirova 5 * tie ir tajā pašā cenu kategorijā
Beldibi ne tikai pludmales ir katastrofa, arī pats Beldibi Aleksandru īpaši neatbalsta. Rixos Beldibi ar savu nelielo teritoriju un atrašanās vietu vajadzētu būt daudz lētākam nekā brāļiem Rixos
аватар Olena7777
Vika284 Rebooking nedarbosies, jo cena, par kuru es rezervēju, ir ļoti augusi. Piemēram, es rezervēju gandrīz 3500 € par savu kompozīciju. Un tas ir 2 + 3 uz 14 naktīm Deluxe numurā. Man šķiet, ka nav reāli pārrezervēt par tādu pašu summu
аватар Olgaolga153
Ja jums nav izvēles, tad neuztraucieties. Noskaņojieties uz pozitīvo, nepievērsiet uzmanību trūkumiem, izbaudiet jūru, sauli, kalnus un viss būs labi!
аватар ollennka
Vai to apspriež Rixos Sungate? Pieklājīga viesnīca, piemēram, un pludmale ir normāla.
аватар Alexandr-
Normāla pludmale?
Šis ir tikai citāts no apskata.
_ Viesnīca ir pozicionēta kā 5 zvaigznes, bet patiesībā dotu 3-4 zvaigznes. Viesnīcai ir vairākas problēmas: 1) problēma ar pludmali vai drīzāk ar ieeju ūdenī: jūs patiešām nevarat iekļūt ūdenī, jo. visur ir bruģakmeņi. Jūs varat salauzt kāju. Par to raksta daudzi atpūtnieki, bet kāpēc viesnīca šo problēmu neatrisina, nav skaidrs. (no)
ollennka
,Es godīgi mēģināšu saprast, kā var apvienot Beldibi koncepciju un ideju par labu pludmali...
аватар ollennka
Aleksandrs-, nav laba, bet normāla pludmale, es teicu)
Es nezinu, man nebija īpašu sūdzību par Sungeitu ...
аватар Alexandr-
Un Sungate ir tieši tagadējais Rixos ???
аватар ollennka
Nu es esmu kagbe un jautāju, vai tas viss ir par Sungeitu vai nē? No Rixos Beldibi es pazīstu tikai Sungeitu, un viņš ir diezgan pieklājīgs.
аватар Alexandr-
Tajā suns un rakņājās.
Tās ir divas dažādas viesnīcas.
1. Rixos Beldibi 5*
2. Rixos Sungate 5*
Lūk, ko saka par pirmo - viesnīca Rixos Beldibi atrodas 45 000 kv.m platībā, Beldibi kūrortciemā, prom no pilsētas trokšņiem, klusā un mierīgā priedes gaisotnē. mežs (c)
Lūk, kas teikts par otro - Viesnīcas komplekss atrodas teritorijā ar kopējo platību 250 000 kv.m, 25 km no Antālijas centra un 50 km no starptautiskās lidostas, paradīzes priekšpilsētā. Antālija — Beldibi (c)
Sungate platība ir pat vairākas reizes lielāka.
Tomēr cilvēkam, kurš piezvanīja uz Antālijas Beldibiray priekšpilsētu, es izplēstu rokas. Nav variantu.
аватар Olgaolga153
Mēs runājam par dažādām viesnīcām. Tie pat atrodas dažādās Beldibi vietās. Rixos Sungate atrodas blakus Amara Club Marine. Rixos Beldibi ir daudz mazāka izmēra, tās kaimiņi ir Beldiana, Address Beach, no lielajām Akka Antedon viesnīcām.
аватар veritasana
Par ko runāt.. Ekskursija nopirkta .. labi atpūties, gaidām atsauksmi!
аватар nadezda2017
Tomēr cilvēkam, kurš piezvanīja uz Antālijas Beldibiray priekšpilsētu, es izplēstu rokas. Nav variantu. Aleksandrs.
Aleksandr, kāpēc tik rupji! Tūkstošiem cilvēku tur (Beldibi) atpūšas un ir ļoti apmierināti! Skatoties atsauksmes, ir daudz labu atsauksmju. Pagājušajā gadā atpūtāmies Amarā, tāpēc cilvēki tur brauc gadu no gada. Pat ne labākajos gados, kad Amara tikko pārgāja uz Armas tīklu. Arī mēs šogad ar prieku būtu uz turieni metušies, bet cenu zīme mulsināja ...... Bet lidojam uz blakus viesnīcu.) Par ko, nu, ir daudz sliktu atsauksmju. Bet mēs tur bijām, un mums ir vairāk plusu nekā mīnusu.
Un nevajag cilvēkus krāpt, tūre nopirkta, noskaņojums pirmssvētku. Un tu esi tik negatīvs. Speciāli noskatījos video, ar viesnīcu viss kārtībā! Šī ir relaksējoša viesnīca. Brīvdabas aktivitātēm - Rixos Sungate, tas ir foršāks, nu un visticamāk dārgāks.
