Jautājums par viesnīca Pine House by Werde Hotels 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Vai viesnīcā ir daudz krievvalodīgo atpūtnieku un darbinieki reģistratūrā un citur viesnīcā runā krieviski? Vai dienas laikā ir bērnu animācija?
Vai viesnīcā ir daudz krievvalodīgo atpūtnieku un darbinieki reģistratūrā un citur viesnīcā runā krieviski? Vai dienas laikā ir bērnu animācija?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-12-065 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар lazy_person
Kamjuvā, Kemerā ir daudz krievu... nepazudīsi.
аватар Olgaolga153
Kemerā vispār ir grūti atrast viesnīcu bez krieviski runājoša personāla. Atpūtnieku kontingents, galvenokārt bijušās Padomju Savienības iedzīvotāji. Nav brīnums, ka Kemeru sauc par "krievu vasarnīcu".
Teritorijā ir divi nelieli ūdens slidkalniņi. Ja bērns ir liels, tas nebūs interesanti. Ir bērnu animācija (bet ne super, viesnīca joprojām ir pieticīga četrinieks) un bērnu istaba, kas atvērta pa stundām, mini diskotēka vakarā. Līdz sezonas beigām animācija tiek pakāpeniski pārtraukta.
аватар musja7
Kemers ir viena liela Krima :). Un Pine House Hotel 4 * - 90% iekšzemes kontingents ar krieviski runājošu personālu. Bērnu animācija ar izklaidi - no 20 līdz 22. Tērauda laikā (pēc pulksteņa) ir atvērta tikai bērnu istaba
аватар kemerphoto.ru
Camyuva visās viesnīcās ir krieviski runājošs personāls, īpaši reģistratūrā. Un atpūtnieki ir krievi un eiropieši, bieži vien no Latvijas un Igaunijas, kuri arī bieži runā krieviski. Starp citu, Camyuva ir liels rotaļu laukums, ja ejat pa promenādi
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pine House by Werde Hotels 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl