Cienīga atpūta

Rakstīts: 22 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 30 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Laba diena klā tesoš ajiem.
2017. gada septembrī bija trī s pieauguš ie. Nolē mā m braukt otrreiz, 2016. gadā arī bijā m š eit, septembrī . Palomu izvē lē jā mies otro reizi ne tikai tā pē c, ka mums 16 gados patika, bet arī daž u citu detaļ u dē ļ .
Ieraš anā s un izbraukš ana – viss kā rtī bā . Laicī gi un bez nerviem. Tū risma kompā nija Odeon.
Norē ķ ins. Viņ i mainī ja numuru. Pirmajā variantā bija logi uz melnā m sienā m ar banā na lapu metru attā lumā no skata gan uz balkona, gan citā telpā . Cietuma sajū ta, par kuru uzreiz tika paziņ ots reģ istratū rā un pē c pusstundas saņ ē ma citu numuru, ar kuru nebija nekā du problē mu.

Numurs. Man tas patī k. Svaigs, mirdzoš s. Viss ir kompakts un ē rts. Viss strā dā ja.
Teritorija ir pasaka. Kopts, katrs krū ms un zā les stiebrs tika samī ļ ots, laistī ts un ķ emmē ts. Viesnī ca ir uzcelta lielā priež u birzī . Man ļ oti patī k, ka patiesī bā viesnī cai ir 3 pludmales - milzī gs zā liens uz zaļ as zā les, kur sauļ oš anā s krē sli ir izkaisī ti priež u, platā nu un palmu ē nā , uz piekrastes oļ iem (stacionā ras salmu nojumes no saules) un uz koka piestā tnē s ir lietussargi. Mums ar tē vu vairā k patika zā le, mammai oļ i. Vienmē r bija daudz brī vu vietu. Pludmales tī rī š ana bija lieliska. Pludmalē vienmē r bija pieejama pudele ū dens. Bet augļ us 1717. gadā katru dienu uz pludmali ar ratiņ iem nenesa, kas bija nedaudz apbē dinā ts. Jū ra bija silta un mierī ga, tikai pā ris dienas no divā m nedē ļ ā m bija neliels vē trains.
Bā ros pamē ģ inā jā m pā ris kokteiļ us, ī paš i fani neesam, bija garš ī gi.
Laikapstā kļ i. Pē cpusdienā lī dz 33 vakarā.24, tad 22. No rī ta arī bija 22. Mitrums sā kumā bija kā das piecas dienas, peldkostī ms ž ā vē ja gandrī z dienu, tad pē c nelielas vē tras pā rē jā laikā bija daudz ē rtā k un svaigā k.

Virtuve. Brī niš ķ ī gi! Zeme paklanā s š efpavā riem. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Viņ u jē rs, iespē jams, ir visgarš ī gā kā gaļ a. Lai gan es arī ē du zivis no visdaž ā dā kajā m un, galvenais, garš ī gā kajā m. Vairā kas reizes vakariņ ā s notika zivju mielasts ar karaliskajā m garnelē m un jū ras veltē m. Ļ oti elegants. 16 bija nepatikš anas ar putru brokastī s (tas bija bezgarš ī gs ē diens), 17 auzu pā rslas bija normā las.
Biju ekskursijā uz Antā liju, sanā ca krā saini un skaisti. Pilsē ta ir tī ra un sakopta (kur mū s aizveda, noteikti) Parā dī ja tū ristu ostu, piekrasti no kuģ a, pilsē tas veco daļ u, ū denskritumu, bet kopumā mani piesaistī ja smilš u skulptū ras, man bija nebiju to redzē jis tik mā kslinieciskā mē rogā , trī s metrus garā s skulptū ras mani pā rsteidza. Pamanī ju, ka turki aktī vi rotā pilsē tu ar visā dā m sī kā m detaļ ā m no ainavu dizaina, piemē ram, zaļ o zā lienu ar futbola komandu laukumā (skulptū ras). Tas izrā dā s dzī vs.
Animā cija. Pā ris reizes apmeklē t nelielu cirka izrā di vai izrā di viesnī cā bija visvairā k. Tikai man nepatī k apmeklē tā ju ieradums uz vakara izrā di ņ emt lī dzi daudz alkohola.
Apkalpoš ana. Š eit viesnī cā ir bijis rupjš punkcija. 2016. gadā viss bija kā rtī bā . Tā pat kā duci citā s viesnī cā s iepriekš , jo. braucam uz Turciju ilgi atpū sties. Vispirms nā cā s 3 reizes lū gt saklā t gultu pie ieejas, jo. viņ a nebija gatava. Tad nā cā s taisī t traci par to, ka gulta, kurai bija jā bū t 2x nedē ļ ā , spī tī gi netika mainī ta. Ž ē l, ka viss viesnī cas krā š ņ ums – cik cilvē ku to nodroš ina! - var bū t izplū dis daž u vienreizē ju rievotu dē ļ . Mū su tū roperators saka, ka tā ir izplatī ta Turcijas problē ma 2017. gadā . Tā dē ļ nā kamreiz, ja Dievs dos, izvē lē simies ko citu. Lai gan varbū t mums vienkā rš i nepaveicā s ar istabeni. Lai visiem labs ceļ ojums!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu