Otium Inn Residence Rivero Hotel 4*– Atsauksmes

96
Novērtējums 5.710
№157 viesnīcas reitingā Kemera
5.9 Numurs
7.7 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.2 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras kūrorta centrā, netālu no restorāniem, kafejnīcām, bāriem un veikaliem. Viesnīca uzcelta 1994. gadā, pēdējais renovācija notika 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Salychevaea
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu ar draugu pagā juš ajā gadā . Jau no reģ istratū ras ir skaidrs, ka viesnī cai ir nepiecieš ams remonts. Mē s ieradā mies pulksten 11:00 un reģ istrē jā mies pulksten 1:00. Istabas vecas, mē beles nobruž ā tas. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju š o viesnī cu ar draugu pagā juš ajā gadā . Jau no reģ istratū ras ir skaidrs, ka viesnī cai ir nepiecieš ams remonts. Mē s ieradā mies pulksten 11:00 un reģ istrē jā mies pulksten 1:00. Istabas vecas, mē beles nobruž ā tas. Vannasistabā ū dens nepagā ja, bija jā spiež ar kā ju, grī da bija š ķ ī ba! Gaismas nav gaiteņ os, otrajā stā vā . Restorā ns ir netī rs! Galdi un krē sli notraipī ti, trauki ar skaidā m, plastmasas krū zes. Traukus no galdiem ilgi nenovā c. Kaķ i staigā pa galdiem, ē d no kreisajiem š ķ ī vjiem! ! Š ausmas! Alkoholu labā k nelietot! Pat alus ir pretī gs! Nopirkā m vī nu veikalā netā lu no viesnī cas. Pā rtikas ir maz. Reizē m kaut kas uz grila, vairā k vai mazā k norma. Ceptas olas bija 1 reizi 7 dienā s! Bijā m paē st uz restorā nu pilsē tā. Tur ir ļ oti garš ī gi! )) Uz jū ru brauca autobuss, pā rsvarā vienmē r pilns ar cilvē kiem. Brauca vecs turku vectē vs, laikam nokavē ja laiku, tas bija nepatī kami. Ī paš i uz ceļ a no pludmales stā vi karstumā un skaties uz ceļ u.
Pludmale ir š ausmī ga, Kemerā esmu bijis ne reizi vien un neko tā du neesmu redzē jis! Pagā juš ā gadsimta sauļ oš anā s krē sli un lietussargi! ! Suņ i staigā pa pludmali, tā pat kā kaķ i ap ​ ​ viesnī cu. Atkritumi pludmalē netiek izvesti. Atvaļ inā jums sabojā ts! Es nevienam neieteikš u. Man nekad agrā k nebija nā cies rakstī t š ā das atsauksmes, bet...Vajag remontu un labā ku pā rtiku. Un labā ks autobuss. Nekad vairs ar kā ju! Š ausmas š ausmī gi! Istabas praktiski nav tī rī tas, dvieļ i sliktā ki par kodolkaru! Nedē ļ u gaiteņ os bija netī rumi un trauki!
аватар Viktoria27
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tā tad par viesnī cu...Sā kš u ar pozitī vo. Pirmais un galvenais pluss ir personā ls. Tieš i viņ i izlī dzina visus pā rē jos viesnī cas trū kumus. Ļ oti draudzī gi, neviens neprasa dzeramnaudu, viss ir tikai pozitī vi. Ī paš i vē los pateikties puiš iem reģ istratū rā , kuri mū s izmitinā ja uzreiz pē c ieraš anā s un arī izbraukš anas dienā , viņ i visā di devā s uz tikš anos. … Tomēr ▾ Tā tad par viesnī cu...Sā kš u ar pozitī vo. Pirmais un galvenais pluss ir personā ls. Tieš i viņ i izlī dzina visus pā rē jos viesnī cas trū kumus. Ļ oti draudzī gi, neviens neprasa dzeramnaudu, viss ir tikai pozitī vi. Ī paš i vē los pateikties puiš iem reģ istratū rā , kuri mū s izmitinā ja uzreiz pē c ieraš anā s un arī izbraukš anas dienā , viņ i visā di devā s uz tikš anos. Otrs pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta – centrā . Visi veikali atrodas blakus. Lielveikals blakus viesnī cā m - pircē ju maldinā š ana, noteikti paņ em č eku. Gan jau vī rietis pie kases nedod un iedzen kontā papildus naudu.

Mī nusi. Pirmais un vissvarī gā kais trū kums ir ē diens. Tik ekonomisku bufeti nebiju redzē jis nevienā viesnī cā . Katru dienu vistas kuņ ģ i. Nu var vienkā rš i trakot 11 dienā s. . Arī ū dens pudelē s nav. Visur muš as un lapsenes. Kaķ i ir ī paš a problē ma. Visur smird, kaķ i iezī mē savu teritoriju. Viņ i rā po ē damistabā . Nu vienkā rš i vau..
Pē c skaita noliktavā . Istabas ir ļ oti mazas.
ja iespiež.3 gultas, kā pie mums, tad nav ī sti kur piecelties. Istabas ir izmiruš as, katrā kaut kas salauzts. Uzturē š anā s laikā dzī vojā m trī s istabā s un reģ istratū rā dzirdē jā m cilvē kus, kas lū dz pā rģ ē rbties.
Un tagad mana galvenā pretenzija ir par to, kā pē c pie viesnī cas ieejas nekarā jas Ukrainas karogs? Krievu, turku, Eiropas Savienī bas karā jā s, bet mū sē jo nē . Vē l martā karā jā s. . Starp darbiniekiem un viesiem ir ukraiņ i, tas mums ir nepatī kami. Ja nevē laties nolikt klausuli un koncentrē t uzmanī bu, noņ emiet visu, atstā jiet tikai turku valodu. Pirms izbraukš anas mū s pā rliecinā ja, ka it kā pasū tī juš i, bet domā ju, ka tas ir attaisnojums tū ristiem. Ja vē laties, lai ukraiņ i turpina atpū sties jū su viesnī cā , tad izrā diet cieņ u mums tik grū tā stundā...
Vai es kā dam ieteiktu doties uz š o viesnī cu? Varbū t jā , BET tikai tad, ja cena ir ļ oti budž eta.
аватар nataliaserdyuk80
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā atrodas tuvu pilsē tas centram. Iekā rtojies bez kavē š anā s, istabiņ a nav liela, bet viss tī rs. Viesnī cā ir trī s peldbaseini. Katru dienu ir animā cijas bē rniem un pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā atrodas tuvu pilsē tas centram. Iekā rtojies bez kavē š anā s, istabiņ a nav liela, bet viss tī rs. Viesnī cā ir trī s peldbaseini. Katru dienu ir animā cijas bē rniem un pieauguš ajiem. Ē diens izcils, personā ls vienkā rš i brī niš ķ ī gs, visi cenš as, nenogurstoš i strā dā . Liels paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem.
аватар Liza_Gaydaenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ar domu, lai bū tu tuvā k centram. Mani nebiedē ja, ka transfē rs uz pludmali, jo vietā bija norā dī ts 700m lī dz pludmalei, 10-15 minū tes kā jā m. Bet viņ i gulē ja, mē s gā jā m 40 minū tes, jo lī dz turienei nebija 700m, bet gan 2. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ar domu, lai bū tu tuvā k centram. Mani nebiedē ja, ka transfē rs uz pludmali, jo vietā bija norā dī ts 700m lī dz pludmalei, 10-15 minū tes kā jā m. Bet viņ i gulē ja, mē s gā jā m 40 minū tes, jo lī dz turienei nebija 700m, bet gan 2.2 km. Kā pē c rakstī t 700m un melot cilvē kiem, varbū t viņ i domā ja pilsē tas pludmali, bet tur arī nav 700m. Transfē rs uz pludmali nav ē rts, jo tas brauc tikai pā ris reizes ar 30 minū š u intervā lu, pā rē jais laiks ir 1 un 1.5 stunda. Ja jums nebija laika - savas problē mas, ejiet kā jā m 40 minū tes vai gaidiet pusotru stundu lī dz nā kamajai. Pē dē jais, starp citu, no pludmales 18.35, tā pē c, ja vē laties peldē ties pē c vakariņ ā m, tas nedarbosies. Tikā m nokā rtoti uzreiz pē c ieraš anā s, lai gan lī dz tam laikam, pē c 14.00, bijā m tur ieraduš ies. Istaba laba, no balkona paveras skats uz klusu ielu un kalniem.
Wi-Fi ir bezmaksas visā viesnī cā , jū s pat varat klusi sarunā ties istabā , izmantojot video saiti. Numuriņ ā bija jā bū t seifam (bez maksas), tē jkannai, krū zē m un tē jai. Bet sā kotnē ji mums nebija seifa, un mē s lū dzā m to atnest. sanā ca nomainī t Osmanu, prasī ja seifu uz 2 dienā m, un nebija. Sasniegti pacelti toņ i - bez rezultā tiem. Tad nolē mā m iedzert tē ju, un tē jkanna tecē ja. Atkal bija tikai Osmans, nu, tas jau ā trā k, dienu vē lā k pienā ca tē jkanna, pat jauna. Tie, kas te tieš ā m ara, ir pavā ri, puisis, kurš tī rī ja baseinus un nesa koferus uz istabu, un Oksana no reģ istratū ras. Es tikko redzē ju viņ us divus skrienam. Pā rē jie sē ž uz vietas, kā pē c viņ i tur ir?? ?
Starp citu, kad noplū da kondicionieris, viņ i teica Oksanai, ka viņ ai vē l ir maiņ a, un pē c 10 minū tē m ieradā s meistars un visu salaboja. Kā pē c bija nepiecieš ams sabojā t nervus un pā rbaudī t pacietī bu ar to tē jkannu un seifu. Varbū t tas seifs ī sti nebija vajadzī gs, bet pati attieksme kaitinā ja. Pludmale laba, bet nav ē rta pā rsē š anā s un pietura tieš i pusmetru no atkritumu tvertnē m, paelpot nav iespē jams. Kā dreiz pludmalē skanē ja mū zika ar paklā jiņ iem, un tur bija daudz bē rnu, viņ i teica Oksanai, ka tā vairs nav. Iztī rī ts slikti, ļ oti slikti. Tī rī š ana notiek tikai pē c pieprasī juma un tikai reizi 3 dienā s. Rezultā tā visas mū su uzturē š anā s laikā mē s tikā m tī rī ti 2 reizes. Tika nomainī ta arī gultas veļ a un dvieļ i, ņ emot vē rā karstumu un sā lsū deni. Viņ i paš i iztī rī ja atkritumu tvertnes, iedeva mums atkritumu maisus un tad paš i, pilnus maisus koridorā . Un noņ ems, kad pienā ks kā rta, kaut kur pagā ja kā das 2 dienas. Tas pats notika ar š ķ ī vjiem un krū zē m. Stā vē jā m tieš i uz kā pnē m 2. dienu. Tā nav strā dnieku vaina, tā ir saimnieka vaina, jo tas ietaupa daudz uz darbiniekiem, un liekas ka 4 zvaigznes. Bet tas nav tā s naudas vē rts ko viņ i prasa par viesnī cu.
Pirts un trenaž ieru zā le ir bezmaksas, bet pirts ir 14.00-18.00, kad visi ir pludmalē (vai pludmalē vai pirtī ), un trenaž ieru zā le, tikai no 18 gadiem un sporta apavos. Nu sporta apavus lī dz jū rai. . . Bet labs ē diens. Ē dienu pietika un vietas pietika visiem. Ir daudz pusfabrikā tu, bet tie ir visur, pat 5 *. Viņ i arī cepa gaļ u. Ja ekskursijas, tad Ginza, tā ir visā Kemerā , bet tikai neiesaku doties uz to, kas atrodas uz stū ra pie viesnī cas. Taya Ilyas, š ķ ietami normā ls, un laipns, un kulturā ls, pā rdeva ekskursiju pa lī č iem ar kuģ ī ti, bet no ostas mū s neviens transfē rs neaizveda, mē s gā jā m kā jā m...Nav daudz ko iet, bet vī rietis pat neatvainojā s, bet tieš i otrā di sā ka vainot mū s . Ka mē s it kā paš i neatradā m transfē ru, bet viņ š sā kumā teica, ka turpat pie kuģ a mū s sagaidī s gids un aizvedī s uz transfē ru. Dabiski, ka neviena nebija. Tā pē c labā k doties uz citu Ginzu, pie adekvā tā kiem pā rdevē jiem.
Lī dz centram lī dz veikaliem ir jā brauc apmē ram 10 minū tes. To ir daudz. 2 Waikiki, viens pie torņ a, otrs pa galveno ielu apmē ram 10 minū tes, ja stā vat netā lu no torņ a. tur labā k staigā t, cilvē ku ir daudzkā rt mazā k un var droš i mē rī t. Arī "defacto" veikals ir ļ oti forš s, netā lu no migrā cijas centrā . Dabiski, ka viesnī cā neviens neko nelabos, bet cilvē ki vismaz zinā s, kā da ir š ī viesnī ca. Š eit vē rtē jumā ieliku 4 * tikai labā ē diena dē ļ . Pati viesnī ca ir 3*. Lai gan ir trī skā rš i labā ki par š o č etrinieku.
аватар Tourist-ka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
No 8. lī dz 17. jū lijam atpū tā mies viesnī cā Otium Inn Residence Rivero. Noteiktajā laikā mū s sagaidī ja jautrs un ļ oti draudzī gs Rasits un piedā vā ja izvē lē ties 2 vai 3 stā vus ar labu atraš anā s vietu un skatu. … Tomēr ▾ No 8. lī dz 17. jū lijam atpū tā mies viesnī cā Otium Inn Residence Rivero. Noteiktajā laikā mū s sagaidī ja jautrs un ļ oti draudzī gs Rasits un piedā vā ja izvē lē ties 2 vai 3 stā vus ar labu atraš anā s vietu un skatu. Istaba lieliska, maza, tī ra (ar gulbjiem) un standarta duš as piederumu komplekts. Pelē juma nav. Balkons ir liels. Tē jkanna tiek nodroš inā ta pē c pieprasī juma.
Viesnī cā ir 5 ē kas ar daž ā diem numuriem.
Ē dienu daž ā dī ba nespī d, bet mums pietika. Ļ oti garš ī gas zupas. Piedevas kartupeļ i, vermicelli, bulgurs, kuskuss. Dā rzeņ i svaigi, sautē ti un grilē ti. Bez fazā niem vai omā riem). Gaļ a ir vista. Zivis - sarkanā kefale un daž i citi. Zaļ ā jū ra. Rukola - mmmm! Augļ i sortimentā . Ikdienas plū mes, arbū zs, melone, 2 š ķ irņ u vī nogas, greipfrū ti un apelsī ni. Es neē du saldumus, bet to bija vienkā rš i daudz. Saldē jums 2 reizes dienā ir garš ī gs. Uzkodai pankū kas, uzkodas, pankū kas (arī cukini), zivis u. c.
Bā rs piedā vā alu, vī nu, degvī nu, sulas, liķ ierus, kokteiļ us, tē ju, kafiju utt. Jautrs bā rmenis Maihamets pagatavoja gardus kokteiļ us un izklaidē ja ar amatniecī bas trikiem. Bezalkoholiskais mohito vienmē r ir ledusskapī . Vē los pateikties un ī paš i atzī mē t Semalu, kura strā dā bā rā + uzkopš ana, lieliska strā dniece, vienmē r smaidī ga un draudzī ga.
Telpas tiek uzkoptas pē c pieprasī juma, pievē rsiet tam uzmanī bu un nelamā jas. Jautā jiet – iztī ra, nejautā jiet – jums der.
Darbinieki ir uzmanī gi pret atpū tnieku lū gumiem. Uzmanī gā Oksana ņ ē ma vē rā visus mū su lū gumus un tie tika izpildī ti zibens ā trumā . Mū su ledusskapis nedarbojā s un tika nekavē joties nomainī ts. Arī citi komentā ri tika likvidē ti bez problē mā m. Sazinieties ar personā lu, un jū su uzturē š anā s bū s ē rta.
Baseinu cienī tā jiem ir 3 pieauguš ie un 3 bē rni, ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
Ar autobusu lī dz pludmalei brauc 5 minū tes. Pludmale laba, plata, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Ir dvieļ i (depozī ts 5 USD). Oļ i ir mazi, ieeja ir ē rta, salī dzinot, piemē ram, ar Beldibi. Pludmales bā rs ir bezalkoholisks. Arbū zs, melone, greipfrū ts, saldumi. Maš ī na ar kafiju, sulā m un ū dens dzesē tā ju. Ir apelsī nu sula, kukurū za un alkohols (par maksu).
Animā cija ir atseviš ķ s jautā jums. Puiš u darbs ir tik harmonisks, neuzkrī toš s un daudzveidī gs, ka to ir grū ti pā rvē rtē t. Viss ir harmoniski, skaisti un daudzveidī gi. Uguns š ovs, joga, putu ballī tes. Diego kungs, Serega rada patī kamu atmosfē ru, lai uzturē tos viesnī cā . Un graciozā Sabrina ir savē jā starp bē rniem.
Protams, ir arī trū kumi, piemē ram, duš ā nav pareizi uzstā dī ta skursteņ a, un ū dens stagnē (atrisinā jā m ar lupatu), restorā nā nav pietiekami daudz darbinieku, bet mē s gā jā m uz pozitī vo un mē s sapratu. Paldies, puiš i, par jū su smago darbu un mū su brī niš ķ ī gajiem svē tkiem.
Умнички аниматоры Вкусненькие койтейли
аватар wadim345345
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nebija ī paš i izvē lē ta. Nedē ļ a atvaļ inā juma iekrita un spontā ni nolē ma doties uz Turciju; degoš u biļ eti paņ ē ma pazī stams ceļ ojumu aģ ents. 1. Norē ķ ins. Ne ī paš i veiksmī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca nebija ī paš i izvē lē ta. Nedē ļ a atvaļ inā juma iekrita un spontā ni nolē ma doties uz Turciju; degoš u biļ eti paņ ē ma pazī stams ceļ ojumu aģ ents.
1. Norē ķ ins.
Ne ī paš i veiksmī gi. Ieradā mies ap deviņ iem, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un, lai gan brokastu laiks bija pagā jis, pabarojā m. Ar to veiksme beidzā s - reģ istrē š anā s pulksten divos, piemē ram, visas istabas ir aizņ emtas. Kā izrā dī jā s, ne visi skaitļ i tika atrasti atjautī gā kiem cilvē kiem.
Mē s sē dē jā m no viena lī dz diviem. Formā li viss ir pareizi, bet nogulsnes palika.
2. Skaitlis.
Ir slikti pē c “pieciem” nā kt pie “č etrinieka”. Labā k ir rī koties pretē ji. No otras puses, jū s tajā nesastapsiet ar vecumu. Istaba ir kā cipars: vidē ji veca, kaut kur tek, kaut kur č ī kst, bet ar mē ru var dzī vot. Gulta tī ra, kondicionieris pū š , ledusskapis auksts, ū dens krā nā tek. Televizoru neieslē dzā m, bet tam bija kur bū t (arī vecs). Kopumā tas ir mā jī gs. Bija arī veranda, bet uz tā s sē dē t nebija iespē jams, jo. Temperatū ra tobrī d bija no 30 lī dz 40 grā diem.
3. Teritorija.
Ja plā nojā t siltā vasaras vakarā pastaigā ties pa palmu aleju, apbrī not magnolijas ziedus un uzņ emt selfiju kaktusu siltumnī cā , tad man ir sliktas ziņ as: nekā no tā š eit nav. Visa teritorija ir vairā kas dzī vojamā s ē kas, starp kurā m ar inž enierijas brī numu izdevā s iespiesties reģ istratū rā , ē damzā lē (sieva to sauca par restorā nu, kad gribē ja mani uzjautrinā t), bā ru, galveno baseinu un aiz stū riem, visnegaidī tā kajā s vietā s, rotaļ u laukumi un vē l divi mazi baseini. Atkal, tā kā viesnī ca atrodas gandrī z Kemeras centrā , varat doties uz pilsē tu un atrast palmas, magnolijas un kaktusus (un karstos punktus, ja vē laties).
4. Uzturs.
Ir muļ ķ ī gi doties uz budž eta kategorijas viesnī cu un bū t saš utumam, ka ē dienkartē nav polā rā s pū ces pastē tes. Runā jot par "č etrinieku", ē diens ir ļ oti vienmē rī gs lī menī : gaļ a, zivis, uzkodas, daudz salā tu, deserti, daž ā di garš ī gi naš ķ i un vienmē r augļ i. Viņ i arī gatavoja uzkodas pirms un pē c vakariņ ā m. Un pat saldē jums (ne ī paš i garš ī gs, kā man). Ī paš i patika, ka nebija jā skrien priekš galā , lai nepaliktu izsalcis; parasti atbraucā m stundu pē c starta un visa pietika.
5. Bā rs.
Š ī ir viesnī cas vā jā kā vieta. Viņ š š eit ir viens. Un bā rmenis gandrī z vienmē r ir viens un tas pats. Un sortiments tā ds-tā : bez viskija, bez konjaka, alus, tas ir, tad nē , š ņ abis, laikam kokteilis, vā jš un salds, kokteiļ u ir daudz, meitenē m garš o.
6. Pludmale.
Liels, tī rs, oļ ains. Vietas pietiek visiem, daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir sava veida bā rs ar sulā m, ū deni, duš u, tualeti. Viens mī nuss - pastaigas attā lumā . Autobuss no viesnī cas kursē ja regulā ri; piecu minū š u brauciens.
6. Jū ra.
Tas ir lieliski. Tas atpē rk visas tā s mazā s lietas, par kurā m es rakstī ju.
Patiesī bā mē s š eit ieradā mies viņ a dē ļ .
аватар chupiksv9587
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Reģ istrē š anā s bija paredzē ta 14:00, lai gan ieradā mies no rī ta. Pateicoties viesnī cas ē rtajai atraš anā s vietai, atstā jā m koferus reģ istratū rā un devā mies pastaigā pa pilsē tu, brokastojot ar vietē jā m bagelē m un turku kafiju. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija paredzē ta 14:00, lai gan ieradā mies no rī ta. Pateicoties viesnī cas ē rtajai atraš anā s vietai, atstā jā m koferus reģ istratū rā un devā mies pastaigā pa pilsē tu, brokastojot ar vietē jā m bagelē m un turku kafiju.
Ē diens ir daudzveidī gs, katrs atradī s savu. Protams, viesnī ca taupī ja uz daž ā diem ē dieniem, bet tas ir saprotams, 2020. gads visiem ir grū ts un viss ir jā izmanto racionā li.
Pā rē jā s 9 naktis maksā ja smieklī gu naudu, tā pē c nekā du sū dzī bu. Galvenais ir jū ra, un oktobrim tas bija lieliski.
аватар 75avb
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Turcijā atpū š amies jau 14 gadus Nekad nerakstī ju recenzijas, jo vienmē r viss bija cienī gi, mazliet labā k, mazliet sliktā k. Š oreiz nokļ uvā m Otium Inn Residence Rivero Hotel 4*. Un es tieš ā m gribu brī dinā t cilvē kus. … Tomēr ▾ Turcijā atpū š amies jau 14 gadus Nekad nerakstī ju recenzijas, jo vienmē r viss bija cienī gi, mazliet labā k, mazliet sliktā k. Š oreiz nokļ uvā m Otium Inn Residence Rivero Hotel 4*. Un es tieš ā m gribu brī dinā t cilvē kus. Netī rā ku viesnī cu neesmu redzē jusi (ja sauļ oš anā s krē sls netī rs, vecs; ja pludmales lietussargs netī rs un vecs, restorā nā krē sli jau lipī gi no netī rumiem, galdi netī ri, bet noslaucī ti, smird ar lupatu lī dz slikta dū š a).
Viņ i mū s ar bē rnu izmitinā ja blokā "A" (pie baseina) Nr. 103. Istaba ir tikai maza. Mū zika no rī ta lī dz vakaram. Bet pat to var pā rvarē t. Daž as dienas vē lā k vannas istabā no griestiem noplū da ū dens. Viss smarž oja pē c mitruma. Iegriezā mies reģ istratū rā , teica, ka sū tī s meistaru un tā č etras dienas. Un ū dens turpinā ja plū st un plū st. Kad lī dz izbraukš anai bija palikusi diena, viņ i piedā vā ja pā rvā kties uz citu istabu. Bet tam vairs nebija jē gas.
Telpu uzkopš ana ir jā pasū ta, BET (! ) Pat ja tu to pasū tī ji, tas nav fakts, ka nā ks uzkopt. Mē s izkā pā m tikai treš o reizi.
Ē diens viesnī cā , maigi izsakoties, nav ī paš i labs. Pirmo reizi Turcijā redzē ju pulverveida kartupeļ u biezeni! Brokastī s bē rnam vispā r nebija ko ē st.
Ir rotaļ u laukums, BET (! ) Tas viss ir salauzts. Batuts saplī sis, puse atsperu trū kst. Bē rnu mā ja brū k, sasieta ar stiepli. Matrač i ir nobruž ā ti un netī ri.
Viesnī cas pludmale atrodas tā lu (ar autobusu 7-10 minū tes, ar kā jā m 40-45 minū tes), pludmalē bez maksas ir tikai ū dens, ķ ī miskā s sulas un tē ja un kafija. Bet (! ) Saules krē sli un saulessargi ir normā li, vietas ir daudz. Jū s vienmē r varat atrast brī vas vietas.
Pludmales autobuss ir cits stā sts. Sā kotnē ji š oferis kravā ja visus, kas vē lē jā s, bet pē c tam, kad viņ am tika uzlikts naudas sods, sā kā s. . . Š oferis kliedza kā upuris, lai pasaž ieru nebū tu vairā k par sē dvietā m. Iekā pt autobusā ar bē rniem vienkā rš i nebija iespē jams, jo pilsoņ i, kas atpū tā s bez bē rniem, kā pa viņ iem pā ri galvā m. Attiecī gi par autobusu grafiku nevarē ja bū t runas. Kā š oferis gribē ja, tā arī brauca.
Rezumē jot: viesnī ca ir briesmī ga un nevelk uz 4 *, tā ir vienkā rš i nož ē lojamā stā voklī . Nepietiek meistara rokas, lai visu sakā rtotu.
аватар yulia.krasnyanskaya
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta vairā k nedē ļ as nogales atpū tai, nevis pilnvē rtī gai atpū tai. Pē dē jā brī ž a biļ etes cena divā m personā m ir 450 USD. 1. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta vairā k nedē ļ as nogales atpū tai, nevis pilnvē rtī gai atpū tai. Pē dē jā brī ž a biļ etes cena divā m personā m ir 450 USD.

1. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. Sē dē jā m ar somā m lī dz 10.30, lī dz beidzā s Omā nas administratora maiņ a, strā dā jot pē c principa “netraucē , ka tu esi ceļ ā.12 stundas” (un viņ am arī neinteresē ja $ dzeramnauda 20). Gids, kurš ieradā s aizvietot, visus laipni nokā rtoja, un telpas tika atrastas. Tā da pati aina bija vē rojama arī nā kamajā dienā ar jauniem tū ristiem. Taisnī bu sakot, ir vieta, kur nolikt somas, bet nav kur pā rģ ē rbties. Kopumā apmetne lika š ausmī gi vilties un atstā ja nepatī kamu pē cgarš u.

2. Skaitlis. Mums piedā vā ja jauku istabu ar svaigu remontu par simboliskiem 5 USD. Labi noņ emts. Gulta smird pē c balinā tā ja (ļ oti smirdī ga).

3. Uzturs. Brokastis š ausmī gas (ar gaļ u kaut kā da sojas desa, ko pat kaķ i neē da, desertu nebija, tikai vafeles). Ja ierodaties brokastī s ne pirmajā stundā - nav pilnī gi nekā , ko ē st.
Nemitī gi skandā li no poļ iem par š o no rī ta. Pusdienas un vakariņ as ir labas (gaļ a, zivis, daž i sā nu ē dieni, daudz dā rzeņ u un augļ u).

4. Centrā lā pludmale, mū su subjektī vā skatī jumā , ir pati patī kamā kā gan ū dens, gan tī rī bas ziņ ā . Devos tur (15 minū tes). Laika posms no 10:30-16:00 ir ļ oti grū ts. Bija jū tams, ka labā k maksā t vairā k, bet viesnī cu ņ emt tuvā k.

Mums nepatika Moonlight. Daudz cilvē ku, ne pā rā k tī rs.

Viesnī cas pludmale ir diezgan normā la, smilš aina ieeja, bet jū ra, attiecī gi, nav tik kristā ldzidra.

5. Transfē rs uz jū ru - š ausmas. Pie mums 3 reizes apmeklē tā ji nav dabū juš i. Viņ š nesaka – nenā c iekš ā , vienkā rš i iet. Cilvē kiem ir tik mazi bē rni gā ja, bet viņ i palika. Ienā ca vecā ka sieviete, kuras vadī tā js bija kustī bā . Nav atļ auts.

6. Atraš anā s vieta - 3 no 10. Jū ra ir tā lu, centrs (tornis) arī nav ļ oti tuvu. Blakus iepirkš anā s iela.

7. Viesnī cas teritorija liela, vairā ki baseini. Vairā k kā Ē ģ ipte.

8. C klases animators.
Ikdienas diskotē kas un nekas vairā k.

Ceru, ka mans pā rskats palī dz.
аватар od.yurist
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
2020. gada augusta beigā s atpū tos pie drauga, teikš u tā : esam no Odesas, tā pē c ar jū ru mū s nepā rsteigsi, devā mies garī gi atpū sties, mainot situā ciju. No pirmā s dienas viesnī cā lī dz izbraukš anas dienai nekā du sū dzī bu nebija. … Tomēr ▾ 2020. gada augusta beigā s atpū tos pie drauga, teikš u tā : esam no Odesas, tā pē c ar jū ru mū s nepā rsteigsi, devā mies garī gi atpū sties, mainot situā ciju. No pirmā s dienas viesnī cā lī dz izbraukš anas dienai nekā du sū dzī bu nebija. Laba viesnī ca, brī niš ķ ī gs personā ls (puiš i centā s, lai visi justos ē rti un omulī gi - gan bē rniem, gan pieauguš ajiem), skaista viesnī cas teritorija, vairā ki baseini, daudz zaļ umu, mā jī gi un mierī gi, arī par ē dinā š anu jautā jumu nebija, mē s vienkā rš i pietika.
Pulksteņ meistaru puisis-animators, viņ a burvī gais palī gs (bā rā ) izdarī ja visu iespē jamo un neiespē jamo, garlaicī gi nebū s. . . jū ra skaista (bā rā brī niš ķ ī gs krievu pā ris), ir kur pastaigā ties vakarā par naudu, ko samaksā jā m, palikā m ļ oti apmierinā ti. Vienī gais, kas nedaudz sarū gtinā ja bija spī tī gie un rupjie turki (domā ju, ja tu atpū ties ar ģ imeni, tas tevi neietekmē s, bet ja esi kopā ar draudzeni, tad nez kā pē c visi domā s, ka tu meklē piedzī vojumu š eit...bet š ī viesnī ca vispā r neinteresē , personā ls ir inteliģ ents un labi audzinā ts, un pat ja kā ds jums "uzmet aci", ā tri noliks viņ u vietā ), bet tie ir sī kumi , iespaidi bija labi, skaista daba, kalni, tī rs gaiss, daudz zaļ umu.
Iesaku ģ imenes atpū tai!
Parādīt vairāk »


iemiesojums ugankin
Aprakstā standarta cipars ir 24-37m2, un apskatos visi raksta par 12-14, kādi tad īsti ir?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums krutko2
Viņai ir blondi īsi mati, tik dzīvespriecīga, vienmēr smaidīga :)
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Jkmuf45
Labdien. Pastāsti man, lūdzu, kā no viesnīcas braukt uz pludmali, es turp dodos 20. septembrī
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums Vladimir47
Lūdzu, rakstiet, kas zina, kur atrodas blakus viesnīcai esošais futbola laukums, pie kura otrdienās ir izejas apģērbu tirgus?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре курорта Кемер, в непосредственной близости от ресторанов, кафе, баров и магазинов. Отель построен в 1994 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Отель подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталия, в г. Кемер.
Pludmales apraksts В 700 м от отеля. Автобус на пляж (бесплатно) — по расписанию. Протяженность пляжа – 18 м. Павильон на пляже (платно). Пляжные полотенца (депозит).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-fi в общественных зонах (бесплатно), 1 основной ресторан, 2 бара, 3 открытых бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн без подогрева (50 м2, глубина 30-35 см). 1 водная горка. Мини-клуб (возраст 4-10). Детская коляска (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, аэрохокей, игровая комната, игровая приставка (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 173 номера. Состоит из пяти 4-этажных корпусов.

Istabās

Wi-Fi, сейф, кондиционер, фен, душ, мини-бар, телефон, ТВ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mah. Ataturk Bul. No:56, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 524 52 71
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).