Rivero Park Hotel 3*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.610
№66 viesnīcas reitingā Kemera
7.4 Numurs
7.9 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.0 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Dibināšanas gads - 2004. Renovācija - 2014. gads. Ekonomiska viesnīca ar dažiem pakalpojumiem un izklaidi. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri meklē budžeta brīvdienas.Vairāk →
аватар Natalja701234
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ai viesnī cai bija vislabā kā cena, tā pē c mē s to izvē lē jā mies. Viesnī cā viss bija normā li, zinā jā m, ka ejam uz trijnieku, nekas mū s tur nebiedē ja. Ē diens ir labs. Reģ istratū rā visi jaunie puiš i, bez pieredzes sazinā ties ar cilvē kiem, nav tā das turku viesmī lī bas, ir sū dzī ba - viņ i to pierakstī ja, ir jautā jums - viņ i atbildē ja, bet tas viss bija kaut kā uz aparā ta. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai bija vislabā kā cena, tā pē c mē s to izvē lē jā mies. Viesnī cā viss bija normā li, zinā jā m, ka ejam uz trijnieku, nekas mū s tur nebiedē ja. Ē diens ir labs. Reģ istratū rā visi jaunie puiš i, bez pieredzes sazinā ties ar cilvē kiem, nav tā das turku viesmī lī bas, ir sū dzī ba - viņ i to pierakstī ja, ir jautā jums - viņ i atbildē ja, bet tas viss bija kaut kā uz aparā ta. . Citā s viesnī cā s reģ istratū ras darbinieki ir sirsnī gā ki vai kā , kaut kā viesmī lī gā ki. Nav ī paš as jomas. No ē damistabas - pieeja baseinam un viss. Š ajā ķ ē dē netā lu ir arī.4 * viesnī ca, izklaidei jums jā dodas uz viņ u teritoriju. Pludmale ir tā lu, bet mums derē ja, ir mazi oļ i, normā la ieeja, pludmalē bezmaksas dzē rieni, bet stiprā alkohola nav. Netā lu no viesnī cas, 10 minū š u gā jienā sā kas visa veida izklaide, 15 minū š u gā jienā - centrs. Pati viesnī ca nav centrā , tas ir 100%. Viesnī cā ir maksas wi-fi, tas ir viesnī cas mī nuss, bet ē diens ir ideā ls. Man nepatika personā la attieksme. Kas attiecas uz 3 * viesnī cu, tas ir 7 no 10. Jā , vē l viens mī nuss, stiprā alkohola trijniekā nav, stiprā kais ir vī ns, tā pē c kam vajag - ņ emiet lī dzi, jo. Alkohols Turcijā ir dā rgs.
аватар Tetjana174228
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā atpū tā mies š ajā viesnī cā , sakarā ar izmaiņ ā m lidojumā nokļ uvā m viesnī cā naktī , tač u tas netraucē ja personā lam mū s sirsnī gi sveicinā t un palikt 10-15 minū tes. Paldies par laipnī bu un sapratni! Liels paldies visiem draudzī gā kolektī va dalī bniekiem, kuri palī dzē ja padarī t mū su svē tkus patī kamus. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies š ajā viesnī cā , sakarā ar izmaiņ ā m lidojumā nokļ uvā m viesnī cā naktī , tač u tas netraucē ja personā lam mū s sirsnī gi sveicinā t un palikt 10-15 minū tes. Paldies par laipnī bu un sapratni!

Liels paldies visiem draudzī gā kolektī va dalī bniekiem, kuri palī dzē ja padarī t mū su svē tkus patī kamus. Ē dieni, salī dzinot ar pā rē jā m trī szvaigž ņ u viesnī cā m, ir daudz labā ki, divas reizes dienā (pusdienā s un vakariņ ā s) gaļ as vai zivju ē dieni, vienmē r pietiekami daudz dā rzeņ u, augļ u, saldumu un vairā kas piedevas. Paldies š efpavā ram un visiem, kas rū pē jā s, lai ē diens bū tu garš ī gs!

Vē los pateikties arī jaunā kajam personā lam, tī rī š ana bija katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti ik pē c č etrā m dienā m, viss bija ā tri un kvalitatī vi!

Sakarā ar sū dzī bā m no kaimiņ u viesnī cā m, š ī viesnī ca ir vislabā kajā visos aspektos!
аватар JUlija751685
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies trī s - es, mamma ir pensionā re un dē lam 16 gadi. Viesnī cu izvē lē jā mies atbilstoš i savam budž etam. Par 7 dienā m 3 cilvē kiem es samaksā ju apmē ram 1000 USD. Viesnī cā ieradā mies pulksten 8. Mū s silti sagaidī ja, uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aizveda uz brokastī m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies trī s - es, mamma ir pensionā re un dē lam 16 gadi. Viesnī cu izvē lē jā mies atbilstoš i savam budž etam. Par 7 dienā m 3 cilvē kiem es samaksā ju apmē ram 1000 USD. Viesnī cā ieradā mies pulksten 8. Mū s silti sagaidī ja, uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aizveda uz brokastī m. Istaba solī ja dot apmē ram 12 stundas. Pē c brokastī m devā mies uz pludmali un, kad atgriezā mies, bijā m iekā rtojuš ies. Lī dz ar to par uzņ emš anu sū dzī bu vispā r nav. Vienī gais ir tas, ka, kad viņ i devā s gulē t pē c vakariņ ā m, viņ i sā ka strā dā t ar perforatoru koridorā . Man bija jā sazinā s ar administratoru, viņ i to izslē dza, bet ne uzreiz.
Tagad par viesnī cu. Kopumā nav briesmī gi, bet ir nianses. Pirmkā rt, trī svietī ga istabiņ a ir ļ oti maza (treš ā gulta bija ielikta parastā divvietī gā ), attā lums starp gultā m bija 10 cm. Gulta bija tī ra, bet nolaista. Vienam no dvieļ iem bija pieklā jī gs caurums. Gaisa kondicionieris strā dā ja labi. Fē ns nedarbojā s, bet pē c tam, kad aplikā cija tika salabota tajā paš ā dienā . Santehnika nolietota. Skats no loga uz kalniem ir skaists. Iedzī votā ji 100% no NVS valstī m. Visvairā k krievi. Bet, tā kā viesnī ca ir budž eta klases, tad nebija nekā du dzē rumu. Ē diens bija ok. Nevarē tu teikt, ka viss ir garš ī gi. Bet godī gi sakot, par 3 * ļ oti labi. Brokastī s divu veidu sieri, 3 veidu desa, olas, kā rtainā s pī rā gs, desiņ as, muslis, ievā rī jums, š okolā des pasta, arbū zs. Vairā k pusdienā m un vakariņ ā m. Vistas katru dienu, reizi nedē ļ ā bija skumbrija, sojas kotletes un kotletes, 5-6 veidu salā ti, daž i marinē ti gurķ i (nemē ģ inā ju), divi sā nu ē dieni, 6-7 veidu deserti, 2 veidu augļ i (visbiež ā k arbū zs un apelsī ni(garš ī gi), daž reiz plū mes un zaļ ganas aprikozes. Izsalkuš i nebijā m. Oficianti centā s, pietika brī vu galdiņ u. Kad pē c ekskursijas kavē jā m vakariņ as, pacietī gi gaidī jā m kad paē dī sim. Paņ ē mā m alu(parastu) un reiz vī ns bā rā (nepatika. ) Bija arī tā di dzē rieni kā apelsī ni un citroni. Ū dens un bezalkoholiskie dzē rieni forš i, brī vi pieejami. Baseins izskatā s tī rs, nepeldē jos.
Pludmale atrodas tā lu (karstumā to nav iespē jams sasniegt). Ar autobusu bija jā brauc ap 20 minū tē m. Bija 2 autobusi. Pirmā s 3 dienas, lai nokļ ū tu pludmalē , bija daudzmaz normā li, jo ņ ē ma atpū tniekus no 2 viesnī cā m. Un tad viņ i pievienoja vē l vienu viesnī cu, un sā kā s š ausmas: pā rpildī ts autobuss man nav pa spē kam ! ! Turklā t mū su bijuš ie tautieš i bija viņ u repertuā rā ! Redzot, ka cilvē ki autobusā neietilpst, stū mā s ar piepū stiem matrač iem un apļ iem, “mā tes” nolika savas 2-3 gadus vecos bē rnus atseviš ķ ā s vietā s blakus, tie, kuri bija nekaunī gā ki, ieskrē ja autobusā , grū stoties. visi malā un ieņ ē ma vietas piecā m personā m. . . Pati jū ra patī kama, bet daž kā rt peldē ja plastmasa un kukurū zas galviņ as. Ieeja jū rā ir mazi oļ i (var valkā t č ī bas un bez). Gultas bija pietiekami daudz.
Tuvā k viesnī cai ir pilsē tas pludmale ar lieliem oļ iem, lī dz tai var aiziet kā jā m. Bet ir maksas sauļ oš anā s krē sli, lietussargi un daudz cilvē ku. Reiz izgā jā m izpē tī t.
Ekskursijas. Tā kā tikš anā s ar gidu bija paredzē ta nā kamajā dienā pē c ieraš anā s, tad izstaigā jā m Kemeru un saņ ē mā m informā ciju par ekskursijas cenā m. Varbū t tā pē c cenas ekskursijā m no tū roperatora nebija augstas. Par ekskursijā m nerunā š u, bet gribu brī dinā t – nedodieties bezmaksas ceļ ojumā uz veikaliem! Netē rē jiet laiku. Neviens mū s nebrī dinā ja, ka mū s vedī s no Kemeras uz Antā liju! ! Un veikalos, kuru cenas ir 3 reizes augstā kas nekā veikalos Kemerā . Un esiet gatavs, ka visā s ekskursijā s jū s tiksiet ievests veikalos un pā rdots par pā rmē rī gā m cenā m.
Kopsavilkums. Es pats tur neatgriezī š os. Bet jū s varat doties uz viesnī cu, ja budž ets ir ierobež ots. Labā k to darī t septembrī , kad bū s mazā k tū ristu.
Наш номер 311 Пляж вечером. Бассейн. Завтрак. Трансфер с пляжа.
аватар Viktor336986
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca mums bija piemē rota cenai, vairā k nevaram atļ auties. Viesnī cā viss bija kā rtī bā , istabiņ a tī ra, lielu defektu nebija, duš as kabī ne varbū t nebija supertī ra, ņ emot vē rā to, ka tā vairs nebija gluž i jauna. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums bija piemē rota cenai, vairā k nevaram atļ auties. Viesnī cā viss bija kā rtī bā , istabiņ a tī ra, lielu defektu nebija, duš as kabī ne varbū t nebija supertī ra, ņ emot vē rā to, ka tā vairs nebija gluž i jauna. Istaba tika iztī rī ta, viss bija kā rtī bā , viss strā dā ja. Ieradā mies pusdienu laikā , puika labi pastrā dā ja, uzreiz lika mums ē st, tad visas formalitā tes kā rtoja ar numuru. Ē diens kopumā labs, daudz dzī vā ē diena, viss man derē ja, bet nav ar ko salī dzinā t, godī gi sakot. Pludmale ir tā lu, jā brauc ar autobusu, pluss ir fakts, ka tas ir bez maksas, bet mī nuss ir tas, ka reizē m š ajā autobusā ir sabā zti daudz cilvē ku un nedaudz pā rpildī ti. Pludmale forš a, ieeja jū rā laba. Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, ir ē damistaba, izeja uz baseinu un viss, tur nav tā das iespē jas staigā t un staigā t. Animā cija bija viesnī cā , bet mē s nepiedalī jā mies. Apmē ram simts metrus š ajā ciematā sā kas veikali, 200 metrus - tirgus, restorā ni, viss ir pastaigas attā lumā . Labi padarī ts gids, nopirkā m no viņ a vienu ekskursiju, mums viss patika, bija lieliski. Apkalpoš ana viesnī cā laba, visi smaida, lieliski.
аватар n.sonny
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es ar mā su š ovasar pirmo reizi viesojos Turcijā...diezgan laba viesnī ca par tā dā m cenā m. . . viss nepiecieš amais ir, istabiņ a gaiš a un ē rta ar balkonu, viss bija garš ī gi ar ē dieniem, dzē rieniem kā gribas...jū ra bija nedaudz tā lu, tā pē c transfē rs noritē ja bez problē mā m. … Tomēr ▾ Es ar mā su š ovasar pirmo reizi viesojos Turcijā...diezgan laba viesnī ca par tā dā m cenā m. . . viss nepiecieš amais ir, istabiņ a gaiš a un ē rta ar balkonu, viss bija garš ī gi ar ē dieniem, dzē rieniem kā gribas...jū ra bija nedaudz tā lu, tā pē c transfē rs noritē ja bez problē mā m...nekas briesmī gs, viss bija lieliski...centrs arī tuvu veikalu tirgum; tā pē c mums patika budž eta variants super-iesaku!
Бассейн Ждём автобус с моря в отель Бассейн Так растёт апельсин Кемер
аватар yurova.malish
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 1 naktī (pē c ilga brauciena), cerot uz ā tru reģ istrē š anos. Bet viņ i mums paskaidroja, ka reģ istrē š anā s bija tikai 14-00 (ko mē s paš i zinā jā m) Kā vē lā k izrā dī jā s, bija brī vas istabas! Tas sabojā ja garastā vokli visam atpū tas periodam. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 1 naktī (pē c ilga brauciena), cerot uz ā tru reģ istrē š anos. Bet viņ i mums paskaidroja, ka reģ istrē š anā s bija tikai 14-00 (ko mē s paš i zinā jā m) Kā vē lā k izrā dī jā s, bija brī vas istabas! Tas sabojā ja garastā vokli visam atpū tas periodam. Bet tas nav vienī gais negatī vais. Diezgan biež i salā ti acī mredzami nebija svaigi, tie bija vai nu sasmē rē juš ies, vai skā bi. Reiz viņ i pat pacentā s pasniegt skā bos vistu vē derus! Arī telpu uzkopš ana atstā j daudz ko vē lē ties. Grī da gandrī z nekad netika mazgā ta. Gultas veļ a mainī ta 1 reizi 14 dienā s! Apkalpojoš ais personā ls ir ļ oti jauns bez pieredzes. Es saprotu, ka viņ i tika ņ emti algu taupī š anas nolū kos! Lī dz ar to visas nepatikš anas! Un pā rē jais. . . nu! Kemera ir skaista, jū ra ir brī niš ķ ī ga! Pē c pulksten 11 viesnī cā klusums!
аватар __430975
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c labā m atsauksmē m (bija pat dā rgā ka par kā diem 4*). Uzreiz jā saka, ka bē rniem nodaļ ā nav ko darī t. Baseins diezgan liels, bet bē rniem dziļ š (170cm), tī rs. Problē mas ir ar mū ziku. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c labā m atsauksmē m (bija pat dā rgā ka par kā diem 4*). Uzreiz jā saka, ka bē rniem nodaļ ā nav ko darī t. Baseins diezgan liels, bet bē rniem dziļ š (170cm), tī rs. Problē mas ir ar mū ziku. . . Puiš i ieslē dz dziesmas, ja ne par "seksu un narkotikā m", tad ar lamuvā rdiem utt. , un tā dienā m ilgi. Sā kumā mans bē rns bija š okā , bet pē c tam viņ i pierada. . )). Tur ir labi atpū sties, iespē jams, jaunieš iem vai cilvē kiem, kuriem viesnī ca ir nepiecieš ama tikai nakš ņ oš anai. Vakaros nav kur paslē pties. Mums kaut kur jā dodas, piemē ram, uz Residence Rivero 4 *, par kuru ir rakstī ts iepriekš ē jā s atsauksmē s, es neatkā rtoš os. Istabas ē rtas, gultas ē rtas, spilveni ne pā rā k labi. Mums pavē rā s skaists skats uz kalniem (ne visiem tā paveicas, daž i numuriņ i ir vē rsti vai nu pret ž ogu, vai uz blakus esoš ā s viesnī cas logiem). Vannas istabā ir duš a, bet dvē sele...nē ((. Ir tikai krā ns, zem kura viņ i patiesī bā peldē jā s. Tas, protams, ir mī nuss. Ē diens. . Nu, ē diens kopumā nav garš ī gs (laikam š is ir izplatī ta problē ma), bet ē dieni ir patieš ā m Ir daudz lietu, tā pē c jū s nepaliksit izsalkuš i. No ē diena man patika maize, tē ja, daž as kū kas, zivis (atvainojiet, bija tikai divas reizes), augļ i - super. Salā tu ir daudz, bet gribē ju pielikt sā li un uzpildī t degvielu. . Nu tas tā vē rā . Autobuss vienmē r ir pā rpildī ts, grū ti iespraukties.
Vispā r negribu neko sliktu par viesnī cu rakstī t, jo. Cilvē ki, kas tur strā dā , ir ļ oti draudzī gi, patī kami un vienmē r cenš as visiem izpatikt. Pateicoties viņ iem, mē s izbaudī jā m atvaļ inā jumu. Pati Kemera ir brī niš ķ ī ga! Negribē jā s iet prom. Nā kotnē gribē tos atpū sties dā rgā kā viesnī cā , ar lielā ku platī bu, lai ir kur vakarā pasē dē t un ko darī t bē rniem. Bet ja meklē jam 3 * - tad tikai Rivero Park, jo. viņ am izdevā s mums kļ ū t par ģ imeni))).
аватар arena74
Š ī viesnī ca nebija ī paš i izvē lē ta, kopā lidojā m "degoš ā " tū rē , savā cot mantas 1.5 dienā . "Treshki" mū s ī sti nebiedē , jo. ne pirmo reizi Turcijā , dzī voja daž ā dā s kategorijā s, t. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nebija ī paš i izvē lē ta, kopā lidojā m "degoš ā " tū rē , savā cot mantas 1.5 dienā . "Treshki" mū s ī sti nebiedē , jo. ne pirmo reizi Turcijā , dzī voja daž ā dā s kategorijā s, t. sk. un parasta treshkah. Kopumā - Rivero Park Hotel (bijuš ais "Infiniti") ir pelnī jis solī das 3 zvaigznes, ja ī paš i neatrod vainu un nemeklē mī nusus. Š ī nav jauna viesnī ca, arī mē beles ir "nolietotas" kā arī gultas veļ a, dvieļ i, bet viss tī rs. Wi-Fi noķ erts istabā , lai gan ā trums ir mazs.
Vairā k:
Istaba: dabū jā m nelielu istabiņ u 2. stā vā , apmē ram 15 kv. m. ar trī s gultā m, tā pē c praktiski nebija kur apgriezties. Vannasistaba, protams, nav jauna, bet viss ir darba kā rtī bā , fē ns, duš a, izlietne; tualetes papī rs katru dienu, ziepes gulē ja, tā s nekad netika lietotas. Skapī ir maksas seifs, tas arī netika lietots, atslē gas pastā vī gi tika atstā tas reģ istratū rā - nekā du problē mu nebija. Skapī ir vairā ki pakaramie, pie sienas pretī gultā m ir vecs mazs televizors un kondicionieris. Ledusskapji, diemž ē l, nē . Balkonā ir galds un divi krē sli. Bija problē ma ar drē bju ž ā vē š anu, jo. š im uz balkona nekā nebija, izņ emot saplī suš u ž ā vē tā ju, pat nebija ko vilkt virvi, nā cā s ž ā vē t uz krē sliem, jo ​ ​ pa dienu viss ā tri izž ū st. Istabas tiek uzkoptas katru dienu (pat vairā kas reizes atteicā mies no tī rī š anas), dvieļ i tika mainī ti pē c mū su pieprasī juma 2 reizes, gultas veļ a - 1 reizi bez problē mā m. Katru dienu numuri tiek piedā vā ti pudelē s pa 0.5 dzeramā ū dens vienai personai.
Personā ls: Visi darbinieki ir lieliski! Strā dā još ie puiš i ir jauni, bet centī gi, dzī vespriecī gi, bez rupjī bā m un pat ar azartu. Deivids reģ istratū rā vienmē r jū s uzmundrinā s, pajokos.
Teritorija un izklaide: Š ī ir neliela viesnī ca, 1 trī sstā vu ē ka un -1 stā vs, kurā ir virtuve, ē damistaba, istabas, veļ as mazgā tava un pieeja baseinam, vienmē r tī ra, ir neliels bē rnu baseins. Bā rs pie baseina, kafijas automā ts, tē ja un UPI automā ts. Š ī ir visa teritorija. 1. stā vā blakus reģ istratū rai ir izeja uz iekš ē jo terasi, kur ir dzesē tā js ar vienmē r aukstu ū deni, var bezbailī gi savā kties savam ķ ermenim (pirmo reizi atvaļ inā jumā pā rtraucā m iepirkt ū deni pudelē s veikals), vecs biljards, jū s varat spē lē t, un daž i citi, izņ emot spē li. Visos stā vos ir telpas. Izklaide netiek nodroš inā ta, neaizmirstiet - š ī ir "trī s rubļ u banknote", negaidiet daudz š ajā ziņ ā . Vakarā varat doties uz animā ciju citā š ī tī kla viesnī cā Residence Rivero 4 *, tā ir 3 minū š u gā jiena attā lumā . Animā cijas sā kums bē rniem no 21:00, pieauguš ajiem - no 21:30.
Ē dnī ca, ē diens:
Š eit atkal jā saka milzī gs paldies viesmī ļ iem, bā rmenim, puiš i ir ļ oti č akli. Pavā ri rū pē jas, lai ē diena bū tu pietiekami, ja kaut kas beidzas, uzreiz izņ em jaunas porcijas. Ē diens ir standarts turku brī vdienā m, bet viesnī ca noteikti nav paredzē ta maziem bē rniem, lai gan bija tū risti ar maziem bē rniem. Bā rā vienmē r ir visi dzē rieni, tē ja, kafija, kakao. Iespē jams, ka skopā kā s ir brokastis: vā rī tas olas, olu kultenis (ne vienmē r), desiņ as mē rcē vai ceptas desiņ as), cepta paprika (ļ oti garš ī ga), frī kartupeļ i (ne vienmē r), vairā ku veidu sieri, desiņ as, piens un vairā ki veidi graudaugu, daudz ievā rī juma. Tas kļ ū st ļ oti kaitinoš i dienu no dienas. Pusdienas (izsalcis nepaliksi): vista, sojas kotletes, kotletes (malta gaļ a ar rī siem) vairā kas reizes, daudz dā rzeņ u (baklaž ā ni, cukini, ziedkā posti, Briseles kā posti, brokoļ i, paprika), biezenis, protams, vairā kas reizes , bulgurs, rī si ar vermicelli , makaroni, daž ā das uzkodas, no salā tiem - zaļ umi daž ā dā s variā cijā s u. c. No saldumiem lī dz pā rē jā m, elpu aizraujoš ā m kū kā m, konditorejas izstrā dā jumiem un citiem saldumiem. No augļ iem vienmē r: ā boli, bumbieri, plū mes (negatavi), persiki (arī daž ā di), biež i vien arbū zs, vī nogas, melone vairā kas reizes. Vakariņ as gandrī z tā das paš as kā pusdienā s, vairā kas reizes deva ceptas zivis: upes foreles, skumbrijas; kaut kas lī dzī gs sautē jums, aknas.
Pludmale: un BRĪ DINĀ JUMS! Mū su brī vdienu otrajā dienā pludmale tika mainī ta.
Ja agrā k daļ a pilsē tas pludmales tika ī rē ta no viesnī cas, kas atrodas 20 minū š u gā jiena attā lumā , tad tagad tas ir diezgan ā trs solis 40-60 minū tes. No vienas puses, tas ir mī nuss, bet, no otras puses, ū dens ir tī rā kais, nevis kā pilsē tā . Gandrī z ik pē c pusstundas kursē autobuss uz pludmali š urpu turpu, kas ved tū ristus arī no Residence Rivero 4, tā pē c iekā pš ana autobusā no pludmales ir ļ oti problemā tiska, visi spiež as, lamā jas, kā pj ar piepū stiem apļ iem, matrač iem. . Tie. ja viesnī ca atrodas pie izejas no Kemeras, tad jaunā pludmale ir pie ieejas, attā lums ļ oti pieklā jī gs, ar autobusu-aptuveni 15 min. . Mē s labā k izvē lē jā mies kā jā m, bet paš ā karstumā ir ļ oti grū ti. Tiesa, neviens neaizliedz ierasties pilsē tas pludmalē (20 minū š u gā jienā ) un, neņ emot sauļ oš anā s krē slus, vienkā rš i peldē ties un sauļ oties. Sauļ oš anā s krē sla ar lietussargu ī rē š ana vienai personai ir 10 liras (mū su atvaļ inā jumā dolā ra un liras kurss bija 1:6) No rī ta pirms pusdienā m devā mies uz pludmali, bet pē c 16:00 devā mies uz pilsē tu. .
Viesnī ca atrodas gandrī z Chalysh kalna pakā jē (kalns ar karogu ir redzams no jebkuras vietas). Noteikti iekaro š o virsotni, iespaidi no dabas, gaisa un ainavā m ir neaizmirstami! Lī dzi jā ņ em ū dens un ē rti apavi. Labā k iziet 6 no rī ta vai nedaudz agrā k (tad bija karsts), tajā paš ā laikā jū s noķ ersit rī tausmu kalnos. Kalnā kā pjot lē nā m, bet savā dā k nevar, kalns stā vs)), tas prasī s 1.5-2 stundas, vieglā k tikt atpakaļ ), jums bū s laiks brokastī m. Izejiet no viesnī cas un dodieties pa bruģ ē to ceļ u pa kreisi, izejot no pilsē tas, jū s sasniegsiet zemes ceļ u (30 minū tes), tas atkal iet uz augš u pa kreisi - jū s esat klā t!
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, mī nusus nemeklē jā m. Viesnī ca ir pelnī jusi savas zvaigznes.
аватар Belka_sv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m 2018. gada augustā , Kemerā pirmo reizi, Turcijā jau 3. reizi. Viesnī cu ieņ ē mā m bez vilcinā š anā s, divas dienas pirms izlidoš anas. Es neatradu atsauksmes par viesnī cu, jo viesnī ca tika pā rdē vē ta un iepriekš to sauca par Infinity Hotel 3 *. … Tomēr ▾ Bijā m 2018. gada augustā , Kemerā pirmo reizi, Turcijā jau 3. reizi. Viesnī cu ieņ ē mā m bez vilcinā š anā s, divas dienas pirms izlidoš anas. Es neatradu atsauksmes par viesnī cu, jo viesnī ca tika pā rdē vē ta un iepriekš to sauca par Infinity Hotel 3 *. Š obrī d viesnī cu sauc Rivero Park Hotel 3 * un tā ir daļ a no Rivero Hotel viesnī cu ķ ē des.
Tā tad, sā kš u ar mī nusiem - vissvarī gā ko un galveno negatī vo iespaidu par viesnī cas attā lumu no pludmales. Nav runas par kā diem 800-1000 metriem, kā teikts viesnī cas aprakstā . BET! Ja tev patī k staigā t vai arī tev nav nekas pretī braukt ar autobusu pē c grafika, tad viss bū s kā rtī bā . Bet tā kā man lī dzi bija 4 gadus vecs bē rns un mamma ar sā poš ā m kā jā m, tad mums š is bija liels mī nuss. Kad ieradā mies, viesnī cas pludmale atradā s 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, bet tad tā tika pā rcelta un tur bija ā rkā rtī gi problemā tiski staigā t, tā ir apmē ram 2.5-4 km no viesnī cas Kemeras pievā rtē . Ir jā samierinā s ar to, ka esi piesiets pie autobusa. Autobuss vienmē r ir pilns un jā gaida. Pirmo reizi tā da pieredze, ka bija jā brauc uz pludmali, varu salī dzinā t ar atgrieš anos no darba sastrē gumstundā karstumā . Tas ir mī nuss.
Par reģ istrē š anos: no lidostas ieradā mies viesnī cā ap 11.00 un, protams, nebijā m iekā rtojuš ies, atsaucoties uz to, ka pē c noteikumiem reģ istrē š anā s notiek 14.00. Protams, noteikumi ir noteikumi, viņ i nestrī dē jā s. Devā mies uz viesnī cas teritoriju un jau sarunā s satikuš i viesnī cas viesus, izrā dī jā s, ka par agrā ku iereģ istrē š anos ir jā maksā . Ja godī gi, tas nevienam nav noslē pums, bet nolē mā m, ka nemaksā sim, cerī bā , ka iedos numuru. Bū t tā dā karstumā ir nereā li, tā pē c lū dzā m iekā rtoties pē c iespē jas ā trā k, jo lī dzi bija mazs bē rns un nakts lidojums nebija viegls. NEIESTATĪ T! Tikai pē c trī s stundu gaidī š anas bijā m nokā rtoti 13.35.
Par numuriņ iem: istaba laba, tī ra, ir balkons, tī ra veļ a un diezgan liela vannas istaba, fē ns, galds ar spoguli un kondicionieris. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija trī s aptumš ojumi, tas bija nepatī kami, jo bez kondicioniera 15 minū tes nebija ko elpot. Tas, protams, no karstā laika. Ā rpus viesnī cas numura durvī m, tostarp ē damistabā un reģ istratū rā , nav gaisa kondicionē tā ju.
Ē diens un teritorija: Ē diens ir stabils trī s, izsalcis noteikti nepaliksi, svaiga maize un deserti, gaļ a un zivis, dā rzeņ u sautē jums un desiņ as, olas un omletes, no rī tiem vienmē r ir piens un pā rslas. Bā rā alkohols un limonā des, alkoholiskie kokteiļ i ir pelnī juš i atseviš ķ u komentā ru, jo tie tur ir labi pagatavoti un tā ir nelaime 3 * viesnī cai. Bā rs atrodas blakus baseinam, kas arī ir ē rti. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet mā jī ga. Ap baseinu ir vairā ki galdi, sauļ oš anā s krē sli. Jū s vienmē r varat atrast brī vas nakš ņ oš anas vietas. Ir bē rnu baseins, nož ogots no pieauguš ā .
Š ajā viesnī cā ir viss, kas nepiecieš ams relaksē još ā m brī vdienā m. Atraš anā s vieta klusa, lai gan sā kumā š ķ iet, ka no ceļ a var visu dzirdē t. Viesnī cā starp numuriem dzirdamī ba ir lieliska, to paturiet prā tā , visas sarunas, pat klusā tonī , dzird kaimiņ i.
Lī dz 4 * viesnī cai ir aptuveni 200-300 metri, tur var pavadī t laiku no 20.30, ir bē rnu un pieauguš o animā cija, dzē rieni par brī vu tikai b/a, alkohols par maksu. Paš ā viesnī cā animā cijas nav, ir tikai neliels baseins bē rniem. Mans secinā jums ir tā ds, ka viesnī ca nav paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem.
Personā ls: viesnī cas darbinieki ir brī niš ķ ī gi cilvē ki, ne katru reizi, kad satiekat viesmī li, kurš atsakā s no dzeramnaudas, un tas neietekmē apkalpoš anas lī meni. Atsaucī gi cilvē ki, strā dā kā bites. Pavā ri un bā rmeņ i, viesmī ļ i, apkopē jas ļ oti labi dara savu darbu, daudzi slikti runā krieviski, bet Turcijā tas ir normā li, bet mē s esam viesi, nevis viņ i.
Kopumā viesnī ca ir laba, attaisno savas zvaigznes, bet autobusā pludmale ir ļ auna. Saspiest, karstums un gaidī š ana, laicī gi pielā gojoties autobusam, tie ir iespaidi, kas nepamet.
Pludmale: pludmale ir laba, mazi oļ i krastā , daudz sauļ oš anā s krē slu, un pat ja visi ir aizņ emti, viņ i vienmē r tos atnesī s pē c pieprasī juma, lietussargu ir maz, visiem nepietiek, bet tas nav tik kritisks. Pludmalē ir viesnī cas bā rs, kur tiek pasniegtas uzkodas arbū zu vai saldu konditorejas izstrā dā jumu veidā , tas ir iekļ auts viss iekļ auts, ū dens, pulverveida sulas. Saldē jums, alus, alkohols par maksu. Ir koka pā rģ ē rbš anā s kabī ne un duš a skaloš anai pē c jū ras.
Kopē jie iespaidi par brī vdienu ir labi, viss atkarī gs no noskaņ ojuma, ja atpū ties ē rtā kos apstā kļ os, tad tevis te nav.
аватар id87202961
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā viņ i bija apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu Turcijā . Turcija 3 reizes. Mums ar vī ru ir 30 gadi. Mē s ceļ ojā m kopā . Ceļ ojumu neplā nojā m, nopirkā m biļ eti nedē ļ u iepriekš , jo jū lijs - augusts ir sezonas sezona, un uz 7 naktī m visneizdevī gā kā cena (bet pa dienu nebija izvē les), uz 9 naktī m 4 * tū re bija lē tā ka nekā mū sē jā tā paš a tī kla labā ko trijniekā. … Tomēr ▾ Kopumā viņ i bija apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu Turcijā . Turcija 3 reizes. Mums ar vī ru ir 30 gadi. Mē s ceļ ojā m kopā . Ceļ ojumu neplā nojā m, nopirkā m biļ eti nedē ļ u iepriekš , jo jū lijs - augusts ir sezonas sezona, un uz 7 naktī m visneizdevī gā kā cena (bet pa dienu nebija izvē les), uz 9 naktī m 4 * tū re bija lē tā ka nekā mū sē jā tā paš a tī kla labā ko trijniekā.
Viesnī ca RIVERO PARK 3 * un Rivero rezidence 4 * pieder vienam ī paš niekam, tā pē c 3 * iemī tnieki var doties uz animā ciju un izmantot bā ru (tikai bezalkoholiskie dzē rieni) no 20:30 lī dz 23 stundā m, jū s varat izmantot 4 * teritorija visas dienas garumā par 10$, bet neredzu tam jē gu (zemajā sezonā rakstī ja, ka bezmaksas). Arī no pulksten 16:00 jū s varat izmantot 4 * vannu bez maksas, bet pilna hammam maksā s 25 USD, uz ielas jū s varat iegā dā ties to paš u pakalpojumu par 10 USD. Turklā t viss ir sī kā k.

Viesnī ca
Viesnī ca atrodas Kemeras nomalē (viena no pē dē jā m), bet tas ir pat pluss, jo no centra nevar dzirdē t kliedzoš u mū ziku. 15 minū š u gā jiens lī dz centram.
Pati viesnī ca ir maza - 3 stā vi plus pagrabs (ir numuriņ i, ē damistaba, izeja uz baseinu); 1. stā vā ir reģ istratū ra un iespē ja spē lē t galda futbolu un biljardu, ir arī telpas. 2. un 3. stā vs - istabas. Reģ istratū rā WiFi ir bezmaksas, bet telpā s, kas atrodas virs tā s, arī internets labi ķ eras. Balkoni katrā istabā (nezinu par pagrabu). Baseins atrodas blakus bā ram. Bā rs ir atvē rts no pulksten 10 lī dz 22.

Numurs
Mū s ievietoja istabā ar divguļ amo gultu virs reģ istratū ras. Pirmo nakti negulē ju, jo dzirdē ju katru garā m braucoš o maš ī nu, par ko biju ļ oti neapmierinā ts. Otrajā dienā es tam nepievē rsu uzmanī bu un gulē ju kā "nogalinā tais", un ceļ š acī mredzami nav tik aktī vs kā mū su lielceļ i, tā pē c tas ir normā li. Istaba ir 18 kvadrā ti, viss ir standarta, tikai nav ledusskapja (agrā k ledusskapis vienmē r bija trī svietī gi, bet tagad nav ledusskapja, lai ietaupī tu naudu).
Istaba izremontē ta, tī ra, vannasistaba pat liela trī svietī gai: duš a, tualete, izlietne, fē ns, spogulis ar plauktu (tikai mū su plaukts bija saplaisā jis, tā pē c savas burkas tur nelikā m). Viņ i uzreiz ziņ oja par saplaisā juš os plauktu, lai vē lā k neizliktu mums rē ķ inu, neremontē ja, bet rē ķ inu arī neuzrā dī ja. Ū dens duš ā negā ja labi, bet stagnā cijas nebija. Tī rī š ana tika veikta katru dienu (noslaucī ja grī du, uzlika tualetes papī ru) Ū deni atnesa katru dienu pa 0.5 no cilvē ka. Starp citu, karstajā ū denī nav pā rtraukumu, kondicionieris darbojas labi. Televī zijā ir trī s mū su kanā li (Krievija, STS, TNT). Skapis, bet ir tikai 2 pakaramie Kondicionieris ir vē rsts tieš i uz gultu, tā pē c gulta tika pā rvietota uz logu. Uz terases ir galds un divi krē sli, kur tika ž ā vē tas lietas. Seifs maksā ja 1 dolā ru dienā.
Starp citu, viņ i pludmalē runā ja ar Rivero 4 * iedzī votā jiem, viņ i teica, ka viņ i dabū ja istabu bez remonta un viņ i nekur nav pā rvietoti, jo istaba viņ iem nav piemē rota.
Un no animā cijas viņ i teica, ka viņ iem ir vienalga. Pats neko nevaru pateikt, neesmu bijis animā cijā.

Uzturs.
Pirmajā vakarā viņ i atnā ca stundu pē c vakariņ u sā kuma, bet tad es biju sarū gtinā ts, jo izvē lē jos viesnī cu, piedevā m visam, ē š anai, lai vī rietis varē tu paē st. Bet nā kamajā dienā mans viedoklis pilnī bā mainī jā s. Viss ir kā rtī bā , tikai nā c uz maltī tes sā kumu))) Ē diens ir š iks 3 * viesnī cai. Brokastī s: olas vai olu kultenis, svaigi dā rzeņ i/dā rzeņ u salā ti, cepti tomā ti/paprika, augļ i/saldumi, ar verdoš u ū deni tvaicē tas putras. Pusdienas: garš ī gas zupas, kartupeļ u biezeni, vista/zivis, sojas gaļ a vai desiņ as, dā rzeņ u salā ti, augļ i, saldumi. Vakariņ as: viss pa vecam, tikai zupas nav. Tikai vienu reizi 7 dienā s bija tikai sojas desiņ as no gaļ as, pā rē jā laikā vista/zivs. Tā pē c neviens nepaliks izsalcis. Bija, protams, daž i biedri ar 5* viesnī cas vajadzī bā m, bet naudas nepietika, tā pē c š ņ ā ca.
Bet man (man bija gan turks 4, gan 5) ē diens uz 3 * ir ļ oti labs. Pavā ri un viesmī ļ i ir vienkā rš i gudri.

Pludmale
Ā trā tempā.13 minū š u laikā dodieties uz pludmali 1.1 km (atzī mē jū dž u lī kums). Autobuss kursē katru stundu, bet ir sabā zts kā siļ ķ es mucā , tā pē c devā mies uz pludmali. Daž reiz viņ i devā s atpakaļ , jo ir nedaudz karsti doties. Pludmales josla ir maza, jo ieradā mies uzreiz pē c brokastī m 8os, vietas mums vienmē r pietika. Lī cis ir gleznains: viss ir zaļ š , visapkā rt kalnam. Mums vienkā rš i patika aizpeldē t lī dz bojā m un skatī ties uz š o skaistumu. Iegā ja jū rā bez č ī bā m, iebraukš anai ir tiltiņ š , kā ds č ī bas pē rk. Jū s varat doties nedaudz uz sā niem, un tur ieeja kopumā ir brī niš ķ ī ga. Jū ra ir tī ra un silta. No viesnī cas ir automā ts, kurā var ieliet sulu (š ķ ī stoš o) un ū deni. Blakus ir maksas bā ri.

iepirkš anā s
15 minū š u gā jienā virzienā uz centru atrodas tornis (Kemeras galvenais orientieris), no tā nogriež oties pa kreisi (virziens no jū ras) pē c 300 metriem bū s moš eja, netā lu ir LC Walkiki veikals, var iegā dā jieties tur. Manam vī ram gribē ja nopirkt vieglu kreklu no vietē jiem tirgotā jiem, tā pē c viņ š par to prasī ja 25$, veikalā š os var dabū t par 5-10$ (25/4o liras), mē s paņ ē mā m 2. Sievieš u lietā m atradu nedaudz sava izmē ra, arī bē rnu drē bes ir pieklā jī ga izvē le. Ir vē l 2 š ī tī kla veikali: viens vietē jā "arbat" virzienā uz jū ru, bet otrs atrodas tuvā k ieejai Kemerā.
Dvieļ i pludmalei nopirkti par 1$ like.

Valū tas maiņ a
DUTY FREE cenas norā dī tas eiro. Mē s paņ ē mā m lī dzi dolā rus. Var maksā t ar dolā riem, bet tad viņ i uzskata par sev izdevī gu likmi, bet par ļ oti neizdevī gu tev. Apmainī tā jos valū tas maiņ as kurss nav tas izdevī gā kais ($ 1 - 4.5 vai 4.7 liras). Kā izrā dī jā s, visizdevī gā k ir mainī t veikalā
L. C. Walkiki. Jū s iedodat viņ iem dolā rus, un viņ i jums iedod naudas maiņ u lirā pē c Centrā lā s bankas kursa (ja maiņ as kurss bija 4.
5, tad veikalā mē s izskatī jā m kursu 4.9). Moš ejai pā ri ceļ am ir arī lielveikals, kur var nopirkt pudeli ū dens par 1 liru, un viņ i dos sī knaudu lirā , pat ja dos viņ iem dolā rus, un arī kurss ir izdevī gā ks nekā apmainī tā jos.

Kur iet / iet.
Jū s varat doties uz klubiem. Meitenē m ieeja vienmē r bez maksas, vī rieš iem, atkarī bā no ballī tes, reizē m ieeja ir 5 dolā ri.
Jū s varat vienkā rš i staigā t pa promenā di, tas ir brī niš ķ ī gi.

Pā rgā jieni kalnā . Tā kā viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , tad blakus ir kā piens kalnā ar gleznainu skatu. Ja stā vat ar muguru pret ieeju viesnī cā , tad jā iet pa kreisi, jā iziet cauri visā m ē kā m un jā iet vē l 40-500 metri pa š oseju (gā jē ju celiņ u nav, bet var iet pa speciā li aprī kotu noteku). - lū k, taciņ a jums), tad pa kreisi no š osejas taciņ as kalnup redzē siet zemes ceļ u, dodieties tur. kā piens aizņ em stundu, bet priež u skats un smarž a ir tā vē rts.

Jahta. Mē s vienmē r izbraucam ar jahtu ielu tū risma aģ entū rā s.
Cena ir 8-15 USD atkarī bā no aģ entū ras. bet patiesī bā mū s visus atveda uz vienas jahtas, programma viena un ē dinā š anas komplekss tas pats, tā pē c nav jē gas pā rmaksā t. To sauc par pirā tu jahtu. Tā tad kaulē ties.

Hamam. Š o pirti vajadzē tu apmeklē t 1-2 dienas pē c ieraš anā s, jo tad viss iedegums tiks nokasī ts. Rivero 4 * un operatoram tas maksā.25 dolā rus vienai personai, uz ielas var kaulē ties par 10 dolā riem. Notikumu kopums ir tā ds pats. Paš ā vannā var piedā vā t super skrubi vē l par 10 dolā riem, es neņ ē mu, kā ds paņ ē ma, izvē le ir jū su. Cik reizes es braucu uz Turciju, es vienmē r braucu.

Izraē la. Nopietnai ekskursijai ar pā rsē š anos vai bermu lidojumiem no tū roperatora. Ir bail ņ emties uz ielas. Sī kā k nerakstī š u, kam vajag, rakstiet, atbildē š u. Varu tikai teikt, ka esam ļ oti neapmierinā ti ar viesnī cas gidi Dariju - lepnu, pompozu meiteni. Viņ a ī sti neko nestā stī ja un pat izrā va mū s vairā k, nekā brauca puiš i no Kemerskaya 4 *, bet Dievs viņ u svē tī.
Bet brauciens ir lielisks!

P. S.
Vai braukš u otrreiz uz viesnī cu ....ieš u ja cena 50 tū kstoš i ))))
Gribu tikai tā du paš u viesnī cu, bet tuvā k jū rai.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Год основания — 2004. Реновация — 2014 год. Экономичный отель с небольшим количеством услуг и развлечений. Отель отлично подойдет людям ищущим бюджетный отдых.

Atrašanās vieta Отел находится в 55 км от аэропорта Antalya-AYT, 100 м от Kemer.
Pludmales apraksts Частный, песчано-галечный пляж. Протяженность пляжа — 18 м. Автобус на пляж: бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Напитки импортного производства: все включено(платно) Напитки местного производства: все включено(бесплатно). Завтрак — шведский стол.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 45 номеров.

Istabās

Во всех номерах есть спутниковое телевидение(бесплатно), кондиционер с индивидуальным управлением (бесплатно), сейф в номере (платно), душ, телефон, балкон.

Adrese Merkez Mah Ataturk Bulv No 69 KEMER ANTALYA
Tālruņi: +(90) 02428146450
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.