Pine House by Werde Hotels 4*– Atsauksmes

38
Novērtējums 7.810
№38 viesnīcas reitingā Kemera
9.3 Numurs
9.2 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.1 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2008. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2012. gadā. Klusa, mierīga atmosfēra viesnīcā patiks mērenas atpūtas cienītājiem. Draudzīgs personāls, daudzveidīgs un garšīgs ēdiens. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар juliia75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ilgu laiku izvē lē jos 4 * viesnī cu, jo viņ i ir pieraduš i atpū sties 5 zvaigznē s. Es gatavoju ceļ ojumu uz 3 naktī m kā dā vanu savam vī ram dzimš anas dienā , tā pē c budž ets bija mazs. Pā rskatī jis virkni viesnī cu un atsauksmes, apstā jos Pine House - piekukuļ oju to ar tuvu atraš anā s vietu jū rai un skaistajiem skatiem apkā rt. … Tomēr ▾ Es ilgu laiku izvē lē jos 4 * viesnī cu, jo viņ i ir pieraduš i atpū sties 5 zvaigznē s. Es gatavoju ceļ ojumu uz 3 naktī m kā dā vanu savam vī ram dzimš anas dienā , tā pē c budž ets bija mazs. Pā rskatī jis virkni viesnī cu un atsauksmes, apstā jos Pine House - piekukuļ oju to ar tuvu atraš anā s vietu jū rai un skaistajiem skatiem apkā rt. Godī gi sakot, es gatavojos vidē jam 4-ke un vidē jam dienestam. Ierodoties viesnī cā ap pulksten 7 no rī ta, mū su 6 cilvē ku kompā nija bija pā rsteigta par personā la uzmanī bu, draudzī gumu un smaidiem, kas mū s pavadī ja visu pā rē jo laiku. Lai gan nebijā m iekā rtojuš ies pirms laika (viesnī ca bija pilnī bā pilna), nebē dā jā m, jo ​ ​ darbinieki darī ja visu, lai pozitī vas emocijas gū tu virsroku.
Mē s dabū jā m 425. istabu zem jumta ar brī niš ķ ī gu skatu uz kalniem un jū ru (par to mē s nemaksā jā m). Kondicionieris, TV, fē ns un santehnika - viss kā rtī bā . Neremontē ts, bet neesam izvē lī gi, viss glī ti. Tī rī ts katru dienu. Seifs un Wi-Fi istabā tika nodroš inā ti bez maksas, lai gan tie bija deklarē ti tū risma operatora vietnē kā maksas pakalpojumi. Internets nav ā trs, bet ar to pietika, lai mē s varē tu sazinā ties ar mā ju.
Tagad par uzturu. Ja jū s sagaidā t lielu ē dienu izvē li, š ī nav jums ī stā vieta. Sā kumā , ieejot restorā nā , bijā m nedaudz pā rsteigti par mazo izvē li. Bet, š efpavā rs gatavo Ļ OTI GARŠ Ī GI! Nekad nav palicis izsalcis. Lai gan personā ls uzliek uz š ķ ī vjiem, tas nesabojā ja iespaidu par virtuvi. Visi ir ā rkā rtī gi pieklā jī gi, joko, smaida, dzē rieni tiek pasniegti pē c pirmā pieprasī juma. Dzimš anas dienā mums uzklā ja skaistu galdu, apsveica, nesa augļ us istabā . Tas bija prieks.
Pludmale. Atrodas ā rpus viesnī cas, 3-5 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir smilš u un oļ u. Draugi ū denī gā ja speciā los apavos, bez tā mū su ģ imene mierī gi varē ja iztikt. No jū ras paveras burvī gs skats uz kalniem. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un vieglā m uzkodā m. Bet cik mē s bijā m pā rsteigti, kad 4 * viesnī cā pludmalē personā ls pasniedza saldē jumu, turklā t diezgan garš ī gu!
Pa ceļ am uz pludmali ir tū risma aģ ents, saimniece Lena. No viņ as paņ ē ma ekskursiju pa Mira-Kekkovo, viss bija super un par cenu zemā ku par viesnī cas cenu. Viņ a strā dā ar sertificē tu tū risma aģ entū ru, tā pē c nebaidieties.
Rezumē jot, vē los pateikties Pine House Hotel personā lam par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар serhiy2
Izvē lē jā s, pamatojoties uz atsauksmē m. Izlī gums noritē ja labi. Lieliska virtuve, pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Wi-Fi vestibilā un istabā pieļ aujams lī dz 600 Mbps. Starp trū kumiem: apgrū tinā ta iekļ ū š ana jū rā - 3 metri sajaukti ar maziem un lieliem oļ iem, kā ja krī t cauri, mola vai pontona trū kums; no 21 lī dz 23 skaļ a mū zika vakara raidī jumā , bet 23-15 viss apstā jas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s, pamatojoties uz atsauksmē m. Izlī gums noritē ja labi. Lieliska virtuve, pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Wi-Fi vestibilā un istabā pieļ aujams lī dz 600 Mbps. Starp trū kumiem: apgrū tinā ta iekļ ū š ana jū rā - 3 metri sajaukti ar maziem un lieliem oļ iem, kā ja krī t cauri, mola vai pontona trū kums; no 21 lī dz 23 skaļ a mū zika vakara raidī jumā , bet 23-15 viss apstā jas
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uz viesnī cu principā komentā ru nav, bijā m ar bē rnu, klusi un mierī gi. Pakalpojums kopumā bija lielisks, ī paš i bē rnam. Mē s devā mies uz jū ru. Protams, animā cija mū s neinteresē ja, bet citi bē rni dejoja un viņ iem patika. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu principā komentā ru nav, bijā m ar bē rnu, klusi un mierī gi. Pakalpojums kopumā bija lielisks, ī paš i bē rnam. Mē s devā mies uz jū ru. Protams, animā cija mū s neinteresē ja, bet citi bē rni dejoja un viņ iem patika. Mums nepaveicā s, ka bija viļ ņ i. Ieieš ana jū rā bija sarež ģ ī ta. Transfē rs uz viesnī cu bija vienkā rš i š ausmī gs, lī dz mū su viesnī cai braucā m 3.5 stundas. Mū s izlaida gandrī z pē dē jie, ieradā mies 8, lai gan solī jā m 6 vakarā . Bē rnu ē dienkartes nav. Mums tika nodroš inā ta bē rnu gultiņ a.
аватар Svitlana53336
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā viss kā rtī bā , vidē ja viesnī ca, tuvu jū ra. Bē rnam patika svē tki. Lieliska apkalpoš ana viesnī cā , ē diens bija ļ oti labs. Ja viņ i veiktu remontu, tas nebū tu slikti, un numuru un paš u viesnī cu jau var atjauninā t. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss kā rtī bā , vidē ja viesnī ca, tuvu jū ra. Bē rnam patika svē tki. Lieliska apkalpoš ana viesnī cā , ē diens bija ļ oti labs. Ja viņ i veiktu remontu, tas nebū tu slikti, un numuru un paš u viesnī cu jau var atjauninā t. Apkalpoš ana numurā ir laba, iztī rī ta, ar š o viss ir kā rtī bā . Pludmale ī paš i neiepriecinā ja, bet tur bija bā rs, kas arī ir pluss. Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli jau ir mazliet veci. Patika teritorija, daudz zaļ umu, bruņ urupuč i, bē rns priecā jā s. Tieš i blakus viesnī cai ir iepirkš anā s iela.
аватар Gunyka00
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir naudas vē rta. Cena nav augsta, tā pē c negaidī ju neko ā rpus dabī gas, bet neko sliktu neteikš u. Apmetā s bez maksas istabiņ ā vienistabas vietā.3-vietī gā divistabā.4-vietī gā . Istabas visas labas ar balkoniem, tī ras. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir naudas vē rta. Cena nav augsta, tā pē c negaidī ju neko ā rpus dabī gas, bet neko sliktu neteikš u. Apmetā s bez maksas istabiņ ā vienistabas vietā.3-vietī gā divistabā.4-vietī gā . Istabas visas labas ar balkoniem, tī ras. Ē diens labs, bet ne eksotisks. Bā rā var dzert visu, diezgan normā lu alkoholu. Pietiekami daudz vietu visur un pludmalē un ē damistabā . Laba animā cija vakarā . Trauki visi tī ri, baseins tiek tī rī ts katru dienu. Wi-fi tvē ra gandrī z visur, bet istaba nebija laba. Viss ir bez maksas, pat alus pludmalē , lai gan rakstī ja, ka tikai grā dī gos dzē rienus. Apkalpoš ana ir lieliska. Pastaiga lī dz jū rai nav gara 4-5 minū tes. Blakus veikali un tirgus. Noteikti dodieties ekskursijā uz pamestu viesnī cu pats, tas ir 15 minū tes, un tas ir bez maksas.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca izvē lē jā s atsauksmes un atsauksmes ir labā kas par paš u viesnī cu. Reģ istrē š anā s nebija ilga, tač u tas ir saistī ts ar personī gajiem kontaktiem ar viesnī cu. Teritorija ir skaista, un tajā ir peldbaseins. Viesnī ca ir pelnī jusi savas 4 zvaigznes. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē jā s atsauksmes un atsauksmes ir labā kas par paš u viesnī cu. Reģ istrē š anā s nebija ilga, tač u tas ir saistī ts ar personī gajiem kontaktiem ar viesnī cu. Teritorija ir skaista, un tajā ir peldbaseins. Viesnī ca ir pelnī jusi savas 4 zvaigznes. Ē diens tur nav ī paš i labs. Internets bija normā ls. Animā cija nē , tikai bē rniem. Pludmale nav tā lu, 5 minū š u gā jiena attā lumā . Bet tas ir slikti aprī kots. Jū ra ir laba, bet pludmale nav ļ oti. Mē s noteikti vairs nelidosim uz š o viesnī cu.
аватар Irina575941
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Aģ entū ras menedž eris mums piedā vā ja vairā kus variantus, ņ emot vē rā mū su budž etu un datumus, starp tiem bija 3 zvaigž ņ u viesnī cas un š ī viesnī ca, kas ir 4*. Kaut kā bija bail braukt ar trī nī š iem, tā pē c apstā jā mies Pine House Hotel 4 *. … Tomēr ▾ Aģ entū ras menedž eris mums piedā vā ja vairā kus variantus, ņ emot vē rā mū su budž etu un datumus, starp tiem bija 3 zvaigž ņ u viesnī cas un š ī viesnī ca, kas ir 4*. Kaut kā bija bail braukt ar trī nī š iem, tā pē c apstā jā mies Pine House Hotel 4 *. Paskatī jos bildes, palasī ju atsauksmes, viss patika. Mū s iekā rtoja laicī gi, bet bija jā gaida 3 vai 4h. Vispirms mums iedeva istabu kaut kur bē niņ os, tur bija karsts, slikti, vispā r negribē jā m tur iet, tad iedeva. mums cita, normā la istabiņ a, ļ oti laba, ar skatu uz kalniem, dabū jā m visu. Ē diens normā ls, nav 20 variantu, no kuriem izvē lē ties, bet bija no kā izvē lē ties, brokastis standarta, saldā kas, sieri utt, kā parasti. Teritorija normā la, pa dienu varē ja atrasties pie baseina, bija ē na, pludmale liela, plata, laikam man nepietika sauļ oš anā s krē slu, bet pā ris reizes tā gadī jā s, tā pē c nebija. mani ļ oti netraucē . Aptieka bija pā ri ceļ am, 200 metrus no jū ras, bet tā kā nebija tieš as izejas uz jū ru, bija jā iet 400 metri, iespē jams, apiet citas viesnī cas. Teritoriā li mums viss atbilst. Ik pa laikam gā jiena attā lumā uzgā jā m augļ u tirdziņ us utt. . Gids bija uzmanī gs, jautā ja, kā iet, palī dzē ja, kā varē ja.
аватар medneta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2019.  gada maijā viņ a atpū tā s Camyuva ciematā , viesnī cā PINE HOISE. Viss bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Personā ls smaidī gs un pieklā jī gs. Numurs ir plaš s, tī rs, regulā ri mainī ta veļ a un dvieļ i. … Tomēr ▾ 2019.  gada maijā viņ a atpū tā s Camyuva ciematā , viesnī cā PINE HOISE. Viss bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Personā ls smaidī gs un pieklā jī gs. Numurs ir plaš s, tī rs, regulā ri mainī ta veļ a un dvieļ i. Tualete un duš as telpa plaš a (marmora apdare), milzī gi spoguļ i, fē ns, ziepes, tualetes papī rs. Istaba atradā s 2. stā vā ar skatu uz baseinu. Skaistums! Ē dinā š ana – viss iekļ auts. Daž ā di salā ti, pamatē dieni - 2-3 gaļ as veidi, gaļ ai katru dienu obligā ti jā bū t zivī m (ceptas siļ ķ es vai zivju kū kas, lasis, jū ras plaudis). Deserti - kū kas (7-8 veidi) - tas ir vakariņ ā m un atkal gaļ a un zivis. Dzē rieni - 4 veidu kafija, sulas - bez ierobež ojumiem. Bā rā (1. stā vā ) var paņ emt minerā lū deni, sulu, airā nu (viss bez ierobež ojumiem), pa dienu tiek dalī ts saldē jums pie baseina un pludmalē pie jū ras. Pludmale ir akmeņ aina (vajadzī gas č ī bas), ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu (bez maksas).
Katru vakaru kaut kā da izklaide (karaoke, konkursi), ļ oti patī kami animatori (Mustafa un Almaz), bet neuzbā zī gi, darbs ar atpū tniekiem arī pie baseina (kas grib). Mū zika tiek izslē gta pulksten 23.00. Bet tas nenozī mē , ka tas skan visas dienas garumā . Saziņ as valoda ir krievu, angļ u, turku. Ī paš i iesaku apmesties š ajā viesnī cā gados vecā kiem cilvē kiem, tač u tas nenozī mē , ka tur ir maz jaunieš u. Vienkā rš i viesnī ca, kas piemē rota visiem vecumiem! Paldies viesnī cas vadī bai par patī kamo uzturē š anos!
аватар o.kuzmenko0616
Es izvē lē jos viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m š ajā vietnē + ceļ ojumu aģ enta padomiem. Ievā kš anā s izdevā s ideā li. Man patika viesnī cas zona: diezgan plaš a un tī ra. Istaba ir tī ra un sakopta. Regulā ri mainī ta gulta un dvieļ i. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m š ajā vietnē + ceļ ojumu aģ enta padomiem. Ievā kš anā s izdevā s ideā li. Man patika viesnī cas zona: diezgan plaš a un tī ra. Istaba ir tī ra un sakopta. Regulā ri mainī ta gulta un dvieļ i. Ē diens izcils, nepalika izsalcis. Lī meņ a serviss. Nekā das nepilnī bas nemanī ju, bet diskotē ku manai gaumei ir maz.
аватар Anna462516
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmkā rt, mani interesē ja viesnī cas atraš anā s vieta un pozitī vas atsauksmes par to, pē c š iem kritē rijiem izvē lē jos atpū tas vietu. Viesnī cā ierados 10:00-10:30, bija jā gaida reģ istrē š anā s lī dz 14:00 un plus vē l bija risks, ka mani nereģ istrē s, jo, pē c viesnī cas teiktā , bija nav jā maksā par istabu. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, mani interesē ja viesnī cas atraš anā s vieta un pozitī vas atsauksmes par to, pē c š iem kritē rijiem izvē lē jos atpū tas vietu. Viesnī cā ierados 10:00-10:30, bija jā gaida reģ istrē š anā s lī dz 14:00 un plus vē l bija risks, ka mani nereģ istrē s, jo, pē c viesnī cas teiktā , bija nav jā maksā par istabu. Sazinā jos ar savu menedž eri no aģ entū ras, viņ a savukā rt sā ka izdomā t, kam zvanī t. Rezultā tā.14:00 man tikko pateica, ka maksā jums ir pagā jis un varat ievā kties. Viss nepiecieš amais istabā tika iztī rī ts. Uztura ziņ ā neteikš u, ka bija liela daž ā dī ba, bet bija ko ē st. Viss vienmē r bija svaigs, un patiesī bā bija izvē le it visā , izņ emot siltos ē dienus. Ja ņ em gaļ u, zivis, tad praktiski nekas vesels nebija, bet citā di visa pietika. Teritorija ir diezgan pieticī ga izmē ra, bet to kompensē ja skats uz kalniem, tas bija brī niš ķ ī gi. Viesnī cas personā ls absolū ti nav uzbā zī gs, netraucē ja atpū tai jū su priekā . Patiesī bā es daudz neizmantoju "viss iekļ auts" pakalpojumus, jo mani vairā k interesē ja viesnī cas atraš anā s vieta. Pludmale bija ļ oti tuvu, jā iet tikai pā ris minū tes, un jū s nenogursit un nepazudī sit. Izejot no viesnī cas, uzreiz pā ri ceļ am sā kā s veikalu, kafejnī cu aleja, ar to nebija nekā du problē mu. Ir daudz veikalu. Blakus pietura, bija iespē ja nokļ ū t Antā lijā , Kemerā . Izmantoju tū ri no tū roperatora Join up, ļ oti patika un arī tū res organizē š anas kvalitā te ir diezgan pieņ emama. Viesnī cā biju apmierinā ta ar visu, bija brī niš ķ ī gi, neuzbā zī gi. Nav slikta viesnī ca.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Igor.nsk
Atsauksmēs lasīju, ka netālu no viesnīcas ir ekoparks. Pastāsti man, kur viņš ir?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums Igor.nsk
Vai pašā viesnīcā ir animācija "Turku nakts" un diskotēka? Vai tā ir jauniešu viesnīca?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель открылся в 2008 году, последний ремонт проводился в 2012 году. Тихая спокойная атмосфера в отеле придется по душе любителям размеренного отдыха. Радушный персонал, разнообразное и вкусное питание. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталья, 8 км от г. Кемер, в п. Чамьюва.
Pludmales apraksts В 200 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа — 80 м. Бар на пляже: бесплатно (безалкогольные напитки).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 конференц-зал (80 чел.), 1 основной ресторан, 3 бара, 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Водная горка. Мини-клуб для детей от 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: 2 водные горки, пляжный волейбол, бoчче, дартс, водное поло, шахматы, библиотека, живая музыка бесплатно (в определенные дни). Водные виды спорта платно. В команде аниматоров 7 человек, есть русскоговорящие.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 120 номеров. Состоит из одного 4-этажного корпуса.

Istabās

Кондиционированные номера отеля Pine House оснащены мини-баром, спутниковым телевидением и собственной ванной комнатой с феном. Балкон имеется во всех номерах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Uzuncinar Mah. Turizm Cd. No:9, Camyuva, 07990, Kemer, Turkey
Tālruņi: (0242) 254 03 20
Tīmekļa vietne: Pine House by Werde Hotels
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.