аватар Olena7777
Rixos Beldibi izvēlējos tieši miera labad... pēc atsauksmēm sungate likās par daudz ballīšu skudru pūzni... vienkārši braucam atvaļinājumā ar trim bērniem (jaunākajam 5 mēneši...) acīmredzot būs nav laika animācijai un pūļiem.
аватар Olena7777
Vispār, cik saprotu, šogad atpūtnieku no foruma nav daudz... būšu pirmais, noteikti uzrakstīšu atsauksmi, atrodoties tieši viesnīcā)
аватар nadezda2017
Olena7777, kad tu lido? Gaidīsim jūsu atsauksmes!
Informācijai: pirmdienās Beldibi izejas tirgū. Ir viss - suvenīri, tekstilizstrādājumi, austrumu saldumi. Tirgus ir liels un tur viss ir daudz lētāks nekā veikalos ārpus viesnīcas.
аватар Alexandr-
nadezda2017
Nē nē! Es nekad nepārspīlēju. Skaidrs, ka tūre ir nopirkta. Es pats vienmēr iesaku koncentrēties uz pozitīvo. Un es neuztveru atsauksmes, kur tās sāk liet netīrumus. Simts reizes bija tā, ka viņi atpūtās vienlaikus, un pārskats bija tā, it kā cilvēks būtu citā realitātē. Tas viss ir skaidrs. Bet, piedodiet, zvaniet uz Beldibiray stūrīti??? Tas jau ir uz Skabejevu ar Solovjovu ... Beldibi ir lētākais ciems no visiem šajā reģionā. Kāpēc Tekkirova nav paradīzes gabals??? Es tikai esmu tiešs. Man patīk Beldibi, Dieva dēļ. Jā, tur "vintage" viesnīcas ir vislētākās. Iespējams, šī ciemata pseidosvītos cena atbilst kvalitātei, jo līdzīgiem Amara un Rixos citos rajonos cena ir krietni augstāka. Kāpēc baidīties no patiesības? Piedāvājiet jebkuram normālam cilvēkam šo Rixos Beldibi un Rixos Premium Tekirova 5* par tādu pašu cenu. Ko cilvēks izvēlēsies? Noteikti ne "paradīze". Tāpēc nevajag la-la.
аватар nadezda2017
Aleksandr, dažiem Tekirova ir paradīzes gabals! Un Alanja, un Marmarisa un tā tālāk. kādam
Un paradīze būdā! Kāpēc ne? Priecāties var tikai par cilvēkiem! Cik cilvēku, tik viedokļu! Esiet pacietīgi pret citiem viedokļiem! Un neuzņemies galvenā eksperta lomu!
Jūs ļoti labi zināt, kā cenas mainās visu gadu. Paskatījos cenas, un Beldibi viesnīcas nekādā gadījumā nav lētākas par daudzām viesnīcām Kemerā, Belekā utt.
Un nevajag kategoriski deklarēt, kurš ko izvēlēsies. Piemēram, man ir vienalga, kas atrodas ārpus viesnīcas. Visu nepieciešamo, saņemu uz vietas. Ja vēlaties, nav problēmu braukt uz Kemeru un Antāliju. Bet mēs dodam priekšroku laivu braucieniem.
Un, godīgi sakot, mēs pārskatījām virkni viesnīcu, lai kaut ko mainītu. Mēs nevaram atrast alternatīvas. Pagaidām tikai Beldibi un Gojņuks. Vienīgā viesnīca, ko apsveram nākotnē, ir Alva Donna World Palace. Un tas nav sezonā.
аватар Olena7777
nadezda2017 Mēs lidojam 1. septembrī)
аватар nadezda2017
Ak, tev jau ir čemodāna noskaņojums!)
Ceru, ka nebūs vilšanās.
Lai lieliskas brīvdienas!!!
аватар Alexandr-
nadezda2017_
Nu tad jā. Es daudzkārt rakstīju, ka, ja jūs vienkārši pavadīsit viesnīcā un neizejat, tad Beldibi to darīs. Es šeit nestrīdos. Pludmales noteikti tur nav tās labākās, bet es vairs nestrīdēšos. Es redzu, ka jums ļoti patīk šis ciems. Esi Tavs ceļš.
аватар Vika284
dārgāks vai lētāks
piemēram, Sailor's Beach Club 4* Kirišā ir tāda pati cena kā Amara Club Marine 5*, ja 7 naktis 2 personām no 1. līdz 5. septembrim, un Papillon Ayscha 5* Belekā ir dārgāka salīdzinājumā ar Amara Club Marine 5* gandrīz 200 USD. , Gloria Serenity Resort būs dārgāks nekā Rixos Beldibi virs 800 USD
Bet, ja dodaties uz Beldibi, tad uz Nirvana Lagoon Luxury 5 *, kur viņi vismaz daļu pludmales attīrīja no akmeņiem
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Fun&Sun Premium Beldibi (Rixos Beldibi) 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl