Paloma Foresta 5*– Atsauksmes

42
Novērtējums 8.210
№25 viesnīcas reitingā Kemera
8.8 Numurs
8.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.8 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Paloma Foresta Resort ir grezna viesnīca ar lielu zaļo zonu. Atrodas pludmalē Beldibi ciematā. Viesnīcu ieskauj smaržīgs skujkoku mežs. Uzcelta 1989. gadā, pēdējā pilnīgā renovācija veikta 2015. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem un jautrām brīvdienām draugu lokā.Vairāk →
аватар mdudinskaya
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies uz Jauno gadu - no 30. decembra. 23 lī dz 02.01. 24. Viesnī ca atstā ja vislabā kos iespaidus. Mē s ieradā mies nedaudz agrā k. Mē s uzreiz iekā rtojā mies. Standarta numurs 265 jū ras pusē . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies uz Jauno gadu - no 30. decembra. 23 lī dz 02.01. 24. Viesnī ca atstā ja vislabā kos iespaidus.
Mē s ieradā mies nedaudz agrā k. Mē s uzreiz iekā rtojā mies. Standarta numurs 265 jū ras pusē . No otrā stā va nevar redzē t jū ru, bet koku vainagi ir ļ oti skaisti. Istaba liela. Daudz lielā kas par parastajiem standarta. Vispirms ir ieejas halle ar dī vā nu un televizoru, bet pā ri koridoram ir guļ amistaba. Mū su istabai bija liela terase ar diviem sauļ oš anā s krē sliem. Par istabu neko papildus nemaksā jā m. Mē s gribē jā m dā mas, bet viņ as visas jau bija aizņ emtas, tā pē c iedeva mums š o numuru. Patiesī bā mums nav vajadzī gas mā tī tes. Mē s esam trī s - divi pieauguš ie un 3 gadus vecs bē rns. Istabā ir viss nepiecieš amais. Viss ir tī rs. Lasī ju, ka istabas ir slikti uzkoptas un dvieļ i/gultas veļ a saplē sta. Nē , mums viss bija lieliski. Kopumā ir grū ti slikti iztī rī t istabu, jo lielā kā daļ a mē beļ u tur karā jas (naktsgaldiņ i, galdi).
Numuros ir Wi-Fi marš rutē tā js, tā pē c internets visā viesnī cā ir lielisks (ī paš i svarī gi tiem, kas strā dā attā linā ti).
Restorā ns. Š ajā laikā bija atvē rts galvenais restorā ns, vestibila bā rs un pludmales bā rs. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Vairā ku veidu zivis, vē ž i, mī dijas. Trauki katrai gaumei. Mē s nemē ģ inā jā m alkoholu. Kafija ir garš ī ga. Viesmī ļ i apkalpoja ā tri.
Teritorija. Atseviš ķ a tē ma. Viesnī ca pilnī bā atbilst savam nosaukumam - mež s, mež s. Atrodas priež u kokā . Patī kams svaigs gaiss, skaisti, putni dzied. Teritorija ir milzī ga un ļ oti labi kopta. Sauļ oš anā s krē sli ir pieejami gan pludmalē , gan zā lienā . Pā vs iespaidī gi pastaigā jas pa apkā rtni. Domā ju, ka sezonas laikā priež u skuju dē ļ te nebū s karsti.
Atpū ta. Man ļ oti patika spa zona. Peldbaseins, hammam, sauna. Bija fitnesa nodarbī bas (joga, pilates... ). Man patika bē rniem - bē rnu zona un atseviš ķ a pusaudž u zona. Vestibilā skanē ja dzī vā mū zika.
Kopumā : es pieš ķ iru viesnī cai stabilu 10.
Mums nebija par ko sū dzē ties. Ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Skaisti, tī ri, omulī gi, kopti. Gribam nā kt atkal, jau sezonā
аватар michailskogorev
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Paloma Foresta viesnī cā palikā m no 23.08. 23 lī dz 06.09. 23. Ir ar ko salī dzinā t. Var iet, teritorija super, ē diens istabā , animā cija arī . Pā ris reizes bijā m uz Antā liju vakariņ ā s, bijā m 7 Makhmet restorā nā , bija ļ oti labi, otrais restorā ns saucas arma, tas atrodas vecpilsē tā , ja dodaties uz turieni, labā k atbraukt mazliet agrā k un pastaigā ties pa pilsē tu, var ietaupī t laiku un naudu, skats no restorā na ir burvī gs, ē diens arī , bet ja esat gardē ž i tad 7 Mahmed. … Tomēr ▾ Paloma Foresta viesnī cā palikā m no 23.08. 23 lī dz 06.09. 23. Ir ar ko salī dzinā t. Var iet, teritorija super, ē diens istabā , animā cija arī . Pā ris reizes bijā m uz Antā liju vakariņ ā s, bijā m 7 Makhmet restorā nā , bija ļ oti labi, otrais restorā ns saucas arma, tas atrodas vecpilsē tā , ja dodaties uz turieni, labā k atbraukt mazliet agrā k un pastaigā ties pa pilsē tu, var ietaupī t laiku un naudu, skats no restorā na ir burvī gs, ē diens arī , bet ja esat gardē ž i tad 7 Mahmed.
Atradā m krieviski runā još u š oferi, cenas super, var satikt, aizvest un paņ emt, bet labā k iziet no viesnī cas, ir lē tā k, +905457420076 sauc Rustam, viņ š ir no Kazahstā nas, ļ oti iesaku . Viesnī cā ir diezgan laba pirts par brī vu, ir maksas pirts un masā ž a, var arī izmē ģ inā t. Ir neliels trū kums, š ī ir ieeja jū rā , ir daž i akmeņ i, lieliskas č ī bas, ir ieeja no mola. Pludmalē ir daudz vietas, kur paslē pties no saules, kā arī zā lienā.
Pieklā jī gs personā ls, laba uzkopš ana, telpas nav jaunas, bet lielas un ē rtas.
Jū s varat iet.
аватар dentaleks
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca neatbilst 5 zvaigznē m! Un nav tā s naudas vē rts, ko par to samaksā jā m. Dvieļ i ir netī ri noplucis. Telpas ir iztī rī tas slikti, nemaz nav manā ms, ka istabene ienā ca, padomi nepalī dz. Gulta tī ra, mainī ta pē c istabenes lū guma, ja nav pā rā k slinka. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst 5 zvaigznē m! Un nav tā s naudas vē rts, ko par to samaksā jā m. Dvieļ i ir netī ri noplucis. Telpas ir iztī rī tas slikti, nemaz nav manā ms, ka istabene ienā ca, padomi nepalī dz. Gulta tī ra, mainī ta pē c istabenes lū guma, ja nav pā rā k slinka. Bā rs netiek papildinā ts.
Iet uz restorā nu ir pilnī ga miskaste! Milzī gas rindas pē c ē diena, jā lū dz ī stais ē diens, jā prasa vē l kā ds kumoss, vē l viens. Mē s atpū š amies ar bē rnu un man ir jā ņ em ē diens sev, mazulim un meitai un katru reizi jā prasa! Augļ i dos jums tos, kas ir zaļ ā ki, un jums ir jā mē ģ ina ubagot gatavu. Pā rē jā laikā.2 reizes brokastī s piedā vā ja ieliet kafiju un katru reizi man ir jā ņ em bē rns rokā s un jā dodas meklē t tē ju, ū deni vai ko citu, un š ī atkal ir kā rta!
Viesmī ļ iem nav laika notī rī t galdus, jū s klejojat apkā rt, meklē jot vietu, kur apsē sties, tad meklē jat kā du, kas jums iedotu sadzī ves tehniku, glā zi, ū deni, un tā tad pastā vī ga meklē š ana atpū tas vietā ! Bezjē dzī gi sazinā ties ar Reģ istratū ru, pat pē c atgā dinā jumiem netika izpildī ts neviens pieprasī jums! Rinda ir arī pie pludmales bā ra. Un tā pē c personā ls ir draudzī gs, smaidī gs, ļ oti cenš as. Bet zaļ ā s tē jas vietā var dabū t melnu vai pat kafiju. Kokteiļ i ir ļ oti dī vaini, ne vienmē r dzerami. Kā dam nolū kam makaronus pievieno rī siem, nevarē ju izdomā t. Tiem, kas neē d lipekli, tas ir nopietni.
Varbū t kā dam patī k š ā das brī vdienas. Tā ir tikai mana pieredze un mans viedoklis.
аватар Stasey
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauno gadu un Ziemassvē tkus svinē jā m viesnī cā . Man viss patika. Viesnī cā ieradā mies 10:00 no rī ta. Mū s uzreiz iesē dinā ja galvenajā ē kā . Ē diens ļ oti garš ī gs un visi produkti svaigi. Jums nav laika nolikt uz galda netī ru š ķ ī vi, jo tas tiek nekavē joties noņ emts. … Tomēr ▾ Jauno gadu un Ziemassvē tkus svinē jā m viesnī cā . Man viss patika. Viesnī cā ieradā mies 10:00 no rī ta. Mū s uzreiz iesē dinā ja galvenajā ē kā . Ē diens ļ oti garš ī gs un visi produkti svaigi. Jums nav laika nolikt uz galda netī ru š ķ ī vi, jo tas tiek nekavē joties noņ emts. Viesmī ļ i un bā rmeņ i ir draudzī gi un orientē ti uz klientu. Vispā r, atrodoties viesnī cā , š ķ iet, ka visi ar tevi ir ļ oti apmierinā ti. Ī paš s paldies par to.
Viesnī cai ir liela un skaista, zaļ a zona. Ir kaķ u mā ja un dzī vo arī truš i. Labs istabu skaits. No galvenā s ē kas istabā m paveras skaists skats uz kalnu. Dzī vā mū zika tiek atskaņ ota vairā kas reizes nedē ļ ā vakaros. Lielā kā daļ a viesu ir ā rzemnieki. Personā ls labi runā angļ u valodā un nedaudz krievu valodā . Uzkopš anas kvalitā te un apkalpoš ana numurā atstā j daudz vē lamo, periodiski jums par sevi jā atgā dina. Ir arī citi komentā ri, bet uz kopē jā fona tie ir sī kumi.
Ī paš u paldies gribu teikt viesmī lei no galvenā restorā na Cengiz un viesmī lei no bā ra Ikre.
Viesnī cā paliekam otro reizi un noteikti atgriezī simies.
Paldies par silto un viesmī lī go uzņ emš anu.
? ok te? ekkur ve gor? ? mek uzere!
аватар Kusia19932008
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi š o viesnī cu apmeklē jā m 2017. gadā , mums tajā viss patika, tā pē c 2018. gadā nolē mā m š eit atgriezties vē lreiz. Izlī gums bija ā trs. Mē s rezervē jā m standarta numurus, bet mums iedeva Junior (Superior) numurus. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š o viesnī cu apmeklē jā m 2017. gadā , mums tajā viss patika, tā pē c 2018. gadā nolē mā m š eit atgriezties vē lreiz.
Izlī gums bija ā trs. Mē s rezervē jā m standarta numurus, bet mums iedeva Junior (Superior) numurus.
Viesnī cas zona ir grezna. Visur priedes, palmas, augļ u koki.
Ē diens ir daudzveidī gs: vairā ku veidu gaļ a, zivis, jū ras veltes. Mē s noteikti nebijā m izsalkuš i)
Vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jums nav jā skrien pie tiem pulksten 7 no rī ta.
Š ogad bez animā cijas. Pagā juš ajā gadā viņ a bija daudz labā ka.
Divas reizes dienā augļ i (arbū zs, melone, vī nogas) tiek vesti uz baseinu un pludmali.
Baseini ir tī ri, bez pelē juma.
Personā ls pieklā jī gs, smaidī gs.
Tieš i š ī viesnī ca kļ uva par mū su. Tajā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Es ceru, ka mē s š eit atgriezī simies vē l daudzas reizes!!! ! ! ! ! ! ! !
аватар Juip
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Turcija, kas vī lusies. Sen nebiju rakstī jis atsauksmi. Domā ja, ka visi visu zina. Kā pē c atkā rtot. Tā pē c es devos uz Turciju un nevarē ju pretoties. Varbū t kā ds noderē s un apstā sies no vilš anā s. Katrs pats izvē las savu ceļ u. … Tomēr ▾ Turcija, kas vī lusies.
Sen nebiju rakstī jis atsauksmi. Domā ja, ka visi visu zina. Kā pē c atkā rtot.
Tā pē c es devos uz Turciju un nevarē ju pretoties. Varbū t kā ds noderē s un apstā sies no vilš anā s.
Katrs pats izvē las savu ceļ u.
Atpū tos Turcijā no 30.06. 18 lī dz 07.10. 18 Paloma Foresta Resort & Spa 5 * viesnī cā . Un pirmo reizi nopriecā jos, ka atpū ta bija 10 un ne vairā k kā dienas.
Kā rtī bā .
Lidojums ar brī niš ķ ī gu aviokompā niju Royal Flight no Coral. Tas ir kaut kas. Es nerunā š u par pā rtiku. Katram savs. Bet viņ i dzē ra vienu reizi 5.5 stundu lidojumā . Mazliet. Nav ū dens vai sulas. Oficiā lā personā la versija. Gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Sē dē ju pirmajā rindā un caur aizkaru redzē ju, kā stjuarts pusceļ ā atvē ra ū dens pudeles un sulas maisiņ us un ielē ja tos tualetē . PILNĪ GS. Neticu. BET TĀ IR. Kā pē c man nav jautā jums. Varbū t vienkā rš i nevē las strā dā t.
Ieraš anā s viesnī cā.14:00. Lī dz 16-00 viņ us baroja ar solī jumu pē c 10 minū tē m iekā rtoties istabā . Mē s iekā rtojā mies pē c 3 stundā m. Man nav pretenziju pret telpas gatavī bu. KĀ PĒ C MELOT? Es š ajā laikā darī tu kaut ko noderī gā ku par sē dē š anu zā lē . Vispā r man pirmais iespaids bija tā ds, ka viesnī cā neesam gaidī ti. Sanā ca - labi. Atnesa naudu - labi. Noliec savu somu tuvā k mums. Un ej prom no š ejienes. Domā ju, ka kļ ū dī jos. Izrā dī jā s, ka viņ am bija taisnī ba.
Skaitļ u fonds. Ļ oti labi. Plaš i numuri. Ne gluž i vecas mē beles. Labi pasteļ i. Peldmē teļ i č ī bas. Santehnika ir kā rtī bā . Tiesa, kanalizā cija darbojas ļ oti slikti. Remonta pieprasī jumi bija nesekmī gi. Aukstam un karstajam ū denim ir sava dzī ve. Ir auksts, ir ļ oti karsts.
Apkalpoš ana numurā . Istabu uzkopš ana par divnieku. Zem gultā m, koferis, č ī bas un citas lietas netiek tī rī tas un mazgā tas. Spoguļ us neslauka. Protams var palū gt, lai tajos nespļ auju - tikai tie nav noslaucī ti pirms manis. Toaletes papī rs. Vai nu nē , vai arī viņ i aizmirsa to ievietot. Kā paveicā s ar dvieļ iem. Iesaku pā rbaudī t pirms doš anā s duš ā . Lai vē lā k neskraidī tu kails pa istabu un nelū gtu palī dzī bu. Tiesa, pē c zvana ā tri atnes. Kā pē c ne uzreiz likt - jautā jums. Mini bā ru var papildinā t vai nē . Viņ š mū s principā nesatrauca – bet fakts ir fakts. Nevaru pateikt, vai mainī ta gultasveļ a. Es nepamanī ju š o faktu. Vai nu jā vai nē . Bet gulta tiek saklā ta pacieš ami katru dienu. Istabene var pateikt savu PHI. Tī rī š anas vietā viņ a paslidinā s kartiņ u, ar kuru nevarē ja iekļ ū t istabā . Tas nav noņ emts. Tiesa, kurš viņ ai to liedzis, netika precizē ts.
Es neapspriež u viesnī cu ceļ vež us un ekskursijas. Katrs dzī vo kā grib. Vienam patī k-otram nē .
Pludmale. Diezgan labi. Smiltis. Jū ra. Pantone.
Sauļ oš anā s krē sli. Nu mē s te esam vainī gi. KĀ PĒ C Ņ EMT TOS 5:00? KĀ PĒ C VĒ ST TOS UZ PANTONE, PLUDMA, ZEM PALMĀ M, PIE BASEINA UN BĀ RA VIENLAIGĀ ? Divi cilvē ki aizņ em 10 sauļ oš anā s krē slus. KĀ PĒ C? Laikam citiem nepietiek. Vai arī es kaut ko nezinu. Daž i ņ em no vakara. Par laimi neviens tam neseko. VISPĀ RĒ JĀ PATIESĪ BA Š EIT VISPĀ RĒ JĀ KĀ RTĪ BĀ NEKĀ DĀ KURĀ NETIEK SEKOTA. Intereses labad uz pludmali var nā kt pulksten 2 naktī - puse no sauļ oš anā s krē sliem ir aizņ emta!
Bā ri. Š eit viss ir slikti. Ja pasū tī jā t kaut ko (kafiju) un viņ i jums atnesa pē c 30 minū tē m - priecā jieties. Š odien tev ir paveicies. ULTRA viesnī cas koncepcija. Iekļ auti importē tie dzē rieni. Tiesa, ja var dabū t tos parā dī t un iedot. Ne visiem tas izdodas. Dzert vietē jo. KĀ PĒ C TAD ULTRA UN IMPORTA SOLUMS. Apkalpoš ana jebkurā bā rā ir problē ma. Jū s vienkā rš i traucē jat viņ iem dzī vot. Slinks. JA KĀ DS GRIB MAN IESMĒ T AR AKMENI - TE NELIET UN TRAUCAS. Man tevi jā satrauc – es nedzeru. Nav spē kā diž oties - veselī ba neļ auj. BET ZKĀ RĒ TĪ BA PALIEK. JOKS.
Mana sieva pasū tī ja kafiju man un sev. Nav atseviš ķ s gadī jums un ne vienā bā rā . Viņ i to pagatavoja un atveda 45 minū tē s - kad pacietī ba beidzā s un viņ iem bija jā iedod viņ iem ī stā lyula-duley porcija. NEGRĒ DOJU SKANDĀ LU. Atkal jau laikus brī dinu labvē lī gos. Tikai tad, kad viņ i to smagi sit.
Vispā r jau viesnī cas koncepcija - neviens ne par ko neatbild un neko neseko. Neviens tevi š eit neaicinā ja. Nā ciet kuplā skaitā un tomē r kaut ko gribat. Saki paldies, ka ielaidā m lī dz jū rai un istabā s. Rupji protams. Bet Turcija mū s nav palaidusi garā m 2 gadus. Gluž i pretē ji, viņ a bija apmulsusi.
Teritorija. Liels. Zaļ š . Kopts. Gribē tos vairā k laternu un soliņ us. Sē di ē nā . Vakarā atpū tieties. Tas nav. Kopumā teritorija ir sakopta un plaš a. Nu, soliņ i. . . Par ko es runā ju?
Ē damistaba. Tā ir ē dnī ca, nevis restorā ns.
Es nerunā š u par pā rtiku. Cik cilvē ku - tik viedokļ u. Manuprā t, nav ļ oti slikti. Viens mī nuss. Ļ oti cieš a sadale. Nav iespē jams nespiest. Un ļ oti labs tī ru š ķ ī vju izkā rtojums. Apakš ā . Starp kā jā m. Ir nereā li paņ emt tī ru š ķ ī vi un neiekā pt š ortos (jokoju), bet neatkarī gi no tā , vai tas ir tī rs vai nē , iesaku to pā rbaudī t bez jokiem. Š ķ ī vji un cita mazgā š ana ir ļ oti pretī ga.
UN Ī PAŠ A KLIMINĀ CIJA. IZLIEŠ ANA,
Autobuss atnā ca 30 minū tes ā trā k - laime un pluss. Mī nuss tā lā k. 40 minū tes meklē jā m viesnī cu (gids un š oferis). Braucā m pa apļ iem. Jautā ja garā mgā jē ji. Navigators iekļ auts. Viņ i piesauca To Kungu. ATRAST. Paldies.
Uzkodai. MĒ S VIESNĪ CĀ ESAM NOMAINĀ JUŠ U VIENU NO DIVĀ M č emodā niem. BEZ mū su lī dzdalī bas. Droš i vien iepakojot lentē . Ā rē ji un pē c svara mā rrutki atš ķ irt. Iepakots pē c labā kā s sirdsapziņ as. Nav sū dzī bu. Uz iepakojumu. Tiesa, un koferi saņ ē mā m no kā da angļ a. Tas viņ am ir aizskaroš ā k - viņ š vispā r neko nesaņ ē ma. Mū su otrais ir izpakots viesnī cas pieliekamajā . Lī dz š odienai. Viesnī ca izliekas, ka atrisina problē mu. Slikti anglim. Nu, kā ar mums? Un kas mē s esam? Izvade. Vienmē r pā rbaudiet visus. Nevienam nevar uzticē ties. Č emodā ns uz 5 minū tē m pazuda no mana redzes lauka. Kā izrā dī jā s - daudz ilgā k. Tas ir mē rī ts dienā m ilgi. Es sā ku paš ā sā kumā . Viesnī cā ir pilnī gs haoss. Neviens neko negrib. Tū risti tur nav gaidī ti.
Secinā jumi. Viesnī ca neatbilst savai kategorijai. Pakalpojumu kvalitā te Turcijā ir kritusies. Neredzu jē gu tur iet. Es vairs neieš u. Pasaulē ir tik daudz skaistu un labu lietu. Kā pē c brī vprā tī gi, par savu naudu sarež ģ ī t savu dzī vi?
Ja jums nepatī k tas, ko rakstā t, tas ir atkarī gs no jums. Man ir savs viedoklis - tev savs. Ikvienam ir tiesī bas uz to.
Mē ģ inā ja bū t godī gs. Iepriekš brī dinā ts ir forearmed. Protams, jū s varat to visu ignorē t. ES NEVARU.
аватар sid.v
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Komentā rus rakstu reti, bet detalizē ti. Turcijā jau 5. reizi ir ar ko salī dzinā t (vienmē r atpū tā mies tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s). Bijā m ģ imene (divi pieauguš ie un meita 1.9 gadi). No lidostas braucā m 1.2h. Viesnī cā ieradā mies 7:30. … Tomēr ▾ Komentā rus rakstu reti, bet detalizē ti.
Turcijā jau 5. reizi ir ar ko salī dzinā t (vienmē r atpū tā mies tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s). Bijā m ģ imene (divi pieauguš ie un meita 1.9 gadi). No lidostas braucā m 1.2h. Viesnī cā ieradā mies 7:30. Reģ istratū rā viņ i piedā vā ja doties uz restorā nu un ap 9:00 atkal viņ iem. Pā rsteidzoš ā kā rtā.9:15 mums iedeva istabiņ as atslē gas (5. stā vs galvenajā ē kā ).
Tā tad sī kā k.
Reģ istrē š anā s: Uzskatu to par ļ oti cienī gu, ņ emot vē rā , ka vē l nekad neesam tik agri iekā rtojuš ies. Un ar mazu bē rnu tas ir svarī gi.
Izbraukš ana: Mū s brī dinā ja dienu iepriekš par autobusa pienā kš anas laiku un piedā vā ja kofera ietī š anas pakalpojumu ($10). Pē c izrakstī š anā s mē s nodevā m atslē gu kartes, un viņ i mums novē lē ja labu ceļ u. Istaba netika pā rbaudī ta, viss aizņ ē ma 1 min.
Istaba: Kuponā bija norā dī ts Land view numurs, tas ir, viņ i nepirka ar skatu uz jū ru. Mums iedeva istabiņ u ar skatu gan uz jū ru, gan uz kalniem. Numurs ar divā m diezgan lielā m gultā m un dī vā nu.
Kopumā , ja jū s neatrodat vainas sī kumiem (un tie ir visur), istaba ir laba un plaš a. Ir seifs, tē jkanna, tē ja un kafija, minibā rs tika papildinā ts gandrī z katru dienu (ū dens, alus, pepsi un limonā de). Vannas istaba ir plaš a. Mums bija kā di 5-6 dvieļ i. Ir arī komplekts: š ampū ns, ķ ermeņ a ž eleja un balzami matiem un ķ ermenim. Papildinā ts katru dienu pē c vajadzī bas.
Gaisa kondicionieris strā dā labi.
Vienī gais mī nuss ir skaņ as izolā cija. Caur sienā m kaimiņ us nedzirdē jā m, bet skaņ as no gaiteņ a ir skaidri dzirdamas. Nu, daž reiz diskotē ka no tuvē jā s viesnī cas.
Tī rī š ana: uzliku 5 balles! Pirmkā rt, viņ i to iztī rī ja, kad mē s to nebijā m (lai gan mē s nepiekā rtā m zī mi). Otrkā rt, tī rī š ana ne tikai pā rklā ja gultu, bet arī normā lu tī rī š anu un smiltis no grī das un putekļ iem. Dvieļ i vienmē r ir svaigi (varbū t ne vienmē r ideā li jauni, bet tī ri).
Es atstā ju dzeramnaudu tikai izrakstī š anā s laikā , tā pē c viņ i noteikti to netī rī ja par dzeramnaudu.
Restorā ns: zā le liela un vieta vienmē r bija vismaz 40% brī va, ē dienu izvē le pietiekama, bet ne super liela. Gaļ a tradicionā li ir teļ a-liellopa gaļ a, vistas gaļ a, bija arī vai nu pī le, vai jauns tī tars. Man patī k gaļ a, un izvē le man ir piemē rota. Sieva dod priekš roku zivī m un bija ne mazā k kā.4 zivju veidi, kopumā arī viņ a ir apmierinā ta ar izvē li. Gan gaļ a, gan zivis bija gan ceptas, gan sautē tas, ar un bez dā rzeņ iem. Salā ti ir visur. Pietiek ar zaļ umiem. Sieri ir laba izvē le, iespē jams, vismaz 10, un tie ir parakstī ti (govs, aita). Es teiktu, ka garnē jums vienmuļ š , agrā k bija labā ks. Augļ i un saldumi droš i vien ir tā di paš i kā visur citur, un galvenais, ka nav tā du ā rprā tu kā “Nevar izņ emt, un pat ar traukiem”, ņ em cik gribi un jebkurā ē dienā . Visi ē dieni ir skaisti dekorē ti un uz tiem ir izkā rtnes turku valodā . un angļ u valodā . Siltā s maltī tes ir uz el. vienmē r silts. Jū s varat pasū tī t bē rnu ē dienkarti, bet mē s par to uzzinā jā m pirms doš anā s ceļ ā . Lai gan graudaugu izvē le bē rniem nebija slikta.
Man ļ oti patika vairā ku veidu medus brokastī s un medus ķ emmes. Uz ielas bija grils, kur cepa kaut ko lī dzī gu lulakebabu, teļ a gaļ u, vistu, dā rzeņ us.
Nedē ļ as laikā , kad bijā m restorā nā , pavadī jā m "augļ u dienu" un "jū ras velš u dienu".
Izvē le bija š ika un viss ir ļ oti skaisti noformē ts (foto pievienots). No jū ras veltē m bija lielas garneles, salā tu garneles, astoņ kā ji, kalmā ri, mī dijas, sarkanā s zivis un tas viss daž ā dos gatavoš anas variantos un galvenais neierobež otā daudzumā . Respektī vi, nekas nebija sagrā bts. Nobildē ju pē c 40-50 minū tē m, kad izgā jā m no restorā na un viss.
Grila restorā ns pie baseiniem: neko nevaru pateikt, mē s tur neē dā m. No tā paveras skaists skats uz zā lienu un pludmali.
Bā rs (pretī galvenajam restorā nam): milzī ga bā ra lete, daudzi dī vā ni un atzveltnes krē sli daž ā dā s versijā s, eleganta gandrī z jebkura alkohola izvē le. Bet pats galvenais, lai viesmī ļ i visu atnes un diezgan ā tri.
Nav nepiecieš ams stā vē t pie letes.
Pludmales bā rs: kas jums nepiecieš ams pludmalē ? Alus, vai kokteilis un kaut kas koš ļ ā jams. Munks bija pica, hamburgeri, č ī zburgeri, nu, alkohols katrai gaumei.
Teritorija: diezgan liela, bet apmē ram treš daļ u aizņ em villas. Ļ oti labi kopta teritorija un ļ oti tī ra. Daudz skuju koku. Viesnī ca ir kā mež ā . Patika sauļ oš anā s krē sli milzī gajā zā lienā aiz pludmales. Ir visi sporta laukumi.
Pludmale: vairā k nekā pietiekami, lai atrastu vietu, pat ja cilvē ki dala č etrus sauļ oš anā s krē slus (divi ē nā un divi saulē ). Pludmale ir smilš aina, arī ieeja jū rā ir smilš aina. Vietā m ir akmeņ i ū denī , bet ne daudz un 1.5 m dziļ umā. Pludmale sadalī ta divā s daļ ā s. Kreisajā pusē ir sauļ oš anā s krē sli zem nojumē m, centrā ir bā rs, labajā pusē ir lapene ar sauļ oš anā s krē sliem par papildus samaksu. maksa, ja gribi klusē t. Uz mola ir arī sauļ oš anā s krē sli, ja kā ds vē las uzreiz no sauļ oš anā s krē sla ienirt jū rā.
Un pludmalē un pie katra baseina vienmē r ir glā bē js, kurš patieš ā m skatā s un neguļ . Pludmale tiek regulā ri tī rī ta (izved atkritumus, noslauka galdus, no sauļ oš anā s krē sliem nokrata smiltis. ) Bet ir cū ku cilvē ki, kuri izmet izsmē ķ us smiltī s, tā pē c to varē ja redzē t, lai gan ne biež i.
Jū ra: kaut kur t 25C, man super karsts! Sievai un bē rnam nedaudz forš i. Ū dens ir tī rs un caurspī dī gs.
Baseini: baseini 4 atvē rti un 1 slē gts. Bē rniem ir "brokbaseins", dziļ ums 50cm, galvenais ar bā ru centrā (ļ oti ē rti) un dziļ ums 1.4m, mazais ar trim slidkalniņ iem (bē rniem), dziļ ums 1m un relaksā cijas baseins, kur bē rniem nav atļ auts 1.4m. (tur parasti gulē ja veci farts-ā rzemnieki). Ir ē rti, ka bradā jamais baseins atrodas netā lu no galvenā baseina. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu (ne vienmē r pirmajā rindā , bet tas nav svarī gi). Galvenajā baseinā ir pietiekami daudz vietas ū denspolo spē lē š anai un citiem atpū tniekiem.
Kopumā viesnī cā viss ir pā rdomā ts, lai nebū tu drū zmē š anā s vienuviet.
Animā cija: Man tā likā s diezgan vā ja. Animatoru ir daudz, tač u visi ir ļ oti jauni un izskatā s kā nepieredzē juš i. Vakara š ovu programmas vairā k paredzē tas bē rniem. Bijā m vienā akrobā tu š ovā , mums arī ļ oti patika. Diskotē kas neskatī jos, jo 22:00 bē rnam noliek klausuli. Lai gan pludmalē pie bā ra ir skatuve un deju grī da, un es redzē ju dī dž eju ar aprī kojumu. Viņ i droš i vien iet uz turieni. Atraš anā s vieta ir vē sa un tā lu no viesnī cas.
Serviss: Tas ir galvenais š ajā viesnī cā , ko lī dz š im Turcijā neesmu redzē jis š ā dā statusā . Katrs darbinieks, vai tas bū tu viesmī lis, pavā rs restorā nā vai apkopē ja, vienmē r ir pieklā jī gs, sveicina un smaida. Tas ir mega jauki. Tā lā k: galvenajā restorā nā visus dzē rienus atnes viesmī ļ i. Treš ajā dienā , kad nā cā m uz restorā nu, mū s ielē ja mū su iecienī tā kos dzē rienus, nenorā dot, ko mē s vē lamies : ) un nolika bē rnu sē deklī ti manai meitai. Ī paš i gribu uzslavē t oficianti ARZU! Dvē seles cilvē ks! Vienmē r pasniegta ar smaidu no sirds un visaugstā kajā lī menī!
Secinā jums: viesnī ca ar pienā cī gu apkalpoš anu, kurā vē laties atgriezties, jo esat pā rliecinā ts par kvalitatī vu atpū tu.
Par cilvē kiem, kas raksta sliktus komentā rus, teikš u, ka "neapmierinā ts" ir diagnoze, ar kuru vienmē r un visur ir grū ti dzī vot.
Priecī gus svē tkus visiem!
аватар Fom2012ok
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena klā tesoš ajiem. 2017. gada septembrī bija trī s pieauguš ie. Nolē mā m braukt otrreiz, 2016. gadā arī bijā m š eit, septembrī . Palomu izvē lē jā mies otro reizi ne tikai tā pē c, ka mums 16 gados patika, bet arī daž u citu detaļ u dē ļ . … Tomēr ▾ Laba diena klā tesoš ajiem.
2017. gada septembrī bija trī s pieauguš ie. Nolē mā m braukt otrreiz, 2016. gadā arī bijā m š eit, septembrī . Palomu izvē lē jā mies otro reizi ne tikai tā pē c, ka mums 16 gados patika, bet arī daž u citu detaļ u dē ļ .
Ieraš anā s un izbraukš ana – viss kā rtī bā . Laicī gi un bez nerviem. Tū risma kompā nija Odeon.
Norē ķ ins. Viņ i mainī ja numuru. Pirmajā variantā bija logi uz melnā m sienā m ar banā na lapu metru attā lumā no skata gan uz balkona, gan citā telpā . Cietuma sajū ta, par kuru uzreiz tika paziņ ots reģ istratū rā un pē c pusstundas saņ ē ma citu numuru, ar kuru nebija nekā du problē mu.
Numurs. Man tas patī k. Svaigs, mirdzoš s. Viss ir kompakts un ē rts. Viss strā dā ja.
Teritorija ir pasaka. Kopts, katrs krū ms un zā les stiebrs tika samī ļ ots, laistī ts un ķ emmē ts. Viesnī ca ir uzcelta lielā priež u birzī . Man ļ oti patī k, ka patiesī bā viesnī cai ir 3 pludmales - milzī gs zā liens uz zaļ as zā les, kur sauļ oš anā s krē sli ir izkaisī ti priež u, platā nu un palmu ē nā , uz piekrastes oļ iem (stacionā ras salmu nojumes no saules) un uz koka piestā tnē s ir lietussargi. Mums ar tē vu vairā k patika zā le, mammai oļ i. Vienmē r bija daudz brī vu vietu. Pludmales tī rī š ana bija lieliska. Pludmalē vienmē r bija pieejama pudele ū dens. Bet augļ us 1717. gadā katru dienu uz pludmali ar ratiņ iem nenesa, kas bija nedaudz apbē dinā ts. Jū ra bija silta un mierī ga, tikai pā ris dienas no divā m nedē ļ ā m bija neliels vē trains.
Bā ros pamē ģ inā jā m pā ris kokteiļ us, ī paš i fani neesam, bija garš ī gi.
Laikapstā kļ i. Pē cpusdienā lī dz 33 vakarā.24, tad 22. No rī ta arī bija 22. Mitrums sā kumā bija kā das piecas dienas, peldkostī ms ž ā vē ja gandrī z dienu, tad pē c nelielas vē tras pā rē jā laikā bija daudz ē rtā k un svaigā k.
Virtuve. Brī niš ķ ī gi! Zeme paklanā s š efpavā riem. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Viņ u jē rs, iespē jams, ir visgarš ī gā kā gaļ a. Lai gan es arī ē du zivis no visdaž ā dā kajā m un, galvenais, garš ī gā kajā m. Vairā kas reizes vakariņ ā s notika zivju mielasts ar karaliskajā m garnelē m un jū ras veltē m. Ļ oti elegants. 16 bija nepatikš anas ar putru brokastī s (tas bija bezgarš ī gs ē diens), 17 auzu pā rslas bija normā las.
Biju ekskursijā uz Antā liju, sanā ca krā saini un skaisti. Pilsē ta ir tī ra un sakopta (kur mū s aizveda, noteikti) Parā dī ja tū ristu ostu, piekrasti no kuģ a, pilsē tas veco daļ u, ū denskritumu, bet kopumā mani piesaistī ja smilš u skulptū ras, man bija nebiju to redzē jis tik mā kslinieciskā mē rogā , trī s metrus garā s skulptū ras mani pā rsteidza. Pamanī ju, ka turki aktī vi rotā pilsē tu ar visā dā m sī kā m detaļ ā m no ainavu dizaina, piemē ram, zaļ o zā lienu ar futbola komandu laukumā (skulptū ras). Tas izrā dā s dzī vs.
Animā cija. Pā ris reizes apmeklē t nelielu cirka izrā di vai izrā di viesnī cā bija visvairā k. Tikai man nepatī k apmeklē tā ju ieradums uz vakara izrā di ņ emt lī dzi daudz alkohola.
Apkalpoš ana. Š eit viesnī cā ir bijis rupjš punkcija. 2016. gadā viss bija kā rtī bā . Tā pat kā duci citā s viesnī cā s iepriekš , jo. braucam uz Turciju ilgi atpū sties. Vispirms nā cā s 3 reizes lū gt saklā t gultu pie ieejas, jo. viņ a nebija gatava. Tad nā cā s taisī t traci par to, ka gulta, kurai bija jā bū t 2x nedē ļ ā , spī tī gi netika mainī ta. Ž ē l, ka viss viesnī cas krā š ņ ums – cik cilvē ku to nodroš ina! - var bū t izplū dis daž u vienreizē ju rievotu dē ļ . Mū su tū roperators saka, ka tā ir izplatī ta Turcijas problē ma 2017. gadā . Tā dē ļ nā kamreiz, ja Dievs dos, izvē lē simies ko citu. Lai gan varbū t mums vienkā rš i nepaveicā s ar istabeni. Lai visiem labs ceļ ojums!
Территория Паломы Ренессанс. Сент. 2017 Пирс Паломы Ренессанс. Сент 2017 Пляж на травке. ПАЛОМА РЕНЕССАНС. Сент.2017 Утро в Паломе Ренессанс. Сент. 2017 Утром на пляже. Палома Ренессанс. Сент. 2017. Море. У пирса Палома Ренессанс. Сент. 2017 Вид с балкона номера. Палома Ренессанс. Сент. 2017
аватар kovala124
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar divā m ģ imenē m. Pā ris bez bē rniem tika izmitinā ts galvenajā ē kā junior suite numurā ar skatu uz jū ru, un, tā kā vienam no viņ iem, uzturoties viesnī cā , bija dzimš anas diena, viņ iem istabā tika sagatavota pudele sarkanvī na un bļ oda ar augļ iem. … Tomēr ▾ Atpū ta ar divā m ģ imenē m. Pā ris bez bē rniem tika izmitinā ts galvenajā ē kā junior suite numurā ar skatu uz jū ru, un, tā kā vienam no viņ iem, uzturoties viesnī cā , bija dzimš anas diena, viņ iem istabā tika sagatavota pudele sarkanvī na un bļ oda ar augļ iem. Un dzimš anas dienā uz istabu tika atnesta garda kū ka ar sveci. Tas bija prieks! Mū su ģ imene no 3 pieauguš ajiem un bē rns (9 gadi) tika izmitinā ts villas ģ imenes dā rza istabā . Viesnī cas teritorija ir milzī ga. Ir vairā ki baseini, tostarp baseins ar ū dens slidkalniņ iem. Man ļ oti patika, ka viesnī cu ieskauj zaļ umi. Š ķ iet, ka tu dzī vo mež ā vai kā dā botā niskajā dā rzā . Istabas tiek uzkoptas katru dienu, un pē c uzkopš anas viņ i ieradā s pie mums un pā rbaudī ja, kā mū su istaba tika iztī rī ta. Viesnī cā ir ultra viss iekļ auts sistē ma, visi alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni ir bez maksas visur: galvenajā restorā nā , vestibilā , bā ros pie baseiniem un pludmalē . Visur apkalpo vē rī gi viesmī ļ i. Man ļ oti patika bufete, ē dieni bija ļ oti garš ī gi un vienmē r daž ā di, mums pat nebija laika visu izmē ģ inā t. Daž ā s dienā s viņ i pat gatavoja suš i un maizī tes, jū ras velš u salā tus un karaliskā s garneles. Uzturs ir gandrī z visu diennakti, tie, kas baidā s pieņ emties svarā , var viegli sadedzinā t visas kalorijas, ko viņ i apē d sporta zā lē , ū dens aerobā vai ū dens polo. Viesnī cā ir arī volejbola laukums, tenisa korti un skrieš anas trase. Personī gi es lieliski sadedzinā ju visu, ko ē du ikvakara diskotē kā bā rā jū ras krastā . Ī paš i vē los atzī mē t animatoru darbu viesnī cā . Tie ir cilvē ki, kas strā dā no rī ta lī dz vakaram, lai padarī tu viesnī cas viesu uzturē š anos neaizmirstamu. Ir animatori gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Katru vakaru bē rniem notika mini diskotē ka, un pieauguš ajiem uzstā jā s aicinā tā s grupas vai animā cijas komanda. Paldies visai animā cijas komandai 2017. gadā , kas vienmē r bija klā t un padarī ja mū su svē tkus tik jautrus un aizdedzinoš us. Noteikti mē ģ inā sim atgriezties š ajā viesnī cā !
аватар marinafatyanova10
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, daudz apstā dī jumu. Ē diens man patika, ļ oti garš ī gs, š efpavā rs solī ds 5. Personā ls simpā tisks un pieklā jī gs, jebkura problē ma tika atrisinā ta uzreiz. Liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu! Mē s noteikti atgriezī simies nā kamgad. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, daudz apstā dī jumu. Ē diens man patika, ļ oti garš ī gs, š efpavā rs solī ds 5. Personā ls simpā tisks un pieklā jī gs, jebkura problē ma tika atrisinā ta uzreiz. Liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu! Mē s noteikti atgriezī simies nā kamgad.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nat3456
No 5. līdz 12. maijam?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums natali68
Pastāstiet, kas bija. Es došos uz Palomu jūnija sākumā uz 2 nedēļām. Cik cilvēku šajā laikā ir? mūzika netraucēja ...? Paldies visiem, kas atbildēs!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
iemiesojums tata57
Ļoti gribu zināt vai ir kāda atlaižu vai atlīdzību sistēma par lojalitāti pret Palomas ķēdes viesnīcām.Divreiz atpūtāmies šī tīkla viesnīcās=Beldibi,Belekā.Tagad gribam uz Kemeru.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums tata57
Atbildiet,atpūtušies šajā viesnīcā,rakstiet,stāstiet,padalieties iespaidos.Un tomēr,vai ir atlaižu sistēma vai kādi stimuli par lojalitāti un pieķeršanos Palomas viesnīcām.Jau esam atpūtušies 2 šī tīkla viesnīcās-Beldibi,g. Belek.Un tagad gribam uz Kemeru.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Paloma Foresta Resort – роскошный отель с большой зелёной территорией. Расположенный на берегу моря в посёлке Бельдиби. Отель окружён душистым хвойным лесом. Построен в 1989 году, последняя полная реновация проведена в 2015 году. Отель подойдёт для семейного отдыха с детьми и весёлого отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta 100 м от центра Бельдиби. 18 км от г. Кемер. 29 км от г. Анталия. 40 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 200 м. Вход в море – галька. Павильоны на пляже (платно). Деревянный пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер, основной ресторан, 6 ресторанов A la Carte, 7 баров, 16 конференц-залов.

Бассейны: 2 открытых бассейна, без подогрева, площади: 3585 кв.м. и 800 кв.м., 1 открытый бассейн Релакс с подогревом (с 01.11-31.03, в зависимости от погодный уловий), 1 крытый бассейн с пресной водой (подогрев во время зимнего сезона), площадь 525 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает 10:00-22:00 (в зимний сезон 10:00-12:00 и 15:00-17:00). Подростковый клуб для детей 12-16 лет. Мини-диско. Аренда детских колясок (платно). Услуга Детского Шеф-Повара (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 6 теннисных кортов с искусственным травяным покрытием. 3 водных горки. Спортивно-развлекательные мероприятия на пляже и у бассейна: гимнастика, аэробика, водная гимнастика, бочча, дартс, волейбол.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 346 номеров. Отель состоит из основного пятиэтажного здания, пятнадцати двухэтажных вилл и комплекса двухэтажных бунгало.

Istabās

В номерах: телефон, кондиционер, телевизор: есть (русский канал), фен, набор для приготовления чая/кофе, Wi-Fi, бесплатно, балкон или терраса, мини-бар бесплатно (вода, безалкогольные напитки и пиво- каждый день), сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Göynük Mahallesi Başkomutan Atatürk Caddesi No: 143/1 Kemer Antalya, 07985 Бельдиби, Турция
Tālruņi: +90 850 440 00 00 +90 242 824 84 31
Tīmekļa vietne: Paloma Foresta
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).